Αποστολέας Θέμα: Η Μαύρη Βίβλος των Ελληνικών Τραπεζών  (Αναγνώστηκε 2590 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.598
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Η Μαύρη Βίβλος των Ελληνικών Τραπεζών
« στις: Μαρτίου 05, 2010, 22:08:16 »
http://www.daneioliptes.com/p/h-m.html

H Mαύρη Βίβλος των Ελληνικών Τραπεζών
 
Ένα καταπληκτικό βιβλίο κυκλοφόρησε πρόσφατα. Ονομάζεται «Η Μαύρη Βίβλος των Ελληνικών Τραπεζών». Ο τίτλος τα λέει όλα! Συγγραφείς του βιβλίου είναι ο Θόδωρος Θανόπουλος και ο Παναγιώτης Τραïανού.Η Μαύρη Βίβλος των Ελληνικών Τραπεζών είναι ένας πολύτιμος οδηγός για όλους τους Έλληνες. Στις σελίδες του βιβλίου αναγράφονται όλα όσα χρειάζεται να ξέρει αυτός που πρόκειται να πάρει κάποιο δάνειο μέχρι αυτός που έχασε κάποιο ακίνητο, ώστε να το διεκδικήσει και να το πάρει πίσω. Σκοπός του βιβλίου είναι να θωρακιστεί ο αναγνώστης με όλα όσα πρέπει να γνωρίζει για τις Τραπεζικές συναλλαγές, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει την Τραπεζική αυθαιρεσία, να διεκδικήσει το δίκηο του ως ίσος-προς-ίσον και να μην υποκύψει σε εκβιασμούς.

Η Μαύρη Βίβλος των Ελληνικών Τραπεζών αποκαλύπτει πράγματα που γράφονται για πρώτη φορά σε σχέση με το ρόλο των Τραπεζών και των Πολιτικών. Το κυριότερο όμως είναι ότι ο αναγνώστης θα βρει στη Μαύρη Βίβλο πολλές δικαστικές αποφάσεις που καταδικάζουν τις τράπεζες καθώς και αποφάσεις που υποχρεώνουν τις τράπεζες να επιστρέψουν σε δανειολήπτες χρήματα και ακίνητα. Οι αποφάσεις αυτές ως δεδικασμένα, μπορούν να αποτελέσουν οδηγό σε κάποιον ώστε να σταματήσει έναν άδικο πλειστηριασμό ή μία διαταγή πληρωμής, είτε να προσφύγει στην δικαιοσύνη και να διεκδικήσει την επιστροφή ακινήτων και χρημάτων που παράνομα του αφαίρεσαν οι Τράπεζες.

Στο βιβλίο Η Μαύρη Βίβλος των Ελληνικών Τραπεζών περιέχονται πολύτιμες πληροφορίες, όπως:

•Ποιές συμβάσεις και διαταγές πληρωμής είναι άκυρες και παράνομες.
•Πως τα κυκλώματα των πλειστηριασμών αρπάζουν τα καλά ακίνητα.
•Ποιοί είναι οι καταχρηστικοί όροι στα Συμβόλαια των Τραπεζών.
•Πως οι μεταχρονολογημένες επιταγές χρησιμοποιούνται για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, υπό την ανοχή των Τραπεζών.

Ενα μεγάλο κεφάλαιο του βιβλίου είναι αφιερωμένο στον «περίφημο» Τειρεσία. Την παράνομη εταιρεία που ίδρυσαν οι Τράπεζες τάχα για να προστατευθούν από τους κακοπληρωτές (αλήθεια ποιός θα μας προστατεύσει από τις Τράπεζες;) η οποία έχει φακελώσει τους πάντες και έχει βγάλει εκτός αγοράς τα 2/3 των Ελλήνων.

Ο Τειρεσίας στηρίζεται σε ξύλινα πόδια, είναι εξ ολοκλήρου παράνομος και συλλέγει τα στοιχεία μας παρανόμως. Συνεπώς μπορούν να διεκδικήσουν αποζημιώσεις όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του με βάση το Νόμο 2472/97. Όλοι μαζί, με οδηγό τη Μαύρη Βίβλο των Τραπεζών, πανίσχυροι και ενημερωμένοι, μπορούμε να υποχρεώσουμε όλους εκείνους που παρανόμησαν εις βάρος μας να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Αλήθεια, ποιος εκτιμά τις περιουσίες μας πριν τον πλειστηριασμό, ο Δικαστικός επιμελητής; Ποιος είναι αυτός και ποιες γνώσεις διαθέτει; Όλα αυτά αναγράφονται με λεπτομέρειες στο βιβλίο. Οι πλειστηριασμοί και οι επιδόσεις δεν γίνονται σύννομα και όσο για τις χρεώσεις των δικαστικών επιμελητών, συμβολαιογράφων και άλλων εμπλεκόμενων, οι παρανομίες και η αυθαιρεσίες αποτελούν τον κανόνα.

Στο βιβλίο περιέχονται φοβερές αποκαλύψεις για το μεγάλο έγκλημα του Χρηματιστηρίου. Περιγράφεται βήμα-βήμα το σύνολο της μεθόδευσης. Θα μάθει ο αναγνώστης ποιοι άρπαξαν τα χρήματα του ελληνικού λαού. Θα μάθει ποιοι και με τις ευλογίες ποιών μπήκαν παράνομα στο χρηματιστήριο. Τα πάντα ήταν “στημένα”. Το έγκλημα ήταν προμελετημένο. Ξένοι και ντόπιοι παράγοντες κατέστρεψαν τους Έλληνες πολίτες εξυπηρετώντας τους σκοτεινούς στόχους της Νέας Τάξης.

Το βιβλίο περιέχει φοβερά στοιχεία για αυτούς που θέλουν να συρρικνώσουν τις επιχειρήσεις και να σταματήσουν την παραγωγή και την ανάπτυξη της χώρας. Ελάχιστα βιβλία απεικονίζουν τόσο ξεκάθαρα την πραγματικότητα και δίνουν τόσα πολλά πολύτιμα στοιχεία, όπως η Μαύρη Βίβλος των Ελληνικών Τραπεζών.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την Μαύρη Βίβλο των Ελληνικών Τραπεζών με πολύ λίγα χρήματα.

Τηλεφωνήστε στο 210-72.80.900 για να προμηθευτείτε το βιβλίο μαζί με άλλα ενδιαφέροντα βιβλία. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τα θέματα του βιβλίου ή έχετε κάποιο πρόβλημα με τις Τράπεζες, τηλεφωνήστε στα γραφεία του Συλλόγου Δανειοληπτών 210-33.02.971.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 05, 2010, 22:12:16 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/