Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Rose

Σελίδες: [1] 2 3 ... 404
2
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1830916820414474

Ερευνήστε το σας παρακαλώ, χρειαζόμαστε επιστήμονες, να μας ενημερώσουν τι ακριβώς συμβαίνει...
__________
ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΈΛΑΒΑ:
Μια φίλη μου, η αδελφή της εργάζεται στη Moderna στο κέντρο παραγωγής εμβολίων. Λέει ότι όλοι τους πληρώνονται τεράστια χρηματικά ποσά για να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό σχετικά με το τι περιέχει το εμβόλιο και τι πρόκειται να κάνει στον εμβολιαζόμενο.
Μιλούσε για εκατομμύρια δολάρια που παίρνει ο καθένας τους + πρέπει να υπογράψουν συμφωνίες εμπιστευτικότητας και άλλες νομικές συμφωνίες. Έτσι, κανείς δεν θα μιλήσει ποτέ για όλα αυτά. Με λίγα λόγια: Μόλις πάρεις το εμβόλιο και μέσα σε λίγα λεπτά, μια "πλαστική", σινική, μικροσκοπική δομή εξαπλώνεται σε όλο το σώμα και εισβάλλει στα τριχοειδή. Προσκολλάται στα πιο εύθραυστα, αποδυναμωμένα εσωτερικά όργανα που έχεις. Εκεί, ακτινοβολεί το όργανο και ολόκληρο το σώμα, 24/24. Μέχρι να υποστεί σημαντική βλάβη. Ως αποτέλεσμα, κάποιοι άνθρωποι με καρδιακά προβλήματα θα πάθουν μυοκαρδίτιδα ή καρδιακή προσβολή, άλλοι με καλοήθη θέματα ωοθηκών θα πάθουν καρκίνο των ωοθηκών, ή κακοήθη προβλήματα στους πνεύμονες, στα νεφρά, στον προστάτη.
Μας είπε ότι η εισαγωγή αυτής της δομής είναι ΣΚΟΠΙΜΗ. Κανένα σχεδιαστικό λάθος, κανένα ατύχημα, αλλά γίνεται με τον ακριβή σκοπό να σας ακτινοβολήσει, παρόμοια με το πλουτώνιο αλλά πιο αργά/αδύνατον να ανιχνευθεί. Αυτό εξηγεί γιατί οι συσκευές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας Geiger λαμβάνουν υψηλότερα επίπεδα ακτινοβολίας σε ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί σε σύγκριση με εκείνους που δεν έχουν εμβολιαστεί.
Αυτό εξηγεί επίσης γιατί το να βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί ή να έχεις στενή επαφή μαζί τους σε επηρεάζει σε επίπεδο ηλεκτρομαγνητικού πεδίου και αρρωσταίνεις, αιμορραγείς ή έχεις ημικρανίες και έχεις συμπτώματα που μοιάζουν με "ακτινοβολία" και τα οποία ονομάζουμε "αποβολή". Σχεδόν το ΤΕΛΕΙΟ βιολογικό όπλο. Το ίδιο ισχύει και για ΟΛΑ τα άλλα εμβόλια MRNA, είπε.
ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΜΟΙΡΑΣΤΕΊΤΕ ΤΟ.''

3
Ολοι οι εμβολιασμένοι να κάνουν d-dimer τεστ, να δούνε τις μικροθρομβώσεις στο αίμα τους, και να επικοινωνήσουν άμεσα με ΡΟΔΟΚΗΠΟ.
https://www.digas.gr/el/ameso-test-exetasis-d-dimer-ddimeri-10tem?fbclid=IwAR1p1cZdC5nvA6g_auQFPDOPeBqWVXDtxY0lbz2E9GicYwh-hhQLWCv9pHk

Έκανες την ένεση; Στειρώθηκες
και έχεις το πολύ 5 χρόνια ζωής!  - 3:46
https://newtube.app/fake_pandemic/0i7Pehw?fbclid=IwAR1NApkaP-o3_rODqWcqol_XBe2eea6_euAzogFid6NdejMZQSenuCcTC2A&__cf_chl_jschl_tk__=pmd_wuaN12vquPRI9Qv9uhFD4L77BAQm8KpDcbFT3qNb0_U-1632677485-0-gqNtZGzNApCjcnBszQmR

4
Ο Ιρλανδός Dr Gerard Waters αρνείται να χορηγήσει πειραματικά εμβoλια ή τεστ για Cοvίd
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=142055868118449&id=100069421080975

https://www.sportime.gr/extratime/koinonia/koronoios-emvolia-panepistimiaki-ne-stin-epilogi-ochi-ston-ipochreotiko-emvoliasmo/

Κορονοϊός Εμβόλια – Πανεπιστημιακοί: «Ναι στην επιλογή όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό»
Βαγγέλης Λάσκαρης • 26/09/2021 - 17:23

Αφού παρατίθεται η άλλη όψη του νομίσματος, δηλαδή όλα όσα αρνητικά απορρέουν από το εμβόλιο κατά της Covid-19, διενεργείται διαδικτυακό ψήφισμα.

Κορονοϊός εμβόλια: Με τίτλο «ΝΑΙ στην ελευθερία της επιλογής, ΟΧΙ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό – ΟΧΙ στις διακρίσεις», οι Πανεπιστημιακοί αντιδρούν!

Αφού παρατίθεται η άλλη όψη του νομίσματος, δηλαδή όλα όσα αρνητικά απορρέουν από το εμβόλιο κατά της Covid-19, διενεργείται διαδικτυακό ψήφισμα.

Όλα αυτά σε μία μέρα που ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος είπε τη φράση: «Ο κόσμος πρέπει να κατανοήσει ότι η επιστήμη προχωρά με το πείραμα και το πείραμα πολλές φορές έρχεται να διαψεύσει το προηγούμενο εύρημα».

Κορονοϊός εμβόλια: Όσα αναφέρουνε οι Πανεπιστημιακοί στην πρωτοβουλία τους για τον εμβολιασμό, την υποχρεωτικότητα και όχι μόνο:
«Όπως όλες οι ιατρικές πράξεις, έτσι και ο εμβολιασμός, απαιτεί την συναίνεση του πολίτη μετά από πλήρη ενημέρωση για τα οφέλη και τις πιθανές παρενέργειες [1].

Η ελεύθερη επιλογή για τον εμβολιασμό τονίζεται ρητά σε μια σειρά Διεθνών Συμβάσεων τις οποίες έχει προσυπογράψει και η Ελλάδα [2]. Πρόσφατα, η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης τονίζει [3] ότι οι χώρες-μέλη απαιτείται να διασφαλίσουν ότι:

α) οι πολίτες ενημερώνονται για το ότι ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν πιέζεται πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά ή με άλλον τρόπο για να εμβολιαστεί και

Τα εμβόλια για τον κορονοϊό είναι σε πειραματικό στάδιο

Είναι γνωστό ότι τα «κλασικά» εμβόλια που έχουν δοκιμαστεί και εφαρμόζονται εδώ και πολλά χρόνια, έχουν σώσει ζωές, περιορίζοντας απειλητικές ασθένειες για την ανθρώπινη ζωή, όπως η πολυομυελίτιδα, η διφθερίτιδα, κ.ά.

Τα εμβόλια όμως εναντίον του κορονοϊού βασίζονται σε πειραματική τεχνολογία, η οποία για πρώτη φορά εφαρμόζεται σε υγιείς ανθρώπους. Τα εμβόλια αυτά βρίσκονται ακόμα σε ερευνητικό στάδιο και διαθέτουν άδεια κυκλοφορίας «υπό όρους».

Οι κλινικές μελέτες δεν έχουν ολοκληρωθεί, καθώς, κανονικά, θα έπρεπε να έχουν διάρκεια από τρία έως και δέκα έτη, ανεξάρτητα από τον αριθμό των ατόμων που συμμετέχουν σε αυτές [4].

Στις ενημερωτικές εκθέσεις που έχουν καταθέσει, οι ίδιες οι εταιρείες που τα παράγουν, δεν δεσμεύονται για την αποτελεσματικότητα, την διάρκεια προστασίας, ούτε και την ασφάλεια των συγκεκριμένων προϊόντων[5].

Επίσης, δεν παρέχουν τελικά δεδομένα για την επίδραση των εμβολίων στην μετάδοση του SARS-CoV-2, στην πρόληψη της θνησιμότητας από τη νόσο Covid-19 και στην διάρκεια προστασίας των εμβολίων.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα

Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των εμβολιασμών είναι προφανώς άγνωστες σε όλους. Εντούτοις, όσον αφορά τις βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις και παρενέργειες, τα δεδομένα είναι ήδη ανησυχητικά.

Σύμφωνα με τα σχετικά επίσημα στοιχεία, οι αναφορές για παρενέργειες από τα εμβόλια αυτά στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέχρι τις 11/9/2021, ανέρχονται σε 2.317.495 (με τις μισές από αυτές σοβαρές), μεταξύ των οποίων 24.526 θάνατοι [6].

Στις ΗΠΑ, μέχρι τις 3/9/2021, οι αναφορές για παρενέργειες ανέρχονται σε 799.002, εκ των οποίων οι 14.506 αφορούν θανάτους [7].

Μεταξύ άλλων, αναφέρονται θρομβώσεις, εγκεφαλικά επεισόδια, μυοκαρδίτιδες, παραλύσεις, τύφλωση, επιπλοκές του ανοσιακού συστήματος, κ.ά.

Ο αναφερόμενος αριθμός των θανάτων στις ΗΠΑ είναι μεγαλύτερος από τους θανάτους που οφείλονται σε όλα τα άλλα εμβόλια τα τελευταία 30 χρόνια, όπως καταγράφονται στο σύστημα VAERS.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με μελέτη του πανεπιστημίου Harvard [8], οι επίσημα καταγραφόμενες παρενέργειες των εμβολίων γενικά, είναι λιγότερες από 1% των πραγματικών!

Το σημαντικό ερώτημα είναι κατά πόσο γίνεται ενημέρωση σε όλους όσοι προσέρχονται για εμβολιασμό, όπως απαιτείται ηθικά και νομικά.

Ποιός αναλαμβάνει την ευθύνη;

Κανείς! Οι φαρμακευτικές εταιρείες, η κυβέρνηση και οι «ειδικοί», έχουν «κατοχυρώσει» νομοθετικά το ακαταδίωκτο και την αποποίηση της ευθύνης τους για οποιαδήποτε παρενέργεια από τα εμβόλια αυτά. Το ακαταδίωκτο όμως δεν ισχύει για όλους. Κατά συνέπεια, θεσμικά όργανα, φορείς ή πρόσωπα που πλειοδοτούν σε προθυμία και ζήλο, προκειμένου να εξαναγκαστούν άλλοι σε εμβολιασμό, πιθανόν θα αντιμετωπίσουν νομικές ευθύνες όταν θα μηνυθούν για σοβαρές παρενέργειες, αναπηρίες ή ακόμα και θανάτους.

Η φαρμακευτική αντιμετώπιση/θεραπεία του κορονοϊού και η αποσιώπησή της

Οι επιπτώσεις της μετάδοσης του κορονοϊού μέσα στην κοινότητα όταν απουσιάζει η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, επιδεινώνονται. Είναι προφανές ότι η νοσηρότητα και η ανάγκη νοσηλείας σε δευτεροβάθμια νοσοκομεία θα μπορούσε να περιοριστεί σημαντικά προς ωφέλεια της δημόσιας υγείας, εάν οι διαθέσιμες θεραπείες υιοθετούνται στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας αντί να αποσιωπώνται και να εμποδίζεται η χρήση τους [9]. Παρομοίως, η θεραπεία με Τ-λεμφοκύτταρα που δοκιμάστηκε πρόσφατα από ερευνητές του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και η χρησιμοποίηση των ειδικών μονοκλωνικών αντισωμάτων, θα μπορούσαν να σώσουν τους συνανθρώπους μας.

Το πολιτικό διακύβευμα: προς έναν νέο ολοκληρωτισμό;

Εδώ και ενάμιση χρόνο βιώνουμε μια κατάσταση στην οποία, όλο και περισσότερο, αυτονόητα ανθρώπινα δικαιώματα εμφανίζονται ως «προνόμια» για λίγους και εκλεκτούς. Εφόσον οι εμβολιασμένοι μπορούν να μολυνθούν, να νοσήσουν και να μεταδώσουν τον κορωνοϊό, η χάραξη πολιτικών «καθαρότητας» και υγειονομικού απαρτχάιντ δεν τεκμηριώνεται λογικά, ηθικά και, πολύ περισσότερο, επιστημονικά. Απέναντι στο ολιγοπώλιο των φαρμακευτικών κολοσσών, την κατευθυνόμενη πληροφόρηση, και την εξουσία των «ειδικών», καλούμαστε όλοι να ενεργήσουμε ως ελεύθεροι και σκεπτόμενοι άνθρωποι.

Απευθυνόμαστε σε όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, ώστε με αίσθημα ευθύνης να υποστηρίξουμε με κάθε μέσο και προσωπική θυσία:

· Το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη για ελεύθερη επιλογή έναντι του εμβολιασμού, συμπεριλαμβανομένου και του προσωπικού των Πανεπιστημίων (διδακτικού-ερευνητικού-διοικητικού προσωπικού και φοιτητών).

· Την επιστροφή στη νομιμότητα και στο σεβασμό της επιστημονικής γνώσης, με την εφαρμογή μέτρων προστασίας που ενώνουν την κοινωνία, προάγουν την κοινωνική αλληλεγγύη και σέβονται τις βασικές αρχές και αξίες της Δημόσιας Υγείας.

· Την επιστροφή στην κανονικότητα της πανεπιστημιακής ζωής, με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις (επαρκείς αίθουσες/αμφιθέατρα/εργαστήρια, μη πολυπληθή τμήματα), χωρίς αποκλεισμούς, με ίδια υγειονομικά πρωτόκολλα για όλους (ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους) και χωρίς οικονομικές επιβαρύνσεις για κανέναν».

 

Εmail επικοινωνίας: acadinitiative[at]gmail[dot]com

[1] Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας (Νόμος 3418/2005)

[2]  Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ (Άρθρο 3 παρ. 2)
•  Σύμβαση του Οβιέδο για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την βιοϊατρική (άρθρο 5 παρ.1)
•  Συνθήκη Νυρεμβέργης
•  Οικουμενική Διακήρυξη της UNESCO για το ανθρώπινο γονιδίωμα

[3] Ψηφίσματα 2361 της 27.01.2021 και 2383 της 22.6.2021

[4] https://www.poey.gr

[5] •  https://www.fda.gov/media/144245/download

•  https://www.fda.gov/media/144434/download

[6] https://www.adrreports.eu/el/search_subst.html#,   Αναφορές πιθανολογούμενων ανεπιθύμητων ενεργειών φαρμάκων για ουσίες, C, COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414), COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH (TOZINAMERAN), COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19), COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)

[7] Πρόκειται για τις “675,593 cases” με 799,002 “event outcomes”: https://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&VAX=COVID19

Αναφέρονται όμως και 3.031.035 “total symptoms”:

https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?VAX=(COVID19)&PRECISION=2&UNIFORMONSET=&TABLE=ON&GROUP1=SYM&TSORT=down

[8] https://digital.ahrq.gov/sites/default/files/docs/publication/r18hs017045-lazarus-final-report-2011.pdf

[9] • McCullough, P.A.; Kelly, R.J.; Ruocco, G.; Lerma, E.; Tumlin, J.; et. al. (2021) Pathophysiological Basis and Rationale for Early Outpatient Treatment of SARS-CoV-2 (COVID-19) Infection, American Journal of Medicine, 134:16–22.

• McCullough, P.A.; Alexander, P.E.; Armstrong, R.; Arvinte, C.; Bain, A.F.; Bartlett, R.P.; Berkowitz, R.L.; et al. (2020)     Multifaceted highly targeted sequential multidrug treatment of early ambulatory high-risk SARS-CoV-2 infection (COVID-19), Reviews in Cardiovascular Medicine, 21:517–530.

https://covid19criticalcare.com/covid-19-protocols/i-mask-plus-protocol/

5
Ανακοινώσεις - Σχόλια / Απ: Τα Κανάλια μας στο Telegram
« στις: Σεπτέμβριος 21, 2021, 08:41:41 »
Μέχρι να μεταφέρω τα μηνυματά μου, από το fb, δείτε την σελίδα μου, και τελευταίες δημοσιεύσεις.

https://www.facebook.com/marina.tonti

6
Εχουμε καταθέσει στην ομάδα της ΝΕΜΕΣΙΣ μία ομιλία για τον κοβιντ, την σκλαβιά που έχουν επιβάλλει και πως να ελευθερωθούμε όλοι μας.

Σας προσκαλούμε να την ακούσετε να ενημερωθείτε και για το Εργο της ΝΕΜΕΣΙΣ, αλλά και να καταθέσετε ερωτήσεις και προτάσεις

t.me/Nemesis_Isopoliteia


Κατεβάστε την εφαρμογή του telegram ειναι πανεύκολη η εγκατάσταση γιατί θα το χρησιμοποιήσουμε ως βασική πλατφόρμα διαλόγου και παρουσιάσεων, για να μπορούμε να μιλάμε ελεύθερα, διότι το φβ, και γιουτουμπ ειναι χώροι φιμώσεις.

Το θέμα της ομιλίας θα είναι πως να Ελευθερωθούμε. Τι λύσεις προτείνει η ΝΕΜΕΣΙΣ, και πως μπορούμε να οργανωθούμε.

7
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1774504119389078

Θα βρίσκομαι στο κανάλι του Ροδόκηπου στο Telegram για να ενημερώσω για τα εμβόλια και για τις θεραπείες μας, όποιος θέλει μπορεί να συμμετέχει και να ρωτήσει ότι θέλει.

https://t.me/rodokipos

Επειδή υπάρχουν πάρα πολλές απόψεις και ο κόσμος είναι τρομοκρατημένος, μπερδεμένος, παθαίνει συνεχώς ζημιές στην υγεία τους, άλλοι χάνουν άδικα την ζωή τους, επειδή δεν γνωρίζουν την Αλήθεια, δημιουργήσαμε μία μικρή κοινότητα για να συζητήσουμε και να λύσουμε θέματα που αφορούν την υγεία, τις θεραπείες, και τα εμβόλια...

Οσοι θέλετε μπορείτε να έρθετε να συμμετέχετε και να κάνουμε διάλογο μέχρι να λυθούν όλες οι απορίες.

8
Ανακοινώσεις - Σχόλια / Τα Κανάλια μας στο Telegram
« στις: Ιούλιος 10, 2021, 00:22:11 »
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1772779642894859

Το facebook επειδή είναι του συστήματος φίμωσης, σιγά σιγά μετακομίζουμε σε άλλα social media... Θα αρχίσουμε σύντομα παρουσιάσεις στο telegram, για

1. Το Εργο του Ροδόκηπου  https://t.me/rodokipos
2. Το Εργο της ΑΜΡΑ  https://t.me/amragr
3. Το Εργο της ΝΕΜΕΣΙΣ  https://t.me/Nemesis_Isopoliteia

Τις επόμενες μέρες θα ηχογραφήσω κάποιες παρουσιάσεις, για την ενημέρωση μας, και σιγά σιγά θα προχωρήσουμε και σε παρουσιάσεις στο youtube.
Θα ξεκινήσουμε σύντομα Προνοιακά Εργα, και χρειαζόμαστε Συνεργάτες και Συνεργασίες, και ατομικά και με ομάδες.

1. για βοήθεια στην επιβίωση σε αναξιοπαθούντες
2. για βοήθεια στην φυσική θεραπεία σε αναξιοπαθούντες
3. για να ελευθερωθούμε όλοι αλλάζοντας το Σύστημα

Περιμέναμε να ενεργοποιηθεί ο Κόσμος, και δυστυχώς χωρίς να υπάρξουν θύματα δεν μπορούν να κατανοήσουν πολλοί ότι τους ξεγέλασαν να είναι σκλάβοι, πειραματόζωα, να καταστρέφουν την υγεία και τη ζωή τους...

Οταν αρχίσουμε να συνεργαζόμαστε όλοι μαζί με γνώμονα την Ανιδιοτελή Κοινωνική Συνείδηση πολλά θα αλλάξουν...

Το Εργο μας απευθύνεται σε άτομα με Νοημοσύνη και Ηθική, οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να απευθυνθεί αλλού. Ειλικρινά, για πάρα πολλά χρόνια είχαμε πολλούς εχθρούς, αλλά και πολλούς πολύτιμους φίλους, που έχουν καταλάβει πόσο κορυφαία είναι η προσφορά του Ροδόκηπου στην Ελληνική Κοινωνία.

Οποιος δεν καταλαβαίνει, πως έχουμε φέρει Κορυφαίες Λύσεις Παγκόσμια, στην Παιδεία, στην Υγεία και στην Αλλαγή του Κοινωνικού Συστήματος, δεν μπορούμε να βοηθήσουμε...

Είμαστε εδώ για Συνανθρώπους μας, που ήδη έχουν ωριμάσει ως θύματα της λανθασμένης παιδείας, των εγκλημάτων στο χώρο Υγείας και έχουν υποστεί την σκλαβιά, ενός απάνθρωπου κοινωνικού συστήματος που καταστρέφει τον κάθε Ελληνα πολίτη...

Για αυτούς τους Αδελφούς στην Ψυχή, απευθύνεται το διασωστικό μας Εργο, διότι και εμείς υπήρξαμε θύματα πριν σηκώσουμε την Σημαία του Ροδόκηπου, της ΑΜΡΑ, και της ΝΕΜΕΣΙΣ, για να αποτελειώσουμε το Εγκλημα τους...

Προχωράμε και χτίζουμε καθημερνά και κάποια στιγμή θα φτάσουμε στον προορισμό μας στην Ελευθερία και στην Ευημερία μας.

Ποτέ δεν τα παρατάμε, όσο δύσκολο και αν είναι το Εργο...
αν επιμείνουμε θα αλλάξουν τα πάντα...

Φως και Ζωή είθε να πλημμυρίζει την Υπαρξη μας.


9
Επίσης όποιος άλλος θεωρεί πως η ΑΜΡΑ είναι Αίρεση, ή οτιδήποτε δαιμονικό σατανικό κτλ...

ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...

10
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1700481600124664

Η Συκοφαντία εναντίον του Εργου μας Συνεχίζεται γιατί δεν βολεύει σε πολλούς η Αλήθεια, και προσπαθούν, τα συμφέροντα να μας συνδέσουν με τον σατανισμό,

μια και οι ίδιοι ειναι σατανιστές, και δαιμονισμένοι, μια και ανήκουν στην Ομάδα των ανθρώπων που καταστρέφουν την Ανθρωπότητα.

ΔΕΝ δεχόμαστε την ύπαρξη του Σατανά ηλίθιοι, πώς γίνεται να είμαστε σατανιστές? Αλλά είναι τόσο βλαμμένοι πού να κατανοήσουν ότι οι Σοφοί του κόσμου, δεν ασχολούνται με αυτές τις βλακείες.

Δεν θα ασχοληθώ άλλο με τον κάθε βλαμμένο που μας συκοφαντεί, ή θεωρεί πως είμαστε σατανιστές, γιατί έχει σοβαρό πρόβλημα εγκεφαλικής δυσλειτουργίας και νοημοσύνης... έχει κακοψυχία, ζηλοφθονία, και κακοβουλία...


Εχω γράψει πολλές φορές δημόσια, πως το Εργο μας απευθύνεται μόνο σε Ανθρώπους με Νοημοσύνη και Ηθική, οι υπόλοιποι ας τους αναλάβει η Μητέρα Φύση, με συνεχόμενες ανακυκλώσεις και δοκιμασίες μπας και αποκτήσουν μέσα τους Ανθρωπιά, και Διάκριση..

Για ακόμα μια φορά παρατηρήσαμε πως μας συκοφάντησαν, κάποιοι βλαμμένοι... υποτίθεται πως είναι δήθεν σάτυρα, αλλά τα μηνύματα τους, τα περνάνε, και ήδη αρκετοί ανίδεοι, θεωρούν πως είναι αλήθεια γιατί δεν έχουν δει πως πρόκειται για βλακείες, που γράφει ο κάθε κακόβουλος...

Πλάτωνας Τρίολος δεν υπάρχει, έχει βγει από την δαιμονισμένη φαντασία τους, ούτε είναι πρόεδρος της ΑΜΡΑ, είμαι Διαχειρίστρια, από την αρχή που δημιουργήθηκε... Τέλος με τις βλακείες πια, σιχάθηκε η ψυχή μας...

_______________

https://xeroteana.com/%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CE%B8%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%AD%CE%BA/?fbclid=IwAR21tz-kOeyBBfSL8Jwwgk69P1dugu0x6KVez_VJWut3NGOb16tbtu_3ncM

Τεράστιο θράσος! Σατανιστής ιερέας έκανε μήνυση σε Χριστιανούς!
by Λουκάς Αιθεροβάμων
4 years ago


Μήνυση κατ’ αγνώστων και κατά παντός υπευθύνου για το αδίκημα της νεκροφιλίας κατέθεσε ο Αρχιερέας της Εκκλησίας του Σατανά στην Ελλάδα κος Πλάτωνας Τρίολος. Συγκεκριμένα ο σατανιστής κύριος Τρίολος ο οποίος είναι πρόεδρος της ΑΜΡΑ, ακρωνύμιο της Μυστικιστικής Ροδοσταυρικής Αδελφότητας κατέθεσε μήνυση για νεκροφιλία εναντίον όσων προσκύνησαν το ιερό λείψανο της Αγίας Ελένης στην πρόσφατη περιοδεία του στην χώρα.

Είναι τεράστια υποκρισία να μην μπορώ εγώ να σφάξω ένα κόκορα η μια κατσίκα για να λατρέψω τον θεό μου χωρίς να μου φέρουν την αστυνομία ενώ αυτοί περιφέρουν το πτώμα μιας καημένης κυρίας που πέθανε πριν 500 χρονιά. Μάλιστα βάζουν ακόμα και μωρά να το φιλούν. Ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει στο σπίτι του, άλλα όχι και να προκαλούν και να βγαίνουν και στα κανάλια ωσάν να πρόκειται για κάτι το φυσιολογικό. Δεν έχω πρόβλημα με τους Χριστιανούς, έχω και φίλους Χριστιανούς, φτάνει να μην προκαλούν.

Φυσικά, όπως δηλώνει και ο ίδιος, η πράξη του είναι υπερβολική και ίσως αβάσιμη, άπλα θέλει να κάνει ένα statement για να τονίσει την αδικία που υπόκεινται οι Σατανιστές αλλά και άλλες θρησκευτικές ομάδες σε μια κατά τα άλλα ελεύθερη και ανεξίθρησκη χωρά.

Καταλαβαίνω ότι σε πολλούς θα ακουστεί εξοργιστικό και ίσως πολλοί Χριστιανοί θελήσουν να απαντήσουν ακόμα και με βια, παρόλο που η θρησκεία τους μιλά για συγχώρεση άλλα δεν μπορούμε άλλο να βλέπουμε αυτή την συνεχιζόμενη υποκρισία. Θεωρούμε ότι ο λόγος της μήνυσης μας είναι πολύ πιο ασήμαντος από μερικές δηλώσεις των θρησκευτικών ηγετών της Ορθοδοξίας όπως των κυρίων Σεραφείμ και Αμβρόσιου που προάγουν ξεκάθαρα την βία. Εμείς σαν Σατανιστές δεν βλάπτουμε κανέναν, ούτε υποκινούμε το μίσος. Το πολύ πολύ να σφάξουμε καμιά κατσίκα η κανένα κόκκορα για να επικαλεστούμε τον Σκοτεινό Άρχοντα. Δηλαδή όταν σφάζει την κότα η κυρα Σούλα στο χωρίο για να κάνει κοτόσουπα είναι καλά?
Μάλιστα δυσκολεύτηκε πολύ να βρει δικηγόρο να αναλάβει την μήνυση, άλλα ένας νεαρός άθεος δικηγόρος δέχτηκε να αναλάβει την δουλειά για εξάσκηση όπως δήλωσε και παρόλο που θεωρεί ότι δεν έχει ελπίδες να κερδίσει θα βάλει τα δυνατά του. Η μήνυση έγινε στην ΓΑΔΑ και αναμένεται να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.11
Το Αντίδοτο στην Υποδούλωση και Καταστροφή της Ανθρωπότητας βρίσκεται καθ' οδόν...

12
https://www.facebook.com/groups/194064624811359/permalink/697377504480066/

Σε λίγο πλησιάζει το 2021, και ήρθε η Ωρα για την Νέα μας Ελληνική Επανάσταση...

ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣ-ΣΩΘΟΥΜΕ...
διότι κινδυνεύουμε όλοι μας, αν δεν αντιδράσουμε...

Καλούμε την Πνευματικά Ελίτ της χώρας μας, κάθε Ελληνα πολίτη, με ορθολογισμό και πολιτισμό, να συμμετάσχει σε έναν Επιστημονικό Διάλογο, που θα μας οδηγήσει στην Διάσωσή μας.
Σας καλούμε να μελετήσετε την Πρόταση μας, και να αρχίσει ένας Πολιτισμένος Διάλογος, για να μπορέσουμε να Οργανωθούμε Ολοι Μαζί για να Απελευθερωθούμε. Παρακάτω είναι κάποιες από τις βασικές προτάσεις μας, που μπορούν να τροποποιηθούν μέσω του διαλόγου...

Προτείνουμε... στη ΝΕΜΕΣΙΣ
90% Οικονομική Αυτονομία σε κάθε Δήμο, να λειτουργεί Συνεργατικά - Συμμετοχικά. Κατάργηση κομμάτων, ενοποίηση του πολιτικού συστήματος, λειτουργώντας ως τοπικές Δημοτικές Επιχειρήσεις, με 10% συνδρομή για κεντρική διαχείριση και Αμυνα.

Σύμφωνα με την πρόταση μας... θα αλλάξει το πολιτικό σύστημα, σε Αληθινή Δημο-κρατία, ο τρόπος λειτουργίας μας, ως χώρα, θα αλλάξει, ελευθερώνοντας μας, οικονομικά, προσφέροντας την συν-ευθύνη στους Δημότες, να λειτουργήσουν Συμμετοχικά - Συνεργατικά, την Κοινωνία τους...
Σύμφωνα με την πρόταση μας...

1. θα εκμηδενιστούν οι μηνιαίοι λογαριασμοί
(ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα, νερό, θέρμανση, ιντερνετ, τηλέφωνο (σταθερό - κινητό), καύσιμα, κτλ) θα υπάρχουν μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα, με δωρεάν παροχή ηλεκτρικού ρεύματος), και πράσινες πηγές ενέργειας θα εγκατασταθούν σε κάθε δήμο.

2. θα υπάρχει πλήρης κάλυψη Πρόνοιας για όλους
(βασική διατροφή, στέγη, ρουχισμό, και μέσω κοινωφελής εργασίας στο Δήμο όπου υπάρχει δυνατότητα, σε στιγμές που βρεθεί κάποιος σε αδυναμία). Κανείς στους δρόμους, δεν θα είναι άστεγος, πεινασμένος, ψυχολογικά αφρόντιστος. Επίσης Δομές all inclusive σε κάθε Δήμο, θα επιβραβεύει, όσους προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά. Δημοτική ομάδα, θα χτίζει σπίτια, για άστεγους, έτσι ώστε κανείς, να μην μείνει χωρίς σπίτι, και ιδιοκτησία.

3. Διαγραφή όλων των κόκκινων και παράνομων χρεών σε τράπεζες. Διαγραφή όλων των οφειλών ΔΕΚΟ, εφορία, δεη, νερό, κτλ... Κάνουμε Reset στην Κρατική - Τραπεζική Ληστεία και εκμετάλλευση, απέναντι στον κάθε Ελληνα πολίτη.

4. Κατάργηση της Εφορίας, για όλους τους πολίτες, και αντικατάσταση με δημοτικά τέλη, μέχρι ο κάθε Δήμος, να δηλώνει περισσότερα έσοδα από έξοδα, βάση ίδρυσης συνεταιριστικών παραγωγικών επιχειρήσεων... Στο χέρι μας είναι, βάση οργάνωσης και εργασίας, να μην πληρώνει κανείς Δημοτικά τέλη, αρκεί να κάνουμε πλούσιο τον κάθε Δήμο, και ως Μέτοχοι, να έχουμε περισσότερα οφέλη. Αναλαμβάνουμε συμμετοχικά τις τοπικές μας κοινωνίες.

5. Οι επιχειρήσεις δεν θα πληρώνουν εφορία, αλλά (δημοτικά τέλη), για παράδειγμα, πάνω από καθαρά έσοδα 100,000 ευρώ (ή όπως η οικονομία θα το ορίζει). Σε περίπτωση που ο Δήμος έχει περισσότερα έσοδα από έξοδα, τότε θα χαρίζονται όλα τα δημοτικά τέλη.

6. Καταργείται το ασφαλιστικό.  Η Δωρεάν Παιδεία, Υγεία, ΑΜΕΑ, συντάξεις κτλ, θα χρηματοδοτούνται από δημοτικά τέλη, και προνοιακούς λογαριασμούς.

7. Η Δωρεάν Δημόσια Υγεία, για όλους, θα στηρίζεται από φυσικές θεραπείες στο 95% τουλάχιστον, πέραν ελαχίστων περιπτώσεων, μέχρι να αντικατασταθεί πλήρως το χημικό τοξικό και επικίνδυνο φάρμακο, όσο είναι εφικτό. Θα υπάρχει επιλογή στην θεραπεία, με ευθύνη του γιατρού, αλλά και του ασθενή εφόσον ενημερωθεί ολοκληρωμένα. Το κόστος της Δημόσιας Υγείας θα μειωθεί αυτόματα στο 1%, και εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς θα σώσουν την υγεία και τη ζωή τους, από το φαρμακευτικό λόμπι δολοφονίας και εκμετάλλευσης, μέσω των παρενεργειών των τοξικών φαρμάκων.

9. Η Διατροφή μας θα είναι απολύτως βιολογική, θα καταργηθούν όλα τα τοξικά φυτοφάρμακα. Θα στηριχτεί η υδροπονική καλλιέργεια, για μεγαλύτερες ποσότητες παραγωγής.

10. Η Ανεργία θα εκμηδενιστεί και θα αντικατασταθεί πλήρως, με Κοινωφελή Εργασία στους Δήμους.

11. Θα στηριχτούν Δημοτικοί παραγωγικοί συνεταιρισμοί, καθώς και ο ιδιωτικός τομέας της Επιχειρηματικότητας, έτσι ώστε να πλουτίσει η χώρα, οι Δήμοι, και όλοι οι Ελληνες πολίτες.

12. Οι εφοπλιστές θα επιστρέψουν στην χώρα, με μηδενική φορολόγηση. Εχουμε τον μεγαλύτερο ναυτικό στόλο παγκόσμια και λόγω λάθος πολιτικής τον έχουμε διώξει... με αποτέλεσμα να χάνουμε πάρα πολλά, οικονομικά οφέλη, ως χώρα.

13. Θα στηριχτούν οι αναδασώσεις, η προστασία του περιβάλλοντος, της χλωρίδας και της πανίδας ενισχύεται, δενδροφυτεύσεις και προστασία όλων των ειδών.

14. Θα καταργηθούν οι τράπεζες και θα υπάρξει μόνο άτοκος δημοτικός δανεισμός, για ανάγκες όπως επιχειρηματικότητα, αγορά σπιτιού, αυτοκινήτου, κτλ που μπορεί να εξοφλείται εύκολα, και με κοινωφελή εργασία.

15. Θα κυνηγηθούν δικαστικά, όσοι έχουν βλάψει τον Ελληνικό Λαό, Πολιτικοί (τα τελευταία 50 χρόνια, ερευνώντας και το πόθεν έσχες), Φαρμακευτικές για εγκλήματα και στην υγεία και ληστεύοντας δημόσια περιουσία, Τράπεζες με υπερτοκισμούς και τοκογλυφίες, πολιτικά κόμματα, μεγάλα κανάλια, κτλ για κλοπές κατά του Δημοσίου.

16. Η μοναστηριακή και εκκλησιαστική περιουσία θα επιστρέψει πίσω στον Ελληνικό Λαό, και θα υπάρξει ανεξιθρησκεία στην χώρα. Καταργούνται οι παπάδες ως δημόσιοι υπάλληλοι, και οι ενορίες θα αναλάβουν την λειτουργία των εκκλησιών τους. Οπου δεν υπάρχουν ενορίες να αναλάβουν τις εκκλησίες, θα μετατρέπονται σε βιβλιοθήκες και πολιτιστικά κέντρα.

17. Οι Δάσκαλοι και Καθηγητές, θα πληρώνονται από τους Δήμους, και θα επιλέγονται από τους Συλλόγους γονέων, που θα είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τα σχολεία των παιδιών τους.

18. Η παιδεία γίνεται ελεύθερη και διαδικτυακή, όλη η Γνώση και όλες οι σχολές θα δημοσιευθούν σε διαδικτυακό εκπαιδευτικό πόρταλ, έτσι ώστε όλος ο κόσμος να μάθει όσα θέλει και όσα μπορεί, στον δικό του χρόνο.  Θα υπάρχει ελεύθερη επιλογή για διαδικτυακή μάθηση, ή παρακολούθηση μαθημάτων σε σχολεία ή σχολές.

19. Καταργείται η μονιμότητα, των Δημοσίων υπαλλήλων, και υπάρχουν μόνο θέσεις για την κεντρική διαχείριση του κράτους, χωρίς μονιμότητα.

20. Η Δημοσιογραφία και τα ΜΜΕ, θα ελέγχονται από τους πολίτες και θα είναι κυρίως Δημόσια, μη ελεγχόμενη από επιχειρηματικά συμφέροντα, αλλά θα δρουν μόνο, για την ορθή ενημέρωση και το όφελος, του λαού.

21. Οι Δικαστικοί θα διορίζονται από τον Λαό, ανά περιοχή, και δεν θα είναι κρατικοί υπάλληλοι, ούτε θα υπάρχει μονιμότητα.

22. Ο κάθε Ελληνας πολίτης, θα μπορεί να καταγγέλλει δημοτικούς ή δημόσιους υπαλλήλους, και μπορούν να αντικαθίστανται αν ευσταθούν οι καταγγελίες τους.

23. Δεν θα υπάρξει κανείς αντισυνταγματικός νόμος, που να θίγονται Ελληνες πολίτες.

24. Οι λαθρομετανάστες επιστρέφουν άμεσα στις πατρίδες τους, και οι πρόσφυγες, θα πρέπει να εργάζονται και να πληρώνουν για τα έξοδα διαβίωσης τους, όσο χρειάζεται για την προσωρινή φιλοξενία τους. Οσοι, ξένης καταγωγής, θέλουν να φιλοξενηθούν στη χώρα μας, θα γίνει με την νόμιμη οδό, πρόσκληση, εργασία κτλ... Καταργούνται άμεσα ταυτότητες ελληνικής ιθαγένειας σε ξένους, καθώς και το δικαίωμα να ψηφίζουν. Οι ξένοι, κάτω από κάποιους όρους, μπορούν να έχουν Ελληνική υπηκοότητα αλλά ποτέ Ελληνική ιθαγένεια, διότι δεν είναι Ελληνες ιθαγενείς.

25. Καταργούνται τα ΜΑΤ, και αντικαθίστανται από εθνοφρουρά, με δυνατή φύλαξη όλων των συνόρων της χώρας μας, καθώς και θα συνεχίσει η δημοτική αστυνομία, ως υπηρεσίες security, φιλικές, για τους δημότες.  Καταργούνται τα πρόστιμα, και όπου υπάρχουν προβλήματα παρανομίας θα καλούνται για ενημέρωση και εκπαίδευση, έτσι ώστε να μην επαναλαμβάνονται οι παρανομίες.

26. Στήριξη της Οικογένειας, με Επίδομα της Ελληνίδας Μητέρας, μέχρι να ενηλικιωθούν τα παιδιά. Σεμινάρια και ψυχολογική στήριξη, έτσι ώστε να εκμηδενιστεί η ενδο-οικογενειακή βία, και να στηριχτεί η υγιής φροντίδα των παιδιών και της οικογένειας.

27. Οι φυλακισμένοι θα μπουν σε νέο πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης και εργασίας σε ελεγχόμενες κοινότητες, καταργώντας τις φυλακές με την σημερινή έννοια, καθώς θα διαχωριστούν, οι ισοβίτες, ή που διέπραξαν ανθρωποκτονίες, παιδεραστίες, βιασμούς κτλ. θα δημιουργήσουν την δική τους ξεχωριστή ελεγχόμενη κοινότητα, με εργασία και ψυχολογική υποστήριξη. Οι Ελεγχόμενες κοινότητες θα είναι αυτόνομες οικονομικά, από την εργασία των φυλακισμένων.

28. Ο Τουρισμός θα στηριχτεί ιδιαίτερα, με νέες δομές, που θα δημιουργούν παράδεισους σε όλη την χώρα, θα ενισχυθεί ο πολιτισμικός τουρισμός, συνέδρια, ενημέρωση για την Αρχαία Ελλάδα, festival, καθώς και ο ιατρικός τουρισμός, ειδικά ως Ιπποκράτεια ιατρική και Ασκληπιεία.

29. Ολα τα μαγαζιά, θα λειτουργούν με ελεύθερο ωράριο, και η ψυχαγωγία των Ελλήνων θα ενισχυθεί, έτσι ώστε όλος ο κόσμος να είναι ευτυχισμένος.
Διότι η Ζωή Αξίζει.. και πρέπει να την προστατεύουμε...

Η Οργάνωση, η Ελευθερία, η Ευημερία, είναι Συν-ευθύνη των Δημοτών, και η Βουλή είναι ένας χώρος διαπραγματεύσεων από εκπροσώπους, που έχουν εκπορεύσει ακομμάτιστα από τον Λαό, ανά Δήμο.

Αν ξεχάσαμε κάτι παρακαλούμε καταθέστε το για συζήτηση, στην ομάδα της ΝΕΜΕΣΙΣ, όπου σας προσκαλούμε να συζητήσουμε όλοι μαζί, την Ιδρυση Νέου Κοινωνικού - Πολιτικού Συστήματος που να εξυπηρετεί τον Ελληνικό Λαό, και όχι τους μιζαδόρους.

Αν δεν αλλάξουμε το Σύστημα, θα είμαστε για πάντα σκλαβωμένοι. Οσο πιο γρήγορα προχωρήσουμε, τόσο πιο γρήγορα θα δια-σωθούμε...

Ηδη έχουμε καθυστερήσει πάρα πολύ και για αυτό ακόμα τυραννιόμαστε... όμως τώρα υπάρχει η λύση που περιμέναμε, αρκεί να αρχίσει ένας διάλογος πολιτισμένος, που θα ιδρύσει ένα Νέο πολιτικό φορέα, για να αλλάξουμε το σύστημα...

Σας περιμένουμε όλους...

Καλούμε όλες τις Ελληνικές Ομάδες και μπροστάρηδες για συνεργασία σε έναν Νέο Ελληνικό Συνασπισμό να διασώσουμε Ολοι Μαζί, την χώρα μας, και τον Ελληνικό Λαό.

13
Από το 12/12/2012 έχουμε δημοσιεύσει πάρα πολλές ανακοινώσεις μας στο Facebook, διότι εκεί μπορούσαμε να ενημερώσουμε περισσότερο κόσμο, να υπάρχει περαιτέρω διάλογος...
Αναζητήστε τις υπόλοιπες δημοσιεύσεις μας εκεί, μέχρι να μεταφέρουμε πολλά μηνύματα μας, πίσω σε δικό μας forum.

ΑΜΡΑ
https://www.facebook.com/%CE%91%CE%9C%CE%A1%CE%91-492754497431395

Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων

https://www.rodokipos.com/

http://www.ortf.gr/

https://www.facebook.com/%CE%9F-%CE%A1%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CE%BA%CE%B7%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%83%CF%8C%CF%86%CF%89%CE%BD-362994033797470

Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων
https://www.facebook.com/groups/rodokipos

Ο ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ OFFICIAL
https://www.youtube.com/channel/UCaFj_tRaHeEesdIjHGFNg8Q

ΝΕΜΕΣΙΣ - Νέα Ελληνική Μεταρρυθμιστική Επαναστατική Συμμετοχική ΙΣΟπολιτεία
https://www.facebook.com/groups/194064624811359

ΝΕΜΕΣΙΣ - Νέα Ελληνική Μεταρρυθμιστική Επαναστατική Συμμετοχική ΙΣΟπολιτεία
http://www.nemesis-isopoliteia.gr/index.php

Orfeas Mavroudis
https://www.facebook.com/profile.php?id=100013895255641

Marina Tonti (Rose - Nemesis)
https://www.facebook.com/marina.tonti14
Γενικές πληροφορίες για την ΑΜΡΑ / H Tελική Αναμέτρηση
« στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 11:30:58 »
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1635276089978549

25/12/2020
Χρόνια Πολλά, Ομορφα Ηλιούγεννα σε όλους τους Φίλους και Αδελφούς....

η Ελευθερία, η Ευημερία και η Ευτυχία, βρίσκονται καθ' οδόν, και το μόνο που χρειάζεται είναι να συντονιστείτε όλοι σας, Πνευματικά, με το Οραμα του Ροδόκηπου και της Νέμεσις, και να το εκφράσετε μέσα από τα δικά σας Εργα και χώρους... να λάμψει όλη η Γη...

Η Μητέρα Φύση δείχνει πάντα το δρόμο, μας έδειξε μύριες φορές, πως μετά από κάθε χειμώνα, έρχεται πάντα η Ανοιξη, και πως κάθε Ελευθερία, αποκτάται με Αγώνες... Οταν περάσει η μαύρη νύχτα της ψυχής, τότε το Ρόδο πάντα αναγεννιέται στις ψυχές όλων μας...

Ενας Νέος Κύκλος Ζωής γεννιέται, ένας Νέος Ηλιος θα διαδραματίσει, ακόμα ένα Κύκλο Μαθημάτων και Ψυχικών Εμπειριών, για όλους μας...

Μην ψάχνετε άλλο ψεύτικους σωτήρες, και μεσσίες, να σας σώσουν, αλλά για να είστε όλοι ασφαλείς, γνωρίστε την Μητέρα Φύση, που είναι η μόνη φυσιολογική Μητέρα Θεά όλων μας... και Εμείς όλοι τα παιδιά της...

Γιατί όποιος κατανοήσει την ύπαρξη της Παν-αγίας Μητέρας Φύσης, και συντονιστεί με το Οραμα, να είναι ευτυχισμένα όλα τα παιδιά της, ποτέ ξανά δεν θα δυστυχήσει, και δεν θα υποφέρει, πάντα θα είναι χαρούμενος, υγιής, και φυσιο-λογικός...

Με την Εναρξη της εποχής του Υδροχόου, για ακόμη μια φορά, (Σύνοδος Κρόνου - Δία στον υδροχόο), 21/12/2020, θα αλλάξουν πάρα πολλά, και θα τα κατανοήσουμε όλοι μαζί, και όλοι μαζί πάλι θα τα αλλάξουμε, διότι το Εργο που θα εξελιχθεί για τα επόμενα 2000 χρόνια θα είναι Συλλογικό... θα αφορά το Κοινό Οφελος κάθε Κοινωνίας, κάθε Ομάδας, κάθε Οικογένειας, κάθε Εθνους, και όλου του Πλανήτη Γη.

Οτιδήποτε σκοτεινό θα καθαρίσει απολύτως, όμως θα πρέπει πρώτα να εμφανιστεί, να κατανοηθεί, για να γιατρευτεί όλη η Ανθρωπότητα, με φυσικό εμβολιασμό, και όχι με τοξικά παραφύση εμβόλια, που πολλάκις έχουν προσφέρει ασθένειες και θάνατο, μια και παράγονται από απαθείς ψυχισμούς στην ανθρώπινη ταλαιπωρία, στον ανθρώπινο πόνο και δυστυχία, που αποβλέπουν κυρίως στην συγκέντρωση χρήματος και ισχύος...

Δυστυχώς όσο και να φαίνεται παράξενο σε πάρα πολύ κόσμο, δεν έχει καταλάβει όλος ο κόσμος τα αυτονόητα, για αυτό και τυραννιόμαστε ακόμα...
Αρα η μεγαλύτερη δύναμη, είναι η Γνώση, η Ενημέρωση της Αλήθειας, και από εκεί πρέπει να αρχίσουμε... τον Αγώνα μας για την Ελευθερία...

Ενημερώστε κάθε μέρα όλο τον κόσμο γύρω σας, για την Αλήθεια, που μπλέξαμε και πως να Ελευθερωθούμε, και ότι χρειαστείτε για Ενημέρωση, καθημερινά, δίνουμε άπλετο ΦΩΣ, το οποίο οφείλετε όλοι σας να το μοιράζετε, για να βοηθήσετε να σωθεί η χώρα μας, να σωθεί ο πλανήτης... Ετσι μπορείτε όλοι να βοηθήσετε μέγιστα...

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας, και για τα γενέθλια μου, και για τις γιορτές, δεν κατάφερα, στα προσωπικά σας μηνύματα να τα απαντήσω όλα, διότι είναι πάρα πολλά, αλλά θα τα απαντήσω... έστω και αργοπορημένα... Οσοι κατέχετε την απόκρυφη γνώση, έχετε καταλάβει πως αφού γεννήθηκα μέσα στην μεγάλη νύχτα (20/12, 23:23) και τη γέννηση του νέου Ηλιου, έχω σύνδεση με το Συλλογικό Ασυνείδητο (την μηχανή της Δημιουργίας) και ο ρόλος μου είναι να αλλάξουμε τα Φώτα στο Σύστημα, να Ελευθερωθούμε, να Ευημερήσουμε όλοι μας. 

Αυτή η Επαναστατική Κοινωνική Μεταρρύθμιση είναι πεπρωμένο να συμβεί, τα επόμενα χρόνια, ειδικά από το 2023 και μετά... θα βιώσουμε δραστικές κοινωνικές αλλαγές.
Να ξέρετε πως στο Ροδόκηπο και στη Νέμεσις δεν θα σκύψουμε κεφάλι, δεν θα ξεπουληθούμε σε συμφέροντα, και την δουλειά θα την κάνουμε, θα οδηγήσουμε στην Ελευθερία μας, αλλά όσοι περισσότεροι συντονιστούμε τόσο πιο γρήγορα θα νικήσουμε...

Να περάσετε όλοι πανέμορφα, να συντονιστείτε με το Ουράνιο Οραμα της Παραδείσιας Απελευθέρωσης μας, πραγματώνοντας το Ελλάνιο Φως στις Κοινωνίες μας, και τοπικά και παγκόσμια, και να γνωρίζετε πως υπάρχουν ήδη πολλά Αδέλφια μας, πολλά Φώτα που εργάζονται για την Ελευθερία μας...

Καλή Λευτεριά σε όλους μας Αδέλφια.....
Η Νίκη μας είναι Δεδομένη!
Φως και Ζωή είθε να πλημμυρίζει την ύπαρξη μας...
Γένοιτο! Γένοιτο! Γένοιτο!

ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ - Μάριος Φραγκούλης
https://www.youtube.com/watch?v=AWvZnY-8RIU&fbclid=IwAR0zqqXzL7YyauCB2aoTig_rUbLiWwfAU3xuE2UFG9D4QK9XNGrQ0ThFRCo

15
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1515207311985428

2007- economic and political instability (global recession)
2014- socio-economic crises (civil unrest) "Great Depression II"
2021- new revolutionary wave
2028- US and European revolutions
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/915017925337706?viewas=100000686899395

Σελίδες: [1] 2 3 ... 404