Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Πυριφλεγέθων

Σελίδες: [1]
2
Ομολογώ αδέλφια ότι κάποιες θέσεις στα προηγούμενα posts με εκπλήσουν λίγο... έως με σοκάρουν πολύ!
Βέβαια τις σέβομαι απόλυτα, ΤΟΝΙΖΩ ότι ΔΕΝ είμαι σε θέση να τις κρίνω, ούτε είναι της φιλοσοφίας μου να το κάνω...
Επαναλαμβάνω, εκπλήσομαι και σοκάρομαι!
Απλά, γιατί είναι θέσεις που δεν περίμενα να βρω μπροστά μου μέσα σε αυτή την "κοινωνία" που έχουμε φέρει στη ζωή "εδώ μέσα".

Και εξηγούμαι:
1. Αυτό που πρέπει να μας απασχολήσει σε αυτή την εσωτερική κοινωνία "εδώ μέσα", σχετικά με την χορτοφαγία, δεν είναι η ΜΟΔΑ που έχει στηθεί στον δυτικό κόσμο, αλλά η φιλοσοφία και η "σκέψη" που υπάρχει πίσω από αυτήν. Νομίζω ότι αυτή η μόδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ καμία σχέση με την Ινδουιστική στάση ζωής που έχει βαθιές θρησκευτικές ρίζες, τις οποίες ΠΡΕΠΕΙ να σεβόμαστε και όχι να διακωμωδούμε και χλευάζουμε με τέτοιο τρόπο:
Παράθεση
ΟΙ   ΗΛΙΘΙΟΙ   ΤΑΧΑΜ-ΤΑΧΑΜ    ΑΝΑΤΟΛΙΤΕΣ  ΔΑΣΚΑΛΟΙ,   ΕΧΟΥΝ  ΠΑΡΕΙ   ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ   ΚΟΣΜΟ   ΣΤΟ  ΛΑΙΜΟ  ΤΟΥΣ......  Κ Ρ Ι Μ Α .
Παράθεση
ΜΑΛΛΟΝ   ΔΕΝ  ΤΡΩΜΕ  ΜΕ  ΤΑ  ΔΑΧΤΥΛΑ...η"  ΤΑ  ΞΥΛΑΚΙΑ... ΟΠΟΤΕ,  ΝΑΙ-ΝΑΙ,  ΝΑΣΟΥ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΒΡΑΧΜΑΝΟΙ- ΡΕ  ΤΙ  ΠΑΘΑΜΕ...

                             ΚΑΙ   ΝΑ  ΣΚΕΦΘΕΙΣ....Ο,ΤΙ   ΕΝΑΣ  ΓΚΑΝΤΙ  ΜΕ  ΔΥΤΙΚΗ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ,  ΕΠΡΕΠΕ   ΝΑ  ΠΑΕΙ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΦΤΙΑΞΟΥΝ  ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ....

                                                                      ΜΕΧΡΙ  ΤΟΤΕ   ΤΑ  ΕΚΑΝΑΝ   ΟΠΟΥ  ΤΟΥΣ  ΒΟΛΕΥΕ....

                             ΚΑΙ   ΟΙ  ΑΓΕΛΑΔΕΣ,   ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ   ΑΚΟΜΑ  ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ...ΕΝΩ   ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΤΑ  ΠΩΛΟΥΝ  ΣΤΑ  ΠΟΡΝΕΙΑ....ΘΑΥΜΑΣΙΑ...

                             ΚΑΜΑ-ΣΟΥΤΡΑ....ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΑ....ΚΑΙ   ΒΡΑΧΜΑΝΙΣΜΟΣ....ΤΕΛΕΙΑ.

Ο αληθινός αναζητητής δεν έχει την ανάγκη να προσβάλει οποιονδήποτε λαό, πολιτισμό ή παράδοση. Μόνο ένας βαθιά δογματικός νους, βυθισμένος στην άγνοια μπορεί να συμπεριφερθεί με αυτό τον τρόπο. Δεν είναι ΜΟΜΦΗ αυτό αδελφέ μου και δεν θέλω να το εκλάβεις ως τέτοια, (είπα από την αρχή ότι ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ κανέναν εδώ μέσα αλλά καταθέτω τις απόψεις μου όπως όλοι) είναι αυτό που πιστεύω.

Κατ'αρχήν είδατε παραπάνω ότι μιλάω για ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΗ στάση ζωής. Ας μην γενικεύουμε το θέμα σε όλη την Ανατολική φιλοσοφία γιατί η "φιλοσοφία" της χορτοφαγίας δεν αγγίζει άλλες σχολές σοφίας της ανατολής. Ας δούμε λοιπόν γιατί οι Ινδοί (και αυτοί όχι όλοι βέβαια) έχουν αυτη τη στάση ζωής.
α. γιατί ασπάζονται το νόμο της ΜΗ-ΒΙΑΣ:
Είναι ο νόμος της Ahinsa (μη βία). Είναι ένα από τα σπουδαιότερα καθήκοντα των Ινδουιστών για την εκπλήρωση των θρησκευτικών τους υποχρεώσεων απέναντι στο Θεό τους σύμφωνα με τις Βεδικές Γραφές.
β. λόγω της Καρμικής Επίπτωσης:
Πιστεύουν ότι κάθε ενέργεια του ανθρώπου, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής του φαγητού του, έχει καρμική επίπτωση. Εμπλεκόμενος κάποιος σε έναν κύκλο πρόκλησης βίας, πόνου και θανάτου -ακόμα και έμμεσα- τρώγωντας άλλα πλάσματα, στο μέλλον θα υποφέρει κάτι ανάλογο με τον πόνο που προκάλεσε.
γ. για πνευματικούς λόγους:
Πιστεύουν πως ότι τρώμε, επειδή επηρρεάζει την σωματική χημεία, επηρρεάζει την συνείδηση, τα συναισθήματα και τα βιωματικά μας πρότυπα. Εάν κάποιος θέλει να ζει σε μια υψηλότερη κατάσταση συνείδησης δεν πρέπει να τρώει κρέας.

Γιατί τώρα θα πρέπει εμείς, ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ πνευματικά άνθρωποι, να έρθουμε και να τους χλευάσουμε για αυτά που πιστεύουν και να τα κρίνουμε ως ΗΛΙΘΙΑ είναι κάτι που μου προκαλεί, τουλάχιστον ΑΠΟΡΙΑ! Νομίζω οτι δεν χρειάζεται να επεκταθώ περισσότερο.

Για να καταλάβουμε όμως τι ακριβώς χλευάζουμε, εμείς οι "προχωρημένοι" που δεν ΧΕΖΟΥΜΕ στους δρόμους αλλά στις πολυτελείς μας λεκάνες, παραθέτω ένα απόσπασμα από το βιβλίο Ορφέας και Ελληνική Θρησκεία του διακεκριμένου Καθ. W.K.C. Guthrie που εκδόθηκε το 1935. Σελ. 196:

Παράθεση
...Πλάτωνας (απόσπασμα): "Οι άνθρωποι απείχαν από τη σάρκα, υπό την έννοια ότι ήταν ασεβές να την τρώνε ή να σπιλώνουν τους βωμούς των θεών με αίμα."

Παράθεση
Κατά το Ρωμαίο ποιητή Οβίδιο, ο Πυθαγόρας είχε πει: «Εφ' όσον συνεχίζει να είναι το άτομο άσπλαχνος καταστροφέας των κατώτερων ζωντανών όντων δεν θα γνωρίσει ποτέ υγεία ή ειρήνη. Για όσο κατασφάζουν οι άνθρωποι τα ζώα, θα σκοτώνουν ο ένας τον άλλο. Πράγματι, αυτός που σπέρνει το σπόρο της δολοφονίας και του πόνου δεν μπορεί να θερίσει χαρά και αγάπη.»
Χορτοφάγοι στην Ευρώπη ακόμα και μετά τα αρχαία χρόνια ονομάζονταν «Πυθαγόρειοι» λόγω του μαθηματικού και φιλοσόφου Πυθαγόρα, ο οποίος μαζί με τους ακολούθους του απείχε από το κρέας κατά τον 6ο αιώνα πΧ.

Μία αναφορά στο «Δειπνοσοφισταί» που συνδέεται με το φιλόσοφο του 6ου αιώνα Εμπεδοκλή, προτείνει ότι οι Πυθαγόρειοι πιθανόν να επινόησαν εναλλακτικές λύσεις για τις θυσίες ζώων, μέσω κατασκευής ομοιωμάτων ζώων από φυτικές ύλες.

Αυτοί οι άνθρωποι ακολουθούσαν χορτοφάγο διατροφή για θρεπτικούς λόγους, για να κρατήσουν τις τέσσερις ιδιοσυγκρασίες του σώματος σε ισορροπία και για λόγους ηθικής. Ο Πυθαγόρας απέφευγε επίσης την κατανάλωση οσπρίων, θεωρώντας ότι επηρεάζουν την σκέψη. Wikipedia.

Ας μην ξεχνάμε λοιπόν ότι για κάποιον "περίεργο λόγο" ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ άνθρωποι όπως ο Πλάτωνας, ο Πυθαγόρας, ο Σωκράτης, ο Πλούταρχος και άλλοι που δεν έχει έννοια να ανεφέρουμε... ήταν χορτοφάγοι.

Υποσημειώση για να καθαρίσω και τη σκόνη: ΔΕΝ είμαι χορτοφάγος. Παρ' όλα αυτά σέβομαι απόλυτα αυτούς που είναι, για να μην πω ότι τους ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ και τους ΖΗΛΕΥΩ. Θα ήθελα πολύ να είμαι και εγώ ένας από αυτούς, αλλά ακόμα είμαι "αδύναμος" να ξεπεράσω αυτό το μειονέκτημα που ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ότι έχω και να ανέβω σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης.2. Ενημερώνω τους αδελφούς ότι:
ακόμα τα κάνουν όπου τους βολεύει
ναι, ακόμα τρώνε με τα χέρια
ναι, ακόμα κυκλοφορούν ελεύθερες αγελάδες στους δρόμους
ναι, πωλούν τα παιδιά στα πορνεία

και "χαίρομαι" που εμείς μέσα από την ανωτερότητα και την αλαζονεία μας:
δεν έχουμε καμία ιδέα και αντίληψη της σκληρής πραγματικότητας της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ...
δεν σεβόμαστε μία πανάρχαια θρησκεία που δικοί μας ΣΟΦΟΙ του παρελθόντος (τους βλάκες) ταξίδευαν μήνες για να μπορέσουν να μελετήσουν...
στιλιτεύουμε την πράξη της εκπόρνευσης των παιδιών όταν καθόμαστε μπροστά στους υπολογιστές μας με τα μάτια γουρλωμένα και τα σάλια να τρέχουν από το στόμα, θαυμάζοντας παιδάκια στο internet να βιάζονται και να ασελγούν επάνω τους με τον χειρότερο τρόπο, να... να... να... τι να αρχίσω να λέω τώρα...

Δία μου!
Εύγε μας! και εις ανώτερα...

3
Η Στοά.΄. της Τέχνης / ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...
« στις: Ιούνιος 07, 2009, 13:26:56 »
Το post γίνεται στην "Στοά της Τέχνης" γιατί νομίζω ότι σε μία μέρα σαν τη σημερινή, ημέρα εκμετάλλευσης και υποκρισίας, ημέρα που αναδεικνύει την πολιτική αναλγησία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και για ακόμη μία φορά "προάγει" την επιστήμη της χειραγώγησης της μάζας...

η Τέχνη...

είναι αυτή που στο παρελθόν έδωσε απαντήσεις, συνεχίζει δυναμικά στο παρόν και ελπίζω να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά και στο μέλλον...

Αφιερωμένο λοιπόν σε όλους εσάς που η "Δύναμη της Φωνής" δεν θα επικρατήσει επάνω σας, σε όλους εσάς που με τον τρόπο σας, καθημερινά αρνείστε να συμμετάσχετε σε αυτό το "παιχνίδι". Καταπληκτικό κομμάτι, Ονειρικό συγκρότημα, Εμπνευσμένοι στίχοι, Εξαιρετικό video-clip.

http://www.youtube.com/watch?v=tUrvkq4x5Qc

ULTRAVOX - The Voice

Native these words seem to me
All speech directed to me
I've heard them once before
I know that feeling

Stranger emotions in mynd
Changing the contours I find
I've seen them once before
Someone cries to me

CHORUS :
Oh, the look and the sound of
The Voice
They try, they try
Oh, the shape and the power of
The Voice
In strong low tones

Forceful and twisting again
Wasting the perfect remains
I've felt it once before
Slipping over me

CHORUS

Sweetly the voices decay
Draw on the lines that they say
I'd lost it once before
Now it cries to me

CHORUS

Oh, the look and the power of
The Voice
They try, they try
Oh, the shape and the sound of
The Voice
In strong low tones
Oh, the shape and the power of
The Voice
In strong low ...

4
Λοιπόν...

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία αριστουργηματική ταινία, ενός σκηνοθέτη (Φράνσις Φ. Κόππολα) ψαγμένου όσο λίγοι, μέλους της Θεοσοφικής Εταιρείας (ευτυχώς το γνωρίζουν λίγοι) "καταδικασμένη" να ενθουσιάσει μόνον όσους μπορούν να "διαβάσουν" πίσω από συμβολισμούς.

Είχα τη χαρά να μελετήσω με πολύ προσοχή τη συγκεκριμένη ταινία και να προσπαθήσω να εμβαθύνω σε όλους αυτούς τους συμβολισμούς (αφού θα έπρεπε να γράψω ένα άρθρο για αυτήν σε αγγλόφωνο περιοδικό του εσωτερικού χώρου) και ομολογώ ότι ακόμα και σήμερα να την δώ μερικές φορές ακόμα, είμαι σίγουρος ότι θα βρω ακόμα περισσότερα να με προβληματίσουν και να με βάλουν να ψαχτώ.

Να είστε σίγουροι ότι αν καταφέρετε να την δείτε, θα έχουμε πολλά να πούμε εδώ μέσα και να αποκρυπτογραφήσουμε ακόμα περισσότερα.

Τι να πρωτοψάξει κανείς. Αναφορές σε προηγούμενες ζωές, σε αναγέννηση και μετενσάρκωση, σε αποκρυφιστικά σύμβολα, σε siddhis (πνευματικές και ψυχικές δυνάμεις για τους "αμύητους"), σε θρησκείες και άλλα πολλά που καλό θα είναι να ανακαλύψετε.

Απολαύστε την ανεπιφύλακτα... και μετά συζητάμε.

Ένα ελληνικό link για τη ταινία:

http://www.cinemanews.gr/v5/movies.php?n=5860

Δείτε στις τελευταίες γραμμές της κριτικής (στο παραπάνω link) πως η άγνοια μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι γελοίος στα μάτια κάποιου που γνωρίζει με το σχόλιο περί του τελευταίου τριαντάφυλλου. Γιατί... ναι αγαπητοί μου... καλά καταλάβατε... το ισχυρότερο σύμβολο γύρω από το οποίο κινείται η ταινία είναι το ρόδο.

Και το link για το επίσημο site της ταινίας:

http://www.sonyclassics.com/youthwithoutyouth/main.html

Εκεί θα καταλάβετε την πραγματικότητα από την πρώτη εικόνα του ρόδου που θα ανοίξει στην ιστοσελίδα.

5
Συμφωνώ μαζί σου.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας ευχηθούμε να γίνει η ουτοπία πραγματικότητα και η Πνευματικότητα να ορίζει το τρόπο ζωής μας.

Άλλωστε γι' αυτό δεν είμαστε και εμείς εδώ; Για να βάλουμε μία μικρή πέτρα ο καθένας μας πάνω σε αυτό το κτίσμα;

6
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου Rose και είναι σαφές ότι "εμείς" (που θέλουμε πρώτοι να μιλάμε για Αδελφότητα) πρέπει να σκεφτόμαστε τους συνανθρώπους και σαν αδελφούς (ή τέλος πάντων "εν δυνάμει" τέτοιους).

Επίσης είναι σαφές ότι πρέπει να σεβόμαστε τη Φύση της Ανάγκης (και όχι τόσο αυτή καθαυτή την ανάγκη - αλλά αυτό είναι μια άλλη μεγάλη κουβέντα) που σπρώχνει κάθε άνθρωπο να αναζητήσει καλύτερες συνθήκες (όπως τις κρίνει αυτός) μακριά από το τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, όπως επίσης να σεβόμαστε και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει όντας ξένος ανάμεσα πολλές φορές σε "ξένους" και "αφιλόξενους" που τον κοιτάνε στραβά στη πρώτη ευκαιρία.

Όμως...

"Δυστυχώς" θα πρέπει να υπάρξει λύση. Για να μην υπάρξει παράλυση. Και ακόμα "πιο δυστυχώς" έχουμε ξεπεράσει το στάδιο της ευκαιρίας που είχαμε να δημιουργήσουμε τις βάσεις και το κράτος "πρόνοιας" και τώρα για να μπορέσει να γίνει μεταρρύθμιση στη Διάνοια και τη Ψυχή μας (όπως λες) θα πρέπει πρώτα να επέλθει η Κάθαρση. Για να έχεις το "χώρο" και την "άνεση" να μεταλλαχθείς σε κάτι καλύτερο. Και κατόπιν να μπορε΄σεις να μεταλλάξεις προς το καλύτερο και το "σπίτι" σου.

Σημείωση: Οι Έλληνες μετανάστες (ευτυχώς γι' αυτούς) αντιμετώπισαν αυτές τις συνθήκες "πρόνοιας" που είχαν αναπτύξει χώρες μεγαλύτερες σε μέγεθος και με ανάγκες μεταναστευμένης εργατικής δύναμης. Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί σε αυτούς τους Έλληνες μετανάστες αν δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Ίσως ότι συμβαίνει σήμερα σε Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, ακόμα και ΗΠΑ με κάθε δυστυχή που προσπαθεί να βρει τη τύχη του εκεί.

7
Νωρίτερα παρανόησα σχετικά με τον αποστολέα ενός μηνύματος.

Μπέρδεψα την Rose με τον etidorhpa στην απάντηση της Rose για τα αστρικά ταξίδια και τα βιβλία...

Πρώτον χρειάζομαι λίγο χρόνο να εξεικιωθώ με το λειτουργικό του forum...
Δεύτερον... εεε... χμμμ... είμαστε όλοι αδέλφια άρα και "ένα σώμα" οπότε καμία παρεξήγηση...
Τρίτον... ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΣ (αν το δει κανείς σε σχέση με την αιωνιότητα και τη γνώση που έχω να λάβω ακόμα)

Όπως και να έχει:
Σε ευχαριστώ Rose για το καλωσόρισμα, ελπίζω να φανώ αντάξιος της φιλοξενίας σας στους κόλπους μίας τόσο "ευγενούς" προσπάθειας.

Και κυρίως ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τον "Ροδόκηπο".
Στο μέλλον σίγουρα θα φανώ και εγώ χρήσιμος και θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο έργο σας.

8
Ομολογώ etidorhpa ότι οι ταπεινές μου γνώσεις περί "Γονίδεως" καλλιτεχνήματα δεν με βοηθούν να ακολουθήσω το πνεύμα σου

9
Καλώς την βρήκα την παρέα σας αδέλφια! Σας ευχαριστώ.

Αν και στα αστρικά ταξίδια αυτό που έχει σημασία είναι το "ταξίδι" και όχι ο "προορισμός" τότε συμφωνώ μαζί σου ΙΠΠΟΛΥΤΕ. Το παπάκι μια χαρά μου ακούγεται. Σε πάει πιο αργά πιο σίγουρα και σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις και τη "θέα" στο άγνωστο. Αλοίμονο από αυτούς που θέλουν να καβαλήσουν πύραυλο και να κάνουν το ταξίδι...

Ελπίζω και εύχομαι etidorhpa να έχεις τη τύχη και την ευτυχία να απολαμβάνεις καθημερινά τα ταξίδια που περιγράφεις και μάλιστα συνειδητά. Πολύ θα ήθελα να ανήκω σε μία τέτοια κατηγορία -τόσο- τυχερών ανθρώπων.

Τεράστιο χάρισμα το να μπορείς να κλείνεις τους διακόπτες και να ταξιδεύεις από το καναπέ ή το κρεβάτι σου. Χωρίς τη βοήθεια βέβαια "περίεργων" ουσιών. Σας προλαβαίνω όλα εσάς τα αγριεμένα αγόρια και κορίτσια για να μην μου "την πείτε".

Άλλωστε τι να τις κάνεις τις ουσίες όταν υπάρχουν τόσοι σπουδαίοι μουσικοί δημιουργοί που μας προσφέρουν το εισιτήριο για το ταξίδι με ελάχιστο κόστος; Το cd στο player λοιπόν και φύγαμε...  

10
ΣΥΝΕΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ...

Τι να πω τώρα; Κατ' αρχήν ότι μία λύση -ή θα είναι συνετή-, -ή θα είναι πολιτική-. Και τα δύο μαζί το βλέπω λίγο ακατόρθωτο για οποιοδήποτε πολιτικό σύστημα. Γιατί;

Επειδή μέσα σε ένα πολιτικό σύστημα, όπως επίσης και στην πλατιά μάζα των λαών το "συνετό" έχει διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με τα καλά και συμφέροντα του εκάτοτε ενδιαφερόμενου. Αυτό και μόνο -αν το αποδεχτούμε ως θεώρημα- μας οδηγεί στη "σκέτη" πολιτική λύση. Η οποία βέβαια πάντα θα έχει αυτούς που συμφωνούν και αυτούς που διαφωνούν. Επίσης ανάλογα με τα συμφέροντα του εκάστοτε ενδιαφερόμενου.

Που οδηγούμαστε τελικά; Ποιον δρόμο προκρίνουμε; Τον τρίτο ίσως; Δηλαδή την ΔΡΑΣΗ; Μήπως δεν χρειαζόμαστε ΚΙ ΑΛΛΕΣ "ΣΥΝΕΤΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ" ΛΥΣΕΙΣ αλλά τελικά, να σταματήσουμε να είμαστε οι "σκουπιδοντενεκέδες" γειτονικών και μη κρατών της Ανατολής και του Νότου που φροντίζουν να μας "προμηθεύουν" με οτιδήποτε θεωρούν αυτοί "κοινωνικό απόβλητο" και δεν το θέλουν στη γειτονιά τους;

Το πράγμα είναι απλό. Όσο κι αν ακούγεται σκληρό και δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε κρυμμένοι κάτω από αντιρατσιστικές και ανθρωπιστικές μάσκες, κατά βάθος ξέρουμε τι πρέπει να γίνει. Δηλαδή αν στο σπίτι σας που είναι συγκεκρικριμένων τετραγωνικών μέτρων και δεν έχει τη δυνατότητα του ξεχειλώματος, θελήσουν να μπουν μερικές εκατοντάδες ή χιλιάδες ανθρώπων -με πιο πιθανό αποτέλεσμα τη κατεδάφιση του σπιτιού-, εσείς σαν καλοί σπιτονοικοκύρηδες που πρέπει να φροντίσετε την οικογένειά σας τι θα κάνετε;

11
Τελικά έχει δίκιο ο αγαπητός etidorhpa για την... "ανάλυση" των "εσωτερικών τραγουδιών".
Έχει πλάκα...

"Μια μπλούζα παίρνω φεύγοντας
Και τα κλειδιά στα χέρια
Βάζω μπροστά τη μηχανή
Και καβαλάω τα αστέρια"


Τόσα χρόνια μελέτης και άπειρων προσπαθειών για την επίτευξη ενός αστρικού ταξιδιού...  :'(
Για να έρθω τώρα να ανακαλύψω ότι μου έλειπε μια 1000άρα SUZUKI.
Τελικά έχει εκμοντερνιστεί ο εσωτερισμός και η αναζήτηση...

Μήπως έχουμε μείνει λίγο πίσω εμείς με τα βιβλία και τις θεωρίες μας;

Σελίδες: [1]