ΑΜΡΑ - Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα

'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα => Η Εκκλησία του Σατανά => Μήνυμα ξεκίνησε από: Nyx στις Μάιος 02, 2010, 21:26:55

Τίτλος: Satanic Witch
Αποστολή από: Nyx στις Μάιος 02, 2010, 21:26:55
DOWNLOAD - Satanic Witch by Anton Szandor Lavey. (http://rapidshare.com/files/382753221/Anton_Szandor_LaVey_-_The_Satanic_Witch__1_eBook_-_PDF_.pdf.html)

Το βιβλίο Satanic Witch είναι ένα έργο του Anton LaVey το οποίο δίνει πληροφορίες για το χειρισμό των ανδρών από τις γυναίκες. 

Αν και γράφεται για τις γυναίκες, πολλοί άντρες το διαβάζουν επειδή περιέχει πληροφορίες για την Μαγεία. :D

Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dodd το 1971 ως The Witch Compleat. Αναδημοσιεύθηκε από το Feral House το 1989 με μια εισαγωγή από Zeena LaVey και πάλι το 2003 με μια νέα εισαγωγή από τη Peggy Nadramia και afterword από Blanche Barton.

Μια από τις σημαντικότερες έννοιες του LaVey που εισήχθη στο Satanic Witch ήταν το LaVey Synthesizer Clock (http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1663.0.html).

Σύμφωνα με το LaVey Synthesizer Clock όλα τα πρόσωπα καταλαμβάνουν έναν καθορισμένο τύπο σωμάτος και προσωπικότητας, που τοποθετετούντε σε τέσσερις τύπους, και ο ιδανικός φίλος και εραστής αντιπροσωπεύεται απο το αντίθετο τύπο προσωπικότητας/σωμάτος στη θέση του LaVey Synthesizer Clock. :)