Αποστολέας Θέμα: Η Νέα Ελληνική Επανάσταση  (Αναγνώστηκε 118298 φορές)

ΣΕΡΑΠΙΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 492
  • Karma: 0
  • FR.M.T.S.G
    • Προφίλ
Απ: Η Νέα Ελληνική Επανάσταση
« Απάντηση #30 στις: Οκτωβρίου 10, 2011, 13:15:22 »
Και εγένετο φώς
Per aspera ad astra

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Νέα Ελληνική Επανάσταση
« Απάντηση #31 στις: Οκτωβρίου 11, 2011, 21:52:20 »
Αδελφέ μου,

είμαστε συνυπεύθυνοι σε αυτή την τραγικότητα, και μόνο εφόσον αναλάβουμε και εμείς τις ευθύνες μας, μπορούμε να φέρουμε λύση στο πρόβλημα.  Με άλλα λόγια, χρειάζεται ο Ελληνικός Λαός να φέρει την λύση, κατανοώντας πρώτα από όλα, ποιο είναι το πρόβλημα, πως δημιουργήθηκε και πως μετέπειτα επιλύνεται.

Πιστεύω στους 'Ελληνες, θεωρώ πως είμαστε έξυπνη φυλή.  Δεν νομίζω πως μας είναι τόσο δύσκολο, να βρούμε λύσεις σε κάθε πρόβλημα που μας ταλαιπωρεί κοινωνικά, και μας εμποδίζει να ζήσουμε σε ευημερία και δημιουργικότητα.

Τι φταίει λοιπόν? Φταίει, πως περιμένουμε πάντα κάποιοι άλλοι να μας λύσουν το πρόβλημα, και βολευόμαστε, ακόμα και ψηφίζοντας απατεώνες και δικτάτορες, μόνο και μόνο, για να έχουμε την ησυχία μας.

'Ομως όχι μόνο πλέον δεν έχουμε την ησυχία μας, με αυτή μας την επιλογή, αλλά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, να πληρώσουμε την βόλεψη μας, με τον χειρότερο τρόπο, ακόμα χάνοντας και την εθνική μας κυριαρχία.

Διότι τα τελευταία γεγονότα, απέδειξαν, πως δεν είμαστε ικανοί ως 'Ελληνες να διοικήσουμε την χώρα μας, και αναγκαστήκαμε, να καλέσουμε ξένους, βαρβάρους, να μας διοικήσουν, μπας και βάλουν αυτοί, τάξη, στο χάος μας, μια και εμείς οι Νεοέλληνες είμαστε ανίκανοι να λύσουμε τα εσωτερικά μας προβλήματα.

Εκεί λοιπόν καταντήσαμε, μέσω της Ελληνοχριστιανικής μας παιδείας, όπου η μωρία είναι πιο σημαντική από την γνώση και την διάνοια.  Γιατί λοιπόν, αντιδρούμε και βρίζουμε τους θύτες μας?

Δεν έχουμε ευθύνη, που επιλέξαμε την μωρία αντί της Αρχαίας Ελληνικής μας Διάνοιας, δεν έχουμε ευθύνη που παραιτηθήκαμε από την Κυριαρχία της ζωής μας, την Κυριαρχία της Ελληνικής μας εθνότητας, της Αυθεντικής Ελληνικής μας ταυτότητας?

Εφόσον υποτίθεται πως έχουμε Δημοκρατία, ο Ελληνικός Λαός, δεν πρέπει να είναι υπεύθυνος για το πως και προς που θα συνεχίσει το μέλλον της χώρας μας, και όχι οι βάρβαροι, ή ακόμα οι εθνοσωτήρες μας, που τελικά προσπαθώντας να μας σώσουν, καταλήγουν τελικά, ακόμα και να ξεπουλήσουμε τη χώρα μας?

Δεν είναι δυνατόν, οι 'Ελληνες, οι εφευρέτες της Φιλοσοφίας, της Επιστήμης, της Δημοκρατίας, να μην έχουμε λύσεις για κάθε κρίση, για κάθε αδιέξοδο.

Δεν είναι δυνατόν, να νομίζουμε πως δεν θα υπάρξει Λύση.


Υπάρχουν Λύσεις, αλλά χρειάζεται να αναλάβουμε επιτέλους και την ευθύνη ο καθένας μας, έτσι ώστε, να συνεργαστούμε, στην υλοποίηση μιας Ολιστικής Κοινωνικής Μεταρρύθμισης, και έτσι να βρεθούμε, στο προσεχές μέλλον, να ζούμε σε μία νέα κοινωνία, την κοινωνία που όλοι μας, θέλουμε να ζήσουμε, σε έναν κόσμο που θα μας σέβεται και θα τον σεβόμαστε.

Και αυτές τις λύσεις και τις Κοινωνικές μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς της ζωής μας, θα συζητήσουμε καθ' οδόν.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 17, 2011, 22:44:03 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Νέα Ελληνική Επανάσταση
« Απάντηση #32 στις: Οκτωβρίου 11, 2011, 22:56:21 »
Μία σημαντική κοινωνική μεταρρύθμιση, στο τρόπο που ζούμε ως 'Ελληνες, είναι η Συνεργασία.  Να μάθουμε να συνεργαζόμαστε, να μάθουμε να δημιουργούμε συνεταιρισμούς.

Μέσω του Συνεταιρισμού, η ισχύς πολλαπλασιάζεται, καταλήγουμε να εργαζόμαστε λιγότερο, και να απολαμβάνουμε περισσότερο.


'Οπως διαπιστώνουμε, στην Νέα εποχή που διανύουμε, η εργατιά, χτυπιέται ανελέητα, ενώ η συνεταιριστική επιχειρηματικότητα, είναι το Μέλλον.  Ας δούμε λοιπόν τα σημάδια της Εποχής, και ας πλεύσουμε σύμφωνα με το Θέλημα, κάποιων ανώτερων πνευματικών δυνάμεων, που μας οδηγούν βάση σχεδίου, προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Τη Συνεργατική Κοινωνία.


Ποια είναι λοιπόν τα οφέλη μιας Συνεργατικής Κοινωνίας?

Καταρχήν, εξαφανίζεται το πρόβλημα της επιβίωσης, αλλά ταυτόχρονα εξασφαλίζεται μία αυξητική πηγή εισοδήματος, εφόσον η Αυτόνομη Συνεργατική Κοινωνία, σχεδιαστεί κατάλληλα, έτσι ώστε, με την ελάχιστη κοινωνική προσφορά, να επιτυγχάνουμε τα μέγιστα οφέλη.

Σε μία Σύγχρονη Συνεργατική Κοινωνία, η γραφειοκρατία, είναι σχεδόν μηδενική, και οι περισσότερες λειτουργίες, είναι σχεδιασμένες βάση της τελευταίας τεχνολογίας, να διεκπεραιώνονται ηλεκτρονικά και άμεσα, μέσω αυτοματοποιημένων διαδικτυακών Κρατικών Συστημάτων.

Σε μία Σύγχρονη Συνεργατική Κοινωνία, η ηλεκτροδότηση είναι δωρεάν, καθώς και τα ηλεκτρικά οχήματα, έχουν μηδενικά έξοδα ως προς τα καύσιμα.

Σε μία Σύγχρονη Συνεργατική Κοινωνία, υπάρχει Ακαδημία Δια βίου εκπαίδευσης, και e-learning solutions.

Σε μία Σύγχρονη Συνεργατική Κοινωνία, υπάρχει κεντρικό εργοστάσιο παραγωγής συγκεκριμένων προϊόντων, και είναι η αιτία, του εισοδήματος και του πλουτισμού όλων των συνεταίρων.

Σε μία Σύγχρονη Συνεργατική Κοινωνία, υπάρχει Θεραπευτήριο Ολιστικής Θεραπείας, συνδυάζοντας την Κλασσική ιατρική με τη παραδοσιακή ή εναλλακτική θεραπευτική.

Σε μία Σύγχρονη Συνεργατική Κοινωνία, υπάρχει ένα Αυθεντικό σύστημα Πνευματικότητας, που οδηγεί τον κάθε Συνέλληνα να ξανασυνδεθεί με τις ρίζες του, και με τον φυσικό τρόπο ζωής, αγκαλιασμένος και αγαλιασμένος από τις δονήσεις της Μητέρας Φύσης, αποβάλλοντας κάθε άγχος, δυστυχία, και δυσαρμονία.

Σε μία Σύγχρονη Συνεργατική Κοινωνία, οι επενδύσεις στην Τεχνολογία, αλλά και στις Τέχνες, στηρίζουν τις Ελληνικές διάνοιες να διαπρέψουν και να βοηθήσουν τις κοινωνίες τους, να πάνε ένα βήμα ακόμα πιο μπροστά, και πιο αποτελεσματικά.

Σε μία Σύγχρονη Συνεργατική Κοινωνία, η βία δεν υπάρχει, διότι η βία είναι αποτέλεσμα της Κοινωνικής δυσαρμονίας, και εφόσον η δυσαρμονία εξαφανιστεί, μία υγιής δημιουργικότητα, χαρά, και ευημερία ανατέλλει προοδευτικά, και θριαμβευτικά στη ζωή μας.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 17, 2011, 22:47:24 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Νέα Ελληνική Επανάσταση
« Απάντηση #33 στις: Οκτωβρίου 17, 2011, 23:12:20 »
Σε αυτές τις δύσκολες, κρίσιμες, αλλά και γόνιμες στιγμές, που διανύει η πατρίδα μας, αλλά και όλη η Ανθρωπότητα, είναι σημαντικό, να αναγνωρίσουμε, και να κατανοήσουμε τι σημαίνει Αυθεντικός Ροδοσταυρισμός, Αυθεντικός Ευρωπαϊκός Διαφωτισμός, Αυθεντική Αναγέννηση του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος στην Ευρώπη.

Διότι ο Ροδοσταυρισμός, είναι η Λύση σε κάθε Κρίση.
Διότι ο Ροδοσταυρισμός στοχεύει στην 'Ιαση του Σώματος, της Ψυχής, και του Πνεύματος.

Ο Ροδοσταυρισμός θεραπεύει κάθε ασθένεια, κάθε άγνοια, και κάθε φτώχεια.
Με άλλα λόγια, ο Ροδοσταυρισμός στοχεύει στην Σωματική, στη Ψυχική και στη Κοινωνική 'Ιαση.

Και ακριβώς αυτές είναι οι 3 περιοχές που πάσχουν και χρειάζεται να θεραπεύσουμε.

1. Την Υγεία μας.
2. Την Παιδεία μας.
3. Την Κοινωνία μας.

'Οσον αφορά την Υγεία, ο Ροδοσταυρισμός προτείνει το αρχαίο σύστημα, της Ιπποκράτειας Ιατρικής, ο οποίος Ιπποκράτης, ως Μύστης, γνώριζε την βαθύτερη αξία, δηλαδή και την μεταφυσική αξία των φαρμάκων της Φύσης.

Παράλληλα στα σύγχρονα χρόνια, (16ο αιώνα), όπου αναβίωνε η Αρχαιοελληνική Ολιστική (μεταφυσική και φυσική) Ιατρική, ο Παράκελσος μας παρέδωσε αρκετά κλειδιά, της ουσιαστικής θεραπείας.

Καθώς επίσης και ο Γιούνγκ συνέχισε το έργο της εσωτερικής φιλοσοφίας, ως ψυχοθεραπεία, συνεχίζοντας το έργο του Αρχαίου 'Ελληνα Μύστη Εμπεδοκλή.

'Οσον αφορά την Παιδεία, ο Ροδοσταυρισμός προτείνει την Αυθεντική Ελληνική Μυσταγωγία, την μαθητεία, στις Ερμητικές Τέχνες και Επιστήμες, στην Αλχημεία, και στην Εσωτερική Φιλοσοφία, Κοσμογονία ή Καμπάλα.

Δεν μπορεί να υπάρξει Αυθεντική Παιδεία, δεν μπορεί να υπάρξει Αφύπνιση και Διαφωτισμός, χωρίς την κατάλληλη Ελληνική Μυητική Παιδεία, στα Αυθεντικά Μυστήρια της Φύσης και του Εαυτού, στα μυστήρια του Μικρόκοσμου και του Μακρόκοσμου.

Χωρίς την κατάλληλη μαθητεία, στην Ουσία της Δημιουργίας, στην Ουσία της Ζωής, και της Ενσάρκωσης του καθενός μας, η ζωή διαγράφεται σε χαώδη και δυσαρμονική κατεύθυνση, με αποτέλεσμα, όλα τα δεινά, που επί χρόνια, βιώνουμε, ως τοπικές κοινωνίες, και ως Ανθρωπότητα, ως σύνολο.

'Οσον αφορά την Κοινωνία, ο Ροδοσταυρισμός προτείνει μία Παν-ανθρώπινη Συνεργατική Κοινωνία, όχι μια Ουτοπία, αλλά ένα Πραγματοποιήσιμο Όραμα, εμπνευσμένο από μία Θεία Πνευματικότητα, που προσπαθεί να υλοποιηθεί, να γειωθεί, να πραγματωθεί, στην καθημερινή μας διάσταση, να προσεγγιστεί, διαμέσω των ψυχών και των διανοιών μας, ένας Θεϊκός Παραδείσιος Κόσμος, και αυτός είναι ο τελικός αυτοσκοπός μας, ως Ανθρωπότητα.

Η Παν-ανθρώπινη Συνεργατική Κοινωνία, για πρώτη φορά παγκόσμια εκφράστηκε μέσω των Αρχαίων Ελληνικών Δημοκρατικών Κοινωνιών, που σχηματίστηκαν κατά τον Β' αποικισμό.

Με άλλα λόγια, στα Ελληνικά μας Εδάφη, πραγματώθηκε για πρώτη φορά, η Συμπαντική Θεότητα, μέσω της Ισότιμης και Ισόνομης συνεργασίας των μελών μιας κοινωνίας, εκφράζοντας έτσι ένα Πανθεϊστικό Παν-ανθρώπινο Παραδείσιο 'Οραμα, το 'Οραμα της Ελευθερίας, της Ισότητας και της Αδελφότητας.

Γι' αυτό το λόγο λοιπόν δεν μας μένει άλλη επιλογή, από το να ξανασυνδεθούμε, με τις Αυθεντικές μας ρίζες, να θυμηθούμε την εποχή που γεννήθηκαν οι πρώτες δημοκρατικές κοινωνίες παγκόσμια, να θυμηθούμε τους λόγους που οδηγήθηκαν οι άνθρωποι να συνεργαστούν, καθώς και την Χρυσή Εποχή, που ανέτειλε αμέσως μετά, αυτή τους την επιλογή.

Ας είναι αυτή η ενθύμισή μας, η ανανέωση της Πνευματικής μας σύνδεσης, με τις Αυθεντικές μας ρίζες, ως 'Ελληνες, και ενθυμούμενοι την πραγματική θεϊκή μας καταγωγή, όλα είναι δυνατά, και όλα μπορούν να αλλάξουν ξανά, προς μία κοινωνία ευημερίας, και πνευματικότητας, μία Κοινωνία Αυθεντικά Ελληνική.

Τώρα πλέον γνωρίζουμε την αλήθεια, και είμαστε όλοι υπόλογοι να αλλάξουμε αυτή την οδυνηρή καθημερινότητα, σε ένα νέο τρόπο ζωής, όπου η ζωή μας θα είναι χαρά, και όχι δυστυχία.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 11, 2011, 22:18:31 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Νέα Ελληνική Επανάσταση
« Απάντηση #34 στις: Οκτωβρίου 17, 2011, 23:57:00 »
Ακούγοντας όλα τα σημερινά σενάρια χρεοκοπίας, και πτώχευσης της χώρας μας, βιώνουμε καθημερινά, ένα φόβο, μία ανασφάλεια για το μέλλον, τι θα μας συμβεί, τι θα απογίνουμε.

Και όμως, όπως έχουμε αναφέρει και παλιότερα στο φόρουμ μας, υπάρχει λύση, και αυτή η λύση είναι μία δραστική Κοινωνική Μεταρρύθμιση, συνοδευμένη με μία Αυθεντικά Ελληνική Αφύπνιση.

Δεν έχουμε άλλο χρόνο για βόλεψη και ύπνο.  Η Κρίση, μας έχει χτυπήσει την πόρτα, και ΑΠΑΙΤΕΙ, την Αφύπνισή μας, εδώ και τώρα.

'Η θα αλλάξουμε, ή θα καταστραφούμε.
'Η θα σκεφτούμε Συνεργατικά, ή αγκαλιασμένοι με την Ιδιοτέλεια μας, θα εκλείψουμε ως είδος.

Και η Συνεργατική Κοινωνία, τα Εθνικά Δίκτυα, Αυτόνομων Συνεργατικών Κοινοτήτων, είναι η μοναδική σανίδα σωτηρίας, είναι η μοναδική οδός σωτηρίας, μέσα από το χάος, και τα συντρίμμια του παλιού Κόσμου.

Εφόσον η Δημόσια Περιουσία μοιραστεί σε Αυτοδιοίκητες Συνεργατικές Περιοχές, η Δημόσια Περιουσία, γίνεται Εθνική, και σώζεται από κάθε λογής εγχώριας ή εξωτερικής κεφαλαιακής επενδυτικής σκοπιμότητας, που στοχεύει να αρπάξει τους εθνικούς μας θησαυρούς, για ένα κομμάτι ψωμί.

Διότι το Ελληνικό Δημόσιο (ως εταιρεία) χρωστάει, και όχι οι 'Ελληνες Ιδιώτες.
Το Ελληνικό Δημόσιο χρεοκόπησε, όμως μπορεί η Ελληνική περιουσία να σωθεί.

'Ολοι οι 'Ελληνες μπορούμε να σωθούμε, αρκεί να κινηθούμε προς την σωστή κατεύθυνση.

Την Συνεργατική Κοινωνία.

Ως Εταιρεία το Ελληνικό Δημόσιο μπορεί να έχει πτωχεύσει αλλά ο Ελληνικός Λαός μπορεί να ευημερήσει, εφόσον η Ελληνική Δημόσια Περιουσία, άμεσα Εθνικοποιηθεί και μοιραστεί, σε Αυτόνομες Συνεργατικές Εθνο-κοινότητες.

Γι΄αυτό το λόγο, χρειάζεται να δοθεί άμεση λύση, άμεση πολιτική λύση, που θα μεταρρυθμίσει όλο το πολιτικο-κοινωνικό μας σύστημα, έτσι ώστε να σωθεί η Εθνική μας κληρονομιά, να σωθεί η χώρα μας, από το ξεπούλημα, να σωθεί ο Ελληνικός πολιτισμός, να σωθούν οι 'Ελληνες.

Και αυτή τη λύση, την έχουμε ήδη δώσει, είναι η λύση μιας Νέας Δομής, Κοινωνικού Συστήματος, που βασίζεται στην Αυτονομία, στην Συνεργασία, και φέρει άμεσα αποτελέσματα, την Ευημερία, και την Πνευματική Ελευθερία.

Δεν έχουμε άλλη επιλογή, και χρειάζεται να δράσουμε (χθες), διότι ο χρόνος της αφύπνισης μας, τελειώνει, και οι καιροί απαιτούν, άμεση δράση, άμεση υλοποίηση ενός Νέου Κόσμου, όπου η επιβίωση μας, θα είναι όχι μόνο εγγυημένη, αλλά και χωρίς πλέον τα σημερινά δραματικά μας προβλήματα.

Ας το κατανοήσουμε βαθιά μέσα μας, μια για πάντα.

'Η ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα σωθούμε, ή κανένας μας, δεν θα σωθεί.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 18, 2011, 12:30:52 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Νέα Ελληνική Επανάσταση
« Απάντηση #35 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 12:19:05 »
Το Χάραμα πλησιάζει, και χρειάζεται να δράσουμε αποτελεσματικά, δίκαια, και άμεσα.

Τέρμα στις πελατιακές σχέσεις στην Πολιτική, τέρμα στη προσωπική μας ιδιοτέλεια στην καθημερινότητά μας.

Χωρίς την Συνεργασία όλων, και την Αφύπνιση όλων, η δυστυχία και η φτώχεια θα συνεχιστεί και η ζωή στον πλανήτη Γη, συνεχόμενα θα απειλείται.

Ας κατανοήσουμε πως ο κύριος λόγος που η κατεστημένη Πολιτική σκηνή δεν μπορεί να δράσει εναντίον του διαφθαρμένων Τραπεζιτών Βαμπίρ, και να σωθεί ο Ελληνικός Λαός, είναι επειδή κάποια πολιτικά κόμματα φτάνουν να χρωστάνε σε Τράπεζες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, που δανείστηκαν, με στόχο να μας πείσουν και να αναλάβουν την Διαχείριση του Ελληνικού Δημοσίου, προς όφελος ποιού τελικά?

Του Λαού, ή των Αφεντάδων τους, των μεγαλοτραπεζιτών, οι οποίοι έχουν αγοράσει από ότι φαίνεται τουλάχιστον τα 2 μεγάλα κόμματα, την Εξουσία της Πολιτικής σκηνής, των τελευταίων χρόνων.

Γιατί λοιπόν αναρωτιόμαστε γιατί καταστρέφεται η Ελληνική Οικονομία, μια και την Ελληνική Διακυβέρνηση, κατέχουν τελικά έμμεσα οι Τραπεζίτες, και όχι άμεσα ο Ελληνικός Λαός?

Αρκετοί Πολιτικοί, δυστυχώς έχουν ξεπουλήσει και συνεχίζουν να ξεπουλούν, τα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου, για την καρέκλα, τα λεφτά, τη δόξα.

'Ομως η Νέμεσις καραδοκεί, και σύντομα, όλοι οι απατεώνες πολιτικοί, θα γκρεμιστούν από τη θέση τους, αφήνοντας, ίσως, μόνο τους ελάχιστους ρομαντικούς, οραματιστές, δίκαιους, να κυβερνήσουν, σε μία συνεργατική πολιτική κατεύθυνση, ως οι Αληθινοί 'Αξιοι 'Ηρωες της χώρας.  

Το πολιτικό σήριαλ, το πολιτικό δράμα της χώρας μας, βρίσκεται σε εξέλιξη, μια και διανύουμε, εξαιρετικά σημαντικές ιστορικές στιγμές, που θα μεταρρυθμίσουν όλο το πολιτικό σύστημα, θα μεταρρυθμίσουν, όλη την Ελληνική Κοινωνία, τον τρόπο που ζούμε και σκεφτόμαστε ως 'Ελληνες.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 18, 2011, 12:24:15 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΔΙΟς ΑΕΤΟς

  • Μηνύματα: 324
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Η Νέα Ελληνική Επανάσταση
« Απάντηση #36 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 16:09:02 »
ΑΠΑ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!
Φτάνει που τα λέει ο Αφτιάς κάθε πρώι....
Δεν θέλω να συγχύζομαι...δεν θέλω να συγχύζομαι!!!
δεν ξαναμπαίνω σ'αυτή την δημοσίευση..η καρδιά μου...απα παααα.... >:(
Ο ισχυρός ας επικρατήσει...

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Νέα Ελληνική Επανάσταση
« Απάντηση #37 στις: Οκτωβρίου 21, 2011, 04:21:57 »
ΑΠΑ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

Για να μην ξεχνάμε για ποιον εργαζόμαστε...  ;)

1. Για τον εαυτό μας?
2. Για την Κοινωνία μας?
3. Για τον εαυτό μας και την Κοινωνία μας?

'Οσο μεγαλύτερη η Πρόκληση, τόσο μεγαλύτερη και η Εξέλιξη.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 21, 2011, 04:23:57 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

προμηθέας

  • ΑΜΡΑ - Μέλος
  • ****
  • Μηνύματα: 110
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Η Νέα Ελληνική Επανάσταση
« Απάντηση #38 στις: Οκτωβρίου 25, 2011, 02:16:32 »
Το Όραμα σου ωραίο και αληθινό αδελφή,είθε να το ζήσουμε!

ΣΕΡΑΠΙΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 492
  • Karma: 0
  • FR.M.T.S.G
    • Προφίλ
Απ: Η Νέα Ελληνική Επανάσταση
« Απάντηση #39 στις: Οκτωβρίου 25, 2011, 14:44:04 »
Per aspera ad astra

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Νέα Ελληνική Επανάσταση
« Απάντηση #40 στις: Οκτωβρίου 25, 2011, 22:46:39 »
Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ - Γ. ΝΤΑΛΑΡΑΣ / G. DALARAS [Unofficial Videoclip]
http://www.youtube.com/watch?v=4O1ym2z_38Y

Πρόσεξε όλα τα ψέματα
θα σου τα πουν όταν θα είσαι μοναχός
πρόσεξε όλα τα θαύματα
γιατί κρατάνε τρεις ημέρες δυστυχώς
ανάψαν, ανάψαν στους δρόμους οι φωτιές
αλλάξαν, αλλάξαν τα λόγια κι οι ματιές
αυτός ο κόσμος ήταν κάποτε παράδεισος
έμοιαζε η ζωή σαν εκδρομή
κι ήρθα η μέρα που μας χώρισε μια άβυσσος
μας τύλιξε καπνός σε μια στιγμή

Μην ακούς τι λέγεται η Ελλάδα καίγεται
και τα βράδια κλαίγεται μέσα απ' το γυαλί
μην ακούς τι λέγεται η Ελλάδα καίγεται
και αυτοί που θα την σώσουν είναι μόνο οι τρελοί


Πίστεψε όλα τα όνειρα
γιατί έχουν πάντα κάποια αλήθεια να σου πουν
άνοιξε όλα τα σύνορα
να τα περάσουν μόνο εκείνοι που αγαπούν

Μην ακούς τι λέγεται η Ελλάδα καίγεται
και τα βράδια κλαίγεται μέσα απ' το γυαλί
μην ακούς τι λέγεται η Ελλάδα καίγεται
και αυτοί που θα την σώσουν είναι μόνο οι τρελοί

Ανάψαν, ανάψαν στους δρόμους οι φωτιές
αλλάξαν, αλλάξαν τα λόγια κι οι ματιές
αυτός ο κόσμος ήταν κάποτε παράδεισος
έμοιαζε η ζωή σαν εκδρομή
μα ήρθε η μέρα που μας χώρισε μια άβυσσος
μας τύλιξε καπνός σε μια στιγμή

Μην ακούς τι λέγεται η Ελλάδα καίγεται
και τα βράδια κλαίγεται και μελαγχολεί
μη ρωτάς τι παίζεται η Ελλάδα καίγεται
και αυτοί που θα την σώσουν είναι μόνο οι τρελοί


Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

xrysanthemo

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 6
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Η Νέα Ελληνική Επανάσταση
« Απάντηση #41 στις: Οκτωβρίου 27, 2011, 22:03:28 »
Από αυτά που βλέπω, η Ελλάδα ήδη κάηκε...

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Νέα Ελληνική Επανάσταση
« Απάντηση #42 στις: Οκτωβρίου 27, 2011, 23:16:08 »
Η ψεύτικη Ελλάδα κάηκε... όντως είναι γεγονός, και ήρθε ο καιρός, να αναγεννηθεί η γνήσια, η Αυθεντική Ελλάδα.

Διανύουμε πολύ σημαντικές ιστορικές στιγμές, όπου μία Νέα Ελλάδα θα ξαναλάμψει, Μεγαλύτερη από ότι ποτέ.

Στο χέρι μας, όμως είναι να ανασηκώσουμε αυτή τη Νέα Ελλάδα, ξυπνώντας εντός μας, τον Αυθεντικό 'Ελληνα, τον Ήρωα, Φιλόσοφο, Ανθρωπιστή, Διαφωτιστή, Εωσφοριστή, Προμηθέα, 'Ελλην.

Και έφοσον θυμηθούμε και συντονιστούμε με την γνήσια κληρονομιά μας, η Ελληνική πραγματικότητα, θα μεταστοιχειωθεί ριζικά, και ξαφνικά θα βρεθούμε να ζούμε σε μία Νέα Ελλάδα, σε ένα κόσμο που θα μας σέβεται και θα τον σεβόμαστε, σε ένα κόσμο που θα μας φροντίζει και θα τον φροντίζουμε, σε ένα νέο κόσμο, ανθρωπιάς, φιλότιμου, αλλά και σοφίας, γνώσης, επιστήμης, Αλήθειας, Πνευματικότητας.

Ας δέσουμε τις ζώνες μας, καθώς απογειωνόμαστε, προς το ταξίδι μας, σε μία Νέα Ελληνική Πραγματικότητα.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 27, 2011, 23:17:48 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Νέα Ελληνική Επανάσταση
« Απάντηση #43 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 13:32:32 »
'Οπως βλέπουμε και από τα πρόσφατα επεισόδια1, η Ελλάδα, έχει πλέον ξεσηκωθεί, και επιζητεί δικαιοσύνη, επιζητεί, μία Νέα μορφή Κοινωνίας, μία Ανθρώπινη Κοινωνία, Ελληνικών αρχών και αξιών, Ασφαλής, και Ευημερούσα.

'Οταν ο ΛΑΟΣ, ξυπνήσει, είναι αλήθεια, πως τότε, έρχεται και η ΛΥΣΗ.

Η Λύση, είναι πολύ κοντά μας, και η υλοποίησή της εξαρτάται, από το μέγεθος της Αφύπνισης και της Κατανόησης του Ελληνικού Λαού.

Γι' αυτό το λόγο, η Ενημέρωση, του κάθε 'Ελληνα πολίτη είναι πολύ σημαντική, έτσι ώστε κάθε Έλληνας πολίτης, να κατανοήσει, πως η Εποχή του Σκλάβου και του Αφέντη τελείωσε...

Σήμερα, ήρθε μία Νέα Εποχή, η Εποχή της Αληθινής Δημοκρατίας, η Εποχή της Αμεσοδημοκρατίας, η Εποχή της Αξιοκρατίας, η Εποχή της Συνεργατικής Κοινωνίας, η Εποχή του Ανθρωπισμού, της Αλληλεγγύης, η Εποχή της Ελληνικής Παιδείας και του Οικουμενικού Ελληνισμού.

'Οπως κάποτε δώσαμε τα ΦΩΤΑ, παγκόσμια, καλούμαστε και πάλι ΑΠΑΝΤΕΣ οι 'Ελληνες 'Ηρωες, να ξαναφέρουμε πίσω την Αυθεντική Ολυμπιακή Φλόγα του Ελληνισμού, τον Πυρσό του Προμηθέα, τον Πυρσό της Ελληνικής Ψυχής, που αναδύεται, Λαμπρότερη και Μεγαλύτερη από ότι ποτέ, στις ψυχές των Αυθεντικών Ελλήνων, και μέσω των Ελλήνων, θα έρθει η ίαση στην ταλαιπωρία όλων των ανθρώπων της Γης, αρχίζοντας από τον τόπο μας.

Και η Λύση, είναι η Ανθρωπιά, η Αλληλεγγύη, η Συνεργασία, η Αυθεντική Χρηστότητα, που ενυπάρχει στην ψυχή του κάθε Αυθεντικού 'Ελληνα.

Αυτή η Αυθεντική Χρηστότητα, ο Ελληνικός Ηρωϊσμός, ας μας οδηγήσει, στην ολοκλήρωση αυτής της δύσκολης αλλά Ηρωϊκης αποστολής...

Και η αποστολή μας δεν είναι άλλη, από το γκρέμισμα του διεφθαρμένου Κοινωνικο-πολιτικού συστήματος, που εξυπηρετούσε συμφέροντα λίγων εναντίων των πολλών, και η ταυτόχρονη ίδρυση ενός Νέου Κοινωνικο-πολιτικό συστήματος, που θα φροντίζει, και θα υποστηρίζει όλους τους ανθρώπους της Γης, να είναι ασφαλείς, να ευημερούν, και να εξελίσσονται.

Και φυσικά είναι εφικτό, και φυσικά είναι δυνατό και φυσικά μπορεί να υλοποιηθεί...

εφόσον ο Ελληνικός Λαός, αφυπνιστεί, ολοσχερώς, και το διεκδικήσει.

Μόνο εφόσον διεκδικήσουμε να ζούμε ξανά, στον Ελληνικό μας Παράδεισο, ασφαλείς, και ευτυχισμένοι,

ο Ελληνικός Πάραδεισος, το σπίτι μας, θα είναι και πάλι δικό μας, να το απολαύσουμε.

Διότι είναι γενέθλιο δικαίωμα μας, να ζούμε ευτυχισμένοι, ασφαλείς και σε ευημερία,
και αυτό το δικαίωμα, μας το στέρησαν, τα Μεγαλοβαμπίρια του Κόσμου.

Καιρός όμως να στείλουμε αυτά τα βαμπίρια στον αγύριστο, και με τους ελάχιστους εναπομείναντες αγνούς τίμιους και ήρωες Πολιτικούς, καθώς και πολλούς Νέους Αγωνιστές, Ευεργέτες, 'Ηρωες, να ιδρύσουμε ένα Νέο αξιοκρατικό Σύστημα, ένα Σύστημα για όλους τους 'Ελληνες και τις Ελληνίδες, ένα Κοινωνικό σύστημα, για το οποίο όλοι οι 'Ελληνες θα είμαστε περήφανοι, ένα Κοινωνικό σύστημα Αυθεντικά Ελληνικό.

Ο δρόμος έχει ανοίξει για την Λευτεριά μας.

Καιρός να τον διαβούμε όλοι οι 'Ελληνες...

Είναι θέμα χρόνου το πέρασμα στο Νέο Ελληνικό μας Κόσμο.
_____________________________________________________

1ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: ΕΦΥΓΕ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ
http://www.youtube.com/watch?v=_VvC5V6Te5c&feature=related

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Xj_ziw6NLNM

Αποδοκιμασίες πολιτικών κατά την παρέλαση
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2782
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 03, 2011, 02:50:43 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Η Νέα Ελληνική Επανάσταση
« Απάντηση #44 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 22:32:47 »
Ας το καταλάβουμε επιτέλους όλοι μας, ας το νιώσουμε βαθιά στο πετσί μας,
πως αν δεν αλλάξει ΟΛΟ το Σύστημα ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ, δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα.


Βασανιζόμαστε καθημερινά, υποφέρουμε καθημερινά, χωρίς την κατάλληλη στήριξη, υποστήριξη, κοινωνική πρόνοια και αλληλεγγύη, δικαιοσύνη, παιδεία, υγεία, χωρίς το Κατάλληλο Κράτος που να βοηθά ουσιαστικά τον κάθε πολίτη.

Η ζωή μας έχει καταντήσει κόλαση, και η κόλαση θα συνεχίσει, μέχρι να επαναστατήσουμε και να αλλάξει όλο το σκηνικό.

Χρειάζεται να απαιτήσουμε, άμεσα, τώρα, χθες, μία καλύτερη ζωή, για μας και τα παιδιά μας,
και όλα μπορούν να γίνουν, εφόσον κατανοήσουμε, πως δεν είμαστε πλέον πιόνια του Κεφαλαίου,
ή των κομματικών συμφερόντων, ή των μεγαλοτραπεζιτών, ή των διεφθαρμένων πολιτικών ή διεφθαρμένων εκκλησιών, μοναστηριών, εταιρειών απάτης και βαμπιρισμού, που πίνουν το αίμα του Ελληνικού Λαού.

Χρειάζεται να κατανοήσουμε ποια είναι η ΑΠΑΤΗ, και μετέπειτα να διεκδικήσουμε αυτή η ΑΠΑΤΗ να καθαρίσει από προσώπου Γης.

Αν Εμείς ο Ελληνικός Λαός, δεν το ζητήσουμε, δεν το αιτηθούμε, τίποτα και ποτέ δεν πρόκειται να γίνει.

Ας κατεβούμε λοιπόν με προτάσεις, και όχι με γκρίνιες...

Με γκρίνιες δεν γίνεται τίποτα.  

Χρειάζονται ΛΥΣΕΙΣ, τώρα, άμεσα, χθες...

Και αυτές τις λύσεις θα συζητήσουμε, καθ' οδόν, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η μετάβαση μας στη Νέα Ελλάδα.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 02, 2011, 22:34:47 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/