Αποστολέας Θέμα: Η Διαφθορά στο χώρο της Υγείας αποτελεί Κοινωνικό Εγκλημα  (Αναγνώστηκε 1715 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/846567658849400?pnref=story

10 Δις σπαταλάει κάθε χρόνο το Ελληνικό κράτος, στις Φαρμακευτικές, και όλο το βρώμικο κύκλωμα τους, που έχουν καταντήσει Μπίσνα, το Λειτούργημα, της Θεραπείας, εξαπλώνοντας χρόνιες παθήσεις, για λόγους εκμετάλλευσης. Αντί να μαθαίνει ο κόσμος πως να προστατεύει την υγεία και την ζωή του, και να θεραπεύεται με φυσικό τρόπο, καταφαρμακώνεται από το σπρώξιμο των φαρμάκων, από τους πωλητές - γιατρούς, δημιουργώντας περαιτέρω προβλήματα Υγείας, για τα οποία δεν έχουν θεραπεία, πέρα από μία προσωρινή καταστολή, που συνεχόμενα, πρέπει να λαμβάνεται έτσι ώστε να είναι μόνιμα πελάτης ο ασθενής, στις φαρμακευτικές.

Για να σταματήσει το έγκλημα των φαρμακευτικών, χρειάζεται να καταργηθούν, οι ασφαλιστικές εισφορές, για τα τοξικά φάρμακα, να μην στηρίζονται από τα ασφαλιστικά ταμεία, και να σπρώχνονται δωρεάν στους ασθενείς, καταφαρμακώνοντας τους. Ταυτόχρονα χρειάζεται να εισαχθεί ένα παράλληλο σύστημα Υγείας, Φυσικών, Ακίνδυνων, και Εγγυημένων θεραπειών, που θα στηρίζονται από τα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς και απλές σημαντικές διατροφικές συμβουλές, και για θεραπεία αλλά και για πρόληψη ασθενειών.

Δεν μας μένει άλλη λύση λοιπόν από το να επιταχύνουμε άπαντες οι Επιστήμονες, την Δημιουργία, Νέων Φυσικών, Εγγυημένων και Ακίνδυνων Θεραπειών που θα αντικαταστήσουν πλήρως την λήψη χημικών φαρμάκων που προκαλούν λόγω τοξίνωσης, και καταστολής, χρόνιες παθήσεις, ατέρμονες ταλαιπωρίες, καθώς και άδικες απώλειες ζωής.

Αν είχαμε Φυσικές - Φυσιολογικές θεραπείες, το κόστος του συστήματος Υγείας, θα είχε μειωθεί στο 1%, και εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες θα γλύτωναν από την ταλαιπωρία με την υγεία τους, και από το να χάσουν την ζωή τους αδίκως.

Είναι μία Μάχη Απελευθέρωσης, που Επιβάλλεται να κερδίσουμε.

http://www.kavalanews.gr/5605-i-diafthora-ygeia-apotelei-koinoniko-egklima.html


Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/