Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Lusifer-Phosphorus

Σελίδες: [1]
1
Κοινωνικοί Προβληματισμοί / Ύποπτη Ίωση
« στις: Μαΐου 12, 2009, 00:44:25 »
O...κατασκευασμένος ιός των χοίρων που φθάνει πλέον με ελάχιστους θανάτους αλλά πολλά κρούσματα μέσω του τρόμου των ΜΜΕ σε όλα τα σπίτια κάνει αναγκαίο το φάρμακο tamiflu. Και ενώ υπάρχουν και άλλα αντιβιοτικά φάρμακα που αντιμετωπίζουν την νόσο, μόνο αυτό έχει βγει παγκοσμίως ως το φάρμακο στο οποίο ο ιός είναι ευαίσθητος. Η ROCHE κάνει τρελές πωλήσεις και από πίσω βρίσκεται ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. Το «γεράκι του Πενταγώνου», ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Ντόναλντ Ράμσφελντ! Και γιατί; Διότι είναι μεγαλομέτοχος της εταιρίας βιοτεχνολογίας «Gilead Sciens», η οποία… έχει τα δικαιώματα του περιζήτητου φαρμάκου tamiflou (ταμιφλού) - παίρνει από την ελβετική «Roche» («Ρος») το 10% των πωλήσεων - του μόνου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση της νόσου στους ανθρώπους.
Το Tamiflu είναι ένα φάρμακο που περιέχει τη δραστική ουσία οσελταμιβίρη.
Παλαιότερα το ίδιο σκηνικό ξαναστήθηκε με την νόσο των πουλερικών όταν και πάλι αναστατώθηκε όλος ο πλανήτης αλλά το tamiflu δεν έκανε καλή δουλειά τότε. Τώρα όμως ο ιός είναι στα μέτρα του φαρμάκου. Το φάρμακο έγινε για τον ιό ή ο ιός για το φάρμακο;

2
Κοινωνικοί Προβληματισμοί / ΑΠΟ ΤΟ BBC
« στις: Απριλίου 07, 2009, 22:35:24 »
ΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ BBC.

______________________________________________
Η φιμωμένη είδηση του μήνα, που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!!!
 
Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.
 
 
Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!
 
Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη 'Embedding disabled by request').
 
 
Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.
 
 
Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet. Τέτοια mail πρέπει να γίνονται forward.
 
 
Παρακαλώ στείλτε το σε όσους μπορείτε. Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.
 
 
Δείτε το βίντεο εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=jglCyU8TPJw3
Χώρα σε κατάσταση συναγερμού, όπως την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, θα θυμίζει η Ελλάδα στο πλαίσιο των προσπαθειών της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την έξαρση της βίας και το εντεινόμενο κλίμα ανασφάλειας που έχει καλύψει τον ελληνικό κοινωνικό ιστό.

Σε μια πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση, η κυβέρνηση συγκαλεί το ΚΥΣΕΑ (Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας) υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, όπου εντός τεσσάρων τοίχων και με την συμμετοχή υπουργών που δεν συμμετέχουν συνήθως στο ΚΥΣΕΑ θα επικυρωθούν πρωτόγνωρα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας και της εγκληματικότητας.

Στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ μετέχουν όλοι οι αρμόδιοι υπουργοί για θέματα ασφάλειας, καθώς και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Προκόπης Παυλόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και αρμόδιος για τη Δημόσια τάξη, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Δένδιας.

Η χώρα δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι θα τεθεί σε κατάσταση άμεσου συναγερμού, ώστε να αντιμετωπιστεί η κατάσταση που έχει επιφέρει βαρύ πλήγμα στην εικόνα της κυβέρνησης,  η οποία στα μάτια του πολίτη μοιάζει θεατής στη δράση του οργανωμένου εγκλήματος -από όπου κι αν αυτό προέρχεται.

Ο πρωθυπουργός έχει ήδη ζητήσει από τον υπουργό Εσωτερικών, Προκόπη Παυλόπουλο, και τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, που μετέχουν εκτάκτως στο ΚΥΣΕΑ, να εισηγηθούν συγκεκριμένα μέτρα, τα οποία θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Στα βασικά μέτρα αντιμετώπισης της εγκληματικότητας η κυβέρνηση προτίθεται να περιλάβει μια σειρά από ενέργειες, που έχουν αποφασιστεί τις προηγούμενες ημέρες, όταν στην Αθήνα βρέθηκαν άντρες στης Σκότλαντ Γιαρντ για να συνδράμουν στις ενέργειες της ΕΛΑΣ να αντιμετωπίσει την βία και την έξαρση του εγκλήματος.

Μεταξύ των μέτρων που θα προκριθούν είναι:

-Η άμεση ενεργοποίηση των καμερών ασφαλείας, οι οποίες δεν θα παρακολουθούν απλώς την κυκλοφοριακή κίνηση, αλλά και τις συγκεντρώσεις ομάδων.

-Η πλήρης εφαρμογή του πολυδιαφημιζόμενου συστήματος C4Ι, που είχε χρησιμοποιηθεί και στην περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων ως ομπρέλα ασφαλείας των αθλητών και των θεατών από πιθανή τρομοκρατική ενέργεια.

-Την προώθηση της νομοθετικής ρύθμισης για τη διευκόλυνση των εισαγγελικών αρχών στη διαδικασία άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών.

-Την έκδοση ενταλμάτων για κατ' οίκον έρευνες με διαδικασίες εξπρές.

Στα μέτρα που θα ληφθούν για την καλύτερη αντιμετώπιση της εγκληματικότητας διαφαίνεται και η αλλαγή της νομοθεσίας για τη χρήση όπλων από αστυνομικούς.

-Στο εξής θα θεωρείται νόμιμη η οπλοχρησία από ένστολους, όχι μόνο για την προστασία της ζωής τους, αλλά και για την αποτροπή εγκληματικών πράξεων.

Επίσης, θα προταθεί η επιχείρηση «καταδρομικού» χαρακτήρα της αστυνομίας σε περιοχές - άβατα των ταραξιών, η έντονη παρουσία της αστυνομίας με αύξηση των περιπολιών και η μείωση του προσωπικού που υπηρετεί σε γραφεία.

Από το www.zougla.gr

4
Δικαιώματα του ανθρώπου / FACEBOOK
« στις: Μαρτίου 21, 2009, 19:27:37 »
Αγαπητοί, το γνωστό σε όλους Facebook, παρκολουθείτε γι αυτό όσοι το χρησιμοποιούν, καλό θα είναι να μην ανακοινώνουν πολλά, ή σημαντικά.
Προ ημερών όταν διαφήμιζε φίλος το earthour.org, δέχτηκε  μύνημα προειδοποιητικό, ότι παραβιάζει τους κανόνες, τους έστειλε λοιπόν email, ότι δεν έχουν το δικαίωμα όταν, πληροφορεί κάποιος για οργανισμό που τον στηρίζουν τα ηνωμένα έθνη. Το αποτέλεσμα ήταν να δεχτεί μύνημα απειλής διαγραφείς του λογαριασμού. Το έχει καταγγείλει τόσο στο earthour, όσο και αλλού. Τους ενημέρωσε ότι θα στείλει επιστολή, διμαρτυρίας στην Ευρώπη και αμέσως δέχτηκε προειδοποιητικό μύνημα διαγραφής, καλό είναι να γνωρίζετε ότι είναι υπό τον έλεγχο του Enchelon, toy παγκοσμίου δικτίου, παρακολούθησης. Όπως και ότι είναι άγνωστοι οι δημιουργοί του. Αν υπάρξουν εξελίξεις θα σας ενημερώσω.

5
Αν και λείπω καιρό, καλησπέρα στους Αδελφούς και ενημερώνομαι για το σημαντικό και δύσκολο έργο τους, με τη σειρά μου και θέλοντας η Ελλάδα μας να καθαρίσει από τους άνανδρους και τους λίγους, θα σας ανακοινώσω ότι.

Το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης,
πήρε από την πίσω πόρτα και εν μέσω 7 ημερών 90 άτομα, με την υπ'αριθμό πρωτοκόλλου σύμβαση 2129 5/02/2009, με διάρκεια σύμβασης 8 μήνες με την προοπτική, στα κρυφά δηλαδή να τους την κάνει αόριστη, μετατρέποντας αργότερα το νόμο του Παυλόπουλου,εν όψη εκλογών, και λόγω χαμηλών ποσοστών. Τα ονόματα ανακοινώθηκαν σήμερα. Μέσα σε αυτά, βρίσκονται οι εκλεκτοί και κολλητοί των ιουδαίων οπαδών (στην σκέψη και την πράξη) των λίγων, των ηλιθίων, των πουλημένων, που λημαίνονται τα άγια χώματα των προγόνων μας, που δίδασκαν αξίες. Τα ονόματα ανακοινώθηκαν και αναρτήθηκαν σήμερα στο αρμόδιο υπουργείο.
Επίσης αρκετοί από αυτούς, που τους γνωρίζουμε και ονομαστικά και αυτές, είναι κολητοί, γιοί και κόρες στελεχών του κυβερνώντος κόμματος, γιούς αντιδημάρχων, καθώς και εκλέκτορες του νεόυ υπουργού Τουριστικής ανάπτυξης, που σε κανάλια θέλει το καλό της Ελλάδος, οι αμόρφωτοι.
(ανεξαρτήτως πολιτικής κατεύθυνσης), Αυτή είναι η Ελλάδα, αυτήν την Ελλάδα κληρονομήσαμε την διαπλεκόμενη, αυτήν την Ελλάδα θα παραδώσουν, αυτών που  προσκυνούν γλείφουν σέρνονται, και κοιμούνται με τους συμβούλους των υπουργών.


Το ανάλογο μνμ, και οι αποδείξεις στάλησαν μέσω φίλου και Αδελφού, στο email στην σελίδα της ζούγκλας, του Κου Τριανταφυλλόπουλου.

6
Παρόλο τον θόρυβο, που έχει γίνει οι εκπρόσωποι των τραπεζών, ιδιωτικές εταιρείες συνεχίζουν να απειλούν τους δανειολήπτες, όσους μπορούν βέβαια, ψυχολογικά.
Μία από αυτές τις εταιρείες είναι και η ΜΕΛΛΟΝ, όπου εργάζονται όλα τα όντα του παρελθόντος. Έτσι λοιπόν η ΜΕΛΛΟΝ εκπροσωπή την Εθνική τράπεζα. Πίσω από αυτήν την εταιρεία κρύβονται ιδιώτες αλλά και τραπεζικοί. Σε ευρύτερη έκφραση η μαύρη αδελφότητα.

Σελίδες: [1]