Αποστολέας Θέμα: Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος!  (Αναγνώστηκε 2845 φορές)

Avaris

 • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
 • ***
 • Μηνύματα: 1.254
 • Karma: 0
  • Προφίλ
Πόσο επίκαιρο!

Πάντα αναρωτιόμουν πως είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο!

Πως είναι δυνατόν να ευεργετήσεις κάποιον και όμως αυτός να αποδειχτεί Βρούτος που θα σε μαχαιρώσει πισώπλατα!

Και να που βλέπουμε το ίδιο έργο σε επανάληψη για πολλοστή φορά.

Ίσως είναι και μια ευκαιρία να αναλύσουμε τον μηχανισμό λειτουργίας του.

Έτσι θα αποδειχτεί πως αυτό το Φιλοσοφικά Σκεπτόμενο Κοινό που δημιουργήθηκε εδώ σε αυτό το forum έχει την ικανότητα να αναλύει Φιλοσοφικά και Εσωτερικά ακόμη και τα "ενεργά γεγονότα" που δυστυχώς βιώνονται σε ενεστώτα χρόνο απο εμάς τους ίδιους, όσο δυσάρεστα κι αν είναι.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 14, 2007, 11:22:42 από Avaris »
Avaris
Veritas Vos Velirabit

Ορφέας

 • Διαχειριστής
 • ******
 • Μηνύματα: 1.715
 • Karma: 0
  • Προφίλ
Απ: Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος!
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 19, 2007, 13:09:37 »
Γνωρίζουμε ότι με την κίνησή μας για καταγγελίες, πολλοί ενοχλήθηκαν και ήδη έχουμε δεχθεί ανάλογες οχλήσεις. Όμως κανείς και τίποτε δεν πρόκειται να μας σταματήσει και μόλις τελειώσουν οι τεχνικές εργασίες μεταφοράς σε άλλο ιστοχώρο, θα επανέλθουμε για να συνεχίσουμε ότι ξεκινήσαμε.

Υπάρχουν και μερικοί ενοχλημένοι που δεν έχουν τα κότσια επώνυμα να αντιπαρατεθούν, παρότι είναι πασίγνωστοι στον χώρο, οι οποίοι επιλέγουν πισώπλατες κινήσεις και χτυπήματα, όπως έχουν εθιστεί να πράττουν,
οπαδοί του Γκεμπελισμού και κάθε συκοφαντικής ή προπαγανδιστικής μεθόδου, οι οποίοι έσπευσαν με τις γνωστές άτιμες μεθόδους να σαμποτάρουν τις ενέργειές μας, προσπαθώντας ανέντιμα να μας φιμώσουν και να σταματήσουν την ροή των καταγγελιών.

Με χυδαία γλώσσα και με υβριστικές εκφράσεις του τύπου "ο βαρεμένος, ότι κατεβάσει το ηλίθιο κεφάλι του, για γιουσουφάκι θα ήταν ότι έπρεπε και θα τον έβαζε ο αφέντης στα πειράματά του", ενάντια σε πρόσωπα, προσπαθούν με ύπουλους τρόπους να προσφέρουν δουλικά τις υπηρεσίες τους στους  με νοοτροπία αποικιοκρατών
εκμεταλλευτές.

Άνθρωποι χωρίς ηθική, χωρίς ίχνος αρετής, χωρίς καμμία αίσθηση του δικαίου, ορμώμενοι μόνον από την παθιασμένη ιδιωτεία τους, ακόμα και τέτοιοι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να εκθέτουν την άποψή τους, ακόμα και να διαστρεβλώνουν και να λασπολογούν όπως έχουν εκπαιδευθεί, με μοναδική υποχρέωση να αποφεύγουν να καταφέρονται υβριστικά ενάντια σε πρόσωπα.

Όταν, μετά από παραινέσεις και τρεις τελικές προειδοποιήσεις δεν δείχνουν καμιά διάθεση -'ισως και να αδυνατούν- να επιδείξουν κόσμια συμπεριφορά, δεν έχουν θέση πλέον στους χώρους που συζητάμε.

Όταν η ανοχή γίνεται ανέχεια, γινόμαστε συνέχοχοι άνομων συμπεριφορών και πράξεων, συνεργοί και υποδαυλιστές της αδικίας....

Όσα μέλη δεν έχουν πλήρη εικόνα για όσα τέτοια διαμείβονται, η διαχείρηση είναι στην διάθεσή τους για ενημέρωση και επίδειξη των θεμάτων που απομακρύνονται.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 19, 2007, 13:20:45 από Ορφέας »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/