Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - sunxronis

Σελίδες: [1]
1
Ροδοσταυρισμός / Απ: περι ακασικων αρχειων...
« στις: Απριλίου 30, 2010, 17:14:04 »
 Ειμαστε οι Αντιπρωσοποι του, οι εκφραστες της Κινησης, οπου πραττουμε την πραξη του . Το μονο που εχει μεινει ειναι η Γεννηση του Θεληματος Του, η Ενωση των Κομματιων του ..
 Επειδη δεν θα τον ενωσει κανενας, γιατι Η διασπαση του ειμαστε εμεις, φροντισε να δωθει ανωμαλια στην Στιγμη οπου η κινηση ειναι σταθερη, αρμονικη & το τελος του κυκλου .
 Πραγματικος Παρατηρητης , σταθερος σε μια Πραγματικοτητα
 Σκοπος ειναι ,
οτι δεν θυμιζεται, δεν ενεργοποιειται, ανναγενιεται ..
οτι δεν ανναγενιεται, ξαναρχιζει ..
καποιος το ονομασε Χρονο ..
 Ολες οι πιθανες πιθανοτητες, τοσες, οσες χρειαζονται ωστε να μην υπαρχει τιποτα, αλλα και ολα να εμπερειεχονται μεσα του
Μενει ενας πυρηνας, ο οποιος τα δενει ολα και τα συγκρατει μεταξυ τους ( η πραγματικη λεπτομερεια) ...

2
Ροδοσταυρισμός / Απ: περι ακασικων αρχειων...
« στις: Απριλίου 29, 2010, 15:39:12 »
Γνωριζεις φιλε μου σε ποιο σημειο βρισκομαστε ?

3
Ροδοσταυρισμός / Απ: περι ακασικων αρχειων...
« στις: Απριλίου 29, 2010, 15:37:19 »
Υπαρχει ενα κρυφο σημειο , πριν την Υπαρξη της Διεγερσης . 2 Σημεια δλδ . Ενα πριν την Υπαρξη, ενα πριν την Διεγερση & μια Συμφωνια . Ας ερθουμε στο τωρα ομως . Μπορεις να μου πεις με Σιγουρια τι θεωρεις σιγουρο ? Μπορεις & θυμασαι καταρχας ολη την Ζωη σου , ολες τις στιγμες σου, τα αισθηματα που εκφρασες , την καθε επιλογη που οδηγει, τι ειναι το ιδανικοτερο, & που στηριζεται η μνημη ?
Μπορεις να 'Ανοιξεις" τον Χωρο & να πας στην Στιγμη Της Γεννησης γιατι σε ελκει η Διεγερση της Υπαρξης ?
Μπορεις να τηρησεις την Συμφωνια ?
Θυμασαι τις προγημουνες ζωες σου ?
Νιωθεις τον Χωρο που ετειμαζεται να εκφραστει ?
Θα προστατεψεις, ή θα παρακαλουσες να μην ειχες ματια ουτε ακοη ?
Εισαι Δυναμη, ή εισαι περιορισμος ?

4
Ροδοσταυρισμός / Απ: περι ακασικων αρχειων...
« στις: Απριλίου 27, 2010, 01:04:07 »
Εχεται αποψη &
για να εχεις αποψη πρεπει να εχεις & πυγμη ..
Πρεπει να διατηρησεις ομως την απλοτητα σου, να μην ξεφυγεις ...
Εισται Δασκαλοι, αλλα δεν το θυμαστε ... γιατι πρεπει να γινεται Μαθητες
Αλλα μεσα του Ζειτε ..
..
Αυτο που δεν εχουμε κανει μεχρι τωρα, ως προς το ολο συνολο ...
Nα το προστατεψουμε

5
Ειτε μυθος ειτε πραγματικοτητα δεν παυει να αφορα Αναφορα Εκφρασης  της Συνεχειας . Αυτο που εχουμε "παρει" πραγματικα & μονο ειναι απλα Σχολια Αναφορων, πανω στα οποια Γενναμε τον Λογο, εμεις ως ανθρωποι της Συνεχειας του Συνολου. Ειμαστε ακομη εγωπαθεις & δεν αντικριζουμε τι εγινε , εκεινη την εποχη οπου η Αντιμετωπιση ηταν διαφορετικη απο αυτην που Ζουμε τωρα . Βεβαια αυτο ειναι τροφη για συνεχεια , & δεν θα φαω γιατι παρειλθε πριν καιρο . Δεν τολμαμε να δουμε τι κατονομασαμε, & απλα μας παρασερνει το ποταμι . Η πιστη ειναι καθαρη πραξη . Κανενας ομως δεν πιστευει οτι η πραξη ειναι πιστη γιατι ολοι πραττουνε ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ .Η ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗς ΜΑΘΗΣΗΣ, της διδαχης, η οποια φανερωνει οτι το να Δημιουργησεις, σε κανει Συνενοχο της καταστροφης, γιατι Διδασκεσαι Ακομη ..  Επομενως οτι πραττεις, αυτο εχεις ως αποτελεσμα . Η θρησκεια ειναι αποτελεσμα & η αιτια ειναι η οργανωση της πραξης του συνολου . Οταν ομως οργανωνεις το συνολο & εισαι ημιτελης, μαθητης ακομη, θα κανεις για μια Ζωη κυκλους , & θα καταστρεφεις οτι πας να πραξεις, & στο τελος θΑ πεθαινεις . Ο ανθρωπος δεν ειναι δυνατον να πεθανει, ειναι αφυσικο, & ομως, η Διδαχη Ξεχαστηκε, γιατι για ολα ειναι Υπαιτεια, η Μνημη της Αναμνησης την Οποια κουβαλαμε & Ζουμε Καθαρα Μεσα στην Στιγμη . Επομενως, ας μην κοιταμε το Πριν ,αλλα το τωρα , γιατι οι εποχες αλλαζουν γρηγορα .  & για να μην μακρυγορω, το Υπερτατο που μπορει να κανει ο καθενας ,ειναι να εχει Σεβασμο & η Ειληκρινια ως προς το Συνολο & μονο . Αν εχει αυτα τα 2, τοτε ειναι οχι εναρετος & πραος ως προς ολους, αλλα Προστατης . Οταν εχεις Σεβασμο & Ειλικρινια, τοτε εχεις Πραξη & Λογο

6
Ροδοσταυρισμός / Απ: περι ακασικων αρχειων...
« στις: Απριλίου 27, 2010, 00:27:11 »
Μεχρι που γινεσαι Προστατης ...

7
Ροδοσταυρισμός / Απ: περι ακασικων αρχειων...
« στις: Απριλίου 26, 2010, 17:12:15 »
Συνολο ειναι & αποτελει η ενωση του ρυθμου διαπλασης της Διεγερσης του Χωρου . Συνολο ειναι το σωμα μας, Συνολο ειναι ο πλανητης, Συνολο ειναι το Ολον . Σε αυτα τα Συνολα αναφερομαι γιατι μεσα τους ειμαστε, & αυτα Υπαρχουν μονο . Συγνωμη για τον τροπο της γραφης, αλλα θεωρω την Λεξη Συνολο σαφης ως προς την υπαρξη της

8
Νομιζω πως το καλυτερο θα ηταν να μην "ψαχνεις" τι εγινε, αλλα γιατι εγινε ?
Ολα ειναι Κινηση, Μα Ολα ...
Την Κινηση πως την Διδασκεις Χωρις να επεμβεις, ωστε να ειναι αυθεντικος, πραγματικος λειτουργος ο Αντιπρωσοπος του Χωρου που ονομαστηκε Ανθρωπος ?
Μια εξηγηση ομως .. Ο ανθρωπος εχει Λεξη, στην εκφραση του, .. & παρασειρεται γιατι δεν εχει βαση , την αφησε να ξεχαστει .
Εφοσον εχει ξεχαστει η Κινηση, & αυτο που παραμενει ειναι η Λεξη, η βαση ειναι καλο κακο, ωστε να υπαρχει διαχωρισμος ως προς την αυθεντικοτητα των πραξεων, για να βρεθει η Ισσοροπια της Κινησης ..
& ομως .. & αυτο ξεχαστηκε, & αυτο που παραμενει ειναι η Λεξη
Πιστευεται στην Λεξη επομενως, & οχι στην Κινηση .
Αρα δεν εχεται Κινηση, εισται εγκλωβιζμενοι στην Υπαρξη περιμενοντας να εκφραστει η Κινηση ..
οσο για τον Αν υπηρξε ο Ιησους που ονομαζεται, το διδαγμα το οποιο εκφερε, ηταν κινηση Ως προς το Συνολο . Για να μαθεται να ξεχωριζεται την αληθεια απο το ψεμα, την πραγματικοτητα απο τν ψευδεσυθηση δεν εχεται να κανεται τιποτα αλλο, απο το να Δειτε την Κινηση του Συνολου .
Βεβαια αυτο ειναι το πρωτο σκαλοπατι της διδαχης, γιατι το επομενο ειναι η ενωση με τον Χωρο, η πραγματικη εικονα επαφης του τι εισαι & απο που ερχεσαι .. Αν τα φανερωνε ολα αυτα, η Κινηση θα ηταν ψευτικη, απροσαρμοστη, επιστρεφομενη στον κυκλο της πριν καν αρχισει !
Αποψη μου παντα, διχως να θιξω καποιον απο την παρεα

9
Ροδοσταυρισμός / Απ: περι ακασικων αρχειων...
« στις: Απριλίου 26, 2010, 16:08:13 »
Ευχαριστω για το καλοσωρισμα Rose ..
Τι σου εχει διδαξει το Συνολο ?

10
Ερμητική / Απ: Το Ερμητικό Κυμβάλειον
« στις: Απριλίου 26, 2010, 16:03:50 »
 Συμπαντικοί Νόμοι ή Αρχές ...
 ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ & ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, τι ειναι εκεινο που παραμενει αναλειωτο ανα την κινηση της Διεγερσης & αναιρει τα προυπαρχων ? 

11
Ροδοσταυρισμός / Απ: περι ακασικων αρχειων...
« στις: Απριλίου 25, 2010, 17:52:40 »
Βεβαια το τελευταιο μαθημα ειναι Η Αγαπη, γι αυτο & ειμαι εδω . Το προηγουμενο ειναι η Κινηση  & η αρχη του ειναι η Παρατηρηση .. Αν τα Συνδιασω ολα αυτα μαζι, εχω το παζλ , τον Χωρο, την Γεννηση της Υπαρξης . Το πριν το τωρα & το μετα . Ο Χωρος ειναι Κινηση, Ο Χρονος ειναι Αναμνηση της Κινησης .Βεβαια, ποιος θα τα θυμονταν ολα αυτα, & για ποιο Λογο ? Επομενως υπαρχει Τυχαιο, ή Ολα ειναι Τοσο καλοστημενα ?
Μαλλον ολα μα Ολα ειναι τοσο καλοσχεδιασμενα, που ειναι ολα Φανερα.. Το Φως ειναι Η Διεγερση εις στην Ανωτερα Κλιμακα, για εμας ισχυει ο ρυθμος, ο παλμος .. Η βιβλιθοθηκη του Συμπαντος ειναι η Βαση της Αρχης της Αιτιας . & ομως, επικραττει η Κυκλικη κινηση Ακομη .. Δεν υπαρχουν Δασκαλοι & Μαθητες σε αυτην την Στιγμη ? Ποιος σας Διδαξε ? Ο μεσα Χωρος σας, ή ο Εξω σας ?
 

12
Ροδοσταυρισμός / Απ: περι ακασικων αρχειων...
« στις: Απριλίου 25, 2010, 17:08:55 »
Καλησπερα σε ολη την ΡοδοΣταυρικη παρεα ...
Πραγματικα δεν ηξερα απο που να αρχισω να σχολιαζω & απο εχθες διαβαζα τα θεματα για να γνωρισω τον χωρο κιολας, στο τι αγγιζει ...
Αυτο που με εφερε ομως μεχρι εδω ειναι τα περιφημα Ακασικα Αρχεια, τα οποια "ετυχε" να βρω στο Νετ, γιατι ειμαι δραστηριος σε ολη την Ζωη μου & η Ζωη ειναι η Λεπτομερεια ..
Μεσα στην Λεπτομερεια ομως, υπαρχει η παλαβομαρα, η καταχρηση της ... Ο ανθρωπος,  .. ο οποιος δεν Ξερει τι να κανει, τι ειναι, τι κρυβεται μεσα του & εξω του & το μονο που κανει ανα τους αιωνες ειναι η Δημιουργια της καταστροφης του, γιατι νομιζει οτι Εχει Ιδεα, Νου, οτι ειναι ελευθερος των επιλογων του ... Γι αυτο & πεθαινει κιολας !
Κατι που ολοι το θεωρουν πλεον Φυσιολογικο ...
Υπαρχουν τοσα θεματα , τοσα πολλα, που Ολα Μα Ολα ειναι Διδαχη ανα πασα στιγμη
Ακομη & τα Συμβολα ειναι Διδαχη
Ακομη & ο πλανητης μας ειναι Διδαχη, το χωμα που παταμε & Κινουμαστε
Που ειναι οι Δασκαλοι & οι Μαθητες ?
Κρυβονται , οι σταματησαν την Υπαρξη ?
Η Διδαχη ειναι συντομη, για να την "βαλεις μεσα Σου", για να διαβεις το μονοπατι μονος σου, για να εισαι αυθεντικος, πραγματικος, ετοιμος, για να εχεις Λογο, του Εισαι ..
Οι Λεξεις ειναι πολλες, το μονο που χρειαζεται ειναι αυτο που λειπει για να κανεις τον καλυτερο Συνδιασμο που μπορεις να κανεις ..
Για ολα ειναι υπαιτεια ο Συνδεσμος της Αγαπης ο οποιος Πρεπει να εκδειλωνεται στο σημειο της Αρμονιας με την Ισσοροπια της Σοφιας
Πραγμα που δεν γινεται ομως & ολα ειναι οπως βλεπουμε με τα ματια μας

Κατι Βασικο ομως, μια επηξηγηση για να κανω μια αρχη(πραγματικα δεν θελω να κουρασω, αλλα να μοιρασω αυτα που εχω, & που δεν ειναι δικα μου, αλλα ολονων)
Η υπαρξη ειναι Συνηδειση . Η συνηδειση ειναι εκφραση της Αγαπης για Ολα τα κομματια .Τι ειναι Αγαπη ?
 Αγαπη ειναι η ευσπλαχνια για ολο οτι υπαρχει , ειναι κομματι σου, αλλα & του διπλανου σου που ονομαζεται συν ανθρωπος
Αγαπη ειναι ειναι η ματια σου που βλεπεις & μπορεις να κρινεις Τι ειναι αγαπη
Αγαπη ειναι η ακοη σου, που ακους & μπορεις να ξεχωρισεις την κριση σου
Αγαπη ειναι η κινηση σου, που τρεχεις στην ακοη της αντιδρασης σου
Αγαπη ειναι η αισθηση της του γυρω σου χωρου
Αγαπη ειναι ειναι η μνημη σου, γιατι αυτην εχεις
Αγαπη ειναι το κτισιμο της αναμνησης γιατι ειναι δημιουργια σου
Αγαπη ειναι το απλισιαστο, ωστε να επικρατησει το θελημα ολων, οχι το δικο σου μονο
Αγαπη ειναι η συναισθηση, διχως να το εχεις δει, αλλα & διχως να το εχεις ακουσει
Αγαπη ειναι ο πλουτος ολος μεσα στην χουφτα σου ..
Ο πλουτος ειναι η αγαπη σου
Ο πλουτος της αγαπης ειναι μοναδικος
Ο πλουτος δεν ειναι αγαπη μονο, αλλα & τροφη
Η αγαπη σε συντηρει, γιατι συντηρει & το διπλανο κομματι σου
Το κομματι σου ειναι ενα απο τα πολλα
Ενα απο αυτα ειναι ολο το σωμα σου
Η αγαπη φθανει πλεον στον σεβασμο
Πρεπει να σεβεσαι, γιατι αγαπας αυτο το κομματι
Το καθε κομματι εισαι ΕΣΥ
Ο Συνανθρωπος σου, εισαι εσυ
Σεβεσαι τον Συνανθρωπο σου
Η Λεξη ειναι εκφραση της ομιλιας
Αγαπη ειναι η Λεξη, γιατι Σεβεσαι την Ομιλια
Αγαπη ειναι η Δημιουργια της Λεξης
Αγαπη ειναι η εκφραση της
Αγαπη ειναι το αποτελεσμα της, γιατι , γι αυτο δημιουργηθηκε
Αγαπη ειναι η μνημη, γιατι αυτην εχεις & εφθασες εδω
Αγαπη ειναι το μοιρασμα, γιατι ειμαι & εγω εδω, απεναντι σου & σε σεβομαι οπως εμενα
Αγαπη ειναι η αξιοποιηση
Αξιοποιηση ειναι η εκφραση των κομματιων μου
Τα κομματια μου εχουν μνημη & θυμαμαι, γι αυτο εφθασα εδω ..
Τα Λατρευω, γιατι θαυμαζω το εργο τους
Αυτην ειναι η εκφραση τους
Η αγαπη τους
Το εργο τους
Να κινησουν την αγαπη
Αγαπη ειναι η κινηση, η εναλαγη, ο θαυμαζμος
Αγαπη ειναι η Γεννηση
Γιατι ολα συνεχιζουν & τιποτα δεν σταματα
Αυτο που εχεις, αυτο αγαπας
Γιατι αυτο καταφερες, οχι μονος σου, αλλα με ολα τα κομματια σου
Η αγαπη ειναι Αξια
Η αξια ειναι οχι ευκαιρεια, αλλα Συμαντικη διδαχη
Ειναι οχι τροπος, αλλα Χαρα
Χαρα να κανεις τον ποθο σου πραγματικο
Πραγματικο ειναι αυτο που εχεις μονο
Το μονο που εχεις ανα πασα στιγμη ειναι Εσυ
Εισαι Χωρος, που εχεις μνημη για να εκφραστεις με την συνεχεια σου, πανω στην αγαπη
Η αγαπη ειναι το ενωμα
Η συνεχεια σου
Η εξασκηση σου
Το διδαγμα σου
Ειναι πανω σε ολα τα κομματια
Μην με βγαζεις απ εξω
Σε παρακαλω
Εγω σε αγαπω
Δεν σε βγαζω απ εξω
Σε εχω διπλα μου
Εισαι εγω
Ειμαι εσυ
Αλλα αλλα αγαπας
γιατι αλλα κοιτας
& αλλα ακους

ποιος σου εμαθε αλα τα υπολοιπα που δεν σου κατανωμασα ?
Ειμαστε Δασκαλοι της Αγαπης
& οχι μαθηες
Οι μαθητες δΕν γνωριζουν οκομη τα κομματια τους για να τα σεβονται
Μαθαινουν'
Τον κυκλο της κινησης\
Ενω η κινηση ειναι ευθεια
Θελησαν τον Παραλογισμο
απο την αγαπη
Γιατι η Αγαπη ειναι Φως
Δυνατο Φως
Τοσο που σε διωχνει μακρια του αν εισαι αδυναμος
Μην εισαι αδυναμος, στασου στο Υψος
Αφου Υψωθηκες, δεν το πραξες ?
Αγαπησε την συνεχεια σου, για ΝΑ με βρεις, μαζι με ολα τα κομματια σου
Ειμαστε τοσο κοντα απο αυτο που αγαπας, μα τοσο κοντα που γινεται απλησιαστο
Οταν δεν πλησιαζεια αυτο που πρεπει, δεν κρινεις σωστα
Το σωστο ειναι μεσα στην κινηση της αγαπης
Ο τροπος ειναι η αγαπη
Εμπιστευσου την κινηση της αγαπης
Αγαπη ειναι ευσπλαχνια για ολο οτι υπαρχει , ειναι κομματι σου, αλλα & του διπλανου σου που ονομαζεται συν ανθρωπος
Αλλιως μην την χρησιμοποιεις
Εισαι μαθητης ακομη & δεν ειναι κακο καθολου
Το να εισαι μαθητης, ειναι η Υπερτατη Αγαπη
Αυτο πραττεις, αλλα το ΞΕΧΝΑΣ αγαπητε μου
Ο Δασκαλος ομως αναμενει στην αγαπη του
Γιατι δεν την εχει αντικρυσει ακομη
Τις εχει πεισμωσει για να πεισμωσει του μαθηταδες
Να τους κανει αναλογους του
Να σταθουν ολοι μπροστα Της
Να την αντιμετωπισουν για να Αντεξουν το Φως
Για να παραδωθει & ο ιδιος επειτα στο Φως της Συνεχειας
Αγαπη ειναι η προσμονη
Αγαπη ειναι αυτο που Εισαι
Εισαι κομματι μου αγαπητε μου
Ειμαι θελημα σου & ειμαι το θελημα σου
Ο τροπος ειναι η πραοτητα
Αυτο ειναι η Αγαπη

Σελίδες: [1]