Αποστολέας Θέμα: Αρχαία Μυστικά Θεραπείας - Dian Dincin Buchman, Ph.D.  (Αναγνώστηκε 2823 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Αρχαία Μυστικά Θεραπείας - Dian Dincin Buchman, Ph.D.
« στις: Δεκεμβρίου 14, 2011, 00:35:16 »
http://www.dromostherapeia.gr/vivlia-sinergaton/arhaia-mistika-therapeias.htmlΑρχαία Μυστικά Θεραπείας         
Παρασκευή, 09 Δεκέμβριος 2011 15:56
Βιβλίο: Αρχαία Μυστικά Θεραπείας
Συγγραφέας: Dian Dincin Buchman, Ph.D.
Εκδόσεις: ETRA
 
Λίγα λόγια για το βιβλίο

Από τα πανάρχαια χρόνια ο άνθρωπος έψαχνε τα φάρμακά του στη φύση. Πολλές από την αρχαίες θεραπευτικές πρακτικές επιβιώνουν μέχρι τις μέρες μας και δίνουν ανακούφιση με πολύ καλά αποτελέσματα σε πολλές από τις καθημερινές μας ενοχλήσεις.

Από τις διάφορες τεχνικές του μασάζ που συνεχίζουν να εφαρμόζονται μέχρι και τις ημέρες μας από τους θεραπευτές και το τεράστιο εύρος γνώσεων των αρχαίων Αιγυπτίων για τα βότανα και τη φυτοθεραπεία, έως και τα Ευρωπαϊκά λουτρά που μπορεί ο καθένας να εφαρμόσει στο σπίτι του, αυτές και άλλες μορφές θεραπείας είναι συνήθως οι πιο ασφαλείς, οι πιο αποτελεσματικές και οι πιο φτηνές από τις επιλογές που μάς είναι διαθέσιμες.
Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται εκατοντάδες τέτοιες αρχαίες πρακτικές, καλύπτοντας με αλφαβητική σειρά δεκάδες από τις σύγχρονες ασθένειες. Σε κάθε πάθηση περιλαμβάνονται το λιγότερο 3 και πολύ συχνά πάνω από 10 διαφορετικές πρακτικές θεραπείας. Οι θεραπείες έχουν ενταχθεί σύμφωνα με τον τύπο της θεραπευτικής αγωγής, όπως: Νερό (εμποτισμός, λουτρά), Κίνηση (stretch, γυμναστική, άσκηση), Χέρια (μασάζ και bodyworks), Γη (φυτά και βότανα), Αναπνοή (τεχνικές αναπνοής), Ζώα (τρόφιμα από το ζωικό βασίλειο όπως είναι τα αυγά, το ψάρι, τα έλαια κ.λ.π) και Πνεύμα (διαλογισμός, οραματισμός, διαυγές ονείρεμα). Το βιβλίο αυτό δεν θα πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι αφού συνδυάζει την ευκολία στη χρήση με την εμπεριστατωμένη εξειδίκευση, καθώς είναι γραμμένο από έναν από τους ειδικούς στο τομέα της επιστήμης της υγείας.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Dian Dincin Buchman είναι συγγραφέας των βιβλίων: Herbal medicine, ABC's of Natural Beauty, και The complete book of water Therapy. Πρωτοπόρος της εναλλακτικής ιατρικής, συγγραφέας, ακτιβίστρια και πρώην πρόεδρος του American Society of Journalists and Authors.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 14, 2011, 00:36:47 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/