ΑΜΡΑ - Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα

'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα => Ο Ναός των Βαμπίρ => Μήνυμα ξεκίνησε από: Rose στις Απρίλιος 06, 2010, 18:10:57

Τίτλος: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Rose στις Απρίλιος 06, 2010, 18:10:57
Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε να διαδίδεται ο Σατανισμός, το Γκόθικ, ο Βαμπιρισμός, υπό την μορφή μιας showbiz.  Πόση αλήθεια όμως υπάρχει σε αυτά τα χόμπυ του Χόλυγουντ1?

Είναι επικίνδυνα για την ψυχική υγεία των νέων ή απλά είναι ακόμα ένα προϊόν απάτης με στόχο το οικονομικό κέρδος, αλλά και την χειραγώγηση αφελών, και αμόρφωτων? (όπως και κάθε είδους θρησκειολογία)

Είναι λυπηρό, πως εξαιτίας του αφορισμού της Αυθεντικής Γνώσης, ακόμα υποφέρουμε από μαζικές υστερίες, και αρρωστημένα πάθη, που απλώνονται ως ψυχικές ιώσεις διαφόρων αποχρώσεων...

Ας κάνουμε όμως μία προσπάθεια τις επόμενες μέρες να αναλύσουμε και να αποσαφηνίσουμε πλήρως το φαινόμενο των Βαμπίρ, μια και έχει ταλαιπωρήσει αρκετούς νέους μας στην Ελλάδα, και ενώ γλυτώνουν από τον χριστιανισμό, δυστυχώς βρίσκουν ξανά άλλες αυταπάτες να πιαστούν κορόιδα και να καταστρέψουν και πάλι την ζωή τους καθώς ακόμα και την ζωή φίλων τους ή και κοντινών συγγενών τους, με την ελπίδα πως θα κερδίσουν μία θέση ανάμεσα στα αθάνατα βαμπίρ...

                                                                                  Συνεχίζεται...
_________________________________________________________________________

1http://www.twilightthemovie.com/
http://www.youtube.com/watch?v=bs79_5n848Q&feature=fvsr
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Rose στις Απρίλιος 06, 2010, 18:41:27
Αρχικά αν μελετήσουμε την Βίβλο των Βαμπίρ, η ψυχασθένεια αλλά και η απάτη είναι εμφανή στοιχεία...

Η Βαμπιρική Θρησκεία απαιτεί όλα τα μέλη να απέχουν από οποιεσδήποτε εγκληματικές πράξεις όπως αυτές καθορίζονται από τις αντίστοιχες κυβερνήσεις τους.
Για να είναι κάποιος Βαμπίρ, ένα μέλος της Βαμπιρικής Θρησκείας, αναμένετε να συμπεριφέρεται κατά τρόπο αρμόδιο και ενήλικο μέσα στην κοινωνία.

Ο Ναός του Βαμπίρ θα διώξει οποιοδήποτε άτομο το οποίο αποτυγχάνει να συμπεριφερθεί κατά αυτό τον τρόπο.

Όταν εκτελείτε τη πράξη του Βαμπιρισμού, βεβαιώστε μεγαλόφωνα ή σιωπηλά την πράξη κατά τη διάρκεια που την κάνετε. Δηλώστε σταθερά τη πραγματικότητα της δράσης σας όπως για παράδειγμα, “Τώρα παίρνω την ενέργεια της ζωής σου, το αίμα σου, τη ψυχή σου”. Με τη προσθήκη της λεκτικής πρότασης ευθυγραμμίζεται περαιτέρω το μυαλό σας ως κυνηγός καθώς επίσης τηλεπαθητικά διατάζετε το θήραμα να συμφωνήσει με τη πρόθεσή σας, να παραμείνει σταθερό και παραγωγικό στην λήψη του “Aίματος”.

Κατόπιν γεμίστε το σώμα σας μέχρι να ξεχειλίσει. Πάρτε και πάρτε έως ότου δεν μπορείτε να πάρετε άλλο!

Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Rose στις Απρίλιος 06, 2010, 19:01:50
ΟΙ ΜΥΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΒΑΜΠΙΡΙΣΜΟ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΔΑΙΜΟΝΩΝ....

Δεδομένου ότι οι Απέθαντοι δέχονται το “αίμα” της Θυσίας1, και η εξάντληση πλησιάζει η φθάνει, έρχεται μια λεπτή μετατόπιση. Οι παρόντες Απέθαντοι Θεοί έχοντας λάβει τη πλήρωσή Τους, κρίνουν τον/τους συμμετέχοντα(ες) ως προς την αξία τους για τον μετασχηματισμό και την Υψηλότερη Μύηση. Ακόμη και να είστε απλά στην Παρουσία των Παλαιότερων Θεών, εντούτοις επιταχύνει την προσωπική εξέλιξη.

Σε εκείνους που βρίσκονται αντάξιοι στις προσπάθειές τους, οι Θεοί μπορούν να επιλέξουν να απελευθερώσουν τη σπανιότερη υψηλότερη ενέργεια της Ουσίας Τους σε μια ροή επιστροφής1. Εάν αυτό συμβεί (όπως σχεδόν πάντα συμβαίνει στην παρουσία ενός μέλους του Εσωτερικού Ναού της ιεροσύνης) τότε ο/οι συμμετέχοντας(ες) θα ανακαλύψει μια ανανέωση της ενέργειας και της ζωτικότητάς του. Αυτή η Βροχή του Ελέους μπορεί να είναι δυνατή ή ισχυρή και μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της τελετής.

1 Όπως ακριβώς και με τον Γιαχβέ στον ιουδαιοχριστιανισμό... (ακόμα μία δαιμονική οντότητα που αιματοκύλησε πλήθος ανθρώπων και πολιτισμών)...
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Nyx στις Απρίλιος 06, 2010, 21:40:13
Το να μην γίνεται εύκολα κατανοητός ο ρόλος μιας τέτοιας φιλοσοφίας είναι λογικό. Για να μπορέσει κάποιος να μπει και να καταλάβει τον κόσμο τους και αυτά που υποστηρίζουν πρέπει να τους χρηματοδοτήσει ώστε να του τα αποκαλύψουν. Αλλά όσο όμως και να πληρώσεις δεν θα καταφέρεις να μάθεις την αλήθεια, καθώς είναι προνόμοιο των μεγαλύτερων. Στo site του Ναού βλέπει κανείς ότι, απαιτεί από όλα τα μέλη του να μην υποστηρίζουν ούτε να εκτελούν εγκληματικές και ποινικές δραστηρίοτητες. Επίσης να μην καταναλώνουν φυσικό αίμα. Ανάπτηξη Θέλησης και Διανοητική Δύναμη, τρόπους με άλλους για να επιτύχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε, επίτευξη οικονομικής ελευθερίας, βελτίωση και προστασία υγείας, παράταση της ζωής πάνω από την συνηθισμένη ανθρώπινη διάρκεια, και μυστικά αυτο-άμυνας, ώστε να ζήσει ο άνθρωπος με ζωντάνια και ευημερία. Αν είναι αλήθεια αυτά ο Ναός, δεν δέχεται ψυχασθενείς ανθρώπους, ούτε αυτούς που κάνουν χρήση φυσικού αίματος. Σύμφωνα με αυτά ο Ναός δημιουργεί Ελιτιστές, ενώ άλλες ομάδες Ελιτόδουλους.
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Rose στις Απρίλιος 07, 2010, 12:38:56
Μάλλον αγαπητέ Nyx,

δεν διαβάζετε την Βίβλο σας, όπως και οι χριστιανοί συνάδελφοί σας...

Γιατί αν την διαβάζατε την ΒΙΒΛΟ σας... δεν θα συνεχίζατε να γίνεστε θύματα στον κάθε απατεώνα...  

Στo site του Ναού βλέπει κανείς ότι, απαιτεί από όλα τα μέλη του να μην υποστηρίζουν ούτε να εκτελούν εγκληματικές και ποινικές δραστηρίοτητες. Επίσης να μην καταναλώνουν φυσικό αίμα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΣΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ!

Όταν εκτελείτε τη πράξη του Βαμπιρισμού, βεβαιώστε μεγαλόφωνα ή σιωπηλά την πράξη κατά τη διάρκεια που την κάνετε. Δηλώστε σταθερά τη πραγματικότητα της δράσης σας όπως για παράδειγμα, “Τώρα παίρνω την ενέργεια της ζωής σου, το αίμα σου, τη ψυχή σου”. Με τη προσθήκη της λεκτικής πρότασης ευθυγραμμίζεται περαιτέρω το μυαλό σας ως κυνηγός καθώς επίσης τηλεπαθητικά διατάζετε το θήραμα να συμφωνήσει με τη πρόθεσή σας, να παραμείνει σταθερό και παραγωγικό στην λήψη του “Aίματος”.

Κατόπιν γεμίστε το σώμα σας μέχρι να ξεχειλίσει. Πάρτε και πάρτε έως ότου δεν μπορείτε να πάρετε άλλο!
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Rose στις Απρίλιος 07, 2010, 13:03:11
Σε προειδοποιητικό μήνυμα, να σταματήσουν τις δραστηριότητές τους, απάντησαν...

Thank you for the warning.

Have a nice day.

Sincerely,

Administration
Temple of the Vampire
www.vampiretemple.com

Οι άνθρωποι είναι πολύ showbiz   :D
Αφού βρίσκονται κορόιδα, οι απατεώνες πάντα υπάρχουν...
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Ορφέας στις Απρίλιος 07, 2010, 13:49:41
Το να μην γίνεται εύκολα κατανοητός ο ρόλος μιας τέτοιας φιλοσοφίας είναι λογικό.  


Προφανώς δεν είναι εύκολα κατανοητός ο ρόλος μιας τέτοιας φληναφίας. Για να κατανοηθεί απαιτείται στοιχειώδης γνώση στοιχείων εβραιοχριστιανικής εκλεκτικής σωτηριολογίας, γνώση στοιχείων νεοεποχίτικης αποκαλυπτομωρολογίας, γνώσεις στοιχείων νεοαμερικανικών σεμιναρίων ελιτίστικης πόρωσης επιχειρηματικών στελεχών, καθώς και επαρκείς γνώσεις ψυχολογίας των εφήβων και ψυχιατρικής για ψυχικά νοσήματα.


Για να μπορέσει κάποιος να μπει και να καταλάβει τον κόσμο τους και αυτά που υποστηρίζουν πρέπει να τους χρηματοδοτήσει ώστε να του τα αποκαλύψουν. Αλλά όσο όμως και να πληρώσεις δεν θα καταφέρεις να μάθεις την αλήθεια, καθώς είναι προνόμοιο των μεγαλύτερων.


Πρώτον, επί πολλούς αιώνες ο αυθεντικός εσωτερισμός δίδασκε, διδάσκει και παράλληλα συνεχώς αποδεικνύει ότι η αγορασμένη γνώση ουδέποτε οδηγεί στην κατανόηση και στην αλήθεια.
Δεύτερον, για να αποκαλύψουν σε κάποιον κάτι, είναι απαραίτητο να το κατέχουν, δηλαδή να έχουν αυτογνωσία, γεγονός εξαιρετικά αμφίβολο για άτομα που καταγίνονται με τέτοιου είδους ενασχολήσεις.
Τρίτον, η γνώση της αλήθειας είναι προνόμιο αποκλειστικά των Μεγάλων μορφών του πνεύματος και όχι των «μεγάλων» της ιεραρχίας των οργανώσεων, οι οποίοι ενίοτε ξεχωρίζουν για την ματαιοδοξία, την υπέρμετρη φιλοδοξία και το μεγαλείο της ασημαντότητάς των.


Στo site του Ναού βλέπει κανείς ότι, απαιτεί από όλα τα μέλη του να μην υποστηρίζουν ούτε να εκτελούν εγκληματικές και ποινικές δραστηρίοτητες. Επίσης να μην καταναλώνουν φυσικό αίμα.


Το τι φαίνεται επίσημα να υποστηρίζουν στην ιστοσελίδα τους και ποιες δραστηριότητες υποτίθεται προκρίνουν, είναι φανερό ότι για προφανείς λόγους που τους επιβάλλουν οι κανόνες για το περιεχόμενο ιστοσελίδων και το δίκαιο σε κάθε κράτος, συμμορφώνονται και προσποιούνται τους νομιμόφρονες. Το περιεχόμενος όμως και η ουσία των όσων πρεσβεύουν και προάγουν πραγματικά, είναι αυτό που τους χαρακτηρίζει ως ακραία εγκληματικά στοιχεία ή στην άλλη περίπτωση, ψυχικά διεστραμμένα άτομα. Το να πρεσβεύει κάποιος ότι οι λοιποί συνάνθρωποι είναι «μηδενικά» προς εκμετάλλευση και για δική του «σίτιση» με την ίδια μεταχείριση που οι άνθρωποι μεταχειρίζονται τα ζώα, ή εγκληματίας είναι ή ψυχικά άρρωστος.


Ανάπτηξη Θέλησης και Διανοητική Δύναμη, τρόπους με άλλους για να επιτύχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε, επίτευξη οικονομικής ελευθερίας, βελτίωση και προστασία υγείας, παράταση της ζωής πάνω από την συνηθισμένη ανθρώπινη διάρκεια, και μυστικά αυτο-άμυνας, ώστε να ζήσει ο άνθρωπος με ζωντάνια και ευημερία. Αν είναι αλήθεια αυτά ο Ναός, δεν δέχεται ψυχασθενείς ανθρώπους, ούτε αυτούς που κάνουν χρήση φυσικού αίματος. Στην κυριολεξία ο Ναός δημιουργεί Ελιτιστές, ενώ άλλες ομάδες Ελιτόδουλους.


Υγιής ανάπτυξη θέλησης ΔΕΝ σημαίνει διόγκωση του εγωιστικού πείσματος ενός ανεύθυνου «κωλόπαιδου» και Διανοητική Δύναμη δεν χαρακτηρίζεται η ικανότητα εξαπάτησης και επιβολής με σύγχρονες σοφιστείες των ιδιοτελών συμφερόντων. Επιστήμη χωρίς Αρετή καταλήγει σε απάνθρωπη πανουργία.

Υγιής επίτευξη οικονομικής ελευθερίας ΔΕΝ σημαίνει στυγνή εκμετάλλευση των άλλων, αλλά δίκαια απολαβή από προσωπική δημιουργικότητα και παραγωγική προσφορά στην κοινωνία.

Βελτίωση και προστασία της προσωπικής υγείας ΔΕΝ σημαίνει απομύζηση ζωικότητας από ανυποψίαστα θύματα, ούτε «ανταλλακτικά» όργανα από απαγόμενα και φονευόμενα παιδιά, αλλά συνδρομή στην βελτίωση των κοινωνικών συνθηκών ζωής και παροχής υπηρεσιών υγείας για κάθε συνάνθρωπο ανεξάρτητα από φυλή, φύλο, εξυπνάδα, πεποιθήσεις και οικονομική κατάσταση.

Παράταση ζωής πάνω από την συνηθισμένη ανθρώπινη διάρκεια ΔΕΝ σημαίνει «θυσία» της ζωικότητας των συνανθρώπων μας για μεγαλύτερη χρονική διάρκεια ενός κτηνώδους «Εγώ», αλλά συμβολή στην βελτίωση της διαβίωσης, στον πολιτισμό και στην κοινωνική αρμονία και ευημερία ολάκερης της ανθρωπότητας.

Ένας «Ναός» (μια οργάνωση ή ιδεολογία) που δημιουργεί Ελιτιστές, συνεργεί και προάγει το ίδιο αποτρόπαιο έγκλημα με όσους δημιουργούν Ελιτόδουλους.

Η αντίθεση και η καταδίωξη θεωριών, ιδεών και ατόμων που υπονομεύουν και καταστρατηγούν τα απαράβατα  δικαιώματα του ανθρώπου, δεν αποτελεί δικαίωμα αλλά κάτι πολύ παραπάνω. Είναι ιερό καθήκον και αναπόδραστη υποχρέωση για κάθε έλλογο ενήλικο ον, το οποίο οφείλει να χρησιμοποιήσει κάθε δυνατό μέσο και τρόπο, κατά μόνας ή σε κοινές δράσεις, για την εξάλειψη και απάλειψη τέτοιων απάνθρωπων, νοσηρών και άκρως εγκληματικών μεθοδεύσεων ενάντια στην κοινωνία, στην ανθρωπότητα, ενάντια σε αξίες, αρετές και ιδανικά, ενάντια στην Ελευθερία….
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Nyx στις Απρίλιος 07, 2010, 15:24:20
Προσωπικά ουδέποτε υπήρξα κανένα είδους Βαμπίρ. Δεν πάσχω από πορφυρία, ούτε απο τον σύνδρομο Μόμπιους, ούτε απο φωτοφοβία, δεν με κατατρέχουν έμμονες ιδέες για αόρατα όντα, παράξενα πλάσματα και φαντάσματα, δεν εξασκώ καμία από τις λεγόμενες μαύρες τέχνες της μαγείας. Δεν ανοίκω σε καμία Βαμπιρική ομάδα ή θρησκεία, δεν έχω νοσηλευτεί ποτέ σε ψυχιατρικό ίδρυμα, δεν έχω πιει ποτέ μου αίμα, δεν έχω μεταμορφωθεί σε κανένα από τα μέλη του ζωικού Βασιλείου, όπως νυχτερίδα. Τους οδοντιάτρους δεν τους φοβάμαι για να μην ανακαλύψουν τους κυνόδοντες στο στόμα μου. Δεν συχνάζω σε νεκροταφεία τις νύχτες ούτε κοιμάμε σε φέρετρο, δεν έχω μετατρέψει ποτέ ένα αληθινό κρανίο σε δισκοπότηρο. Και αν στοιχειώσω κάποιον το κάνω μόνο με τα γραπτά μου χε χε :P

Ο καθένας βέβαια θα μπορούσε να ψάξει για το Βαμπιρισμό, την ιστορία και την φιλοσοφία του. Όλα αυτά που λέτε για το Ναό είναι απόψεις, ότι καταναλώνουν φυσικό αίμα ή ότι υποστηρίζουν εγκληματικές δραστηρίοτητες, ότι δέχονται ψυχασθενείς ανθρώπους και άλλους άσχετους όπως του styl Elizabeth Bathory, πρόκειται για συκοφαντίες όσον θέλουν να περάσουν αυτά τα μηνύματα διότι τέτοια άτομα προφανώς αποβάλλονται. Χωρίς να γίνεται μέλη του και να χρηματοδοτήσετε την οργάνωση είναι αδυνάτων να την καταλάβετε από ένα βιβλίο που βρήκατε στο Internet.
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Rose στις Απρίλιος 07, 2010, 15:28:35
Αγαπητέ Nyx,

δεν καταναλώνουν φυσικό ΑΙΜΑ, αλλά ζωτική ενέργεια... Το ίδιο πράγμα είναι... το ΑΙΜΑ, περιέχει την ζωτική ενέργεια... 

Χωρίς να γίνεται μέλη του και να χρηματοδοτήσετε την οργάνωση είναι αδυνάτων να την καταλάβετε από ένα βιβλίο που βρήκατε στο Internet.

Κρίμα στα παιδιά, κρίμα... και είναι αρκετοί οι "καμένοι"...   ;D
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Ορφέας στις Απρίλιος 07, 2010, 15:52:47

Όλα αυτά που λέτε είναι απόψεις, πολλές απ' αυτές είναι συκοφαντίες του ότι καταναλώνουν φυσικό αίμα ή ότι στηρίζουν εγκληματικές και ποινικές δραστηρίοτητες, ότι δέχονται ψυχασθαινείς ανθρώπους και άλλοι άσχετοι όπως του styl Elizabeth Bathory, τέτοιου είδους άτομα αποβάλλονται από το Ναό.

Χωρίς να γίνεται μέλη του και να χρηματοδοτήσετε την οργάνωση είναι αδυνάτων να την καταλάβετε από ένα βιβλίο που βρήκατε στο Internet.

Αγόρι μου, μάλλον δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι η γνώση μας για τον νεοβαμπιρισμό είναι πολύ πέρα από την αποκαλυπτολογία του διαδικτύου και φυσικά όχι έμμεση, ούτε έχει γίνει κατανοητό ότι δεν τρέχουμε να ξεμπροστιάσουμε κάποια «παιδαρέλια» που την «βρίσκουν» να «το παίζουν» μεταφυσική αριστοκρατία.

Το πρόβλημα έγκειται στους πραγματικούς βαμπίρους κάθε εποχής, τους πάλαι ποτέ τσιφλικάδες, τους κάθε λογής εκμεταλλευτές, τους Αστούς καπιταλιστές και ειδικά σήμερα τους αιμοδιψείς που έχουν επιφέρει παγκόσμια αναιμία, τους σύγχρονους βρυκόλακες των τραπεζών. Τα σημερινά «τσογλάνια» που «την βρίσκουν να το παίζουν» νεοβαμπιράκια, είναι δυστυχώς τα αυριανά «golden – boys» τα οποία εθισμένα στην αναισθησία για το κάθε άλλο ζωντανό ον του πλανήτη μας, αποψιλωμένα από κάθε αξία και ηθική, απογυμνωμένα από κάθε ανθρώπινο ιδεώδες και ιδανικό, θα γίνουν τα καλύτερα «στρατιωτάκια» του σύγχρονου απάνθρωπου συστήματος της καταπίεσης, της εκμετάλλευσης, της ασυδοσίας και της ολοκληρωτικής υποδούλωσης του ανθρώπου, θύματα και τα ίδια πρώτα πρώτα.

Φαντάστηκες ότι σοκαριστήκαμε με κάποια παιδάκια που άλλα παριστάνουν τον Δράκουλα και άλλα τον Νοσφεράτου; Ο Κρίστοφερ Λι τον παρίστανε πολύ πιο πειστικά άλλωστε.

Εκείνο που μας μέλει είναι η σαπίλα, η απανθρωπιά, η απάτη και η εκμετάλλευση που έχουν αποβεί πλέον κατεστημένο και το χειρότερο, η ψυχασθένεια με την οποία μολύνονται τα παιδιά μας, τα οποία τα προετοιμάζουν για άβουλους συνεργούς και εκτελεστές ενός ακόμα πιο σκληρού και απάνθρωπου αυριανού κόσμου.

Η Ελευθερία βρίσκεται ήδη σε κατάσταση αναιμίας. Αυτής η ζωή χάνεται, αυτή η ίδια η Ελευθερία αφανίζεται….
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: ΣΕΡΑΠΙΣ στις Απρίλιος 08, 2010, 06:51:01
Θα συμφωνήσω με τον Αδελφό Ορφέα. Αλλά επί της ουσίας, όπως και ό ίδιος περιγράφει γνωρίζουμε πιό βαθιά το θέμα. Επειδή έχω την τύχη ή ατυχία για όσους λειτουργούν στο επίπεδο του δυισμού ακόμα , να συναντήσω τέτοια όντα στον "αστρικό" κόσμο να τα αντικρύσω με γυμνό οφθαλμό "Μπαμπούλας" ή αλλιώς σκιερός, δαίμονας, ή όπως αλλιώς ονομάζετε κατά ιστορικές αναφορές, παρατηρώντας την απομύζηση της ζωικής δύναμης σε κάποιον άλλο που ήδη ήταν ψυχασθενής βαριάς μορφής και εκ γεννετής. Επίσης έχω δεχτεί και εγώ "επίθεση" παλαιότερα από αόρατο μαλακό όν και συγκεκριμένα προσκολήθηκε στα πόδια και προσπαθώντας να επικοινωνήσω μαζί του με διαπέρασε ρεύμα στην σπονδυλική στήλη και τόσα άλλα. Για το λόγο αυτό γνωρίζω , γνωρίζουμε πως έχουν δημιουργηθεί (τον τρόπο λειτουργίας τους, ανά τους αιώνες και τι τροφοδοτεί αυτές τις καταστάσεις, σίγουρα και εσωτερικά είναι κατάλοιπα ψυχικά κατάλοιπα εγρηγορότων εσφαλμένων εγρηγορότων ψυχαναγκασμού, φόβου, δειλίας, ιδιοτέλειας και πολλών άλλων αιμοβόρων στοιχείων του ίδιου του Ανθρώπου και του συνόλου του, αλλά και των πραξεών του, κατάλοιπα στο ψυχικό ή αλλιώς αστρικό κόσμο, αντανακλάσεις του εσωτερικού του κόσμου, και κατά άλλους σκεπτομορφές που ακόμα και σήμερα συνεχίζονται να εκπέμπονται. Όπως εκπέμπονται βέβαια και τόσα όμορφα πράγματα. Κατάλοιπα που κάποιος που θέλει να προχωρήσει καλείται να τα αντιμετωπίσει, να τα προσπεράσει και να γνωρίσει την πηγή τους, γιατί το υποσυνείδητο, το υποσυνειδητό μας είναι ή πύλη προς το θείο, αλλά κρύβει πολλά, είναι το κουτί της Πανδώρας. Ό Άνθρωπος είναι κύριος της μοίρας του, ή θα επιλέξει τον "παραδεισό" του ή την "κολασή" του. Σήμερα κινδυνεύει η ελευθερία και η ομορφιά που έχουμε μέσα μας, σβήνει το φως της, από όλους αυτούς που παράγουν περισότερα σκουπίδια είτε στο αστρικό είτε στις πολιτείες, σκουπίδια που είναι δύσκολο και ίσως χρειαστούν χιλλιάδες χρόνια για ανακύκλωση απο τη μεγάλη μητέρα τη φύση.

Άν μπορούσαμε να δούμε έστω και μια στιγμή τι ομορφιά κρύβουμε μέσα μας και δύναμη, έστω μια στιγμή, να αγγίξουμε τον θείο σπινθήρα, μόνο με αιώνιο έρωτα θα τον παρωμιάζαμε, εκεί τελιώνουν οι λέξεις οι σκέψεις, και οι θεωρίες, εκεί γίνετε πραγματικότητα το φως του ήλιου. Εκεί ολοκληρώνετε το έργο.
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Rose στις Απρίλιος 08, 2010, 10:52:58
Όλα αυτά που λέτε για το Ναό είναι απόψεις, ότι καταναλώνουν φυσικό αίμα ή ότι υποστηρίζουν εγκληματικές δραστηρίοτητες, ότι δέχονται ψυχασθενείς ανθρώπους και άλλους άσχετους όπως του styl Elizabeth Bathory, πρόκειται για συκοφαντίες όσον θέλουν να περάσουν αυτά τα μηνύματα διότι τέτοια άτομα προφανώς αποβάλλονται.

Αγαπητέ Nyx,

είναι προφανές, πως μόνο ένας ψυχασθενής θα γινόταν μέλος σε τέτοιες οργανώσεις, εκτός αν είναι ερευνητής, και θα ήθελε να ερευνήσει, με τι ευκολία αφελείς και αμόρφωτοι, πιάνονται κορόιδα στον κάθε απατεώνα, που τους τάζει, Αθανασία, Χρήμα, Δύναμη και Απόλυτη Ελευθερία.
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Ορφέας στις Απρίλιος 08, 2010, 11:45:19
Χωρίς να γίνεται μέλη του και να χρηματοδοτήσετε την οργάνωση είναι αδύνατον να την καταλάβετε από ένα βιβλίο που βρήκατε στο Internet.

Διαβάζαμε λίγο παραπάνω,

Ανάπτηξη Θέλησης και Διανοητική Δύναμη, τρόπους με άλλους για να επιτύχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε, επίτευξη οικονομικής ελευθερίας, βελτίωση και προστασία υγείας, παράταση της ζωής πάνω από την συνηθισμένη ανθρώπινη διάρκεια,.....

Δεν κατανοούμε όμως κάτι, αφού οι υποτιθέμενοι «μεγάλοι» του Ναού γνωρίζουν πώς να επιτυγχάνουν επίτευξη οικονομικής ελευθερίας και την γνώση αυτήν διατείνονται ότι την διδάσκουν κιόλας, τι ανάγκη έχουν την χρηματοδότηση από τα μέλη; Μήπως τελικά η γνώση για οικονομική επιτυχία είναι τον να βρεις κάποια «κορόιδα» μέλη να σε χρηματοδοτούν και αυτή στην ουσία είναι η «μεγάλη» και απόκρυφη μυστική γνώση;

Δυστυχώς ούτε σε αυτό πρωτοτύπησαν οι «μεγάλοι», γιατί στην ουσία αντέγραψαν τις μεθόδους προηγούμενων απατεώνων όπως π.χ. του AMORC. Οι εν λόγω «κύριοι» ξεκινώντας με την απάτη του ιδρυτή του AMORC   H.S. Lewis, ότι δήθεν κατέχουν το μυστικό της κατασκευής χρυσού, ζουν και βασιλεύουν αριστοκρατικά με τις χρηματοδοτήσεις (συνδρομές και δωρεές) των αφελών κορόιδων.

Μάλλον τελικά αυτή είναι η «κρυφή» μέθοδος επίτευξης πλούτου, αυτή είναι η μέθοδος παραγωγής αλχημιστικού χρυσού. Το να βρεις κορόιδα, πελάτες – μέλη αιμοδότες και να ζεις ζωή χαρισάμενη, αφήνοντάς τους να πιστεύουν στην ύπαρξη ενός απορρήτου μυστικού στο οποίο,  αν βέβαια σταθούν συνεπείς αιμοδότες – χρηματοδότες, θα ευλογηθούν πιθανά κάποτε ίσως να το γνωρίσουν. Βέβαια το μυστικό είναι καταφάνερο. Είναι το «κάνε ότι κάνω». Βρες και συ αφελή κορόιδα να τα εκμεταλλεύεσαι….

Η συνταγή της απάτης είναι τόσο απλή, τόσο παλιά και τόσο επιτυχημένη, καθότι οι αφελείς περισσεύουν σε κάθε εποχή. Έτσι οι πρώτοι διδάξαντες – τα ιερατεία των θρησκειών – δεν χρειάστηκε να αλλάξουν την συνταγή μέχρι σήμερα, αφού ο κανόνας είναι απαράβατος. Όπου υπάρχουν αφελείς, εκεί ευημερούν οι πονηροί και κατεργάρηδες εκμεταλλευτές….
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Ορφέας στις Απρίλιος 08, 2010, 12:13:45


 Επειδή έχω την τύχη ή ατυχία για όσους λειτουργούν στο επίπεδο του δυισμού ακόμα , να συναντήσω τέτοια όντα στον "αστρικό" κόσμο να τα αντικρύσω με γυμνό οφθαλμό….


Αυτά είναι συμβάντα για λίγους τυχερούς ή άτυχους, αναμφισβήτητα όμως ξεχωριστούς, οι οποίοι αφιέρωσαν μια ζωή στην μελέτη και αναζήτηση της κρυμμένης αλήθειας. Δεν έχουν φυσικά καμιά σχέση με τις φαντασιώσεις και τα ξυπνήματα των παιδικών εφιαλτών στους ανώριμους ψυχισμούς κάποιων φαντασμένων προβληματικών παιδιών, εφιάλτες που τους δημιουργούν ευτελή σενάρια και φτηνές απομιμήσεις δήθεν απόκρυφων μυστικών και μυστηρίων.

Και μια παραίνεση για τα παιδιά, άλλο πράγμα τα «video – games» και άλλο η φρίκη και η κατανόηση της πραγματικότητας που βίωσε ο βετεράνος. Ας είναι ευχαριστημένα και ευγνώμονα που η Μητέρα Φύση προστατεύει τους ηλιθίους….
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Rose στις Απρίλιος 08, 2010, 13:15:02
Μάλλον τελικά αυτή είναι η «κρυφή» μέθοδος επίτευξης πλούτου, αυτή είναι η μέθοδος παραγωγής αλχημιστικού χρυσού. Το να βρεις κορόιδα, πελάτες – μέλη αιμοδότες και να ζεις ζωή χαρισάμενη, αφήνοντάς τους να πιστεύουν στην ύπαρξη ενός απορρήτου μυστικού στο οποίο,  αν βέβαια σταθούν συνεπείς αιμοδότες – χρηματοδότες, θα ευλογηθούν πιθανά κάποτε ίσως να το γνωρίσουν. Βέβαια το μυστικό είναι καταφάνερο. Είναι το «κάνε ότι κάνω». Βρες και συ αφελή κορόιδα να τα εκμεταλλεύεσαι….

Η ΕΣΧΑΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Στο αληθινό μαγικό τελετουργικό οι Απέθαντοι καλούνται να είναι παρόν με το Ζωντανό Βαμπίρ με σκοπό τη Κοινωνία. Να προσελκύσετε τους Απέθαντους με τη βοήθεια της προσφοράς της ζωτικής ενέργειας είναι το κλειδί στο επιτυχές μαγικό τελετουργικό. Περαιτέρω, μόνο το προσωπικό απόθεμα ζωτικής ενέργειας θα εξυπηρετήσει αυτό το σκοπό.
[…]
“Ακούστε με Τώρα! Είμαι ένα Βαμπίρ, ένας κυνηγός των ανθρώπων!  Έχω εισέλθει εν τω παρόντι για να καλέσω τους Απέθαντους Θεούς σε αυτήν την ιερή θέση. Έχω συλλέξει Ζωτική Ενέργεια από τους ανθρώπους. Είμαι γεμάτος για να ξεχειλίσω! Προσφέρω αυτήν την ζωτική μου ουσία στους Βαμπιρικούς Θεούς, σε Αυτούς που έχουν Υψωθεί. Πρόκειται εδώ να ταΐσω και να στραγγιχτώ! Πρόκειται εδώ να πεθάνω και να ξαναγεννηθώ. Πρόκειται εδώ να υψωθώ από το θάνατο στη ζωή! Πρόκειται να ενισχύσω το δεσμό μου με τους αληθινούς θεούς αυτού του κόσμου! Είμαι Βαμπίρ!”
[…]
“Ύψιστοι Απέθαντοι Θεοί! Ισχυρότατα και Αρχαία Βαμπίρ! Αληθινοί Κύριοι αυτής της γης! Ενωθείτε με εμένα εδώ! Να είστε μαζί μου σε αυτό το μέρος! Σας Καλώ τώρα!”
[…]
“Σας καλώ, τους μόνους πραγματικούς θεούς, και σας προσφέρω την ζωτική μου ουσία! Ελάτε Τραφείτε από μένα!  Σας καλώ τώρα!”
[…]
“Επιδιώκω τη Συντροφιά Σας! Επιδιώκω τη Φρόνησή Σας! Επιδιώκω τη Δύναμη Σας! Εισέλθετε ελεύθερα σε αυτό το μέρος γιατί είστε καλοδεχούμενοί! Σας Καλώ τώρα!”
[…]
“Παραμερίστε τις αμφιβολίες σας γιατί είμαι ειλικρινής! Προσφέρω σε Σας τη ζωή μου! Λάβετε! Φάγετε! Πιείτε από μένα! Γιατί είμαι δικός Σας να με χρησιμοποιήσετε όπως Επιθυμείτε. Σας καλώ τώρα!”
[…]
Σε μια ομαδική τελετή, οι άλλοι συμμετέχοντες πρέπει να κατευθύνουν τη θυσία της ζωτικής τους ενέργειας στον ιερέα, που στρέφεται προς το μεσαίο μέρος κοντά στο ηλιακό πλέγμα. Σε ένα τέτοιο ομαδικό τελετουργικό, ο ιερέας ενεργεί έπειτα ως φακός στην περαιτέρω εστίαση και προβάλει το ρεύμα της ζωής στους Απέθαντους οι Οποίοι μπορούν να φανερωθούν ως εικόνες στον καθρέφτη.

Η ζωτική ενέργεια εκπνέεται μέσω του στόματος με έναν μακροχρόνιο, αργό και ελεγχόμενο ήχο συρισμού. Το Ζωντανό Βαμπίρ κυριολεκτικά αντλεί τη ζωτική ενέργεια έξω από το σώμα του σε ένα συνεχές ρεύμα της δύναμης με την επανάληψη αυτής της ακολουθίας (1) να εισπνέει βαθιά μέσω των ρουθουνιών και έπειτα (2) να εκπνέει αργά και εντελώς μέσω του στόματος.
[…]
Δεδομένου ότι οι Απέθαντοι δέχονται το “αίμα” της Θυσίας, και η εξάντληση πλησιάζει η φθάνει, έρχεται μια λεπτή μετατόπιση. Οι παρόντες Απέθαντοι Θεοί έχοντας λάβει τη πλήρωσή Τους, κρίνουν τον/τους συμμετέχοντα(ες) ως προς την αξία τους για τον μετασχηματισμό και την Υψηλότερη Μύηση.  Ακόμη και να είστε απλά στην Παρουσία των Παλαιότερων Θεών, εντούτοις επιταχύνει την προσωπική εξέλιξη.

Σε εκείνους που βρίσκονται αντάξιοι στις προσπάθειές τους, οι Θεοί μπορούν να επιλέξουν να απελευθερώσουν τη σπανιότερη υψηλότερη ενέργεια της Ουσίας Τους σε μια ροή επιστροφής. Εάν αυτό συμβεί (όπως σχεδόν πάντα συμβαίνει στην παρουσία ενός μέλους του Εσωτερικού Ναού της ιεροσύνης) τότε ο/οι συμμετέχοντας(ες) θα ανακαλύψει μια ανανέωση της ενέργειας και της ζωτικότητάς του. Αυτή η Βροχή του Ελέους μπορεί να είναι δυνατή ή ισχυρή και μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της τελετής.
[…]
6. Αναπλήρωση της Δύναμης.
[…]
“Αυτό είναι το αίμα των θυμάτων μου, παρελθοντικών, παρόντων, και αυτών που πρόκειται να γίνουν. Πίνω την ουσία της ζωής εκείνων που υπάρχουν μόνο για να εξυπηρετήσουν τη θέλησή μου. Πίνω αυτό στην ενθύμηση αυτού του οποίου είμαι, Βαμπίρ, ο κυνηγός των ανθρώπων.”
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Rose στις Απρίλιος 08, 2010, 13:29:06
Η ΕΣΧΑΤΗ ΜΟΡΦΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ

IX. Ο Κυνηγός των Ανθρώπων
[…]
Το Βαμπίρ είναι κυνηγός των ανθρώπων και κανένας άνθρωπος, άνδρας ή γυναίκα, δεν έχει επιτύχει τη Βαμπιρική Κατάσταση διατηρώντας την ανθρώπινη ταυτότητα και την ανθρώπινη ηθική. Αυτά πρέπει να απορριφθούν άσπλαχνα χωρίς να κοιτάμε πίσω! Είναι είτε πρόβατο είτε λύκος. Είναι ποντίκι ή φίδι. Το Βαμπίρ πρέπει να επιλέξει, και θα επιλέξει, η αποτυχία να επιλέξει συνειδητά είναι μια επιλογή επίσης.
[…]
Η δολοφονία ή βλάβη οποιουδήποτε ανθρώπου ή άλλου ζώου θα οδηγήσει στην άμεση και μόνιμη αποβολή από το Ναό.
[…]
Αναμένουμε να γίνετε αρκετά σοφοί και δυνατοί ώστε να αποφεύγετε τις περιττές φιλονικίες με τους ανθρώπους και να πάρετε τη ζωτική τους ενέργεια με ένα συγκεκαλυμμένο και προσεκτικό τρόπο.
[…]
Εάν δεν τηρείται αυτές τις προσδοκίες δεν θα σας τιμωρήσουμε ούτε θα σας κρίνουμε. Θα αναποδογυρίσουμε μόνο το Το Κύπελλο της Αθάνατης Ζωής και θα επιτρέψουμε το τέλος της ζωής σας να επιταχύνει τη θνητή σας λήθη.
[…]
 Η ίδρυση για την επίτευξη της Βαμπιρικής κατάστασης αρχίζει με την αποδοχή του μυαλού ενός κυνηγού. Αρχίστε τώρα, σήμερα, αυτή τη στιγμή να διώχνετε τις συνήθειες της σκέψης ενός θήραμα, ενός αυτό-υποτιμώμενου θύματος του πραγματικού κόσμού. Αντικαταστήστε αυτές τις σκέψεις και συνήθειες με την αριστοκρατία ενός συνειδητού αρπακτικού ζώου. 
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Rose στις Απρίλιος 08, 2010, 13:36:49
Η ΕΣΧΑΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
[...]
“Σας καλώ, τους μόνους πραγματικούς θεούς, και σας προσφέρω την ζωτική μου ουσία! Ελάτε Τραφείτε από μένα!  Σας καλώ τώρα!”
[...]
“Παραμερίστε τις αμφιβολίες σας γιατί είμαι ειλικρινής! Προσφέρω σε Σας τη ζωή μου! Λάβετε! Φάγετε! Πιείτε από μένα! Γιατί είμαι δικός Σας να με χρησιμοποιήσετε όπως Επιθυμείτε. Σας καλώ τώρα!”

Ευχόμαστε με την παραπάνω ανάλυση στον Κόσμο των Βαμπίρ, να προβληματιστούν οι συνάδελφοί τους χριστιανοί, διότι χριστιανισμός και βαμπιρισμός είναι συνώνυμα...
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Rose στις Απρίλιος 08, 2010, 15:21:10
Is It Real?: Vampires: Is It Real?
http://www.youtube.com/watch?v=539xWgHhatM

Real Vampires & The Vampire Subculture - FOX 8 News
http://www.youtube.com/watch?v=knKCKvJ-icE

Tyra Investigates The Vampire Culture. Part 1
http://www.youtube.com/watch?v=qKjSnmJd2Q8&feature=related

Tyra Investigates The Vampire Culture. Part 3
http://www.youtube.com/watch?v=teZLIbCxNbU&feature=related

Tyra Investigates The Vampire Culture. Part 4
http://www.youtube.com/watch?v=mV4Q87-sDTU&feature=related

Tyra Investigates The Vampire Culture. Part 5
http://www.youtube.com/watch?v=o8BakD5_DQI&feature=related
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Rose στις Απρίλιος 08, 2010, 16:27:29
Vampire Secrets Part One
http://www.youtube.com/watch?v=lQG-MIk-6kI

Vampire Secrets Part Two
http://www.youtube.com/watch?v=iuIR_xJ2y6k&feature=related

Vampire Secrets Part Three
http://www.youtube.com/watch?v=j9c5YDrY2GE&feature=related

Vampire Secrets Part Four
http://www.youtube.com/watch?v=aFLMzBnT9EA&feature=related

Vampire Secrets Part Five
http://www.youtube.com/watch?v=w1GD2GyY0Nc&feature=related

Vampire Secrets Part Six
http://www.youtube.com/watch?v=FIjzix4NKxw&feature=related

Vampire Secrets Part Seven
http://www.youtube.com/watch?v=w0MFkWkjvZM&feature=related

Vampire Secrets Part Eight
http://www.youtube.com/watch?v=FBWn687zo2Y&feature=related

Vampire Secrets Part Nine
http://www.youtube.com/watch?v=9PzD6uDyKug&feature=related

Vampire Secrets Part Ten
http://www.youtube.com/watch?v=JaToNXocNfE&feature=related
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Rose στις Απρίλιος 08, 2010, 16:32:24
World of Vampires Part 1 England
http://www.youtube.com/watch?v=a-HH6HN8qzo

World of Vampires Part 2
http://www.youtube.com/watch?v=kB6iEKFJ1jU&feature=related

World of Vampires Part 3
http://www.youtube.com/watch?v=2GiVi9zvKso&feature=related

World of Vampires Part 4
http://www.youtube.com/watch?v=9PfYR6dXtCg&feature=related

World of Vampires Part 5
http://www.youtube.com/watch?v=n92cCQMbFhE&feature=related

World of Vampires Part 6
http://www.youtube.com/watch?v=RMdt_28orqU&feature=related

World of Vampires Part 7
http://www.youtube.com/watch?v=vUfDg-Pyv2s&feature=related
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Rose στις Αύγουστος 29, 2010, 01:33:42
Πριν κάποιο διάστημα, άρχισα να ερευνώ την Εκκλησία του Σατανά, και τον κόσμο των Βαμπίρ, διότι μέλος του φόρουμ της ΑΜΡΑ, δήλωσε πως ασχολείται με αυτές τις οργανώσεις, και έτσι δόθηκε η ευκαιρία, να ψάξουμε αυτούς τους ψυχασθενικούς χώρους, καθώς και να ερευνήσουμε τι είδους άτομα ασχολούνται με αυτές τις ψυχικές διαστροφές.

Αυτό που ανακάλυψα είναι πως ειδικά, όσοι προσπαθούν να γίνουν ΒΑΜΠΙΡ, είναι άκρως επικίνδυνα και εγκληματικά άτομα, μετά την επικοινωνία μέσω εμαιλ, με κάποιον που προσπάθησε με όλη του την ψυχή να γίνει ΑΘΑΝΑΤΟ ΒΑΜΠΙΡ, και να εκμεταλλεύεται οικονομικά και ψυχικά τους γύρω του.

Δυστυχώς αυτές οι ψυχωσικές θρησκειολογίες, γίνονται πόλοι έλξης κυρίως εγκληματικών στοιχείων και αυξάνουν την προδιάθεσή τους για το έγκλημα.

Μέσα από σκοτεινές και κτηνώδεις «μαύρες» τελετουργίες, προσπαθούν να ανακτήσουν την ψυχική τους δύναμη, πίνοντας το ψυχικό αίμα του άλλου.

Δυστυχώς έκανα το λάθος να ασχοληθώ ως ψυχολογική συμπαράσταση σε ένα τέτοιο κτήνος, χωρίς να γνωρίζω που έμπλεκα, το οποίο ακόμα με στοιχειώνει εδώ και μήνες, προσπαθώντας να καταστρέψει την ψυχική μου υγεία, την οικογενειακή μου γαλήνη, και το έργο μας, με συνεχόμενες προσωπικές και δημόσιες συκοφαντικές επιθέσεις, εξυβρίσεις και εκβιασμούς, καθημερινά, και επί μήνες.

Αυτό το γεγονός, μου απέδειξε πως και τα βαμπίρια και οι σατανάδες, δεν είναι απλά ένα νεοεποχήτικο χαζό χόμπι αντίδρασης στην απάτη της εποχής, αλλά είναι στάση ζωής στο έγκλημα και στην εκμετάλλευση.

Ειλικρινά αυτοί οι κυριολεκτικά δαιμονισμένοι δεν έχουν σωτηρία ψυχής, διότι δεν πρόκειται για ψυχασθένεια, ή αδυναμία ψυχής που θεραπεύεται, αλλά για προσωπική επιλογή να είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ και ΚΤΗΝΗ.

Οι Μαύροι Μάγοι, όπως ευθαρσώς δηλώνουν, δεν έχουν θέση στην ΑΜΡΑ, και όταν εντοπίζονται αυτόματα θα διαγράφονται, διότι το χόμπι του καθενός, δηλώνει την ψυχική του ταυτότητα.
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Rose στις Αύγουστος 29, 2010, 13:18:24
Το συγκεκριμένο άτομο, προσπάθησε επί μήνες να με προσηλυτίσει στην θρησκειολογία του Σατανισμού και των Βαμπίρ, δίνοντας μου πληροφορίες από οργανώσεις που υποσχόταν την ΑΘΑΝΑΣΙΑ.  Μάλιστα δημιουργούσε ιστοσελίδες και ιστολόγια να βρει και άλλους οπαδούς να γίνουν ΒΑΜΠΙΡ, να μαζέψουν 100,000 ευρώ ο καθένας, και να παγώσουν το σώμα τους, όπως οι μούμιες της Αιγύπτου, διατηρώντας την Αθανασία τους στο αστρικό.

Επίσης η Ιδεολογία τους είναι ακριβώς αντίθετη με τις ανθρωπιστικές αρχές και αξίες, και αυτό που θέλουν είναι πέρα από την Αθανασία, στην ύλη και στο αστρικό, την ΔΥΝΑΜΗ και Γνώση, να εκμεταλλεύονται όλα τα ανθρώπινα όντα, είτε οικονομικά είτε πνευματικά.

Ειλικρινά, δεν γνώριζα πως κάποιος ευθαρσώς θα πρέσβευε μία τέτοια στάση ζωής, και πραγματικά ήταν μία πολύ μεγάλη έκπληξη για μένα.  Μέσα από την έρευνα μου, προσπαθώντας ειλικρινά στην αρχή να βοηθήσω το συγκεκριμένο άτομο ψυχολογικά, μη γνωρίζοντας την διάσταση όλου του θέματος, ανακάλυψα πως από πίσω κρυβόταν μία βαθιά θρησκευόμενη χριστιανική οικογένεια.

Χωρίς να θέλω να παρουσιάσω προσωπικά στοιχεία, δυστυχώς, συνάντησα την ίδια Μαύρη θρησκειολογία που ξεκίνησε από τον Ακενατόν της Αιγύπτου, και ήταν ο πρόδρομος του Ιουδαϊσμού, του Χριστιανισμού και του Μουσουλμανισμού.

Με άλλα λόγια ο Βαμπιρισμός, ο Σατανισμός, και όλα τα παραπάνω παράγωγα της Μαύρης Αιγυπτιολατρείας, όπου ο θάνατος λατρευόταν παραπάνω από την ίδια την ζωή, είναι συγγενικές θρησκειολογίες με τις 3 Αβραμικές θρησκείες, που σκόρπισαν θάνατο, και εγκληματικά πάθη σε όλη την γνωστή ιστορία της Ανθρωπότητας.

Η Βάση παραμένει ίδια, η Ιδιοτελής Δύναμη της Μαύρης Μαγείας που εξασκήθηκε στην Αίγυπτο πριν χιλιάδες χρόνια, αλλάζει πρόσωπα και ονόματα και αναβιώνει ακόμα και στις μέρες μας, κάτω από διαφορετικές εκφράσεις και μόδες.

Επειδή στον σημερινό, τουλάχιστον Δυτικό κόσμο, υπάρχει η ελευθερία έκφρασης, και προστατεύονται οι μειονότητες, πολλές από αυτές τις σκοτεινές οργανώσεις, ελεύθερες πλέον, διαφημίζονται και καλούν μέλη να συμμετέχουν.

Το ηθικό και νομικό όμως θέμα είναι πως αυτές οι οργανώσεις γίνονται εστίες εγκληματιών, και πραγματικά χρειάζεται να εξετάζονται οι αρχές και οι αξίες τους, αν δηλαδή τελικά δρουν καταστροφικά, εναντίον του Κοινωνικού Συνόλου.

Η Πνευματική Ελευθερία, δεν πρέπει να γίνεται αναρχία και ασυδοσία, δεν πρέπει να καταλήγουμε σε μία Κοινωνία χωρίς Ανθρωπιστικές αξίες, και Ιδανικά.

Και έτσι δημιουργείται το παρακάτω Φιλοσοφικό Ερώτημα.

Αν υπάρχουν οργανώσεις που ενθαρρύνουν τα μέλη τους να γίνουν ΚΤΗΝΗ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, θεωρείτε πως η Νομοθεσία της Ελευθερίας της έκφρασης πρέπει να τους προστατεύει?
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Rose στις Αύγουστος 29, 2010, 13:36:12
Who is Your God?
http://www.youtube.com/watch?v=8h9oUgKMHw4&feature=related

We Are Vampires
http://www.youtube.com/watch?v=fDty4yWLZVk&feature=related

Do You Want To Live Forever?
http://www.youtube.com/watch?v=Vip4rSDJL-U

How To Become A Vampire
http://www.youtube.com/watch?v=3HIpbSzjhFM&feature=related
________________________

Temple of the Vampire members on TV 1/2
http://www.youtube.com/watch?v=7XtNWt0OR3I

Temple of the Vampire members on TV 2/2
http://www.youtube.com/watch?v=zbz3FK7U8ww&feature=related
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: προμηθέας στις Αύγουστος 24, 2011, 17:56:54
Ο άνθρωπος είναι αρπακτικό και αυτό δεν είναι κακό.
Κακό είναι να μεταλλάσσεται σε τέρας.
Εάν δεχτούμε την ενεργειακή θεραπεία,δεχόμαστε και την αντίστροφη ροή,την απορρόφηση.
Νομίζω πως όλοι μας λίγο η πολύ έχουμε βιώσει παρόμοιες καταστάσεις σε χώρους που οι "εκπομπές" είναι υψηλές.
Δεν είναι του επιπέδου της γνώσης μου να ξέρω αν η απορρόφηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν θεραπεία.
Γνωρίζω όμως ότι δεν χρειάζεται να είσαι μέγας μύστης για να αναπτύξεις τέτοιες τεχνικές,μπορώ να τις παρομοιάσω με ένα όπλο σε λάθος χέρια.
Σίγουρα η οργάνωση αυτή είναι εγκληματική και δημιουργεί τέρατα και ψυχασθενείς.
Αποσκοπεί στο κέρδος και ίσως...
Αν δεχτώ την ύπαρξη των "απέθαντων θεών" τους,τότε ξεκάθαρα συμπεραίνω ότι πρόκειται για αποτρόπαια όντα, άξια λύπης.
Άνθρωποι που πέθαναν,φοβισμένες υπάρξεις που αρνούνται να προχωρήσουν ,κατορθώνοντας να διατηρήσουν το αστρικό τους με απομύζηση,μόνο αηδία μου φέρνουν.Όσο για τους οπαδούς τους μάλλον ισχύει το εξής ρητό "πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι".

Έρρωσθε και ευδαιμονείτε!
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: ΔΙΟς ΑΕΤΟς στις Αύγουστος 24, 2011, 23:32:05
Δυστυχώς έκανα το λάθος να ασχοληθώ ως ψυχολογική συμπαράσταση σε ένα τέτοιο κτήνος, χωρίς να γνωρίζω που έμπλεκα, το οποίο ακόμα με στοιχειώνει εδώ και μήνες, προσπαθώντας να καταστρέψει την ψυχική μου υγεία, την οικογενειακή μου γαλήνη, και το έργο μας, με συνεχόμενες προσωπικές και δημόσιες συκοφαντικές επιθέσεις, εξυβρίσεις και εκβιασμούς, καθημερινά, και επί μήνες.

Αδερφή Roze ..... :D πόσο δίκιο είχαν οι παλιοί που απλοικά έλεγαν.....''όποιος μπλέκετε με τα πίτουρα τον τρών οι κότες''.......!!! Τα πλάσματα αυτά είναι επικύνδηνα λόγω τεράστειας και ανεξέλενκτης ψυχασθένειας.Οπότε...καλύτερα να μένει κανείς μακρυά τους,εκτός κι αν είναι ψυχίατρος  ;D ;D ;D Οπως και να'χει είναι ηλίου φαεινότερον πως μιλάμε για τελείως διαταραγμένες προσωπικότητες!!!! :o
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Rose στις Αύγουστος 25, 2011, 00:52:09
Αδερφή Roze ..... :D πόσο δίκιο είχαν οι παλιοί που απλοικά έλεγαν.....''όποιος μπλέκετε με τα πίτουρα τον τρών οι κότες''.......!!! Τα πλάσματα αυτά είναι επικύνδηνα λόγω τεράστειας και ανεξέλενκτης ψυχασθένειας.Οπότε...καλύτερα να μένει κανείς μακρυά τους,εκτός κι αν είναι ψυχίατρος  ;D ;D ;D Οπως και να'χει είναι ηλίου φαεινότερον πως μιλάμε για τελείως διαταραγμένες προσωπικότητες!!!! :o

Αδελφή μου,

όλες αυτές οι εμπειρίες είναι πολύτιμες, έτσι ώστε να κατανοήσουμε τη διάσταση, είτε της ψυχασθένειας, είτε της εγκληματικότητας, οι οποίες μετά από ένα σημείο και μετά, ταυτίζονται.  Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο άτομο, θεωρεί αιτίες, για την ψυχική του οδύνη, τις ενέσεις που του χορήγησε ένας ψυχίατρος, την ενασχόλησή του με τον σατανισμό, καθώς επίσης και τους γονείς του.

Αν και έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ, από τις συνεχόμενες ψυχικές επιθέσεις που δέχομαι, κατά διαστήματα, τα δεκάδες καθημερινά emails, τις δημόσιες συκοφαντίες, τις συμπληρωματικές μηνύσεις στη Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος, παρόλα αυτά, είμαι ευγνώμων, διότι κατανόησα, την σκοτεινή διάσταση, του ανθρώπινου ψυχισμού και πως ο άνθρωπος δεν αλλάζει, με τίποτα, αν δεν έρθει η στιγμή να αλλάξει, από μόνος του, και έτσι θεωρώ πλέον την Ατομική Ψυχολογία, (την ψυχανάλυση ανάμεσα σε ένα "ψυχολόγο" και έναν πελάτη  ;D) παντελώς άχρηστη.

Αν θέλουμε απλά κάποιος να μας ακούσει, (όχι για να αλλάξουμε) αλλά για να μιλήσουμε κάπου, καλύτερα να μιλήσουμε σε κάποιον φίλο, ή φίλη μας, και ειδικά, όχι σε ψυχολόγο, ή ακόμα ψυχίατρο, (εκτός σπανίων περιπτώσεων), διότι κάθε επαφή μαζί τους, βλάπτει σοβαρά την υγεία μας.

Ο αγαπητός μας Βαμπίρ λοιπόν, είναι ακόμα ένα θύμα της σύγχρονης ψυχιατρικής, της χριστιανικής τρομολαγνείας, και της κατεστραμμένης οικογένειας - κοινωνίας, με αποτέλεσμα όλες οι αξίες, οι θεσμοί και τα ιδανικά, να αντιστραφούν απολύτως, όπως και οι αντεστραμμένες πεντάλφες τους.
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Rose στις Αύγουστος 25, 2011, 02:20:14
Ο άνθρωπος είναι αρπακτικό και αυτό δεν είναι κακό.
Κακό είναι να μεταλλάσσεται σε τέρας.

Δυστυχώς αδελφέ μου, όλοι μας και όλες μας, κρύβουμε ένα μικρό τερατάκι μέσα μας, το οποίο φουντώνει και μεγαλώνει κάτω από καταστάσεις πίεσης, και θυματοποίησης.

Εάν δεχτούμε την ενεργειακή θεραπεία,δεχόμαστε και την αντίστροφη ροή,την απορρόφηση.
Νομίζω πως όλοι μας λίγο η πολύ έχουμε βιώσει παρόμοιες καταστάσεις σε χώρους που οι "εκπομπές" είναι υψηλές.
Δεν είναι του επιπέδου της γνώσης μου να ξέρω αν η απορρόφηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν θεραπεία.

Ναι μπορεί να χρησιμοποιηθεί η απορρόφηση, ως θεραπεία, αν και προσωπικά, τη χρησιμοποιώ μόνο σε πολύ στενά συγγενικά μου άτομα, όπως για παράδειγμα στα παιδιά μου.  Είναι πολύ ισχυρή τεχνική.  Ουσιαστικά, η ασθένεια, έχει παρομοιαστεί με δαίμονα, στην αρχαιότητα, που συνδέεται πάνω μας, και μέσω εμάς ζει.  'Οταν λοιπόν, απορροφάμε, αυτή την ασθένεια μέσα μας, για παράδειγμα, μία ισχυρή γρίπη, όντως πιο υγιής, από τον ασθενή, μπορούμε να την διαλύσουμε πιο εύκολα.

Επίσης μπορούμε να μεταφέρουμε την ασθένεια ή "δαίμονα", πάνω σε άλλα ζωντανά, για παράδειγμα, αυγά, φυτά, ή ζώα, αλλά προσωπικά, δεν το επιλέγω.  Προτιμώ, να το πάρω πάνω μου.  Το αποτέλεσμα είναι πως πάρα πολύ σύντομα, η ασθένεια εξαφανίζεται από τον πάσχοντα, και έτσι αναρρώνει πιο γρήγορα.

Αυτά τα πρακτικά μυστικά, ανήκουν στην απόκρυφη "παγανιστική", λαϊκή σοφία, που μας στέρησε ο σκοταδισμός.

Απλές πρακτικές, αλλά πολύ δραστικές, που οι μαμές (οι πρακτικές, ή απλά μάγισσες) κάθε χωριού, γνώριζαν, και έτσι αντικαθιστούσαν την ιατρική, σε πάρα πολλές περιπτώσεις.
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Rose στις Αύγουστος 25, 2011, 13:30:43
Οπότε...καλύτερα να μένει κανείς μακρυά τους,εκτός κι αν είναι ψυχίατρος  ;D ;D ;D

Η σύγχρονη ψυχιατρική δεν ασχολείται με την θεραπεία αυτών των περιπτώσεων.  Τα ψυχοφάρμακα, χρησιμοποιούνται για την καταστολή των συναισθημάτων, αλλά και των σκέψεων, που το σύστημα (οι ψυχίατροι), θεωρούν ακραίες, από το μέσο όρο, δηλαδή, το μέσο "μη σκεπτόμενο" άνθρωπο.

Το αποτέλεσμα είναι τραγικό.  Πλήρης απόσυρση συναισθήματος, συμπτώματα ακραίας κοινωνικής απόσυρσης, και ταυτόχρονα, μία έκφραση ακραίας Ιδιοτέλειας, καταστρέφοντας κάθε έκφραση, νοιαξίματος ή ανθρωπισμού.

Παράλληλα, λόγω της καταστολικής ιδιότητας των ψυχοφαρμάκων, παρατηρείται, συσσώρευση αρνητικών παθών, και μη ελεγχόμενες εκρήξεις που μπορεί να αποβούν μοιραίες1, είτε για τους συνανθρώπους τους, είτε για τον εαυτό τους.

Ευτυχώς όμως, κάποιοι συνάνθρωποί μας, 'Ηρωες, Ψυχίατροι, όπως ο Τόμας Σαζ, επαναστάτησαν, ενάντια σε όλο το βρώμικο κατεστημένο, της σύγχρονης ψυχιατρικής μαφίας, και κατήγγειλαν2, τα γεγονότα, ως έχουν.

'Οπως ταυτόχρονα, και θεολόγοι3 κατηγορούν τον χριστιανισμό, ως μία απάτη, που βλάπτει σοβαρά την υγεία μας.
__________________________

Χθες, μας επισκέφτηκε ένας φίλος μας, "εσωτεριστής", ο οποίος για το επάγγελμά του, ως εκπαιδευτικός, χρειαζόταν, την "διδακτική επάρκεια", και έτσι την κάλυψε μέσα από ένα πτυχίο Θεολογίας.

-Συγνώμη Δ. μου, πιστεύεις πως ο Ιησούς υπάρχει?
-"'Οχι", μου λέει.
-Τότε θεωρείς πως ο χριστιανισμός είναι απάτη.
-"Ναι", μου λεει.
-Τότε Δ. μου, πήρες ένα πτυχίο στην Απάτη, και απάτη θα διδάξεις?
-"Το ξέρεις, όμως", μου λέει "πως αν δεν υπήρχε η διέξοδος μέσω του χριστιανισμού, "να πιστεύει κάπου ο άνθρωπος", πόσοι θα είχαν αυτοκτονήσει?"
-"Καλά", του λέω, "ο Σατανάς, βρίσκει πολλούς τρόπους να σας ξεγελάει, έτσι ώστε να συνεχίζετε να βολεύεστε μέσα στην απάτη".
-"Δηλαδή", μου λέει, "πιστεύεις στον Σατανά?"  ;D (black humor)
-"Δ. μου", του λέω, "το γνωρίζεις, πολύ καλά, ο Σατανάς, και ο Θεός, εμείς, είμαστε, και καλά θα κάνουμε, κάποια στιγμή να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, απέναντι στην κοινωνία μας, γιατί ούτε τα παιδιά μας, ούτε καν τα τρισέγγονά μας, δεν πρόκειται να δουν μια άσπρη μέρα, με το μυαλό που κουβαλάμε."
_____________________________

'Ετσι αντίστοιχα, με τους ψευτοχριστιανούς, που βολεύονται μέσα σε ένα σύστημα απάτης, συμβαίνει και στο χώρο της ψυχιατρικής, όπου βολεύονται πίσω από το σύστημα, και σκοτώνουν τους ασθενείς τους, με την δικαιολογία πως έτσι τους σώζουν από την αυτοκτονία4 κτλ...

Η μαύρη αλήθεια είναι πως, θα εκπλαγούμε πραγματικά, αν κατανοήσουμε πόσα είναι τα θύματα, που έχει δολοφονήσει, ο χριστιανισμός ή η ψυχιατρική, ή ακόμα η λανθασμένη εφαρμογή της σύγχρονης ιατρικής5, που είναι επίσης ένα μεγάλο κεφάλαιο.

Δεν μας σώζει λοιπόν, ούτε ο χριστιανισμός6, ούτε η ψυχιατρική7, από την αυτοκτονία.  Αυτή είναι μία παραπληροφόρηση, έτσι ώστε να φουσκώνουν οι τσέπες των ψυχιάτρων, και των δήθεν "ιερέων" κτλ, καταστρέφοντας τις ζωές, πλήθος θυμάτων, μαζί και με τους υπόλοιπους εθνοσωτήρες δικτάτορες, υπηρέτες κάθε λογής, διαπλεκόμενων συμφερόντων.

Καιρός για αλλαγή συστήματος, καιρός για αλλαγή Κοινωνίας...

Μέχρι πότε, θα ανεχόμαστε την απάτη, και τη διαφθορά και θα στρουθοκαμηλίζουμε.

Μέχρι πότε, θα αποδεχόμαστε Μοιρολατρικά, την Απάτη, και δεν θα αντιδρούμε σε αυτήν.

Αξίζουμε έναν καλύτερο κόσμο, που να τον σεβόμαστε, και να μας σέβεται.

Αξίζουμε να μην ζούμε σαν θύματα και σκουπίδια, όπου έχουμε παραχωρήσει, τα ανθρώπινα δικαιώματά μας, σε κάθε λογής βαμπίρια και σατανάδες του συστήματος, έτσι ώστε να ξεσκίζουν τη ψυχή και τη τσέπη μας.

Αξίζουμε να ζούμε σαν άνθρωποι...

Αξίζουμε να ζούμε σε έναν Πραγματικό Παράδεισο, και όχι μία Επίγεια Κόλαση.

Ας τον διεκδικήσουμε λοιπόν αυτόν τον Κόσμο, ενάντια στις δυνάμεις του Μάτριξ, που μας υπνωτίζουν καθημερινά, όσο έχουμε ακόμα χρόνο, όσο ακόμα, έχουμε την δυνατότητα, να Επαναστατήσουμε και να Αντισταθούμε... πριν είναι απολύτως αργά...
________________________________________________________________

1 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2572.msg15015.html#msg15015
2 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2572.msg15025.html#msg15025
3 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,865.msg6795.html#msg6795
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1935.0.html

4 αντίστοιχα λόγια που έχω ακούσει από κλινική ψυχολόγο (διδάκτωρα) όταν έκανα το μεταπτυχιακό μου στην ψυχολογία...  ;D.  'Οντως, μου λέει, τα ψυχοφάρμακα, είναι ψυχοτρόπες ουσίες, με πλήθος καταστροφικές παρενέργειες, αλλά γνωρίζεις πόσοι άνθρωποι, έχουν σωθεί από την αυτοκτονία?  Δυστυχώς αρκετά αργότερα διαπίστωσα, την τραγική αλήθεια, πως εξαιτίας των ψυχοφαρμάκων, πάρα πολλοί συνάνθρωποί μας, οδηγήθηκαν είτε στην αυτοκτονία, είτε στην δολοφονία.

5 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2569.0.html
6 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1996.0.html
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2593.0.html
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2609.0.html
http://www.youtube.com/watch?v=lX0jkjOPp4k
7 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2572.msg15019.html#msg15019
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: ΔΙΟς ΑΕΤΟς στις Αύγουστος 27, 2011, 22:30:53
 :) χμμ...δεν έχεις κι άδικο αδερφή Roze σε όσα λες.....
Συνηθηζω να λέω πως όλες οι ''διαταραγμένες προσωπικότητες'' κι όλοι όσοι χρειάζοντε απο κάπου να αρπαχτούν,να βρούν μια πατερίτσα,μια παρηγοριά,σε πόνο (ψυχικό άλγος) είτε σε περιόδους απελπισίας,είτε μετά από κάποιο χαμό αγαπημένου ατόμου,(αισθημα πένθους) είτε αυτό πέθανε έιτε έφυγε μακρυά (χωρισμός κτλ..) και γενικά άτομα που χρήζουν ψυχ.υποστήριξης ,ανάλογα την ψυχοσύνθεση τους σε τριών ειδών επαγγέλματίες θα απευθυνθούν και θα προσκόληθουν.
1) ΙΕΡΕΙς (παπάδες-πνευματικούς-καλόγριες-μοναστήρια,κοκ)
2)ΨΥΧΟΛΟΓΟΥς-ΨΥΧΙΑΤΡΟΥς (λογοθεραπεία-ψυχ,στηριξη,αγωγή απο επιστήμονες κοκ σε αυτήν την ομάδα καταφεύγουν άτομα κάποιου υψηλού μορφωτικού επιπέδου με δεδομένο ότι δεν πιστεύουν τα μαντζούνια και τα δόγματα)
3)ΜΕΝΤΙΟΥΜ-ΚΑΦΕΜΑΝΤΕΙς-ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙς-ΜΑΓΟΙ-ΜΑΓΙΣΣΕς.ΚΤΛ(υποκαθηστούν τους άλλους όλους διότι με τις ''μαγικές τους γνώσεις'' οι ασθενείς βαυκαλίζοντε πως ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...παρηγοριούντε και νοιώθουν την ασφάλεια υπο την σκέπη του Ισχηρού (δια πάσαν νόσον-πόνον-άλγος-και νεκρούς ανασταίνουν... ;D )

Οι 3 ποιό πάνω ειδικότητες δρούν η μιά ίδια με την άλλη,ανάλογα στην ψυχοσύνθεση του κάθε ασθενή.Ανάλογα τι ταιριάζει στον καθένα,τρέχει στον...εξομολόγο του,ή στην καφετζού του,ή στον ψυχαναλητή του....μα για τους ιδιούς λόγους (παρηγοριά-ελπίδα-απόριψη ψυχ.σκουπιδιών σε άλλον που να ξέρει και να μπορεί να το κανει)  :)
Ασφαλώς άχρηστοι επαγγελματίες υπάρχουν και στούς 3 τομείς πολλοί!!!!!ευτυχώς δεν τσακώνοντε μεταξύ τους τώρα πια για τους ''πελάτες'' όπως είχε γίνει στόν μεσαίωνα.Τα'χουν βρεί και κατάλαβαν πως όποιος είναι για παπά ποτέ δεν θα πάει σε μάγο ή σε γιατρό και ανάποδα,κι έτσι ζούν αρμονικά... ;D

Βέβαια δε λέω..καλό είναι να'χει κανείς και 10 φίλους που να αδειάζει τα σώψυχα του ...μα δεν είναι ''ειδικοί'' κι όπως και να'χει το κάθε πράγμα θέλει τον ''ειδικό του''. :D

ΑΥΤΑ....
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Ορφέας στις Αύγουστος 27, 2011, 23:54:00

Περί ειδικών και λοιπών ειδημόνων,
ο Κλεμανσό έλεγε ότι, "ο πόλεμος είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να τον αφήσουμε στους στρατιωτικούς" (στους ειδικούς!)....
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Rose στις Αύγουστος 28, 2011, 01:53:08
Ο μοναδικός ειδικός, είναι ο εαυτός μας, ο οποίος όμως χρειάζεται, στα δύσκολα, όχι ιερείς, ψυχολόγους, ψυχίατρους και μάγους, αλλά μια σοβαρή σχολή αυτογνωσίας, ή εσωτερισμού, δωρεάν και δημόσια, όπως και τα υπόλοιπα δημόσια σχολειά μας, έτσι ώστε να Κατανοήσει, να σωθεί, να λυτρωθεί, από πάσης φύσεως εκμεταλλευτές και απατεώνες.  

Σε αυτή τη σχολή Εσωτερισμού, όμως, θα μπορούσαν να συνεισφέρουν ψυχολόγοι, εσωτεριστές, φιλόσοφοι ή μάγοι, έτσι ώστε να δώσουν τα φώτα τους, χτίζοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα Αυτογνωσίας και Αυτοθεραπείας.
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: ΔΙΟς ΑΕΤΟς στις Αύγουστος 28, 2011, 18:15:29

Περί ειδικών και λοιπών ειδημόνων,
ο Κλεμανσό έλεγε ότι, "ο πόλεμος είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να τον αφήσουμε στους στρατιωτικούς" (στους ειδικούς!)....

Οπωσδήποτε!Γι'αυτό ανάφερα 3 ειδών συγγενείς ''ειδηκότητες'' κι όχι 1 την πανάκεια!!!Ετσι ακριβώς ισχείη αδερφέ Ορφέα σε πολιτικό επίπεδο,και σε διαπροσώπικο,και σε κάθε ''εκρυθμη'' κατάσταση,ολόκληρο επιτελείο ειδηκών,που αλληλοσυμπληρόνωντε,και τελικά κερδίζουν έναν πόλεμο.
Χρειάζοντε οι στρατιωτικοί,οι διπλωμάτες,οι εκπαιδευμένοι κομμάντος,ακόμη και μέντιουμ πέρνουν στα πεντάγωνα για να παρακολουθούν τις προθέσεις του εχθρού...στις εποχές μάλιστα των τσάρων υπήρχαν στις αυλές τους κι ολόκληρες κουστοδείες παπάδων και μοναχών διότι οι Τσαρίνες ήταν θεοφοβούμενες καθώς και πλήθος τσαρλατάνων και μάγων....ένα τουρλουμπούκι δηλαδή....
Ας θυμηθούμε τους Αρχαίους μας προγόνους που δεν κινούσαν να πάνε για εκστρατεία αν δεν έπερναν πρώτα χρησμό από την Δωδώνη 'η από τους Δελφούς,και πάντα κουβαλούσαν μαζί τους και κάποιον ιωνοσκόπο!!!
Εχουμε ξεφύγει από το όλο θέμα..αλλά είναι γεγονός πως μόνο οι αυτό καθ'αυτό ειδικοί,ΟΧΙ..ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ. :)
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Ορφέας στις Αύγουστος 28, 2011, 21:56:05

Οπωσδήποτε!Γι'αυτό ανάφερα 3 ειδών συγγενείς ''ειδηκότητες'' κι όχι 1 την πανάκεια!!!
...

Όταν οι θεραπευτές θα είναι συγχρόνως πνευματικοί και εσωτεριστές, τότε -ναι- θα είναι επαρκείς για το λειτούργημά τους, τότε θα είναι "Επιστήμονες", άρα και Ολιστικοί Θεραπευτές....
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: HolyMan στις Αύγουστος 23, 2014, 17:40:12
Συγγνώμη για το Θάρρος μου αλλά βρίσκω την επικεφαλίδα λάθος..
Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί που έχουν κάποιου είδους κόμπλεξ ~ίσως;~ αλλά όχι όλοι.
Το έχω ξαναπεί και αλλού πως δεν είναι ορθό όλοι να μπαίνουν στην ίδια σακούλα.
Οφείλουμε να κοιτάμε κάθε περίπτωση μεμονωμένα και προσωπικά εγώ έχω γνωρίσει άτομα που είναι ή λένε πως είναι βαμπίρ και είναι μια χαρά ψυχοσωματικά.
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Rose στις Αύγουστος 23, 2014, 18:03:08
Αγαπητέ μου HolyMan ανάλογα τι ορίζουμε βαμπιρισμό και ψυχασθένεια. Ολα ξεκινούν απο την κατανόηση μας του τι είναι άνθρωπος και πνευματικός κόσμος. Κάποιος που βαμπιρίζει συνειδητά πάνω στους συνανθρώπους του είναι στα καλά του?
Τίτλος: Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
Αποστολή από: Ορφέας στις Αύγουστος 24, 2014, 14:26:05
Συγγνώμη για το Θάρρος μου αλλά βρίσκω την επικεφαλίδα λάθος..
Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί που έχουν κάποιου είδους κόμπλεξ ~ίσως;~ αλλά όχι όλοι.
Το έχω ξαναπεί και αλλού πως δεν είναι ορθό όλοι να μπαίνουν στην ίδια σακούλα.
Οφείλουμε να κοιτάμε κάθε περίπτωση μεμονωμένα και προσωπικά εγώ έχω γνωρίσει άτομα που είναι ή λένε πως είναι βαμπίρ και είναι μια χαρά ψυχοσωματικά.


Όταν κάποιος θεωρεί τους συνανθρώπους του ζώα προς εκμετάλλευση - σύμφωνα με το δόγμα των βαμπίρ - αυτός, επειδή κατά το Σωκρατικό ρητό "ουδείς εκών κακός", δεν είναι κακός αλλά άρρωστος....