Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Fallen Angel

Σελίδες: [1]
1
’λλες σχολές / Νέα Ακρόπολη
« στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 22:32:50 »
Έχω ψαξει στο φορουμ αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό (αν υπάρχει, αμελεια μου), αλλά θα ηθελα να ακούσω τις θεσεις σας για τον οργανισμό Νεα Ακρόπολη (http://www.nea-acropoli-athens.gr/).
Ειχα πάει την Ανοιξη σε ενα σεμινάριο και εδειξαν ότι εχουν και μερακι και ανιδιοτελη κινητρα σε αυτό που κάνουν.
Γνωρίζεται κάτι επι τουτου?
 

2
Καταπληκτική ταινία


Περιπέτεια/Ψυχολογία/Πνευ΅ατικότητα
Σενάριο: Kevin Berhardt Σκηνοθεσία: Victor Salva Παίζουν: Nick Nolte, Scott Mechlowicz, Amy Smart Παραγωγή: Mark Amin, Cami Winikoff, Robin Schorr, David Welch, USA 2006, EL 2007
Η ταινία είναι ΅ια προσαρ΅ογή του αγαπη΅ένου βιβλίου του Dan Millman: «Ο ∆ρό΅ος του Ειρηνικού Πολε΅ιστή». Ο Dan (Scott Mechlowicz), ένας φοιτητής Κολλεγίου και παγκόσ΅ιος πρωταθλητής, τα έχει όλα: βραβεία, ταλέντα, όποιες γυναίκες επιθυ΅εί και στοχεύει προς ένα χρυσό ολυ΅πιακό ΅ετάλλιο. Ό΅ως, στοιχειώνεται από ένα συναίσθη΅α, ότι κάτι λείπει από την ζωή του. Μια τυχαία συνάντηση ΅ε τον αινιγ΅ατικό «Σωκράτη» (Nick Nolte) εισάγει τον Dan σε ΅ια πνευ΅ατική οδύσσεια, που ρίχνει την «τέλεια» αλλά ρηχή ζωή του σε πλήρη αποπροσανατολισ΅ό. Μετά από ένα ατύχη΅α έπαρσης και ΅ια δύσκολη εγχείρηση, ΅ε την βοήθεια του Σωκράτη και της Joy (Amy Smart), ανακαλύπτει ότι υπάρχει κι άλλη περιοχή ή διάσταση της πραγ΅ατικότητας, που ούτε που την φανταζόταν

http://www.youtube.com/watch?v=QsS3cXGs2GQ

http://www.youtube.com/watch?v=KbxW0OgiHpE

3
Μια ιδιόμορφη ταινία του Peter Brook που αφηγείται πολύ περιληπτικά τη ζωή ενός εκ των μεγαλύτερών φιλόσοφων και θεοσοφιστών του 20ου αιώνα, του G.I. Gurdjieff .
Η ταινία είναι γυρισμένη κυρίως στα βουνά του Αφγανιστάν και τη θεωρώ μια καλή ταινία με κυρίως φιλοσοφικό προσανατολισμό αλλα και μία από τις καλύτερες φωτογραφίες όμως που έχω δει σε φιλμ.
Στιγμιοτυπο μπορείτε να δειτε και εδω...

http://www.youtube.com/watch?v=23HFQcEFYO8&feature=related


4
Νέα μέλη στο Φόρουμ / Καλησπέρα...
« στις: Μαρτίου 19, 2010, 17:04:44 »
Γεια σας και απο εμένα,
ένας φίλος μου πρότεινε τη σελίδα σας, όπου με πολύ ενδιαφέρον βλέπω ότι ασχολείστε με μεγάλη γκάμα αντικειμένων, απο ροδοσταυρικά έως θεοσοφικά κτλ.
Μιας και το φόρουμ είναι αρκετά μεγάλο με ποικίλα αντικείμενα, μπορείτε να με διαφωτίσετε με το σκοπό του πυρήνα των δημιουργών του ?
Δηλαδή η σελίδα αποτελεί την (αν)επίσημη έφραση μιας νεο-ροδοσταυρικής κοινότητας, μήπως το αποτέλεσμα της ταύτισης απόψεων μιας ομάδας ανθρώπων με εσωτεριστικές και φιλοσοφικές ανησυχίες, ίσως κάτι άλλο?
Καλώς σας βρήκα λοιπόν...

Σελίδες: [1]