Σχόλια > Ανακοινώσεις - Σχόλια

Δημόσια καταγγελία

<< < (2/2)

Rose:
Ας δούμε ένα από τα επιχειρήματα αυτού του ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ, αν και πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κανείς με αυτές τις βλακείες...  Παρόλα αυτά, είναι πάρα πολύ ενοχλητική αυτή η συμπεριφορά, και η Μήνυση εναντίον του, έχει ήδη κατατεθεί πριν αρκετούς μήνες...

Μας συκοφαντεί λοιπόν, σε πολλά δικά του blogs και στο www.satanismos.com στο οποίο είναι συντονιστής, πως είμαστε εγκληματίες...  :D

"Η Εγληματικότητα της ΑΜΡΑ:
H ΑΜΡΑ είναι μια ψευτο-ανθρωπιστική σέκτα διότι ζητάει ανθρωποθυσίες αν χρειαστεί:"

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ

"Γράφουν:
Quote: "ο αυθεντικός Τεκτονισμός μόνον με Ευθύνες και Καθήκοντα πριμοδοτεί τον Αληθινό Τέκτονα, ζητώντας του θυσίες που κάποτε μπορεί να είναι και η ίδια η ζωή του.""

Προφανώς και ο Στρατιωτικός όρκος1 μεταφράζεται από τον παραπάνω δράστη, ως εγκληματικότητα.

Για τους Ιδιοτελείς 2 Σατανιστές - Βαμπίρ, η αυτοθυσία για το Κοινωνικό σύνολο είναι εκμετάλλευση και εγκληματικότητα, καθώς η δική τους φιλοσοφία είναι να μην προσφέρουν παντελώς τίποτα, αλλά απεναντίας να ρουφάνε το αίμα - χρήμα των άλλων γύρω τους στο μέγιστο δυνατό.

Δυστυχώς ο Νεο-Σατανισμός και ο Νεο-Βαμπιρισμός, αποτελεί μία Νέα Μόδα, όπου υποκρύπτονται πλήθος από εγκληματικά και αντίχρηστα στοιχεία.
_______________________________________________________________________________

1 http://www.thiteia.org/index.php?option=com_content&view=article&id=78&Itemid=83
Να υπερασπίζω με πίστην και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μου, τας Σημαίας.

2 http://www.satanismos.com/viewtopic.php?t=1768&highlight=
Πιστεύω πως η ατομικότητα είναι ανώτερη από την φυλή, όταν θυσιάζεσαι για την φυλή είναι κάτι που υποβιβάζει την ατομικότητα και ανεβάζει την φυλή. Εγώ είμαι αντίθετος να θυσιάζεσαι για κάποιον ή για κάτι.

Rose:
Δημόσια καταγγελία κατά της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Εδώ και 1,5 χρόνο αυτό το υποκείμενο, μου επιτίθεται και δημόσια και με προσωπικά μηνύματα, με απίστευτη λεκτική βία, υβριστικά και άκρως αισχρά συκοφαντικά σχόλια, καταράσσοντας και ευχόμενος σε εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες μηνύματα το θάνατο μου, των μελών της οικογένειας μου, προσβάλλοντας την μητέρα μου, το σύζυγό μου, τα παιδιά μου, καθώς φυσικά επιδιώκοντας μανιωδώς την καταστροφή του έργου μας.

Συνεχίζει να δημιουργεί ιστοσελίδες όπου μας συκοφαντεί, πως είμαστε εγκληματίες, εκμεταλλευτές και σατανολάτρες, οι οποίες εμφανίζονται κατά την αναζήτηση της ιστοσελίδας ΑΜΡΑ.

Η Μανία καταδίωξης απέναντί μας, δεν σταματάει με τίποτα, συνεχίζεται, παρόλο που δεν απαντάμε, στα μηνύματά του, παρόλο που λέμε, πίκα είναι θα του περάσει, αυτός δεν σταματά με τίποτα.. Συνεχίζει να στέλνει δεκάδες μηνύματα σε μία μέρα, επιζητώντας λυσσαλέα να μας βλάψει, με οποιοδήποτε τρόπο...

Φυσικά διαβάζοντας το περιεχόμενο, ο καθένας καταλαβαίνει πως είτε δε στέκει καλά στα μυαλά του είτε, απλά, είναι μία εγκληματική προσωπικότητα.

Το θέμα μου όμως είναι πως ενώ έχω καταθέσει μήνυση εναντίον του εδώ και 1 χρόνο, με 2 συμπληρωματικές, δίνοντας στοιχεία για την εύρεση του, ταλαιπωρούμαι ακόμα με αυτό το υποκείμενο.

Αυτό το άτομο επί 1,5 χρόνο μας καταδιώκει μανιωδώς, ευχόμενος σε χιλιάδες μηνύματα (εκατοντάδες ακόμα και σε μία μέρα) τον θάνατο της οικογένειας μου, με απίστευτη αισχρότητα, απειλώντας μας, πως θα μας βλάψει με κάθε δυνατό τρόπο, μια και το μίσος του απέναντί μας, είναι απίστευτα απερίγραπτο, όπως συνεχώς μας ενημερώνει, και η Εισαγγελία, ακόμα να δράσει...

Γιατί απλά το σύστημα δικαιοσύνης δεν νοιάζεται... γιατί απλά δεν υπάρχουν αξίες και αρχές, ούτε προστασία του πολίτη.

Υπάρχει Κενό Δικαιοσύνης, ο πολίτης πλέον δεν αισθάνεται ασφαλής.  Δεν υπάρχει κανείς να τον προστατέψει και αναγκάζεται να πάρει τον Νόμο στα χέρια του.  Εκεί φτάσαμε...

Rose:
Επειδή που και που υπάρχουν στιγμές που μας ρωτάνε για τον ψυχάκια - βαμπίρ - σατανιστή του site http://rosecrucis.blogspot.com/ που μας κυνηγάει εδώ και 2 χρόνια, από τότε που τον διώξαμε από μέλος του φόρουμ...

έχουμε εξηγήσει στο παρελθόν, πως πρόκειται για έναν κακόβουλο ψυχασθενή, που πληρώνεται κανονικά από το ψυχιατρείο, εκμεταλλευόμενος το Ελληνικό κράτος, όπως περηφανεύεται, ο οποίος έχει κολλήσει σε μένα προσωπικά για να με καταστρέψει όπως λέει, ολοσχερώς, με τεράστια μανία.

Δυστυχώς δεν υπάρχει Ελληνική Δικαιοσύνη, σε ένα διαλυμένο και διεφθαρμένο Ελληνικό κράτος, και οι μηνύσεις μας παραμένουν ακόμα, στο γραφείο του εισαγγελέα, μια και δεν γνωρίζουμε την ταυτότητα, του συγκεκριμένου ψυχασθενή, που διαμένει στην Αθήνα, ο οποίος επί 2 χρόνια τώρα, καθημερινά, στέλνει τα αισχρά μηνύματά του, απειλώντας μας με διάφορους τρόπους, για να μας υπεξαιρέσει χρήματα, (λέγοντας πως αν δεν τον κάνουμε πλούσιο, θα αυτοκτονήσει  :D ), υβρίζοντας με απίστευτο χυδαίο τρόπο, καταράσοντας καθημερινά το έργο μας, την οικογένεια μας, και ειδικά τα παιδιά μας, επικαλώντας τον Σατανά... με τον οποίο έχει πλήρως ταυτιστεί, ενεργοποιώντας διάφορες μαύρες τελετές του, εναντίον μας...   :D

Και όλα αυτά γιατί θέλει να ασχολούμαι προσωπικά και καθημερινά μαζί του.

Φυσικά, όλοι λένε αγνοήστε τον, και φυσικά τον αγνοούμε, και τα μηνύματα του, πάνε καθημερινά στον κάδο του εμαιλ, όμως είναι άκρως ενοχλητική αυτή η συμπεριφορά, και ειδικά όταν βάζει στο στόμα τα παιδιά σου, με τα χειρότερα λόγια, ή ακόμα την μητέρα μου που απεβίωσε.  (Αν κάποιος αντέχει να διαβάζει τέτοια δαιμονισμένα μηνύματα, χωρίς να του σηκωθεί η τρίχα κάγγελο είναι πραγματικός ήρωας.  :D )

Δεν έχω να καταθέσω τίποτα παραπάνω, εκτός ότι οι ψυχολόγοι μπορούν να μπλέξουν πολύ άσχημα προσπαθώντας να βοηθήσουν κάποιον, και να κληρονομήσουν έναν ψυχάκια, ίσως και εφόρου ζωής.

Το Ιντερνετ δίνει μεγάλη ελευθερία στην έκφραση, αλλά δυστυχώς δημιουργεί όλα αυτά τα προβλήματα, όπου ο κάθε ψυχανώμαλος έχει το δικαίωμα, να σε συκοφαντεί δημόσια, και να σε παρενοχλεί χωρίς να υπάρξει καμιά ποινή για τις αξιόποινες πράξεις του.

Rose:
'Αλλο εσωτερισμός και άλλο ψυχασθένεια...

Δυστυχώς όμως αρκετοί ψυχασθενείς μπλέκουν στον εσωτερισμό, διότι προσπαθούν μέσω της μελέτης των μυστηρίων, και των ψυχικών φαινομένων, να βρουν λύση στο δράμα τους, και έτσι έχουμε φαινόμενα τραγικά, που πραγματικά, δημιουργούν ένα ψυχικό χάος και κυριολεκτικά έναν ψυχικό γολγοθά...

Ας μην σχολιάσουμε άλλο τις αναρτήσεις του Βαμπίρ Νίκου, από την Αθήνα...
Κρίμα στο παιδί κρίμα... Πιο σκοτεινά δεν γίνεται...

Ας γνωρίζουμε λοιπόν το χάλι της κτηνώδης φύσης του ανθρώπινου είδους, έτσι ώστε κάποια στιγμή, να θεραπευτούμε όλοι μας, και να μην εκδηλώνουμε άλλα ανθρώπινα δράματα.

Rose:
Ενημερωτικά, ο Δράστης έχει εντοπιστεί στην περιοχή Ζωγράφου στην Αθήνα, και Διεύθυνση Δάφνης 2_
'Ονομα πατέρα Δημήτρη, όνομα μητέρας Αλεξάνδρα, επίθετο Σκαρλ___

Κινητό Πατέρα (Δημήτρη Σκαρλ___) 69783629__

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ενημερωθεί μια και εκκρεμεί Μήνυση εναντίον του δράστη...

Ο Πατέρας του, δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμος στο τηλέφωνο, και μας επιβεβαίωσε πως όντως το παιδί του, έχει ψυχολογικά προβλήματα.
Επί 5,5 χρόνια μας ταλαιπωρεί, με άπειρα εξυβριστικά και απειλητικά μηνύματα... Είτε σε emails, είτε σε blogs.

Ευχόμαστε... να λήξει κάποια στιγμή, και να μας αφήσει ήσυχους...

Ελεος...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση