ΑΜΡΑ - Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα

'Αρθρα Εσωτερισμού => Μαγεία => Μήνυμα ξεκίνησε από: Light Spirit στις Ιουνίου 30, 2013, 21:44:27

Τίτλος: Η μαγική σκούπα
Αποστολή από: Light Spirit στις Ιουνίου 30, 2013, 21:44:27
Ένα άλλο πολύ καλό εργαλείο των μάγων.

Η σκούπα φυσικά δεν είναι αυτό που μάθαμε (από την πολύ ωραία ταινία του harry potter), αλλά ένα εργαλείο καθαρισμού ενέργειας.

Η σκούπα φτιάχνεται με τον εξής τρόπο. Κάντε μια βόλτα σε ένα δάσος, μαζέψτε εάν ξύλο αρκετό μεγάλο, περίπου μέχρι το ύψος της μέσης σας (δεν έχει σημασία αν είναι ομοιόμορφο ή όχι), το πάχος του να είναι αρκετό, δηλαδή η παλάμη σας να μπορεί να το πιάνει. Στην συνέχεια μπορείτε να μαζέψετε διάφορα ψιλά κλαριά από διάφορα δένδρα, οτιδήποτε που μπορεί να σας τραβήξει ενεργειακά.
  Όταν θα φτιάχνεται την σκούπα  μπορείτε να βάλετε και βότανα, όπως :απήγανο, ύσσωπο, γενικά βότανα προστασίας. Όταν θα έχετε φτιάξει την σκούπα σας (την οποία θα την έχετε διακοσμήσει και όπως θέλετε), την ενεργοποιείτε στο φως της Πανσελήνου.
 Αυτό ήταν, η σκούπα αυτή καθαρίζει ενεργειακά τον χώρο σας, δηλαδή την πιάνεται και σκουπίζετε τον αέρα του χώρου σας, είναι καλό να το κάνετε και πρίν από κάθε τελετή ή ξόρκι που θα θέλετε να κάνετε. Ύστερα μπορείτε να την έχετε πίσω από την πόρτα σας.

Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

http://www.youtube.com/watch?v=xLiPXeqPYBo