Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - ΚΛΑΣ

Σελίδες: [1] 2 3 4
1
Ιατρικές Επιστήμες και θεραπευτική / ΕΜΒΟΛΙΑ!
« στις: Οκτωβρίου 19, 2013, 16:31:00 »
Εάν πιστεύετε στα εμβόλια τότε δεν πιστεύετε στην τελειότητα του ανθρώπινου σώματος

Read more: http://enallaktikidrasi.com/2013/10/ean-pisteyete-sta-emvolia-tote-den-pisteuete-stin-teleiotita-toy-anthropinou-somatos/#ixzz2iAoP8Jcp


Είναι σαφές και απλό, δεν μπορείτε να πιστέψετε και στα δύο. Η εμπορία των εμβολίων βασίζεται στο φόβο και τον εκφοβισμό με σταθερή ενίσχυση του μύθου ότι το ανθρώπινο σώμα έχει κάτι λάθος και είναι ανίκανο να προστατευθεί έναντι των ξένων εισβολέων. Οι άνθρωποι έχουν ζήσει στη Γη για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, αλλά στη διάρκεια μόνο ενός αιώνα, οι μαζικοί πληθυσμοί έχουν εξαπατηθεί να πιστεύουν ότι δεν μπορούν πλέον να επιβιώσουν σε αυτόν τον πλανήτη χωρίς ξένο DNA και ανθρωπογενείς χημικές ουσίες που εγχέονται στο σώμα τους. Τα ψέματα έχουν επαναληφθεί τόσο συχνά, ωστε έχουν γίνει η αλήθεια για δισεκατομμύρια ανθρώπους-και ανεξάρτητα από το προσόν και τη λογική αυτοί οι άνθρωποι υποβάλλονται να υπερασπιστούν την αλήθεια τους μέχρι την ώρα που θα έρθει μια εναλλακτική άποψη. Αν πιστεύετε στα εμβόλια, δεν πιστεύετε στη φυσική υγεία και σίγουρα δεν έχετε καμία εμπιστοσύνη στο ανθρώπινο σώμα και σε όλη την τελειότητα του.


Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα δώρο – μια απίστευτη βιολογική μηχανή ικανή με μια αξιοσημείωτη ποικιλία στη μορφή και την λειτουργία της. Είναι η παλαιότερη από οποιαδήποτε τεχνολογία υπάρχει στον κόσμο σήμερα και έχει επιζήσει στους αιώνες, με την αύξηση του πληθυσμού που μπορεί να οριστεί ως επιτάχυνση, και όχι επιβράδυνση. Ωστόσο, είναι συνεχώς υποτιμημένη, υποτιμημένη και πάντα κρίνεται στην αδυναμία της να «αποδώσει» ακόμη και σε μια ικανοποιητική δυνατότητα. Το ανθρώπινο σώμα έχει υποστεί βλάβη από τη γέννησή του, οπότε πρέπει να το γεμίσουμε με χημικές ουσίες, έτσι ώστε να μπορέσει να επιβιώσει-αυτή είναι η φιλοσοφία της επικρατούσας ιατρικής.Η αλλοπαθητική ιατρική πιστεύει ότι η πρόληψη μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της χημικής παρέμβασης, με τη χρήση φαρμάκων, εμβολίων, ακτινοβολία, και κυριολεκτικά δηλητήρια για τη θεραπεία της νόσου. Υπό αυτή την έννοια, χρησιμοποιεί ένα αποτυχημένο πρότυπο και αποδεικνύεται ότι είναι η μάστιγα της ανθρωπότητας, όπως αποδεικνύεται από τα ποσοστά στους ηλικιωμένους πληθυσμούς που ζουν σε περισσότερο πόνο και αναπηρία από ό, τι σε οποιοδήποτε άλλο σημείο στην ιστορία μας.

Η δική μας βιομηχανία τροφίμων , τα επίπεδα ρύπανσης, τα τοξικά προϊόντα των καταναλωτών,επίσης, ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό, αλλά τα πρότυπα ιατρικής περίθαλψης συμπεριλαμβανομένων των φαρμακευτικών ειδών αρμόζουν πολύ καλά στην εξίσωση που βοηθά στη δημιουργία του τύπου για εξασθένηση.
“Ένας 65-χρονος άνδρας έχει σήμερα περίπου 15% λιγότερη μυϊκή μάζα, 20% λιγότερο καρδιοαναπνευστική αντοχή, 30% μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης της νόσου και είναι περισσότερο από το 40% λιγότερο δραστικός από τον εαυτό του μόλις πριν από 60 χρόνια,” είπε η Δρ Ρεμπέκα Malasky , Διδάκτωρ της Ιατρικής ορθοπεδικός.
 Ο Δρ Malasky λέει ότι οι άνθρωποι ζουν περισσότερο, αλλά όχι καλύτερα από την άποψη της ποιότητας της ζωής και της υγείας, ειδικά όταν συγκρίνουμε τους σύγχρονους πληθυσμούς αυτών μόλις 50 με 70 χρόνια πριν. Έτσι, αν και το προσδόκιμο ζωής είναι πλέον πιό μακροχρόνιο, έχει έρθει με κόστος. “Θα υποφέρουν περισσότερο με αναπηρία και πόνο που αυξάνεται με ρυθμό τουλάχιστον 8-12% ανά δεκαετία μετά την ηλικία των 50 ετών”, δήλωσε η Malasky.Ένας από τους ισχυρισμούς που έχουν οι κατασκευαστές εμβολίων είναι ότι το ανθρώπινο προσδόκιμο ζωής σήμερα σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην έλευση των εμβολίων, δεδομένου ότι ισχυρίζονται ότι τα φάρμακα αποτελούν μια από τις πιο σημαντικές ιατρικές ανακαλύψεις του περασμένου αιώνα, που βοήθησαν να απαλλαγούμε απο ασθένειες. Είναι απλά ένας ακόμη μύθος που συνεχίζεται μέσω της επανάληψης και του προγραμματισμού (NLP) στα σχολεία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης. {Νευρο-γλωσσικός προγραμματισμός ( NLP ) είναι μια προσέγγιση για την επικοινωνία, την προσωπική ανάπτυξη, καθώς και την ψυχοθεραπεία} και είναι ένας από τους ευκολότερους και πιο διαδεδομένες μεθόδους για να πείσουν. Τα γνωστά πράγματα απαιτούν λιγότερη προσπάθεια για την διαδικασία και αυτό το συναίσθημα της ευκολίας επισημαίνει ασυναίσθητα την αλήθεια (αυτό ονομάζεται γνωστική ευχέρεια ).

Τα εμβόλια δεν μας έχουν σώσει ποτέ. Οι εκθέσεις σχετικά με δύο αιώνες επισήμων στατιστικών στοιχείων δίνουν ακριβώς μια μικρή πρόβλεψη για το πώς μια ολόκληρη βιομηχανία έχει γεννήσει παραπληροφόρηση για να πειστούν οι άνθρωποι ότι οι βαρύτατες ασθένειες όπως η πολιομυελίτιδα, η ιλαρά, ευλογιά, και άλλα ξεριζώθηκαν λόγω των εμβολίων. Δεν είναι έτσι. Ήταν ήδη σε ύφεση, όπως προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία θνησιμότητας. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ στα αγγλικά http://preventdisease.com/news/10/102510_vaccines_did_not_save_us.shtml#LeicsTable_29  ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο  που  δείχνει ότι τα καλά εμβολιασμένα άτομα κατά της ευλογιάς διπλασίασαν τα ποσοστά θνησιμότητας από των μη εμβολιασμένων. Η βελτιωμένη υγιεινή, το καθαρό νερό, λιγότερος συνωστισμός, η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και διατροφής, είναι αυτό που συνέβαλε στην πτώση της νόσου, ΟΧΙ τα εμβόλια.Διαβάστε επίσης στα Ελληνικά για περισσότερα στοιχεία το άρθρο Εμβόλια και Αυταπάτες

Η βασική αλήθεια χρησίμευσε ως βάση για το βουνό των ψεμάτων γνωστό ως εμβολιασμοί, ήταν η παρατήρηση ότι τα θηλαστικά που αναρρώνουν από τη μόλυνση με μικροοργανισμούς αποκτούν φυσική ανοσία από περαιτέρω μολύνσεις. Όποτε τα Τ κύτταρα (τα μικρά κύτταρα packman που σκοτώνουν τους ιούς, τα βακτηρίδια, και τα καρκινικά κύτταρα, έτσι προσδίδουν την κυτταρική ανοσία) και τα Β κύτταρα (κύτταρα που παράγουν αντισώματα τα οποία προσδίδουν χυμική ανοσία) ενεργοποιούνται από διάφορες ουσίες ξένες προς το σώμα που ονομάζονται αντιγόνα, ορισμένα από τα Τ και Β κύτταρα γίνονται κύτταρα μνήμης. Έτσι, η επόμενη φορά που το άτομο συναντά εκείνο το ίδιο αντιγόνο, το ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να ενεργοποιηθεί σύντομα για να το κατεδαφίσει. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως ανοσία.

Αυτή η αλήθεια γέννησε την πεποίθηση ότι αν ένα ξένο αντιγόνο εγχέετε σε ένα άτομο, εκείνο το άτομο θα γινόταν έπειτα άνοσο σε μια μελλοντική μόλυνση. Σε αυτήν την πεποίθηση δόθηκε το όνομα, «εμβολιασμοί». Αυτό που οι προαγωγοί του εμβολιασμού απέτυχαν να συνειδητοποιήσουν είναι ότι η αναπνευστική οδός ΟΛΩΝ των θηλαστικών περιέχουν εκκριτική IgA (ένα αντίσωμα το οποίο ενεργοποιεί τη φυσική ανοσολογική αντίδραση) εντός της αναπνευστικής οδού του βλεννογόνου. Η παράκαμψη αυτής της βλεννογόνου πτυχής του ανοσοποιητικού συστήματος με απ ‘ευθείας έγχυση οργανισμών στην κυκλοφορία του αίματος οδηγεί σε διαφθορά στο ανοσοποιητικό σύστημα. Ως αποτέλεσμα, οι παθογόνοι ιοί ή βακτήρια δεν μπορούν να εξαλειφθούν από το ανοσοποιητικό σύστημα και να παραμείνουν στο σώμα, όπου θα αυξηθούν περαιτέρω ή /και θα μεταλλάσσονται καθώς το άτομο είναι εκτεθειμένο σε ολοένα περισσότερα αντιγόνα και τοξίνες στο περιβάλλον τα οποία εξακολουθούν να επιτίθενται το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ο μηχανισμός με τον οποίο το ανοσοποιητικό σύστημα αλλοιώνεται μπορεί καλύτερα να συνειδητοποιηθεί όταν αντιληφθεί ότι οι δύο πόλοι του ανοσοποιητικού συστήματος έχουν μια αμοιβαία σχέση. Ετσι, όταν ο ένας διεγείρεται, ο άλλος παρεμποδίζεται. Καθώς τα εμβόλια ενεργοποιούν τα κύτταρα Β να εκκρίνουν αντισώματα, τα κύτταρα Τ στη συνέχεια καταστέλλονται. Αυτή η καταστολή της μεταδιδόμενης μεσολάβησης κυττάρων είναι ένας βασικός παράγοντας για την ανάπτυξη του καρκίνου, και απειλητικές για τη ζωή λοιμώξεις. Στην πραγματικότητα, η «πρόληψη» της ασθένειας μέσω εμβολιασμού είναι, στην πραγματικότητα, μια ανικανότητα να αποβληθούν οι οργανισμοί λόγω της καταστολής της μεταδιδόμενης μέσω των κυττάρων απόκρισης. Έτσι, αντί για την πρόληψη των ασθενειών, εμποδίζουν πραγματικά την ασθένεια πάντα χαρακτηριστικός του ιατρικού μοντέλου που βασίζεται στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων και όχι την ασθένεια.
 
Οι οργανισμοί συνεχίζουν να κυκλοφορούν μέσα από το σώμα, και σε άλλους οργανισμούς (όπως καταδεικνύεται από την εργασία του καθηγητή Antoine Bechamp), ανάλογα με την οξύτητα και την τοξικότητα της εσωτερικής έκτασης του σώματος.


Επιπλέον, οι κατασκευαστές φορτώνουν τα εμβόλια με έκδοχα και συστατικά που καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα συμπεριλαμβανομένων των καρκινογόνων, ανοσοτοξικών, νευροτοξικών, καρκινογόνων και παράγοντες στειρότητας όπως το MSG, φορμαλδεΰδη, πολυσορβικό 80, θιμεροσάλη και πολλά άλλα τοξικά συστατικά.
Ο Δρ James R. Shannon, τέως διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ ανέφερε τον Δεκέμβριο του 2003 ότι «το μόνο ασφαλές εμβόλιο είναι αυτό που δεν χρησιμοποιείται ποτέ”.


Το σώμα είναι τέλειο στη φυσική του κατάσταση. Μπορεί να αντισταθεί στους ξένους εισβολείς με ευκολία εάν του δοθεί το κατάλληλο έδαφος για να θεραπεύσει, πράγμα που σημαίνει σωστή διατροφή, καθαρό νερό και το φως του ήλιου. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, εκτός από ίσως κάποια αγάπη. Αγαπήστε το σώμα σας φυσικά, διότι καμία έγχυση εμβολίων στο σώμα σας δεν είναι ασφαλής.
 
 
 
atheatignosi

 
 
Σημείωση Εναλλακτικής Δράσης:
 
Αν και συμφωνούμε με την άποψη του αρθρογράφου για την τελειότητα του ανθρώπινου σώματος όπως και για την επικινδυνότητα των εμβολίων, εντούτοις το ζήτημα δεν είναι εύκολο. Χιλιάδες γονείς έπαψαν να κάνουν εμβόλια στα παιδιά τους. Ένας πολύ μεγάλος αριθμός γιατρών επίσης τοποθετούνται μέρα με τη μέρα κατά των εμβολίων, ενώ δικαστήρια στις ΗΠΑ και αλλού στον κόσμο φέρονται να επιδικάζουν αποζημιώσεις σε οικογένειες των οποίων τα παιδιά βλάφτηκαν από τα εμβόλια. Από την άλλη, η πλειοψηφία των γονιών και των γιατρών συνεχίζουν κανονικά τα προγράμματα εμβολιασμών. Τα επιχειρήματα δεν λείπουν και από τις δύο πλευρές. Είναι σημαντικό λοιπόν να διαβάσετε προσεκτικά όλες τις απόψεις και όχι μόνο αυτές που φιλοξενούμε εμείς και να πάρετε συνειδητά την απόφασή σας, όποια κι αν είναι αυτή και να πράξετε με επίγνωση. Στο τέλος, πάντα η ευθύνη είναι δική σας.

2
Η Στοά.΄. της Τέχνης / ]Santiago's Dream
« στις: Απριλίου 29, 2013, 18:33:00 »

3
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ON CAMERA ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΟ ΠΡΕΣΒΗ!

http://www.youtube.com/watch?v=-XuIfISfXD8

4
Εσωτερισμός / Η Νεράιδα...Κ. Παλαμάς
« στις: Φεβρουαρίου 26, 2013, 03:10:25 »
Η ΝΕΡΑΪΔΑ

Τρεις κοπέλες λυγερές,
να στο δρόμο μοναχές.

Όποιος με Νεράιδα κοιμηθεί,
τις κοπέλες πια δεν τις ποθεί.

Τρεις κοπέλες λυγερές
μου χαμογελάνε τρεις χαρές.

Όποιος τη Νεράιδα ερωτευτεί
με γυναίκα δε θα παντρευτεί.

Τρεις κοπέλες μοναχές
πάνε πάνε τρεις ψυχές.

Σύρτε στο καλό,
σύρτε στην ευκούλα του Θεού.

Στάλα στάλα μου το πίνεις το μυαλό,
Πρασινομαλλού!5
Το καλύτερο ενεργειακό ποτό: O χυμός ντομάτας!
http://www.inews.gr/257/to-kalytero-energeiako-poto-o-chymos-ntomatas.htm


Τα ενεργειακά ποτά κατά καιρούς έχουν προκαλέσει ανησυχίες για τις επιδράσεις που μπορεί να έχουν στον οργανισμό. Τη λύση σε όσους τα «φοβούνται» έρχεται να δώσει η επιστήμη, παρουσιάζοντας το καλύτερο φυσικό ενεργειακό ποτό: τον χυμό ντομάτας. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε το Γενικό Χημείο του Κράτους, οι ντομάτες περιέχουν όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός για να επανέλθουν οι μυς και να διατηρηθούν τα επίπεδα του αίματος σταθερά μετά την άσκηση. Οι ερευνητές διεξήγαγαν τεστ σε ζωτικά όργανα 15 αθλητών για δύο μήνες , πριν και μετά την άσκηση. Σε 9 από αυτούς έδιναν τοματοχυμό και στους άλλους τα συνηθισμένα ενεργειακά ποτά που βρίσκει κανείς στο εμπόριο. Η πρώτη ομάδα αθλητών επανερχόταν πιο γρήγορα και τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα τους επέστρεφαν σε φυσιολογικά επίπεδα σχεδόν άμεσα μετά την άσκηση, σε σχέση με τη δεύτερη ομάδα, αποδεικνύοντας έτσι τις θετικές επιδράσεις του χυμού ντομάτας στον οργανισμό.

6
Νέος «εξάψαλμος» Σεραφείμ για Μασόνους
http://www.inews.gr/0/neos-exapsalmos-serafeim-gia-masonous.htm

Με μια ανοικτή επιστολή - «φωτιά» προς το Ύπατο Συμβούλιο του 33ου της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος», o Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ αποκαλύπτει τις αιρετικές πλάνες και κακοδοξίες του τεκτονισμού, αποκαλώντας τους «Σατανολάτρες» και «Εωσφοριστές» και γνωστοποιώντας ότι θα υποβάλλει στην προσεχή Σύνοδο της Ιεραρχίας νεό ψήφισμα καταδίκης της Μασονίας ως επικίνδυνης αποκρυφιστικής παγανιστικής λατρείας.

Παράλληλα, στην επιστολή την οποία αποκαλύπτει το agioritikovima.gr, ο Σεραφείμ προειδοποιεί ότι αν δεν απαντήσουν στην επιστολή του, κατονομάζοντας τον «δήθεν μυηθέντα Έλληνα ιερωμένο που είναι μάλιστα εξέχον πρόσωπο της Ελλησίας», θα τους καταμηνύσει για συκοφαντική δυσφήμηση της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

7
Ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τα πάντα για τους Μασόνους!
http://www.inews.gr/165/ntokimanter-apokalyptei-ta-panta-gia-tous-masonous.htm


Τα πράγματα στη θέση τους θέλουν να βάλουν οι Αυστραλοί Ελευθεροτέκτονες αποφασίζοντας να σηκώσουν όλο τον πέπλο μυστηρίου που καλύπτει την αδερφότητά τους ανά τους αιώνες.

Ο λόγος για ένα νέο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται στην αυστραλιανή τηλεόραση με 26 επεισόδια τα οποία θα φέρουν τον τιτλο: «Freemasons: The Inside Story» (Ελευθεροτέκτονες: Η ιστορία εκ των έσω).

Από την πρώτη στιγμή της δημιουργία τους οι Μασόνοι κράτησαν μια άκρα μυστικότητα στις τελετουργίες τους, κάτι που έκανε τις φήμες για όσα γίνονται σε αυτές να οργιάζουν.

Έτσι, τα τελευταία χρόνια οι Ελευθεροτέκτονες έχουν γίνει λίγο πιο ανοιχτοί στο ευρύ κοινό θέλοντας να αποκαταστήσουν τη φήμη τους.

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ εστιάζει σε μασόνους της Βικτόρια της Αυστραλίας και υπόσχεται στους τηλεθεατές «άνευ προηγουμένου πρόσβαση στην αλήθεια του Ελευθεροτεκτονισμού, στους ανθρώπους της, στο σκοπό της και στο παρελθόν της».

8
Facebook: Είσαι μέσα; Πρόσεχε! – Τίποτα δε σβήνει – Δείτε τι έπαθαν Έλληνες χρήστες…
http://www.inews.gr/263/Facebook-eisai-mesa-proseche--tipota-de-svinei--deite-ti-epathan-ellines-christes.htm


Η ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο internet έδωσε την ευκαιρία στον προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη να διηγηθεί απίστευτες ιστορίες για το πως χρησιμοποιούν κακοποιοί το Facebook εκμεταλλευόμενοι την άγνοια εκείνων που σερφάρουν.
-Πόσοι γνωρίζουν τους όρους χρήσης του Facebook; Ότι, δηλαδή, οι όροι μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση; Ή ότι το Facebook αποποιείται τα πνευματικά δικαιώματα;

 Πρέπει να γνωρίζετε πως ό,τι αναρτάται στο Facebook, μοιράζεται με άλλους. Και όποιος νομίζει ότι μπορεί να διαγράψει το λογαριασμό, σφάλλει. Ο λογαριασμός δεν διαγράφεται, αλλά απενεργοποιείται».
- Μιλώντας για τους κινδύνους της βιομηχανικής κατασκοπείας, ο κ. Σφακιανάκης ανέφερε: «Έχω δει ανθρώπους να καταρρέουν μπροστά μου, έχοντας υποστεί ανυπολόγιστες ζημιές. Σας διαβεβαιώ όμως, ότι είμαστε και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε ο φόβος και ο τρόμος των κακόβουλων. Και καλούμε τους επιχειρηματίες, που διαβάζουν στο Διαδίκτυο συκοφαντικά και εκβιαστικά δημοσιεύματα, να έρχονται στην υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι όποιο αρχείο δημοσιεύεται στο Διαδίκτυο παραμένει για πάντα».
Χαρακτηριστικές περιπτώσεις :
- Επιχειρηματίας διέθετε ένα laptop, μέσω του οποίου πραγματοποιούσε το σύνολο των συναλλαγών του. Κάποιος υπάλληλος εγκατέστησε ειδικό πρόγραμμα στο φορητό υπολογιστή, το οποίο έστελνε όλες τις συνομιλίες (ηλεκτρονικές και μη) σε servers στο εξωτερικό.
- Καθηγητής που είχε οικονομικές διαφορές με εταιρεία στην Αγγλία, εισέβαλε στη βάση δεδομένων της και κατάφερε να αλλάξει τη χρηματιστηριακή τιμή της μετοχής, προκαλώντας ανυπολόγιστη ζημιά στην εταιρεία.
- Σε δημόσια αρχή, άγνωστο άτομο έπαιρνε την ηλεκτρονική αλληλογραφία του προέδρου και απαντούσε εξ ονόματός του.
- Περίπτωση μεγάλου επιχειρηματία. «Eίχε αναρτήσει στο Facebook ότι θα πάει στη Μύκονο 10-20 Αυγούστου. Ακριβώς στις 11 Αυγούστου μπήκε ο διαρρήκτης σπίτι του και έφυγε στις 19!».
- Οι εισπρακτικές εταιρείες κάνουν χρήση του Facebook. «Στέλνουν καλλίγραμμες κοπέλες από εισπρακτικές εταιρείες που προσεγγίζουν τους οφειλέτες, μέσω Διαδικτύου. Γι’ αυτό προσέχουμε από ποιους λαμβάνουμε αιτήματα φιλίας»

9
Οι 12 αόρατοι μοναχοί του Αγίου Όρους:
http://www.inews.gr/206/oi-12-aoratoi-monachoi-tou-agiou-orous.htm10
Η Ισπανία είναι πρώτη στη λίστα των πιο δυστυχισμένων χωρών στο κόσμο!
http://www.inews.gr/0/imia-31011996---ta-aporrita-tilegrafimata-ton-amerikanon.htm

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 4η θέση στην κατάταξη των πιο δυστυχισμένων χωρών στον κόσμο, η οποία συντάχθηκε βάσει του λεγόμενου Misery Index, ενημερώνει το πρακτορείο Bloomberg.

Ο «δείκτης δυστυχίας», ή ο «δείκτης φτώχιας», καθιερώθηκε το 1970 από αμερικανούς οικονομολόγους και αντικατοπτρίζει το άθροισμα των δεικτών του πληθωρισμού και της ανεργίας.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Ισπανία με το μέγεθος του δείκτη να φτάνει το 30% , ενώ  η χώρα μας για πρώτη φορά σκαρφαλώνει με 26% στην τέταρτη θέση και βρίσκεται ...μπροστά από την Βενεζουέλα, την Πορτογαλία, την Αργεντινή, τη Σλοβακία, την Αίγυπτο και την Ιρλανδία.

Το ανησυχητικό είναι ότι οι ειδικοί πιστεύουν, ότι όταν ο δείκτης σε μια χώρα ξεπερνά το 20%, οι ταραχές είναι αναπόφευκτες!.

11
Οι Πακιστανοί τρώνε σκυλιά!
http://eyesshut-anastasia.blogspot.gr/2012/03/blog-post_28.html

ΦΡΙΚΗ. ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΡΩΝΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ! ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΛΟΠΕΣ ΣΚΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΗΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΖΟΥΝ ΣΤΙΒΑΓΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ.ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ, ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ.


ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΤΕΣ. ΤΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΟΥΝ.ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΩΣΤΟΣΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΚΥΛΙ Η ΓΑΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ Κ. ΑΛΕΞΙΑΣ ΤΖΩΡΤΖΗ ΣΟΚΑΡΕΙ <<ΠΛΕΟΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΣ.ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΥΡΙ.>>ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΒΟΥΙΞΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΕΙΔΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΓΑΝ ΔΥΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ! ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΣΙΚΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΥΠΟΨΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΨΗΣΕΙ ΣΚΥΛΟ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ ΣΚΥΛΟΥ. <<ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΝΑ ΣΤΡΙΓΚΛΙΖΕΙ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕ ΞΥΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΑΜΕ.>>ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ.ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΔΕΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΕΙΔΕ ΕΝΑΝ ΑΛΟΔΑΠΟ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΖΩΟ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ. ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑ ΒΡΗΚΕ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΑΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΓΟΝΙ ΣΚΥΛΟΥ ΒΡΑΣΜΕΝΟ. ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΑΣ ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟΥΡΟ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ  ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΩΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΟ  ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ  ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΙΝΟΥΣΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ...........ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ.

12
Παραθέτω το παρακάτω βίντεο με κάποια επιφύλαξη:

Δαίμονας σέρνει ποδοσφαιριστή μέσα στο γήπεδο!
http://www.newsnow.gr/article/343725/daimonas-sernei-podosfairisti-mesa-sto-gipedodeite-tis-entromes-antidraseis-sympaikton-diaititon.html

13
Η Στοά.΄. της Τέχνης / Η μαγεία του Σαξοφώνου
« στις: Ιανουαρίου 22, 2013, 13:27:17 »

14
Αποσυμβολισμός / Η σημασία των ονομάτων των ημίθεων!!!
« στις: Ιανουαρίου 22, 2013, 13:15:33 »
Η σημασία των ονομάτων των ημίθεων!!!
http://www.inews.gr/0/i-simasia-ton-onomaton-ton-imitheon.htm

Ηρακλής:

Το όνομα τού Ημίθεου Ηρακλή, γιού τού Δία και τής Αλκμήνης, προέρχεται από το κύριο όνομα «Ήρα» και το ουσιαστικό «κλέος» (δόξα), και σημαίνει «δόξα τής Ήρας». Στην ίδια οικογένεια ανήκουν και τα ονόματα Ηρακλείδης (ο γιός, ο απόγονος τού Ηρακλή), Ηράκλειος (εκείνος που ανήκει στον Ηρακλή, που είναι τού Ηρακλή) και Ηράκλειτος (ο φημισμένος, ο ένδοξος όσο και η Ήρα).

 

Θησεύς: Από τον μέλλοντα «θήσω» (θα θέσω) τού ρήματος «τίθημι» (θέτω) προέρχεται το όνομα Θησεύς, που σημαίνει «αυτός που θα θέσει, που θα ιδρύσει». Ο Ήρωας Θησεύς (Θησέας), γιός τού Αιγέα και τής Αίθρας, είναι ο θεμελιωτής τής πόλης των Αθηνών και εμπνευστής τής γιορτής των Παναθηναίων.

 

Ιάσων: Από το ρήμα «ιάομαι, ιώμαι», που σημαίνει «γιατρεύω, θεραπεύω», και συγκεκριμένα από τον μέλλοντα «ιάσομαι» (θα γιατρεύσω, θα θεραπεύσω) προέρχεται το όνομα τού Ήρωα Ιάσονα, γιού τού Αίσονα και τής Πολυμήδης και αρχηγού τής Αργοναυτικής Εκστρατείας. Ιάσων (Ιάσονας), λοιπόν, σημαίνει «αυτός που θα γιατρεύσει, που θα θεραπεύσει».

 

Περσεύς: Το όνομα προέρχεται από τον μέλλοντα «πέρσω» (θα εκπορθήσω) τού ρήματος «πέρθω» (εκπορθώ) και σημαίνει «αυτός που θα εκπορθήσει». Ο Ήρωας Περσεύς (Περσέας) είναι γιός τού Δία και τής Δανάης.

Παρατηρούμε ότι τα ονόματα Θησεύς, Ιάσων και Περσεύς προέρχονται από τον μέλλοντα χρόνο των ρημάτων που τα παράγουν, γεγονός που υποδεικνύει ότι η ονοματοθεσία των τριών Ηρώων, κατά την παιδική τους ηλικία, επείχε θέση προφητικής αποκάλυψης ή, έστω, σαφούς προτροπής σχετικά με το μέλλον τους.

15
Πολλοί είναι εκείνοι, ιδίως από την πλευρά των συγχρόνων Ελλήνων Ηθοποιών και Σκηνοθετών, που εκφράζουν την έντονη αντίδραση και δυσφορία τους σχετικά με την επικράτηση των τουρκικών σίριαλ και ταινιών στην ελληνική τηλεόραση.

Θεωρούν ότι επειδή αυτά πωλούνται σχεδόν φθηνά εώς και δωρεάν στα ελληνικά κανάλια, οδηγούνται οι ίδιοι στην περιφρόνηση των έργων τους αλλά και στην ανεργία.

Το τηλεοπτικό κοινό όμως, όπως προκύπτει από τα νούμερα της τηλεθέασης, δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στα τουρκικά σίριαλ λόγω της υψηλής ποιότητας αυτών...Και ιδιαίτερα στην τουρκική σειρά: <<Σουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής>>...

Τα ελληνικά σίριαλ, τα οποία έχουν κυρίως ως επίκεντρο των ρηχών διαλόγων τους, θέματα και γεγονότα που παραπέμπουν στην απλή καθημερινότητα που προκύπτει από τα σύχρονα υλιστικά πρότυπα και δεδομένα, καθώς και στην σεξουαλικότητα των ανθρώπων, η οποία παρουσιάζεται με τον πλέον βάρβαρο και εκχυδαισμένο τρόπο, γεγονός που καταδεικνύει και την παρακμή της ελληνικής κοινωνίας εν συγκρίσει με τουρκικά σίριαλ τα οποία δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να δείχνουν υπερβολικές σκηνές σεξ αλλά και όταν για τις ανάγκες του έργου απαιτείται να διατυπωθούν ορισμένες βωμολοχίες, αυτές δεν ακούγονται λόγω της ηχητικής απαγόρευσης(μπιπ)...

Επίσης, προβάλλονται αρετές της ηθικής, της φιλοπατρίας, της οικογενείας και του αληθινού Έρωτος...Οι διάλογοι στο εν λόγω σίριαλ, πολλές φορές εμπνέουν έναν έντονο ρομαντισμό καθόσον πολλές φορές διατυπώνονται με έναν ποιητικό τρόπο...Επίσης, υπάρχουν και σκηνές μεταφυσικής(π.χ. μία μάγισσα προβλέπει ένα δυσοίωνο μέλλον ή όταν ένας ήρωας χάνει την αγαπημένη του και όταν αυτός θλίβεται, εμφανίζεται το πνεύμα αυτής ,προκείμενου να τον παρηγορήσει).

[Βέβαια, ο Σουλειμάν που παρουσιάζεται στην ταινία, είναι πολύ πιο συμπαθητικός από τον αληθινό Σουλειμάν της Ιστορίας, ο οποίος κατέσφαξε λαούς και ερήμωσε τεράστιες εκτάσεις Γης(με βοηθό τον Μπαρμπαρόσα, τον βαρβαρότατο πειρατή)...]

Ίσως τα ανωτέρω γεγονότα, να αποτελούν στοιχεία τα οποία αναδεικνύουν τον αληθινό πόθο του Λαού μας, για έναν κόσμο που πιστεύει πραγματικά σε ιδεώδη και λιγότερο σε εφήμερες απολαύσεις, ασχέτως αν το σύστημα προσπαθεί και εγκλωβίζει ακόμη περισσότερο την κοινωνία μας στην ιδεολογία του...ΤΙΠΟΤΑ...

Ακόμη και σήμερα, υπάρχει βάσιμη ελπίδα ότι ο λαός μας δεν χάθηκε στην πανδαισία της καπιταλιστικής παγκοσμιοποιήσης, αλλά ποθεί αληθινά ένα σύστημα αξιών το οποίο οδηγεί στον εξευγενισμό της ψυχής και την ηθική ανωτερότητα...Ο λαός μας, είναι μπερδεμένος εσωτερικά και πρέπει να βρεθεί ο μεγάλος ηγέτης που θα τον βοηθήσει στο να επιβάλλει επιτέλους τις ισορροπίες...

http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=y6_clsj_g%24sk_q%3D


Σελίδες: [1] 2 3 4