Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - LordPayens

Σελίδες: 1 ... 3 4 [5]
61
Ένα εξαιρετικό θέμα και μια εξαιρετική απάντηση.

Payens
-------
Π:.Ε:.Α:.

62
Εκτός πάντως από την διαμάχη για την διάνοια των φυτών, νομίζω ότι το θέμα είναι πιο απλό και δεν βασίζεται στον τρόπο που ο άνθρωπος σκοτώνει για την διατροφή του. Το θέμα της φυτοφαγίας έναντι της κρεατοφαγίας στον εσωτερισμό είναι περισσότερο χρηστικό παρά θεωρητικό, ή φιλοσοφικό.
Η φυτοφαγία αυξάνει τις πνευματικές δυνατότητες, προσφέροντας καθαρότητα σκέψης ενώ η κρεατοφαγία συνεισφέρει στις σωματικές δυνατότητες και στην ισχύ της θελήσεως. Ανάλογα με τους στόχους και την περίοδο, μπορούμε να μεταβάλουμε την διατροφή μας προς επίτευξην του επιθυμητού αποτελέσματος.

Πάντως μην συστήσετε ποτέ σε στρατιώτη να γίνει χορτοφάγος, γιατί λέει θα τον βοηθήσει στον εσωτερικό του δρόμο. Σίγουρα δεν θα τον βοηθήσει να μείνει για πολύ ζωντανός.  :)

Φιλικά,
LordPayens
------------------
- Virtus Junxit Mors Non Separabit -

63
Αγαπητοί φίλοι,

Μάλλον μας χρειάζεται ένας "πεφωτισμένος" απόφοιτος της λαμπρής Γεωπονικής Σχολής. Αναμένουμε.

Φιλικά,
LordPayens

64
Αγαπητέ Ορφέα,

Θα συμφωνήσω και θα διαφωνήσω. Ίσως με την εκμάθηση μιας γλώσσας να μην επιτυγχάνεται τίποτε παραπάνω από το βασικό, αλλά τότε μιλάμε για απλή, τυφλή γνώση χωρίς εμβάθυνση. Έχω την εντύπωση ότι η αγαπητή Μπέιλι έγραψε για ενεργητικό αποσυμβολισμό ή εμβάθυνση στην γλώσσα και συμπερασματικά στην κατανόηση του λόγου. Η συγκεκριμένη διαδικασία είναι η ίδια με αυτήν του ποιητή που διυλίζει την λέξη, αποκωδικοποιώντας τον πρωταρχικό της σκοπό και ουσία. Θεωρώ λοιπόν ότι η συγκεκριμένη διαδικασία έχει πολύ σημαντικά εσωτερικά αποτελέσματα όταν πραγματοποιηθεί σωστά. Είναι δε μείζωνος σημασίας και για τους εσωτερικούς οργανισμούς, όπως και για τον μοναχό-αναζητητή.

Φιλικά,
LordPayens
----------------
- Virtus Junxit Mors Non Separabit -

Σελίδες: 1 ... 3 4 [5]