ΑΜΡΑ - Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα

Σχόλια => Εγκλημα στο χώρο της Υγείας => Μήνυμα ξεκίνησε από: Rose στις Ιουλίου 25, 2011, 16:23:59

Τίτλος: Οι φαρμακευτικές δεν υπηρετούν την υγεία
Αποστολή από: Rose στις Ιουλίου 25, 2011, 16:23:59
Οι φαρμακευτικές δεν υπηρετούν την υγεία
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FcubW58ySpU

Μια πρώην αντιπρόσωπος πωλήσεων φαρμάκων μιλά ανοιχτά

Η Gwen Olsen πέρασε δεκαπέντε χρόνια ως αντιπρόσωπος πωλήσεων φαρμάκων, έχοντας εργαστεί σε γίγαντες του τομέα υγειονομικής περίθαλψης, όπως η Johnson & Johnson, η Bristol-Myers Squibb, και η Abbott Laboratories. Απολάμβανε μια επιτυχή και γρήγορη καριέρα μέχρι ότου αρκετές εμπειρίες, από εκείνες που αλλάζουν τη συνείδηση, άρχισαν να την αφυπνίζουν σχετικά με τους κινδύνους που παραμονεύουν σε κάθε συρτάρι με φάρμακα. Τα πιο οδυνηρά μαθήματά της, όμως, προέκυψαν ως θύμα αλλά και ως επιζών από τις απειλητικές για τη ζωή δυσμενείς ενέργειες των φαρμάκων. Αφού εγκατέλειψε τις φαρμακευτικές πωλήσεις το 2000, η Gwen εργάστηκε στην βιομηχανία φυσικών τροφίμων. Σήμερα είναι συγγραφέας, ομιλητής, και φυσικά σύμβουλος υγείας.

Το σύστημα υγείας των ΗΠΑ σκοτώνει τους Αμερικανούς με ανησυχητικό ρυθμό, παρόλο που δαπανούμε πάνω από 15% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος (ΑΕΠ) για την υγειονομική περίθαλψη. Σύμφωνα με το περιοδικό της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης, τα αποτελέσματα της υγειονομικής περίθαλψης κατετάγησαν μόλις στην δέκατη πέμπτη θέση μεταξύ των είκοσι πέντε βιομηχανικών χωρών σε όλο τον κόσμο. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες από τα συνταγογραφούμενα φάρμακα έχουν γίνει η τρίτη κύρια αιτία θανάτου των Αμερικανών. Μόνο οι καρδιακές παθήσεις και ο καρκίνος περισσότερες ζωές. Εμπιστευόμαστε τους γιατρούς μας για να μας ενημερώνουν και την κυβέρνησή μας για να μας προστατεύσει από την ιατρική αδικοπραγία που μπορεί να θέσει τα κέρδη μπροστά από την υγεία και την ασφάλεια των καταναλωτών. Όμως, η λεπτή γραμμή που περπάτα η FDA μεταξύ των συμφερόντων των παρασκευαστών φαρμακευτικών προϊόντων και του αμερικανικού κοινού έχει συνεχώς παραβιαστεί. Το αποτέλεσμα είναι η απελευθέρωση ενός πρωτοφανούς αριθμού θανατηφόρων φαρμάκων στην αγορά των ΗΠΑ!

ΠΗΓΗ: http://www.gwenolsen.com/
Τίτλος: Απ: Οι φαρμακευτικές δεν υπηρετούν την υγεία
Αποστολή από: Ονήσιλος στις Ιουλίου 26, 2011, 04:25:42
Μία Ευρώπη από τους ανθρώπους για τους ανθρώπους

Όχι στη δικτατορία του καρτέλ της χημικής-φαρμακευτικής βιομηχανίας σε βάρος μας και σε βάρος των παιδιών μας!

Αγαπητοί αναγνώστες, μοιράστηκα μαζί σας την ανάλυσή μου για τη σημερινή πολιτική κατάσταση στον κόσμο και τις επιπτώσεις της για το έργο μας. Είχα δώσει σ’ εκείνο το άρθρο τον τίτλο «Η σέκτα Ίκαρος» και κατονόμαζα σε αυτό μία χούφτα από εκμεταλλευτές, οι οποίοι λεηλατούν τον πλανήτη μας εδώ και δεκαετίες και θυσιάζουν την υγεία και τη ζωή δισεκατομμυρίων ανθρώπων στο βωμό των συμφερόντων των καρτέλ της φαρμακοβιομηχανίας και του πετρελαίου.

Το όνομα «Ίκαρος», που έδωσε το όνομά του στη σέκτα, προέρχεται από την ελληνική μυθολογία. Ο αλαζονικός Ίκαρος προσπάθησε να πετάξει όλο και πιο ψηλά με φτερά φτιαγμένα από κερί. Όμως τελικά ο ήλιος έκανε το κερί στα φτερά του να λιώσει κι ο Ίκαρος γκρεμίστηκε. Ακριβώς αυτή είναι η τύχη που επιφυλάσσεται σήμερα στη σέκτα Ίκαρος, στις αδίστακτες δηλαδή εκείνες ομάδες συμφερόντων που εδώ και δεκαετίες αντιμετωπίζουν την υγεία, τη διατροφή και τις ενεργειακές ανάγκες του συνόλου της ανθρωπότητας ως το μονοπώλιό τους και επιβάλλουν στον πλανήτη μας πολέμους, επιδημίες, λιμούς και οικονομικές κρίσεις για να διατηρήσουν το μονοπώλιο αυτό. Ο ήλιος που φωτίζει τώρα τις απάτες ύψους τρισεκατομμυρίων της σέκτας – με πρωτεργάτες τη φαρμακοβιομηχανία και τον πετρελαϊκό κλάδο – θα την κάνει αναμφίβολα να γκρεμιστεί.

Σήμερα, μισό χρόνο μετά την αποκάλυψη της σέκτας Ίκαρος, έχει φτάσει πλέον η ώρα να εξετάσουμε προσεκτικότερα την περαιτέρω δράση της, ειδικότερα στο πλαίσιο της «Ε.Ε. των Βρυξελλών», την οποία η σέκτα έχει βάλει στο επίκεντρο των προσπαθειών της προκειμένου να την καταστήσει το νέο παγκόσμιο «καταφύγιό» της. Είναι προφανές ότι μόνο επιγραμματικά μπορούν να αναφερθούν εδώ ορισμένες πτυχές – όμως αυτές σίγουρα επαρκούν για να μπορέσει κανείς να τοποθετηθεί.
Το λιώσιμο των φτερών της σέκτας Ίκαρος

Το πόσο ένοχη είναι αυτή η σέκτα είναι τόσο προφανές, που το αντιλαμβάνονται ακόμα και 14-χρονοι μαθητές. Επί δεκαετίες η σέκτα Ίκαρος απομυζεί την ανθρωπότητα με τις απάτες της ύψους τρισεκατομμυρίων – δρώντας ως παράσιτο, σαν ένα καρκίνωμα. Οι οργανωμένες, παγκόσμιες δοσοληψίες-απάτες της στην ενέργεια (πετρελαϊκός κλάδος), τις ασθένειες (φαρμακευτικός κλάδος) και τη διατροφή (γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα) αφορούν άμεσα τη ζωή του καθένα αλλά και κάθε οικογένειας σε αυτό τον πλανήτη.

Οι απάτες τους με τα ορυκτά καύσιμα βγήκαν στην επιφάνεια

Εδώ και σχεδόν 100 χρόνια τα μέλη της σέκτας προσπαθούν να πείσουν τους ανθρώπους ότι η χρήση ορυκτών καυσίμων, δηλαδή πετρελαίου και φυσικού αερίου, είναι απολύτως απαραίτητη για τον ενεργειακό μας εφοδιασμό. Πριν από μισό αιώνα ξεκίνησε η εξερεύνηση του διαστήματος. Οι εναλλακτικές είναι γνωστές από τότε. Ήδη πριν από τέσσερις δεκαετίες οι πρώτοι άνθρωποι πέταξαν στη σελήνη με τη χρήση υδρογόνου – δηλαδή με τη χρήση ενέργειας από νερό! Όμως η σέκτα Ίκαρος έκανε τα πάντα προκειμένου να αποκρύψει από τους ανθρώπους της γης το γεγονός ότι η ίδια ενέργεια από υδρογόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κίνηση των αυτοκινήτων, την ηλεκτρική τροφοδοσία των εργοστασίων και των δημοσίων μέσων μεταφοράς, τη θέρμανση εκατομμυρίων κατοικιών στις πόλεις, ακόμα και για την υδροδότηση των ερήμων. Ο λόγος είναι απλός: η ενέργεια από νερό συνιστά, ουσιαστικά, δωρεάν ενέργεια. Έτσι εξαφανίζεται η επενδυτική βάση του πετρελαϊκού κλάδου, δηλαδή το κέρδος από τη διάθεση ενός προϊόντος, το οποίο εν τω μεταξύ έχει γίνει ακριβότερο από το γάλα, τη λεμονάδα και τη μπύρα.

Η σέκτα Ίκαρος το γνώριζε καλά: Μόνον εφόσον οι άνθρωποι παραμένουν ανενημέρωτοι σχετικά με την ενέργεια από υδρογόνο – και άλλες φθηνές ανανεώσιμες πηγές ενέργειας – θα είναι διατεθειμένοι να καταβάλλουν στα πρατήρια βενζίνης το φόρο τιμής τους στο πετρελαϊκό καρτέλ. Εάν διαδιδόταν η γνώση ότι τα αυτοκίνητα, τα φορτηγά, οι μοτοσικλέτες, τα τρένα, τα αεροπλάνα και τα πλοία μπορούν να κινηθούν με ενέργεια από νερό και με αντάλλαγμα ένα κλάσμα μόνο του σημερινού τους κόστους, αυτό θα σήμαινε το τέλος του πετρελαϊκού καρτέλ και των υποχειρίων του. Η μαζική παραγωγή του πρώτου αυτοκινήτου υδρογόνου κατά τη φετινή χρονιά διέρρηξε οριστικά το πέπλο της απόκρυψης στο χώρο της ενέργειας.

Δεν χρειάζεται να διαθέτει κανείς διδακτορικό στις πολιτική ή την οικονομία για να αντιληφθεί τις πολιτικές συνέπειες της εξέλιξης αυτής για τα μέλη της σέκτας Ίκαρος στο Λευκό Οίκο της Ουάσιγκτον, την καγκελαρία του Βερολίνου, το προεδρικό μέγαρο του Παρισιού και τη Ντάουνιγκ Στρητ 10 του Λονδίνου. Τα άτομα αυτά γνωρίζουν ότι θα μπορέσουν να διατηρήσουν τον έλεγχό τους επάνω σε 6 δισεκατομμύρια ανθρώπους μόνον εφόσον καταφέρουν να συνεχίσουν να εξαπατούν και να διατηρούν το σύνολο της ανθρωπότητας σε οικονομική εξάρτηση. Μόνο έτσι μπορούν να διακηρύσσουν την «ελευθερία και τη δημοκρατία».

Τώρα όμως που εκατομμύρια άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι εδώ και δεκαετίες υφίστανται τις απάτες του πετρελαϊκού καρτέλ ύψους τρισεκατομμυρίων, κρύος ιδρώτας έχει αρχίσει να λούζει τους υποτακτικούς της σέκτας Ίκαρος. Όλοι τους γνωρίζουν πως οι δραστηριότητες-απάτες τους, που έχουν οδηγήσει σε οικονομική κατάρρευση εκατομμύρια οικογένειες, επιχειρήσεις, ακόμα και ολόκληρα κράτη, δεν μπορούν να συνεχίσουν να υφίστανται σε μία δημοκρατία. Η σέκτα Ίκαρος γνωρίζει πως χρειάζεται μία παγκόσμια δικτατορία – και μάλιστα πάση θυσία!

Η απάτη του «εμπορίου με την ασθένεια» της «σέκτας Ίκαρος» αποκαλύφθηκε

Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το δεύτερο πεδίο δράσης-απάτης της σέκτας Ίκαρος, το εμπόριο της φαρμακοβιομηχανίας με τις ασθένειες. Επί σχεδόν 100 χρόνια, τα υποχείρια της σέκτας Ίκαρος στην πολιτική, τα μέσα ενημέρωσης και την ιατρική διαδίδουν το παραμύθι ότι η φαρμακοβιομηχανία προσπαθεί να εξαλείψει τις ασθένειες. Τώρα πια, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αντιλαμβάνονται ότι ισχύει ακριβώς το αντίθετο: Η διατήρηση και εξάπλωση των ασθενειών αποτελεί τη βάση ύπαρξης για τον αδίστακτο κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας και τις δραστηριότητές του.

Η σέκτα Ίκαρος πλουτίζει από την ασθένεια και το θάνατο εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων και τους εκβιάζει μάλιστα να της καταβάλλουν φόρο τιμής – κατά μέσο όρο το ένα τέταρτο του εισοδήματος της κάθε οικογένειας. Εδώ και δεκαετίες αποσιωπούνται οι πραγματικές αιτίες του καρκίνου, των καρδιαγγειακών νόσων και της ανοσολογικής ανεπάρκειας αλλά και το γεγονός ότι υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό επιστημονικά τεκμηριωμένες, βιολογικές διαδικασίες χωρίς παρενέργειες για την αποτελεσματική καταπολέμηση των ασθενειών αυτών.

Το πόσο δύσκολη είναι η θέση, στην οποία βρίσκεται η σέκτα Ίκαρος και οι υποτακτικοί της και σ’ αυτόν τον τομέα, γίνεται σαφές από την ενημερωτική προπαγάνδα που έχει ξεκινήσει σχετικά με τον υποτιθέμενο εμβολιασμό κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Καθώς οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι το βασικό αποτέλεσμα της ιδιαίτερα τοξικής χημειοθεραπείας που διαφημίζεται εδώ και δεκαετίες είναι η πρόκληση ακόμα περισσότερου καρκίνου – και κατά συνέπεια η δημιουργία ακόμα περισσότερων αγορών για τη φαρμακοβιομηχανία -, η σέκτα Ίκαρος θα πρέπει να αναμένει πως θα οδηγηθεί ενώπιον των εθνικών και διεθνών δικαστηρίων για να λογοδοτήσει γι’ αυτή την οργανωμένη εξαπάτηση. Όπως κάποιος που κινδυνεύει να πνιγεί γαντζώνεται από ένα κλαδί, έτσι και τα μέλη της σέκτας αγκιστρώνονται από τις νέες δήθεν θεραπευτικές μεθόδους, όπως ο «εμβολιασμός» κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Και έχουν επιστρατεύσει ιατρούς, ασφαλιστικά ταμεία, μέσα ενημέρωσης και πολιτικούς – ακόμα και το βραβείο Νόμπελ έχει απονεμηθεί. Τώρα διαπιστώνεται ότι εκατομμύρια νεαρά κορίτσια – και οι γονείς τους – οδηγήθηκαν με μία γιγαντιαία εκστρατεία εκφοβισμού στη λήψη εμβολίων παρασκευασμένων με χρήση γενετικής τεχνολογίας, των οποίων οι υποσχέσεις ίασης δεν τεκμηριώνονται ούτε καν με μία σοβαρή μακροπρόθεσμη μελέτη και τα οποία συνοδεύονται από σημαντικούς κινδύνους, έως και περιπτώσεις θανάτου. (Βλέπε σχετικά το συμπληρωματικό άρθρο σε αυτό το φυλλάδιο.)

Αλλά και σ’ αυτή την απάτη-εμπόριο με την ασθένεια εκατομμυρίων ανθρώπων, οι πολιτικές συνέπειες από μία αποκάλυψη είναι αναπόφευκτες: ένας βιομηχανικός κλάδος που βασίζεται στην εξάπλωση των ασθενειών δεν είναι δυνατό να συμβιβαστεί με ένα δημοκρατικό πολίτευμα. Κανένας άνθρωπος δεν θα υποτασσόταν με τη θέλησή του σε ένα τέτοιο σύστημα. Και σ’ αυτή την περίπτωση ισχύει: Η κατάρρευση του οικοδομήματος από ψεύδη γύρω από το εμπόριο της φαρμακοβιομηχανίας με τις ασθένειες αναγκάζει τη σέκτα Ίκαρος να προετοιμάσει τη διατήρηση του παγκόσμιου εμπορίου-απάτης της στο πλαίσιο μίας παγκόσμιας οικονομικής δικτατορίας.
Η «Ε.Ε. των Βρυξελλών» – το προγεφύρωμα για τη σχεδιαζόμενη παγκόσμια δικτατορία

Γιατί νομίζετε ότι οι πολίτες των κρατών-μελών της Ε.Ε. αποστερούνται του δικαιώματός τους να διεξάγουν ένα δημοκρατικό δημοψήφισμα για την πολιτική πλατφόρμα της «Ε.Ε. των Βρυξελλών»; Ποιος νομίζετε πως είναι ο στόχος του Νικολά Σαρκοζύ, όταν υπό το πρόσχημα της καταπολέμησης των παγκόσμιων οικονομικών προβλημάτων αξιώνει τη δημιουργία μίας «Global Economic Government», δηλαδή μίας de facto «παγκόσμιας κυβέρνησης»;

Με μία πρωτοφανή προπαγανδιστική εκστρατεία, η σέκτα Ίκαρος επιχειρεί σήμερα να καταστήσει την «Ε.Ε. των Βρυξελλών» το νέο προγεφύρωμά της για την πορεία της προς την εγκαθίδρυση μίας παγκόσμιας δικτατορίας που στόχο θα έχει την περαιτέρω συντήρηση της πετρελαϊκής αγοράς. Οι στόχοι, οι μέθοδοι, ακόμα και το σχέδιο δράσης, επί τη βάση του οποίου γίνεται η προσπάθεια να διασφαλιστεί η κυριαρχία της «Ε.Ε. των Βρυξελλών» επάνω στους ανθρώπους της Ευρώπης, αποτελούν αντιγραφή παλαιότερων αποτυχημένων προσπαθειών του καρτέλ να αναλάβει την εξουσία στην Ευρώπη.
Τίτλος: Απ: Οι φαρμακευτικές δεν υπηρετούν την υγεία
Αποστολή από: Ονήσιλος στις Ιουλίου 26, 2011, 04:27:22
Η πρώτη απόπειρα καθυπόταξης της Ευρώπης από τη σέκτα Ίκαρος

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 100 ετών, η σέκτα Ίκαρος προσπάθησε δύο φορές να οικειοποιηθεί την παγκόσμια κυριαρχία μέσω ολόκληρων κλάδων της οικονομίας και της ζωής, όπως η χημική, η πετρελαϊκή και η φαρμακευτική βιομηχανία. Μεταξύ των ετών 1914 και 1918 οι BAYER, HOECHST και BASF παρακίνησαν τον Κάιζερ (βασιλέα) Γουλιέλμο Β’ της δυναστείας των Χόχεντσολερν να επιτεθεί στην Ευρώπη και να θέσει υπό τον έλεγχό του την παγκόσμια αγορά χημικών, πετρελαίου και φαρμάκων. Οι διευθυντές του καρτέλ υποσχέθηκαν στο Γουλιέλμο ότι έως τα Χριστούγεννα του 1914 ο πόλεμος θα είχε τελειώσει και ο όμιλος BAYER που ανήκε στη σέκτα, διέθεσε τόνους εκρηκτικών και τοξικών αερίων προκειμένου οι απρόθυμοι Γάλλοι, Βέλγοι και άλλα έθνη να «πειστούν» για την αναγκαιότητα μίας ευρωπαϊκής οικονομικής ένωσης υπό την ηγεσία των BAYER, HOECHST και BASF.

Η στρατιωτική καθυπόταξη της Ευρώπης στην κυριαρχία του καρτέλ της χημικής και της φαρμακευτικής βιομηχανίας απέτυχε και οι  υπαίτιοι αναγκάστηκαν να συνθηκολογήσουν το 1918. Εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρη την Ευρώπη πλήρωσαν το τίμημα, χωρίς ωστόσο οι πραγματικοί εγκληματίες – τα μέλη της σέκτας στις διευθυντικές θέσεις των χημικών και φαρμακευτικών ομίλων – να οδηγηθούν ποτέ στη δικαιοσύνη.

Εκατομμύρια άνθρωποι στην Ευρώπη – οι οποίοι μετά το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου χρειάστηκε να αγωνιστούν απλώς και μόνο για να επιβιώσουν – έχασαν την ευκαιρία να φέρουν στο φως της δημοσιότητας τους πολεμοκάπηλους της σέκτας Ίκαρος και να τους αναγκάσουν να λογοδοτήσουν. Εάν το είχαν πράξει, δεν θα είχαν σημειωθεί οι επακόλουθες τραγωδίες του 20ου αιώνα και δεν θα είχε ποτέ παρουσιαστεί η ανάγκη να γραφτεί το παρόν άρθρο. Όμως δεν συνέβη αυτό και η σέκτα Ίκαρος αντιλήφθηκε φυσικά την κατάσταση ως μία πρόσκληση προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη της για δεύτερη φορά.

Η δεύτερη απόπειρα καθυπόταξης της Ευρώπης από τη σέκτα Ίκαρος

Ήδη από το 1925, επτά μόλις χρόνια μετά την καταστροφή που επέφερε ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος και τον οποίο είχαν υποδαυλίσει οι ίδιες, οι BAYER, BASF και HOECHST συνενώθηκαν στo διαβόητο καρτέλ IG Farben (Κοινοπραξία Χρωμάτων). Το καρτέλ αυτό χρηματοδότησε με μεθοδικότητα την υφαρπαγή της εξουσίας από τους Ναζί με σκοπό να ξεκινήσει μία νέα στρατιωτική εκστρατεία για την κατάκτηση του συνόλου της παγκόσμιας αγοράς χημικών και φαρμακευτικών. Ο Χίτλερ αναβαθμίστηκε σε ηγέτη της σέκτας. Οι επιχειρηματικοί στόχοι της κεντρικής διεύθυνσης του καρτέλ IG Farben στη Φρανκφούρτη απηχούνταν στα συνθήματα των «εξωτερικών συνεργατών» του, των οργάνων της SA, των SS και της Βέρμαχτ: «Σήμερα μας ανήκει η Γερμανία και αύριο όλος ο κόσμος!»

Όταν απέτυχε και αυτή η προσπάθεια της σέκτας να εδραιωθεί στην ηγεσία του κόσμου σε ένα «χιλιετές Ράιχ», συστάθηκε ένα διεθνές δικαστήριο για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι: το Δικαστήριο Εγκληματιών Πολέμου της Νυρεμβέργης. Κατά την πρώτη από συνολικά 13 δίκες αυτού του πολυετούς δικαστηρίου καταδικάστηκαν ο Γκέρινγκ, ο Κάιτελ καθώς και οι πολιτικοί και στρατιωτικοί συνένοχοί τους. Σε μία ακόμα δίκη καταδικάστηκαν οι επικεφαλής ιατροί, οι οποίοι για λογαριασμό των φαρμακευτικών τμημάτων των BAYER και HOECHST διεξήγαγαν απάνθρωπα πειράματα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης αλλά και προγράμματα εξάλειψης των ανθρώπων με αναπηρία.

Στη δίκη εγκληματιών πολέμου της Νυρεμβέργης υπ’ αριθμόν 6 δικάστηκαν οι κύριοι εγκληματίες πολέμου, οι διευθυντές του καρτέλ IG Farben. Η τελική αγόρευση του Δημόσιου Κατήγορου των ΗΠΑ, Τέλφορντ Τέιλορ, συνόψισε το ρόλο των μελών της σέκτας Ίκαρος, δηλαδή των διευθυντών των BAYER, HOECHST και BASF, σε μία βασική δήλωση: Χωρίς το καρτέλ IG Farben δεν θα ήταν δυνατό να είχε συμβεί ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος.

Ακόμα και μετά από τη δεύτερη αυτή παγκόσμια καταστροφή, την οποία προκάλεσε η σέκτα Ίκαρος, τα εκατομμύρια ανθρώπων στη Γερμανία και την Ευρώπη που στέκονταν μπροστά από τους τάφους των οικογενειών τους και τα ερείπια των σπιτιών τους δεν είχαν πλέον τη δύναμη να αναγκάσουν τα μέλη της σέκτας Ίκαρος, τους κύριους δηλαδή υπεύθυνους, να πληρώσουν για το θάνατο των πάνω από 60 εκατομμύρια ανθρώπων και την ισοπέδωση της Ευρώπης. Επρόκειτο για μία βαριά παράλειψη, όπως θα αποδεικνυόταν λίγο αργότερα.

Η τρίτη απόπειρα καθυπόταξης της Ευρώπης από τη σέκτα Ίκαρος

Ορισμένα μεμονωμένα μέλη της σέκτας, όπως ο διευθυντής της BAYER Φριτς Τερ Μέερ καταδικάστηκαν από το Δικαστήριο Εγκληματιών Πολέμου της Νυρεμβέργης για μαζική δολοφονία, υποδούλωση και άλλα απάνθρωπα εγκλήματα. Αντί όμως ο Φριτς να περάσει τη ζωή του πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, τα υπόλοιπα μέλη της σέκτας τον απελευθέρωσαν λίγο καιρό αργότερα. Κατά την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας (ΕΟΚ), τη βάση της σημερινής Ε.Ε. που συστάθηκε το 1957 στη Ρώμη, ο Φριτς κινούσε και πάλι τα νήματα με στόχο την τρίτη απόπειρα της σέκτας να υποδουλώσει την Ευρώπη προς όφελος του καρτέλ χημικών, φαρμάκων και πετρελαίου. Και δεν ήταν μόνος του.

Ο Άρνο Σόλτερ, μέλος της σέκτας που κατά τη διάρκεια του πολέμου ήταν επικεφαλής του «Κεντρικού Ιδρύματος για το Εθνικό Οικονομικό Σύστημα και την Ευρύτερη Οικονομία» συνέταξε το σχέδιο οικοδόμησης της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το 1941, όταν οι Ναζί κατέλαβαν κατ’ εντολή του IG Farben τη Δυτική Ευρώπη και εισέβαλαν στο Παρίσι, η διεύθυνση σχεδιασμού του καρτέλ των IG Farben/ Ναζί για την μεταπολεμική τάξη πραγμάτων δημοσίευσε το σχέδιό της για την καθυπόταξη του «ευρύτερου ευρωπαϊκού χώρου». Το σχέδιο αυτό, που δημοσιεύτηκε υπό τον τίτλο «Η Σύμπραξη του Ευρύτερου Χώρου – Ένα εργαλείο για το βιομηχανικό οικονομικό σύστημα στη νέα Ευρώπη» και αριθμούσε 223 σελίδες, αποτέλεσε ένα λεπτομερές προσχέδιο, επάνω στο οποίο βασίστηκε η σημερινή Ε.Ε.

Η σχεδιαζόμενη μεταπολεμική παγκόσμια τάξη πραγμάτων της σέκτας Ίκαρος στηριζόταν στους εξής πυλώνες:

    * Η Ευρώπη είναι ένας ενιαίος «ευρύτερος χώρος» – ένας γιγαντιαίος οικονομικο-πολιτικός χώρος υπό την κυριαρχία του χημικού-φαρμακευτικού καρτέλ και των πολιτικών του υποχειρίων.
    * Το χημικό-φαρμακευτικό καρτέλ ελέγχει μέσω προϊόντων υψηλής τεχνολογίας προστατευμένων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (δηλ. πατενταρισμένων) τις κύριες αγορές και κατά συνέπεια τις αρτηρίες του συνολικού οικονομικού χώρου.
    * Μία κεντρική «Αρχή Σύμπραξης» διαθέτει αποφασιστική εξουσία στην οικονομία, το εμπόριο, τα χρηματοοικονομικά, το δίκαιο ευρεσιτεχνίας, κτλ.
    * Τα πολιτικά και στρατιωτικά υποχείρια του καρτέλ εδραιώνουν την εξουσία τους στις χώρες της Ευρώπης με μεθόδους αστυνομικού κράτους και επεκτείνουν την παγκόσμια επικράτηση του καρτέλ και τον έλεγχο των παγκόσμιων αγορών πρώτων υλών και διάθεσης των προϊόντων του με τη δύναμη των όπλων.
    * Η λειτουργία του λαού περιορίζεται στο ρόλο ενός εφησυχασμένου καταναλωτή, η συμμετοχή του στις αποφάσεις αποκλείεται, η διαφωνία καταπνίγεται – και η δημοκρατία καταργείται.
Τίτλος: Απ: Οι φαρμακευτικές δεν υπηρετούν την υγεία
Αποστολή από: Ονήσιλος στις Ιουλίου 26, 2011, 04:28:40
Η «Ε.Ε. των Βρυξελλών» αποτελεί αντίγραφο της ευρωπαϊκής μεταπολεμικής τάξης πραγμάτων, όπως την οραματιζόταν η συμμαχία των IG Farben/Ναζί

Έχουμε δημοσιεύσει το σχέδιο οικοδόμησης της «νέας Ευρώπης» του 1941 στην ιστοσελίδα www.dr-rath-foundation.org/EU-basics/. Συνιστώ σε όλους τους ανθρώπους την ανάγνωση αυτού του βιβλίου, ιδιαίτερα δε στους πολιτικούς, οι οποίοι - ενδεχομένως χωρίς να το γνωρίζουν - παραπλανούνται από τα ψέματα και το παραμύθι των γκουρού της σέκτας Σαρκοζύ, Μέρκελ, Κοχ & Σια. Όποιος διαβάσει το κεφάλαιο σχετικά με τη «Σύμπραξη του Ευρύτερου Χώρου» και την «Κεντρική Αρχή της Σύμπραξης» θα διαπιστώσει πόσο πολύ η «Αρχή» αυτή μοιάζει με την «Ευρωπαϊκή Επιτροπή» που δρα πέρα από κάθε δημοκρατικό έλεγχο. Μένει κανείς άφωνος όταν βλέπει με πόσο θράσος η σέκτα Ίκαρος επιβάλλει σήμερα στο πλαίσιο της «Ε.Ε. των Βρυξελλών» και κάτω από το μανδύα της «Ευρωπαϊκής Ενοποίησης» τους στόχους που δεν κατάφερε να εκπληρώσει κατά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Παρακάτω παρατίθενται κάποια από τα σημαντικότερα στοιχεία της «Σύμπραξης του Ευρύτερου Χώρου» στις Βρυξέλλες σήμερα.

    * Στην «Ε.Ε. των Βρυξελλών», όλες οι αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σχεδόν 500 εκατομμυρίων πολιτών της Ευρώπης σχεδιάζονται και επιβάλλονται από μία Αρχή Σύμπραξης, την «Ευρωπαϊκή Επιτροπή».
    * Τα μέλη αυτής της «Επιτροπής» δεν έχουν νομιμοποιηθεί μέσω δημοκρατικής εκλογής πουθενά στην Ευρώπη. Αντίθετα, «διορίζονται» άμεσα προς όφελος του καρτέλ, προκειμένου αυτό να εδραιώσει και να επεκτείνει την κυριαρχία του στην Ευρώπη.
    * Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το οποίο κατά τις επικείμενες «ευρωεκλογές» του 2009 μας σερβίρεται ως δημοκρατικό «εργαλείο ελέγχου», δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να ελέγξει την «Ευρωπαϊκή Επιτροπή» - το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να συναινεί με τους νόμους που αυτή εκπονεί.
    * Τα μεταπολεμικά σχέδια των IG-Farben/Ναζί προέβλεπαν πως το χημικό-φαρμακευτικό καρτέλ θα κυβερνά τους λαούς της Ευρώπης μέσω επονομαζόμενων «Διαταγμάτων». Στην «Ε.Ε. των Βρυξελλών» η ονομασία αυτή έχει πλέον αλλάξει – τώρα αποκαλούνται «Οδηγίες της Ε.Ε.».
    * Τα μεταπολεμικά σχέδια των IG-Farben/Ναζί προέβλεπαν έναν εξουσιοδοτικό νόμο, μία επονομαζόμενη «Βασική Συνθήκη», η οποία θα καθυποτάσσει ολόκληρες γενιές των λαών της Ευρώπης στην κυριαρχία του χημικού-φαρμακευτικού καρτέλ. Στην «Ε.Ε. των Βρυξελλών» ο εξουσιοδοτικός αυτός νόμος απλώς εξωραΐστηκε λαμβάνοντας την εύηχη ονομασία «Συνθήκη της Λισσαβόνας». Το Δεκέμβριο του 2007 στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, τη Λισσαβόνα, οι γκουρού της σέκτας Ίκαρος, Σαρκοζύ και Μέρκελ, κατάφεραν να επιβάλλουν τον πανευρωπαϊκό αυτό εξουσιοδοτικό νόμο παρά τις ισχυρές αντιστάσεις που προβλήθηκαν.
    * Για τη θέση σε ισχύ των διαταγμάτων και των νόμων του «ευρύτερου ευρωπαϊκού χώρου», η συμμαχία των IG Farben/Ναζί είχε προβλέψει μία δημοσίευση με την αποκαλυπτική ονομασία «Η Σύμπραξη του Ευρύτερου Χώρου». Σε αυτή θα δημοσιεύονταν όλοι οι κανονισμοί που ήταν απαραίτητοι για την εδραίωση της εξουσίας της σέκτας Ίκαρος. Και σε αυτή την περίπτωση, οι υποτακτικοί της σέκτας στην Ε.Ε. των Βρυξελλών δεν  χρειάστηκε παρά να αλλάξουν την ονομασία – τώρα πλέον φέρει τον τίτλο «Official Journal of the EU». Σύμφωνα με την «Ε.Ε. των Βρυξελλών», οι νόμοι που δημοσιεύονται σε αυτό το έντυπο είναι δεσμευτικοί για τους ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη. Οι πολίτες της Ευρώπης όμως δεν έχουν κανένα λόγο στην εκπόνηση των νόμων αυτών και των οδηγιών του καρτέλ. Ούτε ίχνος δημοκρατίας!
    * Η σέκτα Ίκαρος και τα μέσα ενημέρωσής της προσπαθούν να επιβάλλουν τον «εξουσιοδοτικό νόμο της Λισσαβόνας» στους ανθρώπους της Ευρώπης ως το «Σύνταγμα της Ευρώπης». Δεν επιτράπηκε όμως στους ανθρώπους της Ευρώπης ούτε καν να ψηφίσουν γι’ αυτόν τον «εξουσιοδοτικό νόμο». Η σέκτα ξέρει γιατί δεν το επέτρεψε. Στη μοναδική χώρα, όπου ο λαός είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει, την Ιρλανδία, το άθλιο αυτό κατασκεύασμα απορρίφθηκε ολοφάνερα.

Το οικοδόμημα της «Ε.Ε. των Βρυξελλών» φάνταζε ανέκαθεν ύποπτο στα μάτια εκατομμυρίων ανθρώπων στην Ευρώπη. Πολλοί όμως δεν ήξεραν σε τι ακριβώς οφειλόταν αυτή τους η δυσπιστία, αφού δεν μπορούσε τελικά να έχει άδικο ολόκληρο το φάσμα των πολιτικών από τη Δεξιά ως την Αριστερά – πολιτικών, οι οποίοι εκλέγονται στις θέσεις αυτού του κατασκευάσματος και γίνονταν ανεκτοί από αυτό!

Με τη δημοσίευση των δεδομένων και των πραγματικών στοιχείων γύρω από την «Ε.Ε. των Βρυξελλών», το πανηγύρι έχει πλέον τελειώσει. Η «Ε.Ε. των Βρυξελλών» αποκαλύφθηκε πλέον ως αυτό που είναι στην πραγματικότητα και ως αυτό που είχε ευθύς εξ αρχής σχεδιαστεί να είναι: Η τρίτη προσπάθεια της σέκτας Ίκαρος να υποδουλώσει τους λαούς της Ευρώπης για ολόκληρες γενιές προς όφελος του καρτέλ της χημικής-φαρμακευτικής βιομηχανίας, να συνεχίσει να απομυζεί τους ίδιους, τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά τους για όλη τους τη ζωή ως υπάκουους καταναλωτικούς σκλάβους και τέλος να τους θυσιάζει σαν άβουλα αρνιά στα σφαγεία του εμπορίου της φαρμακοβιομηχανίας με την ασθένεια.

Εάν θέλετε έναν τέτοιο κόσμο για τα παιδιά και τα εγγόνια σας, τότε μπορείτε να αφήσετε ήσυχοι το άρθρο αυτό κατά μέρος. Εάν όμως επιθυμείτε έναν κόσμο, όπου τα παιδιά και τα εγγόνια σας θα ζουν με αξιοπρέπεια και θα μπορούν να συνδιαμορφώνουν τον κόσμο αυτό, τότε έχει φτάσει πλέον η ώρα για δράση.

Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα για τα τεχνάσματα, με τα οποία η σέκτα Ίκαρος έθεσε κατά τις δεκαετίες του 1950 και του 1960 τα θεμέλια για την «Ε.Ε. των Βρυξελλών», μπορεί να ανατρέξει και στο διαδίκτυο. Στην ιστοσελίδα http://www.relay-of-life.org/speech/speech.html μπορείτε να βρείτε την ομιλία που εκφώνησα κατά την απονομή της τιμητικής διάκρισης Άουσβιτς στο Ίδρυμα Δρ. Rath από επιζώντες των στρατοπέδων συγκέντρωσης, η οποία περιγράφει τους συσχετισμούς αυτούς.
Η προστασία των δημοκρατικών αρχών αποτελεί καθήκον μας

Καταδείξαμε ήδη ότι η συνέχιση της τρομο-κυριαρχίας της πετρελαϊκής και της φαρμακευτικής βιομηχανίας και του κλάδου των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών δεν μπορεί να συμβιβαστεί με μία δημοκρατική κοινωνική οργάνωση, καθώς όποιος γνωρίζει πλέον τις επιστημονικές εναλλακτικές δεν μπορεί να συνεχίσει να υποκύπτει στον εκβιασμό και στην καταβολή των φόρων τιμής σε αυτή τη σέκτα.

Το γεγονός αυτό καθιστά απαραίτητο το να ρίξουμε μια ματιά στο πως αυτή η σέκτα και τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχει αντιμετωπίζουν την επαπειλούμενη κατάρρευσή τους. Επί σειρά δεκαετιών η σέκτα κατάφερνε να ελέγχει την ανθρωπότητα μέσω των αποφασιστικών για τη ζωή τομέων της ενέργειας, της υγείας και της διατροφής, υποβοηθούμενη από την άγνοια και τον οικονομικό εκβιασμό που ασκούσε. Όσο λειτουργούσε αυτός ο έλεγχος, η σέκτα δεν κουραζόταν ποτέ να παρουσιάζει τον εαυτό της ως προστάτιδα της «ελευθερίας» και της «δημοκρατίας». Η προστασία των «φιλελεύθερων δημοκρατικών αρχών» έγινε η πολεμική ιαχή, με την οποία η σέκτα καταφέρθηκε εναντίον του υπόλοιπου κόσμου χαρακτηρίζοντάς τον ως «μη δημοκρατικό» - από την Κίνα και τη Ρωσία έως διάφορες αναπτυσσόμενες χώρες της Αφρικής και της Νοτίου Αμερικής.

Τώρα που οι άνθρωποι ξυπνούν και αντιλαμβάνονται ότι τα πολεμικά συνθήματα «ελευθερία», «δημοκρατία» και «φιλελεύθερες δημοκρατικές αρχές» χρησίμευαν εδώ και δεκαετίες απλώς ως πέπλο για την απόκρυψη της απάνθρωπης δράσης της σέκτας Ίκαρος, ο κομπασμός της αυτός έχει αρχίσει να δίνει τη θέση του στη σήψη που κρύβεται από κάτω. Η Ανγκέλα Μέρκελ το είχε ήδη ξεφουρνίσει από το καλοκαίρι του 2005. Όπως θυμόμαστε, την άνοιξη του 2005 το καρτέλ και τα σχέδιά του για τη δημιουργία μίας ευρωπαϊκής δικτατορίας υπέστησαν από τους Γάλλους και τους Ολλανδούς στα δημοψηφίσματα που έγιναν για την Ε.Ε. μία οδυνηρή ήττα.

Αντιδρώντας σε αυτή την ήττα, το καρτέλ προέβη λίγες μόνο εβδομάδες αργότερα σε πραξικόπημα στη Γερμανία και εξανάγκασε το Μάιο του 2005 την κυβέρνηση Σρέντερ σε παραίτηση – διαφορετικά «θα τον καθαιρούσαν», απειλούσε τότε ο τύπος του καρτέλ.

Δεν χρειάστηκε να περιμένουμε πολύ για να ακούσουμε την αιτία αυτού του πραξικοπήματος. Σε μία προεκλογική ομιλία της στο πλαίσιο του εορτασμού της 60ης επετείου του κόμματος των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών (CDU), η Ανγκέλα Μέρκελ – λόγω της ίδιας της αφέλειας – ανακοίνωσε δημόσια το λόγο για το πραξικόπημα: «Εμείς [οι άνθρωποι στη Γερμανία/Ευρώπη] δεν έχουμε στην πραγματικότητα το δικαίωμα σε δημοκρατία και κοινωνική οικονομία της αγοράς ες αεί.»

Σ' αυτό θα διαφωνήσουμε όμως, Ανγκέλα!

Η εντολή του καρτέλ προς την κυρία Μέρκελ ήταν σαφής. Η δικτατορία του καρτέλ μέσω της Ε.Ε. των Βρυξελλών έπρεπε πάση θυσία να ολοκληρωθεί. Λίγο αργότερα η κυρία Μέρκελ έλαβε την υποστήριξη του Γάλλου Σαρκοζύ, ο οποίος αναρριχήθηκε στην εξουσία με μεθοδεύσεις τύπου SA (βλ. προηγούμενο άρθρο σχετικά με τη σέκτα). Εάν ρίξουμε μία ματιά στα τρία προηγούμενα έτη, εύκολα θα διαπιστώσουμε πόσο αδίστακτα ο Σαρκοζύ και η Μέρκελ προσπάθησαν να υλοποιήσουν την εντολή του καρτέλ για την επιβολή του εξουσιοδοτικού νόμου της Ε.Ε. (της συνθήκης της Λισσαβόνας) και για την ολοκλήρωση των δομών εξουσίας για την κυριαρχία του καρτέλ στην Ευρώπη. Όποιος δεν συνεργαζόταν, ανατρεπόταν πολύ απλά στην εκάστοτε χώρα με τη βοήθεια των μέσων ενημέρωσης του καρτέλ. Την ίδια μοίρα επεφύλαξε το καρτέλ στην τελευταία κυβέρνηση της Πολωνίας – και το ίδιο κινδυνεύει να συμβεί μέσα στο 2009 στην κυβέρνηση της Τσεχίας, όπως και στην κυβέρνηση της Ιρλανδίας.

Εμείς, οι άνθρωποι, οφείλουμε να αντιληφθούμε πως εμείς είμαστε εκείνοι που θα πρέπει να υπερασπιστούν τις φιλελεύθερες δημοκρατικές αρχές – ουσιαστικά δηλαδή την ίδια τη δημοκρατία – απέναντι στη σέκτα Ίκαρος και τα συμφέροντα του καρτέλ – για το καλό και των παιδιών μας και όλων των μελλοντικών γενιών!

Η κατανόηση της κατάστασης - και συνεπώς η διαβίβαση αυτού του άρθρου σε φίλους και γνωστούς – αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Μόνο όποιος κατανοεί την ιστορία, μπορεί να αποτρέψει την επανάληψή της. Το 2009, ως χρονιά με πολλές διαφορετικές εκλογές στην Ευρώπη, θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να κάνετε ακριβώς αυτό.
Τίτλος: Απ: Οι φαρμακευτικές δεν υπηρετούν την υγεία
Αποστολή από: Ονήσιλος στις Ιουλίου 26, 2011, 04:29:51
Το 2009 – ένα καίριο έτος για τη σέκτα Ίκαρος και τα σχέδιά της για την «Ε.Ε. των Βρυξελλών»

Το σχέδιο του καρτέλ για το 2009 έχει πολλές πτυχές, αλλά ο στόχος του είναι εκπληκτικά απλός και αναγνωρίσιμος από τον καθένα: το 2009 θα πρέπει να επέλθει η οριστική εδραίωση του κατασκευάσματος της «Ε.Ε. των Βρυξελλών» προκειμένου να λειτουργήσει ως προγεφύρωμα του καρτέλ για την εκπλήρωση των σχεδίων του για παγκόσμια κυριαρχία μετά από τις δύο αποτυχημένες απόπειρές του.

Υπό την ηγεσία της Γαλλίας ως πυρηνικής δύναμης, έχει τεθεί ο στόχος να συνενωθούν τα ευρωπαϊκά κράτη του μεσογειακού χώρου με σημαντικές αφρικανικές χώρες σε μία πολιτική-στρατιωτική συμμαχία. Με αυτή τη «στρατηγική του άξονα» – και την κατ’ αυτό τον τρόπο εγγυημένη τροφοδοσία ουρανίου από την Κεντρική Αφρική – θα ξεκινήσει ο αγώνας για την επιβίωση της σέκτας και την παγκόσμια κυριαρχία του καρτέλ.

Οι κύριοι αντίπαλοι του καρτέλ σε αυτή την τρίτη προσπάθειά του για την ανάληψη της παγκόσμιας κυριαρχίας είναι η Ρωσία, η Κίνα – και, εάν χρειαστεί, και οι «ανατρεπτικές» ΗΠΑ υπό τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο Ομπάμα. Καθώς από αυτή την αναμέτρηση θα κριθεί η επιβίωση ή η κατάρρευση του καρτέλ – δηλαδή πρόκειται για μία μάχη για «όλα ή τίποτα» – ο Σαρκοζύ και οι συνεργοί του έχουν ήδη συνυπολογίσει και τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο. Τόσο ο Σαρκοζύ όσο και ο αντιπρόεδρός του Κουσνέρ δεν κράτησαν ποτέ μυστική την πρόθεσή τους να χρησιμοποιήσουν και πυρηνικά όπλα. Τον Αύγουστο του 2006, τρεις μόνο μήνες μετά την «κατάληψη της εξουσίας» στη Γαλλία, οι Σαρκοζύ και Κουσνέρ διεκήρυξαν ότι θα διεξήγαγαν μέχρι και πυρηνικό πόλεμο για την επιβολή των συμφερόντων τους.

Τώρα πλέον οι διάφορες πολιτικές δηλώσεις του 2008 αρχίζουν να συνθέτουν μία ολοκληρωμένη εικόνα:

    * οι επιθετικές, αδίστακτες μεθοδεύσεις του Σαρκοζύ (και της Μέρκελ) με στόχο την εξουσία, που φέρονται σαν να ήταν Καίσαρες της αρχαιότητας και επιτρέπουν στους υπόλοιπους αρχηγούς κυβερνήσεων της Ε.Ε. να εγκρίνουν απλώς τα σχέδιά τους, προκειμένου να συνεχίζουν έτσι – με τη δήθεν σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων – να μηχανορραφούν προς όφελος του καρτέλ και να προωθούν τα σχέδια παγκόσμιας κυριαρχίας του
    * η «παγκόσμια κυβέρνηση», την οποία αξίωσε ο Σαρκοζύ κατά τη διάσκεψη κορυφής των G-20 υπό την ηγεσία της Γαλλίας ως πυρηνικής δύναμης, είναι απαραίτητη για τη υλοποίηση των σχεδίων παγκόσμιας κυριαρχίας του καρτέλ
    * η Ένωση Ε.Ε.-Μεσογείου, την οποία ο Σαρκοζύ εξήγγειλε χωρίς να προβεί σε διαβουλεύσεις με την πλειοψηφία των αρχηγών κρατών της Ε.Ε. – και η οποία θα έχει σύνορα παρόμοια με αυτά της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας υπό τον Ιούλιο Καίσαρα ή αργότερα με αυτά των κατακτήσεων των Μουσολίνι και Χίτλερ – θα χρησιμεύσει στην επέκταση της εξουσίας και των αγορών του καρτέλ
    * η τελειοποίηση της παρακολούθησης και των μεθόδων αστυνομοκρατίας σε ολόκληρη την Ευρώπη με στόχο τη μόνιμη εδραίωση της εξουσίας του καρτέλ μέσα στις ευρωπαϊκές χώρες
    * η χρήση του στρατού εντός της Ευρώπης ενάντια στον ίδιο του το λαό, σε περίπτωση που ο τελευταίος αποφασίσει να αποσκιρτήσει από το καρτέλ
    * η οικοδόμηση ενός στρατού υπό την εντολή της «Ε.Ε. των Βρυξελλών» – δηλαδή του καρτέλ – προκειμένου να προωθηθεί περαιτέρω η κατάκτηση της παγκόσμιας χημικής, φαρμακευτικής και πετρελαϊκής αγοράς με στρατιωτικές επιχειρήσεις και πολέμους,
    * η στρατιωτικοποίηση του διαστήματος μέσω της υποταγής του έως τώρα πολιτικού, διαστημικού δορυφορικού προγράμματος της Ε.Ε. «Galileo» στο γαλλικό λόμπυ πυρηνικών όπλων με στόχο την πρόκληση μίας νέας κούρσας εξοπλισμών, της οποίας κινητήρια δύναμη είναι η «Ε.Ε. των Βρυξελλών» και η οποία στοχεύει στη διατήρηση της εξουσίας του καρτέλ.

Κι αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Ο Σαρκοζύ θα πρέπει να θεωρείται – και το δηλώνω με ιδιαίτερη έμφαση – τόσο επικίνδυνος όσο και ο τελευταίος υπαίτιος παγκόσμια σύρραξης και εκπρόσωπος του χημικού-φαρμακευτικού καρτέλ, Αδόλφος Χίτλερ. Είναι οι ίδιοι υποστηρικτές που έφεραν και τους δύο στην εξουσία, είναι η ίδια αδίστακτη παγκόσμια πολιτική κυριαρχίας, η ίδια προπαγάνδα και η ίδια δημαγωγία που ασκούν για να κατευθύνουν ψυχολογικά το λαό τους. 70 χρόνια μετά από την τελευταία αποτυχημένη προσπάθεια εγκαθίδρυσης μίας «χιλιετούς» κυριαρχίας του χημικού-φαρμακευτικού καρτέλ, έχει τώρα εμφανιστεί ένας νέος πολιτικός με τον ίδιο στόχο.

Ο συνεργός του Σαρκοζύ που έχει επιλεγεί για τη σχεδιαζόμενη ολοκλήρωση της τρίτης προσπάθειας κατάκτησης του κόσμου από το καρτέλ, προωθείται σήμερα μεθοδικά: είναι ο Ρόλαντ Κοχ. Ο στόχος είναι να διαδεχθεί την Ανγκέλα Μέρκελ ως υποψήφιος για την καγκελαρία πριν από τις επόμενες εκλογές στη Γερμανία. Και δεν αποτελεί σύμπτωση το γεγονός ότι ο Κοχ διαμένει στην ίδια πόλη, όπου εδρεύει η διαβόητη κεντρική διεύθυνση του χημικού-φαρμακευτικού καρτέλ: στον ουρανοξύστη της IG Farben στη Φρανκφούρτη. Από εδώ χρηματοδοτήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1930 η αναρρίχηση των Ναζί στην εξουσία, εδώ – και όχι στο Βερολίνο – εκπονήθηκαν τα σχέδια κατάκτησης του κόσμου στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και εδώ σχεδιάστηκε η μεταπολεμική κυριαρχία της «Σύμπραξης του Ευρύτερου Χώρου» σε όλη την Ευρώπη.
Η απελπιστική κατάσταση της σέκτας Ίκαρος μετά την εκλογή του Μπαράκ Ομπάμα

Μετά την εκδίωξη της σέκτας Ίκαρος από το Λευκό Οίκο από τους περισσότερους από 50 εκατομμύρια Αμερικανούς των ΗΠΑ κατά τις προεδρικές εκλογές της χώρας το Νοέμβριο του 2008 και την εκλογή του Μπαράκ Ομπάμα – ενός διακηρυγμένου εχθρού της επιρροής του καρτέλ – το καρτέλ βρίσκεται πλέον στριμωγμένο στη γωνία.

Ο Σαρκοζύ και η σέκτα Ίκαρος θα πρέπει να κάνουν την κυβέρνηση Ομπάμα να αποτύχει, γιατί διαφορετικά η δυναμική που θα αρχίσει να σχηματίζεται ταχύτατα σε όλο τον κόσμο θα τους ανατρέψει. Αυτή την περίοδο η σέκτα εξετάζει διάφορα σενάρια ως προς την επίτευξη αυτού του στόχου:

    * ένα πολιτικό πραξικόπημα με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης Ομπάμα με τη βοήθεια των μέσων ενημέρωσης που ελέγχει το καρτέλ
    * μία εσκεμμένη στρατιωτική σύρραξη, η οποία θα εμπλέξει στρατιωτικά την κυβέρνηση Ομπάμα σε διεθνές επίπεδο – παραλύοντάς την στο εσωτερικό και δυσφημίζοντάς την
    * μία μεθοδευμένη όξυνση της οικονομικής κρίσης στις ΗΠΑ, π.χ. μέσω της εσκεμμένης πτώχευσης των αυτοκινητοβιομηχανιών GM, Ford και Chrysler. Ο στόχος είναι να αποτραπεί η παραγωγή αυτοκινήτων με ενέργεια υδρογόνου και κατά συνέπεια η αποτίναξη του ζυγού της πετρελαϊκής τυραννίας της σέκτας σε όλο τον κόσμο
    * ο οικονομικός εκβιασμός της κυβέρνησης Ομπάμα μέσω της έλλειψης διεθνών πιστώσεων. Λόγω της εξαιρετικά υψηλής συσσώρευσης εξωτερικού χρέους υπό την κυβέρνηση Μπους, οι ΗΠΑ βρίσκονται ήδη εκτεθειμένες στην καλή πίστη των διεθνών πιστωτών. Η σέκτα Ίκαρος θέλει να τους αξιοποιήσει ως «όπλο». Σε αυτό συμβάλλει π.χ.
          o η διακηρυγμένη από το Σαρκοζύ «παγκόσμια κυβέρνηση», δηλαδή η προσπάθεια να δοθεί στο καρτέλ μία νέα, δικτατορική «παγκόσμια εκτελεστική εξουσία», η οποία θα μπορεί να πειθαρχεί τις ΗΠΑ του Ομπάμα – αλλά και οποιαδήποτε άλλη χώρα
          o το σχέδιο του Σαρκοζύ για τους «G-20» – δηλαδή τους G8 και τις αναδυόμενες οικονομίες. Υπό το πρόσχημα της «αντιμετώπισης της κρίσης» και κάτω από τη μάσκα της δήθεν υποστήριξης των αναπτυσσόμενων χωρών, η σέκτα έχει ένα βασικό στόχο: να περιορίσει τα δικαιώματα ψήφου της κυβέρνησης Ομπάμα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) και άλλα διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Η στρατηγική της σέκτας με στόχο τη δολιοφθορά της κυβέρνησης Ομπάμα έχει τρεις βασικούς στόχους. Για να μπορέσει να συνεχίσει την τρομακτική της παγκόσμια κυριαρχία, η σέκτα θα προσπαθήσει

    * να τιμωρήσει τους ανθρώπους στις ΗΠΑ για το γεγονός ότι τόλμησαν να αρνηθούν στον ΜακΚέιν, μέλος της σέκτας, να διαβεί την πόρτα του Λευκού Οίκου,
    * να κάνει ότι μπορεί για να αποτρέψει τον πρόεδρο Ομπάμα από την εκπλήρωση της  προεκλογικής του υπόσχεσης να απελευθερώσει τις ΗΠΑ, την οικονομική αυτή υπερδύναμη, από την «τυραννία του πετρελαίου» – εκθέτοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο σε ολόκληρο τον κόσμο την οργανωμένη απάτη τρισεκατομμυρίων του πετρελαϊκού καρτέλ
    * να τιμωρήσει παραδειγματικά την κυβέρνηση Ομπάμα προκειμένου να αποτρέψει μία αλυσιδωτή αντίδραση, όπου και άλλες χώρες θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν από την τυραννία του καρτέλ.

Ποτέ ξανά κατά τη διάρκεια των περισσότερων από εκατό χρόνων ύπαρξής της δεν έλουσε τόσος κρύος ιδρώτας τη σέκτα, όσο κατά τις αρχές του έτους 2009. Ο Μανουέλ Μπαρόζο, ο στρουμπουλός στρατάρχης του ηγέτη της σέκτας Σαρκοζύ, μίλησε με την ευκαιρία της συνάντησης των Ευρωπαίων και Ασιατών ηγετών τον Οκτώβριο σχετικά με το τι κάνει ολόκληρη η σέκτα: «Είτε θα κολυμπήσουμε μαζί, είτε θα βυθιστούμε μαζί.» Ο αθώος ακροατής ίσως να είχε την εντύπωση ότι ο Μπαρόζο μιλούσε για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Η αλήθεια όμως είναι άλλη: Η επίλυση της σημερινής παγκόσμιας οικονομικής κρίσης ισοδυναμεί με θάνατο για τη σέκτα. Γιατί τότε οι εναλλακτικές πηγές ενέργειας – προωθημένες από την εξαγγελμένη στροφή προς διαφορετικές τεχνολογίες ενέργειας της κυβέρνησης των ΗΠΑ – θα εδραιώνονταν ταχύτατα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μόνο εάν ο Σαρκοζύ, ο Μπαρόζο και τα άλλα μέλη της σέκτας καταφέρουν να αντλήσουν κεφάλαια από την – σκηνοθετημένη από τους ίδιους – οικονομική κρίση και να εγκαθιδρύσουν μία παγκόσμια δικτατορία του καρτέλ, μπορεί να επιβιώσει η σέκτα. Ο Μπαρόζο εκστόμισε λοιπόν ωμά το πεπρωμένο της σέκτας Ίκαρος – και κατά συνέπεια και το δικό του.

Από την οπτική γωνία της σέκτας Ίκαρος, το έτος 2009 ισοδυναμεί σε σημασία με το έτος 1933: Ανάληψη της παγκόσμιας εξουσίας ή απώλειά της παγκοσμίως, κλιμάκωση της τυραννίας ή αφανισμός της σέκτας. Η δημιουργία της σχεδιαζόμενης «Ε.Ε. των Βρυξελλών» ως πλατφόρμας για την προώθηση των σχεδίων παγκόσμιας κυριαρχίας του καρτέλ – συμπεριλαμβανομένης μίας νέας εσκεμμένης παγκόσμιας σύρραξης από το νέο «Πολίτ Μπυρό» του καρτέλ, την «Ε.Ε. των Βρυξελλών» - αποτελεί εδώ ένα σημαντικό ορόσημο.

Ορισμένοι από τους αναγνώστες μου ενδεχομένως να εκπλήσσονται από την ξεκάθαρη περιγραφή μου των συσχετισμών αυτών. Αυτή η εξέλιξη όμως δεν μπορεί πραγματικά να μας εκπλήσσει. Ήδη πριν από μισό αιώνα, συγγραφείς όπως ο Τζορτζ Όργουελ στο βιβλίο του «1984 – Ο Μεγάλος Αδερφός» μας προειδοποιούσαν σχετικά με ένα καθεστώς, στο οποίο οι πολιτικοί μιλούν για ειρήνη, μιλούν για δημοκρατία και εννοούν δικτατορία.

Ο συγγραφέας Ρέι Μπράντμπερι περιέγραφε το 1951 στο επιστημονικής φαντασίας μυθιστόρημά του «Φαρενάιτ 451» έναν κόσμο, όπου οι άνθρωποι ζουν υπό τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης. Η ανάγνωση βιβλίων απαγορεύεται, και η πυροσβεστική υπάρχει για να καίει τα σπίτια εκείνων που παραβιάζουν την απαγόρευση αυτή. Ένας από αυτούς τους πολίτες αυτούς ρωτά απελπισμένος: «Θυμόσαστε ακόμα την εποχή εκείνη, όπου η πυροσβεστική υπήρχε για να σβήνει φωτιές, αντί να τις ανάβει;»

Εάν μέσα στους επόμενους μήνες ακούσετε πάλι κάποια είδηση σχετικά με τρομοκρατικά χτυπήματα – που τα διαδέχονται, όπως πάντα, τηλεοπτικές εμφανίσεις των μελών της σέκτας με αξιώσεις για ακόμα περισσότερο έλεγχο, παρακολούθηση και περικοπή των δικαιωμάτων του πολίτη – τότε σκεφτείτε ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος στον κόσμο που να έχει τόσο μεγάλο συμφέρον σε μία δικτατορία απ’ ότι η σέκτα Ίκαρος. Γιατί μόνο μία τέτοια παγκόσμια δικτατορία μπορεί πλέον να αποτρέψει την κατάρρευση της αυτοκρατορίας της, αξίας χιλιάδων τρισεκατομμυρίων.

Όταν οι άνθρωποι της Ευρώπης απελευθερωθούν μέσα στα επόμενα χρόνια από την τρομο-κυριαρχία της σέκτας Ίκαρος όπως οι πολίτες των ΗΠΑ κατά τις τελευταίες εκλογές, και όταν τα παιδιά και τα εγγόνια μας θα διδάσκονται σε μερικά χρόνια στο μάθημα ιστορίας τη δράση των υποκινητών των δεινών του σήμερα - πολιτικών, όπως ο Μπους, ο Σαρκοζύ και ο Κοχ - τότε θα αναλογίζονται το έτος-κλειδί 2009, στο οποίο τέθηκαν τα θεμέλια για το τέλος της τρομο-κυριαρχίας της σέκτας Ίκαρος στην Ευρώπη.
Μία «Ευρώπη από τους ανθρώπους για τους ανθρώπους» δημιουργείται

Το ερώτημα που θέτουμε σε κάθε πολιτικό είναι: Θέλετε να μεγαλώσουν τα παιδιά μας στην Ευρώπη εν μέσω μίας δικτατορίας συμφερόντων του καρτέλ ή όχι;

Το γεγονός ότι πολλοί από τους πολιτικούς, όταν τίθενται αντιμέτωποι με τα στοιχεία, δεν έχουν ιδέα – όπως είναι αναμενόμενο – για το μέγεθος του σκανδάλου αυτού και για το πώς οι ίδιοι – χωρίς να το γνωρίζουν – χρησιμοποιήθηκαν από το καρτέλ για τα συμφέροντά του, σημαίνει ότι έχει φτάσει η ώρα να αναλάβουμε δράση.

Σίγουρο είναι επίσης το εξής: Όποιος πολιτικός, μετά τη δημοσίευση των σχέσεων μεταξύ της «ναζιστικής τάξης πραγμάτων» και της «Ε.Ε. των Βρυξελλών», υποστηρίξει αυτόν τον πύργο από τραπουλόχαρτα ως δημοκρατικό θεσμό, δεν θα μπορέσει να επιβιώσει πολιτικά. Για την πολιτική αυτή παράταξη των ξεροκέφαλων ισχύει αυτό που είχε πει ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ στον Έριχ Χόνεκερ: «Όποιος καθυστερεί πολύ, τον τιμωρεί η ζωή!».

Εσείς μπορεί να επιταχύνετε αυτή τη «διαδικασία ενημέρωσης» απευθυνόμενοι γραπτώς στους υποψήφιους στις εθνικές εκλογές και τις ευρωεκλογές πολιτικούς, εφιστώντας την προσοχή τους στα στοιχεία αυτά. Ο καλύτερος τρόπος είναι μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), καθώς τότε θα είναι πλέον αδιαμφισβήτητα τεκμηριωμένο ότι ο «εκπρόσωπος του λαού» ενημερώθηκε. Έτσι δεν θα μπορεί πλέον να δικαιολογηθεί λέγοντας: δεν το γνώριζα.

Τα επιχειρήματά μας είναι σαφή και άμεσα κατανοητά από τον καθένα: Ένας αιώνας τρόμου και καταστροφής στην ευρωπαϊκή ήπειρο από τη σέκτα Ίκαρος είναι αρκετός, εκατοντάδες εκατομμύρια νεκροί σε δύο παγκοσμίους πολέμους είναι αρκετοί, ο θάνατος εκατομμυρίων ανθρώπων, οι οποίοι θυσιάζονται κατά τη χημειοθεραπεία για τον καρκίνο και άλλες αδίστακτες δραστηριότητες της φαρμακευτικής βιομηχανίας, είναι αρκετός.

Δεν είναι δυνατόν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού οι άνθρωποι των ΗΠΑ να δίνουν τέλος σε μία κυριαρχία δεκαετιών της σέκτας Ίκαρος στο Λευκό Οίκο και να εκλέγουν έναν πρόεδρο, ο οποίος διακηρύσσει μία κυβέρνηση για τους ανθρώπους από τους ανθρώπους – και την ίδια ακριβώς στιγμή εμείς, οι άνθρωποι σε αυτή την πλευρά του Ατλαντικού, να αφήνουμε την παραπλανητική σέκτα Ίκαρος να μας οδηγεί για τρίτη φορά σε συμφορές, χρησιμοποιώντας παραμύθια και εκφοβισμούς.

Οι άνθρωποι της Ευρώπης έχουν διδαχθεί από την ιστορία. Τώρα που είναι πλέον δημόσια γνωστή η «καταγωγή» της «Ε.Ε. των Βρυξελλών» και τα σχετικά δεδομένα βρίσκονται στη διάθεσή μας και μπορούν να επαληθευτούν από τον καθένα, δεν μπορούν πλέον να υλοποιηθούν τα σχέδιά της.

Ο παραλληλισμός με το μύθο του Ικάρου είναι προφανής: Ο ήλιος – η αποκάλυψη δηλαδή της αλήθειας – κάνει τώρα τα φτερά της αλαζονικής σέκτας να λιώσουν και αδιαμφισβήτητα θα γκρεμιστεί.

Μετά τις παραλείψεις στους δύο παγκόσμιους πολέμους, μετά το τέλος των οποίων οι υπεύθυνοι του χημικού-φαρμακευτικού καρτέλ δεν οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη, μας δίνεται τώρα η ιστορική ευκαιρία να ανακόψουμε εκ των προτέρων την πορεία των υποτακτικών της σέκτας και των υποχειρίων του καρτέλ. Είμαι πεπεισμένος, πως οι άνθρωποι της Ευρώπης θα το πράξουν.

Η δημοσίευση αυτή θα βοηθήσει τους ανθρώπους της Ευρώπης να τοποθετηθούν σε αυτά τα ζητήματα ζωής. Εάν θέλουμε να είμαστε σε θέση να δώσουμε απαντήσεις στα ερωτήματα των παιδιών μας και των μελλοντικών γενιών, δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική.

Ας ταχθούμε από κοινού υπέρ μίας «Ευρώπης από τους ανθρώπους για τους ανθρώπους».

Τον στόχο αυτό θα τον πετύχουμε μαζί!

Εγκάρδια,

Dr. med. Matthias Rath

http://www.symmaxia-gia-thn-ygeia-tou-dr-rath.org/news/20081215_ikarus_europa.html

Η σελίδα περιέχει όλες τις πληροφορίες με σχεδιαγράμματα σε μορφή PDF