Αποστολέας Θέμα: SOS  (Αναγνώστηκε 5330 φορές)

ΣΕΡΑΠΙΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 492
  • Karma: 0
  • FR.M.T.S.G
    • Προφίλ
SOS
« στις: Απριλίου 27, 2009, 03:24:36 »
Διαβάστε εδώ.

http://www.zougla.gr/news.php?id=36389

Για οποιαδήποτε πληροφορία

Για οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά σε ύποπτο περιστατικό, επικοινωνήστε με το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ στα εξής τηλέφωνα: 210-52 12 054 και 210-52 22 339.

Per aspera ad astra

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: SOS
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 27, 2009, 23:05:53 »
Είναι όντως τραγικό.  Ας ευχηθούμε πως δεν θα υπάρξουν άλλα θύματα.  Παρόμοια γρίπη είχε θερίσει 25 εκατομύρια γύρω στο 1918... πολύ περισσότερα θύματα από τον 1ο παγκόσμιο πόλεμο.  Τότε όμως δεν υπήρχαν αντιβιώσεις, και δυστυχώς οι άνθρωποι πέθαιναν από μία απλή γρίπη. Σήμερα είμαστε πιο οπλισμένοι με κατάλληλα φάρμακα, αλλά και πάλι η γρίπη των χοίρων είναι πολύ επικίνδυνη, επειδή μεταλλάσεται σε πολύ γρήγορο ρυθμό...
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

etidorhpa

  • ...the end of earth
  • Μηνύματα: 566
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: SOS
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 27, 2009, 23:41:36 »
χωρις να θελω να μειωσω την σοβαροτητα του θεματος,παντως τελικα πισω απο ολα φαινεται να ειναι οι Εβραιοι (κατι θα ξερουν για να αποφευγουν το χοιρινο  ;D)
 :D :D

+n-
through these fires.....

etidorhpa

  • ...the end of earth
  • Μηνύματα: 566
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Η ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ !!
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 30, 2009, 13:33:36 »
Εμεις ομως γνωριζουμε την αιτια εξαπλωσης του ιου!!!
[!Φυσικα απο το orthodoxia.gr,οι τυποι ειναι πολυ μπροστα!]



Ο «ιός των χοίρων» τα πυρηνικά και η ανάγκη της μετάνοιας
(26/04/2009 15:10)
 Χριστός Ανέστη!

Η εμφανής παρέκκλιση του σύγχρονου ανθρώπου από το σωτήριο νόμο και τις εντολές του Κυρίου μας είναι αλήθεια πως έχει προκαλέσει ένα χάος σε ολάκερο τον πλανήτη. Επιδημίες που ξεκινούν πρωτίστως από χώρες που πρωτοστάτησαν στην ανομία, όπως το Μεξικό, οι ΗΠΑ, η Μ. Βρετανία και το Ισραήλ ταλανίζουν σήμερα τη γη. Λέτε να είναι τυχαία η ονομασία της νέας επιδημίας ως «ιός των χοίρων»; Κάθε άλλο, τίποτε δεν είναι τυχαίο. Ο σύγχρονος άνθρωπος κατάντησε να κυλιέται στο βούρκο της ακολασίας και έγινε ένα και το αυτό με τα γουρούνια.
Εκείνα τα γουρούνια στα οποία εισήλθαν τα δαιμόνια που έβγαλε ο Κύριος από τους δύο δαιμονισμένους που συνάντησε έξω από τη χώρα των Γεργεσηνών.

«Υπήντησαν αυτώ δυο δαιμονιζόμενοι εκ των μνημείων εξερχόμενοι, χαλεποί λίαν, ώστε μη ισχύειν τινα παρελθείν δια της οδού εκείνης. και ιδού έκραξαν λέγοντες τι ημίν και σοι Ιησού υιέ του Θεού; ήλθες ώδε προ καιρού βασανίσαι ημάς; ήν δε μακράν απ’ αυτών αγέλη χοίρων πολλών βοσκομένη. οι δε δαίμονες παρεκάλουν αυτόν λέγοντες’ ει εκβάλλεις ημάς, επίτρεψον ημίν απελθείν εις την αγέλην των χοίρων. και είπεν αυτοίς υπάγετε [ ???Ετσι απλα !!]οι δε εξελθόντες απήλθον εις την αγέλην των χοίρων’ και ιδού ώρμησε πάσα η αγέλη των χοίρων κατά του κρημνού εις την θάλασσαν και απέθανον εν τοις ύδασιν [Αυτο-χοιρια δηλαδη ::)](Ματθ. 8, 30-32).

Αυτά αναφέρει το σχετικό εδάφιο του ευαγγελίου μας. Στον ίδιο γκρεμό που έπεσαν οι χοίροι έπεσε και η ανθρωπότητα σήμερα! Στον ίδιο αυτό τόπο μέσα από αποφάσεις νομιμοποίησης της ανωμαλίας, του φόνου, του ψεύδους, της κλοπής, της ασέβειας που την απομάκρυναν από το Θεό συναντήθηκε με τα δαιμόνια των χοίρων της παράνομης γης των Γεργεσηνών, ταυτιζόμενη μ’ αυτά. Δεν αφουγκράστηκαν οι ηγέτες των χωρών αυτών αλλά και εν γένει ο σύγχρονος άνθρωπος, ούτε υπολόγισαν τα διαχρονικά λόγια του Σωτήρος Ιησού Χριστού «μη δώτε το άγιον τοις κυσίν μηδέ βάλητε τους μαργαρίτας υμών έμπροσθεν των χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αυτούς εν τοις ποσίν αυτών και στραφέντες ρήξωσιν υμάς... (Ματθ. 7, 6).
Επέλεξαν συνειδητά οι ηγέτες όπως και ο μιαρός Σατάν την παρανομία και επιχείρησαν να ανατρέψουν το νόμο του Θεού κυλιόμενοι ακριβώς όπως τα γουρούνια. Επιχείρησαν όπως ο Βελζεβούλ να ανταγωνισθούν τον τριαδικό Θεό και να εξισωθούν με τον Παντοκράτορα μέσα από επικίνδυνες ατραπούς και ανόητα πυρηνικά πειράματα. Έδιωξαν τον αληθινό Θεό από τις κοινωνίες και άφησαν τους χείμαρρους της σήψης και της διαφθοράς να προκαλούν ανεξέλεγκτα επιδημίες και καταστροφές... Τυφλώθηκαν από τις δαιμονικές ψευδαισθήσεις μιας ανύπαρκτης ευτυχίας που προσδοκούσαν οι ανόητοι να λάβουν μέσα από το εύκολο χρήμα και τις σατανιστικές δοξασίες που απέβλεπαν στην αλλοίωση της ορθής πίστης.
Αλλά να που ο Όλυμπος και πάλι ανθίζει. Να που το Άγιο Όρος και πάλι ευωδιάζει. Να που η φωνή του αγίου προφήτη Ησαϊα και πάλι ταρακουνά την οικουμένη βροντοφωνάζοντας: «Αυτός (ο Ιησούς Χριστός) τας ασθενείας ημών έλαβε και τας νόσους εβάστασεν» (Ματθ. 8, 17). Να που η φωνή του βοώντος από τη σύγχρονη έρημο της κοινωνίας μας του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου περί της αναγκαίας μετάνοιας, νοούμενης ως επιστροφής μας στον Σωτήρα Χριστό αναστατώνει και προβληματίζει τους ηγέτες. Τους αναγκάζει να βλέπουν λίγο και προς τον φτωχό για να τύχουν και πάλι της εύνοιας και προστασίας του Παντοκράτορα Πατέρα μας.
Έτσι, καλέ μου άνθρωπε θα σταματήσουν οι κλυδωνισμοί και θα επανέλθει η γαλήνη στον Αμπελώνα του Κυρίου μας, δηλαδή στον πλανήτη γη. Έτσι, και πάλι ο οίνος του Αμπελώνος θα ρέει και θα ευφραίνει τις καρδιές των ανθρώπων. Θα αποτελεί το βάλσαμο και το αντίδοτο στα όποια δαιμονικά χτυπήματα και τις επιδημίες που προκάλεσαν τα αλλεπάλληλα λάθη παράλογων λόγω του εγωκεντρισμού τους αποστατών επιστημόνων.
Λέτε λοιπόν να είναι τυχαία η εκδήλωση του «ιού των χοίρων» τις ημέρες που αναμοχλεύεται η μνήμη μας γύρω από τη φοβερή πυρηνική έκρηξη στην ανθρώπινη ιστορία, στον πυρηνικό αντιδραστήρα του Τσέρνομπιλ (26 Απριλίου 1986). Ένα ατύχημα που είχε και έχει ως αποτέλεσμα το θάνατο χιλιάδων ανθρώπων από τη ραδιενέργεια και τη μόλυνση. Ένα ατύχημα που είχε και συνεχίζει να έχει φοβερές επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό και στο περιβάλλον...
Η φοβερή αυτή καταστροφή, που στις παλαιότερες γενιές αναμόχλευσε μνήμες της τραγωδίας της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι και στις νεότερες έσπειρε τον πανικό και την αβεβαιότητα για την επόμενη ημέρα, δύο δεκαετίες μετά, παραμένει «ανοιχτή πληγή», αφού ο κίνδυνος δεν έχει αποσοβηθεί πλήρως και οι αρνητικές συνέπειές της παραμένουν ορατές στις σοβαρότερα πληγείσες περιοχές της Ουκρανίας, της Λευκορωσίας και της Ρωσίας.
Ο πυρηνικός σταθμός του Τσέρνομπιλ έχει κλείσει από το 2000, εν τούτοις κάτω από τη ραγισμένη σαρκοφάγο, που περικλείει τον κατεστραμμένο αντιδραστήρα, εξακολουθούν να παραμένουν 200 τόνοι ραδιενεργού μάγματος, που αποτελούν μία διαρκή απειλή.
Ενώπιον αυτού του κινδύνου ο άνθρωπος σηκώνει τα χέρια. Οι έξυπνοι επιστήμονες μας που σχεδίαζαν επίσης ανοήτως να προβούν σε μια παρόμοια «ελεγχόμενη», όπως διακήρυτταν, έκρηξη πήραν την άμεση απάντηση του ουρανού που κατάστρεψε επί τάπητος τα σχέδιά τους (βλ. CERN). Και αυτό δηλώνει πως ο τριαδικός Θεός μας δεν εγκατέλειψε τον Αμπελώνα Του. Φροντίζει και πάλι ο Κύριος της αγάπης τα πλάσματά του και τη Δημιουργία και επεμβαίνει δυναμικά χτυπώντας το κακό στη ρίζα του, (βλ. οικονομική κρίση) αναμένοντας από τον πλανεμένο άνθρωπο την άμεση συμμόρφωση και επιστροφή του σε δοκιμασμένα και ποτισμένα με αίμα σταυρικό, μονοπάτια της σωτηρίας.
Ο αιχμάλωτος τώρα Βελζεβούλ βλέπει το κράτος της ανομίας που επιχείρησε να επιβάλλει να γκρεμίζεται σαν χαρτόκουτο! Η φωνή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, όπως μεταφέρεται εκ στόματος αγίου γέροντος του Παγγαίου Όρους ήδη συγκλονίζει και ταρακουνά τον πλανήτη δίδοντας το σύνθημα της μετάνοιας και της συντριβής.
«Αμήν λέγω υμίν. Εγώ το Α, εγώ και το Ω. Στέλνω το μήνυμα αυτό στον πλανήτη γη. Ε! άνθρωποι γιατί ρεζιλέψατε το λόγο του Πατρός μου; Σας έδωσε τα πάντα. Τα μολύνατε όμως και τρέχετε ακόμη να δείτε τι υπάρχει εδώ στον ουράνιο θόλο. Μόνο όταν θα το επιτρέψει ο Πατήρ μου και εγώ θα μάθετε τι επικρατεί εδώ. Αλλοίμονο στους ταραχοποιούς και στους επιστήμονες που θέλουν να παραβγούν ανώτεροι και από το Θεό! Τι θέλετε άνθρωποι να δείτε; Κοιτάξτε να διορθώσετε τις πυρηνικές σας πρόβες. Ο Πατήρ μου έστειλε αντιπυρηνικά για να σώσει και πάλι τις γενιές που έρχονται.[Να’ναι καλα,αρκει να μη θελει μιζα ;)] Κάντε πάλι τη ζούγκλα και φυτέψτε το πράσινο και αφήστε τα ζώα εκεί. Βρέστε φάρμακα για τη θεραπεία από τις καινούργιες αρρώστιες που έρχονται. Αμήν».
Σ.Ο.


Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2009 


thanx guys!! god bless u


+n-
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 30, 2009, 13:42:08 από etidorhpa »
through these fires.....

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 578
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: SOS
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 30, 2009, 13:42:49 »

           Β Ε Ε Λ Ζ Ε Β Ο Υ Λ ,    ΚΑΙ   Η   Π Α Ρ Ε Α    ΤΟΥ  ,     ΟΙ    Μ Α Κ Α Κ Ε Σ .

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: SOS
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 30, 2009, 23:21:26 »
οι Εβραιοι (κατι θα ξερουν για να αποφευγουν το χοιρινο  ;D)

Εκείνα τα γουρούνια στα οποία εισήλθαν τα δαιμόνια που έβγαλε ο Κύριος από τους δύο δαιμονισμένους που συνάντησε έξω από τη χώρα των Γεργεσηνών.

Υπάρχει μία δόση αλήθειας όσον αφορά τους χοίρους... αλλά δυστυχώς, όπως βλέπουμε στο παραπάνω κείμενο, αυτή η πληροφορία χρησιμοποιείται με στόχο να σπείρει χριστιανόπληκτες ψυχοπαράνοιες. 

Το γουρούνι είναι γενικά ακάθαρτο σαν ζώο, και μεταφέρει πολλές ασθένειες.  Επίσης ως θεραπευτική "τεχνική", στην αφαίρεση ενός αιθερικού παράσιτου (ψυχασθένειας ή δαιμονισμού), βοηθάει να κατευθυνθεί (ως μία οντότητα) μέσω μιας συγκεκριμμένης τελετουργικής διαδικασίας, σε ένα άλλο οργανικό αιθερικό.

Κατά πόσο όμως είναι πνευματικά ηθικό, να μολύνουμε ένα άλλο ζωντανό με μία αιθερική ίωση, κάποιου ανθρώπου, είναι ένα άλλο ζήτημα.

'Οπως βλέπουμε ο "Κύριος" της Βίβλου, κατείχε πολύ καλά την τέχνη της Μαγείας... άραγε μαύρης ή λευκής?
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 01, 2009, 00:46:55 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: SOS
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 01, 2009, 00:20:48 »
    Καλά, αφού οι εβραίοι δεν τρώγανε γουρούνια (ο αντισιωνιστής είπε πως δεν ήταν ....καννίβαλοι!!!!), τότε τί τα θέλαν τα κοπάδια γουρούνια; Όσο για το ....θαύμα, τί του φταίγαν του απάνθρωπου μάγου τα έρμα τα γουρούνια και έγινε η αιτία να θανατωθούν όλα; Ακόμα, τον ιδιοκτήτη των γουρουνιών τον σκέφτηκε κανείς το τι καταστροφή έπαθε στα καλά καθούμενα ο άνθρωπος; Μα καλά, υπήρχε περίπτωση μια τέτοια αχρεία πράξη να έχει γίνει από καλοπροαίρετο άνθρωπο; Αυτός που προέβη σε μια τέτοια ενέργεια, θα πρέπει νάταν πολύ μεγαλύτερο κτήνος από τα άμοιρα τα ζώα που εξολόθρεψε.

    Κι αυτοί οι οποίοι κατάντησαν να λατρεύουν ένα τέτοιο κτηνώδες ον, θα πρέπει νάναι πολύ, μα πολύ παραπάνω από απλοί.....ΜΑΚΑΚΕΣ!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 01, 2009, 00:36:02 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/