Αποστολέας Θέμα: England's 30-day chemotherapy mortality: a measure of quality of care?  (Αναγνώστηκε 1544 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
England's 30-day chemotherapy mortality: a measure of quality of care?
« στις: Απριλίου 06, 2018, 01:04:08 »
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/883526965153469

Παραδέχονται πως δολοφονούν τον αθώο κοσμάκη με την χημειοθεραπεία, αναγκαστικά, όπως λένε, (Inevitably), ενώ υπάρχει φυσικός, ακίνδυνος και εγγυημένος τρόπος θεραπείας, αλλά επιτίθενται σε όποιον ενημερώνει το κοινό για φυσικές θεραπείες. Τις τελευταίες μέρες πάλι έχουν γεμίσει το διαδίκτυο με τις συκοφαντίες εναντίον του Εργου μας, που τολμήσαμε, να θεραπεύουμε και να καταγγέλλουμε τα εγκλήματα τους, που οι ίδιοι παραδέχονται με τις δημόσιες επιστημονικές τους μελέτες.

Πρόσφατα μάλιστα ασθενής μας κατήγγειλε ένα θανατηφόρο φάρμακο, το STIVARGA, μια και αλλάζουν συνέχεια ονόματα να μπερδεύουν τον κόσμο, ανοσοθεραπείες, ανοσοτροποιητικά, αντινεοπλασματικούς παράγοντες, ανοσοκατασταλτικά, γιατί ο κόσμος δεν γνωρίζει να κρίνει και του σπρώχνουν διάφορα φαρμάκια και ειδικά χημειοθεραπεία για παθήσεις που ούτε καν είναι καρκίνος, εν αγνοία τους. Οταν τους το αποκαλύπτουμε, ο κόσμος βρίσκεται σε απόλυτο σοκ, μια και ενημερώνουμε άπαντες σε περίπτωση που λαμβάνουν, ένα επικίνδυνο φάρμακο.

Oταν λοιπόν, η ασθενής έλαβε το SΤΙVARGA, όπως μας ανέφερε η κόρη της, μέσα σε 2 εβδομάδες, κόντεψε στην κυριολεξία να φύγει από τη ζωή, και ο ογκολόγος της, το άλλαξε, σε άλλο αντινεοπλασματικό, το NEXAVAR... Παίζουν με την ζωή μας, και δυστυχώς είναι ακόμα ελεύθεροι... να σκοτώνουν ανενόχλητοι.

Ας δούμε λοιπόν τι λένε οι ήδη Δημοσιευμένες Επιστημονικές Μελέτες, που παραδέχονται πως ΟΛΑ τα φάρμακα έχουν παρενέργειες, και φυσικά θανατηφόρες ανάλογα την περίπτωση, αλλά κάποια ακόμα περισσότερο, από άλλα.. και είναι πραγματικά, να τρομοκρατείσαι τι σου χορηγούν κάθε φορά, υποτίθεται να σε θεραπεύσουν...

Μπορεί να κρίνει ο κόσμος τι είναι επικίνδυνο? Οχι φυσικά. Ούτε οι πωλητές γιατροί δεν μπορούν να κρίνουν... Αρα συμπεραίνοντας, όσο μπορούμε, όπου μπορούμε, αν μπορούμε, εφόσον ενημερωθούμε, σωστά, μακριά από τα φαρμάκια τους.
________

Chemotherapy is widely used to treat many cancers, and because most drugs have a narrow therapeutic index, some degree of harm is inevitable when prescribing these drugs at an effective dose. Most treatment is given on an outpatient basis, which means that management of toxic effects relies on the patient seeking medical attention, and on clinicians making appropriate adjustments to doses in response to of toxic effects and co-morbidity. Unfortunately, both morbidity and mortality occur with chemotherapy, which in routine practice can be worse than that recorded in pivotal trials.

http://www.thelancet.com/journals/lanonc/article/PIIS1470-2045(16)30405-3/fulltext
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 06, 2018, 01:59:53 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/