Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - efthymios

Σελίδες: [1]
1
Γενικά θέματα προβληματισμού / Απ: Ποιός είσαι?
« στις: Νοέμβριος 30, 2011, 10:24:45 »

...(Είσαι σίγουρος ότι δεν είσαι τρελός? Είσαι σίγουρος ότι δεν είσαι φονιάς?
Είσαι σίγουρος ότι δεν είσαι παιδεραστής? Είσαι σίγουρος ότι δεν καταπατάς κάθε μέρα τα συναισθήματα των γύρω σου? Και τι κάνεις γι' αυτό? Μπορείς να απαντήσεις στον εαυτό σου?
".....Ποιος είσαι στ' αλήθεια...?")...
 φίλε -λη... Avaris ... όσο και αν προσπαθώ να μην απαντώ σε διάφορα σχόλια, αυτή τη φορά δεν άντεξα!... μου ξεσήκωσες το θηρίο μέσα μου,  αλίμονο φίλε – λη μου αν δεν είμαι σίγουρος για τα πιο ΑΠΛΑ δικαιώματα του συνάνθρωπου, αλίμονο να σκέφτομαι να γίνω φονιάς, παιδεραστής....να καταπατώ τα συναισθήματα των γύρω μου..... η βία από όπου και αν προέρχεται και για όπιον σκοπό θα φέρει βία, (θυμήσου τον Γκάντι!), ...από αυτή την μικρή χώρα που λέγετε Ελλάδα όπου γεννήθηκε η δημοκρατία, (1ος νόμος του Συντάγματος) ''εκεί που ξεκινά το δικό σου δικαίωμα ΣΤΑΜΑΤΑ το δικό μου''!!! ... και μη φέρνεις παράδειγμα τους σημερινούς πολιτικούς που δεν τηρούν τους νόμους, ΕΜΕΙΣ είμαστε ο νόμος...ο απλός άνθρωπος!!! και κατά την ταπεινή μου γνώμη το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο, είναι να ΠΑΙΞΕΙΣ με τα συναισθήματα του!!! καλέ μου φίλε – λη ας δώσουμε απλόχερα αγάπη και συμπόνια για τον άνθρωπο γύρο μας...χωρείς δάφνες, φώτα, μεγάλα λόγια και κόκκινα χαλιά...στο χέρι μας είναι να σταματήσουμε το δάκρυ, την πείνα, τον πόλεμο, τον πόνο (σωματικό και ψυχικό), το μίσος, την διχόνοια, την ζήλια, ... ΑΠΛΑ να έχουμε μέσα μας την ακακία!!!... πάρε το σπαθί της αγάπης και γίνε μαχητής του φωτός...και όταν βάζεις το κεφάλι σου στο μαξιλάρι το βράδυ, νιώσε το μεγαλείο της καλοσύνης σου για τον συνάνθρωπο... να θυμάσαι ότι ακόμη υπάρχουν άνθρωποι!!!... ότι και αν κάνει το κακό.... το καλώ θα κυριαρχήσει κάποτε!!!!!!!!!!!! :)

4
...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Σελίδες: [1]