Αποστολέας Θέμα: Ιόχρου Δίκτυο - Πνευματική Πλανητική Ιεραρχία για την Απελευθέρωση?  (Αναγνώστηκε 30878 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 29, 2009, 02:02:33 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 578
  • Karma: 0
    • Προφίλ

             ΟΙ    ΒΛΑΚΕΙΕΣ    ΤΟΥ   ΜΑΡΓΙΩΡΗ,    ΕΧΟΥΝ   ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ    ΠΟΛΥ   ΚΟΣΜΟ .

             ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,   ΠΟΥ  ΕΥΚΟΛΑ   ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ    ΣΕ   ΚΑΘΕ   ΤΙ.

             ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,   ΠΟΥ   ΠΑΡΟΛΟ   ΤΟ   ΥΨΗΛΟ   ΔΕΙΚΤΗ   ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ,   ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ   ΣΤΟ   Ε Υ Κ Ο Λ Ο    ΚΑΙ 

                                  ΣΤΗΝ   Ε Υ Κ Ο Λ Η    ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ.


             ΝΟΜΙΖΟΥΝ,   ΚΑΙ   ΑΥΤΟ   ΕΙΝΑΙ  ΚΡΙΜΑ,   ΣΤΗΝ   ΕΥΚΟΛΗ   ΘΕΩΣΗ.     ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

             ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ,   ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ,   ΓΙΟΓΚΑ,   ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ  ΣΤΗΝ   Ε Λ Ο Υ Ν Τ Α ,  Α Ν Ο Η Σ Ι Ε Σ .


             Ο    ΦΟΥΚΑΡΑΣ    Ο   ΣΑΙΝ   ΖΕΡΜΕΝ.....   ΕΤΣΙ   ΚΑΙ   ΜΠΟΡΟΥΣΕ   ΝΑ   ΣΗΚΩΘΕΙ   ΑΠΟ  ΤΟΝ  Τ Α Φ Ο ,  ΤΟ   ΠΡΩΤΟ

             ΠΡΑΓΜΑ,    ΠΟΥ   ΘΑ   ΕΚΑΝΕ  ,    Ε Ι Ν Α Ι     ΝΑ    Φ Ο Ρ Ε Σ Η     Νο    100    Π Α Π Ο Υ Τ Σ Ι ,   ΚΑΙ   ΝΑ   ΤΟΥΣ

             ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ.


             ΟΛΑ   ΑΥΤΑ,    ΚΑΙ   ΕΙΝΑΙ   ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ   ΜΟΥ   ΑΠΟΨΗ,    ΕΙΝΑΙ    Η Λ Ι Θ Ι Ο Τ Η Τ Ε Σ      ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ    ΕΙΔΟΥΣ  !   

             ΔΥΣΤΥΧΩΣ,    ΤΟ   ΜΟΝΤΕΛΟ   Σ Α Μ Ο Υ Η Λ     ΜΕ   ΤΙΣ   500    ΠΟΥΤΑΝΕΣ,   ΤΑ    800   ΕΞΩΓΑΜΑ   ΚΑΙ    50000   ΦΟΝΟΥΣ

             ΔΕΣΠΟΖΕΙ  ,   ΓΙΑ   ΤΗ   ΒΑΣΙΛΕΙΑ    ΤΩΝ   ΟΥΡΑΝΩΝ.


             ΑΧ!     ΡΕ   ΠΡΟΚΛΕ  ,   ΠΟΥ   ΝΑ   ΑΚΟΥΓΕΣ   ΑΥΤΑ   ΠΟΥ   ΛΕΝΕ.

                                                                                                                              ΖΗΤΩ    ΣΥΓΝΩΜΗ   ΑΠΟ  ΤΗ   ΜΩΒ   ΦΛΟΓΑ..

                                                                                                                     αφου   στηριζω   την   κοκκινο-πορτοκαλι.....
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 29, 2009, 10:38:28 από ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ »

etidorhpa

  • ...the end of earth
  • Μηνύματα: 566
  • Karma: 0
    • Προφίλ

αφου   στηριζω   την   κοκκινο-πορτοκαλι.....


Εγω παλι ειμαι οπαδος της μπορντο-ροδο-κιτρινης ακτινας της σχολης
Μιραρακη... :D :D ;D

(συνθετη λεξη απο το Μιρα=Μοιρα + Ρακη=Ρεικι,δηλαδη Καρμικο Ρεικι.. :o :o ;D)
δειτε την βασικη μας διδασκαλια εδω:

www.youtube.com/watch?v=ck37Y4fvkKo


+n-
through these fires.....

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
:D :D :D  'Ολα τα έχει η Μαργιωρή...

              ΖΗΤΩ    ΣΥΓΝΩΜΗ   ΑΠΟ  ΤΗ   ΜΩΒ   ΦΛΟΓΑ..

                     αφου   στηριζω   την   κοκκινο-πορτοκαλι.....

Εγω παλι ειμαι οπαδος της μπορντο-ροδο-κιτρινης ακτινας της σχολης
Μιραρακη... :D :D ;D

(συνθετη λεξη απο το Μιρα=Μοιρα + Ρακη=Ρεικι,δηλαδη Καρμικο Ρεικι.. :o :o ;D)

Χρωματοθεραπεία...  :D :D :D

Ας επιλέξουμε κάθε φορά και ένα χρώμα από τις 12 σφαίρες της Δημιουργίας, και ας νιώσουμε τις ενέργειές τους...

Υ.Γ. Είχα αγοράσει ένα βιβλίο που είχε γράψει ο 'Αγιος Γερμανός, από γνωστή οργάνωση... και τους ρωτούσα... Πότε το έγραψε, αν είχαν στοιχεία ότι το έγραψε αυτός κτλ... αφού εκδόθηκε στις μέρες μας... Φυσικά δεν πήρα ποτέ απάντηση...  :D

Ακόμα υπάρχουν αφελείς που θεωρούν πως ένας άνθρωπος μπορεί να είναι αθάνατος, και να ζει εκατοντάδες χρόνια... Ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν το παραμύθι του Σαίντ Τζερμαίν αληθινό. 

Ο Κόσμος μας είναι γεμάτος από ανήλικους ενήλικες που πιστεύουν ακόμα σε 'Αγιους Βασίληδες και κοκκινοσκουφίτσες...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 30, 2009, 15:58:23 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
http://agiosgermanosomakoeio.blogspot.com/

Παρασκευή, 16 Μάϊος 2008
Ο ΚΟΜΗΣ ΡΟΚΟΤΣΚΥ Ή ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ Ή ΣΑΙΝ-ΖΕΡΜΑΙΝ
 
ΠΗΓΗ: ΔΙΤΟΜΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ. Ν.Α. ΜΑΡΓΙΩΡΗ

Κατά τον Εσωτερισμό και τη μεταφυσική, το ον αυτό, είναι ο Τσοχάν της έβδομης Ακτίνας. Αυτό το αξίωμα πήρε κατά τον 18ο αιώνα και θα το διατηρήσει δύο χιλιάδες χρόνια. Θα ευθύνεται σ` αυτά τα χρόνια, για την πνευματική εξέλιξη του ανθρωπίνου γένους.

Πριν από τον 18ο αιώνα, παρουσιάστηκε στη Βενετία σαν Κόμης ΜΠΕΛΛΑ-ΜΟΥΡΑ. Στην πόλη Πίζα έμεινε ο γνωστός Ιππότης SCHONING αλησμόνητος για την ανδρεία του και τον ηρωισμό του, για τον ιπποτισμό του και την περίθαλψη των δυστυχούντων. Στη γαληνότατη Γένουα σαν ο φιλανθρωπότατος Κόμης SALTIKOP

Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε πριν από το 1700 στην Ευρώπη, με το γνωστό μας όνομα Κόμης του Αγίου Γερμανού. Ήταν μεγάλος μουσικός και ιδιαίτερα σπουδαίος βιολι­στής. Κάθε δοξαριά του έσχιζε τις ψυχές των ανθρώπων και έπεφταν ύστερα σε περι­συλλογή. Στα 1700 σε κλειστό κύκλο μυημένων απεκάλυψε πως ζούσε συνεχώς 500 χρόνια πάνω στη γη δίχως διακοπή και πως γεννήθηκε στη Χαλδαία από άσπρη μητέ­ρα και από πατέρα ερυθρόδερμο.

Κυριαρχούσε των στοιχείων και ήταν ένας λευκός Μάγος. Θεράπευε όλες τις αρρώστιες και πολλές φορές με το πλησίασμα του, χανόταν από τους ασθε­νείς οι αρρώστιες και τα πάθη.

Υπήρξε ένας αληθέστατος Προφήτης. Ενώπιον δεκά­δων ευπατριδών Γάλλων, προφήτευσε με τεράστιες λεπτομέρειες το τέλος του Λου­δοβίκου του ΙΕ! και τα γεγονότα τον επαλήθευσαν απόλυτα.

Ο Μέγας Φρειδερίκος, τον θαύμασε τόσο, ώστε τον κάλεσε επίσημα στην αυλή του και συνδέθηκε μαζί του με αδελφική φιλία. Τον ονόμασε δε «ΑΓΑΠΗΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟ».

Ανάμεσα στα άλλα, ίδρυ­σε και τη γνωστή της εποχής εκείνης εταιρεία των Μυστικών τελετουργιών (Ελευσί­νια Μυστήρια) και την ονόμασε εταιρεία του Αγίου Lackim.

Οι πάντοτε εχθροί, οι αντίπα­λοι και η αντίθεση, ισχυρίζονταν πως ήταν νόθος γιός της Ιταλίδας Πριγκίπισσας, του Οίκου της Σαβοΐας Ειρήνης και πως γεννήθηκε στα 1700!!! στο San Germano της Σα­βοΐας.

Άλλοι διέδιδαν πως γεννήθηκε σε άγνωστη εποχή στο LETMERITZ της Βοη­μίας. Άλλοι πως γεννήθηκε στην Πορτογαλία και ήταν ο διάσημος Μαρκήσιος του ΒΕΤΜΑΚ.

Άλλοι διέδιδαν πως ήταν ο δευτερότοκος γιός του Γάλλου Βασιλιά και που για λόγους άγνωστους απομακρύνθηκε για πάντα και έζησε με το περίεργο όνομα του Κόμη Γερμανού. Παρά ταύτα πλείστοι συγγραφείς του καιρού του, τον χαρακτηρί­ζουν μέγα ιεροφάντη και του αποδίδουν τεράστιες εσωτερικές γνώσεις, που τις κα­τέχουν σπάνιοι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη μας.

Αυτό πού κυρίως έχει καταπλήξει την Ευρώπη, είναι ότι την ίδια μέρα και την ίδια ώρα, βρισκόταν σε πολλά επίσημα γεύματα στην Ευρώπη και δίδασκε ταυτόχρονα σε πολλές αυλές, διαφορετικά Εσω­τερικά Θέματα. Όταν αλληλογραφούσαν μεταξύ τους οι ακροατές από τα διάφορα μέρη της Ευρώπης, ανέφεραν ημέρα, ώρα, παρόντες, θέματα, ερωτήσεις και απαντή­σεις, μάθαιναν το ίδιο από το άλλο μέρος της Ευρώπης πως την ίδια μέρα ώρα συνέ­βηκε.

Πότε παρουσιαζόταν εξήντα χρόνων άνθρωπος ντυμένος με εξαιρετική επιμέ­λεια κάποτε πιο μεγάλος ανάλογα με το σκοπό του έργου θεραπείας, διδασκαλίας, τελετουργίας που είχε σαν σκοπό να κάνει.

Χρησιμοποιούσε υπέροχες περούκες, όπως η εποχή του ,το ζητούσε.

Κάποτε τον προσκάλεσαν σε μια βασιλική συγκέντρω­ση και τους παρουσιάστηκε ντυμένος μέσα στα χρυσά. Όλοι τον θαύμασαν. Ύστερα του έφεραν ένα σπάνιο βιολί να παίξει κάτι. Το πήρε στα χέρια του το κοίταξε καλά καλά. Ύστερα το ύψωσε πάνω στο κεφάλι του τρεις φορές. Κατόπιν το έφερε στα χείλη του και το φίλησε θερμά. Κατόπιν πήρε το δοξάρι και το έτριψε περίεργα πάνω στις χορδές. Τι έγινε είναι ανεκδιήγητο. Όλοι έτρεμαν και τον χειροκροτούσαν με τρελό ενθουσιασμό. Σαν ησύχασαν άρχισε τη δική του χάραξη. Όλοι έκλαιγαν. Οι δο­ξαριές του θα σχηματίσουν με τούς ήχους του στα 14.000 από τη γέννηση του Ιησού Χριστού, το ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. Αυτός θα είναι ο τέλειος πάνω στη Γη αντιλήπτορας της αλήθειας. Θα έχει γίνει ΜΟΝΟ ΠΝΕΥΜΑ...

Κάποιο βράδυ φιλοξενήθηκε ο Σαιν Ζερμαίν με τον ηλικιωμένο υπηρέτη του, σ' ένα μοναστήρι Καπουτσίνων. Ο γέροντας υπηρέτης αργά το βράδυ, διηγιόταν στους ξενύχτηδες καλόγερους, πως υπηρετεί τον Κόμητα Ροκότσκυ πεντακόσια τουλάχι­στο χρόνια. Ύστερα τους είπε πως πέρασαν ένα βράδυ από ένα νεκροταφείο και άκουσαν σπαραγμούς και παρακλήσεις άφεσης αμαρτιών. Ήταν ένας που προ ολί­γου έθαψαν και ήθελε να ξαναζήσει. Ο άγιος του είπε μόλις παρουσιάστηκε μπροστά του ο παρακαλών, πως θα τον άφηνε να ζήσει με την αμετακίνητη συμφωνία, πως δεν θα πείραζε ποτέ κανέναν άλλον πια. Αν παρέβαινε τη συμφωνία, θα πέθαινε αμέσως. Οι καλόγεροι στο άκουσμα αυτών των περίεργων πραγμάτων, έτρεξαν με ειδικά σχοι­νιά στο δωμάτιο που κοιμόταν ο Άγιος Γερμανός, να τον δέσουν και να τον φυλακί­σουν. Μόλις άνοιξαν με δύναμη την πόρτα, είδαν το δωμάτιο απολύτως άδειο. Το κρεβάτι άνω κάτω. Αλλά ο κόμης άφαντος.

Τρέχουν τότε κάτω στην τραπεζαρία του μοναστηριού να βρουν τον υπηρέτη. Εκείνος γελούσε άκακα και τους έλεγε. Ο Κύριος Κόμης Γερμανός βρίσκεται κοντά μου. Έχει διαλύσει το φυσικό του σώμα και είναι εδώ κοντά μας αόρατος και τη στιγ­μή αυτή γελάει ακατάπαυστα. Αυτοί τότε όρμησαν να δέσουν το γέροντα. Άδικα όμως. Μια αντίθετη ενέργεια - δύναμη τους πάλευε συνέχεια, ενώ ο γέροντας δεν κινούσε ούτε χέρια ούτε πόδια, αλλά και ούτε θύμωνε. Αντίθετα συνέχεια γελούσε και τους έλεγε πως ο Κύριος Κόμης Γερμανός βρίσκεται πάντοτε κοντά του. Κατά τα ξημερώματα κουράστηκαν. Κατάλαβαν πως κάτι το έκτακτο συμβαίνει. Κάθισαν στις καρέκλες τους και είπαν. Καταλαβαίνομε Κύριε Κόμη πως είσαι κάτι άλλο και όχι ένας απλός άνθρωπος. Απόψε μας έκαμες ένα θαύμα. Σε αναγνωρίζουμε. Κάμε μας μαθη­τές σου να μάθουμε τις γνώσεις της αλήθειας. Τότε εκείνος μορφοποιήθηκε αμέ­σως. Τούς ευλόγησε και άρχισε μαζί τους την ατέλειωτη ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ...

Ο Άγιος Γερμανός κατέχει στην εξουσία του μια ειδική πέτρα και θα την έχει γιατί μ' αυτή ανοίγει τους αυλούς των διαστάσεων και με την ίδια πέτρα δύναμη κάνει τις μορφοαλλαγές του και τα θαύματα του.
Ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός είπε στο μαθητή του Πέτρο αυτά τα λόγια. Πέτρε επί της πέτρας σου θα κτίσω το ναό μου. Ο Μίθρας βγήκε από την πέτρα. Ο Πατριάρχης Ιακώβ κοιμήθηκε βάζοντας για μαξι­λάρι μια πέτρα και είδε το Θεό του και μίλησε μαζί Του και ανέβηκε στα σεπτά βάθη των ουρανίων κόσμων. Με τη πέτρα αγιάζει τους αυλούς και κατέρχονται στη γη άγια πνεύματα, ακόμα και Χερουβείμ και Σεραφείμ και βοηθούν το θείο έργο του.

Στην έρημο Γκόμπυ, στο απροσπέλαστο αυτό μέρος της γης, βρίσκεται μια περιοχή βουνοαμμώδης, όπου είναι ένας επίγειος παράδεισος και όπου παραμένει ο Άγιος Γερμανός.

Είναι η περίφημη περιοχή STROUTA HANANA. Εκεί βρίσκεται η επίγεια έδρα του μεγάλου τούτου Αγίου της ανθρωπότητας.

Στο μεταξύ επισκέπτεται τα διάφορα σημεία της γης, πότε σαν αόρατος και πότε σαν απλός συνάνθρωπος. Αρέσκεται να συνομιλεί με απλούς ανθρώπους και να ακούει απ` αυτούς τα αίτια των πόνων τους, τις χαρές τους, τις λύπες τους και τις ελπίδες τους.

Ταπεινός λάτρης του Ιησού Χριστού, φέρει το όνομα πάντοτε του Αγίου Γερμανού ή το πιο απλό όνομα του Σαιν Ζερμαίν.

Η παράδοση αναφέρει ατέλειωτα θαύματα. Ιδιαίτερα είναι θεραπευτής των πιο κακών ασθενειών και ιδίως της επάρατης αρρώστιας του καρκίνου.

Όσοι ζήτησαν νοερά, σωστά και αληθινά την παρέμβασή του, διαπίστωσαν θαύματα. Υπήρξε ένα Ον άκακο, αγνό, ολοκληρωμένο, τέλειο. Ακολουθεί τα πόδια του Ιησού Χριστού και περιπατεί στα Άγια βήματά Του.

Είναι ο υπεύθυνος πνευματικός εκπαιδευτής της ανθρωπότητας. Είναι η ελπίδα του κόσμου. Διακατέχεται από το ΧΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
O θρονισμός της πρώτης Μαΐου 1981 του κόμητα Ροκότσκυ ή Αγίου Γερμανού ή Σαιν Ζερμαίν

του Ν. ΜΑΡΓΙΩΡΗ

ΠΗΓΗ: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΟΜΑΚΟΕΙΟ" ΤΕΥΧΟΣ 24 ΙΟΥΝΙΟΣ 1981

Στο τεύχος αριθ. 19 Ιουλίου—Αυγού­στου 1980 και στη σελίδα 10, γράφω για τη μεγάλη γιορτή που θα γινόταν στην έρημα Γκόμπυ στην 1η Μαΐου 1981 για να προαλειφτεί σαν «Κοσμικός Ηγέτης» Μεγάλος Τσόχαν και Μανού συγχρόνως ο γιος του ανθρώπινου γένους Κόμης Ροκό­τσκυ. Τα ξημερώματα της άγιας μέρας αυτής συγκεντρώθηκαν με την αιθερική σωματική περιβολή τους, χιλιάδες όντα και πήραν τις καθορισμένες θέσεις τους, πριν ο ήλιος μας προβάλλει στο φυσικό ορίζον­τα.

Όλη η αιθερική αυτή γιορτή που σπά­νια λαβαίνει χώρα στην περιοχή της γης βρισκόταν υπό την εποπτεία ανθρώπωε­ξελιγμένων όντων, που έχουν φτάσει σε ύψι­στα πνευματικά επίπεδα και που τιμούν, το γένος, των ανθρώπων.

Ακόμα είχαν συ­ναχτεί εκεί πνευματοόντα των άλλων πα­ραπλήσιων με μας εξελισσόμενων όντων απο το γένος των Λίππικα, από τους Ντέβας, από τους εκπροσώπους των όντων διακονίας αγγέλους και αρχαγγέλους, από τα κατώτερα στοιχειακά, από τους σταθερούς Κουμάρα, από τους Τιτάνες, από τους Τζιάν και τους Μαχαρατζιάν, από αντιπροσώπους όλων των διαστάσεων της έβδομης ιδρύτριας μητρικής ακτίνας μας.

Ένα απίστευτα σε δύναμη λαμπρότη­τας αιθερικό φως φεγγοβολούσε σ' όλη την αιθερική περιοχή της ερήμου Γκόμπυ, που η αντανάκλαση του διαπερνούσε την ύλη και έδινε ταυτόχρονα μια περίεργη φωτεινότητα στην ερημική φυσική περιοχή.

Πάνω όμως στην αιθερική προβλήτα είχαν συγ­κεντρωθεί αμέτρητα πλήθη όντων, για να παράσχουν στην, εγκαθίδρυση και στην εν­θρόνιση του μόνου γήινου όντος, του Κόμη­τα Σαιν Ζερμαίν.

Ο Άγιος Γερμανός προ­έρχεται από το ανθρώπινο γένος και εξελί­χτηκε σε υπερόν υστέρα από μια παραδει­γματική εξελικτική πορεία αποσπώντας τα συγχαρητήρια και το θαυμασμό όλων των υπεύθυνων υπερόντων, παιδιών αγαπη­τών του Μεγάλου μας Πατέρα. Ακόμα τυ­χαίνει της μεγάλης αγάπης του ΚΗΙΧ, ο οποίος Λ0ΓΟΣ προέρχεται επίσης από το ανθρώπινο γένος.

Μια θεία αρμονία ενός πανηγυρικού συμφωνητικού ήχου συνόδευε τις προετοι­μασίες και συγκινούσε στον υπέρτατο βαθμό όλους τους προσκεκλημένους, που αναφέ­ρω στο προηγούμενο μου άρθρο για τον Κόμητα Ροκότσκυ ή Σαιν Ζερμαίν.

Χιλιά­δες χιλιάδων ανθρωποψυχές που πέρασαν από την κόλαση της γης κατά καιρούς και κέρδισαν με τη δική τους δύναμη τη δόξα και την αθανασία, κατείχαν τις καθορι­σμένες Θέσεις τους σύμφωνα με την ι­εραρχία - αξιαρχία τους.

Κατά τα καθιε­ρωμένα έπρεπε να παραστεί και ο Ταξιάρ­χης Μιχαήλ στη γιορτή αυτή, μια και ε­ξουσιάζει τις κατώτερες διαστάσεις, από την έβδομη εσωτερική ως τη δική μας τη δέκατη τρίτη, της οποίας ένα μικρό μέ­λος είναι το ηλιακό μας σύστημα και η μι­κρούλα γη μας το μοναδικό εκπαιδευτικό σχολειό μιας αχανούς κοσμοπιεριοχής.

Οι τρεις φωτοεκρήξεις έδωσαν κατά την, ανατολή του φυσικού ήλιου, την έναρξη της τελετής.

Ο Κόμης Γερμανός έχει την τάση να παρουσιάζεται με μορφική αν­θρώπινη εκδήλωση σε ηλικία που εντοπί­ζεται γύρω στα εξήντα γήινα ανθρωποχρόνια. Μ' αυτή την ηλικία εμφανίστηκε φορώντας την περίφημη γαλαζωπή χλα­μύδα με τους εφτά αστερισμούς στη ράχη, που συμβολίζουν εκτός από τα άλλα μυστη­ριακά συστήματα και τους μαγνητισμούς -ακτινοβολίες που επηρεάζουν τη γη και που σκοπεύει να εντείνει και να χρησιμοποιή­σει ο νέος Τσόχαν και Μανού.

Σαν νέος κοσμικός ηγέτης φορούσε τη μήτρα της γης, τη γήινη σφαίρα που σε χρώμα ατσαλί σκορπούσε τη συγκίνηση στους προσκεκλημένους ψυχοπνευματικούς ανθρώπους. Τριάντα τρεις υπερμεγέθεις α­δάμαντες στόλιζαν τη μήτρα αυτή, που συμ­βολίζουν τις τριάντα τρεις ψυχικές κατη­γορίες των ανθρώπων, που σαρκώνονται στη γη. Ακόμα ο αριθμός τριάντα τρία είναι πολλαπλάσιος του αριθμού τρία και προέρ­χεται με τον πολλαπλασιασμό του 11X3=33

Κατά την ώρα της πρώτης έκρηξης, οι τέσσερεις Μαχαρατζιάν ή Λίππικα τοπο­θέτησαν τη μήτρα σφαιρικά πάνω στην κε­φαλή του Μεγάλου Τσόχαν Αγίου Γερμα­νού. Η τιμή αυτή ήταν η πιο μεγάλη που έγινε ποτέ σε γήινο αναμορφωτή και κατευθυντή της ανθρώπινης φύσης.

Ο Ν Α Ρ Κ Α Π Ε Ν Χ Α, η ύψιστη διάνοια το­ποθετώντας τη μήτρα, είπε τα εξής βαθιά σε νόημα φυχοπνευματικά του λόγια:

«Οι παρόντες είναι σε θέση να εκτιμή­σουν την ουσία της σημερινής γιορτής. Η εσωτερική ιεραρχία παραχωρεί από την ώ­ρα αυτή στο ανθρώπινο γένος μια ευκαιρία μοναδική, δίνοντας απίστευτη ισχύ, απ' αυτή που μέχρι τώρα παρεχόταν, στη γη.

Σε τούτο συνετέλεσε το Μέγα Ον, ο Λόγος, ή ο διδάξας προ δύο χιλιάδων χρόνων το δρό­μο της αγάπης για εξέλιξη στον άνθρωπο. Στα χέρια του Τσοχάν - Μανού Ροκότσκυ η δύναμη αυτή θα διασκορπιστεί και θα διαχυθεί κατάλληλα, ώστε να νεοσχηματιστεί ο νέος τύπος του πνευματικότερου άν­θρωπου, όπως ο Σαιν Ζερμαίν εκπαιδεύτη­κε να κάνει.

Ας ευχαριστούμε το Μέγα Ον που θέλησε να κάνει μια απίθανη πα­ραχώρηση για τα ψυχοπνευματικά του όντα και ιδιαίτερα για το ανθρώπινο γένος. Ύ­στερα ας συγχαρούμε τον αδελφό μας Άγιο Γερμανό για το μεγάλο έργο του που άρ­χισε να κάνει πάνω εδώ στη γη».

Έτσι έ­κλεισε το λόγο του ο Νάρκα Πένχα, ο αν­τιπρόσωπος και ηγέτης των αδελφών πνευ­μάτων ΛΙΠΠΙΚΑ.

Ο Ταξιάρχης Μιχαήλ έδωσε το σύνθη­μα της δεύτερης έκρηξης και τότε το όλο τοπίο πήρε το χρώμα και τη θεία λάμψη ενός ροζ παλ υπερχρώματος, που αντικατά­στησε το χρώμα που είχε σκορπίσει ο μεγά­λος Λίππικα Νάρκα Πένχα. Όταν το ροζ παλ χρώμα διαχύθηκε ολόγυρα τους, ένιωσαν τον κλονισμό των ψυχών τους, γιατί ά­νοιξαν όλοι οι εσωουρανοί και είδαν στη με­γάλη τους δόξα τους την πάμμωμη ΤΡΙΑ­ΔΑ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ με το θείο φως της και να ευλογεί τη στέψη του μεγάλου αδελφού μας Αγίου Γερμανού.

Ο Ταξιάρχης τυλι­γμένος μέσα στο φως του, παρέδωσε στον Άγιο Γερμανό το ξα­κουστό σκήπτρο των Μάχα Τσόχαν και Μα­νού, που η ιστορική ΠΕΤΡΑ βρίσκεται καρφωμένη πάνω του και λάμπει όπως ε­κατό γήινοι ήλιοι στο στερέωμα.

Την ώρα αυτή της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ακούστηκε από τις πνευματοψυχές των γήινων εκπροσώπων που είχαν κληθεί στα μυστηριακά αυτά εγκαθιδρύματα ή ενθρονίσματα, την πλέον με­λωδική σύνθεση που ακούστηκε ποτέ από ανθρωποψυχή στην αιθεροφυσική διάστα­ση μας. Ένα μεγάλο λίγωμα και μια πρω­τοφανή συγκίνηση αισθάνθηκαν οι ανθρωποψυχές που βρέθηκαν εκεί.

Ο Άγιος Γερμανός φίλησε το χέρι του Ταξιάρχη Μιχαήλ και πήρε το άγιο σκήπτρο ή το κηρύκειο του, με το οποίο θα σταυρώνει καθημερινά τη γήινη σφαίρα και θα σκορπά από τη σκηνομένη ιερή πέτρα του τις ακτινοβολίες της πνευματικότητας ΕΚΕΙΝΗΣ, που ο φιλάνθρωπος Πατέρας, α­πό υπερβολική αγάπη χάρισε στο ανθρώπινο γένος από την ώρα αυτή.

Το ανθρώπινο ημερολόγιο δείχνει την ήμερα της 1ης Μα­ΐου πως είναι Παρασκευή και πως η ανα­τολή του ήλιου γίνεται στις 5.30 το πρωί. Ακόμα πως η σελήνη είναι 27 ημερών...

Όλη η γη αυτή την ώρα άστραψε και όλοι οι μικροί και οι μεγάλοι ανθρωποδιορατικοί αισθάνθηκαν τη νέα έκρηξη τη δεύτερη, γιατί στις πέντε ακριβώς, μισή ώρα αρχύ­τερα είχε σημειωθεί η πρώτη και πολλοί α­πλοί μα καλοκάγαθοι συνάνθρωποι την πέ­ρασαν την πρώτη έκρηξη της τοποθέτησης του στέμματος με τα τριάντα τρία διαμάντια για σεισμό.

Ο Μιχαήλ σαν εκπρόσωπος του Μεγάλου Νου ευ­λόγησε τον Σαιν Ζερμαίν εξ ονόματος του Πατέρα και του ευχήθηκε επιτυχία στα ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ πάνω στη ΜΑ­ΝΑ ΓΗ...

Η τρίτη έκρηξη σημειώθηκε όταν ο ΣΑΝΑΤ ΚΟΥΜΑΡΑ αντιπρόσωπος των αναμενόντων ψυχών στην αιθερική Αφροδί­τη πρόσφερε το περιδέραιο ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ στο νέο ηγήτορα της γης Άγιο Γερμανό. Πρόκειται για το περίφημο περιδέραιο με τις τριάντα τρεις πολύτιμες πέτρες, που θα στολίζουν το στήθος του μεγάλου πνεύμα­τος, που κάθισε στο θρόνο των άγιων Τσοχάν και Μανού.

Την ώρα αυτή άλλαξε το φως και έγινε πορτοκαλί. Όλοι στράφηκαν στο αιθεροφυσικό διαχυμένο σύμπαν μας και είδαν τους ΕΦΤΑ αστερισμούς να στέλνουν προς τη γη την εσωτερική πνευματικότητα τους. Ο Σανάτ Κουμάρα ευλόγησε τον άξιο συνεχιστή του θείου έργου πάνω στη γη.

Οι χιλιάδες πνευματοψυχές άρχισαν τότε να ψάλλουν το θείο ύμνο της πνευματικής υπόστασης πάνω στη γη. Η συγκλονιστική τους μελωδία κυριαρχούσε σ' όλο τον πλανήτη και δεν υπήρξε μικρός διακο'ϊστής που να μην άκουσε στην πρώτη του Μαΐου κατά την ώρα της ανατολής του ή­λιου, τη θεία τούτη μουσική που λίγωνε την ψυχή και που επιθυμούσε να απαλλαγεί και να απολυτρωθεί απο τη γήινη τούτη φυλακή της ύλης.

Ύστερα σχηματίστηκε με ταχύτητα φω­τός ο θρόνος του Αγίου, που η εκτυφλωτική του λάμψη συγκέντρωσε την περιέργεια και το ενδιαφέρον των προσκεκλημένων. Απο­τελείτο από μικροσκοπικούς ήλιους ή εστίες -εκπομπής εκτυφλωτικών φώτων πολύχρω­μων και έριχναν φωτινοακτίνες διαφορετι­κών αποχρώσεων σε ταχύτατα χρονικά όρια. Είναι η συμμετοχή των αστερισμών, των επτά, που εικονίζονται στη χλαμύδα του Κόμητα Γερμανού. Πάνω στην κορυφή του υπάρχει φωτεινή η γήινη σφαίρα και ο πολυχρωματισμός της προξενεί κατάπληξη.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

Αφού έγινε ή εγκατάσταση μίλησε ο νέος Τσόχαν και Μανού προς τις μυριάδες μυριάδων πνευματοψυχές και με τη διακρίνουσα αυτόν αργή του ομιλία, αναφέρει το πρόγραμμα του για το μέλλοντα άνθρωπο της γης και είπε τα εξής:

Θα σάς αποκα­λύψω μόνον όσα αφορούν την εξέλιξη του άνθρωπου, από φυσικοσωματικής και πνευματοψυχικής ανύψωσης. Τα υπόλοιπα θα αφεθούν στα Ακασικά Αρχεία και θα διε­ρευνηθούν απο πνευματικούς ανθρώπους που θα έχουν γι' αυτό την εξουσία...

Αδελφοψυχές και αδελφοπνεύματα Πνευματικές Αρχές και Πνευματοεξουσίες, σας καλοδέχομαι και σας ευχαριστώ για την τιμή που μου παρέχετε τη μέρα της μεγάλης λήψης των επισήμων μα και υπευθύνων υποχρεώσεων μου προς τον ανθρώπινο λαό.

Ευχαριστώ τον Ταξιάρχη Μιχαήλ για την τιμή που έκανε σε όλους μας να παραστεί στην έναρξη της αλλαγής, για τον καινού­ριο άνθρωπο κι αυτό με συγκινεί ακόμα ιδιαίτερα γιατί προέρχομαι από το γένος των ανθρώπων.

Ξέρω τις ατέλειωτες υποχρεώ­σεις που ο μεγάλος αδελφός μας Μιχαήλ έχει και πως βρισκόμενος κοντά μας δείχνει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ανθρώπινο γέ­νος. Θυμούμαι σαν εργάστηκα κοντά του πόσο ενδιαφερόταν για το λαό μας, παρόλο που προήλθε από άλλη διαφορετική ψυχή, εκείνη των τιμίων και υπέροχων Αρχαγγέ­λων.

Πριν από λίγο μόλις πληροφορηθή­καμε, πως νέα συμπληρωματική πνευματοενέργεια ο Μέγας Νους θα στέλνει δια μέ­σου πάντοτε του Μιχαήλ στην αγαπημένη γη, πράγμα που σημαίνει την επιτάχυνση της εξέλιξης και της ταχύτερης αποπνευμάτωσης των γιων του άνθρωπου. Είμαι πο­λύ συγκινημένος, γιατί ο Μέγας Νους δωρί­ζει στο γένος των ανθρώπων αυτή τη νέα παροχή και μάλιστα την ώρα αυτή, που α­ναλαμβάνω την ΕΥΘΥΝΗ.

Με τη συναίσθηση βαθιά μέσα στην ψυ­χή μου της ευθύνης για το μεγάλο έργο που αναλαμβάνω, σας διαβεβαιώνω πως θα αφιερώσω τις πνευματοψυχικές μου δυνάμεις για να δημιουργήσω έναν καινούριο άνθρω­πο όπως οι περιστάσεις απαιτούν και όπως προ χρόνων αμέτρητων υπέβαλα το σχέδιο μου στον παρόντα Ταξιάρχη Μιχαήλ για έγκριση και διόρθωση.

Έχω τη βεβαιότητα ότι θα πετύχω στο μεγάλο έργο που ανέ­λαβα και ζητώ τη βοήθεια και συμπαράστα­ση όλων των παρευρισκομένων πνευματοαδελφών μου.

Είναι καιρός να σας μιλήσω για τα ανθρώπινα σχέδια μου, που ο ταξι­άρχης Μιχαήλ εγκρίνει και τα οποία ο Θείος Νους ευλόγησε.

Όλα αυτά θα γίνουν με το σκοπό να επιταχυνθεί η απαραίτητη εκ­παίδευση των πνευματοψυχών που σχηματί­ζουν το γένος των ανθρώπων ή εκπαιδεύον­ται αποκλειστικά στη γη, στην περιοχή αυ­τή της δεκάτης τρίτης διάστασης, όπου η σύνθεση της κυβερνούσας ύλης είναι πυκνή, αργοκίνητη, ελάχιστη σε πνευματοενεργητικότητα και ειδικά φτιαγμένη για να κρα­τά την ανθρωποψυχή σε χρονικά μεγάλα διαστήματα. Σκοπός μου είναι να μεταλλάξω στο ανώτερο δυνατό την απορροφητική ικα­νότητα της ψυχής σε πνευματικές ποσό­τητες, ώστε η νίκη της πνευματικής πλευ­ράς να γίνεται ευκολότερα και κατά πο­λύ ταχύτερα.

Ακόμα να διασκευάσω με την πάροδο του χρόνου το όλο φυσικό του άνθρωπου που να μπορεί να αντιπροσωπεύει και να εξυπηρετεί τη νέα δυναμοπνευματική ενερ­γητικότητα που θα παρουσιαστεί σε λίγο χρόνο, μόλις ο Άρχοντας Ταξιάρχης Μι­χαήλ αντιληφτεί πως η μεγάλη ώρα σή­μανε. Με το άγιο του ξίφος θα διοχετεύει προς τη διάσταση μας και ιδιαίτερα προς τη μικρή μας γη την πλούσια σε ποσότητα πνευματική ενέργεια, που ο Θείος Νους θα δίνει για την πανγήινη εξέλιξη, για τις πνευματοψυχές που στέλλονται στη γη να σχηματίσουν ΤΗ ΝΕΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΕΠΟΧΗ.

Ο πνευματικός αυτός ενεργισμός θα δώ­σει τους πρώτους του καρπούς από το γήι­νο έτος 2001, οπότε η διανομή της πνευ-ματοουσίας θα γίνεται όπως το Θείο Σχέδιο προβλέπει.

Έτσι το όλο παρουσίασμα του φυσικού άνθρωπου θα αλλάξει και οι σημε­ρινές ανθρωπομούμιες θα μείνουν σαν μια α­νάμνηση σε όλους μας. Πιστεύω πως νέες ανθρωποψυχές ή άλλων εξελίξεων θα σαρκωθούν από τον άλλο χρόνο για να προσφέ­ρουν σαν γήινοι τις απαραίτητες βοήθειες τους στο γένος των ανθρώπων. Ήδη βασί­ζομαι στους νυν παρευρισκόμενους στην τε­λετή αυτή και τους παρακινώ να λάβουν την απαραίτητη άδεια συμμετοχής τους από τους αρχηγούς τους και από τον Ταξιάρχη Μι­χαήλ.

Οι νεοσαρκούμενοι τώρα στη γη σαν βοη­θοί μου και ανομορφωτές του γένους των ανθρώπων, θα αναλάβουν να διδάξουν το προκαθορισμένο σύστημα της αληθινής α­γάπης, όπως τα διατύπωσε στη γη κατά τη διέλευση του, 0 ΜΕΓΑΣ ΛΟΓΟΣ και ο πρωτότοκος ΓΙΟΣ ΕΚΕΙΝΟΥ.

Αυτοί οι συ­νεργάτες μου θα με ακολουθήσουν όταν στα δέκα τέσσερα χιλιάδες χρόνια μ.χ. αναχω­ρήσω για τον αστερισμό της Ανδρομέδας, όπου και θα ιδρύσω το 7ο σεμινάριο διδασκα­λίας της εσωτερικής μετάλλαξης για τη γε­νική διαμόρφωση των μορφοποιημένων όν­των.

Αυτά τα σεμινάρια θα είναι συνολικά εφτά και θα ιδρυθούν στους εφτά αστερι­σμούς πού φέρνω στη ράχη του επενδύτη μου, αυτόν που σήμερα φορώ.

Στα είκο­σι έξι χιλιάδες χρόνια από τη σάρκωση του Χρίστου στη γη, τελειώνει ή αποστολή μου, οπότε και θα επιστρέψω κοντά στον πολυαγαπημένο μου πατέρα για να τεθώ στη διάθεση του.

Ωστόσο έχω να εργαστώ σκληρά σ' αυτούς τους εφτά αστερισμούς, που μεταξύ τους βρίσκεται, όπως παρατη­ρείτε και ο αστερισμός της ΑΡΓΩΣ, μέσα στον οποίο βρίσκεται το ηλιακό σύστημα και φυσικά η γη, το κατάλληλο σχολείο, που εκπαιδεύει τις πνευματοψυχές του αν­θρώπινου γένους».

Οι λόγοι του νέου Κοσμικού Δασκάλου Μάχα Τσοχάν και Μανού ΣΑΙΝ ΖΕΡΜΑΙΝ απόσπασαν τη προσοχή από τους καλεσμένους στην έκτακτη αυτή γιορτή πάνω στη γη.

Ένας μεγάλος ενθουσιασμός για το καινούριο πείραμα τού Κοσμικού Δασκάλου φούντωσε μες στις πνευματοψυχές των παρευρισκομένων, που τα αιθερικά τους σώματα με τα οποία παρουσιά­στηκαν όπως το τυπικό της γιορτής προέ­βλεπε, φωτίστηκαν ζωηρότερα και λαμπίριζαν με μια παλμοδονητική έξαρση απίθανης ομορφιάς. Ακόμα οι υψηλότεροι παρόντες έστελναν τις πνευματικές τους σκέψεις χαράς και αγαλλίασης με πνευματοακτινοβολίες, πράγμα που ενθουσίαζε τούς παρόντες.

Προ της διάλυσης έπρεπε να γίνουν τρία τινά:

Α) Να προσευχηθούν.

Β) Να ζητήσουν από τον ανώτερο παρόντα, στην προκειμένη περίπτωση απο τον Ταξιάρχη Μιχαήλ, ευχές και συμβουλές για τα δικά τους θέματα.

Γ) Να συγχαρούν το νεοεκλε­γέντα για Μάχα Τσοχάν και Μανού ταυτό­χρονα, Σαιν Ζερμαίν.

Όλα αυτά έγιναν με μια ανώτερη λεπτότητα και με μια ευγέ­νεια πού διακρίνει τα μεγάλα όντα, έστω κι αν προέρχονται από άλλες διαστάσεις ή απο άλλες παραπλήσιες με το ανθρώπινο γένος εξελίξεις...

Η προσευχή άρχισε μ' ένα σήμα του Ταξιάρχη Μιχαήλ.

Ύψωσε τη ρομφαία του, το Θεϊκό αιθερικό σπαθί του προς τα ουράνια ύψη και ευθύς ατό άκρο του πα­ρουσιάστηκαν σπινθήρες, που σήμαιναν την επαφή των παρόντων, με την ΥΠΕΡΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ. (Βλέπε βιβλίο μου Γένεση και Θάνατος των Κόσμων. Σύμπαν, Αντισύμπαν, Υπερσύμπαν).

Όλοι οι μυριάδες παρευρισκόμενοι αμέσως γονυπέτησαν και τα λαμπρά τους αιθερικά σώματα διέγραψαν το ιερότατο γράμμα σύμβολο Γάμμα.

Αυτό σημαίνει το Γη και τις λέξεις Γεωμέτρης, Γεωμετρία, Γνώση και Γνωστικισμός. Ακόμα με το κεφαλαίο τούτο γράμμα της ελληνικής γλώσσας παρι­στάνεται το πρώτο μισό τετράγωνο ή η πρώ­τη γωνία που σχηματίζει η κάθετη και η οριζόντια γραμμή. Αυτό το σχήμα αντιπρο­σωπεύει, σαν κάθετο το πνεύμα και σαν οριζόντια γραμμή την ίδια την ψυχή. Α­κόμα σημαίνει την κάθοδο στις διαστά­σεις της ψυχής και την παραμονή της μέ­σα σ' αυτές. Όσο μακρύ είναι το κάθετο σημείο, τόσο βραχύ είναι το οριζόντιο ση­μείο. Τόση μεγάλη είναι η απόσταση της καθόδου μιας ψυχής από το κέντρο της εκκί­νησης της, ώσπου να φθάσει εδώ στη γη. Ακόμα τόσο λίγο είναι το διάστημα της παραμονής της στις διαστάσεις της μορφής όσο μικρό είναι το οριζόντιο σημείο της. Περίπου είναι το 1/3 του καθέτου μήκους του γράμματος αυτού...

Ο Μέγας Ταξιάρχης τότε Μιχαήλ, λάμ­ποντας όπως πολλοί φυσικοί ήλιοι μαζί, ά­φησε τις νοητικές του φράσεις, με τις ο­ποίες αποτεινόταν στη θεία Μεγαλοπρέ­πεια και στο Θείο Νου:

...«Πατέρα μας, Γεννήτορα μας, Ευλόγησέ μας.

Η έβδομη ιδρύτρια ακτίνα Σου σήμερα γιορτάζει για­τί τα πιο δραστήρια παιδιά Σου είναι συγ­κεντρωμένα στην αιθερική περιοχή της γης να τιμήσουν ένα απο τα άξια παιδιά Σου, το ΝΟΡΑ - ΝΙΡΙ ή τον Άγιο Γερμανό, όπως αποκαλούν οι άνθρωποι στη γη το ΝΟΡΑ ΝΙΡΙ.

Η στέψη του σαν αρχη­γό των πνευματοψυχικών ανθρώπων μό­λις αυτή την ώρα τελείωσε και η πνευματική μας σκέψη ήταν μαζί Σου ώστε να βο­ηθήσεις την προσπάθεια του στη μετάλ­λαξη του ανθρωπίνου γένους.

Στείλε μας τη δύναμη να βοηθήσουμε και μεις τον ά­γιο σκοπό του, ώστε οι άνθρωποι που και αυτός απο το γένος τους προέρχεται, να φτάσουν το ταχύτερο στο σημείο να εξε­λίσσονται ταχύτερα και να διευκολύνουν το θείο Σχέδιο Σου, της ταχύτερης εξέλιξης του ανθρώπινου γένους.

Ακόμα στείλε στο γιό Σου Νίρι (Σαιν Ζερμαίν) το νέο πνευματοδυναμισμό της εσωτερικής αγάπης, ώστε με την πνευματοδύναμη αυτή να σταλά­ζει μέσα στις ψυχές των συνανθρώπων του τη δύναμη να συγχωρούν.

Η εκλογή μου ήταν παλιά όταν στα χρόνια τα παλιά είχα βοηθό μου στην Κεντρική Διοίκηση της ΕΒΔΟΜΗΣ ΔΙΑ­ΣΤΑΣΗΣ το ΝΟΡΑ - ΝΙΡΙ, το άξιο παι­δί της γης. Εκεί σε ώρες δύσκολες και για τις εφτά διαστάσεις,, 7η, 8η, 9η, 10η, 11η, 12η και 13η, ο Σαιν Ζερμαίν μας έδειξε ικανότητες στις διάφορες αποστολές του, που κίνησαν το θαυμασμό τόσο εμένα προσωπικά όσο και των άλλων συνεργατών μου.

Ήταν απίστευτο πως κατόρθωσε ΤΟ­ΤΕ να πείσει τους επαναστατήσαντες αγ­γέλους και να τους φέρει ικέτες στα ποδιά του θεού. Μα η πιο μεγάλη του επιτυχία ήταν, να πείσει όλους εμάς να συγχωρέ­σουμε την πιο μεγάλη ανομία που συντε­λέστηκε σε τούτο το εκδηλωμένο ΠΑΝΣΥΜΠΑΝ.

Αφού δεν ήταν δυνατό να γίνει ένας Αρχάγγελος σαν εμάς έγινε με την τύχη ΕΚΕΙΝΟΥ, του ΑΙΩΝΙΟΥ ΛΟΓΟΥ, μο­ναδικός Μάχα Τσόχαν και μαζί Μανού, ώ­στε να εφαρμόσει τη μετάλλαξη που επί χιλιάδες χρόνια μας ζητά μέσα στο γένος των ανθρώπων. Ακόμα θα ενώσει τις ανθρωποφυλές και θα σχηματίσει μια ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ, ξένη ολότελα από τα παρελθόντα τόσο στα φυλετικά αρχεία όσο και στα φυσικοσώματά τους.

Τώρα αγαπητοί μου αδελφοί έχω να σας ανακοινώσω μια τελευταία είδηση που μόλις έλαβα από το ΥΠΕΡΣΥΜΠΑΝ και που σχετίζεται με τη σημερινή γιορτή μας. Η είδηση αυτή αφορά τον Κοσμικό Η­γέτη ΝΟΡΑ ή Σαιν Ζερμαίν και του γνω­ρίζει η υψίστη Ιεραρχία πώς σε μια πε­ρίοδο όχι πιο μεγάλη από τρεις χιλιάδες χρόνια, θα κληθεί να παραστεί στην ίδια ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΤΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, σαν αντιπρόσωπος της δέκατης τρίτης αιθερικοφυσικής διάστασης. Η τιμή είναι τόσο μεγάλη, πού δεν έχει γίνει μέχρι τώρα σε ανθρωποψυχή εκτός βέβαια από τη ΜΟΝΗ και ΜΙΑ που ήταν ο πρω­τότοκος κάθε μορφής, κάθε ζωής και κά­θε ανθρωποψυχής».

Όλοι συγκινήθηκαν βαθιά από τα λό­για του Αρχάγγελου Μιχαήλ και ζήτη­σαν να συγχαρούν εκ νέου το νεοεκλεγμέ­νο ΝΟΡΑ - ΝΙΡΙ ή Σαιν Ζερμαίν.

Όλες οι παράλληλες με το ανθρώπινο γένος ψυχοεξελίξεις θαύμασαν για την προτίμηση αυτή που δείχνει ο γενάρχης Νους για το ανθρώπινο γένος και ιδιαίτερα για τον Άγιο Γερμανό. Ακόμα όμως κατάλαβαν πως ο ΜΟΝΑΧΟΓΙΟΣ ή ο ΚΗΙΧ, ο γιός του ανθρώπου, συνετέλεσε ώστε ο Κόμης Ροκότσκυ να εκδηλώσει τόσο γρήγορα και τόσα υπερύψηλα τις μέγιστες πνευματικές αξίες του, που να πλησιάσουν όλη την υψηλή Ι­εραρχία και τον ΑΙΩΝΙΟ ΛΟΓΟ...

Όταν τελείωσαν οι πνευματολόγοι, α­κούστηκε η πρώτη έκρηξη, το σήμα της λήξης των γιορτών του θρονισμού του με­γάλου τέκνου των ανθρώπων, του Κόμητα Γερμανού ή Σαιν Ζερμαίν.

Ήταν πια με­σάνυχτα της 1ης του Μαΐου του 1981. Τότε ο Μεγαλόπρεπος ΣΑΝΑΤ ΚΟΥΜΑΡΑ, ο πρώην τοποτηρητής στη γη και με­γάλος στρατοπεδάρχης στο στρατόπεδο της αιθερικής Αφροδίτης «ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟ­ΝΗ», έτσι ονομάζεται το ψυχοστρατόπεδο που βρίσκεται στην αιθερική περιοχή της Αφροδίτης και που κρατά τις πνευματο-ψυχές που κατέρχονται στη γη για σάρ­κωση, είπε:

«Ό θαυμασμός μου και η αγά­πη μου για τον αδελφό μας ΝΟΡΑ - ΝΙ­ΡΙ ή Κόμητα Γερμανό, δεν είναι αρκετός να αγκαλιάσει το μεγαλοπνευμάτινο ηγέτη που τιμήθηκε να παραστεί μπροστά στο θρό­νο ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ.

Προσωπικά σαν ΛΙΠΠΙΚΑ δε γνωρίζω κανέναν άλλο από τη φυλή μας, που να αξιώθηκε ποτέ να παραστεί μπροστά στην αναμμένη φλόγα, τη δημιουργική πνοή του ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΙ­ΩΝΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ. Θεωρώ πως ο Κόμης Γερμανός γίνεται από τώρα ένα αγαπητό­τατο παιδί του αγαπημένου μας Γενάρχη και Πατέρα.

Ως τέτοιο αγαπητό του πλά­σμα οφείλουμε να το αμείψουμε με την υ­πόσχεση μας, πως θα τον βοηθήσουμε στο πειραματικό του ΕΡΓΟ».

Η ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ

Σε λίγη ώρα άρχισαν να φεύγουν ένας ένας, με την ίδια ιεραρχική τάξη που ήλ­θαν. Πρώτος χάθηκε στον ορίζοντα ο Τα­ξιάρχης Αρχάγγελος Μιχαήλ, με τους τριάντα έξι του μακροφτέρουγους αγγέλους του.

Μετά πέταξε στα ύψη ο Σανάτ Κουμάρα με τους είκοσι ένα αξιωματούχους του.

Τρί­τος πέταξε με την ακολουθία του ο υπεύθυ­νος των Λίππικα ΝΑΡΚΑ ΠΕΝΧΑ. Φίλησε πολλές φορές το Γερμανό και μυστικά του είπε :

«Το γένος των ανθρώπων ανήλθε από σήμερα πολύ ψηλά και πέρασε για πάντα το ξακουσμένο γένος των αδελφών μου ΛΙΠΠΙΚΑ».

Ο ταπεινόφρονας κόμης Γερμανός απάντησε:

«Όλα τα γένη της οποιασδήποτε μορφής και πνευματοεξέλιξης μέσα στην ύλη, ένα μονάχα πόθο έχουν, πως να ανέλθουν και πως να βοηθήσουν κάθε αδύναμο στο απολυτρωτικό του έργο. Χθες ήσασταν σεις οι δυναμοβοηθοί, οι ξακουσμένοι Λίππικα. Σήμερα μπορεί να είμαστε εμείς οι χθεσινοί αδύνατοι ανθρω-πόψυχοι. Αύριο θα έλθουν άλλοι, ίσως οι εξάδελφοι μας ΝΤΕΒΑΣ ή οι νεώτεροι από όλους μας ΚΑΛΤΟΥΡΟΙ». (Στοιχειακά και άλλων κατωτέρων εξελίξεων όντα).

Έμεινε τέλος με το επιτελείο του στην αιθερική έρημο Γκόμπυ και άρχισαν το πρώτο τους συμβούλιο που κράταγε ακόμα και στις 2 του Μαΐου απόσπερα πριν πνευ-ματοψυχικά αναχωρήσουμε και χάθηκε το ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 30, 2009, 16:07:22 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

ΠΗΓΗ: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΟΜΑΚΟΕΙΟ" ΤΕΥΧΟΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 1981.
Ν.Α. ΜΑΡΓΙΩΡΗ

ΕΔΩ ΕΡΗΜΟΣ ΓΚΟΜΠΥ
Η προσωπική και μόνιμη συνεργάτισσα του Κόμη Σαίν Ζερμαίν, η θρυλική Ανδρομέδα

Το βαρύ και μεγάλο έργο του Κόμητα Σαίν Ζερμαίν, που μόλις προ ολίγου χρόνου, ανέλαβε, από την πρώτη Μαΐου 1981, βοηθιέται απο το εξ ίσου μεγάλο πνευματοψυχικό ον, την περίφημη Ανδρομέδα.
Η Ανδρομέδα είναι γνωστή στους κύκλους των αποκρυφισμών από χιλιάδες χρόνια. Η Ελληνική Μυθολογία την εξυμνεί αρκετά και την παρουσιάζει σαν ένα πρώτης τάξης ιδανικό. Με διάφορα ανθρώπινα ονόματα πέρασε από τη γη και δίδαξε τον κόσμο πάντοτε την αγάπη και τη θυσία.
Στο βιβλίο μου «Ή Θεουργία Διδάσκει», που γράφτηκε στην Αίγυπτο και που εκτυπώθηκε στην Αθήνα, στη σελίδα 36 γράφω ένα ποίημα για τον ηρωισμό της ύπαρξης αυτής, όταν Αιθιόπισσα Πριγκίπισσα, σύρθηκε σιδηροδέσμια να κορέσει τις ορέξεις ενός Θεριού, για να απαλλαγεί από το δράμα ο λαός της.
Το ποίημα μου αυτό που το ονομάζω ΑΥΤΟΜΕΔΩΝ, αξίζει τον κόπο να διαβαστεί από τον αναγνώστη αυτού του άρθρου.

Όμως, ας δούμε από κοντά την τραγωδία της σάρκωσης εκείνης, όπου η Θεία Ανδρομέδα συγκλόνισε τη Μυθολογική εποχή της και έδωσε τα δείγματα των αρετών της.
Είναι η τωρινή βοηθός του Σαίν Ζερμαίν, η τότε Ανδρομέδα, που σήμερα κρατεί μαζί με τον αχώριστο συνεργάτη της Μανού και Τζοχάν Σαίν Ζερμαίν, τις ευχές του γένους μας και άλλων γενών ακόμα...
Τότε. .. ήταν μοναχοκόρη του πάνσοφου βασιλιά της Αιθιοπίας Κηφέα.

Ύστερα από την περιπέτεια της, έγινε τόσο ένδοξη, ώστε την απαθανάτισαν οι Δραβίδες συμπατριώτες της και βάφτισαν με το όνομα της, έναν από τους μεγαλύτερους αστερισμούς του Γαλαξία μας σαν αστερισμό της Ανδρομέδας.

Το ίδιο έκαμαν και για τον μυημένο πατέρα της Κηφέα, που πήρε το όνομά του ένας αστερισμός του Γαλαξία μας.

Λίγο μονάχα έμενε από το να κατασπαραχθεί από το τέρας που σας ανέφερα, αν δεν προλάμβανε να ειδοποιηθεί ο ήρωας της εποχής Περσέας, ο σημερινός κόμης Σαίν Ζερμαίν και να τη σώσει, μέσα από τα δόντια σχεδόν του άγριου θεργιού.

Σώζοντας την όμως, την πήρε γυναίκα του και την έφερε στη χώρα μας, όπου βασίλεψαν ευτυχισμένοι.
Γιος τους είναι ο Ηλεκτρίωνας, μέγα Μυθικό πρόσωπο, απόγονος ευγενής των Δραβίδων, που η κόρη του Αλκμήνη παντρεύτηκε τον Αμφικτρύωνα. Αλλά με μια ανώτερη επιταγή και σύμφωνα πάντοτε με την Ελληνική Μυθολογία, ήλθε σ' επαφή με τον πατέρα θεών και ανθρώπων Δία και έτσι γεννήθηκε ο γιος τους Ηρακλής. Ώστε Παππούς και Γιαγιά του Ηρακλή ήταν ο Περσέας και η Ανδρομέδα.
Φαίνεται πως ήταν ξεχωριστό ζευγάρι, όπως εκείνο που σχημάτιζαν ο Δευκαλίωνας και η Πύρρα.

Τότε, η Αιθιοπία μαστίζονταν από μια μεγάλη ανομβρία και σαν να μην έφτανε αυτό,
ένα περίεργο Τέρας, που μπήκε στη χώρα είτε από τη θάλασσα είτε από την Αφρική, προξενούσε τεράστιες υλικές ζημιές και προπαντός σκότωνε τους ανθρώπους.
Ένας ομαδικός πανικός είχε καταλάβει τους Αιθίοπες, που πίστεψαν πως ήταν μια θεϊκή τιμωρία του λαού της Αιθιοπίας.

Ο Βασιλιάς Κηφέας έμαθε από το Μαντείο του Άμμωνα Δία, πως για να απαλλαγεί η χώρα του από την καταστροφή, έπρεπε να θυσιάσει τη μοναχοκόρη του Ανδρομέδα, δίδοντας την σαν τροφή στο αδηφάγο Τέρας.
Όταν η είδηση έφτασε στην Αιθιοπία, ο λαός και ο πατέρας της, απέρριψαν τη συμβουλή του Μαντείου, γιατί η Ανδρομέδα είχε προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες στο λαό της και είχε γίνει ο προστάτης του και ο δάσκαλος του. Όμως, η ίδια δε φοβήθηκε. Είπε στον πατέρα της να κάμει το καθήκον του και να την προσφέρει σαν θυσία στο φοβερό Θηρίο. Έτσι διέταξε η ίδια να την αλυσοδέσουν σ' ένα βράχο μέσα στη θάλασσα, που υπολόγιζαν πως βρισκόταν κοντά το Τέρας. Έτσι και έγινε.

Η όλη συμπεριφορά της δείχνει ακόμα και στις μέρες μας, πως ήταν μια διαλεχτή ψυχή και πως είχε μυηθεί στις υψηλές αλήθειες, αφού δεν λογάριαζε την καταστροφή της μούμιας της ή του φυσικού της σώματος.

Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΗΡΩΑΣ ΠΕΡΣΕΑΣ

Οι παρατηρητές του Βασιλιά, είδαν σε λίγη ώρα να ξεπροβάλλει από τα νερά της θάλασσας ένα πολυκέφαλο και πολύποδο τέρας και να γυρίζει ολόγυρα από το θαλασσόβραχο, όπου ήταν με σίδερα δεμένη η Ανδρομέδα, το θύμα της περίπτωσης. Έπαιζε με το ανθρώπινο ον το φοβερό θεριό και ετοιμαζόταν να το κατασπαράξει, όταν ψηλά στον ουρανό ακούστηκε μια έκρηξη - φωνή και φάνηκε να κατεβαίνει ένα ανθρώπινο σώμα, περιτριγυρισμένο με αύρα λαμπερή, ολόχρυση στο χρώμα και εκτυφλωτική.

Το τέρας άρχισε να ουρλιάζει σαν αντιλήφθηκε την κάθοδο του φωτεινού ιπτάμενου ανθρώπου και προέκτεινε τούς φοβερούς πλοκάμους του, εκσφενδονίζοντας χρωματισμένο νερό, πού σφυρίζοντας έβγαινε από τους πλοκάμους του θηρίου. Όμως, ο ιπτάμενος κατέβαινε με περισσότερη ταχύτητα και έφτανε στο βράχο, που βρισκόταν δεμένη η ηρωική Ανδρομέδα, που παρακολουθούσε το ανεξήγητο αυτό φαινόμενο.

Βλέποντας πια το θηρίο, τον άφοβο κατερχόμενο να πλησιάζει το υποψήφιο θύμα, την αλυσοδεμένη Ανδρομέδα, εξακόντισε πύρινες φλόγες, που συνοδεύονταν με φοβερές φωνές εκφοβισμού.

Παρ' όλα αυτά ο φωτεινός επιδρομέας, προβάλλοντας το φωτεινό σπαθί του, απέκοπτε τα κεφάλια του θηρίου, το ένα αμέσως μετά το άλλο και σε λίγη ώρα σκοτωμένο, έπλεε στην επιφάνεια.

Η θάλασσα έγινε κόκκινη από το βρώμικο αίμα του θηρίου και ονομάστηκε από τότε ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ. Ο από Ουρανού επισκέπτης, έλυσε τα δεσμά της ηρωίδας, την πήρε στην αγκαλιά του και πέταξε μαζί της προς την Πατρίδα του, που ήταν η Ελλάδα.

Την έφερε στις ΜΥΚΗΝΕΣ, όπου ο λαός σύσσωμος την υποδέχτηκε και όπου βασίλεψε επί πολλές δεκαετίες, στο πλευρό του σωτήρα της.

Ποιος ήταν λοιπόν αυτός; Ποιος άλλος από τον ήρωα Περσέα; Ναι, ήταν το καμάρι του τότε λαού, που κατοικούσε αυτή τη γνώριμη περιοχή, που λεγόταν Δραβίδες. Πρόκειται για τους Προέλληνες - προγόνους μας.

ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ

Όμως, η ιστορία μας έχει τη συνέχεια της. Το ζευγάρι αυτό, ήλθε και άλλες φορές στη γη και δούλεψε για την εξέλιξη του ανθρώπινου γένους. Πολλές μα πολλές γενιές διδάχτηκαν από το ζευγάρι αυτό, πως έπρεπε να συμπεριφέρονται, τόσο αναμεταξύ τους σαν άνθρωποι πολιτισμένοι και πως να συμπεριφέρονται προς το θεό τους. Είναι σε μια άλλη ζωή τους, ο Όσιρις και η Ίσιδα σε μια μεταγενέστερη ζωή, είναι ο Ακενατόν και η γλυκιά του σύντροφος Νεφερτίτη.

Η μυστική Εσωτερική παράδοση μας λέγει πως ήλθαν και σε μεταγενέστερες εποχές για να κρατήσουν το βάρος του Κάρμα των ανθρώπων. Αλλά αυτά θα μας απασχολήσουν σε μελλοντικές αφηγήσεις.

Η ευγενική φυσιογνωμία της θρυλικής Ανδρομέδας, που παρουσιάζεται με διάφορα ονόματα ανάλογα στον τόπο που σαρκώνεται, όπως αυτά που σας προανέφερα, ήλθε και άλλες φορές στη γη, όλως διόλου άσημη και πήρε τις ανάλογες εμπειρίες από τις εποχές και γνώρισε βαθειά τα αίτια που σχηματίζουν το μεγάλο Κάρμα μέσα στις προβαλλόμενες αντιξοότητες της φυσικής ζωής.

Η ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΝΤΩΝ

Αλλά ποια είναι η σχέση και η αιτία αυτού του προαιώνιου δεσμού και τούτης της περίεργης φιλίας ανάμεσα στα δύο αυτά οντά;

Εκείνος είναι προ πολλών χιλιετηρίδων ο γνωστός Μάχα. Πρόκειται για μια πνευματοψυχή που σφυρηλατήθηκε με την αγάπη και τον πόνο μέσα στα κατώτερα βασίλεια της Πανδημιουργίας.

Η έβδομη Μητρική ακτίνα μας, αυτή που έκτισε τις δεκατρείς διαστάσεις, διέκρινε έγκαιρα τις αρετές και ικανότητες του Μάχα, που τον τιμούν μέσα σε τούτη την ιδρυτική Μητροαχτίδα, την έβδομη, όλα τα υπερούσια όντα, που τα παρουσιάζω στα βιβλία μου και ιδιαίτερα στα «Γένεση και θάνατος των Κόσμων» και «Μεταθανάτια Ζωή». Το εσωτερικό όνομα του είναι «ΜΑΧΑ». Το όνομα εκείνης είναι και ήταν πάντα αυτό που κλείνει τη μορφή στο ειδυλλιακό της παρουσίασμα. Πρόκειται για το όνομα «ΡΟΥΠΗ». Ναι, έχουμε μπροστά μας την ίδια την αιώνια ΜΟΡΦΗ.

Ποιος είναι ο σύνδεσμος τους; Όποιος διαβάσει το βιβλίο μου Γένεση και θάνατος των Κόσμων, θα βρει την αρχική γένεση των ίδιων των πνευμάτων, όταν δυο δυο βαλμένα μέσα σε μια φλύκταινα ανέρχονται από την αιώνια Πηγή του Γεννήτορα Πατέρα και σε κάποια στιγμή τα δυο τρίμματα αποχωρίζονται και μετατρέπονται σε τέλεια εξατομικοποιημένα όντα. Έτσι και το ζευγάρι μας ο Μάχα και η Ρούπα, ξεκίνησαν κάποια εποχή, όπως όλα τα όντα - παιδιά του Πατέρα και ακολούθησαν την ίδια αιώνια ροή.

Η φουσκάλα έσπασε και τα δυο πνεύματα - τρίμματα, σπίθες - ουσίες, αποχωρίστηκαν για την απίθανη πορεία τους προς τις ιδρυτικές ακτίνες, που είχαν ήδη σχηματίσει προ καιρού τις δέκα τρεις διαστάσεις τους κόσμους.
Έτσι το προαιώνιο αυτό ντουέτο, ο Μάχα και η Ρούπη, βρέθηκαν ίσως υστέρα απο θεϊκό Σχέδιο στη ίδια ιδρυτική ακτίνα, την έβδομη της Μητρικής μας και ακολούθησαν την καθοδική πορεία προς τους κατώτερους κόσμους, όπου και έφτασαν προ εκατομμυρίων χρόνων στο δικό μας σύμπαν ή στη δέκατη τρίτη διάσταση ή στο γνωστό μας αιθερικό φυσικό κόσμο. Είναι αυτό το διαχυμένο σύμπαν που βλέπουμε και που αντιλαμβανόμαστε την ύπαρξή του.

Η αποστολή τους ήταν και είναι η ίδια. Να διδάσκουν στο ανθρώπινο γένος την αποφυγή του πόνου και την εκλογή για την εξέλιξη του, του δρόμου της αγάπης.

Για τούτο στο προαναφερόμενο ποίημα μου Ο ΑΥΤΟΜΕΔΩΝ, ζητώ να επιστρέψει ξανά στη γη η Θεία Ανδρομέδα, για να σκορπίσει την ανύπαρκτη στις μέρες μας αγάπη. Τότε έφυγαν μαζί με τον Περσέα από την ένδοξη φυλή των Δραβίδων. Εκείνοι όμως, για να τους απαθανατίσουν, τους έκαμαν αστερισμούς στο γαλαξία μας.
Ο αστερισμός της Ανδρομέδας συνεργάζεται αποκρυφιστικά με τον Αστερισμό του Περσέα και μ' εκείνον του Κηφέα. Τρεις διαφορετικοί αστερισμοί φυλάνε τον αστερισμό μας, της Αργώς, που μέσα του περιέχει το ηλιακό μας σύστημα με τη μικρούλα Γη μας.

Αυτή είναι η αγαπημένη Ρούπη, η συντρόφισσα του Κόμη Σαίν Ζερμαίν. Ο ίδιος που φέρνει το εσωτερικό όνομα Μάχα, αναθέτει στη Ρούπη τις βαρύτερες αποστολές, γιατί γνωρίζει πως η Ρούπη του πάντα τα καταφέρνει.
Μπορούν να σαρκώνονται για λίγο χρόνο σε σώματα ανθώπινα, δίχως να περιμένουν να ιδιογεννηθούν. Μένουν λίγο ή και περισσότερο χρόνο σαρκωμένοι σε σώματα ανθρώπων και υστέρα επιστρέφουν στις Εσωτερικές έδρες τους και αφήνουν τα ανθρώπινα σώματα στους ιδιοκτήτες τους. Μπορούν μ' αυτό τον τρόπο να επισκέπτονται κάθε ανθρώπινη γενιά για 5 ή 10 ή 20 χρόνια και αφού ζήσουν φυσιολογικότατα, σαν άνθρωποι, αναχωρούν ΞΑΝΑ.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

προμηθέας

  • ΑΜΡΑ - Μέλος
  • ****
  • Μηνύματα: 110
  • Karma: 0
    • Προφίλ
http://agiosgermanosomakoeio.blogspot.com/

Παρασκευή, 16 Μάϊος 2008
Ο ΚΟΜΗΣ ΡΟΚΟΤΣΚΥ Ή ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ Ή ΣΑΙΝ-ΖΕΡΜΑΙΝ
 
ΠΗΓΗ: ΔΙΤΟΜΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ. Ν.Α. ΜΑΡΓΙΩΡΗ

Πριν από τον 18ο αιώνα, παρουσιάστηκε στη Βενετία σαν Κόμης ΜΠΕΛΛΑ-ΜΟΥΡΑ. Στην πόλη Πίζα έμεινε ο γνωστός Ιππότης SCHONING αλησμόνητος για την ανδρεία του και τον ηρωισμό του, για τον ιπποτισμό του και την περίθαλψη των δυστυχούντων. Στη γαληνότατη Γένουα σαν ο φιλανθρωπότατος Κόμης SALTIKOP


ΑΠΟΡΩ ΑΔΕΛΦΟΙ...ΠΩΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΞΕΓΛΥΣΤΡΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ...
ΑΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΜΑΡΓΙΩΡΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΥΘΟ ΑΡΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟ ΚΛΕΙΔΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΗΣΕΙ..
ΜΠΕΛΛΑ ΜΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΜΠΕΛΛΑ=ΩΡΑΙΑ---->Ω ΡΕΑ! (τι γεννησες!)
ΑΝΑΦΩΝΗΣΕ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΚΡΥΦΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ.(λόγω κακής γεύσης προφανώς ή του εκατσε στο λαιμό)

ΜΟΥΡΑ= ΜΟΥ ΡΑ-->ΜΑΜ ΡΑ ο παντοτινός
ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΜΟΥΜΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ..ΟΝΤΑΣ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.
(η πτώση διακρίνεται καθαρα σε πολλα αρχαιολογικά ευρήματα και συζητείτο σε ολα τα "καθώς" πρέπει σαλόνια της εποχής γράφουν  έγκριτοι ιστορικοί)

ΤΟΝ 18 ΑΙΩΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΟΠΟΥ ΜΑΓΟΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΕΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΥΗΧΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ.ΕΤΣΙ ΤΟ ΩΡΕΑ ΜΑΜΡΑ ΕΓΙΝΕ ΜΠΕΛΛΑ ΜΟΥΡΑ(sic).