Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - sakissakis

Σελίδες: 1 [2] 3
16
Εάν πείς σε αυτούς τους περήφανους για τον αφανισμό μας πιστούς του τίποτα και του μηδέν '' πιστέψτε παιδιά ότο θέλετε αλλά μην ενοχλείται τους άλλους 'θα τσατιστούν και από επάνω !!!! Αυτός είναι ο περιβόητος ΄διωγμός των χριστιανών ΄που επικαλούνται συνεχώς ως αιτία της αχαλίνωτης και παράνομης αυθαιρεσίας τους .Τι είναι όλες αυτές οι δημόσιες εκδηλώσεις που κλείνουν δρόμους και κινητοποιούν όλην την κοινή γνώμη ; Τι είναι ,,Ο χριστιανικός  αγώνας είναι ή ο διωγμός τους λόγο των άξιων ιδεωδών  τους !! Για όνομα ,,,Ας μάθουμε να σεβόμαστε τον συνάνθρωπο πρώτα και μετά ας μιλήσουμε για θρησκείες και αλήθειες .Δίνουνε εν τέλη αφορμή αποδείξεων τρητοκοσμικού θεοκρατικού κράτους και μετά μας φταίνε  οι συνήθειες των ισλαμικών και άλλων υπανάπτυκτων κρατών .Έλεος τέλος πάντων , λίγη απλή σοβαρότητα και στοιχειώδη υπευθυνότητα ,είναι αναγκαία εαν επιθυμούμε κοινωνίες με πνευματικά και υλικά αγαθά του σημερα.
Η γελοιότητα θα πρέπει να έχει και τα όρια της και να μην περνά κατά πολύ στον χώρο της παρανομίας ,διότι αυτό ειναι αυτό το φαινόμενο , παρανομεί στον καθένα που δεν ενδιαφέρεται και έχει το κάθε δικαίωμα σε αυτό ,να μην συμμετέχει .Νομιμότητα επι τέλους αυτό ζητάμε και θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους.
(Ευχαριστώ απεριόριστα το φόρουμ ,που μου δίνει χώρο έκφρασης και διατύπωσης ,κάτι που σπανίζει δυστυχώς σήμερα ,,πολλά ευχαριστώ )

17
Επειδή  κύρος αγωνιστικός σκοπός μας είναι ο ορισμός της αληθινής  μας αυθεντικής ταυτότητας και γίνετε η όλη συζήτηση περί Ελληνικών μας θεοτήτων και Ιουδαίο  χριστιανισμού και γενικός των ότι έχει προκύψει απο τον Ιουδαϊκό θεό. Θα πρέπει στην έρευνα αυτήν να ξακαθαρίσουμε ότι η θεϊκή αυτή οντότητα αναφερόταν σε έναν συγγενικό πληθυσμό κάποιου συγκεκριμένου ανθρώπου του Αβραάμ ,με τον οποίο είχε συνάψει μια συμφωνία διατήρησης επιβίωσης και επικράτησης των απογόνων του.Το όλο κείμενο της παλαιάς διαθήκης  της Τορά και της εκπλήρωσης του στην Καινή ,κατά την ερμηνεία των Χριστιανών ,αναφέρετε σε νόμους δοσμένους απο μία θεική οντότητα στο όρος Σινά ,προς έναν λαό κάτω απο διωγμό , ταλαιπωρία ,χωρής γη και περιπλανώμενο ,,κάτω δηλαδή από αντίξοες συνθήκες διαβίωσης .ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ λόγο μηδαμινής σοβαρής  εξέτασης του θέματος.
Η όλη υπόθεση του Ιουδαισμού λοιπών και των παραγώγων θρησκειών αναφέρεται σε μια κατάσταση ομάδας ανθρώπων ,που προσπαθούν να εδραιωθούν σε ένα τοπικό διαφορετικό κατεστημένο .Οπότε εγώ όπως το καταλαβαίνω μιλάμε για μία θρησκεία που αναφέρετε σε ανθρώπους κάτω από μια πολύ σπάνια και ιδιαίτερη επείγουσα κατάσταση ,επιβίωσής και εδραίωσης .Μιλάμε για μία θεολογία σε ανθρώπους που είναι συνεχώς σε μία έκτακτη ανάγκη και επιζητούνε μέσα στα δεινά τους μια απλή καθιέρωση .Σε ανθρώπους πού είναι έν ενεργεία δύσκολων συνθηκών και πανικό ακόμα .Για αυτού του είδους της θεολογία μιλάμε  και στον Ιουδαϊσμό και στον χριστιανισμό και στον μουσουλμανισμό ,,όλα αναφέρονται σε αυτην την πρωταρχική βάση θέασης της ζωης ,σε αυτόν τον θεό.
Οπότε θα μπορούσε πολύ λογικά να πει κάποιος ,,,'' Το να ασχολούμαστε με αυτές τις θρησκείες ,,ενώ δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα διωγμού ,εξορίας ,κυνηγητού κτλ , όπως στους ανθρώπους που εμφανίστηκε αυτό το υπερφυσικό και θεϊκό  φαινόμενο ,δεν έχει απολύτως κανένα νόημα ,δε αναφέρετε η μεταφυσική παρουσία αυτών των φαινομένων σε εμάς και σε βασικός έλλογες οργανωμένες κοινωνίες .'' και αυτή η σκέψη είναι απολύτως σωστή .
Η δε όλη ηλιθιότητα της υπόθεσης είναι , το ότι αυτά τα δυναμικά μεταφυσικά φαινόμενα που παρουσιάστικαν στις εκεί τότε έκτακτες καταστάσεις ..έαν θεωρηθούν ώς επίσημη θρησκευτική πίστη , σε κάποιο κράτος ή λαό ,,για να προσεγγισθούν θα πρέπει να υπάρχουν και οι ανάλογες έκτακτες ,επείγουσες και σε πανικό καταστάσεις .Δηλαδή η προσπάθεια βίωσης αυτών των θρησκειών , θεωρεί αυτονόητη την δύσκολη και αφύσικη κατάσταση και δυστυχώς η προσήλωση σε αυτά τα πιστεύω παλινδρομεί προς τα πίσω μια πιο εξελιγμένη πραγματικότητα αυτονόητων αξιών που πρέπει και να διατηρήσουμε και να συνεχίσουμε.Δηλαδή πολύ πιθανόν λόγο θρησκευτικής αφέλειας ,,αναγκαζόμαστε να προκαλέσουμε μια καταστροφική κατάσταση σαν αυτήν που περιγράφετε  βάση των θρησκειών αυτών ,,για να προσπαθήσουμε μετά να την εξομαλύνουμε μέσω των κανόνων που δίνονται.
Έτση η τελική άποψη μου είναι ότι , αυτές οι θρησκευτικές βάσεις ,δεν θα πρέπει να μπαίνουν ως επίσημοι φορείς σε κοινωνία και κράτος .Διότι δεν δημιουργήθηκαν μέσα σε μια οργανωμένη ισότιμη κοινωνία και κράτος και δεν αναφέρονται σε κάτι τέτοιο ξεκάθαρα.
Μπορούν ελεύθερα να υπάρχουν ώς πεποίθηση  αποφυγής κάποιος προσωπικής δύσκολης κατάστασης αδικίας και αδιεξόδου ,,αλλά όχι μια επίσημη γενικευμένη οπτική ηθικής .Η επίσημη και γενικευμένη οπτική ηθικής θα πρέπει να είναι μια διαδικασία ξεκαθάρισης κανόνων ,ρόλων ,θεσμών ,αξιών και αιτιών ώστε η κοινωνία να λειτουργεί προς το θετικό όφελος του πολίτη από τον πολίτη ,εθελοντικά και συνειδητά .
Αυτό μπορεί να γίνει και να γίνετε με διαλέξεις με έρευνα με επικοινωνία με ανοιχτές συνεχής συνελεύσεις και κοινωνικό ενδιαφέρον για τον άνθρωπο τις ζωές μας και τις κοινωνίες μας.
Δεν είμαστε ενάντια των θρησκειών όποιων και να είναι αυτών ,,αλλά εκείνο που πρωτεύει είναι η αλήθεια που βιώνει ο άνθρωπος και αυτο θα το βρούμε ενωμένοι , γιατί είναι τόσο βασικός αναγκαίο όσο και απλό και εύκολο να γίνει..και πρέπει να γίνει.

18
Επεκράτησαν δια την βίας και αυτοκρατορικής εξουσίας θρησκείες που θέλαν να μας μάθουν το ''σεβάσου την φύση της μάνας σου !!!''
Ο κλασσικός Ελληνισμός εξυμνούσε την θηλυκή αρμονία και θεϊκή ομορφιά ,μέσο ακόμα και των γυμνών ,που όχι μόνο δεν σκανδάλιζαν ,όπως ξέπεσε μετέπειτα η ανθρωπότητα ,,αλλά συγκινούσαν και ενέπνεαν τις κοινωνίες και το αντρικό φύλο .
Το θηλυκό στοιχείο, η θηλυκή αρμονία και ομορφιά ,σεβάσμια και αναγνωρίσιμη μέσα στις κοινωνίες και φυσικό ποτέ και όχι διώξιμη και μισητή ,όπως μας προέκυψε (ακόμα και συνδεδεμένη με την ανηθικότητα !!) δεν είναι τίποτα άλλο από την προεργασία του φαινομένου της μητρότητας , της αναγέννησης και της αληθινής στοργής .
Αυτή η βάση στον κλασσικό Ελληνισμό θεωρείται αυτονόητη και απαραίτητη , για αυτό και στον κλασσικό μας αυτόχθονο Ελληνισμό κάτι περίεργα που πήγαν να μας διδάξουν κάποιες μετέπειτα θρησκείες ,δεν ήταν τίποτα άλλο από μια παλινδρόμηση σε μία ζωώδη κατάσταση που δεν υπήρχε στον Ελληνισμό ώστε να υπάρχει λόγος διόρθωσης της.
Το να σέβεσαι και να τιμάς την φύση της μάνας σου και της αδερφής σου ,δεν υπήρχε ώς θέμα που θα έπρεπε να βγούν σωτήρες θαυματουργοί και να το αποκαλύψουν και το το διδάξουν ,,έλεος πιά ,,εμείς φιλοσοφούσαμε για θέματα λειτουργίας και φύσης της ψυχής ακόμα και τι ,; μας επιβλήθηκε ενα θεολογικό υπόβαθρό που να θέλει να μας πει να μην είμαστε κτήνη ,,,αυτο και εάν είναι ξεπεσμός ,παραπλάνηση ,αποσιώπηση και ευτελισμός της Ελληνικής κουλτούρας και πραγματικότητας!!!!
Την αξία της θηλυκότητας και της μητρότητας ως ενεργές δυνάμεις στην κοινωνία θα προσπαθήσουμε να την αναλύσουμε με άλλους φίλους ,που ευτυχώς βρήκαμε ,συλλογικά διότι αποτελεί ένα απείρως σημαντικό θέμα ποιοτικής αναβάθμισης πολίτη κράτους και κοινωνίας.

19
και η γλώσσα ,το αναγκαίο εργαλείο επικοινωνίας ,,καταγραφής του λόγου ,θα πρέπει τουλάχιστον να είναι παν εύχρηστο και απλοϊκός προσβάσιμο.
Σε έναν πλανήτη 7 δις ισότιμων πολιτών με ίδιες προοπτικές  κερδίζει ο πιό πρακτικός χρήσιμος συνεννοήσιμος , συνεργάσιμος  και προσβάσιμος.
Σε εμάς για τον λόγο ότι η γλώσσα μας κρύβει πάρα πολλές πληροφορίες και είναι μια πολύ σημαντική και εννοιολογικά γλώσσα είναι δύσκολη απόφαση να την απλοποιήσουμε και έτση α ανοίξουμε τον δρόμο σε όσους θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας ...ΑΛΛΆ   ,,, μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο ώστε να γλυτώσουμε την αναγκαία απλοποίηση του επικοινωνιακού μας εργαλείου ( που επιβάλει η εποχή μας).
Μπορούμε να χρησιμοποιούμε εξίσου ως επίσημη σε έγγραφα και παντού  την διεθνή Αγγλική ,ώστε να υπάρχει και αυτή εύχρηστη στην αμεσότητα της πραγματικότητας μας και να μας λύνει αυτό το τόσο σημαντικό πρόβλημα .Αυτήν την πρόταση νομίζω την έκανε και η κ Διαμαντοπούλου εάν δεν κάνω λάθος ,,δεν έχει σχέση πιός την έκανε ,σημασία έχει ότι '' για να αναπτύχθουνε δράσεις και συνεργασίες σε έναν χώρο και να υπάρχουν καλές προοπτικές για μέλλον ,θα πρέπει να υφίσταται επικοινωνιακό εργαλείο εύκολης χρήσης και εκμάθησης .
Το να έχεις μία λέξη πχ την ' χρησιμοποιηθεί ' και να πρέπει να εξηγήσεις σε κάποιον απαραίτητο  συνεργάτη σου που θέλει να την γράψει ότι κάθε ένα απο τα 5 η ,της λέξης πρέπει να είναι διαφορετικά για διάφορους λόγους , καθιστά την υπόθεση τραγωδία και δεν υπάρχει αυτό σε καμία  άλλη γλώσσα του κόσμου.

20
Σοβαρό .Στην Ελλάδα όπως τα περισσότερα πράγματα παραποιούνται απο την αληθινή τους κατάσταση που υφίστανται στον διεθνή χώρο ,έτσι πιθανόν και η Σαινετολογία στον Ελληνικό χώρο να μην έχει το απαραίτητο υγιής και ειλικρινή στον χώρο δυναμικό ,πιθανολογώ.
Προσωπικά πιστεύω πως εάν υπήρχαν σοβαρές εκκλησίες τους ,που να συνεργάζονταν με όλο το διεθνή δίκτυο ,,τότε το θέμα της Ελληνικής κρίσης θα ήταν μια υπόθεση 15 μερου στο να λυθεί.
Αυτό το αναφέρω έχοντας κάνει κάποια μαθήματα on line δωρεάν  και τους ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό.Σε ένα απο τα μαθήματα με τίτλο '' επιλυση προβλημάτων '' σου αναφέρει τα πολύτιμα βήματα που πρέπει να κάνεις.Εγώ το χρησιμοποίησα για το ,πρόβλημα Ελληνικό θέμα .Στα πρώτα βήματα της μεθόδου είναι η καταγραφή της ιδανικής σκηνής . Να γνωρίζεις ,να έχεις  δει ή να ξέρεις ,πια είναι η ιδανική σκηνή στην λύση του προβλήματος .Στην 'Ελλάδα δεν μπορούμε να το καθορίσουμε αυτό όσο υπάρχουν πολίτες με μαζική ψυχασθένεια απο τον καταχραζόμενο εκκλησιαστικό χώρο και επιθυμούν ως ιδανικό την παρανομία του να επιβάλλουν σε αλλους τις λανθασμένες ψυχασθενικές ιδεοληψίες τους.Δηλαδή στο πρόβλημα της Ελλάδος εντάσσεται και το στοιχείο της εγκληματικής παράνοιας και ψυχασθένειας.¨Οταν υπάρχει ψυχασθένεια και χοντροειδή παράνοια τα πράγματα περιπλέκονται πάρα πολύ διότι όταν πολίτες δεν δέχονται υπερβολικά βασικές αρχες σεβασμού και αξιοπρέπειας του συνανθρώπου ,τότε το πρόβλημα που τύθεται δεν είναι το πως θα αναβαθμιστεί ο χώρος αλλά το εάν αξίζει να υπάρχει ή πρέπει να γκρεμιστεί εντελώς ώστε να δημιουργηθεί κάτι καινούργιο και υγιές .
Το δέυτερο βασικό βήμα αυτής της μεθόδου είναι η αναλυτική εξέταση του ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ .Στο θέμα Ελλάδα και αυτό το αναγκαίο βήμα είναι ανολοκλήρωτο και στο σκοτάδι .Όταν ασχολούμαστε με τον Ελληνισμό ιεραρχώντας τον στον δυναμισμό του ,ξεκινάμε απο τον διεθνή του παράγοντα .Ο διεθνής του παράγοντας είναι η σκοτεινή για τον μέσο Ελληνα κοινωνία των Ελλήνων εφοπλιστών .Εάν αυτή η κοινωνία είναι διεφθαρμένη και άπληστη κατά κύριο λόγο κοινωνία που μισεί τον Ελληνα κάτοικο και χρηματοδοτεί έμμεσα ή άμεσα τις παράνομες τρητοκοσμικές και τρομοκρατικές αντιλήψεις  και παραποιήσεις των αρχών και των βασικών ιδανικών ,τότε εξηγείτε και η ψυχασθένεια στην Ελλάδα ως ένα μαφιόζικο αποτέλεσμα εκβιαστικής χειραγώγησης του αθώου κόσμου μας , λόγο του κινδύνου πάντα της επιβίωσης του.Κάτι που περιέργος υφίσταται και συντηρείτε  απο τον ίδιο τον κυβερνητικό χώρο ! ¨Εστη υπάρχει ένας εγκληματικός μαφιόζικος κύκλος , κυβερνητικό επιχειρηματικό και κομματικό κατεστημένο -εσκεμμένο μπλοκάρισμα της υγιούς οικονομίας - ανάγκη επιβίωσης άρα χειραγώγηση των πιστεύω και ψυχασθένεια ,δίωξη μέσω χρήσεις της ψυχασθένειας , των αληθινών άξιων -συνέχιση του κυβερνητικού κατεστημένου.Το κυβερνητικό κατεστημένο που είναι γνωστές οικογένειες  , κόμματα παιδιά και ξαδέρφια έίναι απλά τα πιόνια του σκοτεινού χώρου του θέματος Ελλάδα που είναι η κοινωνία των Εφοπλιστών.Δεν μπορώ να είμαι απόλυτος σε αυτό ,στο μόνο που μπορώ να είμε απολυτος είναι ότι σταματάει η μέθοδος της επίλυσης γιατι και στο δεύτερο βήμα δεν υπάρχουν τα επαρκή στοιχεία και η βασική πρόσβαση στο ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ,κάτι άκρως απαράδεκτο ,για έναν χώρο που θέλει να Εθνικά να εξυγιανθεί.Αυτό που έχουμε ως στοιχεία στο τι υπάρχει σε αυτό το σκοτεινό χωρο της ερευνας είναι ένα αρθρο του Spiegel Magazine ότι 800 οικογένειες Ελληνων εφοπλιστών δεν πλήρωσαν 112 δις φόρο σε μια δεκαετία.Επίσης έχουμε ως στοιχέιο ότι η Ελλάδα δεν μετατράπηκε ποτέ σε βασικός ευρωπαϊκή χώρα  .γιατί οι ευρωπαϊκές χώρες αντιμετωπίζουν σοβαρά το σοβαρό θέμα επιβίωσης του πολίτη και τα βασικά δικαιώματα προσωπικών επιλογών του (ευρωπαικό κεκτημένο) εδώ είχαμε ένα εντελώς τριτοκοσμικό επικίνδυνο κράτος όμως με τίτλους υψηλής ευρωπαϊκής ποιότητας. Αυτό συνέφερε κυρίως και ποικιλοτρόπως επιχειρηματίες που θα θέλανε να χρησιμοποιήσουν  την αξιοπιστία των ευρωπαϊκών τίτλων αλλά σε ένα τριτοκοσμικό διεφθαρμένο και εξαγοράσιμο κράτος, χειραγωγημένων με πολλούς τρόπους εκβιαζόμενων πολιτών ,δηλαδή να κάνουν βρώμικες δουλειές με αυτούς τους τίτλους ευρωπαϊκής αξιοπιστίας ,καταλαβαίνετε ότι ο συλλογισμός γυρίζει ξανά στην ίδια σκοτεινή μερίδα του Ελληνισμού μας ,κατά κύριο λόγο.
Ένα άλλο σκοτεινό σημείο στο αρχικό βήμα επίλυσης του θέματος ,είναι το φαινόμενο '' κοιλάδα  των βασιλέων '' τα ύπερ σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα όλου του Ελληνικού χώρου ,κινούν ένα παγκόσμιο εμπόριο τεραστίων ποσών ,,που από πίσω είναι πάλι ο σκοτεινός χώρος για τον μέσο  Ελληνα των Ελλήνων μεγάλο επιχειρηματιών και είναι ο πιθανώς λόγος συσσώρευσης του Ελληνικού πληθυσμού στα αστικά κέντρα .ώστε ο χώρος να είναι ελεγχόμενος και άδειος για αυτην την τεραστίων ποσών δραστηριότητά .
Καταλαβαίνετε ότι η Σαιεντολογική έρευνα μπλοκάρει καν στα πρώτα δύο βασικά της βήματα ( συμφωνία μας προς την ιδανική σκηνή και Το τι υπάρχει ).Τα πρωτα συμπεράσματα του μπλοκαρήσματος είναι ότι ο χώρος και το θέμα είναι εγκληματικό ,παράνομο και μαφιόζικο και όποιος ασχολείται ,όπως εγώ έκανα τωρα,βάζει σε κίνδυνο το εαυτό του , μόνο συλλογικά θα μπορεί  να λυθεί χωρίς να επιφέρει ζημία σε κανέναν αλλά να αναβαθμίσει με ικανούς τρόπους και τον επιχειρηματικό σκοτεινό χώρο.Για εμένα δεν φταίνε  ούτε οι εφοπλιστές μας ,σύμφωνα με της βασικές αρχές της Σαιεντολογίας ο άνθρωπος είναι κατα βάση καλός και εχθρός μας ώς είδος είναι η βλακεία.
Μπορούμε να λύσουμε το Ελληνικό μας θέμα καταπολεμόντας την βλακεία μέσο μιας άλλης βασικής αρχης της Σαιεντολογίας που λέγετε τρίγωνο Επικοινωνία - στοργή - πραγματικότητα  .Δηλαδή να αυξήσουμε μεταξύ μας ως πολίτες τα τρία αυτά συστατικά και μεταξύ μας όμως και με γενικός τους συνανθρώπους μας από τον υπόλοιπο κόσμο .(να με συχωρέσει η ομάδα Σαινετολόγων που δεν τους γνωρίζω ,που χρησιμοποίησα στοιχεία τους χωρίς να έχω ζητήσει την άδεια και συγκατάθεση τους )
Και να πω κάτι πολύ σημαντικό ακόμα Αυτες τις αρχές τις Σαιεντολογίας ο λαος μας τις είχε αυτονόητες κάποτε !!!!!!!!!χωρίς καν να έχει ασχοληθεί με τον χώρο...εάς τις ξαναβρούμε λοιπόν από εδώ ή απο τις ρίζες μας.

21
Το να λύσης ένα πρόβλημα και να αναβαθμίσεις ένα θέμα ,,όπως ένα κράτος και έναν λαο ,δεν είναι κάτι που το λές με μία κουβέντα ,,
εάν όντος έχεις αληθινό ενδιαφέρον και αγάπη τότε ,γνωρίζεις καλά ότι αυτό είναι μια ολόκληρη μελέτη και έρευνα .Κυρίως επάνω στο τι υπάρχει και στον καθορισμό του τι θέλουμε και θεωρούμε τέλειο ή το πλησιέστερο στο τέλειο.
Ο Ελληνισμός μας έχει δύο αλληλένδετους παράγοντες ,τον Ελληνισμό της χώρας και το κράτος μας και τον εξίσου ισάριθμο Ελληνισμό της διασποράς μας.
Δεν μπορείς να βλέπεις μόνο την μια πλευρά και να μην δίνεις κίνητρα και να αδικείς την άλλη ...ο λαός μας θα πρέπει  να είναι μέσα και  έξω να είναι κατά βάση ενιαίος με αίσθημα ισοπολιτείας δικαίου και κοινής ανάπτυξης .
Θα πρέπει κατά κύριο λόγο επίσης να έχουμε την ωριμότητα να δούμε τι συμβαίνει και πως είναι βασικός δομημένες και οι άλλες κοινωνίες ,ώστε και να παρουμε θετικά απο αυτές και να υπάρχει μια φυσιολογική συμβάδιση με τον επονομαζόμενο σύγχρονο κόσμο .γιατί μόνος του ,,όχι μόνο δεν μπορεί να επιβιώσει κανένας αλλά οδηγείται στην υποβάθμιση και παράνοια ακόμα ,,(αφού η λογική αποτελεί και μέρος της κοινής συμφωνίας των πολλών ,συνήθως ).
Δεν έχω ώρα να αναλύσω το θέμα ,ούτε μπορώ μόνος μου ,,η επίλυση του Ελληνικού είναι και θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής δουλειάς και καταθέσεων απόψεων με επιχειρήματα και θετικό σκεπτικό .
Η ανοιχτή καλοπροαίρετη και ευγενική επικοινωνία μεταξύ μας εάς είναι η καλή δημιουργική  Αρχή.Συλλογικά μπορούμε..

22
Για να μην ζήσουμε σαν και ώς δούλοι θα πρεπει να αποκτήσουμε την θέληση της διεκδίκησης της ζωής του κράτους και της λογικής μας ,,,,
καμία εξελιξη δεν επέρχεται εαν φοβόμαστε και τις πιο λογικές και οφθαλμοφανείς αλλαγές ...αλλαγές στα πάντα όταν για αυτό όντος πάρχουν αιτίες εσφαλμένες ,,,ακόμα και σε αυτά που αισθανόμαστε ,,αλλά για να καλυτερέψεις και να αλλάξεις θα πρέπει να βρεις αυτους που είχαν να πουν κάτι για εσένα και να σέβεσαι και την διαφορετική άποψη .ώστε να βρίσκεις την ωφέλιμη σου πραγματικότητα .
Το λάθος μας ήταν που αφήσαμε να μας απομονώσουν απο άλλους λαους και συνανθρώπους μας ώστε να μας πουλήσουν εκβιαστικά και χειραγωγικά  τα πιό απίθανα παραμύθια που μπορουν να ακούστουν..
Βγήκε πρωθυπουργός'  σε χώρα μη τρίτου κόσμου και δήλωσε ' σε 15 μέρες δεν θα έχουμε μισθούς και συντάξεις !!τρομοκρατία ' πληρώσαμε τον εγωισμό μας και την ψευτο περηφάνια μας να βαδίσουμε απομονωμένοι με τα σοβαρά κράτη και τους σοβαρούς λαούς ,,,η εξέλιξη πάει ομαδικά παιδιά και αδέρφια μου..

23
Αυτή η επιστολή είναι πάρα πολύ ειλικρινής επιστολή ,σίγουρα έχουν και οι άλλοι λαοί καλά που θα πρέπει να πάρουμε και να μιμηθούμε,αλλά αποκαλύπτει και μια πραγματικότητα απέναντί στην Ελληνική μας δραστηριότητα  ,την οποία θα πρέπει να αρχίσουμε να μάθουμε να την βλέπουμε και να την ελέγχουμε .
Αυτός είναι ένας απο τους κύριους λόγους της άποψης να υπάρχουν δυτικοί πληθυσμοί στην χώρα μας ,να έχουμε κοινές δράσεις και ανταλλαγές μαζί τους και να ελέγχουμε την κατάσταση ,,, στην χαρισματική ικανότητα μας ως λαός στο '' προσαρμόζην '' θα πρέπει να υπάρχει και το στοιχείο του τι Υπάρχει απέναντι μας και για εμάς ωστε να προσαρμοστούμε ...Ο κλασικός Ελληνισμός πάντα έβλεπε και ζητούσε να μάθει την αλήθεια και την εικόνα που μετέδιδε , ώστε να ελέγχει καταστάσεις και να προβλέπει συγκυρίες .Αυτό το έκανε κυρίως εφαρμόζοντας την αρχή της φιλοξενίας ,όπου με αυτήν τιμούσε την καλή απεικόνιση του στο ξένο και ρύθμιζε τις προοπτικές του μέσα στο ευρύτερο περιβάλλον και τις καινούριες ισορροπίες που μάθαινε πάλι μέσο της επαφής με το ξένο..
Έτση καλλιεργούνταν πάντα το ανοιχτό πνεύμα σκέψεις αλλά και η ενεργητική διάθεση αλλαγής και εξέλιξης ,που είναι ένα αληθινό   δείγμα της έννοιας  ζωής .

24
Κύριε Ιππόλυτε,,άλλο θλεω να ρωτήσω ,,,και να πω ,,Είμαι υπερ της ξεδιάλησης ότι ιουδεογεννές απο τον Ελληνισμό ωστε να αποκτήσουμε την αυτόχθονη ταυτότητα μας και να μην υπάρχει σύγχυση και παράνοια .Καταλαβαίνω την φυσιολογική αντίδραση στην εισχώρηση του θεού και των απογόνων Αβραάμ διότι και ο χριστιανισμός εκεί αναφέρετε ..
Αυτό που λέω είναι '' το να γυρίσουμε στο καθαρά αγνό δικό μας ,,που είναι απαραίτητο δεν θα πρέπει να μας παρασύρει στο να δώσουμε δικαίωμα ,βρίζοντας το οτιδήποτε λατρεύεται απο αλλους ακόμα και σήμερα ως ιερό ,,το βλέπω παγήδα για όλους εμάς αυτό και θέλει προσοχή η διάκριση μεταξύ του φυσιολογικού θυμού για αυτην την κακή επιρροή, με το όριο του να μην θίγουμε συνανθρώπους που κάποια άλλη οπτική τους στο Ιουδαικό θεο , τους κάνει να φρικάρουν.

Θα μπορούσαμε να το διατυπώσουμε αλλιώς ώς '' αυτό που προκύπτει  απο την λατρεία του ιουδαικο χριστιανισμου μας ως θεος Ιαχβε ..είναι μια ακάθαρτη πνευματικότητα ,στην δική μας πραγματικότητα .κάτι που δεν θίγει άλλους που λατρεύουν τα ίδια αλλιώς και δεν έχουν κακά αποτελέσματα ..είναι θέμα ευγενούς συμπεριφοράς και δικής μας κάλυψης και συμφέρον ...
'' κάτι άλλα περίεργα που γράφεται ..θέλεις να δείχνεις ισχυρός κτλ ...δεν τα κατάλαβα ,,,έαν αναφέρεστε σε εμένα δεν είμε καθόλου ισχυρός ένας υπερ ταλεπορημένος Ελληνας και μετανάστης είμαι και για αυτο ελπίζω στην ΑΜΡΑ και το Forum ,διότι χρειάζεται πάση θυσία αλλαγή πρόοδος και εξυγίανση  .Πρέπει να στρώσουμε το σπίτι μας που λέγετε Ελλαδα και είναι μια παράγκα και ένα κουρέλι ούτε δρομο σοβαρο πρωτεύουσα συμπρωτεύουσα έχει...τι φταίει άραγε ;../

25
Scientology-Σαϊεντολογία / Απ: Τι είναι η Σαϊεντολογία?
« στις: Οκτώβριος 25, 2014, 20:51:55 »
Από την εισαγωγή ,ένα εγχειρίδιο στα αγγλικά που είχα πάρει κάποτε ,,αναφέρει ξεκάθαρα πάρα πολύ σημαντικές αρχές που είναι όλες αποτελέσματα τεραστίων οικονομικών ερευνών ,κέντρων και πανεπιστημίων ,,(κυρίως και έρευνες στον άνθρωπο που διεξάχθηκαν στην περιοχή της Αριζόνας ).
Πολύ χονδρικά μιλάει για ένα σημείο Θ Θήτα ,σε κάθε άνθρωπο που δεν έχει υπόσταση στο σύμπαν και στον χρόνο..(αρκετά ωραίο αυτό)...
Ωσο μπόρεσα και διάβασα τοτε το εγχειρίδιο ,,αναφερόταν σε πάρα πολύ σημαντικά ξακαθαρες έννοιες , υπερβολικά και μοναδικά σημαντικές ,,που δεν θέλω έτση πρόχειρα να τις αναφέρω .Αναφέρεται σε πάρα πολύ σημαντικά πράγματα ,που δεν κάνει να τα διατυπώσει κανείς έστω και λίγο παραποιημένα .Για παράδειγμα θα πω για το τρίγωνο επικιοινωνια -στοργή-πραγματικότητα ,,,που αλληλο συνδέεται .Αυτό δεν αφορά μόνο άτομα ή συλλογικότητες αλλά και κράτη όπως πολύ άξια πάντα ο Χουμπαρντ το ξεκαθαρίζει....Δηλαδή εάν σε ένα κράτος μπλοκάρει η επικοινωνία (ΜΜΕ διαφθορά) ή η πραγματικότητα (μεσο εκκλησιας πχ) μειώνονται όλα και καταστρευετε μέσα σε αυτά και η πραγματικότητα ,,Παιδιά για έμενα οι μελέτες που έχω δεί έστω και εκ του μακρόθεν ,,,είναι ότι πιο σοβαρό και πολύτιμο έχω διαβασει μεχρη τωρα..Ο Ρον Χουμπαρν ξεκάθαρα αναφέρει ότι η εκκίνηση των μελετών του πατάνε στους Ελληνες κλασικούς και ειδικά στον Αριστοτέλη ,,,τιμά την Ελλάδα ιδιαίτερα,,σε συνεντεύξεις του ..
Δεν πιστεύω στην θρησκευτική προσήλωση σε έναν χώρο ή το μονοπόλιο της εσωτερικής έρευνας  ,,αλλά εάν ο λαος μας ασχολούνταν πιο σοβαρά με τον χώρο της Σαιεντολογίας ,,και συνεργάζονταν μέσω αυτής και με άλλους λαους ,προς και την Ελληνική αναβάθμιση  θα είχαμε σοβαρά υπερ αξιόλογα αποτελέσματα.Η Σιεντολογία είναι ένας χώρος που και εκεί βεβαια έχουν ακουστεί αρνητικά όπως για ένα πλοίο αποτοξίνωσης με μία πολύ καλή μεθοδο ,αλλα υπήρχαν και άτομα που θέλαν να κατεβούν απο το πλοίο και δεν μπορούσαν πχ,,.Σίγουρα πάντως αναφέρεται σε πάρα πολύ σοβαρα πράγματα και πανάκρηβες μελέτες που για να τις μελετήσεις θα πρεπει να έχεις καποια σταθερότητα στον χώρο σου και να τις δεις σοβαρά .Είνα ένας πολύτιμος και πανάξιος ΄χωρος για εμένα σε σχέση με το τι έχω δει μέχρι τώρα ..(που δεν έχω δει πολλους άλλους ).Για εμένα τιμά απόλυτα το Ελληνικό πνέυμα (το αναφέρει βεβαια συνεχώς) και όχι δεν είναι μόνο κακό το ότι έχουν ασπαστεί κλασσικές αρχαιοελλήνικες βάσεις και αξίες ..αλλά για εμάς είναι ότι πιο ώραιο να συναντάμε το θετικό πνέυμα των προγόνων μας ,,αποδεκτό και τιμώμενο απο άλλους λαούς.Ειναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με αυτους που μας τιμούν .

26
άλλο ευαίσθητο και προσοχής και επιμέλειας και άλλο ποτέ κανείς να μην καταλαβαίνει τίποτα και να διατηρεί άθελα του ένα καθεστώς αδιαφορίας για κάθε βασική εξέλιξη ...
Εχω επισκεφτεί πάρα πολλούς χώρους αγίων ,,,μελετώ επιστημονικά θεοσοφικά  ,ψυχοδιανοητικά και κοινωνιολογικά το φαινόμενο  , η μεταφυσική παρουσία αγίων πολλές φορές υφηστατε αλλά δεν σημαίνει ότι ο χριστιανισμός είναι πλέων ένας σοβαρός χώρος πνευματικότητας ,απεναντίας αποτελέι πρόσχημα στην διαφθορά και κάλυψη ηθικής εικόνας .Παρόμοια φαινόμενα έχουμε και σε άλλους θρησκευτικούς χώρους .,αλλά και σε μή θρησκευτικούς χώρους....δεν φοβάμε καθόλου ούτε προσέχω με την  έννοια του φόβου ,,,ε'αν είναι οι άγιοι άτομα με ελευθερη θετική αντίληψη που για αυτό και μόνο  άδικα ταλαιπωρήθηκαν και βασανίστηκαν άδικα για τις εσωτερικές ιδέες τους,,,τότε σιγουρα είναι ο λογος που αισθανομε παντα φιλικά εκείνο το περιβάλλον τους....
Αλλά όταν μιλάμε για αληθινή ελευθερία λόγου ,,εννοούμε  αληθινή ελευθερία ως και δικαίωμα στο λάθος,,,αυτό ειναι αληθινή αγιότητα ,,αγαπητέ φίλε

27
Οι άγιοι κατά κύριο λόγο ήταν και είναι άνθρωποι που ,δεν τους δόθηκαν οι κατάλληλες ισότιμες προοπτικές στην ζωή τους ,διότι ο χριστιανισμός δεν εξυγίανε τις κοινωνίες ,διότι δεν πατάει στην προβολή των αρετών και στην ανάδειξη των ικανών αναλυτών των κάθε είδους φαινομένων ,όπως ο αρχαιο Ελλήνισμός μας.Οι άγιοι κατά κύριο λόγο .βασανίστηκαν απο το ίδιο το χριστιανικό κατεστημένο που φυσικά δεν τους ανέδειξε ,αλλά αφού τους μαρτύρησε τους χρησιμοποίησε και ως λεζάντα μετά του χώρου του.Οι προσωπικότητες τους ,οι απόψεις τους και ότι πιό πολύτιμο έχει ο άνθρωπος που είναι η προσωπικότητα του ,παραμένουν στο σκοτάδι και χρισημοποιούνται πάντα μετά θάνατον ,,για να παρουσιαστούν σύμφωνα με την παπαδίστικη μαφία και τα υλικά συμφέροντα της ,όπως ακριβώς θέλουν να τους ερμηνεύσουν .Οι άνθρωποι αυτοί υπόκεινται και έναν μετα θάνατον εξευτελισμό ,έμπλεξαν στον χώρο αυτό αφού δεν υπήρχε υγιής κοινωνία να τους εκφράσει και να τους αναδείξει και αυτός φυσικά έιναι ο μεγάλος φόβος της χριστιανικής απάτης ,,το να μην δημιουργηθεί ποτέ οργανωμένη κοινωνία που να λύνει σοβαρά τα σοβαρά θέματα των πολιτών .Έτση όταν εγκλωβιστεί κάποιος εκεί μέσα λόγο ανάγκης,,,τους κάνει όλη την βρώμικη την δουλειά και τον μυθοποιούν σκοπίμως.Εάν ο δρόμος των αγίων είναι ο σωστός του χριστιανισμού γιατί δεν περνούν την πείνα τον αγώνα ,την αυτοθυσία και την πάλη κατά κάθε αδικίας και κακού και η ηγεσία του χριστιανισμου. Η ηγεσία που αυτή είναι η επίσημη έκφραση του χώρου ,διότι εάν είναι ο πεταμένος τότε καλά κάνουμε και ζητάμε να κλείσει διότι αυτοαναιρείτε μόνη της  , η ηγεσία λοιπών εκφράζει καθαρά κάθε είδους πνευματικού εγκλήματος που ξεκινά με την απόλυτη υποταγή σε κάθε αιρετό των θεσμών των κοινωνιών ,καταργώντας έτση κάθε δικαίωμα κριτικής και αξιοκρατίας του χώρου.Η ηγεσία εκφράζει την απόλυτη αλητεία ώς ήθος και θεωρεί την πνευματικότητα του ανθρώπου κάτι διαφορετικό από την πραγματικότητα και την ζωή . Μεταφέρει ως ηθική απλά το συναίσθημα υποταγής ,μη έρευνας ,προβληματισμού και αντιρρησης και είναι υπεύθυνη για πάρα πολλά εγκλήματα στην ανθρωπότητα ,που κάποια στιγμή θα πρέπει να μελετηθούν σοβαρά και να μπούνε όλα στην σωστή τους αξιολογική θέση ,ώστε να είναι όντος ωφέλημα .

28
Το θέμα της ορθοδοξίας και των αγίων το έχω μελετήσει πάρα πολύ.¨εχω επισκεφθεί χώρους τέτοιας μεταφυσικής ,τους έχω μελετήσει και γενικός όπως σε κάθε σοβαρό θέμα ,,βουτάω μεσα για να βρώ σοβαρές απαντήσεις.Βασικά οι άνθρωποι αυτοι ,έχουν περάσει μια δυστυχία και έχουν δεί μια απελπιστική πραγματικότητα ,, αυτό τους έχει οδηγήσει στο κλείσιμο στον εαυτό τους και μέσα εκεί έχουν εντοπίσει μα διαχρονική προσωπική πύλη ..για εμένα υπαρχουν αυτές οι οντότητες τέτοιων ανθρώπων και είναι απόλυτα εξηγήσιμο και λογικό φαινόμενο  .Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το φαινόμενο του χριστιανισμού είναι κάτι θετικό .Εάν έχετε παρατηρήσει οι ίδιες οί οντότητες των αγίων δεν εμφανίζονται για να καθοδηγήσουν τον χριστιανισμό ;Αυτοι που τον καθοδηγούν κατα περίεργο τροπο δεν είναι αγιοι με την έννοια του κλασικού αγιου ,¨Αρα κάτι άλλο συμβαίνει στο όλο θέμα.Στην ουσία ο χώρος αυτός όχι μόνο δεν θέλει να ασχοληθεί με τα κοινωνικά και ανθρωπιστικά θέματα αλλά καλύπτει κάθε καθυστέρησή και βρωμιά  ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕιΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και αυτο από μόνο του είναι έγκλημα ειδικά έαν προβάλει αυτό το πρότυπο στους πιστούς .'Ετση ξανά στο θέμα των αγίων ,,,υπάρχει μια θεωρεία που λέει '' Μπορεί η χώρα μας να έχει μέσα στους κόλπους του χριστιανικού λαού κάποιες χιλιάδες μοιροβόλων αγίων ,,,αλλά μέσα σε αυτο το σύνολο ανήκουν  και οι υπόλοιπες εκατοντάδες χιλιάδες πάλι χριστιανών που τους βασάνισαν αυτους τους ανθρώπους  και δεν τους έδωσαν ποτέ το δικαίωμα τους ,να αξιωθούν να προσφέρουν αληθινά να αναδειχθούν και να αλλάξουν τον κόσμο μας για τα καλά .Στην ουσία για εμένα οι άγιοι με τα φαινόμενα είναι ενάντια του χριστιανισμού. Είμαι ένας άνθρωπος με αρχαιοελλήνικο καθαρό ουδέτερα επιστημονικό πνεύμα ,,αυτό επιλέγω και έχω μελετήσει απο κοντά και μελετώ τα μεταφυσικά φαινόμενα στον χριστιανισμό  .Στην ουσία ο χριστιανισμός είναι ένα εμπόδιο στο να κατανοήσουμε και να διορθώσουμε λανθασμένα και άδικα φαινόμενα των κοινωνιών μας και δεν μελετά τις δομές τις κοινωνίας και την βασιλεία της λογικής και των αξιών ,παρότι το επικαλείται τελετουργικά '' ως τον βασιλέα του Λογου υποδεξάμενοι ''.¨Είναι ένα αναλγητικό πόνου ,στην εγκληματική αδικία ,που όχι μόνο δεν επιδιώκει να εξαλειφθεί αλλά την επιζητεί ως δεδομένη ,ώστε αυτοί που θα βολευτούν να είναι η ευλογημένοι απο τον θεο χριστιανοί και αυτοι που θα βασανιστούν επίσης σωσμένοι άγιοι και έτση το πρόβλημα διοίκησης μιας αχανούς αυτοκρατορίας το 300 περίπου μχ λύθηκε για τα καλά .Οι άγιοι λοιπόν που πέρασαν από αυτην την πύλη αυτογνωσίας και έρευνας της πραγματικότητας όχι μόνο δεν είναι οι πρώτοι ηγέτες τους χριστιανισμού αλλά τα θύματα αυτού του απαράδεκτου κατεστημένου.Παρόμοια φαινόμενα μεταφυσικής υπάρχουν και σε χώρους του συνχρονου κόσμου ,που δεν έχουν σχέση με θεολογία αλλά καθαρά με αγνή και αφελή ως ένα βαθμό αγαθή απλότητα . ...κάτι που ανήκει στην φύσιοκεντρική ροπή του ανθρώπου και  ίσως επεξηγεί και τα ιστορικά αυτόχθονα ιστορικά και μυθολογικά μας στοιχεία .Ο χριστιανισμός λοιπών άκρος απαράδεκτα για ακόμα μια φορά χρησιμοποιεί τα μεταφυσικά φαινόμενα αυτών των αγίων τους οποίους ο είδος βασάνισε και υπέθαλψε .Όσα από αυτά είναι αληθινά βέβαια ....και για να το κλείσω ,,οί χώροι που δεν θελουν να ασχοληθούν με τον άνθρωπο τις κοινωνίες μας ,τα φαινόμενα και τις καταστάσεις,,οι χώροι που δεν προάγουν την ανάλυση όλων αυτών προς την εξυγίανση και καλυτέρευση τους ,,δεν είναι χώροι που θα πρέπει να έχουν σοβαρή θεση στην ζωή μας και τις κοινωνίες μας, ασχέτως τεχνικών ή μη θαυμάτων  ,είναι χώροι παθητικοί και άχρηστοι στις ζωές μας και πρέπει να τους σουτάρουμε το γρηγορότερο προτού μεταφέρουν ολοκληρωτικά την διαφθορά και την  ψυχασθένεια τους και διαλύσουν τα πάντα .Μπορούν να υπάρχουν διακριτικά σε όποιον τους επιλέγει ,χωρείς να ενοχλούν την σοβαρότητα μιας εκπολιτισμένης κοινωνίας .Εν τέλη η βασιλεία του Λόγου που επικαλούνται θα πρέπει να είναι η βασιλεία του Λόγου και όχι το σκοτεινό βασίλειο της ομερτάς της μιζέριας και της κοινωνικής παραπλάνησης .Λόγος θεωρείται λογικά η νοημοσύνη ή ελευθερία κάθε είδους έκφρασης ,η άνοιξη στην ζωή την χαρά και το φως,,ότι προβάλει το Ελληνικό κλασσικό μας περιβάλλον που τόσο πολέμησε και καταχράστηκε αυτός ο χώρος ,,

29
Αγαπητοί φίλοι της ΑΜΡΑ ,,ότι πιο όμορφο και ενδιαφέρον έχω συστήσει στην χώρα μας ,,οι απόψεις που παρατίθενται είναι πραγματικά  πολύτιμες όπως και τα θέματα και οι γνώσεις.
Όντος ο Ελληνισμός μας θα πρέπει να ξεκαθαρίσει κάτι πιο αυτόχθονο και αυθεντικό και να επιστρέψει τυχαίως στις βάσεις του κλασσικού μας παρελθόντος .Στην εννοιολογική ανάλυση των αξιών ,των θεμάτων και της πραγματικότητας ,,ο μόνος δρόμος για να χαράξουμε μέλλον .
Στο θέμα του Ιουδαίο χριστιανισμού συμφωνώ με το να μην θεωρείτε κάτι επίσημο στο έθνος μας αφού οι γεννήτορες ξεκάθαρα είναι άλλου έθνους .
Απλά με όλην την αγάπη μου και το ενδιαφέρον μου για αληθινό καλό αποτέλεσμα της όλης προσπάθειας ,θα ζητούσα και μία ξεκαθάριση με τον ιουδαϊκό ΄χώρο ώστε να γίνει και επίσημα κατανοητό πως η ξεκαθάριση Ελληνισμου - Ιουδαίο χριστιανισμου ,,δεν έχει να κανει με καποιο προσωπικό μίσος αλλά απλά στην απαραίτητη ανάγκη του αυτοπροσδιορισμού μας με βάση τους αυθεντικούς προγόνους μας ,,όπως εξάλλου και αυτοι κάνουν .
Επίσης τα απωθημένα μας στην όλη υπόθεση ειναι απολύτως δικαιολογημένα και οι ανάλογες εκφράσεις ,αλλά προς εμέ και αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό στον Ισραηλιτικό χώρο ,ώστε να αποφευχθούν οι όποιος μελλοντικές παρεξηγήσεις .
Για εμένα αυτή η ξεκαθάριση που θα έπρεπε να γίνει καιρούς πρην ,,όχι μονο θα ωφελήσει πρωταρχικά το λαό μας ,αλλά εαν θέλετε δίνοντας μας και μια αυτόνομη απολύτως αυτόχθονο υπόσταση μας καθιστά ικανούς πλέον να διαχειριζόμαστε  ισότιμα την θέση μας και με τα άλλα έθνη ,προς την καλύτερη συνεργασία και πρόοδο των αμφότερων πλευρών και μέσα σε αυτα θα είναι το έθνος Ισραηλ .
Θέλω να πω ότιθα πρεπει να γίνει ξεκάθαρο ότι ζητάμε μια ποιοτική αναβάθμηση της ταυτότητας μας και όχι κάποια αντιμαχία  με άλλες εθνότητες. Αντιθέτως δε αυτη η εθνική μας αναβάθμιση θα ζοωγονοποιήσει μέσω ημών και τις υγιής σχέσεις με τα ανεπτυγμένα άλλα έθνη και θα προσφέρει πολλά γενικός στον ανθρώπινο μας πολιτισμό.

30
Scientology-Σαϊεντολογία / Απ: Τι είναι η Σαϊεντολογία?
« στις: Οκτώβριος 22, 2014, 23:26:57 »
Παιδιά έχω μελετήσει το θέμα κάπως ,,δεν έχω τον χρόνο και την άμεση πρόσβαση ,θα ήθελα να τον μελετήσω και άλλο ,,μέχρι τώρα έχω αποκομίσει μόνο θετικές εντυπώσεις .Δεν μπορώ να καταλάβω τι θα πέι ΄σέκτα και πως τα Ελληνικά μας δικαστηρια διώκουν νομικά έναν κατωχειρώμενο παγκοσμίως ως θρησκεία χώρο!!!!
Εγώ θα ήθελα να τον μελετήσω τον ΄χωρο αυτον και άλλο ,αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια άμεση πρόσβαση ,άλλα ούτε οι κατάλληλες προϋποθέσεις ησυχίας και οικονομικης σταθερότητας για σοβαρή έμμεση μελέτη.Για την ώρα έχω πάρα πολύ αξιόλογες εντυπώσεις .Θα ήθελα να μελετήσω την όλη υπόθεση γιατί κατηγορείθηκε έτση στην Ελλάδα μας η κίνηση αυτή και να συνεισφέρω σε μια ξεκαθάριση του πράγματος ,γιατί μου φαίνεται αφύσικο !!Γιά την ώρα όμως δεν μπορούμε καν να επιβιώσουμε ,,και η θετική επίλυση τέτοιων θέματων προς το συμφέρων όλων μας της πάτριδας μας και του παγκοσμιου πολιτισμού ...είναι πολυτέλεια ..
Εγώ είμε υπερ τον πολιτισμένων λύσεων παρά των διώξεων ,πνευματικών χώρων.Δεν το έχω ψάξει όμως το θέμα όπως σας έιπα πρην.

Σελίδες: 1 [2] 3