Αποστολέας Θέμα: Πως να καταπολεμήσουμε την ανθρώπινη αφέλεια  (Αναγνώστηκε 7387 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουμε την δυνατότητα να κρίνουμε, αν ένα γεγονός είναι αλήθεια ή ψέματα.

Για παράδειγμα είναι αλήθεια πως οι Κένταυροι υπάρχουν, μια και ένας επιστήμονας παρουσίασε οστά Κενταύρου?1

http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,911.0.html

Πως θα μπορούσαμε να ερευνήσουμε αν όντως ήταν πραγματικά οστά Κενταύρου? 

Πρώτα από όλα, δεν πρέπει να αποδεχόμαστε ότι μας πλασσάρουν ως πραγματικότητα... αλλά χρειάζεται να χρησιμοποιούμε την λογική, αλλά και την επιστήμη, έτσι ώστε να βρούμε περισσότερες αποδείξεις που θα τεκμηριώνουν ένα γεγονός.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο καλύτερος τρόπος να αποδείξουμε πως τα οστά Κενταύρου, είναι απάτη, είναι να αναλύσουμε το DNA των ανθρώπινων οστών καθώς και του ζώου, και θα δούμε πως είναι διαφορετικά, δηλαδή δεν ανήκουν στην ίδια ύπαρξη.

Με την ίδια αναλογική σκέψη, θα δούμε πως δεν υπήρξαν ποτέ εξωγήινα οχήματα που επισκέφτηκαν την Γη, αλλά όπως έχει αναφερθεί, από επιστήμονες της ΝΑΣΑ, οι ιπτάμενοι δίσκοι, αποτελούσαν πειραματικά οχήματα των ΗΠΑ (μακέτες μέχρι 3 μέτρων διάμετρο).

Σίγουρα θα υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες του σύμπαντός μας, αλλά δεν υπάρχει καμία απόδειξη, ή ένδειξη ότι μας έχουν επισκεφτεί.

Ότι κάποιοι άνθρωποι αισθάνονται πως έχουν έρθει από τα άστρα, μπορεί απλά να οφείλεται σε καθαρά ψυχολογικούς παράγοντες, νιώθουν δηλαδή "διαφορετικοί" από το κοινωνικό σύνολο, και δυστυχώς αυτή η αίσθηση παρερμηνεύεται με διάφορες νεοεποχήτικες φαντασιοπληξίες...

_____________________________________________________________________________
1Για την μεν P. Kaufman, το έκθεμα απετέλεσε ένα πολύτιμο μάθημα σκεπτικισμού προς τους φοιτητές, ούτως ώστε να εξετάζουν πάντοτε και να μην δέχονται a priori καμμία αυθεντία, απ' όπου κι αν αυτή προέρχεται: πολιτική, επιστημονική η θρησκευτική. Για τον δε A. Burstein, το όλο ζήτημα απετέλεσε μία εξόχως κατάλληλη διδακτική μέθοδο, η οποία δια μέσου της αποδοχής - απορρίψεως, οδηγεί τον σημερινό φοιτητή και αυριανό επιστήμονα, στην απόκτηση του σημαντικοτέρου στοιχείου της επιστημονικής του καταρτίσεως: της επιστημολογικής του αυτοσυνειδησίας. Από αυτήν την προοπτική το έκθεμα λειτουργεί όπως ένας ακαδημαϊκός δάσκαλος, ο οποίος, μετά από μία πολύ πειστική και καθ' όλα επιστημονικοφανή ανάπτυξη ενός συγκεκριμένου θέματος, αποκαλύπτει στους φοιτητές του, ότι το ενενήντα τοις εκατό από αυτά που τους είπε δεν ήταν αληθινά. Το αποτέλεσμα αυτής της ανορθοδόξου διδακτικής μεθόδου είναι το εξής σημαντικό: τίποτε δεν πρέπει να εκλαμβάνουν ως δεδομένο, ακόμη και αν αυτό περιβάλλεται φαινομενικώς με το αναμφισβήτητο κύρος της επιστημονικής αυθεντίας.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 14, 2008, 02:17:01 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Πως να καταπολεμήσουμε την ανθρώπινη αφέλεια
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 14, 2008, 02:30:58 »
Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε πως οι θεωρίες για εσωγήινους, ήταν αποτέλεσμα, μιας παρερμηνείας πάνω σε μία μυητική φράση.

VITRIOL - Επισκεπτόμενοι το εσωτερικό της Γης (χώρας-περιοχής), ανερχόμενοι, ανακαλύπτουμε την Φιλοσοφική Λίθο.

Με άλλα λόγια... μέσω του διαλογισμού, βρίσκουμε σοφές απαντήσεις στα προβλήματά μας.

Δυστυχώς "αμύητοι", που δεν κατανόησαν τον συμβολισμό της παραπάνω φράσης, έφτασαν να θεωρούν, πως στο κέντρο της Γης, βρίσκεται ένας εσωτερικός ήλιος και κατοικείται από ανώτερους εξελικτικά πολιτισμούς.

Πολλές από τις μυθολογίες μας επίσης έχουν παρερμηνευτεί, και έτσι γεννήθηκαν διάφορα σενάρια, για Αρχαίους τεχνολογικά ανώτερους πολιτισμούς.  Θεωρίες των ΕΛ, και Ανδρομέδιων Ελλήνων, συνεχίζουν να ξευτελίζουν, το Ελληνικό Πνεύμα.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

etidorhpa

  • ...the end of earth
  • Μηνύματα: 566
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Πως να καταπολεμήσουμε την ανθρώπινη αφέλεια
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 18, 2008, 23:13:42 »
Μια και το εφερε η κουβεντα,και εγω πιστευω οτι η θεωρια περι κοιλης γης ξεκινησε απο παρερμηνεια
 "εσωτερικων" μηνυματων.Τρανη αποδειξη (και εδω θα αποκαλυψω την ταυτοτητα μου),το βιβλιο του
JOHN URI LLOYD "ETIDORHPA"..Το βιβλιο αυτο που γραφτηκε το 1897,και ηταν αυτο που επηρεασε ολους τους συγγραφεις του "φανταστικου" εκεινη την εποχη, (Λαβκραφτ κ.α.),βριθει Τεκτονικων συμβολισμων,και χρησιμοποιει σαν "οχημα" το ταξιδι του ηρωα στο εσωτερικο της Γης για να ερθει σε επαφη με τον ιδιο του τον εαυτο.. Φτανοντας στον Φωτεινο πυρηνα της γης,στην ουσια ανακαλυπτει το Φως εντος του.... ETIDORHPA=APHRODITE reversed..
για οποιον επιθυμει να δει περισσοτερα: http://www.holloworbs.com/EtidorhpaHome.htm
Τα υπολοιπα περι κουφιας γης..και για τις μυστικες ομαδες (που ηταν και μελη των Ναζι) και ολη η παραφιλολογια,ειναι παιδαριωδης
+n-
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 19, 2008, 00:08:54 από etidorhpa »
through these fires.....

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Πως να καταπολεμήσουμε την ανθρώπινη αφέλεια
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 11, 2008, 04:23:17 »
Η ανθρώπινη ανοησία συσχετίζεται με την κάρτα ταρώ του Τρελού ενώ η Γνώση και η Κατανόηση με την κάρτα του Μύστη ή Μάγου.

         

Η έννοια του Μάγου, που έχει παρερμηνευτεί και κατασυκοφαντηθεί κυρίως από τον Χριστιανισμό, δεν είναι τίποτα άλλο, από τον κάτοχο των Μυστηρίων της Ζωής.  Στο σύστημα των Ταρώ, αντιπροσωπεύει την ψυχική προσωπικότητα, που έχει περάσει την Μύηση του 'Ηλιου, έχει φωτιστεί, και κατέχει το επίπεδο της Ηλιακής - Χρηστικής Συνείδησης.  Τα στοιχεία του χαρακτήρα του Μάγου, είναι η Δυνατή Ελεύθερη Βούληση, και ο Ενάρετος Ψυχισμός.

Ο Τρελός σε αντίθεση, είναι ο Ανόητος, αυτός που έχει ξεκινήσει το ταξίδι να γνωρίσει τον εαυτό του, ερευνά τελείως επιφανειακά και έτσι καταλήγει σε παράλογα συμπεράσματα.  Λόγω της ανοησίας του, οι παγίδες που θα αντιμετωπίσει, είναι άπειρες, και ως στόχο έχουν να τον αφυπνίσουν και να τον ενηλικιώσουν.

Στις περισσότερες εσωτερικές οργανώσεις ή βιβλία, που γίνεται ανάλυση των Ταρώ, επειδή, έχουν αντιγράψει και προωθήσει διαστρεβλωμένες ερμητικές ιδεολογίες του Κρόουλι, πάνω στα Ταρώ και την Καμπάλα, παρουσιάζεται ο Τρελός, ο Νεόφυτος, ο Ταξιδευτής, ο Περιπλανητής, ως η ύψιστη κορωνίδα της Πνευματικής εξέλιξης, ισχυριζόμενοι, πως ο αφελής βρίσκεται κοντά στον Θεό...  :D

Υπάρχει ένας ασυνείδητος λόγος που προωθείται αυτή η ιδεολογία, μια και ο Δυτικός Κόσμος, δυστυχώς ακόμα, στηρίζεται στην θρησκευτική αφέλεια, ενός "ανήλικου πνευματικά" δυτικού ανθρώπου, που γαλούχησε το χριστιανικό δόγμα. 

Μια και ο Χριστιανισμός μας ήθελε πρόβατα, δούλους, υπηρέτες, που μια ζωή θα σκύβουμε το κεφάλι στο εκάστοτε εξουστιακό σύστημα ή κάθε είδους αφέντη, είναι φυσικό να μην έχουμε ακόμα πρόσβαση, ως μαζική συνείδηση στα εσώτερα μυστήρια της Ζωής, στην κατανόηση αυτών, με αποτέλεσμα να έχουμε κατακτήσει την Πνευματική μας Ελευθερία και κατ' επέκταση να γίνουμε κυρίαρχοι της Ζωής μας, δηλαδή Μάγιστροι - Μάγοι.

Αυτή την "θρησκευτική αφέλεια" χρειάζεται να καταπολεμήσουμε, έτσι ώστε να ελευθερώσουμε την Συνείδησή μας, από τον δρόμο της Πίστης, που οδηγεί πολλές φορές σε ανόητα συμπεράσματα, λόγω μη ολοκληρωμένης εντρύφυσης των δεδομένων, και να πατήσουμε ολοκληρωτικά, πάνω στις ράγες του δρόμου της Γνώσης, αποτέλεσμα της προσωπικής εμπειρίωσης και επιστημονικής απόδειξης. 

Η Γνώση, η Επιστημονική με ανοιχτούς πνευματικούς ορίζοντες διεύρυνση των Μυστηρίων της Ζωής, είναι η κύρια οδός απελευθέρωσης της Συνείδησής μας.  Αυτός ήταν και ο λόγος που κάθε Αυθεντική Μυητική Εσωτερική Ομάδα, ιστορικά, αντιτάθηκε στο κάθε είδος θρησκευτικό δογματισμό, που φυλάκιζε και σκότωνε την ανθρώπινη συνείδηση.

Είναι καθήκον μας, να προστατέψουμε και να ελευθερώσουμε τον ψυχισμό μας, από κάθε είδους matrix, που προσπαθεί να εκμεταλευτεί την οντότητά μας, έτσι ώστε να λειτουργούμε στο επίπεδο του κοινού προγράμματος, του ρομπότ, του δούλου, του σκλάβου, και του κοινού ζώου. 

Δεν είμαστε ζώα μόνο, δεν είμαστε μόνο προγράμματα, δεν είμαστε μόνο δημιουργήματα, είμαστε και Θεοί, είμαστε και Δημιουργοί... Αυτή την ιδιότητα του Ανθρώπου χρειάζεται να κατανοήσουμε και να αναπτύξουμε, διεκδικώντας την Ελευθερία της Συνείδησής μας.

Αυτός είναι ο στόχος των Εσωτερικών Μυστηρίων, να ενηλικιώσει πνευματικά και να ελευθερώσει τον 'Ανθρωπο, και μέσω της έρευνάς μας, θα αναγνωρίσουμε πως αυτό ήταν το έργο που κατέθεσε στον Δυτικό Κόσμο, και κατ' επέκταση σε όλη την Ανθρωπότητα, ο Αρχαίος Ελληνικός μας Πολιτισμός, η Αυθεντική Μητέρα των Εσωτερικών Μυστηρίων.

Το Ολυμπιακό Πνεύμα, ο Αθλητισμός, η Ευγενής 'Αμιλα, η Δημοκρατία, η Επιστήμη, ο Ανθρωπισμός, ο Ηρωϊσμός, είναι προϊόντα της Ελλάδας Γης.  Μετά από 2000 χρόνια, σε πολλά μέρη της Γης, ακόμα δεν έχουν κατορθώσει να ανορθώσουν πολιτισμούς στο πνευματικό επίπεδο και συνειδησιακή ωριμότητα της Αρχαίας Ελλάδας.1

Προωθούνται ακόμα, νοοτροπίες που σκλαβώνουν την Ανθρώπινη Συνείδηση, γιατί κάποιοι "ψυχικά άρρωστοι" πολιτικοί, κοινωνικοί ή θρησκευτικοί ηγέτες, θεωρούν πως κρατώντας την μάζα σκλάβους και αμόρφωτους, κερδίζουν από την εκδούλευσή τους.

Το μάθημα της Ανθρωπότητας μέσω της εποχής του Υδροχόου, είναι να Γνωρίσουμε και να Κατανοήσουμε πως η Αφύπνιση, η Πνευματική Ενηλικίωση και η Συνεργασία μπορούν πραγματικά να αλλάξουν καθοριστικά την Ζωή μας πάνω στον Πλανήτη Γη, και να βιώσουμε κυριολεκτικά, έναν Επίγειο Παράδεισο.

Χρειάζεται όμως πρώτα να αναγνωρίσουμε και να κατανοήσουμε τις βαθύτερες πηγές της ανθρώπινης παγκόσμιας αφέλειας, ποιοι παράγοντες την υποστηρίζουν και την προωθούν, άρρωστα και ασύμφερα, προς το καλό της ανθρωπότητας, να ξεσκεπάσουμε αυτές τις βαθύτερες, συχνά ασυνείδητες, σκοπιμότητες, και να διεκδικήσουμε το Καθαρό Ίδωρ της Γνώσης.

Σίγουρα είναι λυπηρό, όταν διαγνώσουμε, πως πάρα πολλές εσωτερικές σχολές και τάγματα, αλλοιωμένα, μέσω της Αγγλοσαξονικής και ειδικά Αμερικάνικης αφελέστατης νοοτροπίας, προώθησαν φαντασιοπληξίες, και ψευδείς ιδιεολογίες, ως τα βαθύτερα μυστήρια της Ύπαρξης.

Ας εμπνευστούμε από την Ελληνική Μητέρα Γη, και ως Ελεύθεροι Σκεπτόμενοι 'Ανθρωποι, ας εκπαιδεύσουμε τους εαυτούς μας, να αναγνωρίζουμε την κάθε είδους πλάνη, που μας ασθενεί και μας αλλοτριώνει, είτε ατομικά, είτε συλλογικά.

συνεχίζεται...
__________________________________________________________________________
1Είναι λυπηρό, πως μετά την κατοχή της Ελληνικής Γης από το χριστιανικό δόγμα, ο σημερινός Ελληνικός μας πολιτισμός, βρίσκεται σε πνευματική πτώση, και υπόδουλος, αρκετά κατώτερος συνειδησιακά, από τον πολιτισμό της Αρχαίας Ελλάδας.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 17, 2008, 08:54:28 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Πως να καταπολεμήσουμε την ανθρώπινη αφέλεια
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2008, 10:00:10 »
Για να καταπολεμήσουμε την ανθρώπινη αφέλεια, χρειάζεται να εντοπίσουμε, τους παράγοντες που την δημιουργούν.

Καταρχήν, η χριστιανική θρησκεία στη Δύση, προωθεί, πως αν είμαστε αφελείς, είμαστε αγνοί άνθρωποι, είμαστε άνθρωποι του Θεού.  Επίσης προωθεί την α-νοησία, μια και ο χριστιανισμός αντιτίθεται στο Νου, εναντιώνεται στη σκέψη, στη διανόηση, στη γνώση, μια και όπως κυριολεκτικά κηρύττει, όλα αυτά είναι του "Διαβόλου".

Είναι δραματικό το γεγονός πως στην κυριολεξία, το χριστιανικό δόγμα, θεωρεί την ίδια τη Ζωή, συνέπεια της πτώσης του ανθρώπου, από τον Παράδεισο, και πως ο Κόσμος μας, η Δημιουργία ολάκερη, είναι έργο του Διαβόλου.  'Ετσι αρρωστημένα, προωθείται, στις κοινωνίες μας, πως όσο λιγότερο σκεφτόμαστε, πράττουμε ή απλά ζούμε, τόσο περισσότερο πλησιάζουμε τον Θεό...

Φυσικά, ένας σημερινός "μέσος" χριστιανός στην κοινωνία μας, θα δυσκολευτεί να αποδεχτεί πως έτσι έχουν τα πράγματα, μια και οι περισσότεροι σημερινοί χριστιανοί, δεν είναι ουσιαστικά χριστιανοί, δεν γνωρίζουν τι πραγματικά πρεσβεύει το χριστιανικό δόγμα, ούτε γνωρίζουν τι γράφει η Βίβλος, γιατί αν γνώριζαν θα είχαν επαναστατήσει ήδη, και το χριστιανικό δόγμα θα είχε εξαφανιστεί παντελώς από τη Γη.

Το ότι ο χριστιανισμός, παραμένει ακόμα στις κοινωνίες των ανθρώπων, δηλώνει, το μέγεθος της ανθρώπινης αφέλειας καθώς και της ανοησίας, που απορρέει από την αμορφωσιά, και τον ασυνείδητο προγραμματισμό, τον ψυχικό εγκλωβισμό, και τη διανοητική δέσμευση που υπέστη η ανθρώπινη συνείδηση, στα εκάστοτε φεουδαρχικά σχέδια εκμετάλλευσης του κάθε λαού.

Με τέτοια θρησκευτικά πρότυπα, γιατί απορούμε πως κατάντησαν έτσι οι κοινωνίες μας?  Μας εκπαίδευσαν να μην σκεφτόμαστε, να μην κρίνουμε, να μην κατακρίνουμε, τους καλόγερους και τις καλόγριες που αρπάζουν τις περιουσίες του λαού μας.  Να σιωπούμε μπροστά στην απάτη, του εκάστοτε εξουσιαστή, είτε πολιτικού είτε θρησκευτικού, μια και ο Δυνατός, (σε χρήμα) είναι υπεράνω όλων των νόμων, ακόμα και του Θεού, (της ηθικής).

Εμάς, το λαό, όμως μας εκπαίδευσαν να είμαστε αδύναμοι, α-νόητοι (μη διανοούμενοι), αφελείς, και φτωχοί, μια και το πρότυπό μας, είναι η φτωχή οικογένεια, ενός ξυλουργού Ιωσήφ, και η φτωχή φάτνη του Ιησού.

Είναι ολοφάνερο, πως με τέτοια πρότυπα, ο λαός θα είναι φτωχός, και οι αντιπρόσωποι του Θεού Βασιλείς... και έτσι, αναγκαστικά και πάντοτε, ο φτωχός και αδύναμος λαός ωθείται κυριολεκτικά να "λαδώνει" την Χριστιανική Εξουσία, τους Ψευδο-αντιπροσώπους του Θείου, χαρίζοντας ακόμα και ολάκερες περιουσίες, γιατί μέσα στην άγνοιά του, μέσα στην αμορφωσιά του, δεν έχει την δυνατότητα να απαντήσει στα υπαρξιακά του ερωτήματα, να αντιμετωπίσει τις φοβίες τους, να λύσει ακόμα το πρόβλημα της επιβίωσής του, και ουσιαστικά να γαληνέψει την ψυχή του.

Έτσι αναγκάζονται να δώσουν, κυριολεκτικά τα πάντα σε "απατεώνες" και σε "τσαρλατάνους", για να αντιμετωπίσουν τις προσωπικές τους κρίσεις, και τελικά καταλήγουν ακόμα να πουλάνε και την ψυχή τους κυριολεκτικά στο Διάολο, μέσα στον πανικό τους, αυθυποβλημένοι πως βρίσκονται "μαντρωμένοι" υπό την προστασία του Θεού.

Πολλά μπορεί να πει ένας επιστήμονας "κοινωνιολόγος" για τις επιπτώσεις του χριστιανικού δόγματος, πάνω στον ανθρώπινο ψυχισμό, που εδώ και εκατοντάδες χρόνια ακόμα μέχρι σήμερα, οδηγούν τον Δυτικό άνθρωπο, σε ένα καθημερινό ψυχόδραμα, σε μία ψυχολογική και οικονομική κατηφόρα...

Δυστυχώς, ο "θεόπνευστος" χριστιανισμός μας, αποτελεί την κύρια αιτία, των ψυχοπαθολογικών νοσημάτων που βιώνουμε ως Δύση, μια και η Θεογονία, η Κοσμογονία, η Μυθολογία, ενός Λαού, είναι το Κεντρικό Πρόγραμμα, μέσω του οποίου συνδέονται και απορρέουν, όλες οι υπόλοιπες επιμέρους ιδεολογίες ή δράσεις του.

Γι' αυτό χρειάζεται να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε τι πιστεύουμε, ή τι πρεσβεύουμε, γιατί αυτές οι κεντρικές σκέψεις μας, ή κεντρική μας υπαρξιακή ιδεολογία, είναι η κύρια υπεύθυνη για το πως βιώνουμε την ζωή.

Ο λόγος που ευδοκίμησε, μία θρησκειολογία όπως είναι ο χριστιανισμός, είναι εξαιτίας της άρνησής μας στο να θέλουμε να μεγαλώσουμε, και στην αδυναμία μας, να αναλάβουμε την ευθύνη της ζωής μας, και έτσι να επιζητούμε να βολευόμαστε, αναζητώντας Σωτήρες, για να μας περιθάλψουν, να μας υιοθετήσουν, να μας προστατέψουν και να μας σώσουν, από την ανάγκη της καθημερινής επιβίωσης.

Το να είμαστε ενήλικες άνθρωποι, φέρει ευθύνες, τις οποίες οι περισσότεροι από εμάς, αρνούμαστε να αναλάβουμε, και εκεί βρίσκεται η αρχή του δράματός μας.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 17, 2008, 19:12:32 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.609
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Πως να καταπολεμήσουμε την ανθρώπινη αφέλεια
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2008, 12:33:47 »
Ο κύριος τρόπος για να καταπολεμήσουμε την ανθρώπινη αφέλεια, είναι να εκπαιδευτούμε έτσι ώστε να εντοπίζουμε τα πρότυπα και τις ιδεολογίες ολοκληρωτικών καθεστώτων, που ελλοχεύουν πίσω από το διαφημιστικό κάθε εσωτερικής οργάνωσης, είτε θρησκευτικής είτε παραθρησκευτικής, που φέρει ως στόχο την σωτηρία και την φώτιση του ανθρώπου. Χρειάζεται να ξεχωρίσουμε παντελώς την ιδεολογία των Μονοθεϊστικών (πατριαρχικών) καθεστώτων, από τις Πανθεϊστικές (Μητριαρχικές1) αντιλήψεις, και να κατανοήσουμε ποιες και γιατί είναι επιζήμιες για τον ψυχισμό μας.

Ο κύριος ρόλος της ΑΜΡΑ, είναι να συνεισφέρει σε αυτήν την ουσιώδη κατανόηση, και μέσω αυτής της κατανόησης ευελπιστούμε πως κυριολεκτικά θα χτυπηθεί το κακό στην ρίζα του, θα εμβολιασθεί κατά μία έννοια ο κεντρικός "server" της ανθρωπότητας, και έτσι ο κάθε ψυχισμός που είναι συνδεδεμένος, θα εξυγιανθεί μέσω της κατανόησης, και θα ενδυναμωθεί μέσω της διασφάλισης της Πνευματικής του Ελευθερίας.

Στην σημερινή εποχή, οι κοινωνίες της Δύσης, καθώς και όλης της ανθρωπότητας, έφτασαν στο σημείο, να ακροβατούν κυριολεκτικά ανάμεσα στην ζωή και στον θάνατο...  Η καταστροφή προς την Μητέρα Φύση, και προς τον εαυτό μας ως Ανθρωπότητα, είναι εμφανής.  Δυστυχώς, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αφυπνιστούμε, ή να φωτιστούμε, είναι με το να απειληθεί η ύπαρξή μας, να απειληθεί στην κυριολεξία η ζωή μας.  Τότε η ίδια η φύση, μας αναγκάζει να κατανοήσουμε, να διαπράξουμε αυτό το διανοητικό άλμα, έτσι ώστε να επιβιώσουμε.

Ο χριστιανισμός και όλα τα παραθρησκευτικά παρακλάδια του, προωθεί την εικόνα ενός φωτισμένου που δεν νοιάζεται για το ποιο θα είναι το μέλλον μας ως ανθρωπότητα... Σημαία του είναι ο μοναχισμός, η απομόνωση, η απόλυτη σιγή... Ο φωτισμένος άνθρωπος του "χριστιανισμού", είναι ένας μοναχός, σε μία καλύβα σε ένα βουνό μακριά, που τρώει ρίζες για να επιβιώσει, και δεν ασχολείται με την κοινωνία του.  Απεναντίας ο Πανθεϊσμός διδάσκει τον Ηρωισμό, την ανθρωπιστική δράση μέσα στην κοινωνία. 

Ο Πανθεϊσμός διδάσκει πως όταν Φωτίζεσαι γίνεσαι 'Ηρωας... και γίνεσαι 'Ηρωας, όταν Θυμώσεις... όταν πάρεις Φωτιά...

Ο Δημιουργικός Θυμός, βασισμένος σε βαθιά κατανόηση, μπορεί να γίνει πολύ αποτελεσματικός, μπορεί να ανατρέψει κυριολεκτικά τα πάντα, μπορεί να αλλάξει την κάθε ανθρώπινη συνείδηση, την εκάστοτε κοινωνία, και ακόμα ολάκερη την ανθρωπότητα. 

συνεχίζεται...

__________________________________________________________________________________________________________

1Στην φυσιολατρική, πανθεϊστική κοινωνία του Μινωϊκού μας πολιτισμού, δεν λάτρευαν μόνο την Μεγάλη Μητέρα, την Μητέρα Φύση, ως την Θεότητα, αλλά και τον Ουράνιο Πνεύμα, τον Ουράνιο Πατέρα, ως τον Θεό. 

Λανθασμένα λοιπόν, αποκαλείται "η εποχή της Μητριαρχίας", μια και λατρευόταν δύο θεοί, το Θεϊκό Ζεύγος, το Θεϊκό Ερμαφρόδιτο.  Αργότερα δαιμονοποιήθηκε, η θηλυκή φύση, η δημιουργία, η ύλη, και έτσι η γυναίκα έγινε ο Σατανάς, έγινε ο αντίχριστος, και ο Μονοθεϊσμός ως Πατριαρχία, γεννήθηκε. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να δημιουργηθεί μία επικίνδυνη ανισσοροπία ανάμεσα στα δύο φύλα, να κυνηγηθεί η θηλυκή (συναισθηματική) νοημοσύνη και να υποφέρει η κάθε γυναίκα σε μία εγκληματική αρσενική κοινωνία, για εκατοντάδες χρόνια.  Εξαιτίας της διατάραξης του πρωταρχικού αρχετυπικού Ερμαφρόδιτου, βλέπουμε πως για τόσους αιώνες, υπέφεραν ολάκερες οικογένειες και κοινωνίες, χωρίς να γνωρίζουν το γιατί. 

'Ομως η θεραπεία κάθε ασθένειας, βασίζεται στην ορθή διάγνωσή της.  Γίνεται απλά ένας "διαστρεβλωμένος" ορισμός του Θείου, να φέρει τόση καταστροφή?

Και όμως γίνεται, και ήρθε ο καιρός να το συνειδητοποιήσουμε, και να το θεραπεύσουμε, θέτοντας τον ορισμό των βασικών αρχετύπων της συλλογικής συνείδησης, πίσω στην ορθή τους διάσταση.   
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 17, 2008, 19:23:22 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/