ΑΜΡΑ - Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα

'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα => Ελευθεροτεκτονισμός => Μήνυμα ξεκίνησε από: ΚΛΑΣ στις Φεβρουαρίου 19, 2013, 00:08:56

Τίτλος: Ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τα πάντα για τους Μασόνους!
Αποστολή από: ΚΛΑΣ στις Φεβρουαρίου 19, 2013, 00:08:56
Ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τα πάντα για τους Μασόνους!
http://www.inews.gr/165/ntokimanter-apokalyptei-ta-panta-gia-tous-masonous.htm


Τα πράγματα στη θέση τους θέλουν να βάλουν οι Αυστραλοί Ελευθεροτέκτονες αποφασίζοντας να σηκώσουν όλο τον πέπλο μυστηρίου που καλύπτει την αδερφότητά τους ανά τους αιώνες.

Ο λόγος για ένα νέο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται στην αυστραλιανή τηλεόραση με 26 επεισόδια τα οποία θα φέρουν τον τιτλο: «Freemasons: The Inside Story» (Ελευθεροτέκτονες: Η ιστορία εκ των έσω).

Από την πρώτη στιγμή της δημιουργία τους οι Μασόνοι κράτησαν μια άκρα μυστικότητα στις τελετουργίες τους, κάτι που έκανε τις φήμες για όσα γίνονται σε αυτές να οργιάζουν.

Έτσι, τα τελευταία χρόνια οι Ελευθεροτέκτονες έχουν γίνει λίγο πιο ανοιχτοί στο ευρύ κοινό θέλοντας να αποκαταστήσουν τη φήμη τους.

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ εστιάζει σε μασόνους της Βικτόρια της Αυστραλίας και υπόσχεται στους τηλεθεατές «άνευ προηγουμένου πρόσβαση στην αλήθεια του Ελευθεροτεκτονισμού, στους ανθρώπους της, στο σκοπό της και στο παρελθόν της».