Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - JohnLocke

Σελίδες: [1]
1
Θεραπεία - Θεραπευτικές / Pranic Healing
« στις: Απρίλιος 28, 2016, 04:02:04 »
Θα ήθελα να θέσω ένα θέμα εδώ προς προβληματισμό. Ανάμεσα σε άλλες εναλλακτικές/ενεργειακές θεραπείες υπάρχει και το Pranic Healing, μια (όπως πιστεύω εγώ τουλάχιστον) σύγχρονη και ασφαλής ενεργειακή θεραπευτική. Ποιά είναι η γνώμη σας περί αυτού;

για περισσότερες πληροφορίες: www.pranichealing.gr

2
Η Στοά.΄. της Τέχνης / Σεμέλη Ταγαρά - Το βράδυ
« στις: Απρίλιος 29, 2013, 15:22:08 »
Υπάρχει στην πόλη μας (Θεσσαλονίκη) μια εξαιρετική καλλιτέχνις και όχι όσο πρέπει αναγνωρισμένη.
Τα τραγούδια της είναι πραγματικά εργασία με τον εαυτό.
Μην την χάσετε αν την πετύχετε κάπου live.Δεν δισκογραφεί εδω και αρκετά χρόνια (πικρή εμπειρία να χρησιμοποιείται ο εαυτός σου σαν προϊόν απο τις δισκογραφικές).
Παραθέτω ενα σχετικά πρόσφατο τραγούδι της, πείτε αν θέλετε την γνώμη σας.

http://www.youtube.com/watch?v=W4VjIYlJlbg

3
Νέα μέλη στο Φόρουμ / Χαιρετώ σας!
« στις: Απρίλιος 18, 2013, 03:41:28 »
Κάνοντας μια μεγάλη βόλτα στο διαδίκτυο σε διάφορες ιστοσελίδες - τελικά μη σχετικές όπως καταλαβαίνω αν και σχετιζόταν με εσωτερισμό κτλ -, έφτασα και σε αυτό το φόρουμ. Αυτό που εγώ κατάλαβα είναι πως εδώ μέσα υπάρχει Αλήθεια, πως εδώ μέσα δεν θα με κοροϊδέψουν.
Πριν καταφέρω να εγγραφώ χάθηκα μέσα στο φόρουμ με τις ώρες και με τις μέρες, και συνεχίζω να χάνομαι. Πολύς πλούτος γνώσης και - θα το ξαναπώ - Αλήθεια.

Μάριος

Σελίδες: [1]