Αποστολέας Θέμα: Εγγυημένη Θεραπεία για Κατακλίσεις, Ελκη, Εγκαύματα, Πληγές  (Αναγνώστηκε 79138 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Για παραγγελίες μέσω του Ε-shop, του Ροδόκηπου

http://www.rodokipos.com/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%2c-%CE%AD%CE%BB%CE%BA%CE%B7%2c-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%B3%CE%AD%CF%82%2c-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/


Εγγυημένη θεραπεία Κατακλίσεων, Εγκαυμάτων, Πληγών - 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων.
100% Φυσικό προϊόν, με 16 αγνά αιθέρια έλαια και πρόπολη, χωρίς καμία παρενέργεια.

________________________________________________________________________________

Πρόσφατα η Θεία μου, έπεσε στο κρεβάτι, μετά την εξασθένιση του οργανισμού της, και αναγκάστηκα να αντιμετωπίσω και πάλι, το επώδυνο δράμα, των κατακλίσεων.

Οι κατακλίσεις είναι έλκη που δημιουργούνται στο σώμα, σε ασθενείς που παραμένουν ακίνητοι, καθιστοί ή ξαπλωμένοι για μεγάλα χρονικά διαστήματα, και σε πολλές περιπτώσεις θεωρούνται μη αντιμετωπίσιμες.

Ανάλογα με το στάδιο των κατακλίσεων, προτείνονται διάφορες κρέμες, επιθέματα, ή απλά καθαρισμός δηλ. οξυζενέ, ιώδιο (betadine), και γάζες. Επίσης σε προχωρημένες περιπτώσεις είναι αναγκαστικός ο καθαρισμός της σαπισμένης περιοχής από χειρουργό.

Είναι η δεύτερη φορά, που περνάω αυτή την εμπειρία. Η πρώτη φορά ήταν με την Μητέρα μου, όπου δυστυχώς δεν είχαμε την γνώση να αντιμετωπίσουμε τις κατακλίσεις και η κατάστασή της στα τελευταία της, ήταν πολύ δραματική.

Δυστυχώς τα δοκίμασα όλα και τώρα, όπως και στο παρελθόν με τη Μητέρα μου, αλλά δυστυχώς οι κατακλίσεις δεν κλείνουν, αλλά πολλαπλασιάζονται και επεκτείνονται.  Επίσης υπάρχουν διάφορες εταιρείες, που προτείνουν πανάκριβα επιθέματα, με κόστος τουλάχιστον 500 ευρώ το μήνα, συνεργαζόμενοι με ταμεία όπως το ΙΚΑ, αλλά χωρίς την ανάλογη θεραπευτική δράση, αλλά απεναντίας, ίσως επιμηκύνοντας την θεραπεία, αν είναι δυνατή...

Αυτή τη φορά όμως επειδή ασχολούμαστε πιο δραστήρια με την Παραδοσιακή Θεραπευτική, ο αδελφός Ορφέας ξανασύνθεσε ένα νέο θεραπευτικό μείγμα, βασισμένο σε μυστικές παραδοσιακές συνταγές, με βάση την πρόπολη1 και εμπλουτισμένο με άλλα αιθέρια έλαια.

Το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό.

Κατάκλιση 3 μηνών2, που είχε δημιουργήσει τρύπα, στους μύες, και δεν έκλεινε με τίποτα, αλλά μεγάλωνε, έκλεισε σε μόλις 2 εβδομάδες.


Το νέο προϊόν θα διατίθεται3 μέσω της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας "Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων", και θα παρασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας, διότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πολύ αγνά, και χρειάζεται να χρησιμοποιείται το θεραπευτικό μείγμα φρέσκο, για να είναι πιο αποτελεσματικό.

Το κόστος είναι 22 ευρώ για 100 ml, και 37 ευρώ για 200 ml, και 84 για 500ml.
(Οι τιμές περιλαμβάνουν και ΦΠΑ 23%).

Παρακαλώ όσοι γνωρίζουν περιπτώσεις κατακλίσεων, να τους ενημερώσετε, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρούνται άδικα οι άνθρωποι.

Η παραδοσιακή θεραπευτική, η οποία στηρίζεται σε αγνά φυσικά υλικά της Μητέρας Φύσης, έχει εμποδιστεί εσκεμμένα, από συμφέροντα Φαρμακοβιομηχανιών, που μας αναγκάζουν να πληρώνουμε πολλά, για ασθένειες, που τελικά αδυνατούν να θεραπεύσουν.

Είναι καιρός να αντισταθούμε σε αυτήν την αισχροκέρδεια, αλλά και απάτη, και να διεκδικήσουμε πίσω την Γνώση που μας στέρησαν, ως Παραδοσιακή Θεραπευτική.
______________________________________________________________________

1 http://e-ygeia.pblogs.gr/tags/propoli-gr.html

Πρόπολη. Η πρόπολη είναι μια ρητινώδης ουσία η οποία προστατεύει τους βλαστούς των δέντρων. Oι μέλισσες τη συλλέγουν, την αναμειγνύουν με γύρη, ένζυμα και κερί και τη χρησιμοποιούν για να σφραγίσουν τις χαραμάδες στην κυψέλη τους, να απολυμάνουν τα τοιχώματά της και να αποστειρώσουν τα κελιά πριν η βασίλισσα εναποθέσει εκεί τα αυγά, ώστε να αποφύγουν παράσιτα που εισέρχονται στις κυψέλες και γενικά να τους εξασφαλίσουν έναν υγιεινό τρόπο διαβίωσης. Η πρόπολη έχει τη φήμη ενός φυσικού αντιβιοτικού και έρευνες που έχουν γίνει την ενισχύουν. Η πρόπολη περιέχει κερί, βάλσαμα, ρητίνες και αιθέρια έλαια σε πολύ μεγάλη ποσότητα. Το κερί τής προσδίδει την επουλωτική του δράση και οι ρητίνες, τα βάλσαμα και τα αιθέρια έλαια τις αντιμικροβιακές και αντιικές της ιδιότητες. Η πρόπολη φαίνεται ότι διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενεργοποιώντας τις φυσικές άμυνες του οργανισμού. Έχει, επίσης, ευεργετική δράση στο πεπτικό σύστημα. Κυκλοφορεί σε διάφορα σκευάσματα, όπως βάμμα, αλοιφή, κάψουλες.

2 Είναι σημαντικό να τονιστεί πως η κατάκλιση δημιουργήθηκε, κατά την περίθαλψή της σε νοσοκομείο, όπου δεν νοιάστηκαν, να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα, παρέχοντας ένα στρώμα κατάλληλο για την αποφυγή κατακλίσεων.  Αυτή είναι η κατάντια της σημερινής ιατρικής.  Ο ασθενής νοσηλεύεται για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, και δεν αντιμετωπίζεται ολιστικά, αλλά δυστυχώς, καταλήγει να φύγει με κάποιο άλλο, που του έχουν δημιουργήσει οι "θεράποντες" του νοσοκομείου.

__________________________________________________________________________

3 Για παραγγελίες και/ή ερωτήσεις:
Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων http://www.rodokipos.com/

τηλ. 2312202777, 6974369608, email: ortf@ortf.gr, info@ortf.gr
'Ωρες επικοινωνίας 8:00π.μ. - 10:00μ.μ. καθημερινά και Κυριακή.

Διαδικασία πληρωμής:

Με Αντικαταβολή, έξοδα αποστολής κούριερ (4 ευρώ),


Για παραγγελίες 100 ευρώ και άνω, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.
________________________________________________________________________
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 21, 2018, 13:52:03 από Ορφέας »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
http://xeirourgos.blogspot.com/2008/03/blog-post.html

Κατάκλιση, έλκος από κατάκλιση
25 ΜΑΡΤΊΟΥ 2008

Τι είναι η κατάκλιση?

Με τον όρο κατάκλιση εννοούμε την εντοπισμένη καταστροφή περιοχής δέρματος και υποκειμένων ιστών (δερματικό έλκος) η οποία προκύπτει από την ισχαιμία και την νέκρωση των μαλακών μορίων λόγο παρατεταμένης πίεσης στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ποιοι ασθενείς είναι ευάλωτοι στην κατάκλιση?

Οι κατακλίσεις δημιουργούνται σε ασθενείς που είναι χρόνια κατακεκλεισμένοι(από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κακώσεις της σπονδυλικής στήλης, παραπληγικοί και παραπληγικοί από εγκεφαλικά επεισόδια ή άνοια).
Πώς δημιουργούνται οι κατακλίσεις?

Η μακροχρόνια πίεση που ασκείται πάνω στο δέρμα όπου υπάρχουν οστικές προεξοχές (τα ισχία, οι πτέρνες, το ιερό, οι ωμοπλάτες), οδηγεί αρχικά σε ισχαιμία, οίδημα, φλεγμονή και νέκρωση των ιστών, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί έλκος και άνοιγμα στη συγκεκριμένη περιοχή.

Το 90% των κατακλίσεων εμφανίζονται στο κάτω ήμισυ του σώματος, και το 70% των κατακλίσεων αυτών εμφανίζονται στο ισχίο και στην περιοχή των γλουτών.

Πώς εκδηλώνονται οι κατακλίσεις?

Τα πρώτο σημάδι της κατάκλισης είναι η μόνιμη ερυθρότητα πάνω από οστική προεξοχή, η οποία αν δεν αντιμετωπιστεί κατάλληλα και εγκαίρως οδηγεί σε φλεγμονή και νέκρωση της περιοχής.

Ανάλογα με την εμφάνιση της κατάκλισης διακρίνονται 4 στάδια
1ο στάδιο: Το δέρμα είναι ανέπαφο (χωρίς άνοιγμα) αλλά παρουσιάζει μόνιμη ερυθρότητα.
2ο στάδιο: Το δέρμα παρουσιάζει επιφανειακή εξέλκωση(επιφανειακό έλκος που παρουσιάζεται κλινικά ως εκδορά ή φλύκταινα.).
3ο στάδιο: Βαθύτερη εξέλκωση, με επέκταση στο υποδόριο, μύες και στα οστά.
4ο στάδιο: Επιπληγμένη εξέλκωση με επέκταση σε άλλες εξελκώσεις ή σωματικές κοιλότητες (ουροδόχος κύστη, κόλπος, έντερο, αρθρώσεων).

Πρόληψη

Η πρόληψη παραμένει ο ακρογωνιαίος λίθος για την αντιμετώπιση των κατακλίσεων. Η καθημερινή και επιμελής φροντίδα του ασθενούς είναι ο καλύτερος τρόπος αποφυγής των κατακλίσεων. Αυτή επιτυγχάνεται με :

1) Την καθαριότητα του δέρματος και την απομάκρυνση υλικών που μπορούν να το τραυματίσουν η να το ερεθίσουν (ούρα, κόπρανα, τρήματα τροφών.. κλπ.).
2) Τη συνεχή αλλαγή θέσεως ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
3) Την άμεση αντιμετώπιση φλεγμονών ή τραυμάτων από τον ιατρό.
4) Την διατήρηση καλής θρεπτικής κατάστασης του ασθενούς.

Αντιμετώπιση
Α) Συντηρητική:


Βασίζεται στην πρόληψη και επιτυγχάνεται με:
1) Τη φροντίδα και τη συντήρηση της γενικής φυσικής και διανοητικής κατάστασης του ασθενούς.
2) Τη φροντίδα και την συντήρηση καλής κατάστασης του δέρματος.
3) Την αντιμετώπιση της ακράτειας.
4) Την καταπολέμηση λοιμώξεων και φλεγμονών (συστηματικών ή τοπικών).
5) Την διατήρηση καλής θρεπτικής κατάστασης του ασθενούς.
6) Την ρύθμιση και την διόρθωση συνυπαρχόντων παθήσεων (Αναιμία, ζαχαρώδης διαβήτη… κλπ.).
7) Φυσικοθεραπεία όταν χρειάζεται.
8  ) Τον χειρουργικό καθαρισμό των μαλακών μορίων και την αφαίρεση των νεκρωμάτων. Σε ορισμένα περιστατικά γίνεται και αφαίρεση των οστικών προεξοχών.
9) Την χρήση τοπικών υλικών (επιθέματα) όταν χρειάζεται.

Β) Χειρουργική αποκατάσταση:

Ενδείξεις της χειρουργικής αποκατάστασης.

1) Αποτυχία της συντηρητικής θεραπείας.
2) Μεγάλη κατάκλιση με αδυναμία επούλωσης σε εύλογο χρονικό διάστημα.
3) Κατάκλιση 3ου ή 4ου σταδίου.
4) Εξέλκωση με κακοήθη εξαλλαγή.
5) Ασθενείς με καλή φυσική και διανοητική κατάσταση.

Οι στόχοι της χειρουργικής αποκατάστασης είναι:

1. σύγκλιση του χειρουργικού τραύματος
2. Ελάττωση απώλειας υγρών και πρωτεϊνών από το έλκος
3. Πρόληψη της εξάπλωσης της φλεγμονή
4. Διευκόλυνση στην φροντίδα του ασθενούς
5. Συντόμευση του χρόνου θεραπείας και ελάττωση των εξόδων νοσηλείας

Οι βασικές αρχές της χειρουργικής αποκατάστασης είναι:

1) Πλήρης αφαίρεση του έλκους, του ουλώδους ιστού και των αποτιτανώσεων των μαλακών μορίων.
2) Αφαίρεση της οστικής προεξοχής.
3) Σωστή κάλυψη των οστέινων προεξοχών με υγιές μύες.
4) Σωστός σχεδιασμός κρημνών με καλή αιμάτωση.

Η αποκατάσταση γίνεται με την χρήση κρημνών. Οι κρημνοί που θα χρησιμοποιούνται είναι δερματικοί, δερμοπεριτονιακοί και μυοδερματικοί. Η επιλογή του κρημνού εξαρτάται από τη θέση της κατάκλισης.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

- Η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η προφύλαξη

- Τα έλκη κατάκλισης πρέπει να αντιμετωπίζονται σωστά και γρήγορα με την κατάλληλη συντηρητική ή χειρουργική μέθοδο

- Η επιμόρφωση των ασθενών και του περιβάλλοντός τους είναι απαραίτητη για την αποκατάσταση και την αποφυγή υποτροπών
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2014, 12:59:37 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

zoe

  • ΑΜΡΑ - Μέλος
  • ****
  • Μηνύματα: 1
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Κηραλοιφή για κατακλίσεις
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 25, 2011, 09:33:07 »
Καλημέρα σας. Η μητέρα μου είναι κατάκοιτη και δεν απέφυγε τις κατακλίσεις. Δοκιμάζοντας  διάφορα φαρμακευτικά προϊόντα και ευελπιστώντας για ολική θεραπεία έβλεπα ότι το πρόβλημα εξακολουθούσε να υφίσταται με αποτέλεσμα η ασθενής να υποφέρει και εγώ να κάθομαι ανήμπορη και να μη ξέρω τι να κάνω. Αναζητώντας στο διαδίκτυο θεραπεία πέρα της κλασσικής φαρμακευτικής βρήκα τη κηραλοιφή. Αποφάσισα να τη δοκιμάσω στη μητέρα μου συνειδητοποιώντας ότι σε παλαιότερες εποχές οι άνθρωποι δεν είχαν την κλασσική ιατρική για την αποθεραπεία διαφόρων ασθενειών. Μετά από τρεις εβδομάδες συστηματικής θεραπείας με τη κηραλοιφή και πλύσιμο της πάσχουσας περιοχής με πράσινο σαπούνι χωρίς συντηρητικά, ήρθε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Πλήρης ίαση των κατακλίσεων. Η χαρά και η ευτυχία που ένοιωθα βλέποντας την ίαση ήταν πολύ μεγάλη. Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για τη θεραπεία των κατακλίσεων. Μακάρι να γίνει ευρέως γνωστή για να μην υποφέρουν άλλοι συνάνθρωποι μας και ταλαιπωρούνται άδικα τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Σας ευχαριστώ πολύ.       

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Αγαπητή μου Ζωή,

σε ευχαριστούμε πολύ για την κατάθεσή σου, και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η μητέρα σου θεραπεύτηκε. Πριν κάποια χρόνια, η μητέρα μου Ζωή, δεν είχε σταθεί τυχερή, έτσι ώστε να θεραπευτούν οι κατακλίσεις της, και αυτή η επώδυνη εμπειρία, με στιγμάτισε.

Σήμερα όμως, είμαστε πιο τυχεροί, διότι οι επώδυνες και αθεράπευτες πληγές των κατακλίσεων, είναι πλέον παρελθόν, χάρη στην έρευνα του αδελφού Ορφέα, και της δημιουργίας, μιας παραδοσιακής λύσης, Κηραλοιφής για κατακλίσεις, βασισμένη σε αιθέρια έλαια και πρόπολη.

Δυστυχώς κατά κανόνα, οι Φαρμακοβιομηχανίες, δεν παρέχουν λύσεις τελικής θεραπείας, αλλά επί τω πλείστω προϊόντα, διαιώνισης της ανάγκης για θεραπεία, καθιστώντας τους ατυχείς ασθενείς μόνιμους πελάτες.

'Οπως επισημαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, αν έβρισκαν θεραπευτικές λύσεις, οι φαρμακοβιομηχανίες, θα έκλειναν.

http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2569.0.html

Αναγνωρίζοντας λοιπόν, ακόμα μία απάτη, ακόμα ένα έγκλημα απέναντι στην Ανθρωπότητα, το έγκλημα της Αισχροκέρδειας των Φαρμακοβιομηχανιών, ήρθε ο καιρός πλέον, να στηρίξουμε την Παραδοσιακή θεραπευτική, ως τελικά ίσως, τη μοναδική οδό ουσιαστικής θεραπείας.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2014, 12:59:53 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Κατακλίσεις, Ελκη, Εγκαύματα, Πληγές
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2011, 03:08:01 »
Οδηγίες χρήσης της Κηραλοιφής για τη θεραπεία των Κατακλίσεων.

1. Χρησιμοποιούμε την Κηραλοιφή πρωϊ και βράδυ, για μέγιστα αποτελέσματα.

2. Πριν χρησιμοποιήσουμε την Κηραλοιφή, χρειάζεται να καθαρίσουμε πολύ καλά την κατάκλιση, με φυσιoλογικό ορό1, ή με πράσινο σαπούνι.

Περιστασιακά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε οξυζενέ2, ή betadine3, αλλά να αποφεύγεται η καθημερινή χρήση, διότι καθυστερεί την επούλωση.  Επειδή, η ίδια η Κηραλοιφή, έχει πολύ ισχυρές απολυμαντικές ικανότητες, δεν απαιτείται η χρήση άλλου φαρμακευτικού απολυμαντικού μέσου, παρά μόνο ένα καλό πλύσιμο της περιοχής.

Ο καθαρισμός γίνεται πάντα, με αποστειρωμένη γάζα, και όχι με βαμβάκι.  Επίσης μετά τον καθαρισμό, και την εφαρμογή της Κηραλοιφής, χρειάζεται να τοποθετήσουμε μία αυτοκόλλητη γάζα, ή μία απλή γάζα με γαζαπλάστ, έτσι ώστε η πληγή να μείνει προστατευμένη από μικρόβια.

Σε περίπτωση που η κατάκλιση βρίσκεται στον κόκκυγα, ή σε σημείο που μπορεί να μολύνεται από ακαθαρσίες, είναι σημαντικό να προστατεύεται η κατάκλιση, μετά την εφαρμογή της Κηραλοιφής, από μία αυτοκόλλητη γάζα.

3. Αν είναι βαριάς μορφής κατάκλιση, (4ου βαθμού), και έχει γίνει τρύπα στους μύες, χρειάζεται να προσέξουμε, να βάλουμε Κηραλοιφή και εντός της τρύπας, διότι, καθώς η Κηραλοιφή αναπλάθει τους ιστούς, να μην αναπλαστεί το πάνω μέρος μόνο, και μείνει "κούφιο" εσωτερικά.

4. Είναι σημαντικό η κατάκλιση να είναι καθαρή, από μελανώσεις πριν την εφαρμογή της Κηραλοιφής.  Σε περίπτωση που η κατάκλιση έχει μαυρίσει σε κάποια σημεία εξωτερικά, χρειάζεται να γίνει ένας χειρουργικός καθαρισμός, πριν την εφαρμογή της Κηραλοιφής.

5. Ανάλογα σε τι βαθμό και πόσο μεγάλη είναι μία κατάκλιση, θα χρειαστεί και ο ανάλογος χρόνος θεραπείας. Ο συνήθης χρόνος ολικής θεραπείας είναι περίπου 3 εβδομάδες, όμως σε περιπτώσεις πολύ βαριάς μορφής κατάκλισης, ίσως χρειαστεί περισσότερος χρόνος. Από την πρώτη εβδομάδα κιόλας θα παρατηρηθεί σημαντική βελτίωση.

6. Σε περίπτωση που ο ασθενής, παραμείνει στο κρεβάτι, θα χρειαστεί οπωσδήποτε η χρήση ειδικού αερο-στρώματος για κατακλίσεις, για την αποφυγή δημιουργίας νέων κατακλίσεων στο μέλλον.

7. Η Κηραλοιφή, δεν περιέχει συνθετικές - χημικές ουσίες, δεν είναι καθόλου τοξική, και δεν έχει παρενέργειες. Τα υλικά από τα οποία αποτελείται είναι βρώσιμα (φαγώσιμα).


             Ευχόμαστε γρήγορη και οριστική απάλειψη του προβλήματος.

_______________________________________________________________

1 Ο φυσικός ορός προτείνεται, και από τους γιατρούς, διότι είναι ουδέτερος.  Ο Φυσικός ορός, καθαρίζει την περιοχή, χωρίς να την απολυμαίνει, όμως έτσι και αλλιώς η Κηραλοιφή είναι ισχυρά απολυμαντική.  

2 Το οξυζενέ απολυμαίνει την περιοχή, αλλά καλό είναι να αποφεύγεται διότι καθυστερεί την επούλωση.

3 Το betadine επίσης να αποφεύγεται διότι ξεραίνει την περιοχή.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2014, 13:00:03 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Λόγω του ότι η Κηραλοιφή για Κατακλίσεις είναι ένα νέο προϊόν, και δεν έχει γίνει ευρέως γνωστό ακόμη, και επειδή πολλοί συνάνθρωποί μας, έχουν δοκιμάσει πλήθος προϊόντα χωρίς αποτέλεσμα, χωρίς την θεραπεία των κατακλίσεων, δυσκολεύονται να πιστέψουν, πως είναι δυνατόν να υπάρξει λύση στο πρόβλημα τους, αφού τα δοκίμασαν όλα.

Επίσης ας κατανοήσουμε πως οι Φαρμακοβιομηχανίες, που συσχετίζονται με τα προϊόντα των κατακλίσεων, θίγονται άμεσα, χάνοντας τεράστια ποσά, αν γίνει ευρέως γνωστή η Κηραλοιφή για Κατακλίσεις.

Για να βοηθήσουμε λοιπόν, να πάρουν περισσότεροι συνάνθρωποι μας, θάρρος και να εμπιστευτούν την Κηραλοιφή, και να έχουν την δυνατότητα, να θεραπευτούν οι συνάνθρωποί μας, που ταλαιπωρούνται από τις Κατακλίσεις, υποσχόμαστε πως αν δεν υπάρξει θεραπεία, αν δεν κλείσουν παντελώς οι κατακλίσεις, θα επιστραφούν τα χρήματα πίσω.

Το κόστος θεραπείας με την Κηραλοιφή, είναι ασύγκριτα χαμηλότερο, σε σχέση με άλλα χημικά προϊόντα που κυκλοφορούν, όπως επιθέματα, αλοιφές κτλ, και φτάνουν σε πολύμηνη θεραπεία αρκετές χιλιάδες ευρώ, και σε πάρα πολλές περιπτώσεις χωρίς αποτέλεσμα.

Επίσης οι παρενέργειες της Κηραλοιφής είναι μηδενικές, ως φυσικό προϊόν, ενώ με τη χρήση άλλων χημικών προϊόντων, το δέρμα απορροφά πλήθος δηλητήρια, με πλήθος παρενέργειες, που ταράζουν περαιτέρω και την σωματική, αλλά και την ψυχική υγεία του ασθενή.

'Ηδη αρκετοί συνάνθρωποί μας, σε απόγνωση, κάνουν χρήση της Κηραλοιφής, σε συγγενικά τους πρόσωπα, με μεγάλη επιτυχία, και τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται καθ' οδόν.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2014, 13:00:12 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

efthymios

  • ΑΜΡΑ - Μέλος
  • ****
  • Μηνύματα: 4
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Κηραλοιφή για Κατακλίσεις - Θεραπεία
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 09, 2011, 15:35:22 »
...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Ενημέρωση για τη θεραπευτική δράση της Κηραλοιφής για Κατακλίσεις

Από ενημέρωση που έχουμε από όσους έχουν προμηθευτεί και κάνουν χρήση της Κηραλοιφής για Κατακλίσεις, έχουμε διαπιστώσει, πως σε όλες τις περιπτώσεις, η πληγή θεραπεύεται, και σταδιακά αρχίζει η ολοκληρωτική της επούλωση. Το στάδιο της επούλωσης εμφανίζει μικρή καθυστέρηση σε άτομα, που λαμβάνουν φάρμακα που δρουν κατασταλτικά στον οργανισμό. Επίσης μεγαλύτερες κατακλίσεις, χρειάζονται και περισσότερο χρόνο αποθεραπείας.

Η Κηραλοιφή έχει 3 κύρια χαρακτηριστικά συστατικών.  Η πρώτη ομάδα συστατικών, λειτουργεί ως ευρέως φάσματος απολύμανση και αντιβίωση, η δεύτερη ομάδα συστατικών, ως επούλωση πληγών, και η τρίτη ομάδα συστατικών, διεγείρει τον οργανισμό και τον βοηθά στην ανάπλαση των κυττάρων, ιστών και δέρματος.

Σε οργανισμούς οι οποίοι είναι σε στάδιο τελικής φθοράς, και δεν αντιδρούν, ή/και λαμβάνουν κατασταλτικά φάρμακα, το 3ο στάδιο της ανάπλασης κυττάρων επιβραδύνεται.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2014, 13:00:22 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Κατακλίσεις, Ελκη, Εγκαύματα, Πληγές
« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 15, 2011, 13:22:55 »
Με χαρά παρατηρήσαμε το τελευταίο διάστημα, πως υπάρχουν και ανοιχτόμυαλοι και πρωτοπόροι γιατροί, της κλασσικής ιατρικής, που προτείνουν πλέον Παραδοσιακές και Εναλλακτικές θεραπευτικές.

'Ολο και πιο συχνά, μας ζητούν να προμηθευτούν τις Κηραλοιφές, κατόπιν ιατρικής συμβουλής.

Βέβαια οι πρώτοι που συστήνουν ανεπιφύλακτα την Κηραλοιφή, είναι οι νοσοκόμες δύο κλινικών, από μεγάλα Νοσοκομεία, που έγιναν μάρτυρες της θεραπευτικής δράσης της Κηραλοιφής για Κατακλίσεις.


 
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2014, 13:00:36 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Πρόσφατα διάβασα ένα σχόλιο για τη θεραπεία των Κατακλίσεων που πραγματικά εξεπλάγη.

"ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ένα μόνο έλκος κατάκλισης χρειάζεται περίπου 4.000 Ευρώ για να κλείσει!"1

Επίσης το χρονικό διάστημα2 επούλωσης των κατακλίσεων μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες, καταλήγοντας σε μία επώδυνη και εξαθλιωτική περιπέτεια, και για τον ασθενή και για τους συγγενείς.

Απεναντίας η θεραπεία με την Κηραλοιφή για τις κατακλίσεις, είναι ασύγκριτη και σε κόστος και σε χρόνο θεραπείας.

Σε πολλές περιπτώσεις, η κατάκλιση θεραπεύεται με μόνο 2 Κηραλοιφές των 200ml.

Στην περίπτωση της Θείας μου3, που ήταν η πρώτη που δοκίμασε την Κηραλοιφή, χρειάστηκαν 2 Κηραλοιφές των 200ml, και ο συνολικός χρόνος ολιστικής θεραπείας, ήταν 1,5 μήνας.  Τις πρώτες 2 εβδομάδες η πληγή είχε επουλωθεί, και τον υπόλοιπο χρόνο η Κηραλοιφή συνέβαλε στην ανάπλαση κυττάρων και ιστών, καλύπτοντας όλη την περιοχή μέχρι την επιφάνεια.
____________________________________________________________________________________

1 http://homed.gr/%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%81%CF%8C%CF%86%CE%B7%CF%83%CE%B7/
2 Φωτογραφίες προοδευτικής επούλωσης, στο σύνδεσμο http://www.pfy.gr/forum/index.php/topic,2698.0.html
3 Η κατάκλιση ήταν στο κόκκυγα περίπου 8 εκατοστά σε ύψος και πλάτος, και περίπου 2 εκατοστά σε βάθος.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2014, 11:35:28 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Κατακλίσεις, Ελκη, Εγκαύματα, Πληγές
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 05, 2012, 14:17:28 »
Ενημερωτικά όσον αφορά την θεραπεία για τις Κατακλίσεις, σε εκατοντάδες περιπτώσεις που έλαβαν την θεραπεία με την Κηραλοιφή, είχαμε την μέγιστη δυνατότητα ίασης σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο θεραπείας, και ειδικά όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένως δύσκολες κατακλίσεις δεν κλείνουν με επιθέματα, αλλά και οι ασθενείς και τα δικά τους πρόσωπα τυραννιούνται άδικα και μακροχρόνια, καθώς και σε πολλές περιπτώσεις οι ίδιες οι κατακλίσεις γίνονται η αιτία να χαθούν συνάνθρωποί μας.

Είχαμε λοιπόν περιπτώσεις όπου με επιθέματα δεν έκλειναν οι κατακλίσεις ή ακόμα με πανάκριβες φυσικές θεραπείες συνολικού κόστους 1000 ευρώ το μήνα, που μάλιστα έφερναν από το εξωτερικό, και με την Κηραλοιφή για Κατακλίσεις, έκλεισαν οι πληγές, σε ηλικία άνω των 90 ετών, και με λήψη ανοσοκατασταλτικών, ή ψυχοφαρμάκων.

Το κόστος θεραπείας με την Κηραλοιφή ξανατονίζουμε πως είναι ασύγκριτα χαμηλό με οποιοδήποτε άλλη μέθοδο θεραπείας για κατακλίσεις, οι οποίες μάλιστα δεν είναι αποτελεσματικές.

Για να έχουμε όμως μέγιστα αποτελέσματα στην θεραπεία των κατακλίσεων, σε περιπτώσεις όπου ο οργανισμός, ήταν πολύ επιβαρυμένος και εξασθενισμένος, είτε λόγω ηλικίας, είτε λόγω ανασοκατασταλτικών και ψυχοφαρμάκων που λαμβάνει ο ασθενής είτε λόγω φτωχής διατροφής, χρειάζεται να ενισχύσουμε τον οργανισμό με πολυβιταμίνες, βιταμίνη C, B-Complex, Ωμέγα 3, και Μαγνήσιο.

Ειδικά η Βιταμίνη C, βοηθάει δραστικά στην δημιουργία κολλαγόνου, και έτσι οι κατακλίσεις κλείνουν πιο σύντομα.

Πάντα σε οποιαδήποτε μορφή θεραπείας, χρειάζεται να φροντίσουμε τον ασθενή και διατροφικά, και ψυχολογικά, για να έχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα, και ειδικά, θα πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα χημικά συνθετικά φάρμακα, που λαμβάνει, στα άκρως απαραίτητα, που δεν μπορούμε, τουλάχιστον προσωρινά, αλλιώς, και εδικά ΟΛΑ τα ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ1, χρειάζεται να τα κόψουμε άμεσα, διότι δεν προσφέρουν παντελώς καμία βοήθεια, αλλά απεναντίας, δημιουργούν μέγιστα προβλήματα, στην υγεία του ασθενή, δυσκολεύοντας και εμποδίζοντας την ίασή του.

Εχουμε τονίσει επανειλημμένως πως αντί ψυχοφαρμάκων χρειάζεται να λαμβάνει, ο ασθενής, βιταμίνες B-Complex, όπως (neurobion) και με αυτό τον τρόπο η ψυχολογία του θα ηρεμήσει, καθώς φυσικά και με μια πλούσια σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία κτλ. (μεσογειακού τύπου) διατροφή.

Επίσης όσον αφορά την Θεραπεία με την Κηραλοιφή για Κατακλίσεις παρατηρήσαμε το εξής παράδοξο φαινόμενο.

'Εναν πραγματικά εμφύλιο πόλεμο ανάμεσα στους γιατρούς, όπου μία μερίδα μας στέλνει, αφιλοκερδώς, συστημένους τους ασθενείς για την θεραπεία των κατακλίσεων, ενώ μία άλλη μερίδα, ειδικά, στα Κέντρα αποκατάστασης, ή σε κάποιες νοσοκομειακές μονάδες ή γηροκομεία, όπου είναι δεμένοι με τα συμφέροντα των εταιρειών επιθεμάτων, στην κυριολεξία εμποδίζουν τους ασθενείς και τους συγγενείς τους, να κάνουν χρήση της Κηραλοιφής.

Τονίζουμε πως η Κηραλοιφή για Κατακλίσεις προτείνεται από γιατρούς του μεγαλύτερου νοσοκομείου των Βαλκανίων που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, και οι ίδιοι οι γιατροί καθώς και οι νοσοκόμες, προτείνουν την Κηραλοιφή, αφιλοκερδώς, διότι έχουν γίνει μάρτυρες της θεραπευτικής της δράσης.

'Οσον αφορά τα Κέντρα αποκατάστασης, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε μία τραγική αλήθεια.  

Ενδιαφέρονται αυτά τα κέντρα για την ίαση των ασθενών, ή για να συνεχίσουν την επιχειρηματικότητα εις βάρος των ασθενών?

Σε περιπτώσεις κατακεκλιμμένων, δυστυχώς, χορηγούν σχεδόν ΠΑΝΤΑ, ψυχοφάρμακα, έτσι ώστε να μην ενοχλούν οι ασθενείς το προσωπικό της Μονάδας "θεραπείας" καθώς και άλλα βλαβερά χημικά, και έτσι πραγματικά, ο ασθενής είναι καταδικασμένος τις περισσότερες φορές να μην ανακάμψει ποτέ, αλλά να διατηρείται σε μία ζόμπι κατάσταση, ζωντανός αλλά ακινητοποιημένος στο κρεβάτι, προς όφελος της επιχείρησης και όχι του ασθενή.

Σε αυτές τις περιπτώσεις κατακεκλιμμένων ασθενών, και όπου υπάρχει δυνατότητα, χρειάζεται οι συγγενείς να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της αγωγής των δικών τους ανθρώπων και αν δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τη μη λήψη ανούσιων, άχρηστων, και επικίνδυνων χημικών-συνθετικών σκευασμάτων, η μόνη λύση είναι να πάρουν τους δικούς τους ανθρώπους κάτω από την εποπτεία τους, ολοσχερώς, και να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της θεραπείας τους.

Ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσουμε πλέον την Αληθινή ίαση σε όλους όσους καταλήγουν κατακεκλιμμένοι και να τους βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο να ιαθούν, είναι η δημιουργία Ολιστικών Θεραπευτηρίων, 100% φυσικής αγωγής, όπου θα διασφαλίσουμε παντελώς πως δεν γίνεται επικίνδυνη λήψη ψυχοφαρμάκων, και άλλων επικίνδυνων χημικών ουσιών που επιβαρύνουν την κατάσταση του ασθενή.

Μέχρι τότε, χρειάζεται οι συγγενείς να ελέγχουν την αγωγή που λαμβάνει ο δικός τους άνθρωπος, όσο το δυνατόν περισσότερο, διότι αποτελεί συνταγματικό τους δικαίωμα, να αποφασίζουν εκείνοι για την θεραπεία του και όχι τα βαμπιριστικά συμφέροντα των Φαρμακοβιομηχανιών, ή κάποιων κέντρων αποκατάστασης που λειτουργούν περισσότερο ως επιχειρήσεις παρά θεραπευτήρια.

'Εχουμε χρέος ΟΛΟΙ ΜΑΣ, να λέμε ΚΑΤΑΦΑΝΕΡΑ, την πάσα Αλήθεια, διότι η κατάσταση είναι τραγική, και δεν πρόκειται να αλλάξει, αν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δεν απαιτήσουμε να αλλάξει.
___________________________________________________________________________

1 Σε περιπτώσεις Αλσχάιμερ, όπως έχουμε καταγγείλει χορηγούν ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ, άκρως ακατάλληλα για οποιοδήποτε άνθρωπο να λάβει και έτσι ενημερωθείτε, και αρνηθείτε, οποιαδήποτε χημική θεραπεία που χορηγούν για το Αλσχάιμερ, ας μην σας ξεγελάνε, και ειδικά ακόμα με ψυχοτρόπα αυτοκόλλητα (κοινώς ναρκωτικά), διότι δεν πρόκειται για θεραπείες, αλλά για εγκλήματα των φαρμακοβιομηχανιών.

Περισσότερες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.amra.gr/forum/index.php?topic=3113.0
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2014, 13:00:48 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Κατακλίσεις, Ελκη, Εγκαύματα, Πληγές
« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 09, 2012, 00:14:09 »
'Εχουμε προσθέσει, πως πέρα από τις κατακλίσεις, η Κηραλοιφή είναι ιδανική για θεραπεία εγκαυμάτων και διαφόρων πληγών, όπου η επούλωση γίνεται σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα, και με 100% φυσική μέθοδο θεραπείας.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2014, 13:00:58 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Κηραλοιφή για Κατακλίσεις, Εγκαύματα, Πληγές - Θεραπεία
« Απάντηση #12 στις: Δεκεμβρίου 06, 2012, 14:50:33 »
Καθημερινά δεχόμαστε ευχαριστήρια τηλεφωνήματα από συνανθρώπους μας, που θεραπεύτηκαν, και μάλιστα, μας φωνάζουν, πως πρέπει να διαδώσουμε περισσότερο τα θεραπευτικά μας σκευάσματα.

Λόγω του ότι στατιστικά, υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα, 10,000 συνάνθρωποι μας, που υποφέρουν από τις Κατακλίσεις, με κίνδυνο ακόμα και την ίδια τους, τη ζωή, κάνουμε έκκληση προς όλους, να διαδώσετε στον κύκλο σας την Κηραλοιφή για Κατακλίσεις, διότι οι Κατακλίσεις σε πάρα πολλές περιπτώσεις δεν κλείνουν, και σε άλλες περιπτώσεις χρειάζεται πολύμηνη διαδικασία, ταλαιπωρώντας και τον ασθενή, και το περιβάλλον του, με μεγάλο ψυχολογικό και οικονομικό κόστος.

Επίσης είναι σημαντικό, να υπενθυμίζουμε, πως από τις πωλήσεις των προϊόντων της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας του "Ροδόκηπου των Φιλοσόφων", αντλούμε τα κεφάλαια, έτσι ώστε να παρέχουμε περισσότερες ανθρωπιστικές υπηρεσίες, σε άτομα που χρήζουν ανάγκης.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 06, 2012, 15:09:42 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Κατακλίσεις, Ελκη, Εγκαύματα, Πληγές
« Απάντηση #13 στις: Δεκεμβρίου 23, 2012, 09:53:51 »
Επειδή υπάρχουν κάποιοι που διαδίδουν διάφορες παραπληροφορίες, όσον αφορά την θεραπεία των κατακλίσεων παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες

1. 'Οταν καθαρίζουμε τις κατακλίσεις με πράσινο σαπούνι, ξεπλένουμε την πληγή, δεν αφήνουμε το σαπούνι πάνω.  Αν σας πει κάποιος πάλι, να αφήσετε το σαπούνι πάνω στην πληγή, και να μην το ξεπλύνετε, απλά ρωτήστε τον, αυτός όταν πλένει τα χέρια του, μετά τα ξεπλένει? έλεος...

2. Δεν στεγνώνουμε τις πληγές με πιστολάκι.

3. Δεν χρησιμοποιούμε, pulvo, betadine, οξυζενέ, κορδόνια, και άλλες παράλληλες θεραπείες, ειδάλλως δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε, πως θα θεραπευτούν οι κατακλίσεις.

4. Χρειάζεται να βάζετε την Κηραλοιφή 2 φορές την ημέρα, ούτε 1 φορά, ούτε 3 φορές, ούτε 4 φορές, διότι 1 φορά θα κρατήσει την πληγή σε συντήρηση, δεν θα κλείσει γρήγορα, παραπάνω από 2 φορές, ενοχλούμε την πληγή παραπάνω από ότι πρέπει και πάλι δεν την βοηθάμε να κλείσει.

5. Δεν χρησιμοποιούμε παράλληλα βαλσαμέλαιο διότι σε δύσκολες περιπτώσεις το βαλσαμέλαιο δεν βοηθάει στην θεραπεία των κατακλίσεων, αλλά εμποδίζει την θεραπεία.

6. Δεν αφήνουμε ποτέ ανοιχτή την πληγή χωρίς γάζα από πάνω να πάρει αέρα, όπως κάποιοι, και πάλι διαδίδουν, αλλά την έχουμε καλυμμένη με μία γάζα, για να μην μπαίνουν μικρόβια.

Για ότι άλλη απορία έχετε παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας, έτσι ώστε να λύνονται όλες οι απορίες, και ο συγγενής σας, ή εσείς ο ίδιος, να θεραπευτείτε το συντομότερο δυνατόν.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2014, 13:01:08 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Εγγυημένη Θεραπεία για Κατακλίσεις, Ελκη, Εγκαύματα, Πληγές
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 24, 2013, 02:55:47 »
Πάλι είχαμε τηλεφωνήματα ενθουσιώδη, από άτομα που θεραπεύτηκαν τα δικά τους άτομα από κατακλίσεις.

Μας λένε "Δεν το πιστεύω έκλεισαν οι κατακλίσεις.  Μου φαίνεται απίστευτο!"

Και πραγματικά, όποιος έχει στην κυριολεξία τυραννιστεί, με τις κατακλίσεις που δεν κλείνουν, αλλά συνεχόμενα μεγαλώνουν, φέροντας σε σοβαρό κίνδυνο την ζωή του πάσχοντα γνωρίζουμε πόσο θαύμα μοιάζει να κλείνουν οι κατακλίσεις.

Το μόνο που ζητάμε είναι ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, να σωθούν και άλλοι συνάνθρωποί μας, που κινδυνεύουν.  Τίποτα άλλο...
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2014, 13:01:18 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/