Αποστολέας Θέμα: Επέτειος 4 ετών ίδρυσης της ΑΜΡΑ  (Αναγνώστηκε 4303 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Επέτειος 4 ετών ίδρυσης της ΑΜΡΑ
« στις: Ιουλίου 16, 2011, 02:14:23 »
Τέσσερα χρόνια Αγανάκτησης και Αγώνα ενάντια στην Απάτη, τη Διαφθορά, και το Ψέμα.

Πριν 4,5 χρόνια περίπου, ξεκινήσαμε, με την σημαία του Ροδοσταυρισμού, αναλαμβάνοντας την Ελληνική Διαχείριση του Αμορκ, να αγωνιστούμε και εμείς με την σειρά μας, όπως και τόσοι άλλοι συνάνθρωποί μας, πριν από εμάς, και ταυτόχρονα με εμάς, έτσι ώστε ο Κόσμος μας, να γίνει λίγο καλύτερος.

'Ομως δυστυχώς, ανακαλύψαμε, πως η μεγαλύτερη παγκόσμια οργάνωση, που υποτίθεται εκπροσώπευε τον Ροδοσταυρισμό, τον Δυτικό Διαφωτισμό, ήταν μία Απάτη, είτε ως περιεχόμενο διδασκαλιών, είτε ως Οικονομική Εξαπάτηση.

Τον Ιούλιο του 2007, λοιπόν, άρχισε ο πρώτος μας αγώνας1, ένας αγώνας, ενάντια στην διαφθορά, την απάτη, και την παραπληροφόρηση, των σύγχρονων εσωτερικών σχολών, των σύγχρονων μυητικών οργανώσεων.

Μέσα από αυτόν τον αγώνα γεννήθηκε η ΑΜΡΑ, μία σύγχρονη μυητική σχολή, μέσω της οποίας, προσδοκούσαμε, να καθαρίσουμε, την αγνή ουσία των Μυστηρίων, και του Εσωτερισμού, από την παραποίηση, και τα ξένα στοιχεία, που προσκολλήθηκαν, επί εκατοντάδες έτη διαδρομής, της Εσωτερικής Γνώσης.

Αναζητώντας την βαθύτερη αιτία, της αλλοίωσης, των Μυητικών Μυστηρίων, και της Εσωτερικής Επίγνωσης, αναγνωρίσαμε, με τη σειρά μας, έναν διαχρονικό εχθρό, τον θρησκευτικό φασισμό, τον σκοταδισμό που έφερε στη Δύση, ο εβραιοχριστιανισμός.  

Σκάβοντας ακόμα πιο βαθιά, βρεθήκαμε στον πρόγονο του εβραισμού, του μουσουλμανισμού, και του χριστιανισμού, που ήταν ο Φαραώ Ακενατόν2, ο οποίος κατέλυσε την ανεξιθρησκεία, και επέβαλε, μία Θρησκευτική Μοναρχία.  'Ετσι γεννήθηκε ο Μονοθεϊσμός3, που μαζί του συνεργάστηκε κάθε πολιτικός φασισμός.

Και τότε βρεθήκαμε μπροστά, σε ένα δράμα4.  'Ενα Κοινωνικό και ταυτόχρονα πολιτικό δράμα, που ξεκίνησε από τη χώρα μας, και εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο.  Την κατάλυση της Αληθινής Δημοκρατίας, δια της θρησκευτικής Μοναρχίας της Απάτης του Εβραιοχριστιανισμού.5

Δεν ήταν πλέον ένα απλό θέμα Παιδείας, δεν ήταν πλέον ένα απλό θέμα Διαφωτισμού και σκοταδισμού, αλλά ένα έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας, μία Απάτη, μία Δικτατορία, μία δουλεία, μία συνεχόμενη Κατοχή, που απλά άλλαζε Αφέντες.

Η χώρα μας, η Ελλάδα, η αφετηρία του Αρχαίου Διαφωτισμού, των Μυητικών Μυστηρίων, του Εσωτερισμού, η αφετηρία της Δημοκρατίας, της Ανεξιθρησκείας, του Δυτικού Πολιτισμού, βρισκόταν υπό συνεχόμενη κατοχή, και Πνευματική και Πολιτική.

'Ετσι λοιπόν, ο Πνευματικός μας αγώνας, συναντήθηκε με έναν Πολιτικό αγώνα, έναν αγώνα, Αποκάλυψης της Ιστορικής Αλήθειας, έναν Αγώνα, όχι μόνο Πνευματικού Διαφωτισμού, αλλά και ενός Πολιτικού Διαφωτισμού, που γινόταν καθημερινά όλο και πιο αναγκαίος, μια και για ακόμα μια φορά, η λαϊκή εξαθλίωση ήταν επικείμενη.

Για ακόμα μια φορά, οι 'Ελληνες, ένας περήφανος και ελεύθερος λαός, είχαμε γίνει δούλοι, κάτω από το όνομα της σύγχρονης Δημοκρατίας, και της προστασίας των σύγχρονων "σωτηριολόγων".

Η Αγανάκτηση μας, και η ανάγκη μας, να φανεί η Αλήθεια, έγινε Κίνημα, μαζί με άλλες αγανακτισμένες φωνές, καθώς, ο κλοιός της δουλείας, καθημερινά έσφιγγε, όλο και περισσότερο.

"Δεν πάει άλλο", βογκάει κάθε μέρα πλέον, ο σκλαβωμένος 'Ελληνας.

Αυτό το βογγητό λοιπόν, που έρχεται από τα έγκατα της Μητέρας Γης, από τα σπλάχνα της Φύσης, από την ίδια την Ελληνική Ψυχή, δεν μπορούμε άλλο να το αγνοήσουμε.  Χρειάζεται να δώσουμε λύση, χρειάζεται να σώσουμε την χώρα μας, χρειάζεται να βρεθεί η Λύση, που θα σώσει όλη την Ανθρωπότητα.

Και αυτή τη λύση μπορούν μόνο οι Αγανακτισμένες ψυχές να δώσουν.  Αυτές οι ψυχές, που μαρτύρησαν, αυτές οι ψυχές που αγανάκτησαν, σε ένα Κοινωνικό σύστημα, απάτης, διαφθοράς, βίας και εγκληματικότητας, ένα Κοινωνικό σύστημα, που καθημερινά σκοτώνει τα παιδιά του.

'Ετσι λοιπόν, δεν υπάρχει άλλη λύση, από το να δώσουμε τη λύση.

Μια λύση, που θα εγγυάται όχι μόνο έναν Πνευματικό Διαφωτισμό, αλλά και έναν Πολιτικό Διαφωτισμό.

'Ενα Νέο Κοινωνικο-πολιτικό σύστημα6, που θα εγγυάται την Αληθινή Δημοκρατία, την Αρετή, τη Δικαιοσύνη, την Ευημερία, και την Ανθρωπιά, έτσι ώστε να λήξει επιτέλους η Αγανάκτηση και να αρχίσει η Συν-δημιουργία, που θα εμπνέεται από τις διαχρονικές αξίες και αρχές, ενός Αυθεντικού Διαφωτισμού, του Ελληνικού Διαφωτισμού.
___________________________________________________________________________

1 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,264.0.html

2 Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός, πως ο Αιγύπτιος Δικτάτορας Ακενατόν, (ο ιδρυτής της Θεοκρατίας), για την εταιρεία Amorc, ήταν ένας μεγάλος Διδάσκαλος, ένας Θεάνθρωπος, παράδειγμα προς μίμηση.

3 Ο Μονοθεϊσμός ταυτίστηκε με την Θεοκρατία, διότι μέσω της φασιστικής επιβολής, ενός φανταστικού και φασιστικού Θεού, επέβαλαν μία Πολιτική Δικτατορία.

4 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,877.0.html

5 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,870.0.html
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2064.0.html
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1149.0.html
http://www.youtube.com/watch?v=RbuEhwselE0
http://www.youtube.com/watch?v=36oYXIosnTE

6 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2019.15.html
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2352.msg14236.html#msg14236
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 20, 2011, 01:37:12 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Επέτειος 4 ετών ίδρυσης της ΑΜΡΑ
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 03, 2011, 00:10:06 »
Είναι σημαντικό να προσθέσουμε πως πέρα της κατάθεσης μίας Νέας Κοινωνικής λύσης, θεραπεία για την Κρίση που διανύουμε, έχουμε κάνει αρκετές έρευνες στο χώρο της Παραδοσιακής Θεραπευτικής, και σύντομα αυτά τα θαυματουργά προϊόντα θα είναι διαθέσιμα, μέσω του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων.

Για παράδειγμα, η Κηραλοιφή για τις Κατακλίσεις1, είναι ένα μοναδικό προϊόν, που καταλύει όλη την οικονομική εξαπάτηση γύρω από την θεραπεία των κατακλίσεων.

Θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλα θαυματουργά προϊόντα, έτσι ώστε να καταστήσουν και πάλι δυνατή, την Θεραπευτική, χτυπώντας την οικονομική εκμετάλλευση των φαρμακοβιομηχανιών, και το έγκλημα των παρενεργειών των σύγχρονων χημικών φαρμάκων.

Είναι γεγονός πως πάρα πολλοί συνάνθρωποί μας, ατύχησαν στα χέρια της σύγχρονης κλασσικής ιατρικής, και αντί να θεραπευτούν, έγιναν μόνιμοι πελάτες των φαρμακοβιομηχανιών, καθώς και θύματα, σε πλήθος βλαβερών παρενεργειών, χειροτερεύοντας έτσι την φυσική και ψυχική τους υγεία.

Με την κατάλληλη ενημέρωση, καθώς και με την αντικατάσταση των χημικών φαρμάκων, με παραδοσιακές θεραπευτικές λύσεις, επιδιώκουμε την απόλυτη αντικατάσταση των χημικών βλαβερών ουσιών, έτσι ώστε κάθε συνάνθρωπός μας, σε αδυναμία, και ασθένεια, να έχει την δυνατότητα, πραγματικά να θεραπευτεί.
__________________________________________________________

1 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2445.0.html
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 03, 2011, 00:13:59 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/