ΑΜΡΑ - Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα

Κανονισμός - Πληροφορίες => Γενικές πληροφορίες για την ΑΜΡΑ => Μήνυμα ξεκίνησε από: Rose στις Σεπτεμβρίου 27, 2007, 17:10:18

Τίτλος: Πρόγραμμα Διαλέξεων και Συγκλήσεων Πυρήνα Θεσσαλονίκης
Αποστολή από: Rose στις Σεπτεμβρίου 27, 2007, 17:10:18
Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στις 7:00μ.μ. στον Πυρήνα ΑΜΡΑ της Θεσσαλονίκης, θα γίνει διάλεξη με θέμα: "Η Τετραπλή Φύση του Ανθρώπου" και σύγκληση με θέμα "Παραψυχολογικά Φαινόμενα". Μέλη άλλων εσωτερικών ταγμάτων ή αδελφοτήτων είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν ως επισκέπτες.
Τίτλος: Απ: Πρόγραμμα Διαλέξεων και Συγκλήσεων Πυρήνα Θεσσαλονίκης
Αποστολή από: Rose στις Νοεμβρίου 05, 2007, 10:48:32
Το Σάββατο 13 Οκτωμβρίου, έγινε σύσκεψη και εργασίες στον Πυρήνα ΑΜΡΑ της Θεσσαλονίκης, με στόχο την πλήρη οργάνωση και διακόσμηση του ναού.

Το Σάββατο 27 Οκτωμβρίου, στις 8:00μ.μ. στον Πυρήνα ΑΜΡΑ της Θεσσαλονίκης, έγινε διάλεξη με θέμα: "Tα Aκασικά Αρχεία" και σύγκληση με θέμα "Το Αιθερικό". Τα θερμά συγχαρητήρια μας στον αδερφό Trithemius, για την εξαιρετική εργασία του πάνω στα ακασικά αρχεία, η οποία θα συμπεριληφθεί στο σύστημα διδασκαλίας της ΑΜΡΑ.

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στις 8:00μ.μ. στον Πυρήνα ΑΜΡΑ της Θεσσαλονίκης, θα γίνει διάλεξη με θέμα: "Συναισθηματική Νοημοσύνη" και σύγκληση με θέμα "Αστρικός Κόσμος". Μέλη άλλων εσωτερικών ταγμάτων ή αδελφοτήτων είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν ως επισκέπτες.
Τίτλος: Απ: Πρόγραμμα Διαλέξεων και Συγκλήσεων Πυρήνα Θεσσαλονίκης
Αποστολή από: Rose στις Νοεμβρίου 16, 2007, 13:58:56
Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 8:00μ.μ. στον Πυρήνα ΑΜΡΑ της Θεσσαλονίκης, θα γίνει διάλεξη με θέμα: "Νοητικές επιστήμες" και σύγκληση με θέμα "Νοητικός Κόσμος". Μέλη άλλων εσωτερικών ταγμάτων ή αδελφοτήτων είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν ως επισκέπτες.  
Τίτλος: Απ: Πρόγραμμα Διαλέξεων και Συγκλήσεων Πυρήνα Θεσσαλονίκης
Αποστολή από: Rose στις Ιανουαρίου 10, 2009, 15:18:13
Τo Σάββατο 24 Ιανουαρίου και ώρα 7:00μ.μ. στον Πυρήνα ΑΜΡΑ της Θεσσαλονίκης, θα γίνει διάλεξη με θέμα: "Κβαντική και Πνευματικότητα" και σύγκληση με θέμα "Πνευματικό Πεδίο". Επίσης θα γίνει κοπή της Βασιλόπιτας. Μέλη άλλων εσωτερικών ταγμάτων ή αδελφοτήτων είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν ως επισκέπτες.  
Τίτλος: Απ: Πρόγραμμα Διαλέξεων και Συγκλήσεων Πυρήνα Θεσσαλονίκης
Αποστολή από: Rose στις Φεβρουαρίου 03, 2009, 19:31:15
Τo Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00μ.μ. στον Πυρήνα ΑΜΡΑ της Θεσσαλονίκης, θα γίνει διάλεξη με θέμα: "Ιπποτισμός" και σύγκληση με θέμα "Ο Πολεμιστής του Φωτός". Μέλη άλλων εσωτερικών ταγμάτων ή αδελφοτήτων είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν ως επισκέπτες.  
Τίτλος: Απ: Πρόγραμμα Διαλέξεων και Συγκλήσεων Πυρήνα Θεσσαλονίκης
Αποστολή από: Rose στις Μαρτίου 09, 2009, 01:05:44
Τo Σάββατο 4 Απριλίου, και ώρα 7:00μ.μ. στον Πυρήνα ΑΜΡΑ της Θεσσαλονίκης, θα γίνει διάλεξη με θέμα: "Η Μεγαλοπρέπεια του Ελέους" και σύγκληση με θέμα "Ιερή Πραγμάτωση". Μέλη άλλων εσωτερικών ταγμάτων ή αδελφοτήτων είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν ως επισκέπτες.