Αποστολέας Θέμα: Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ριζομύλου  Διακοπτού  « ΙΩΝ »....  (Αναγνώστηκε 2149 φορές)

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.715
  • Karma: 0
    • Προφίλ
                                      
Δ  Ε  Λ  Τ  Ι  Ο       Τ  Υ  Π  Ο  Υ  


    Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ριζομύλου  Διακοπτού  « ΙΩΝ » και ο  Διεθνής Μορφωτικός Πολιτιστικός Χώρος « Το Ελληνικό Ειδύλλιο» Σελιανιτίκων Δήμου Συμπολιτείας διοργανώνουν σε συνεργασία με τον Δήμο Διακοπτού  Μουσική βραδιά-συναυλία για την Αρχαία Ελίκη στις 9 Αυγούστου 2010, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9.00μ.μ. στην παραλία Ριζομύλου.

    Στην συναυλία διάρκειας περίπου  1 1/2  ώρας θα ερμηνευθούν έργα κλασικών συνθετών ,Ελλήνων και Ξένων από την βραβευμένη ,{ Α’ βραβείο Ευρώπης εγχόρδων ορχηστρών Ιούλιο 2010 στην Βιέννη}, ορχήστρα 30 βιολιών της πόλης Πουχχάιμ της Γερμανίας.

    Ξεχωριστό γεγονός της μουσικής βραδιάς θα είναι η ερμηνεία τριών αρχαιοελληνικών ύμνων από τρεις διακεκριμένες υψίφωνους της Λυρικής Σκηνής της Βαρσοβίας.

    Η συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί στον ευρύτερο χώρο της Αρχαίας Ελίκης, αφιερώνεται στο ερευνητικό έργο που διεξάγεται στην περιοχή με σημαντικά αποτελέσματα παρά τις μεγάλες δυσκολίες.    
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/