Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Zion

Σελίδες: [1]
1
Η Στοά.΄. της Τέχνης / Simon & Garfunkel
« στις: Μαΐου 11, 2009, 18:22:39 »
http://www.youtube.com/watch?v=h-S90Uch2as&feature=related

Όταν η Φώτιση και η Αρετή διακρίνεται ευκρινώς στα μάτια του Καλλιτέχνη...
Δεν θα πώ τίποτε άλλο. Βρείτε και τους στίχους...

2
Ελευθεροτεκτονισμός / Μυήσεις - Τελετές
« στις: Οκτωβρίου 18, 2008, 21:59:54 »
Κατ' αρχάς να χαιρετίσω αδελφικά όλους τους συμμετέχοντες του Φόρουμ.
Σύντομα πρόκειται να μυηθώ σε Μικτό Τεκτονικό Τάγμα. Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα όσον αφορά την Μύηση σαν τελετή και αν πρέπει να προσέξω κάτι.
Θα με ενδιέφερε ακόμη και αν ξέραμε επ'ακριβώς όλο το τυπικό, κυρίως για λόγους κατανόησης εκ των προτέρων όλων των βημάτων.
Τί πρέπει να προσέξω?
Τί γίνεται με τον σκοτεινό θάλαμό?
Τί παίζει με τις σωστές απαντήσεις?
Διαθήκη κάνουμε και τί πρέπει να γράψουμε εκεί?
Να διευκρινήσω ότι το Τάγμα είναι Σκωτικού Τύπου...
Επίσης να σας ενημερώσω ότι το μοναδικό στα ελληνικά τυπικό που έχω μελετήσει είναι από το βιβλίο του Leo Taxil - Τα Μυστήρια των Μασόνων. Αν γνωρίζετε όσον αφορά τον βαθμό του μαθητή, ανταποκρίνεται ο συγγραφέας στην πραγματικότητα?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους εσάς που θα με βοηθήσετε έτσι ώστε να προχωρήσω πιο ασφαλής στην οικοδόμηση του εσωτερικού Ναού μου, έχοντας πάντα στο μυαλό μου την εσωτερική γαλήνη και την άνθιση του εσωτερικού μου Ρόδου.
Zion
Οσον αφορά το nickname μου, μην βιαστείτε να με κατακρίνετε, απλά το "κουβαλάω" από πιτσιρικάς όντας μεγάλος οπαδός της Reggae μουσικής και του Bob Marley ειδικώς. Παρμένο από το γνωστό άσμα "Iron, Lion, Zion".

Σελίδες: [1]