Αποστολέας Θέμα: CERN ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΑ..ΒΑΘΙΑ... ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ)  (Αναγνώστηκε 9354 φορές)

etidorhpa

  • ...the end of earth
  • Μηνύματα: 566
  • Karma: 0
    • Προφίλ
..Η..ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ.. :o

Παραθετω,αλλα περα απο την πλακα,νομιζω οτι πλεον κατι πρεπει να γινει σοβαρα..
η αντιγραφη ειναι απο το site orthodoxia,οπου οποιος θελει μπορει να ριξει απιστευτα γελια,μεχρι να συνειδητοποιησει οτι..ζουν αναμεσα μας..

www.orthodoxia.gr


Φρένο στους ασύνετους επιστήμονες του CERN
Τι σημαίνουν οι αλλεπάλληλες μεταθέσεις εκτέλεσης του πειράματος. Οι εφησυχασμοί, οι κίνδυνοι και το επικίνδυνο «ανόητο» πείραμα
(27/06/2008 18:20)
 Σε νέα αναβολή προχώρησαν οι επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρηνικών Ερευνών του φοβερού και επικίνδυνου και προκλητικού έναντι του Θεού πειράματος που προγραμματίζουν να κάνουν. Ο χρόνος του πειράματος και λειτουργίας του επιταχυντή που φέρει την ονομασία «Άτλας» μετατέθηκε σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα τον Αύγουστο ενώ σύμφωνα με άλλα το προσεχές Φθινόπωρο.
Μάλιστα οι επικεφαλής του από πάσης απόψεως επικίνδυνου πειράματος θεώρησαν σκόπιμο να καθησυχάσουν τον κόσμο αλλά και την πλειάδα των συνετών επιστημόνων και συναδέλφων τους που αντιδρούν ότι τάχα δεν υφίσταται κανένας κίνδυνος. Δυστυχώς οι ασύνετοι αυτοί επιστήμονες δεν κατανοούν ούτε θέλουν να συνειδητοποιήσουν ότι τα αλλεπάλληλα εμπόδια ανάφλεξης του «οχήματος» που επιχειρούν να θέσουν σε λειτουργία είναι εκ του Θεού. Αρνούνται να καταλάβουν πως το γεγονός ότι την τελευταία στιγμή όλο και κάτι συμβαίνει δεν είναι τυχαίο.
Συμβαίνει αυτό καλοί μου επιστήμονες γιατί ο Θεός δεν το επιτρέπει. Αλλοίμονο λοιπόν στα μυαλά που το σκέφθηκαν. Αλλοίμονο, όταν θα πέσει η ρομφαία του Κυρίου στους ασυνείδητους αυτούς επιστήμονες. Οι νοσηροί αυτοί εγκέφαλοι πίστευαν, όπως κάποιοι άλλοι όμοιοι τους ίσως και λίγο πιο προχωρημένοι παλαιότερα, στην «μυθική» αλλά αληθινή Ατλαντίδα για την οποία μιλά σε λίγες μόνο αράδες ο Πλάτων πως δύναται να διασπάσουν το άβατο του Παντοκράτορα! Δεν είδαν ούτε έμαθαν για την τύχη της Ατλαντίδας και τα μεγάλα υδάτινα κύματα αμφισβήτησης της τριαδικής Θεότητας, που ξεκινούσαν κατά τον Προφήτη Δαυίδ από την άβυσσο και έφθαναν μέχρι και τον ουρανό, αγγίζοντας θα έλεγε ο συνετός Δημόκριτος σχεδόν τις κορυφές του Ολύμπου και του Ψηλορείτη...
Μα ακούω κάποιοι να ψιθυρίζετε και να λέτε: «Η ορθόδοξη Εκκλησία δεν εναντιώθηκε στην επιστημονική πρόοδο. Πως είναι δυνατόν τώρα εσύ να αντιδράς στην προσπάθεια των επιστημόνων που αποβλέπουν στην ανακάλυψη νέων μορφών ενέργειας και στην ανακούφιση της ανθρωπότητας; Από που αντλείς τούτο το δικαίωμα εσύ ο ασήμαντος και τιποτένιος;».
Μα σεβαστοί μου επιστήμονες στα εργαστήρια σας εσείς οι ίδιοι δεν έχετε κάποια εύφλεκτα υλικά που φέρουν ετικέτες προειδοποίησης για την επικινδυνότητα τους; Εσείς οι ίδιοι δεν κάνετε τόσα και τόσα πειράματα άλλα γνωστά στον πολύ κόσμο και άλλα πολύ περισσότερα άγνωστα; Εσείς δεν καταστρέψατε τον υδάτινο βυθό και τον σακατέψατε με τις τρύπες που ανοίξατε για τα πειράματά σας; Εσείς και τα πειράματά σας δεν ευθύνονται για την ασυδοσία και την ασέβεια προς το περιβάλλον, την οποία ήδη πληρώνει ακριβά ο σύγχρονος άνθρωπος και θα πληρώσει ακριβότερα αν συνεχίσετε να χαλάτε συστηματικά τα μυστήρια που κρύβει ως επτασφράγιστο μυστικό ο Κύριος.
Αφήστε λοιπόν τα πειράματα και ακούστε τον ασήμαντο συγγραφέα του κειμένου. Αυτός ο τιποτένιος δεν εκφράζει φόβους ούτε υπηρετεί ιδιοτελείς σκοπούς. Σκεφτείτε λίγο μήπως και έχει ο λόγος του, που δεν είναι δικός του κάτι σημαντικό για εσάς που κλείνετε με τις πράξεις σας τα αυτιά σας και δεν ακούτε πως ο ουρανός τώρα βροντοφωνάζει πως αλλού έχει ο Κύριος ορυκτά καλά, με την προϋπόθεση πως δεν θα νοθευτούν...Αρκετά κάνατε λοιπόν. Τώρα κοιτάξτε να συνηγορήσετε στο έργο των αγγέλων και να συμβάλλεται να γίνουν ξανά οι παγετώνες. Να συμβάλλεται ώστε να επανέλθει η ισορροπία στον κατασκαμμένο βυθό και στα ψάρια, δηλαδή τους ιχθείς που τώρα είναι υπό χαμό.
Σας ακούω να υποστηρίζετε τα έργα, τις επιλογές και τις πράξεις σας. Να καυχιέστε για την πρόοδο της ανθρωπότητας μέσω των επιστημονικών ανακαλύψεων. Να περηφανεύεστε για την κοινωνική προσφορά σας. Να , να , να...
Μα καλοί μου άνθρωποι το αν προοδεύει η ανθρωπότητα δύναται μόνο να το κρίνει ο Δημιουργός αυτής, δηλαδή ο τριαδικός και μόνο αληθινός Θεός. Για τολμήστε να ρωτήσετε λοιπόν τον καλό Θεό, κατά ανάλογο τρόπο που θα ρωτούσατε και τον προϊστάμενό σας στην πολύπονη εργασία σας αν είναι ευχαριστημένος από την πρόοδο σας; Τι νομίζετε πως θα σας απαντούσε;
Γιατί σιωπάτε; Μα καλοί μου άνθρωποι η μόνη πρόοδος για τον εκάστοτε άνθρωπο είναι αυτή που σχετίζεται με το βαθμό επικοινωνίας με τον ίδιο το Θεό. Η μόνη πρόοδος για τον άνθρωπο είναι αυτή που έχει ως βάση την τήρηση των εντολών Εκείνου που δημιούργησε την όμορφη γη, το Σύμπαν και τον άνθρωπο. Η μόνη πρόοδος για τον άνθρωπο είναι αυτή που καθιστά τον ευαγγελικό λόγο ως βάση της εφήμερης τούτης ζωής. Η μόνη πρόοδος για τον άνθρωπο έχει δύο αποκλειστικούς στυλοβάτες, δηλαδή στηρίζεται σε δύο πόδια. Το πρώτο πόδι φέρει την ονομασία «αγάπη προς τον πλησίον» και τα δάχτυλα του ονομάζονται ανιδιοτέλεια, σεβασμός, θυσία, υπομονή, τιμή... Το δεύτερο πόδι φέρει την ονομασία «Μετάνοια» και τα δάχτυλά του απαρτίζουν η ταπείνωση, πίστη, προσευχή, δοξολογία, εξομολόγηση... Το μεγαλείο της αγάπης το δίδαξε ο Χριστός μας και τη λειτουργία του «οχήματος» που καλείται «μετάνοια» μας την γνωστοποίησε ο επικεφαλής του υπό σύσταση δέκατου αγγελικού τάγματος, ο μέγιστος των Προφητών Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος.
Τι λέτε λοιπόν τώρα; Είμαστε ως ανθρωπότητα μπροστά ή τρέχουμε ολοταχώς προς το χάος; Μα να! Για σταθείτε λίγο. Σαν να ακούω τον ίδιο τον Κύριο μας Ιησού Χριστό να μιλά και να στέλνει μήνυμα για το πως Εκείνος αντιλαμβάνεται την πρόοδο που επικαλείστε καλοί μου επιστήμονες.
«Αμήν λέγω υμίν. Εγώ το Α, εγώ και το Ω. Χιλιάδες χρόνια με φτύνουν και δεν ακολουθούν τον πραγματικό Θεό. Τους έχει συνεπάρει το χρήμα και κατάντησαν τη γη γήπεδο. Συνέλθετε ο Πατήρ μου και Εγώ στέλνουμε αγγελιοφόρους κατά καιρούς. Όμως, τώρα τη γη που σας έδωσε ο Πατήρ μου, την ποτίσατε με δηλητηριώδη χημικά και καρκινογόνα μικρόβια. Τα ζώα χάθηκαν. Τα δάση χάθηκαν. Και επιπλέον χτίζετε με βλαβερές ουσίες σπίτια. Βέβαια σας έδωσε ο Θεός και Πατήρ μου όλα τα εφόδια. Σας έκανε να μπορείτε να βοηθάτε οι επιστήμονες τους αρρώστους και όχι να κάνετε πειράματα που σκοτώνουν τους καλούς οργανισμούς της ατμόσφαιρας. Αμήν».
Ω άνθρωποι, πως καταντήσατε τον κόσμο; Σαν ένα τρελοκομείο. Κοιτάξτε λίγο το ευαγγέλιο του Θεού και αλλάξτε. Γίνετε άνθρωποι ζηλωτές της Ορθοδοξίας που είναι και η πραγματική και μόνη αληθινή πίστη. Θα μου πείτε τώρα! Πως να πιστέψουμε όταν ο Θεός δεν τα σταματάει αυτά τα τερατώδη και ανώμαλα μυαλά; Ο Θεός δοκιμάζει. Μετανοήστε για να έχετε τον δρόμο ανοικτό για την επουράνια κατοικία σας. Θυμηθείτε πως ο Παράδεισος κατακτιέται μόνο όταν η συνείδησή σας είναι ήσυχη. Κοιτάτε λίγο και τον ουρανό. Γη και ουρανός είναι σε μάχη. Γη και ουρανός δονείται από τις ανώμαλες πράξεις σας και τη φιλαργυρία σας. Το Άγιο Πνεύμα έρχεται σε δοκιμάζει και όταν οι πράξεις είναι καλές κατοικεί εκεί. Αμήν

Ένας δούλος Κυρίου


Συντάκτης: Ένας Δούλος Κυρίου
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ τευχ. 91 ΙΟΥΝΙΟΣ 2008

και ολο αυτο,στην στηλη Ερευνα!


+n-
 
through these fires.....

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: CERN ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΑ..ΒΑΘΙΑ... ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ)
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 26, 2008, 02:41:53 »
Παραθετω,αλλα περα απο την πλακα,νομιζω οτι πλεον κατι πρεπει να γινει σοβαρα..
η αντιγραφη ειναι απο το site orthodoxia,οπου οποιος θελει μπορει να ριξει απιστευτα γελια,μεχρι να συνειδητοποιησει οτι..ζουν αναμεσα μας..

Νομίζω πως κάποια στιγμή χρειάζεται να λάβουμε πολύ σοβαρά την Θεραπεία τους, και την αποτοξίνωσή τους από την σφοδρή φαντασιοπληξία τους (βλέπε: ψυχώσεις, σχιζοφρένεια).
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

etidorhpa

  • ...the end of earth
  • Μηνύματα: 566
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: CERN ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΑ..ΒΑΘΙΑ... ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ)
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 26, 2008, 02:52:26 »
αυτο ακριβως!! τρομαζεις οταν συνειδητοποιεις,οτι η καθημερινη μας ζωη,στηριζεται σε κανονες φτιαγμενους απο  ανθρωπους με τετοιες αποψεις που θα πρεπει να τους παρουμε σοβαρα...Πρεπει πραγματικα το κρατος να κανει κατι (ενταξει..λεμε και καμμια κουβεντα παραπανω ::))
Παντως οποιος αντεχει,γιατι εγω δεν το κατορθωσα για πολυ,αξιζει να δει το site...  LOL!!

+n-
through these fires.....

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: CERN ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΑ..ΒΑΘΙΑ... ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ)
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 26, 2008, 03:11:35 »
Εσείς και τα πειράματά σας δεν ευθύνονται για την ασυδοσία και την ασέβεια προς το περιβάλλον, την οποία ήδη πληρώνει ακριβά ο σύγχρονος άνθρωπος και θα πληρώσει ακριβότερα αν συνεχίσετε να χαλάτε συστηματικά τα μυστήρια που κρύβει ως επτασφράγιστο μυστικό ο Κύριος.

Δεν υπάρχει πλέον ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ1... που να εμποδίζει τον άνθρωπο να χρηστωθεί...

Η Εποχή του Υδροχόου είναι ΕΔΩ...  Σκοταδισμός ΤΕΛΟΣ...
_________________________________________________________________________

1 Οι επτά σφραγίδες (σφαίρες της Καμπάλα) χαρτογραφούν τον δρόμο, έτσι ώστε ο κάθε άνθρωπος να γίνει ένας ΧΡHΣΤΟΣ... Αυτή είναι η εσωτερική διδαχή του Αυθεντικού Ροδοσταυρισμού...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 26, 2008, 12:52:55 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Trithemius

  • L.V.X.
  • Μηνύματα: 1.225
  • Karma: 0
  • Enflame thyself in prayer... Invoke often...
    • Προφίλ
Απ: CERN ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΑ..ΒΑΘΙΑ... ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ)
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 26, 2008, 15:40:52 »
Η μισαλλοδοξία και η υπερφίαλη σιγουριά περί ορθότητας της πίστης είναι γνήσια τέκνα κάθε θρησκευτικού δόγματος και δη του χριστιανισμού...

Και αν τελικά επιχειρήσουμε να αξιολογήσουμε το επίπεδο του θεού (τους), κατανοούμε πως τα στοιχεία και τα γνωρίσματα που τον αποτελούν, τον θέτουν πολύ χαμηλά για να λατρεύεται αυτή η υπόσταση ως θεός...

Όταν φοβάσαι το να γνωρίζεις, τότε αγαπάς το να μην γνωρίζεις, άρα τελικά δεν γνωρίζεις τι είναι αυτό που αγαπάς και λατρεύεις...
...spes mea in mentem est...

Lusifer-Phosphorus

  • Μηνύματα: 23
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: CERN ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΑ..ΒΑΘΙΑ... ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ)
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 26, 2008, 15:47:00 »
ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ


ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.






Υ. κάτι καλό πρέπει να πίνουν.  ;D ;D ;D
ή γενήθηκαν πιωμένοι. Αυτό ειναι φιλοσοφικό ερώτημα.
ας μου επιτραπεί, εδώ και αιώνες μετέχουν οι ίδιοι σε ένα πείραμα που ονομάζεται Πουctern. :)
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 26, 2008, 16:09:51 από Lusifer »
FIAT LUX

Trithemius

  • L.V.X.
  • Μηνύματα: 1.225
  • Karma: 0
  • Enflame thyself in prayer... Invoke often...
    • Προφίλ
Απ: CERN ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΑ..ΒΑΘΙΑ... ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ)
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 26, 2008, 16:20:23 »
Πρόκειται για ένα κείμενο ακραία σκοταδιστικό, πλήρες μισαλλοδοξίας, αλαζονίας και ανεκδιήγητης πόρωσης σε ένα δόγμα. Τα στοιχεία που δικαιολογούν αυτό το συμπέρασμα είναι πολλά και αν κάποιος αμφιβάλλει, ευχαρίστως να του τα παραθέσω και να τα αναλύσω.

*πραγματικά θα ήθελα να ακουστεί και η "άλλη" πλευρά, αυτή της ορθόδοξης εκκλησίας. Ουδείς απαγόρευσε στον οποιονδήποτε επιθυμεί να υπερασπιστεί την εκκλησία, να το κάνει. Εδώ είναι φόρουμ, χόρος συζητήσεων και κάθε άποψη πρέπει να ακούγεται. Είναι σίγουρο πως τις κατά καιρούς απόψεις μας τις διαβάζουν άνθρωποι που είναι έντονα κείμενοι στο ορθόδοξο δόγμα αλλά ουδέποτε κατέθεσαν τις απόψεις τους. Ευελπιστώ να αναπτυχθούν οι διάλογοι και να προκύψουν υγιείς και γόνιμες συζητήσεις...
...spes mea in mentem est...

etidorhpa

  • ...the end of earth
  • Μηνύματα: 566
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: CERN ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΑ..ΒΑΘΙΑ... ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ)
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 27, 2008, 06:57:03 »

*πραγματικά θα ήθελα να ακουστεί και η "άλλη" πλευρά, αυτή της ορθόδοξης εκκλησίας. Ουδείς απαγόρευσε στον οποιονδήποτε επιθυμεί να υπερασπιστεί την εκκλησία, να το κάνει. Εδώ είναι φόρουμ, χόρος συζητήσεων και κάθε άποψη πρέπει να ακούγεται. Είναι σίγουρο πως τις κατά καιρούς απόψεις μας τις διαβάζουν άνθρωποι που είναι έντονα κείμενοι στο ορθόδοξο δόγμα αλλά ουδέποτε κατέθεσαν τις απόψεις τους. Ευελπιστώ να αναπτυχθούν οι διάλογοι και να προκύψουν υγιείς και γόνιμες συζητήσεις...

Οταν εφερα το θεμα στο forum,ημουν σχεδον σιγουρος οτι θα επεφτε στις "φλογες"
Ο σκοπος δεν ηταν να φερω τον "καθημερινο" μας Χριστιανο στην αρρενα.
Αν μπει κανεις στο site αυτο της Ορθοδοξιας,θα βρει απειρα θεματα για να κριτικαρει εντονα.
Απλα μου εκανε εντυπωση πως ο ανθρωπινος εγκεφαλος μπορει να καταληξει στην Σκοταδο-λαγνεια.

Προσπαθωντας ειλικρινα να καταννοησω,πως μπορει κανεις να ειναι εναντιος στην φυσικη ανθρωπινη αναγκη της Γνωσης,εκανα καποιες σκεψεις και γενικες παρατηρησεις.

Αν καποιος διαβασει το κειμενο χωρις να λαβει υπ' οψη του το ουσιαστικο του θεμα,(το πειραμα του CERN),
παρατηρει πως ο συντακτης,νοιωθει οτι ο κοσμος απειλειται γιατι παρεκλινει απο το δικο του "συστημα αναφορας"

Το ιδιο "μοντελο" αντιληψης του κοσμου, επαναλαμβανεται,παντου.
Ο Χριστιανος νοιωθει οτι ο κοσμος βαδιζει στην καταστροφη,γιατι ξεφευγει απο τις αρχες του.
Ο "πολιτικος οπαδος",καθε ιδεολογιας,νοιωθει το ιδιο,βλεποντας οτι ο κοσμος οδευει προς την αντιθετη απο τις ιδεες του πλευρα,και κρουει τον κωδωνα του κινδυνου,"πριν ειναι αργα"

Καθημερινα διαπιστωνουμε στους ανθρωπους γυρω μας,αν τους ρωτησουμε,οτι κανεις τους δεν ειναι ικανοποιημενος για την εξελιξη των πραγματων,ο καθενας σε σχεση με το δικο του,"Συστημα Αναφορας"

Ισως να ειναι η πρωτη φορα στην Ιστορια,οπου ολοι βλεπουν τον κοσμο να εξελισσεται μακρια απο τα δικα τους "Συστηματα Αναφορας"

Σκεφτομενος το παραπανω,κατεληξα σε δυο κυριως λογους που μπορει να συμβαινει αυτο:

1.- Ψυχολογικοι.
         Ο ανθρωπος,νοιωθοντας ασφαλεια στο δικο του "οικειο" συνολο κανονων,το ενισχυει τοσο
         πολυ,μετατρεποντας το σε Δογμα,καταληγοντας στο τελος να νοιωθει ασφαλεια ΜΟΝΟ μεσα στο Δογμα   
         του. (Η ταση του ανθρωπου να ανηκει σε μια ομαδα,ειναι εμφυτη και υγιης)

2.- Η αδυναμια των "Συστηματων"
         αυτων να ερμηνευσουν και να κατανοησουν τις ιδιες τις εξελιξεις.
         Αντι να εξελιχθουν,μενουν στασιμα καταληγοντας σε δογματα.Αυτο εχει συμβει πολλες φορες και σε     
         επιστημονικες μαλιστα σχολες σκεψης.Ιδεες που απο "ελπιδα" κατεληξαν "κρεματορια" (π.χ.Ψυχιατρικη)
         
Παλι ομως ειναι ο ανθρωπος που "κραταει και κρατιεται" απο τα Συστηματα αυτα.
Τι ειναι αυτο που βρισκει καποιος και μενει κολλημενος σε ενα δογμα?
Ποια βαθυτερη αναγκη του καλυπτει,ωστε η ικανοποιηση που παιρνει μενοντας "οπαδος",ειναι μεγαλυτερη απο αυτη της διψας του για ερευνα σε ολα τα δογματα?

Αναλυοντας τα παραπανω καταληγω να πιστευω οτι η προσκοληση σε ενα "Δογμα",αναδεικνυει τον "Ηρωα"
μεσα στον καθε "οπαδο",ο οποιος "μεθυσμενος" απο την Ψυχικη δυναμη -που το δογμα του ενισχυει-,βρισκει Ταυτοτητα και Προσδοκια.
Αυτα φοβαται ο "οπαδος" οτι θα χασει,αν φυγει απο το Δογμα/Σπιτι του.

+n-

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 27, 2008, 09:09:17 από etidorhpa »
through these fires.....

suida

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 550
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: CERN ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΑ..ΒΑΘΙΑ... ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ)
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 27, 2008, 09:25:27 »
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ....ΤΡΕΙΣ    Δ Ρ Ο Μ Ο Ι ....ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ    ΤΟΥ    Θ Ε Ι Ο Υ .....  (  ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΕΣ....)

                                       Α)    Δ Ι Α    ΤΗΣ .....  Α  Π  Ο  Κ  Α  Λ  Y  Ψ  Η  Σ ......(ΕΚ   ΤΟΥ   Θ Ε Ι Ο Υ ...)

                                       Β)     ΔΙΑ      ΤΗΣ.....Ε Υ Λ Α Β Ι Κ Η Σ      Π Ρ Ο Σ Ε Υ Χ Η Σ .....(ΚΑΤΟΠΙΝ     ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ)

                            ΚΑΙ       Γ)     ΔΙΑ      ΤΗΣ....    Ε  Π  Ι Σ  Τ  Η  Μ  Η  Σ ......(  ΕΚ    ΤΟΥ   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ..)



                  ΑΥΤΟΙ....ΟΙ   ΤΡΕΙΣ...   "Ο Δ Ι Κ Ο Ι     Α  Ξ  Ο  Ν  Ε  Σ  "....  ΣΥΝ    ΤΟΝ    Ε Σ Ω Τ Ε Ρ Ι Κ Ο ....( ΔΕΝ   Φ Α Ι Ν Ε Τ Α Ι ...)

                                                             Ο Δ Η Γ Ο Υ Ν.....ΣΤΗΝ     Ο Ι Κ Ο Υ Μ Ε Ν Η ......



             ΥΠΑΡΧΟΥΝ.....  ΤΡΙΑ....Ε Μ Π Ο Δ Ι Α .....ΣΥΝ    Ε Ν Α .....ΓΙΑ   ΝΑ   ΜΗΝ   Φ Τ Α Σ Ε Ι Σ ....Π Ο Τ Ε ....

                                            Α)   ΤΗΣ     Α Δ Ι Α Φ Ο Ρ Ι Α Σ .....

                                            Β)    ΤΗΣ    Π Ρ Ο Σ Η Λ Ω Σ Η Σ .....ΣΤΑ    Α Ξ Ι Ο Θ Ε Α Τ Α ....

                                            Γ)     ΤΗΣ       Α Π Ο Ρ Ρ Ι Ψ Η Σ ......

                          ΚΑΙ    ΤΟ    ΣΥΝ   ΕΝΑ.....   ΕΙΝΑΙ....   Η    Α Π Ο Δ Ο Χ Η     "Α Λ Λ Ο Υ "....ΣΤΗΝ    Θ Ε Σ Η     ΤΟΥ    "Θ Ε Ι Ο Υ "..


               
             ΤΟ    ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ....."Δ Ο Γ Μ Α ".....ΕΙΝΑΙ....Ο    "Π Ε Ρ I Φ Ε Ρ Ε Ι Α Κ Ο Σ ".....  ΤΗΣ    ΓΕΙΤΟΝΙΚΗΣ.....

                                               ΠΟΥ     ΣΤΟΝ    Χ Α Ρ Τ Η .....ΤΗΣ     Δ Η Μ Ι Ο Υ Ρ Γ Ι Α Σ .....Ο Ν Ο Μ Α Ζ Ε Τ Α Ι ....


                                                                     Λ Α Β Υ Ρ Ι Ν Θ Ο Σ .......


             Ο   Λ Α Β Υ Ρ Ι Ν Θ Ο Σ .....ΠΡΑΓΜΑΤΙ.... Ε Σ Ω Τ Ε Ρ Ι Κ Α ....ΕΙΝΑΙ    ΤΟ   Ο Ι Κ Ε Ι Ο     Σ Υ Ν Ο Λ Ο     Κ Α Ν Ο Ν Ω Ν ....


                                          ΠΟΥ    ΔΕΝ   Ε Π Ι Θ Υ Μ Ε Ι .....ΤΟ    Γ Ι Γ Ν Ε Σ Θ Α Ι .....

                             .......      ΠΟΥ    ΔΕΝ   Ε Π Ι Θ Υ Μ Ε Ι .....ΤΟ     Γ Ε Ν N Ο Ι Τ Ο .....


                             ........     ΠΟΥ    ΔΕΝ    Ε Π Ι Θ Υ Μ Ε Ι .....ΤΟ     Α Ν Α Γ Ε Ν Ν Ο Υ Μ Α Ι .....


              ΜΕ    Α Υ Τ Ε Σ ....ΤΙΣ    Σ Κ Ε Ψ Ε Ι Σ ....Ζ Η Τ Ω     Σ Υ Γ Γ Ν Ω Μ Η ....ΓΙΑ   ΤΗΝ   ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.....ΣΤΟ.....

                            Α Ρ Θ Ρ Ο .....ΤΟΥ    ETIDORHPA....
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 27, 2008, 10:02:40 από suida »

etidorhpa

  • ...the end of earth
  • Μηνύματα: 566
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: CERN ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΑ..ΒΑΘΙΑ... ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ)
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 27, 2008, 14:16:31 »
                                             ΠΟΥ    ΔΕΝ   Ε Π Ι Θ Υ Μ Ε Ι .....ΤΟ    Γ Ι Γ Ν Ε Σ Θ Α Ι .....

                             .......      ΠΟΥ    ΔΕΝ   Ε Π Ι Θ Υ Μ Ε Ι .....ΤΟ     Γ Ε Ν N Ο Ι Τ Ο .....


                             ........     ΠΟΥ    ΔΕΝ    Ε Π Ι Θ Υ Μ Ε Ι .....ΤΟ     Α Ν Α Γ Ε Ν Ν Ο Υ Μ Α Ι .....


              ΜΕ    Α Υ Τ Ε Σ ....ΤΙΣ    Σ Κ Ε Ψ Ε Ι Σ ....Ζ Η Τ Ω     Σ Υ Γ Γ Ν Ω Μ Η ....ΓΙΑ   ΤΗΝ   ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.....ΣΤΟ.....

                            Α Ρ Θ Ρ Ο .....ΤΟΥ    ETIDORHPA....



Αγαπητε Suida,δεν υπαρχει θεμα συγνωμης,αυτα ακριβως απασχολουσαν και εμενα.
Ποιες βαθυτερες αναγκες «εγκλωβιζουν» καποιον σε ενα Δογμα.
Οι φυσιολογικες αναγκες της Ταυτοτητας και της Προσδοκιας,
χρονια τωρα γινονται αντικειμενο χειραγωγησης  μεσω των τεχνικων του marketing..

Η ιδια χειραγωγηση συμβαινει π.χ. στον παραπανω πιστο Χριστιανο..
Ο ιδιος πιστευει οτι αγωνιζεται για μια καλυτερη κοινωνια..

+n-
through these fires.....

suida

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 550
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: CERN ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΑ..ΒΑΘΙΑ... ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ)
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 27, 2008, 18:18:52 »
ΑΓΑΠΗΤΕ.....ETIDORHPA....  ΣΥΜΠΑΘΑ   ΜΕ....ΠΟΥ   ΑΡΓΗΣΑ....ΗΡΘΑΝ...επισκεψεις....στο   μ υ α λ ο    μου....

                                          ΤΟ   ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ   ΜΟΥ....ΕΧΕΙ   ΓΙΝΕΙ...ΜΑΛΛΟΝ    ΓΚΡΙ....ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ....

                                          ΤΗΝ    Μ Ε Γ Ι Σ Τ Η ....Α Ν Α Γ Κ Η ....ΤΟΥ   Π Λ Η Σ Ι Ο Ν ...ΓΙΑ     Π Ρ Ο Σ Δ Ο Κ Ω Μ Ε Ν Η ...

                                          Ε Π Α Φ Η .....-  Α Ν Τ Α Π Ο Κ Ρ Ι Σ Η ....-  Κ Α Θ Ο Δ Η Γ Η Σ Η ....- Ε Π Ι Τ Ε Υ Ξ Η ....


                                  ΜΕ    Μ Α Χ Α Ι Ρ Ω Ν Ε Ι .....Η   Ε Κ Μ Ε Τ Α Λ Ε Υ Σ Η ....ΤΗΣ   Α Ν Θ Ρ Ω Π Ι Ν Η Σ     Π Ρ Ο Σ Δ Ο Κ Ι Α Σ ..

                                                    ΔΙΝΩ,   ΤΟ   ΑΙΜΑ   ΜΟΥ....ΤΟΝ   Χ Ρ Ο Ν Ο    ΜΟΥ...ΤΑ    Ω Φ Ε Λ Η   ΜΟΥ...

                                                    ΝΑ      ΚΑΤΑΦΕΡΩ....ΝΑ   ΤΟ   ΑΛΛΑΞΩ....


                                           Τ Ι Π Ο Τ Α .....


                                      ΖΗΤΩ.....ΤΑΠΕΙΝΑ....ΝΑ   ΜΕ   ΑΚΟΥΣΟΥΝ....ΚΑΙ   ΝΑ   ΜΗ   ΜΕ   ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ....ΕΑΝ...ΔΕΝ   ΤΟ...

                                              Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Ο Υ Ν .....


                                              Τ Ι Π Ο Τ Α .....


                   ΚΑΝΕ....ΤΟ   Θ Α Υ Μ Α.....    -ΚΑΝΕ ....ΤΟ   Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο ....ΤΩΝ   ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ....Α Κ Ο Υ Ω .....


                                  ΜΕ..... Ε Κ Μ Ε Τ Α Λ Ε Υ Τ Η Κ Α Ν ......ΜΕ .....Ε Ι Ρ Ω Ν Ε Υ Τ Η Κ Α Ν .....ΜΕ.....Α Π Ε Λ Υ Σ Α Ν ....

                         ΜΕ.....  Π Ρ Ο Π Η Λ Α Κ Ι Σ Α Ν .....  ΜΕ....   Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Η Σ Α Ν .....

                                               Ε Ζ Η Σ Α .....ΗΡΘΑ....ΣΤΑ   Ι Σ Α    ΜΟΥ....


                               Θ Υ Μ Α Μ Α Ι ....ΟΤΑΝ    ....   Κ Λ Ω Τ Σ Ι Ε Σ ....ΜΟΥ   ΕΡΙΧΝΑΝ....ΣΤΑ   ΠΛΕΥΡΑ   ΜΟΥ...

                                         ΕΝΩ.....ΚΑΤΩ    ΗΜΟΥΝ....Π Ε Σ Μ Ε Ν Ο Σ ....  ΤΟΥΣ   ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΑ....


                            ΚΑΙ   ΑΥΤΟΙ....ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ.....Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Α Ν ....ΜΕΧΡΙ....ΠΟΥ   ΠΙΑ....ΔΕΝ   ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΟΥΝ....

                                        ΕΙΧΑ    Χ Α Θ Ε Ι ,.....ΚΑΙ    Φ Ο Β Ι Σ Μ Ε Ν Ο Ι ....απο   την   Π Ρ Α Ξ Η    ΤΟΥΣ....

                                                ΜΕ   Α Φ Η Σ Α Ν ....


                               Ο    Ο Χ Λ Ο Σ ....ΤΟ   Γ Κ Ρ Ι Ζ Ο ....ΜΕΣΑ   ΜΑΣ....Η   Α Π Ο Δ Ο Χ Η ...ΤΟΥ   Λ Α Θ Ο Υ Σ ....

                                          Η    Κ Α Τ Α Σ Κ Ε Υ Η ....ΔΕΝ    Η Ξ Ε Ρ Α ....ΤΙ   ΝΑ   Σ Κ Ε Φ Τ Ω ....


                       ΔΕΝ    Π Ρ Ο Δ Ω Σ Α .....ΔΕΝ     Ε Ν Ο Ι Ω Σ Α .....ΜΙΣΟΣ.....Ο Χ Ι ....ΕΝΑ ....Γ Ι Α Τ Ι ...ΜΟΝΟ....    Γ Ι Α Τ Ι ..?!?!

                Ο    Ε Α Υ Τ Ο Σ     ΜΟΥ....  ΜΟΥΔΙΑΣΕ.....ΓΙΑ   ΜΕΓΑΛΟ    Χ Ρ Ο Ν Ι Κ Ο     Δ Ι Α Σ Τ Η Μ Α ....

                        ΔΕΝ    ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΑΜΕ....Ο Π Ω Σ     Α Λ Λ Ο Τ Ε ....     Σ Ι Γ Η .....      Γ Ι Α Τ Ι ...!?!?


                Α Ρ Γ Ο Τ Ε Ρ Α ......ΜΟΥ   Φ Α Ν Η Κ Α Ν ....ΑΙΩΝΕΣ.....ΕΤΣΙ....ΞΑΦΝΙΚΑ....ΚΑΤΑΛΑΒΑ....  ΤΟ   Ε Ν Ο Ι Ω Σ Α ....

                              ΟΧΙ.....ΣΑΝ   Μ Π Α Λ Ω Μ Α .....ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ....Ο Χ Ι ....  ΣΟΥ    Ο Ρ Κ Ι Ζ Ω Μ Α Ι ....


                      Ε Ι Δ Α ....Ο, Τ Ι ....Ο    Ε Α Υ Τ Ο Σ ....ΩΣ   Ο   ΜΟΝΟΣ    Α Ρ Μ Ο Δ Ι Ο Σ ....ΓΙΑ   ΤΟΝ   Κ Α Θ Ε     Ε Ν Α Ν ...

                                 Τ Σ Ι Μ Π Α Ε Ι ....ΤΗΝ   Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Σ Η ....  Ο Λ Ω Ν ....

                                         Δ Ε Ν     Α Κ Ο Υ Γ Ε Τ Α Ι ....       Α Π Ο Ρ Ρ Ι Π Τ Ε Τ Α Ι .....


                     Η Ξ Ε Ρ Α Ν .....Ο, Τ Ι    ΕΧΩ   Δ Ι Κ Ι Ο ....  Ο, Τ Ι     Λ Ε Ω    ΤΗΝ   Α Λ Η Θ Ε Ι Α ....


                                       Κ Λ Ω Τ Σ Ο Υ Σ Α Ν .....ΤΟΝ    Ε Α Υ Τ Ο    ΤΟΥΣ....

                            Ο   Ε Γ Ω Ι Σ Μ Ο Σ .....ΕΙΧΕ    ΤΟ    Π Η Δ Α Λ Ι Ο .....  ΤΟΥ    Μ Υ Α Λ Ο Υ    ΤΟΥΣ.....


                   Ο    Α Λ Λ Ο Σ .....ΕΙΧΕ    Π Α Ρ Ε Ι ....ΤΗΝ    Θ Ε Σ Η ....   ΤΟΥ    Θ Ε Ι Ο Υ .....

                                                                                Ο    Α Λ Λ Ο Σ .....


                          Α Υ Τ Ο Σ .....ΠΟΥ    Μ Ε Λ Ε Τ Ο Υ Ν ....Σ Υ Ν Ε Χ Ε Ι Α ....ΚΑΙ   ΠΟΥ    Φ Ο Β Ο Υ Ν Τ Α Ι ....


              Α Υ Τ Ο Σ .....Φ Τ Ι Α Χ Ν Ε Ι ....ΤΑ   Δ Ο Γ Μ Α Τ Α ....   ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ     ΤΙΣ   Σ Χ Ε Σ Ε Ι Σ ....

                                                                                                                              ΑΔΕΛΦΕ   ΜΟΥ....

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: CERN ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΑ..ΒΑΘΙΑ... ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ)
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 28, 2008, 12:05:06 »
Παλι ομως ειναι ο ανθρωπος που "κραταει και κρατιεται" απο τα Συστηματα αυτα.
Τι ειναι αυτο που βρισκει καποιος και μενει κολλημενος σε ενα δογμα?
Ποια βαθυτερη αναγκη του καλυπτει,ωστε η ικανοποιηση που παιρνει μενοντας "οπαδος",ειναι μεγαλυτερη απο αυτη της διψας του για ερευνα σε ολα τα δογματα?

Η αμορφωσιά, το βόλεμα, τα καλά και συμφέροντα...  Μόνο όταν ξεβολευτεί ο άνθρωπος, από την επιλογή του ως βόλεμα, επιζητά την αλλαγή, και έτσι αρχίζει να ψάχνεται, και καταλήγει μετά από πολύ κόπο και πόνο να αφυπνιστεί... σε μία πραγματικότητα πολύ απίστευτη και αρκετά μακριά από την αρχική του συνείδηση.

Αναλυοντας τα παραπανω καταληγω να πιστευω οτι η προσκοληση σε ενα "Δογμα",αναδεικνυει τον "Ηρωα"
μεσα στον καθε "οπαδο",ο οποιος "μεθυσμενος" απο την Ψυχικη δυναμη -που το δογμα του ενισχυει-,βρισκει Ταυτοτητα και Προσδοκια.
Αυτα φοβαται ο "οπαδος" οτι θα χασει,αν φυγει απο το Δογμα/Σπιτι του.

Μακάρι να αναδείκνυε τον 'Ηρωα και την χρηστική συνείδηση... στον κάθε χριστιανό, έτσι ώστε να κινητοποιηθεί και να αλλάξει τα κακώς κείμενα της κοινωνίας του... Δυστυχώς όμως η Αποστολική δράση της Εκκλησίας δεν είναι Ηρωϊσμός, αλλά προσηλυτισμός και επιβολή ενός συστήματος που υποδουλώνει και σκοτίζει την ανθρώπινη συνείδηση.  Ουσιαστικά η Χριστανική Ιεραποστολή δεν είναι τίποτα άλλο, από την εξάπλωση ενός αντί-χρηστου ευαγγελίου...

Ο Διαφωτισμός προάγει την Ελευθερία και την Χρηστοήθεια... ενώ ο Χριστιανισμός προάγει την απάνθρωπη επιβολή μιας φαινομενικής και κάλπικης χρηστοήθειας.

'Ολο και περισσότεροι άνθρωποι σήμερα ξεβολεύονται μέσα από τις συνεχόμενες ατομικές και κοινωνικές κρίσεις και έτσι όλο και περισσότεροι έχουν την δυνατότητα να ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ...

'Ολο και περισσότεροι σημερινοί βολεμένοι ψευτο-χριστιανοί, αντιλαμβάνονται ότι ο Χριστιανισμός δεν τους βολεύει πλέον...

Η θέση τους σήμερα είναι, ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΘΕΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ...

Και αυτό είναι μόνο η αρχή...

Βρισκόμαστε σε μία πολύ σημαντική ιστορική καμπή για την Ελληνική Κοινωνία... αλλά και για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Πολύ σύντομα, θα αναπνεύσουμε Καθαρό Πνευματικό Αέρα, και το κίνημα του Διαφωτισμού, θα εξαπλωθεί με ταχύτητα Φωτός, έτσι ώστε να ελευθερώσει την κάθε υπόδουλη συνείδηση, και να αφυπνίσει μέσα της, τις αγνές αρχές του χρηστικού αλλά ηρωικού αυθεντικού ανθρωπιστικού πνεύματος.

Η Ελληνική Ψυχή και τα Ιδανικά και Ιδεώδη που γέννησε αυτός ο αιματοβαμένος τόπος... θα αφυπνίσουν κάθε ανθρώπινη συνείδηση παγκόσμια σε μία νέα πραγματικότητα...

... την Πραγματικότητα της Ανατολής της Χρυσής Εποχής...
... την Πραγματικότητα ενός Καλύτερου Κόσμου...

Το τελευταίο κάστρο της υποδούλωσής μας θα πέσει σύντομα...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 28, 2008, 14:57:26 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: CERN ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΑ..ΒΑΘΙΑ... ΜΕΣΑΝΥΧ
« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 28, 2008, 13:51:12 »
                 Ο    Α Λ Λ Ο Σ .....ΕΙΧΕ    Π Α Ρ Ε Ι ....ΤΗΝ    Θ Ε Σ Η ....   ΤΟΥ    Θ Ε Ι Ο Υ .....

                                                                                Ο    Α Λ Λ Ο Σ .....


                        Α Υ Τ Ο Σ .....ΠΟΥ    Μ Ε Λ Ε Τ Ο Υ Ν ....Σ Υ Ν Ε Χ Ε Ι Α ....ΚΑΙ   ΠΟΥ    Φ Ο Β Ο Υ Ν Τ Α Ι ....


              Α Υ Τ Ο Σ .....Φ Τ Ι Α Χ Ν Ε Ι ....ΤΑ   Δ Ο Γ Μ Α Τ Α ....   ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ     ΤΙΣ   Σ Χ Ε Σ Ε Ι Σ ....

'Ετσι ακριβώς αδελφέ μου... Αν γνώριζαν οι 'Ελληνες κληρικοί, οι παπάδες, και οι μοναχοί 1, ότι ουσιαστικά ξεγελάστηκαν να υπηρετούν τον αντίχριστο, στο όνομα του Γεσουχά της Βίβλου 2... θα περνούσαν από ένα απίστευτο σοκ, με αποτέλεσμα τελικά να ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ, και να σπάσουν επιτέλους τις αλυσίδες της πνευματικής τους υποδούλωσης, που επέβαλε ύπουλα η πιο απάνθρωπη Σέκτα που δημιούργησε ποτέ η ζωώδη συνείδηση...
___________________________________________________________________

1 Οι ελάχιστοι υπόλοιποι μοναχοί ή κληρικοί, που δεν ανήκουν στους απατεώνες, στους τυχοδιώκτες και γενικά στους "βολεψάκηδες" που χρησιμοποιούν συνειδητά την Εκκλησία για να επιβιώνουν ή ακόμα να βγάζουν απίστευτο μαύρο χρήμα μέσα από τις "ιερές" offshore, και παντώς τύπου "ιερές" ΑΠΑΤΕΣ...

2 Προς τους εναπομείναντες πιστούς χριστιανούς:

ΕΛΕΟΣ... Ας γλυτώσουμε επιτέλους τον εαυτό μας από την Χριστιανική Αφέλεια και Μωρία... Είπαμε... το "αγαπάτε αλλήλους" είναι το τυράκι, στην όλη ιστορία... Το Διαφημιστικό του Διαβόλου... ΗΜΑΡΤΟΝ πια... ας δούμε επιτέλους το όλο Πακέτο, και τι προσφέρει, αν προσφέρει κάτι και σε ποιους, και τότε όλα θα γίνουν αντιληπτά, αν πρόκειτε για χρηστική αδελφότητα ή αντίχρηστη και απίστευτα επικίνδυνη ΣΕΚΤΑ.

Αφελή 'Ελληνα Χριστιανέ όσο εσύ ΒΟΛΕΥΕΣΑΙ ΕΝ ΥΠΝΟ στους κόλπους της Εκκλησίας

Τα "άγια" φρούτα εξελίσσονται...

πέρα από ανταλλαγές Γήινων οικοπέδων ΣΟΥ σε οικοπέδα στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ...

Με την άδεια του Σουλτάνου και όχι του Ελληνικού Λαού...


ξεπουλάνε την Ελλάδα μας μέσω των "ιερών" offshore...


Υ.Γ. 'Εκκληση για βοήθεια στους 'Ελληνες ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ να ΣΩΣΟΥΜΕ την ΕΛΛΑΔΑ.  'Εκκληση για βοήθεια να ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ πίσω στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ...

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 28, 2008, 15:16:20 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/