Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Rose

Σελίδες: [1] 2 3 ... 403
1
Επίσης όποιος άλλος θεωρεί πως η ΑΜΡΑ είναι Αίρεση, ή οτιδήποτε δαιμονικό σατανικό κτλ...

ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...

2
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1700481600124664

Η Συκοφαντία εναντίον του Εργου μας Συνεχίζεται γιατί δεν βολεύει σε πολλούς η Αλήθεια, και προσπαθούν, τα συμφέροντα να μας συνδέσουν με τον σατανισμό,

μια και οι ίδιοι ειναι σατανιστές, και δαιμονισμένοι, μια και ανήκουν στην Ομάδα των ανθρώπων που καταστρέφουν την Ανθρωπότητα.

ΔΕΝ δεχόμαστε την ύπαρξη του Σατανά ηλίθιοι, πώς γίνεται να είμαστε σατανιστές? Αλλά είναι τόσο βλαμμένοι πού να κατανοήσουν ότι οι Σοφοί του κόσμου, δεν ασχολούνται με αυτές τις βλακείες.

Δεν θα ασχοληθώ άλλο με τον κάθε βλαμμένο που μας συκοφαντεί, ή θεωρεί πως είμαστε σατανιστές, γιατί έχει σοβαρό πρόβλημα εγκεφαλικής δυσλειτουργίας και νοημοσύνης... έχει κακοψυχία, ζηλοφθονία, και κακοβουλία...


Εχω γράψει πολλές φορές δημόσια, πως το Εργο μας απευθύνεται μόνο σε Ανθρώπους με Νοημοσύνη και Ηθική, οι υπόλοιποι ας τους αναλάβει η Μητέρα Φύση, με συνεχόμενες ανακυκλώσεις και δοκιμασίες μπας και αποκτήσουν μέσα τους Ανθρωπιά, και Διάκριση..

Για ακόμα μια φορά παρατηρήσαμε πως μας συκοφάντησαν, κάποιοι βλαμμένοι... υποτίθεται πως είναι δήθεν σάτυρα, αλλά τα μηνύματα τους, τα περνάνε, και ήδη αρκετοί ανίδεοι, θεωρούν πως είναι αλήθεια γιατί δεν έχουν δει πως πρόκειται για βλακείες, που γράφει ο κάθε κακόβουλος...

Πλάτωνας Τρίολος δεν υπάρχει, έχει βγει από την δαιμονισμένη φαντασία τους, ούτε είναι πρόεδρος της ΑΜΡΑ, είμαι Διαχειρίστρια, από την αρχή που δημιουργήθηκε... Τέλος με τις βλακείες πια, σιχάθηκε η ψυχή μας...

_______________

https://xeroteana.com/%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CE%B8%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%AD%CE%BA/?fbclid=IwAR21tz-kOeyBBfSL8Jwwgk69P1dugu0x6KVez_VJWut3NGOb16tbtu_3ncM

Τεράστιο θράσος! Σατανιστής ιερέας έκανε μήνυση σε Χριστιανούς!
by Λουκάς Αιθεροβάμων
4 years ago


Μήνυση κατ’ αγνώστων και κατά παντός υπευθύνου για το αδίκημα της νεκροφιλίας κατέθεσε ο Αρχιερέας της Εκκλησίας του Σατανά στην Ελλάδα κος Πλάτωνας Τρίολος. Συγκεκριμένα ο σατανιστής κύριος Τρίολος ο οποίος είναι πρόεδρος της ΑΜΡΑ, ακρωνύμιο της Μυστικιστικής Ροδοσταυρικής Αδελφότητας κατέθεσε μήνυση για νεκροφιλία εναντίον όσων προσκύνησαν το ιερό λείψανο της Αγίας Ελένης στην πρόσφατη περιοδεία του στην χώρα.

Είναι τεράστια υποκρισία να μην μπορώ εγώ να σφάξω ένα κόκορα η μια κατσίκα για να λατρέψω τον θεό μου χωρίς να μου φέρουν την αστυνομία ενώ αυτοί περιφέρουν το πτώμα μιας καημένης κυρίας που πέθανε πριν 500 χρονιά. Μάλιστα βάζουν ακόμα και μωρά να το φιλούν. Ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει στο σπίτι του, άλλα όχι και να προκαλούν και να βγαίνουν και στα κανάλια ωσάν να πρόκειται για κάτι το φυσιολογικό. Δεν έχω πρόβλημα με τους Χριστιανούς, έχω και φίλους Χριστιανούς, φτάνει να μην προκαλούν.

Φυσικά, όπως δηλώνει και ο ίδιος, η πράξη του είναι υπερβολική και ίσως αβάσιμη, άπλα θέλει να κάνει ένα statement για να τονίσει την αδικία που υπόκεινται οι Σατανιστές αλλά και άλλες θρησκευτικές ομάδες σε μια κατά τα άλλα ελεύθερη και ανεξίθρησκη χωρά.

Καταλαβαίνω ότι σε πολλούς θα ακουστεί εξοργιστικό και ίσως πολλοί Χριστιανοί θελήσουν να απαντήσουν ακόμα και με βια, παρόλο που η θρησκεία τους μιλά για συγχώρεση άλλα δεν μπορούμε άλλο να βλέπουμε αυτή την συνεχιζόμενη υποκρισία. Θεωρούμε ότι ο λόγος της μήνυσης μας είναι πολύ πιο ασήμαντος από μερικές δηλώσεις των θρησκευτικών ηγετών της Ορθοδοξίας όπως των κυρίων Σεραφείμ και Αμβρόσιου που προάγουν ξεκάθαρα την βία. Εμείς σαν Σατανιστές δεν βλάπτουμε κανέναν, ούτε υποκινούμε το μίσος. Το πολύ πολύ να σφάξουμε καμιά κατσίκα η κανένα κόκκορα για να επικαλεστούμε τον Σκοτεινό Άρχοντα. Δηλαδή όταν σφάζει την κότα η κυρα Σούλα στο χωρίο για να κάνει κοτόσουπα είναι καλά?
Μάλιστα δυσκολεύτηκε πολύ να βρει δικηγόρο να αναλάβει την μήνυση, άλλα ένας νεαρός άθεος δικηγόρος δέχτηκε να αναλάβει την δουλειά για εξάσκηση όπως δήλωσε και παρόλο που θεωρεί ότι δεν έχει ελπίδες να κερδίσει θα βάλει τα δυνατά του. Η μήνυση έγινε στην ΓΑΔΑ και αναμένεται να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.3
Το Αντίδοτο στην Υποδούλωση και Καταστροφή της Ανθρωπότητας βρίσκεται καθ' οδόν...

4
https://www.facebook.com/groups/194064624811359/permalink/697377504480066/

Σε λίγο πλησιάζει το 2021, και ήρθε η Ωρα για την Νέα μας Ελληνική Επανάσταση...

ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣ-ΣΩΘΟΥΜΕ...
διότι κινδυνεύουμε όλοι μας, αν δεν αντιδράσουμε...

Καλούμε την Πνευματικά Ελίτ της χώρας μας, κάθε Ελληνα πολίτη, με ορθολογισμό και πολιτισμό, να συμμετάσχει σε έναν Επιστημονικό Διάλογο, που θα μας οδηγήσει στην Διάσωσή μας.
Σας καλούμε να μελετήσετε την Πρόταση μας, και να αρχίσει ένας Πολιτισμένος Διάλογος, για να μπορέσουμε να Οργανωθούμε Ολοι Μαζί για να Απελευθερωθούμε. Παρακάτω είναι κάποιες από τις βασικές προτάσεις μας, που μπορούν να τροποποιηθούν μέσω του διαλόγου...

Προτείνουμε... στη ΝΕΜΕΣΙΣ
90% Οικονομική Αυτονομία σε κάθε Δήμο, να λειτουργεί Συνεργατικά - Συμμετοχικά. Κατάργηση κομμάτων, ενοποίηση του πολιτικού συστήματος, λειτουργώντας ως τοπικές Δημοτικές Επιχειρήσεις, με 10% συνδρομή για κεντρική διαχείριση και Αμυνα.

Σύμφωνα με την πρόταση μας... θα αλλάξει το πολιτικό σύστημα, σε Αληθινή Δημο-κρατία, ο τρόπος λειτουργίας μας, ως χώρα, θα αλλάξει, ελευθερώνοντας μας, οικονομικά, προσφέροντας την συν-ευθύνη στους Δημότες, να λειτουργήσουν Συμμετοχικά - Συνεργατικά, την Κοινωνία τους...
Σύμφωνα με την πρόταση μας...

1. θα εκμηδενιστούν οι μηνιαίοι λογαριασμοί
(ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα, νερό, θέρμανση, ιντερνετ, τηλέφωνο (σταθερό - κινητό), καύσιμα, κτλ) θα υπάρχουν μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα, με δωρεάν παροχή ηλεκτρικού ρεύματος), και πράσινες πηγές ενέργειας θα εγκατασταθούν σε κάθε δήμο.

2. θα υπάρχει πλήρης κάλυψη Πρόνοιας για όλους
(βασική διατροφή, στέγη, ρουχισμό, και μέσω κοινωφελής εργασίας στο Δήμο όπου υπάρχει δυνατότητα, σε στιγμές που βρεθεί κάποιος σε αδυναμία). Κανείς στους δρόμους, δεν θα είναι άστεγος, πεινασμένος, ψυχολογικά αφρόντιστος. Επίσης Δομές all inclusive σε κάθε Δήμο, θα επιβραβεύει, όσους προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά. Δημοτική ομάδα, θα χτίζει σπίτια, για άστεγους, έτσι ώστε κανείς, να μην μείνει χωρίς σπίτι, και ιδιοκτησία.

3. Διαγραφή όλων των κόκκινων και παράνομων χρεών σε τράπεζες. Διαγραφή όλων των οφειλών ΔΕΚΟ, εφορία, δεη, νερό, κτλ... Κάνουμε Reset στην Κρατική - Τραπεζική Ληστεία και εκμετάλλευση, απέναντι στον κάθε Ελληνα πολίτη.

4. Κατάργηση της Εφορίας, για όλους τους πολίτες, και αντικατάσταση με δημοτικά τέλη, μέχρι ο κάθε Δήμος, να δηλώνει περισσότερα έσοδα από έξοδα, βάση ίδρυσης συνεταιριστικών παραγωγικών επιχειρήσεων... Στο χέρι μας είναι, βάση οργάνωσης και εργασίας, να μην πληρώνει κανείς Δημοτικά τέλη, αρκεί να κάνουμε πλούσιο τον κάθε Δήμο, και ως Μέτοχοι, να έχουμε περισσότερα οφέλη. Αναλαμβάνουμε συμμετοχικά τις τοπικές μας κοινωνίες.

5. Οι επιχειρήσεις δεν θα πληρώνουν εφορία, αλλά (δημοτικά τέλη), για παράδειγμα, πάνω από καθαρά έσοδα 100,000 ευρώ (ή όπως η οικονομία θα το ορίζει). Σε περίπτωση που ο Δήμος έχει περισσότερα έσοδα από έξοδα, τότε θα χαρίζονται όλα τα δημοτικά τέλη.

6. Καταργείται το ασφαλιστικό.  Η Δωρεάν Παιδεία, Υγεία, ΑΜΕΑ, συντάξεις κτλ, θα χρηματοδοτούνται από δημοτικά τέλη, και προνοιακούς λογαριασμούς.

7. Η Δωρεάν Δημόσια Υγεία, για όλους, θα στηρίζεται από φυσικές θεραπείες στο 95% τουλάχιστον, πέραν ελαχίστων περιπτώσεων, μέχρι να αντικατασταθεί πλήρως το χημικό τοξικό και επικίνδυνο φάρμακο, όσο είναι εφικτό. Θα υπάρχει επιλογή στην θεραπεία, με ευθύνη του γιατρού, αλλά και του ασθενή εφόσον ενημερωθεί ολοκληρωμένα. Το κόστος της Δημόσιας Υγείας θα μειωθεί αυτόματα στο 1%, και εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς θα σώσουν την υγεία και τη ζωή τους, από το φαρμακευτικό λόμπι δολοφονίας και εκμετάλλευσης, μέσω των παρενεργειών των τοξικών φαρμάκων.

9. Η Διατροφή μας θα είναι απολύτως βιολογική, θα καταργηθούν όλα τα τοξικά φυτοφάρμακα. Θα στηριχτεί η υδροπονική καλλιέργεια, για μεγαλύτερες ποσότητες παραγωγής.

10. Η Ανεργία θα εκμηδενιστεί και θα αντικατασταθεί πλήρως, με Κοινωφελή Εργασία στους Δήμους.

11. Θα στηριχτούν Δημοτικοί παραγωγικοί συνεταιρισμοί, καθώς και ο ιδιωτικός τομέας της Επιχειρηματικότητας, έτσι ώστε να πλουτίσει η χώρα, οι Δήμοι, και όλοι οι Ελληνες πολίτες.

12. Οι εφοπλιστές θα επιστρέψουν στην χώρα, με μηδενική φορολόγηση. Εχουμε τον μεγαλύτερο ναυτικό στόλο παγκόσμια και λόγω λάθος πολιτικής τον έχουμε διώξει... με αποτέλεσμα να χάνουμε πάρα πολλά, οικονομικά οφέλη, ως χώρα.

13. Θα στηριχτούν οι αναδασώσεις, η προστασία του περιβάλλοντος, της χλωρίδας και της πανίδας ενισχύεται, δενδροφυτεύσεις και προστασία όλων των ειδών.

14. Θα καταργηθούν οι τράπεζες και θα υπάρξει μόνο άτοκος δημοτικός δανεισμός, για ανάγκες όπως επιχειρηματικότητα, αγορά σπιτιού, αυτοκινήτου, κτλ που μπορεί να εξοφλείται εύκολα, και με κοινωφελή εργασία.

15. Θα κυνηγηθούν δικαστικά, όσοι έχουν βλάψει τον Ελληνικό Λαό, Πολιτικοί (τα τελευταία 50 χρόνια, ερευνώντας και το πόθεν έσχες), Φαρμακευτικές για εγκλήματα και στην υγεία και ληστεύοντας δημόσια περιουσία, Τράπεζες με υπερτοκισμούς και τοκογλυφίες, πολιτικά κόμματα, μεγάλα κανάλια, κτλ για κλοπές κατά του Δημοσίου.

16. Η μοναστηριακή και εκκλησιαστική περιουσία θα επιστρέψει πίσω στον Ελληνικό Λαό, και θα υπάρξει ανεξιθρησκεία στην χώρα. Καταργούνται οι παπάδες ως δημόσιοι υπάλληλοι, και οι ενορίες θα αναλάβουν την λειτουργία των εκκλησιών τους. Οπου δεν υπάρχουν ενορίες να αναλάβουν τις εκκλησίες, θα μετατρέπονται σε βιβλιοθήκες και πολιτιστικά κέντρα.

17. Οι Δάσκαλοι και Καθηγητές, θα πληρώνονται από τους Δήμους, και θα επιλέγονται από τους Συλλόγους γονέων, που θα είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τα σχολεία των παιδιών τους.

18. Η παιδεία γίνεται ελεύθερη και διαδικτυακή, όλη η Γνώση και όλες οι σχολές θα δημοσιευθούν σε διαδικτυακό εκπαιδευτικό πόρταλ, έτσι ώστε όλος ο κόσμος να μάθει όσα θέλει και όσα μπορεί, στον δικό του χρόνο.  Θα υπάρχει ελεύθερη επιλογή για διαδικτυακή μάθηση, ή παρακολούθηση μαθημάτων σε σχολεία ή σχολές.

19. Καταργείται η μονιμότητα, των Δημοσίων υπαλλήλων, και υπάρχουν μόνο θέσεις για την κεντρική διαχείριση του κράτους, χωρίς μονιμότητα.

20. Η Δημοσιογραφία και τα ΜΜΕ, θα ελέγχονται από τους πολίτες και θα είναι κυρίως Δημόσια, μη ελεγχόμενη από επιχειρηματικά συμφέροντα, αλλά θα δρουν μόνο, για την ορθή ενημέρωση και το όφελος, του λαού.

21. Οι Δικαστικοί θα διορίζονται από τον Λαό, ανά περιοχή, και δεν θα είναι κρατικοί υπάλληλοι, ούτε θα υπάρχει μονιμότητα.

22. Ο κάθε Ελληνας πολίτης, θα μπορεί να καταγγέλλει δημοτικούς ή δημόσιους υπαλλήλους, και μπορούν να αντικαθίστανται αν ευσταθούν οι καταγγελίες τους.

23. Δεν θα υπάρξει κανείς αντισυνταγματικός νόμος, που να θίγονται Ελληνες πολίτες.

24. Οι λαθρομετανάστες επιστρέφουν άμεσα στις πατρίδες τους, και οι πρόσφυγες, θα πρέπει να εργάζονται και να πληρώνουν για τα έξοδα διαβίωσης τους, όσο χρειάζεται για την προσωρινή φιλοξενία τους. Οσοι, ξένης καταγωγής, θέλουν να φιλοξενηθούν στη χώρα μας, θα γίνει με την νόμιμη οδό, πρόσκληση, εργασία κτλ... Καταργούνται άμεσα ταυτότητες ελληνικής ιθαγένειας σε ξένους, καθώς και το δικαίωμα να ψηφίζουν. Οι ξένοι, κάτω από κάποιους όρους, μπορούν να έχουν Ελληνική υπηκοότητα αλλά ποτέ Ελληνική ιθαγένεια, διότι δεν είναι Ελληνες ιθαγενείς.

25. Καταργούνται τα ΜΑΤ, και αντικαθίστανται από εθνοφρουρά, με δυνατή φύλαξη όλων των συνόρων της χώρας μας, καθώς και θα συνεχίσει η δημοτική αστυνομία, ως υπηρεσίες security, φιλικές, για τους δημότες.  Καταργούνται τα πρόστιμα, και όπου υπάρχουν προβλήματα παρανομίας θα καλούνται για ενημέρωση και εκπαίδευση, έτσι ώστε να μην επαναλαμβάνονται οι παρανομίες.

26. Στήριξη της Οικογένειας, με Επίδομα της Ελληνίδας Μητέρας, μέχρι να ενηλικιωθούν τα παιδιά. Σεμινάρια και ψυχολογική στήριξη, έτσι ώστε να εκμηδενιστεί η ενδο-οικογενειακή βία, και να στηριχτεί η υγιής φροντίδα των παιδιών και της οικογένειας.

27. Οι φυλακισμένοι θα μπουν σε νέο πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης και εργασίας σε ελεγχόμενες κοινότητες, καταργώντας τις φυλακές με την σημερινή έννοια, καθώς θα διαχωριστούν, οι ισοβίτες, ή που διέπραξαν ανθρωποκτονίες, παιδεραστίες, βιασμούς κτλ. θα δημιουργήσουν την δική τους ξεχωριστή ελεγχόμενη κοινότητα, με εργασία και ψυχολογική υποστήριξη. Οι Ελεγχόμενες κοινότητες θα είναι αυτόνομες οικονομικά, από την εργασία των φυλακισμένων.

28. Ο Τουρισμός θα στηριχτεί ιδιαίτερα, με νέες δομές, που θα δημιουργούν παράδεισους σε όλη την χώρα, θα ενισχυθεί ο πολιτισμικός τουρισμός, συνέδρια, ενημέρωση για την Αρχαία Ελλάδα, festival, καθώς και ο ιατρικός τουρισμός, ειδικά ως Ιπποκράτεια ιατρική και Ασκληπιεία.

29. Ολα τα μαγαζιά, θα λειτουργούν με ελεύθερο ωράριο, και η ψυχαγωγία των Ελλήνων θα ενισχυθεί, έτσι ώστε όλος ο κόσμος να είναι ευτυχισμένος.
Διότι η Ζωή Αξίζει.. και πρέπει να την προστατεύουμε...

Η Οργάνωση, η Ελευθερία, η Ευημερία, είναι Συν-ευθύνη των Δημοτών, και η Βουλή είναι ένας χώρος διαπραγματεύσεων από εκπροσώπους, που έχουν εκπορεύσει ακομμάτιστα από τον Λαό, ανά Δήμο.

Αν ξεχάσαμε κάτι παρακαλούμε καταθέστε το για συζήτηση, στην ομάδα της ΝΕΜΕΣΙΣ, όπου σας προσκαλούμε να συζητήσουμε όλοι μαζί, την Ιδρυση Νέου Κοινωνικού - Πολιτικού Συστήματος που να εξυπηρετεί τον Ελληνικό Λαό, και όχι τους μιζαδόρους.

Αν δεν αλλάξουμε το Σύστημα, θα είμαστε για πάντα σκλαβωμένοι. Οσο πιο γρήγορα προχωρήσουμε, τόσο πιο γρήγορα θα δια-σωθούμε...

Ηδη έχουμε καθυστερήσει πάρα πολύ και για αυτό ακόμα τυραννιόμαστε... όμως τώρα υπάρχει η λύση που περιμέναμε, αρκεί να αρχίσει ένας διάλογος πολιτισμένος, που θα ιδρύσει ένα Νέο πολιτικό φορέα, για να αλλάξουμε το σύστημα...

Σας περιμένουμε όλους...

Καλούμε όλες τις Ελληνικές Ομάδες και μπροστάρηδες για συνεργασία σε έναν Νέο Ελληνικό Συνασπισμό να διασώσουμε Ολοι Μαζί, την χώρα μας, και τον Ελληνικό Λαό.

5
Από το 12/12/2012 έχουμε δημοσιεύσει πάρα πολλές ανακοινώσεις μας στο Facebook, διότι εκεί μπορούσαμε να ενημερώσουμε περισσότερο κόσμο, να υπάρχει περαιτέρω διάλογος...
Αναζητήστε τις υπόλοιπες δημοσιεύσεις μας εκεί, μέχρι να μεταφέρουμε πολλά μηνύματα μας, πίσω σε δικό μας forum.

ΑΜΡΑ
https://www.facebook.com/%CE%91%CE%9C%CE%A1%CE%91-492754497431395

Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων

https://www.rodokipos.com/

http://www.ortf.gr/

https://www.facebook.com/%CE%9F-%CE%A1%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CE%BA%CE%B7%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%83%CF%8C%CF%86%CF%89%CE%BD-362994033797470

Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων
https://www.facebook.com/groups/rodokipos

Ο ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ OFFICIAL
https://www.youtube.com/channel/UCaFj_tRaHeEesdIjHGFNg8Q

ΝΕΜΕΣΙΣ - Νέα Ελληνική Μεταρρυθμιστική Επαναστατική Συμμετοχική ΙΣΟπολιτεία
https://www.facebook.com/groups/194064624811359

ΝΕΜΕΣΙΣ - Νέα Ελληνική Μεταρρυθμιστική Επαναστατική Συμμετοχική ΙΣΟπολιτεία
http://www.nemesis-isopoliteia.gr/index.php

Orfeas Mavroudis
https://www.facebook.com/profile.php?id=100013895255641

Marina Tonti (Rose - Nemesis)
https://www.facebook.com/marina.tonti6
Γενικές πληροφορίες για την ΑΜΡΑ / H Tελική Αναμέτρηση
« στις: Δεκέμβριος 26, 2020, 11:30:58 »
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1635276089978549

25/12/2020
Χρόνια Πολλά, Ομορφα Ηλιούγεννα σε όλους τους Φίλους και Αδελφούς....

η Ελευθερία, η Ευημερία και η Ευτυχία, βρίσκονται καθ' οδόν, και το μόνο που χρειάζεται είναι να συντονιστείτε όλοι σας, Πνευματικά, με το Οραμα του Ροδόκηπου και της Νέμεσις, και να το εκφράσετε μέσα από τα δικά σας Εργα και χώρους... να λάμψει όλη η Γη...

Η Μητέρα Φύση δείχνει πάντα το δρόμο, μας έδειξε μύριες φορές, πως μετά από κάθε χειμώνα, έρχεται πάντα η Ανοιξη, και πως κάθε Ελευθερία, αποκτάται με Αγώνες... Οταν περάσει η μαύρη νύχτα της ψυχής, τότε το Ρόδο πάντα αναγεννιέται στις ψυχές όλων μας...

Ενας Νέος Κύκλος Ζωής γεννιέται, ένας Νέος Ηλιος θα διαδραματίσει, ακόμα ένα Κύκλο Μαθημάτων και Ψυχικών Εμπειριών, για όλους μας...

Μην ψάχνετε άλλο ψεύτικους σωτήρες, και μεσσίες, να σας σώσουν, αλλά για να είστε όλοι ασφαλείς, γνωρίστε την Μητέρα Φύση, που είναι η μόνη φυσιολογική Μητέρα Θεά όλων μας... και Εμείς όλοι τα παιδιά της...

Γιατί όποιος κατανοήσει την ύπαρξη της Παν-αγίας Μητέρας Φύσης, και συντονιστεί με το Οραμα, να είναι ευτυχισμένα όλα τα παιδιά της, ποτέ ξανά δεν θα δυστυχήσει, και δεν θα υποφέρει, πάντα θα είναι χαρούμενος, υγιής, και φυσιο-λογικός...

Με την Εναρξη της εποχής του Υδροχόου, για ακόμη μια φορά, (Σύνοδος Κρόνου - Δία στον υδροχόο), 21/12/2020, θα αλλάξουν πάρα πολλά, και θα τα κατανοήσουμε όλοι μαζί, και όλοι μαζί πάλι θα τα αλλάξουμε, διότι το Εργο που θα εξελιχθεί για τα επόμενα 2000 χρόνια θα είναι Συλλογικό... θα αφορά το Κοινό Οφελος κάθε Κοινωνίας, κάθε Ομάδας, κάθε Οικογένειας, κάθε Εθνους, και όλου του Πλανήτη Γη.

Οτιδήποτε σκοτεινό θα καθαρίσει απολύτως, όμως θα πρέπει πρώτα να εμφανιστεί, να κατανοηθεί, για να γιατρευτεί όλη η Ανθρωπότητα, με φυσικό εμβολιασμό, και όχι με τοξικά παραφύση εμβόλια, που πολλάκις έχουν προσφέρει ασθένειες και θάνατο, μια και παράγονται από απαθείς ψυχισμούς στην ανθρώπινη ταλαιπωρία, στον ανθρώπινο πόνο και δυστυχία, που αποβλέπουν κυρίως στην συγκέντρωση χρήματος και ισχύος...

Δυστυχώς όσο και να φαίνεται παράξενο σε πάρα πολύ κόσμο, δεν έχει καταλάβει όλος ο κόσμος τα αυτονόητα, για αυτό και τυραννιόμαστε ακόμα...
Αρα η μεγαλύτερη δύναμη, είναι η Γνώση, η Ενημέρωση της Αλήθειας, και από εκεί πρέπει να αρχίσουμε... τον Αγώνα μας για την Ελευθερία...

Ενημερώστε κάθε μέρα όλο τον κόσμο γύρω σας, για την Αλήθεια, που μπλέξαμε και πως να Ελευθερωθούμε, και ότι χρειαστείτε για Ενημέρωση, καθημερινά, δίνουμε άπλετο ΦΩΣ, το οποίο οφείλετε όλοι σας να το μοιράζετε, για να βοηθήσετε να σωθεί η χώρα μας, να σωθεί ο πλανήτης... Ετσι μπορείτε όλοι να βοηθήσετε μέγιστα...

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας, και για τα γενέθλια μου, και για τις γιορτές, δεν κατάφερα, στα προσωπικά σας μηνύματα να τα απαντήσω όλα, διότι είναι πάρα πολλά, αλλά θα τα απαντήσω... έστω και αργοπορημένα... Οσοι κατέχετε την απόκρυφη γνώση, έχετε καταλάβει πως αφού γεννήθηκα μέσα στην μεγάλη νύχτα (20/12, 23:23) και τη γέννηση του νέου Ηλιου, έχω σύνδεση με το Συλλογικό Ασυνείδητο (την μηχανή της Δημιουργίας) και ο ρόλος μου είναι να αλλάξουμε τα Φώτα στο Σύστημα, να Ελευθερωθούμε, να Ευημερήσουμε όλοι μας. 

Αυτή η Επαναστατική Κοινωνική Μεταρρύθμιση είναι πεπρωμένο να συμβεί, τα επόμενα χρόνια, ειδικά από το 2023 και μετά... θα βιώσουμε δραστικές κοινωνικές αλλαγές.
Να ξέρετε πως στο Ροδόκηπο και στη Νέμεσις δεν θα σκύψουμε κεφάλι, δεν θα ξεπουληθούμε σε συμφέροντα, και την δουλειά θα την κάνουμε, θα οδηγήσουμε στην Ελευθερία μας, αλλά όσοι περισσότεροι συντονιστούμε τόσο πιο γρήγορα θα νικήσουμε...

Να περάσετε όλοι πανέμορφα, να συντονιστείτε με το Ουράνιο Οραμα της Παραδείσιας Απελευθέρωσης μας, πραγματώνοντας το Ελλάνιο Φως στις Κοινωνίες μας, και τοπικά και παγκόσμια, και να γνωρίζετε πως υπάρχουν ήδη πολλά Αδέλφια μας, πολλά Φώτα που εργάζονται για την Ελευθερία μας...

Καλή Λευτεριά σε όλους μας Αδέλφια.....
Η Νίκη μας είναι Δεδομένη!
Φως και Ζωή είθε να πλημμυρίζει την ύπαρξη μας...
Γένοιτο! Γένοιτο! Γένοιτο!

ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ - Μάριος Φραγκούλης
https://www.youtube.com/watch?v=AWvZnY-8RIU&fbclid=IwAR0zqqXzL7YyauCB2aoTig_rUbLiWwfAU3xuE2UFG9D4QK9XNGrQ0ThFRCo

7
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1515207311985428

2007- economic and political instability (global recession)
2014- socio-economic crises (civil unrest) "Great Depression II"
2021- new revolutionary wave
2028- US and European revolutions
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/915017925337706?viewas=100000686899395

8
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1510767862429373
Marina Tonti
1 Αυγούστου στις 2:33 π.μ.

Οι Επιβήτορες-Ψυχοπαθείς στον Πλανήτη είναι τα παράσιτα που δολοφονούν την Ανθρωπότητα.
Δεν κινδυνεύει κανείς από τον Κορονοιό, έχουν παραπληροφορήσει τον κόσμο. Οταν γνωρίζουμε πως να φροντίζουμε τον οργανισμό μας, κανείς δεν ασθενεί, και κάθε ιός αντιμετωπίζεται.

Τότε γιατί γίνεται όλη αυτή η ταλαιπωρία στην οικονομία και στις ζωές μας? Διότι θέλουν να είμαστε Οικονομικοί Σκλάβοι και ταυτόχρονα να κόψουν ψεύτικο χρήμα που μοιράστηκαν μεταξύ τους.

Αν δεν καταργηθεί η χημικά τοξική ψευτοιατρική τους από τον Πλανήτη, που νοσεί ανθρώπους και δεν τους αφήνει να θεραπευτούν, δεν πρόκειται να σηκώσει κεφάλι η Ανθρωπότητα.

Ούτε μάσκες χρειαζόμαστε, ούτε προφυλάξεις, ούτε τίποτα. Γνώση μόνο χρειαζόμαστε, και καθημερινή υγιεινή και υγιεινή διατροφή ενδυνάμωση, αποτοξίνωση και αντιικά βότανα...

Γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι οι σκεπτόμενοι άνθρωποι, πως η μάσκα προκαλεί προβλήματα υγείας και είναι σύμβολο φίμωσης. Κατάφεραν όμως λόγω της αδυναμίας και της μη ορθής πληροφόρησης του Λαού, να την επιβάλλουν, ενώ είναι άχρηστη, επικίνδυνη και προσβάλει την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου, η επιβολή της.

Εχουν αφαιρέσει από το Σύστημα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Παιδείας, το πως να θεραπεύεται ο άνθρωπος με φυσικό τρόπο, για να νοσεί η ανθρωπότητα, τρέχοντας μισολιπόθυμοι, σε κάθε πωλητή χημικών τοξικών ουσιών, του φαρμακευτικού κυκλώματος, που κάνει αντιποίηση επαγγέλματος θεραπευτή.

Χρειάζεται νέα παιδεία στο χώρο Υγείας, να διασώσει και γιατρούς και ασθενείς, να φύγουν όλοι οι ψυχοπαθείς που δεν τους ενδιαφέρει να θεραπεύουν τον κόσμο, αλλά μπήκαν σε αυτούς τους κλάδους να εκμεταλλευτούν τον ανθρώπινο πόνο και να τα κονομήσουν.
Ολοι οι Επαγγελματίες Υγείας που δεν αντιδράν στα εγκληματικά μέτρα πανδημίας είτε επειδή είναι αμόρφωτοι, είτε επειδή δεν τους συμφέρει, είναι υπόλογοι στην καταστροφή της κοινωνίας μας, και οικονομικά, και ψυχικά.

Ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του, και η Ελληνική Κοινωνία καταστρέφεται. Ποιος θα μας σώσει, τα ούφο θα κατεβούν, ή κανένας γεράκος από τον ουρανό, θα κατέβει? Δική μας είναι η κοινωνία, και αφήσαμε την ζωή μας, στα χέρια, μιζαδόρων και βαμπιριών. Μας ρουφάνε το αίμα κάθε μέρα, μας έχουν γονατισμένους με συνεχόμενα έξοδα, και εμείς ακόμα είμαστε αδύναμοι, και μας κατάντησαν επίσης ασθενείς, να αντιδράσουμε για να σωθούμε... Ως πότε?

Αν δεν συνειδητοποιηθούν αυτά, πως παίζουν παιχνίδι πάνω μας, τίποτα και ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει, και μια ζωή θα είμαστε σκλάβοι εμείς και τα τρισέγγονα μας.

Ολα γίνονται για το χρήμα, αυτό κυβερνάει στον πλανήτη μας. Από την ψεύτικη πανδημία κάποιοι κόβουν δωρεάν χρήμα, και μοιράζονται μεταξύ τους, και εχουν διαδώσει πως ειναι και ήρωες, βλέπε τραμπ... Κάποιοι επίσης προσδοκούν να πουλήσουν τοξικά εμβόλια βλέπε μπιλάκο, και να νοσήσουν ακόμα περισσότερο την Ανθρωπότητα...

Ετσι λοιπόν μαγείρεψαν τις Πανδημίες... που δεν υφίστανται... και με τα τέστ για κορονοιό, που βρήκαν αρκετά νοθευμένα, μολύνουν περισσότερους, από τα ίδια τα τέστ, ενώ ταυτόχρονα δηλώνουν ψεύτικα θανάτους από κορονοιό, για να προκαλέσουν σύγχυση στον κόσμο... Μας έχουν διχάσει να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας, ενώ αυτοί οι ψυχοπαθείς γελούν μαζί μας και τα κονομούν.

Κοιμήσου ανθρωπάκο, σε έχουν καταντήσει αδύναμο και ασθενή, και πάντα κάποιοι άλλοι θα σε σώσουν... Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να σηκωθεί στα πόδια του και να παλέψει, έτσι γίνεται η αλλαγή. Αν κοιμόμαστε και δεν μας ενδιαφέρει τι θα γίνει, η κατάληξη ειναι πως όλοι θα την πληρώσουμε.
Υπάρχουν ψυχοπαθείς στον πλανήτη που δεν τους ενδιαφέρει ο ανθρώπινος πόνος, και το μόνο που θέλουν είναι να μας εκμεταλλεύονται, μια και αισθάνονται ανώτερη ράτσα...

Αυτούς τους ψυχοπαθείς πρέπει να ξεριζώσουμε από θέσεις εξουσίας, να κατανοήσουμε τον ψυχισμό τους και να ελέγχεται η δράση τους μέσα στην κοινωνία. Τότε θα λυθούν όλα.

9
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1503411073165052
23 Ιουλίου στις 12:01 π.μ.


Ενημερώνουμε για την Αναγνώριση της Νέμεσις [20/7/2020] που θα θεραπεύσει την Κοινωνία μας. Θα θέλαμε την στήριξη σας, με την υπογραφή σας ως μέλος, χωρίς συνδρομές, έτσι ώστε να προχωρήσουμε στην δημιουργία Πολιτικού Φορέα και να διεκδικήσουμε την Αποκατάσταση της Δικαιοσύνης στην χώρα μας, την Διάσωση του κάθε 'Ελληνα πολίτη, από την προδοσία που έχει υποστεί ο Ελληνισμός, να έχουν ξεπουλήσει την χώρα μας, να έχουν ξεπουλήσει την Αρετή, την Υγεία και την Ευημερία Ολων μας, για τις μίζες τους. Για τις μίζες τους, χάνει κόσμος την ζωή του, και καταστρέφει την υγεία του, μισολιπόθυμος, πεινασμένος και αιχμάλωτος σε έναν κόσμο που έχουν γονατίσει...

Ομως ήρθε η Ωρα της Νέμεσις... Στηρίξτε την Νέμεσις με την ψήφο εμπιστοσύνης σας για να μπορέσουμε να Κερδίσουμε Ολοι Μαζί αυτή τη μάχη, και να ηρεμήσει και η ψυχή και η ζωή μας.

Σας ευχαριστούμε για την Συνεργασία...
Με την βοήθεια όλων η Νίκη είναι δική μας...

https://www.facebook.com/groups/194064624811359

11
2020 - 2007 (Ιδρυση της ΑΜΡΑ) (13 χρόνια)

12
ΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΔΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥ ALESSANDRA LANZONI!
https://www.youtube.com/watch?v=eNlYkGTHyBw

Πριν από 10 χρόνια τα ανακοινώσαμε, 2010-2011-2012, και πριν από 18 χρόνια, τα σχεδιάσαμε... αλλά όλα στον καιρό τους... Υπάρχει ένα Θείο Σχέδιο, εξέλιξης της Ανθρωπότητας, και Απελευθέρωσης της χώρας μας, που χρειάζεται να υπηρετήσουμε, αλλά και να αφουγκραζόμαστε τους κοσμικούς ρυθμούς, έτσι ώστε να έχουμε και την επιθυμητή Επιτυχία... του Ιερού Εγχειρήματος Πνευματικής και Κοινωνικής Απελευθέρωσης, και τοπικά και παγκόσμια...

________

http://www.amra.gr/forum/index.php?topic=3106.msg17114#msg17114

http://www.amra.gr/forum/index.php?topic=3106.msg17116#msg17116

13
https://www.facebook.com/groups/194064624811359/permalink/484500385767780/

Καλησπέρα σε όλους τους Φίλους και Αδελφούς της Νέμεσις. Ο Αγώνας μας συνεχίζεται μέχρι Τελικής Νίκης...

Με ενημέρωσαν πως εγκρίθηκε ο Σύλλογος ΝΕΜΕΣΙΣ, από το Ειρηνοδικείο, και επιτέλους, ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ επίσημα. Θα συνεχίσουμε και τις υπόλοιπες νομικές διαδικασίες και θα σας ενημερώσουμε για την Νέα Αίτηση για Εισδοχή Μελών, για να πάμε στο επόμενο βήμα μας, να γίνουμε Πολιτικός Φορέας.

Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα και πιο γρήγορα, αλλά ειλικρινά, δεν έχουμε και όλη την κατάλληλη βοήθεια, για να προχωρήσουμε πιο γρήγορα, έχουμε πάρα πολλά εμπόδια, και ευτυχώς υπήρξαν αυτοί οι ελάχιστοι Αδελφοί αλλά πάρα πολύ σημαντικοί και Ηρωες που μας στήριξαν σε αυτό το πολύ δύσκολο Εργο μας...

Χτυπιόμαστε από πολλές πλευρές, πρέπει να σας το πούμε ξεκάθαρα, αλλά θα αντέξουμε, πρέπει να αντέξουμε για να Νικήσουμε και να Ανοιξουμε το δρόμο να Ελευθερωθεί η χώρα μας, και όλος ο Πλανήτης.

Χρειάζεται να καταλάβουμε, πως για πρώτη φορά στην Ιστορία της Ανθρωπότητας, έχει γίνει μία Κοινωνική Κίνηση να αλλάξει το Σύστημα.

Η "Αποστολή" μας είναι, να ανοίξουμε δρόμο να στήσουμε την κατάλληλη πλατφόρμα, έτσι ώστε όλοι οι Ανθρωποι του Πνεύματος να συνεργαστούμε να ξαναχτίσουμε και να Ελευθερώσουμε την χώρα μας, δημιουργώντας ένα Καινοτόμο Κοινωνικό Σύστημα που θα μας Ελευθερώσει, Κοινωνικά και Πνευματικά, το οποίο, θα μας προστατέψει, θα δώσει λύσεις στο Παγκόσμιο μαρτύριο του κάθε ανθρώπου, να ΜΗΝ είναι σκλάβος συμφερόντων και θα γυρίσει σελίδα σε μία Ιστορία τραυμάτων και δράματος, του Πλανήτη Γη.

Αυτά τα λίγα θα κάνουμε όλοι μαζί, γιατί ήρθε η Ωρα να Υλοποιήσουμε την Αλλαγή και στις Κοινωνίες μας, έχοντας μέσα στην Ψυχή μας, ήδη, την Συνείδηση Κοινού Οφέλους.

Ολοι για έναν και ένας για όλους.

Τα Πάντα είναι Ενα, και στο Ενα υπάρχουν τα Πάντα.

Περιμένουνε ακόμα Συμβούλους και προτάσεις πως να επενδύσουμε τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από Εuropean Funds, σε προγράμματα για την χώρα μας, αλλά δεν βλέπουμε ΦΩΣ, ακόμα, αλλά θα το λύσουμε και αυτό...

θα πρέπει να κατανοήσουμε Ολοι μας, πως όλοι πρέπει κάπως να βοηθήσουμε, όσοι θέλουμε φυσικά.. Ο καθένας να προσφέρει, κάτι, μία ιδέα, ένα εργο... Δεν ζητάμε χρήματα, ούτε συνδρομές θα υπάρξουν... Οτι θέλει προσφέρει ο καθένας, αλλά όσο αργούμε, τόσο πιο πολύ θα κινδυνεύουμε...

Δικό μας είναι το Μαθηματικό πρόβλημα να το λύσουμε..

Και δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία...

Γνωρίζετε πολύ καλά, πως κάποιες ευκαιρίες έρχονται και φεύγουν, αν δεν τις αξιοποιήσουμε...

Επιβάλλεται να τις αξιοποιήσουμε, ΤΩΡΑ, και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Ερχεται μεγαλύτερη Καταιγίδα... και πρέπει να κινητοποιηθούμε όλοι μας, να φέρουμε λύσεις στο κοινωνικό μας δράμα...

Θα ενημερωθείτε για την συνέχεια έτσι ώστε να προχωρήσουμε πιο γρήγορα και πιο δυναμικά.

Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και την βοήθεια σας, γιατί κανείς μόνος τους δεν μπορεί να κάνει τίποτα... όσο καλές ιδέες και να έχει... Χρειάζεται να συνεργαστούμε όλοι μαζί, αυτή είναι η πρόκληση αλλά και το Δώρο της Συν-Δημιουργίας...

Εσεται Ημαρ!14
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1320598501446311

Ενημέρωση προς όλα τα Αδέλφια και τους Φίλους του Ροδόκηπου και της ΝΕΜΕΣΙΣ...

Τον Ιανουάριο, θα καταθέσουμε το καταστατικό της ΝΕΜΕΣΙΣ, 199 χρόνια μετά την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, και 13/1/1822, είναι τα γενέθλια της χώρας μας.

Γράφουμε Ιστορία, Αλλάζουμε όλοι μαζί το Σύστημα, να λειτουργεί με Κοινωφελή Συνείδηση, Προνοιακά, Φιλοσοφικά, με Αδελφοσύνη και Αλληλεγγύη...

Εφτασε η Ωρα, να περπατήσουν τα Τριαντάφυλλα στη Γη, και να Ομορφύνουν όλο τον Πλανήτη...

Εφτασε η Ωρα, οι Φιλοσοφημένοι και Πνευματικοί Ανθρωποι στην χώρα μας, να ενώσουμε τα χέρια και να λύσουμε το πρόβλημα, της δεινοπάθησις του ανθρώπου, στα χέρια εγκληματικών και ψυχοπαθητικών στοιχείων, που χρειάζεται, να αφαιρέσουμε από την εξουσία, και όλες οι άξιες ψυχές, μπορούμε να συνεργαστούμε, να θεραπεύσουμε όλη τη χώρα...

Οσοι άλλοι Αδελφοί και Αδελφές θέλουν να συμμετέχουν στο Πρότζεκτ που θα αλλάξει τον Πλανήτη, συμμετέχοντας στην Ιδρυτική Ομάδα, παρακαλώ να με ενημερώσουν άμεσα, γιατί σε λίγες μέρες τελειώνει η προθεσμία, της πρόσκλησης, για την Ιδρυτική Ομάδα της Νέμεσις... έτσι ώστε να προχωρήσουμε σύντομα να Σχεδιάσουμε την Κοινωνική Αλλαγή που θα διασώσει την χώρα μας, και όλες τις χώρες του Πλανήτη... δείχνοντας τον δρόμο, για μια Παγκόσμια Κοινωνική Αλλαγή βασισμένη στις Αρχές του Παγκόσμιου Ελληνικού Πολιτισμού, που σέβεται την Ελευθερία και την Ευημερία κάθε Ανθρώπου.

Παρά τις τόσες επαναστάσεις και αγώνες που έχουμε κάνει ως Ανθρωπότητα, δυστυχώς δεν έχει δοθεί ακόμα Πυρηνική Λύση, στην οδύνη του Ανθρώπου... και έφτασε η Ωρα να ολοκληρώσουμε την εγκαθίδρυση της Αληθινής Δημοκρατίας Παγκόσμια...

Εσεται Ημαρ!

______

https://www.facebook.com/groups/194064624811359/permalink/473619500189202/

Ενημερώνοντας όλους τους Αδελφούς και Φίλους της ΝΕΜΕΣΙΣ, σήμερα στην Υπερπανσέλληνο, ειδικά σημαδιακή και ενεργειακή Σημαντική Μέρα, έχουν προωθηθεί όλα τα έγγραφα για την κατάθεση τους στις 13/1/2020, τα γενέθλια της χώρας μας, 13/1/1822.

Ο Σύλλογος ΝΕΜΕΣΙΣ, είναι ένα γεγονός, σύντομα θα έχουμε και την τυπική έγκριση. Ευχαριστούμε όλους τους Φίλους και Αδελφούς, που βοήθησαν να κάνουμε το αδύνατο, απολύτως δυνατό, γιατί μπορούμε, με την θέληση μας και την Καλοπροαίρετη διάθεση μας, με την Κοινωφελή μας Συνείδηση, να αλλάξουμε πάρα πολλά...

Προχωράμε άμεσα στην 2η φάση. Θα δημοσιεύσουμε την Σελίδα της Νέμεσις, τις βασικές της Αρχές, θα συνεργαστούμε όλοι μαζί για την δημιουργία του Μανιφέστου, και θα συγκεντρωθούν τουλάχιστον 200 μέλη, έτσι ώστε να μετεξελιχθεί η Νεμεσις σε πολιτικό φορέα, πολιτική ένωση, και να προχωρήσουμε δυναμικά, στην Υλοποίηση όσων υποσχεθήκαμε.

Πρώτο μέλημα, κανείς να μην πεινάει, κανείς να μην είναι άστεγος, αφρόντιστος και δυστυχισμένος...

Δημιουργία Πρώτυπων αυτόνομων συνεργατικών οικισμών με ενεργειακή και διατροφική βιολογική αυτονομία.

Τοπική Αυτονομία σε κάθε Δήμο, Προνοιακές Δομές Κοινωφελούς Εργασίας, all inclusive με παντοπωλείο, για εξαργύρωση πόντων εθελοντισμού, ή προσφοράς κοινωφελής εργασίας, δωρεάν φυσική υγεία, και βασικών ειδών ανάγκης.

Πνευματική Ελευθερία, και στήριξη της δια βίου Εκπαίδευσης, όλη η γνώση ανοιχτή και προσβάσιμη σε όλους, στο διαδίκτυο, ειδικότερα, πνευματική ελευθερία, με βάση την ανεξιθρησκεία.

Αλλαγή όλου του Κοινωνικο-πολιτικού Συστήματος, να λειτουργεί αμεσοδημοκρατικά, κάθε Δήμος θα λειτουργεί αυτόνομα στο 90%, ως σύλλογος - συνεταιρισμός, και ως κεντρική διαχείριση της χώρας ακομμάτιστα, και αξιοκρατικά θα επιλέγονται οι εκπροσωποι βάση Κοινωφελών Εργων που καταθέτουν.

Στήριξη της Πρωτογενούς Παραγωγής, και της Εξαγωγικής Δραστηριότητας, είτε σε Ιδιωτικές Επιχειρήσεις είτε την στήριξη των Συνεργατικών Συνεταιριστικών Κινήσεων. Η Ευημερία όλων είναι μία από τις Βασικές Αρχές της ΝΕΜΕΣΙΣ.

Επαναπατρισμός των λαθρομεταναστών πίσω στην πατρίδα τους, και ίδρυση αυτόνομων διατροφικά και ενεργειακά οικισμών έτσι ώστε να επιβιώσουν στην χώρα τους, και να μυήσουν και τους υπόλοιπους συμπολίτες τους, προάγοντας Αρχές Οικουμενικού Ελληνισμού και Πολιτισμού, σεβόμενοι πάντα τις εθνικές παραδόσεις κάθε λαού.

Οι ιδέες είναι πολλές ας ξεδιπλώνουμε τα Ονειρα μας, γιατί τώρα πλέον υπάρχει η Ευκαιρία να τα Υλοποιήσουμε όλοι μαζί, αρκεί να υπάρχει ένας αλληλοσεβασμός, ένα Κοινό Οραμα, για έναν καλύτερο Κόσμο, Καλοσύνης και Αλληλεγγύης...

Το Ουράνιο Όραμα των Ελλήνων ήρθε η Ωρα να Ολοκληρωθεί και να Υλοποιηθεί...και Ολοι Μαζί θα βοηθήσουμε...
Σας ευχαριστώ όλους, για την βοήθεια σας, να γίνει το Κοινό μας Όραμα πραγματικότητα, και αναμένω τις προτάσεις σας... να ξαναχτίσουμε την χώρα μας, από την ΑΡΧΗ.

Μετά την Μαύρη Νύχτα έρχεται πάντα μία Ρόδινη Αυγή...

Σελίδες: [1] 2 3 ... 403