Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - ΚΛΑΣ

Σελίδες: [1] 2 3 ... 12
1
Ιατρικές Επιστήμες και θεραπευτική / ΕΜΒΟΛΙΑ!
« στις: Οκτωβρίου 19, 2013, 16:31:00 »
Εάν πιστεύετε στα εμβόλια τότε δεν πιστεύετε στην τελειότητα του ανθρώπινου σώματος

Read more: http://enallaktikidrasi.com/2013/10/ean-pisteyete-sta-emvolia-tote-den-pisteuete-stin-teleiotita-toy-anthropinou-somatos/#ixzz2iAoP8Jcp


Είναι σαφές και απλό, δεν μπορείτε να πιστέψετε και στα δύο. Η εμπορία των εμβολίων βασίζεται στο φόβο και τον εκφοβισμό με σταθερή ενίσχυση του μύθου ότι το ανθρώπινο σώμα έχει κάτι λάθος και είναι ανίκανο να προστατευθεί έναντι των ξένων εισβολέων. Οι άνθρωποι έχουν ζήσει στη Γη για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, αλλά στη διάρκεια μόνο ενός αιώνα, οι μαζικοί πληθυσμοί έχουν εξαπατηθεί να πιστεύουν ότι δεν μπορούν πλέον να επιβιώσουν σε αυτόν τον πλανήτη χωρίς ξένο DNA και ανθρωπογενείς χημικές ουσίες που εγχέονται στο σώμα τους. Τα ψέματα έχουν επαναληφθεί τόσο συχνά, ωστε έχουν γίνει η αλήθεια για δισεκατομμύρια ανθρώπους-και ανεξάρτητα από το προσόν και τη λογική αυτοί οι άνθρωποι υποβάλλονται να υπερασπιστούν την αλήθεια τους μέχρι την ώρα που θα έρθει μια εναλλακτική άποψη. Αν πιστεύετε στα εμβόλια, δεν πιστεύετε στη φυσική υγεία και σίγουρα δεν έχετε καμία εμπιστοσύνη στο ανθρώπινο σώμα και σε όλη την τελειότητα του.


Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα δώρο – μια απίστευτη βιολογική μηχανή ικανή με μια αξιοσημείωτη ποικιλία στη μορφή και την λειτουργία της. Είναι η παλαιότερη από οποιαδήποτε τεχνολογία υπάρχει στον κόσμο σήμερα και έχει επιζήσει στους αιώνες, με την αύξηση του πληθυσμού που μπορεί να οριστεί ως επιτάχυνση, και όχι επιβράδυνση. Ωστόσο, είναι συνεχώς υποτιμημένη, υποτιμημένη και πάντα κρίνεται στην αδυναμία της να «αποδώσει» ακόμη και σε μια ικανοποιητική δυνατότητα. Το ανθρώπινο σώμα έχει υποστεί βλάβη από τη γέννησή του, οπότε πρέπει να το γεμίσουμε με χημικές ουσίες, έτσι ώστε να μπορέσει να επιβιώσει-αυτή είναι η φιλοσοφία της επικρατούσας ιατρικής.Η αλλοπαθητική ιατρική πιστεύει ότι η πρόληψη μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της χημικής παρέμβασης, με τη χρήση φαρμάκων, εμβολίων, ακτινοβολία, και κυριολεκτικά δηλητήρια για τη θεραπεία της νόσου. Υπό αυτή την έννοια, χρησιμοποιεί ένα αποτυχημένο πρότυπο και αποδεικνύεται ότι είναι η μάστιγα της ανθρωπότητας, όπως αποδεικνύεται από τα ποσοστά στους ηλικιωμένους πληθυσμούς που ζουν σε περισσότερο πόνο και αναπηρία από ό, τι σε οποιοδήποτε άλλο σημείο στην ιστορία μας.

Η δική μας βιομηχανία τροφίμων , τα επίπεδα ρύπανσης, τα τοξικά προϊόντα των καταναλωτών,επίσης, ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό, αλλά τα πρότυπα ιατρικής περίθαλψης συμπεριλαμβανομένων των φαρμακευτικών ειδών αρμόζουν πολύ καλά στην εξίσωση που βοηθά στη δημιουργία του τύπου για εξασθένηση.
“Ένας 65-χρονος άνδρας έχει σήμερα περίπου 15% λιγότερη μυϊκή μάζα, 20% λιγότερο καρδιοαναπνευστική αντοχή, 30% μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης της νόσου και είναι περισσότερο από το 40% λιγότερο δραστικός από τον εαυτό του μόλις πριν από 60 χρόνια,” είπε η Δρ Ρεμπέκα Malasky , Διδάκτωρ της Ιατρικής ορθοπεδικός.
 Ο Δρ Malasky λέει ότι οι άνθρωποι ζουν περισσότερο, αλλά όχι καλύτερα από την άποψη της ποιότητας της ζωής και της υγείας, ειδικά όταν συγκρίνουμε τους σύγχρονους πληθυσμούς αυτών μόλις 50 με 70 χρόνια πριν. Έτσι, αν και το προσδόκιμο ζωής είναι πλέον πιό μακροχρόνιο, έχει έρθει με κόστος. “Θα υποφέρουν περισσότερο με αναπηρία και πόνο που αυξάνεται με ρυθμό τουλάχιστον 8-12% ανά δεκαετία μετά την ηλικία των 50 ετών”, δήλωσε η Malasky.Ένας από τους ισχυρισμούς που έχουν οι κατασκευαστές εμβολίων είναι ότι το ανθρώπινο προσδόκιμο ζωής σήμερα σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην έλευση των εμβολίων, δεδομένου ότι ισχυρίζονται ότι τα φάρμακα αποτελούν μια από τις πιο σημαντικές ιατρικές ανακαλύψεις του περασμένου αιώνα, που βοήθησαν να απαλλαγούμε απο ασθένειες. Είναι απλά ένας ακόμη μύθος που συνεχίζεται μέσω της επανάληψης και του προγραμματισμού (NLP) στα σχολεία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης. {Νευρο-γλωσσικός προγραμματισμός ( NLP ) είναι μια προσέγγιση για την επικοινωνία, την προσωπική ανάπτυξη, καθώς και την ψυχοθεραπεία} και είναι ένας από τους ευκολότερους και πιο διαδεδομένες μεθόδους για να πείσουν. Τα γνωστά πράγματα απαιτούν λιγότερη προσπάθεια για την διαδικασία και αυτό το συναίσθημα της ευκολίας επισημαίνει ασυναίσθητα την αλήθεια (αυτό ονομάζεται γνωστική ευχέρεια ).

Τα εμβόλια δεν μας έχουν σώσει ποτέ. Οι εκθέσεις σχετικά με δύο αιώνες επισήμων στατιστικών στοιχείων δίνουν ακριβώς μια μικρή πρόβλεψη για το πώς μια ολόκληρη βιομηχανία έχει γεννήσει παραπληροφόρηση για να πειστούν οι άνθρωποι ότι οι βαρύτατες ασθένειες όπως η πολιομυελίτιδα, η ιλαρά, ευλογιά, και άλλα ξεριζώθηκαν λόγω των εμβολίων. Δεν είναι έτσι. Ήταν ήδη σε ύφεση, όπως προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία θνησιμότητας. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ στα αγγλικά http://preventdisease.com/news/10/102510_vaccines_did_not_save_us.shtml#LeicsTable_29  ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο  που  δείχνει ότι τα καλά εμβολιασμένα άτομα κατά της ευλογιάς διπλασίασαν τα ποσοστά θνησιμότητας από των μη εμβολιασμένων. Η βελτιωμένη υγιεινή, το καθαρό νερό, λιγότερος συνωστισμός, η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και διατροφής, είναι αυτό που συνέβαλε στην πτώση της νόσου, ΟΧΙ τα εμβόλια.Διαβάστε επίσης στα Ελληνικά για περισσότερα στοιχεία το άρθρο Εμβόλια και Αυταπάτες

Η βασική αλήθεια χρησίμευσε ως βάση για το βουνό των ψεμάτων γνωστό ως εμβολιασμοί, ήταν η παρατήρηση ότι τα θηλαστικά που αναρρώνουν από τη μόλυνση με μικροοργανισμούς αποκτούν φυσική ανοσία από περαιτέρω μολύνσεις. Όποτε τα Τ κύτταρα (τα μικρά κύτταρα packman που σκοτώνουν τους ιούς, τα βακτηρίδια, και τα καρκινικά κύτταρα, έτσι προσδίδουν την κυτταρική ανοσία) και τα Β κύτταρα (κύτταρα που παράγουν αντισώματα τα οποία προσδίδουν χυμική ανοσία) ενεργοποιούνται από διάφορες ουσίες ξένες προς το σώμα που ονομάζονται αντιγόνα, ορισμένα από τα Τ και Β κύτταρα γίνονται κύτταρα μνήμης. Έτσι, η επόμενη φορά που το άτομο συναντά εκείνο το ίδιο αντιγόνο, το ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να ενεργοποιηθεί σύντομα για να το κατεδαφίσει. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως ανοσία.

Αυτή η αλήθεια γέννησε την πεποίθηση ότι αν ένα ξένο αντιγόνο εγχέετε σε ένα άτομο, εκείνο το άτομο θα γινόταν έπειτα άνοσο σε μια μελλοντική μόλυνση. Σε αυτήν την πεποίθηση δόθηκε το όνομα, «εμβολιασμοί». Αυτό που οι προαγωγοί του εμβολιασμού απέτυχαν να συνειδητοποιήσουν είναι ότι η αναπνευστική οδός ΟΛΩΝ των θηλαστικών περιέχουν εκκριτική IgA (ένα αντίσωμα το οποίο ενεργοποιεί τη φυσική ανοσολογική αντίδραση) εντός της αναπνευστικής οδού του βλεννογόνου. Η παράκαμψη αυτής της βλεννογόνου πτυχής του ανοσοποιητικού συστήματος με απ ‘ευθείας έγχυση οργανισμών στην κυκλοφορία του αίματος οδηγεί σε διαφθορά στο ανοσοποιητικό σύστημα. Ως αποτέλεσμα, οι παθογόνοι ιοί ή βακτήρια δεν μπορούν να εξαλειφθούν από το ανοσοποιητικό σύστημα και να παραμείνουν στο σώμα, όπου θα αυξηθούν περαιτέρω ή /και θα μεταλλάσσονται καθώς το άτομο είναι εκτεθειμένο σε ολοένα περισσότερα αντιγόνα και τοξίνες στο περιβάλλον τα οποία εξακολουθούν να επιτίθενται το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ο μηχανισμός με τον οποίο το ανοσοποιητικό σύστημα αλλοιώνεται μπορεί καλύτερα να συνειδητοποιηθεί όταν αντιληφθεί ότι οι δύο πόλοι του ανοσοποιητικού συστήματος έχουν μια αμοιβαία σχέση. Ετσι, όταν ο ένας διεγείρεται, ο άλλος παρεμποδίζεται. Καθώς τα εμβόλια ενεργοποιούν τα κύτταρα Β να εκκρίνουν αντισώματα, τα κύτταρα Τ στη συνέχεια καταστέλλονται. Αυτή η καταστολή της μεταδιδόμενης μεσολάβησης κυττάρων είναι ένας βασικός παράγοντας για την ανάπτυξη του καρκίνου, και απειλητικές για τη ζωή λοιμώξεις. Στην πραγματικότητα, η «πρόληψη» της ασθένειας μέσω εμβολιασμού είναι, στην πραγματικότητα, μια ανικανότητα να αποβληθούν οι οργανισμοί λόγω της καταστολής της μεταδιδόμενης μέσω των κυττάρων απόκρισης. Έτσι, αντί για την πρόληψη των ασθενειών, εμποδίζουν πραγματικά την ασθένεια πάντα χαρακτηριστικός του ιατρικού μοντέλου που βασίζεται στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων και όχι την ασθένεια.
 
Οι οργανισμοί συνεχίζουν να κυκλοφορούν μέσα από το σώμα, και σε άλλους οργανισμούς (όπως καταδεικνύεται από την εργασία του καθηγητή Antoine Bechamp), ανάλογα με την οξύτητα και την τοξικότητα της εσωτερικής έκτασης του σώματος.


Επιπλέον, οι κατασκευαστές φορτώνουν τα εμβόλια με έκδοχα και συστατικά που καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα συμπεριλαμβανομένων των καρκινογόνων, ανοσοτοξικών, νευροτοξικών, καρκινογόνων και παράγοντες στειρότητας όπως το MSG, φορμαλδεΰδη, πολυσορβικό 80, θιμεροσάλη και πολλά άλλα τοξικά συστατικά.
Ο Δρ James R. Shannon, τέως διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ ανέφερε τον Δεκέμβριο του 2003 ότι «το μόνο ασφαλές εμβόλιο είναι αυτό που δεν χρησιμοποιείται ποτέ”.


Το σώμα είναι τέλειο στη φυσική του κατάσταση. Μπορεί να αντισταθεί στους ξένους εισβολείς με ευκολία εάν του δοθεί το κατάλληλο έδαφος για να θεραπεύσει, πράγμα που σημαίνει σωστή διατροφή, καθαρό νερό και το φως του ήλιου. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, εκτός από ίσως κάποια αγάπη. Αγαπήστε το σώμα σας φυσικά, διότι καμία έγχυση εμβολίων στο σώμα σας δεν είναι ασφαλής.
 
 
 
atheatignosi

 
 
Σημείωση Εναλλακτικής Δράσης:
 
Αν και συμφωνούμε με την άποψη του αρθρογράφου για την τελειότητα του ανθρώπινου σώματος όπως και για την επικινδυνότητα των εμβολίων, εντούτοις το ζήτημα δεν είναι εύκολο. Χιλιάδες γονείς έπαψαν να κάνουν εμβόλια στα παιδιά τους. Ένας πολύ μεγάλος αριθμός γιατρών επίσης τοποθετούνται μέρα με τη μέρα κατά των εμβολίων, ενώ δικαστήρια στις ΗΠΑ και αλλού στον κόσμο φέρονται να επιδικάζουν αποζημιώσεις σε οικογένειες των οποίων τα παιδιά βλάφτηκαν από τα εμβόλια. Από την άλλη, η πλειοψηφία των γονιών και των γιατρών συνεχίζουν κανονικά τα προγράμματα εμβολιασμών. Τα επιχειρήματα δεν λείπουν και από τις δύο πλευρές. Είναι σημαντικό λοιπόν να διαβάσετε προσεκτικά όλες τις απόψεις και όχι μόνο αυτές που φιλοξενούμε εμείς και να πάρετε συνειδητά την απόφασή σας, όποια κι αν είναι αυτή και να πράξετε με επίγνωση. Στο τέλος, πάντα η ευθύνη είναι δική σας.

2
Ο πιτσιρικάς αν συνεχίσει έτσι, τον βλέπω σε μερικά χρόνια να πρωταγωνιστεί στην πολιτική σκηνή της χώρας του...


Όσο θα υπάρχουν κοινωνικές αδικίες, θα γίνονται και επαναστάσεις...

Έχοντας πάντοτε επιφυλάξεις και για τις προβοκατόρικες ενέργειες...

3
Μερικά εξ'αυτών είναι και η εκφώνηση των ορφικών ύμνων...

4
Κρυπτο-ιουδαϊκό κράτος η Ελλάδα!
http://www.youtube.com/watch?v=Bz2oQLgYedE&list=PL52C362FE39D56CCF

Σύμφωνα με τον κύριο Μιχαλόπουλο το κράτος δεν είναι ελληνικό αλλά κρυπτο-ιουδαϊκό...Πως να μην θεωρείται κρυπτο-ιουδαικό το κράτος μας, όταν ο νέος αντιρατσιστικός νόμος θα προβλέπει και θα ποινικοποιεί την αμφισβήτηση του εβραικού ολοκαυτώματος...Σε αυτήν την εποχή, μπορούμε να αμφισβητούμε Θεό, μπορούμε να αμφισβητούμε παραδόσεις και πεποιθήσεις, χωρίς τιμωρία...Αυτό όμως που δεν επιτρέπεται να αμφισβητούμε είναι το εβραικό ολοκαύτωμα!...Μάλλον αυτό το γεγονός είναι ανώτερο ακόμα και από τον ίδιο τον Θεό! ¨Η μήπως κάποιοι θεωρούν εαυτούς τους...ΘΕΟΥΣ!Αφού η μοίρα ολόκληρης της ανθρωπότητας είναι κατευθυνόμενη και προδιαγεγραμένη από λίγα άτομα...

 

5
Νέα μέλη στο Φόρουμ / Απ: Χαιρετώ σας!
« στις: Απριλίου 29, 2013, 18:50:57 »
Κάνοντας μια μεγάλη βόλτα στο διαδίκτυο σε διάφορες ιστοσελίδες - τελικά μη σχετικές όπως καταλαβαίνω αν και σχετιζόταν με εσωτερισμό κτλ -, έφτασα και σε αυτό το φόρουμ. Αυτό που εγώ κατάλαβα είναι πως εδώ μέσα υπάρχει Αλήθεια, πως εδώ μέσα δεν θα με κοροϊδέψουν.
Πριν καταφέρω να εγγραφώ χάθηκα μέσα στο φόρουμ με τις ώρες και με τις μέρες, και συνεχίζω να χάνομαι. Πολύς πλούτος γνώσης και - θα το ξαναπώ - Αλήθεια.

Μάριος

Αγαπητέ φίλε, χωρίς να είμαι μέλος ή να γνωρίζω προσωπικά τα άτομα που διαχειρίζονται αυτό το φόρουμ, σε διαβεβαιώ ότι κανείς από εμάς εδώ πέρα δεν ισχυρίζεται ότι κατέχει την μοναδική και αληθινή γνώση πλην όμως, θα συναντήσεις άτομα τα οποία έχουν, όχι στενούς αλλά διευρυμένους ορίζοντες και προσπαθούν να χτίσουν έναν κόσμο με λιγότερο υλισμό και φυσικά με λιγότερη υποκρισία...

6
Η Στοά.΄. της Τέχνης / ]Santiago's Dream
« στις: Απριλίου 29, 2013, 18:33:00 »

7
http://secretfilesdecode.blogspot.gr/2013/04/grande-oriente-universal-greece-25042013.html


ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ , ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Αυτός είναι μέγας χριστιανός ορθόδοξος...(όπως αφήνει να υπονοηθεί)

Μπορεί να συμβιβαστεί ο χριστιανισμός με τον τεκτονισμό?

8
Φιλοσοφία, Γλωσσολογία / Απ: Γιατί η Ελλάδα?
« στις: Απριλίου 26, 2013, 12:51:25 »
Pedro Olalla: ¿Por qué Grecia?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U9NeWHJ3yw8#!

Οι ξένοι εκτιμούν τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό.

Εμείς οι σημερινοί Νεοέλληνες γνωρίζουμε τι πραγματικά σημαίνει Αρχαίος Ελληνικός Πολιτισμός, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?


Δυστυχώς εμάς, αγαπητή φίλη μου, μας έχουν μάθει από μικρά παιδιά, να είμαστε ύλιστές, διαποτισμένοι από τις "αρχές" του Lifestyle και της "γκλάμουρους" ζωής, όπου δυστυχώς πρώτοι οι γονείς μας, μας παρακινούν σε αυτόν τον τρόπο ζωής, σε συνδυασμό πάντοτε με την πλασαρόμενη παιδεία στα σχολεία κατά τα πρότυπά ανθρώπων τύπου Ρεπούση(οι Έλληνες στην Σμύρνη συνωστίζονταν!)

Στον κόσμο των μεγάλων τραπεζιτών και των πολυεθνικών, δεν ξέρω αν κυριαρχούν και πολύ οι αξίες του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού...

9
Αυτή είναι η λεγόμενη πολυπολυτισμική κοινωνία. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κακή, όμως! Τίθονται ευλόγως κάποια ερωτήματα:

Σε μια δημοκρατική κοινωνία, ερωτήθηκαν οι γηγενείς πληθυσμοί αυτής, αν αυτοί επιθυμούν αλλόφυλους πληθυσμούς?

Μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά όλοι αυτοί οι διαφορετικοί πληθυσμοί?

Τελικά ποιανών ιδέες και νοοτροπίες πρέπει να κυριαρχήσουν? Των ηθικοτέρων(σύμφωνα με την μέση αντίληψη του ανθρώπου) ή των ισχυροτέρων?

Ή μήπως του Κεφαλαίου?

Άς έρθουν στην Χώρα μας και υπερτριπλάσιες φυλές αλλοφύλων από τις ήδη υπάρχουσες. Όμως αυτή η προσθήκη και <<σύνθεση>>, μπορεί να βοηθήσει στην αρμονία, την πρόοδο και εξέλιξη μιας κοινωνίας ή οδηγείται αυτή η κατάσταση, με διορατική ακρίβεια, σε μια εμπόλεμη ζώνη τύπου Βιετνάμ?

Ποιος ξέρει όμως πραγματικά. Ίσως το εγγύς μέλλον να μας αποκαλύψει την πραγματική αλήθεια...

10
Άν οι δικοί μας πολιτικάντηδες έμοιαζαν έστω και στο απειροελάχιστο, στους Κύπριους Πολιτικούς, τους Σκοπιανούς(την πολιτική ηγεσία τουλάχιστον) θα τους είχαν κόψει τα πόδια(για να μην πω και τίποτε άλλο) και θα ανησυχούσαν για την δική τους οντολογική ύπαρξη.

Οι Κύπριοι, σε δύσκολες περιστάσεις, τόλμησαν και τολμούν να ορθώσουν το ανάστημα τους και να πουν ΟΧΙ στο σχέδιο ΑΝΑΝ, ΟΧΙ στην είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε., ΝΑΙ στην έρευνα. στην εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων και του ορυκτού πλούτου της και για πρώτη φορά, Ευρωπαική Χώρα, κατορθώνει να μην υποκύψει σε εκβιαστικά διλλήματα των ανόητων λογιστών της τρόικας και της Ε.Ε. και επαναστατεί πραγματικά εναντίον των σκοτεινών σχεδίων των διεθνών τοκογλύφων και καπηλευτών της ανθρωπότητας, όπου εξαιτίας τους βυθίζεται ολόκληρη η ανθρωπότητα στο σκότος και στην δυστυχία.

Ελληνισμός σημαίνει Αφύπνιση, σημαίνει Συνείδηση, σημαίνει Φως...
Και απ΄ότι φαίνεται , κάποιοι Έλληνες το θυμούνται ακόμα.

11
1. Να δοθεί ΟΛΗ η εκκλησιαστική περιουσία πίσω στον Ελληνικό Λαό, συμπεριλαμβανομένης και ΟΛΗΣ της περιουσίας των μοναστηριών.

2. Να απολυθούν όλοι οι κληρικοί από δημόσιοι υπάλληλοι.

3. Να φύγει όλη η εβραιοχριστιανική κατήχηση από τα Ελληνικά σχολεία.

4. Να φύγουν όλες οι εβραιοχριστιανικές εικόνες, από τα δημόσια κτίρια.

5. Να μην φορολογείται ο 'Ελληνας πολίτης για την εβραιοχριστιανική εκκλησία.

6. Να γίνει συνταγματική τροποποίηση, έτσι ώστε να διαχωριστεί απολύτως το κράτος από την εβραιοχριστιανική εκκλησία, και να μην ασκεί καμία πλέον εξουσία πάνω στον Ελληνικό Λαό.

7. Να ανοίξει το 'Αγιος 'Ορος σε όλους τους 'Ελληνες πολίτες, και να μην είναι κατεχόμενη Γη των εβραιο-αποικιοκρατών, ενώ συνταγματικά πρόκειται για Ελληνική Γη.

Πόσοι λοιπόν, είμαστε σύμφωνοι να ελευθερωθούμε, από αυτούς τους απατεώνες, τους ψυχασθενείς και τα καθάρματα, που μας τρώνε την ψυχή, και πίνουν το αίμα - χρήμα του Ελληνικού Λαού?

Και αν είμαστε σύμφωνοι, λοιπόν, πότε θα πάμε παρακάτω, να υλοποιήσουμε την Βούλησή μας?

Καλή μου Rose, αυτές οι στιγμές δεν θα αργήσουν να έρθουν...Ο κόσμος και ιδίως οι νεότερες γενιές έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται την γελοιότητα που δέρνει αυτό το μόρφωμα εβραιο-ελληνοχριστιανικής <<διδασκαλίας>>...

Σχετικά πάλι με το Άγιο Όρος, βλέπω να ξεπουλιέται σε καμιά ρωσική εταιρεία(Σε πολλά κοινόβια, η κυρίαρχη γλώσσα είναι τα ρώσικα) χάριν της μνημονιακής πολιτικής...

12
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ON CAMERA ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΟ ΠΡΕΣΒΗ!

http://www.youtube.com/watch?v=-XuIfISfXD8

13
Μυστικισμός - Αποκρυφισμός / Απ: Φυτοφαγία ή Κρεωφαγία?
« στις: Φεβρουαρίου 27, 2013, 11:26:01 »


Μία λύση που μπορεί να αντικαταστήσει την δολοφονία ζωντανών, είναι να καλλιεργούμε τεχνητά κρέας, μέσω ανάπτυξης κυττάρων και ιστών, κάτι που η σύγχρονη επιστήμη ήδη μελετάει.

'Ισως αυτό δώσει την λύση, αλλά εύχομαι να μην γίνει αιτία περαιτέρω διατροφικών προβλημάτων.


Απίστευτο! Τεχνητό κρέας για χορτοφάγους

http://www.newsnow.gr/article/368324/apistefto-texnito-kreas-gia-xortofagous.html

Οι επιστήμονές μας έμαθαν να καλλιεργούν τεχνητό κρέας – αυτή την εντυπωσιακή δήλωση έκαναν πρόσφατα Αμερικανοί μηχανικοί της εταιρείας Modern Meadow.

Παρουσίασαν μία μοναδική τεχνολογία παραγωγής τεχνητού κρέατος.

Η βάση της διαδικασίας είναι η παραγωγή ινών κρέατος από κύτταρα του μυϊκού ιστού ζώων, τα οποία έχουν ληφθεί μέσω βιοψίας. Αυτές οι ίνες συμπιέζονται σε διάφορα σχήματα, και στη συνέχεια καλλιεργούνται σε βιοαντιδραστήρα. Οι επιστήμονες που ανέπτυξαν την τεχνολογία αποκαλούν χαριτολογώντας τη συσκευή, που προσδίδει στην πρώτη ύλη το σχήμα της μπριζόλας, ως εκτυπωτή, ενώ την πρώτη ύλη ως βιομελάνια, τα οποία μπορούν να ζωγραφίσουν ένα φωτεινό μέλλον του κόσμου χωρίς βία κατά των ζώων. Με παρόμοιο τρόπο η εταιρεία Modern Meadow σχεδιάζει να ξεκινήσει και την παραγωγή δερμάτινων ειδών.

Η ίδια η ιδέα είναι άξια σεβασμού. Μπορεί να φανταστεί κανείς, πόσες ζωές ζώων θα σωθούν από τα «τεχνητά» ανάλογα του κρέατος και του δέρματος. Επιπλέον, είναι αρκετά πιθανό, ότι στο μέλλον αυτή η μέθοδος θα είναι πολύ πιο οικονομική, απ’ ότι ο πλήρης κύκλος της παραγωγής του φυσικού κρέατος, ξεκινώντας από την εκτροφή του ζώου, τη συντήρησή του και την πάχυνσή του, στη συνέχεια τη σφαγή, τη μεταφορά και άλλα.
 


Ο Πίτερ Τιλ, ένας από τους πρώτους επενδυτές του Facebook και ο ιδρυτής του Paypal, σύμφωνα με ορισμένα στοιχεία, επένδυσε σε αυτό το πρόγραμμα περίπου 350000 δολάρια. Ο κύριος Τιλ θεωρείται ένας άνθρωπος, που δεν πετάει τα λεφτά του στον αέρα. Έτσι, μπορεί κανείς να υποθέσει, ότι τη Modern Meadow την περιμένει ένα λαμπρό μέλλον. Τους επιστήμονες υποστηρίζει και η οργάνωση για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων PETA, η οποία προσφέρει στην πρώτη εταιρεία, η οποία θα ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή τεχνητού κρέατος κοτόπουλου, βραβείο ύψους 1 εκατ. δολαρίων.

Ωστόσο, δεν είναι καθόλου σαφές, πως θα επηρεάσει η κατανάλωση τεχνητού κρέατος την υγεία των ανθρώπων. Την άποψή της εξέφρασε στη «Φωνή της Ρωσίας» η γιατρός-διαιτολόγος Μαρίνα Τσαπόβιτς:

- Θεωρώ, ότι μόνο ο χρόνος και οι διεξοδικές έρευνες του νέου προϊόντος θα μπορέσουν να του δώσουν το «πράσινο φως». Κανένας δεν ξέρει ποια θα είναι η επίδραση αυτού του «κρέατος» στην υγεία μας μετά από 10-15 χρόνια, καθώς και στις μελλοντικές γενιές. Θυμηθείτε την ευφορία της ανθρωπότητας, όταν δημιουργήθηκαν τα πρώτα γεννετικά τροποποιημένα τρόφιμα. Ενώ τώρα προσέχουμε, ώστε αυτά τα «αριστουργήματα» της επιστημονικής προόδου να μη βρεθούν στο τραπέζι μας. Η εμπειρία δείχνει, ότι μόνο τα φυσικά προϊόντα είναι ευεργετικά για την υγεία. Θα παρακολουθούσα με ενδιαφέρον την τύχη αυτής της δημιουργίας, αλλά είναι απίθανο ότι θα συστήσω ποτέ για κατανάλωση παρόμοιο κρέας σε ασθενείς μου.

Επίσης επιφυλακτικός στη δημιουργία τεχνητού κρέατος είναι και ο ασκούμενος χορτοφάγος Πιότρ Σεκαλιόφ:

- Προσωπικά, πιστεύω ότι αυτή η επινόηση δεν έχει νόημα, επειδή εκείνοι που θέλουν να απαρνηθούν το κρέας, θα το απαρνηθούν και χωρίς υποκατάστατα, ενώ εκείνοι, οι οποίοι είναι προσκολλημένοι στο κρέας, θα εκλάβουν την ιδέα του τεχνητού κρέατος ως προσβολή.

Οπότε, θα κάνει το τεχνητό κρέας επανάσταση στο σύστημα διατροφής, ή η ιδέα αυτή θα πάψει στο ξεκίνημα, χωρίς να βρει ανταπόκριση στους καταναλωτές, ο χρόνος θα δείξει. Εμείς απλά μπορούμε να περιμένουμε τις περαιτέρω εξελίξεις.

14
Εσωτερισμός / Η Νεράιδα...Κ. Παλαμάς
« στις: Φεβρουαρίου 26, 2013, 03:10:25 »
Η ΝΕΡΑΪΔΑ

Τρεις κοπέλες λυγερές,
να στο δρόμο μοναχές.

Όποιος με Νεράιδα κοιμηθεί,
τις κοπέλες πια δεν τις ποθεί.

Τρεις κοπέλες λυγερές
μου χαμογελάνε τρεις χαρές.

Όποιος τη Νεράιδα ερωτευτεί
με γυναίκα δε θα παντρευτεί.

Τρεις κοπέλες μοναχές
πάνε πάνε τρεις ψυχές.

Σύρτε στο καλό,
σύρτε στην ευκούλα του Θεού.

Στάλα στάλα μου το πίνεις το μυαλό,
Πρασινομαλλού!15
ΤΗC XΡΙCΤΙΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗC ΞΕΦΤΙΛΑC ΤΟ ΑΝΑΓΝΩCMA
http://www.youtube.com/watch?v=G9puKjf1xmg

7:45

Οι καλοί εβραίοι είναι μόνο οι χριστιανοί.  Εγώ το δηλώνω ευθέως!   ;D

Επίσης, καλοί εβραίοι είναι οι μεγάλοι οπαδοί και υποστηρικτές του καπιταλισμού και της πλουτοδημοκρατίας...

Υ.Γ. Καλά αυτή η ανώμαλη συνομιλία έχει πολλή πλάκα!

Σελίδες: [1] 2 3 ... 12