ΑΜΡΑ - Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα

Σχόλια => Θρησκεία και Κοινωνία => Μήνυμα ξεκίνησε από: Ορφέας στις Νοεμβρίου 01, 2009, 13:36:26

Τίτλος: Αντίχριστος - Χριστός....
Αποστολή από: Ορφέας στις Νοεμβρίου 01, 2009, 13:36:26
    Τι είπανε, τι λένε, τι απαντούμε....

Αντίχριστος….

Γεννήθηκε το 1983, θα εμφανιστεί το 2013, το 2015 θα κυβερνήσει για 3,5 χρόνια (όπως «προφήτεψε» πρόσφατα από τα τηλεοπτικά παράθυρα φανατικός μοναχός, παρουσιάζοντας ένα ακόμα «θεόπνευστο» σύγγραμμα»….

Προκειμένου να πλανήσει, «ει δυνατόν και τους εκλεκτούς» - Ματθ. Κδ’ 24

Θα μιλήσω για τον αναιδέστατο και φοβερό δράκοντα, ο οποίος ήλθε να ταράξει όλη την κτίση κάτω από τον ουρανό και να εμβάλει δειλία και ολιγωρία και δεινή απιστία στις καρδιές των ανθρώπων και να ποιήσει τέρατα και σημεία και φόβητρα, ώστε αν μπορέσει να πλανήσει και του εκλεκτούς και να εξαπατήσει τους πάντες με ψεύτικα σημάδια και με φανταστικά θαύματα από αυτόν γενόμενα.   Διότι με την ανοχή του θεού παίρνει εξουσία να εξαπατήσει τον κόσμο γιατί γέμισε ασέβεια ο κόσμος και παντού γίνονται διάφορα κακά. Και επειδή οι άνθρωποι θέλησαν να απομακρυνθούν από τον θεό και να αγαπήσουν το πονηρό, γιαυτό ο θεός δέχθηκε να δοκιμασθούν με πνεύμα αποπλάνησης.


  ....συνεχίζεται....  
Τίτλος: Απ: Αντίχριστος - Χριστός....
Αποστολή από: Ορφέας στις Νοεμβρίου 01, 2009, 13:37:08
        «Εγώ, φιλαλήθεις και τέλειοι αδελφοί, φοβήθηκα από αυτήν την ενθύμηση του δράκοντα, αναλογιζόμενος την θλίψη που έφερε ενάντια στην ανθρωπότητα τον καιρό εκείνον, γιατί ο δράκοντας ήταν μιαρός και φοβερός στο γένος των ανθρώπων και μάλιστα έγινε πικρότερος για αυτούς που μπορούσαν να αντιστέκονται στα φαντάσματά του» (Ελεύθερη απόδοση, αγ. Εφραίμ Σύρου, τόμος Δ’ 111-114).

    «Γιατί από αυτούς που έχουν γνώση, εύκολα αναγνωρίζεται η έλευση του αντίχριστου, από εκείνους όμως που έχουν το μυαλό τους στα πράγματα της ζωής και ποθούνε τα γήινα, δεν είναι εύκολα διακριτό αυτό. Γιατί αυτός που είναι δεμένος με τα πράγματα της ζωής, κι αν ακόμα τα ακούσει, αρνείται να τα δεχθεί και αποφεύγει με αποστροφή εκείνον που τα λέει».  (Εφραίμ Σύρου, τόμος Δ’ 126).

    Οι κάθε είδους πιστοί, με λίγα λόγια οι προσκολλημένοι σε υποσχέσεις αιώνιας ζωής στην Γη και κυριαρχία τους για μακρά περίοδο επί των άλλων, αρνούνται να αναγνωρίσουν ότι όλα αυτά είναι πλάνες του αντίχριστου. Για αυτούς όμως που έχουν γνώση και όχι αφελή πίστη, πολύ εύκολα αναγνωρίζεται η ταυτότητα του αντίχριστου….  ....συνεχίζεται....  
Τίτλος: Απ: Αντίχριστος - Χριστός....
Αποστολή από: Ορφέας στις Νοεμβρίου 01, 2009, 13:39:09
    «Όπως ήταν στις μέρες του Νώε, έτσι είναι και στις μέρες του Γεχοσουά. Όπως ήταν στις μέρες πριν τον κατακλυσμό, όπου όλοι έτρωγαν, έπιναν, εγάμουν και εκγαμίζονταν, μέχρι τις μέρες που μπήκε στην κιβωτό ο Νώε, και δεν κατάλαβαν μέχρι που  ήρθε ο κατακλυσμός και τους εξολόθρευσε,  έτσι είναι και η παρουσία του υιού του ανθρώπου (του Γεχοσουά)» (Ματθαίος  κδ’ 37-39).

     Σχεδόν με αφέλεια η κατ’ εξοχήν εβραϊκή έκδοση των «ευαγγελίων» που αποδίδεται σε κάποιον Ματθαίο, παραδέχεται  ότι η υποτιθέμενη έλευση του Γεχοσουά, τελέσθηκε για να καταστρέψει, να εξολοθρέψει, να αφανίσει όλους τους ανυποψίαστους λαούς οι οποίοι δεν μπορούσαν να διανοηθούν ότι οι οπαδοί ενός θεού θα επέβαλαν τον θεό τους με την πλέον απάνθρωπη βία, καταστρέφοντας τα ιερά των άλλων θεών, εξολοθρεύοντας τους ιεροφάντες και τις ιέρειες, αφανίζοντας εκατομμύρια αθώων που τηρούσαν τις λατρευτικές τους παραδόσεις όπως τους ζητούσε η παράδοση τους.


  ....συνεχίζεται....  

Τίτλος: Απ: Αντίχριστος - Χριστός....
Αποστολή από: Ορφέας στις Νοεμβρίου 01, 2009, 13:40:55
    «Αλλά τους ανόητους του κόσμου διάλεξε το πνεύμα του παραλόγου, για να ντροπιάσει τους σοφούς, και τους αρρωστημένους διάλεξε για να ντροπιάσει τους κραταιούς, και τους αγενείς του κόσμου και τους παρηκμασμένους διάλεξε και τα ανύπαρκτα όντα για να καταργήσει τις ζωντανές υπάρξεις, για να μην καταφέρει καμιά ζωντανή ύπαρξη στη Γη να μοιάσει και να καυχηθεί μπροστά στον θεό», (Α’ Κορινθίους 27-29).

    Οι ανόητοι – κυριολεκτικά οι στερούμενοι νου, δηλαδή λογικής-  το πραγματικό πνεύμα του παραλόγου, με ανόητους που παραπλανά εξαπατώντας άλλους μη σκεπτόμενους αφελείς ανόητους, καταφέρνει να εκδικείται και να αφανίζει τους αναζητητές της Σοφίας του θεού. Ακόμα, με αρρωστημένους και με φαντάσματα επιζητά να καταργήσει και να εξαφανίσει κάθε ζωντανό ον από την Γη, σπέρνοντας τον αφανισμό, ερημώνοντας τον κόσμο, εξολοθρεύοντας κάθε ίχνος ζωής, ματαιώνοντας έτσι το θεϊκό σχέδιο της γέννησης του κόσμου μέσα από τον οποίο τα παιδιά του Ουρανίου Πατρός και της Μητέρας Φύσης θα μπορούσαν να εκπαιδευτούν και να εξελιχθούν, και να καταφέρουν να ομοιάσουν στον Ουράνιο Πατέρα και να σταθούν κάποια στιγμή μπροστά του, όντες  αντάξια παιδιά του.
  ....συνεχίζεται....  
Τίτλος: Απ: Αντίχριστος - Χριστός....
Αποστολή από: Ορφέας στις Νοεμβρίου 01, 2009, 13:42:38
    «Μη τις υμάς εξαπατήσει κατά μηδένα τρόπον, ότι εάν μη έλθη η αποστασία πρώτον και αποκαλυφθεί ο υιός της απωλείας, ο αντικείμενος και υπεραιρόμενος επί πάντα λεγόμενον θεόν ή σέβασμα, ώστε αυτόν εις τον ναόν του θεού ως θεόν καθίσαι, αποδυκνείναι εαυτόν ότι εστί θεός» (Β’ Θεσσαλονικείς, β’ 3-4)

    «Προσοχή για να μην σας εξαπατήσει με κανέναν τρόπο, γιατί αν δεν έλθει πρώτα η αποστασία και αποκαλυφθεί ο υιός της απώλειας, αυτός που επαίρεται και έρχεται να αντικαταστήσει κάθε άλλον αποκαλούμενον θεό ή κάθε τι ιερό, ούτως ώστε τον εαυτό στον ναό του θεού να εγκαθιστά και να προσποιείται ότι αυτός είναι ο θεός».

    Και σε ελεύθερη απόδοση, «Προσέξτε μη σας κοροϊδέψει και σας εξαπατήσει κανείς και με κανέναν τρόπο. Εάν δεν έλθει πρώτα η αποστασία και η αποσκίρτηση πολλών από την πίστη τους, συνέπεια της σκλήρυνσής των και εξαιτίας των αμαρτιών των, (προφανώς εξαιτίας των σκληρών και απάνθρωπων μέτρων και των εγκλημάτων που διέπρατταν εναντίον τους οι βάρβαροι εβραιοχριστιανοί σκοταδιστές), και δεν φανερωθεί ο άνθρωπος, η ίδια η ενσάρκωση του κακού και υποκινητής για κάθε εγκληματική και απάνθρωπη δράση, ο ίδιος ο υιός της απώλειας, ο εχθρός και αντίπαλος του θεού και της αλήθειας και ο οποίος θα εξυψώνει αυθαίρετα τον εαυτό του και θα τον τοποθετεί πιο πάνω από κάθε άλλον θεό ή από κάθε άλλον που θα απολαμβάνει σεβασμό και θα λατρεύεται από τους υποτίθεται «θεοσεβείς» ανθρώπους. Τόσο πολύ μάλιστα θα αυξηθεί η αλαζονεία του, ώστε θα φθάσει ακόμα να καθίσει σαν θεός στον ίδιο τον ναό του θεού, και με πονηρά και δόλια τεχνάσματα να προσπαθεί να αποδείξει ότι ο ίδιος είναι ο θεός». ....συνεχίζεται....  
Τίτλος: Απ: Αντίχριστος - Χριστός....
Αποστολή από: Ορφέας στις Νοεμβρίου 01, 2009, 13:44:44
    Κι όμως, αυτή η αισχρή εξαπάτηση τελέσθηκε….  Τελέσθηκε όταν ο υιός της απώλειας επαίρονταν πάνω από κάθε θεότητα ή ιερό, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως τον μοναδικό, τον μονογενή και αγαπημένο υιό του πατέρα – θεού. Το μεγαλύτερο ανοσιούργημα επιτελέσθηκε όταν ο υιός της απώλειας αντικατέστησε κάθε άλλον θεό και θρονιάστηκε στην θέση του, προσπαθώντας να εξαπατήσει τους άλλους ότι δήθεν αυτός ήταν ο ίδιος ο θεός. Ο τρόπος που επιτελέσθηκε η μέγιστη αυτή ιεροσυλία, είναι ο τρόπος που το σατανικότερο κακό χρησιμοποιεί. Είναι η πρόκληση και εξάπλωση του ΦΟΒΟΥ!!!! Φόβος που τρομοκρατούσε κάθε αθώο άνθρωπο ο οποίος συνέχιζε να τηρεί την πατροπαράδοτη λατρεία του, φόβος που επέσειε μύρια απάνθρωπα βασανιστήρια στους άμοιρους λατρευτές των παλαιών θρησκευτικών παραδόσεων και στους τηρητές των μητροπαράδοτων θέσμιων, φόβος και τρόμος με την απειλή της θανατικής καταδίκης για όποιον συνέχιζε να λατρεύει την πατρώα και μητρώα παράδοση. Αυτό έφερε ο υιός της απώλειας. Τον τρόμο, την ίδια την ενσάρκωση του πλέον αποτρόπαιου κακού, ενδεδυμένος προβιά αμνού για να εξαπατήσει με την δήθεν αθώα μορφή και με το δήθεν κήρυγμα αγάπης τους αφελείς. Και το όνομα αυτού, Γεχοσουά….

  ....συνεχίζεται....  
Τίτλος: Απ: Αντίχριστος - Χριστός....
Αποστολή από: Ορφέας στις Νοεμβρίου 01, 2009, 13:55:13
      «Εγερθήσονται γαρ ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήται και δώσουσι σημεία μεγάλα και τέρατα, ώστε πλανήσαι και τους εκλεκτούς, ιδού προείρηκα υμίν» (Ματθαίος κδ’ 24-25)

    Το δέλεαρ της πλάνης είναι τα «σημεία και τα τέρατα», είναι τα υποτιθέμενα θαύματα που κάνει ο αντίχριστος για να πλανήσει ακόμα και τους εκλεκτούς. Κάνει θαύματα, τα οποία συμβαίνουν παρά φύση, καταλύουν  τους νόμους και την τάξη του Σύμπαντος . Αν όμως ο θεός τα πάντα με σοφία εποίησε (δημιούργησε), ποτέ δεν θα επενέβαινε να ανατρέψει την τάξη και τους νόμους που ο ίδιος με σοφία θέσπισε. Οπότε, ή ο δημιουργός θεός δεν είναι πάνσοφος και επεμβαίνει διορθωτικά σε τακτά διαστήματα, ή ο Γεχοσουά ως θαυματοποιός είναι αντίθετος με τον θεϊκό νόμο και ενάντιος στο θέλημα του θεού, οπότε είναι υιός τους σκότους και της απώλειας, είναι ο αληθινός αντίχριστος  που χρησιμοποιεί μαύρες τεχνικές θαυματοποιίας για εξαπάτηση και παραπλάνηση των αφελών ανθρώπων.  ....συνεχίζεται....  
Τίτλος: Απ: Αντίχριστος - Χριστός....
Αποστολή από: Ορφέας στις Νοεμβρίου 01, 2009, 13:57:12
    ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ

    Από αρχαιοτάτων χρόνων, σε κάθε λαό, σε κάθε εποχή, σε κάθε παράδοση, μία παρθένος γονιμοποιημένη από κάποιον θεό, έφερνε στην ζωή έναν ήρωα Σωτήρα, ο οποίος αναλάμβανε να λυτρώσει την κοινωνία όπου γεννιόνταν, από τα δεινά που την ταλαιπωρούσαν και τυραννούσαν τους ανθρώπους.

    Ο Ήρωας – Σωτήρας της κάθε μυθολογίας αναλάμβανε την εκτέλεση ηρωικών άθλων, σώζοντας κυριολεκτικά τους αθώους ανθρώπους και απαλλάσσοντας τους από τα δεινά από τα οποία υπέφεραν. Σε όλους τους μύθους κάθε λαού, ο Ήρωας – Σωτήρας στο τέλος της σωτήριας αποστολής του, πάσχοντας και οικτρά βασανιζόμενος θανατώνονταν.

    Όμως στο τέλος ανασταίνονταν και επέστρεφε καταξιωμένος μεταξύ των θεών, θεός και ο ίδιος αναγνωριζόμενος. Ο Περσέας γιος της Δανάης και του Δία, ο Ηρακλής γιος της Αλκμήνης και του Δία, ο Μίθρας γιος του Ωρομάσδη, ο Κρίσνα  θεός της Ινδικής τριαδικής θεότητας, όγδοη ενσάρκωση του Βισνού μετά την ενσάρκωση ως Ράμα και πριν την ενσάρκωση ως Βούδας, ο Οντίν των Σκανδιναβών που κρεμάστηκε στο δέντρο Yggdrasil και λογχίστηκε στα πλευρά, ο Βαβυλώνιος Μαρδούκ υιός θεός αιτία της δημιουργίας και πληθώρα άλλων θεών σε πάμπολλες μυθολογίες ανά τον κόσμο.

    Πολλοί από αυτούς τους γιους των θεών, γεννήθηκαν στο χειμερινό ηλιοστάσιο μέσα σε σπήλαιο, υπέφεραν τα πάθη την εαρινή ισημερία, βασανίστηκαν, σταυρώθηκαν και αναστήθηκαν μετά από τρεις μέρες, όσες μέρες φαίνεται σαν νάναι ακίνητος ο Ήλιος την Εαρινή ισημερία. Αυτοί οι γιοί θεών, Ηλιακοί Ήρωες και Σωτήρες, αφιέρωσαν ολόκληρη την ζωή τους στην υπηρεσία των ανθρώπων, αφοσιώθηκαν στο σωτηριολογικό τους έργο, υπέφεραν για αυτό και τέλος θανατώθηκαν.

    Ως γνήσιοι Ηλιακοί Ήρωες, ως αληθινοί εκφραστές των εποχών που φαινομενικά μοιάζει να πάσχει ο Ήλιος, ως θανόντες και αναστημένοι - σύμβολα του ζωδιακού ταξιδιού του Ήλιου - κατά κανόνα κανένας τους δεν έδρασε ενάντια στους παλαιότερους ηλιακούς μύθους, ούτε καταφέρθηκαν εναντίον των άλλων Ηλιακών Ηρώων, αξιώνοντας την μοναδικότητά τους σε βάρος των υπολοίπων.

    Μόνον μια παράλογα διαστρεβλωμένη και αρρωστημένη μυθολογική μορφή που βγήκε από την Εβραϊκή παράδοση της ανόητης και απάνθρωπης επιβολής του δικού τους θεού, μια μυθολογική μορφή γέννημα των ακροτήτων των παρανοημένων γνωστικών εβραίων, μια μορφή της ανομίας και του άκρατου παραλογισμού ενέσκηψε στην ανθρωπότητα, αρχίζοντας όχι ένα έργο σωτηρίας αλλά ουσιαστικά ένα έργο απάνθρωπης καταδίωξης των λοιπών αντιλήψεων, ένα έργο επιβολής του σκότους ενάντιο στο φως της αληθείας που διέδωσε σε όλον τον τότε γνωστό κόσμο η Ελληνική σοφία, ένα μισάνθρωπο έργο καταδυνάστευσης , αιτία του χιλιόχρονου φονταμενταλιστικού σκοταδισμού του μεσαίωνα στον κόσμο.  ....συνεχίζεται....  
Τίτλος: Απ: Αντίχριστος - Χριστός....
Αποστολή από: Ορφέας στις Νοεμβρίου 01, 2009, 14:00:15
    Ο Αντίχριστος τρομοκρατεί από την μια και δελεάζει από την άλλη με το μεγαλύτερο δέλεαρ που μπορεί να εξαπατήσει τον άνθρωπο. Με το δέλεαρ της αθανασίας επί της Γης. Η αναφορά στον Ηλία τον προφήτη των εβραίων που δεν πέθανε ποτέ, συνδέεται με την αναφορά της βίβλου που γράφει: «….εάν αυτό θέλω μένειν έως έρχομαι, τι προς σε;»(Ιωάννη κα’ 22). Δηλαδή, «….αν αυτό θελήσω, να ζήσει  μέχρι να ξαναέρθω, τι σε νοιάζει εσένα;» αναφέρεται στον Γεχοσουά που αποκρίνεται στον Σίμωνα για το τι θα κάνει με τον Ιωάννη.

    Γιαυτό δήθεν οι απόστολοι άρχισαν να συζητούν ότι ο Ιωάννης δεν θα πεθάνει. «….εξήλθεν ουν ο λόγος ούτος εις τους αδελφούς ότι ο μαθητής εκείνος ουκ αποθνήσκει» (Ιωάννη, κα’ 23), δηλαδή, «….βγήκε λοιπόν αυτή η κουβέντα ότι εκείνος ο μαθητής δεν θα πεθάνει». Εδώ γίνεται η μεγαλύτερη παραβίαση του Φυσικού νόμου τον οποίον θέσπισε ο ίδιος ο γενεσιουργός Πατέρας που ούτε ο ίδιος ποτέ θα τολμούσε να τον αμφισβητήσει, από τον ενάντιο στον γεννήτορα του κόσμου, από έναν αντίθεο πλάνο, από έναν αντίχριστο.

    Την έσχατη μαύρη τελετουργία της παρεμπόδισης της ανάπαυσης της ψυχής με την επιδιωκόμενη συνέχιση της ζωής, μόνον ένας υπηρέτης του σκότους θα αποτολμούσε να διαπράξει και στην συγκεκριμένη στιγμή, αυτό ο υιός της απώλειας δεν είναι άλλος από τον Γεχοσουά που με σατανικές μαύρες τελετουργίες έρχεται να δελεάσει και να πλανήσει τους αφελείς.

    Αυτός ο ίδιος που δήθεν μίλησε για αγάπη, αλλά στην ουσία έλεγε ξεκάθαρα, «αγαπάτε αλλήλους», δηλαδή, «να αλληλοαγαπιέστε ΜΕΤΑΞΥ σας», τους παρότρυνε να αλληλοστηρίζονται μεταξύ τους οι οπαδοί του, όπως ακριβώς οι οργανωμένοι εγκληματίες σε μια συμμορία, όπως ακριβώς φυσικά και οι σημερινοί φανατικοί οπαδοί του Γεχοσουά, οι οποίοι με φθόνο και κακία αλλά και με μύρια σκάνδαλα και ατιμίες, ποτέ δεν ξεχνούν την παρότρυνση για αλληλοϋποστήριξη.

    Η λαϊκή σοφία απέδωσε επακριβώς αυτήν την συμμορίτικη συμπεριφορά με το απόφθεγμα: «Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει».

  ....συνεχίζεται....  
Τίτλος: Απ: Αντίχριστος - Χριστός....
Αποστολή από: Ορφέας στις Νοεμβρίου 01, 2009, 14:01:36
    Αυτό όμως ουσιαστικά που παρέμενε και συντηρούνταν ζωντανό, πρώτον ήταν το πνεύμα του Ηλία το οποίο ταυτιζόμενο με την πιο ακραία και απάνθρωπη έκφραση μισαλλοδοξίας του εβραϊσμού, που στο όνομα του Γιαχβέ τέλεσε μύρια εγκλήματα ενάντια σε φιλήσυχους αθώους ανθρώπους ξεκληρίζοντας πόλεις ολόκληρες, κατασφάζοντας άνδρες, γυναίκες και παιδιά όπως ρητά και επαναλαμβανόμενα αναγράφεται στην πεντάτευχο. (Ενδεικτικά αναγνώσατε το εβραϊκό βιβλίο της λεγόμενης  παλαιάς διαθήκης –Αριθμοί κεφ. λα΄ – αν και ολάκερη η εβραϊκή βίβλος βρίθει απάνθρωπων εγκλημάτων και ανοσιουργημάτων).

    Στο προαναφερθέν βέβαια κεφάλαιο της εβραϊκής πεντάτευχου, κάνει την χάρη να αφήσει ζωντανά ΟΣΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΑΝΤΡΑ, τα οποία μπορούσαν να κρατήσουν λάφυρα οι πιστοί του Γαχβέ ( «…. Και τώρα θανατώστε από τα παιδιά όλα τα αρσενικά και από τις γυναίκες  όλες που έχουν γνωρίσει άντρα, έχοντας κοιμηθεί μετ’ αυτού, όλα όμως τα κοριτσάκια που δεν γνώρισαν κρεβάτι αντρός, κρατήστε τα ζωντανά για τον εαυτό σας», όπως διέταξε ο Γιαχβέ, Αριθμοί κεφ. λα΄17-18). Το πνεύμα αυτό ήρθε να αναζωπυρώσει ο Εσσαίος φανατικός υπερορθόδοξος εβραίος, ο Ιωάννης ο λεγόμενος Πρόδρομος, ο οποίος σφαγιασθείς από τον Ηρώδη άξια αντικαταστάθηκε από τον υιό της Σαλώμης της κόρης του Ζεβεδαίου, τον Ιωάννη τον υποτιθέμενο αγαπημένο μαθητή του Γεχοσουά, τον συνεχιστή του πνεύματος του φθόνου ενάντια στην ανθρωπότητα, της εκδίκησης ενάντια σε λαούς που δεν εδέησαν να προσηλυτισθούν στο σκοταδιστικό δόγμα του ιουδαιοχριστιανισμού, της πλέον μισάνθρωπης αίρεσης που εφεύρε ποτέ η κακία και η ψυχική νόσος, όπως αποκαλύπτεται μέσα από το τερατώδες σύγγραμμα - ανοσιούργημα της Αποκάλυψης.

    Ναι, το πνεύμα της απώλειας, το πνεύμα του μίσους, το πνεύμα της καταστροφής, το πνεύμα του βασανισμού των ανθρώπων, αναζωογονημένο από τον αληθινό Αντίχριστο, τον υβριστή της ζωής τον μισάνθρωπο Γεχοσουά, το αληθινό πνεύμα της απάτης που παρουσιάστηκε ως Χριστός. Αυτό το βδέλυγμα της ερημώσεως δυστυχώς ζει ακόμα και συνεχίζει τις απάνθρωπες δράσεις του, στρεφόμενο ενάντια στην ίδια την Φύση, μηχανευόμενο μύριες μεθόδους κυριαρχίας στους ανθρώπους, ωρυόμενο και λαβωμένο από το Φως της γνώσης και της αλήθειας, από το Ελληνικό Φως του ανθρωπισμού και του ελέους, γενόμενο τελευταία καταστροφικότερο καθώς συσπάται και καταστροφικά συστρέφεται βιώνοντας πλέον την στιγμή του έσχατου επιθανάτιου ρόγχου του.

  ....συνεχίζεται....  
Τίτλος: Απ: Αντίχριστος - Χριστός....
Αποστολή από: Ορφέας στις Νοεμβρίου 01, 2009, 14:03:23
    Το μέγα μυστήριο της σωτηρίας του ανθρώπου τελούνταν επί αιώνες.
 Το μεγάλο έκτρωμα της ανομίας επιτελέσθηκε με την έλευση του βδελύγματος της ερημώσεως, του υιού του σκότους, του αντίχριστου.

    Σε κάθε εποχή, σε κάθε πολιτισμό, σε κάθε λαό, το θείο φρόντιζε να ενσαρκώνονται εξελιγμένες ψυχές για να βοηθούνε τα ανήλικα αδέλφια τους στην Γη να εξελιχθούν και να ωριμάσουν, ώστε να φτάσουν και αυτά στην πνευματική ενηλικίωση. Πάμπολλοι Σωτήρες, υιοί του Ουρανίου Πατρός και της Μητέρας Φύσης, ενσαρκώθηκαν, επιτελώντας άθλους για την προστασία των ανθρώπων, συνεργαζόμενοι με το θείο σχέδιο του Φωτός.

    Φθονώντας την ζώσα Φύση ο πατέρας της ανομίας, στρεφόμενος ενάντια στο θείο γέννημα, γέννησε με άνομο και παρά φύση τρόπο τον δικό του υιό, τον υιό της απώλειας.  Υιούς Σωτήρες το θείον, υιό καταστροφέα το άνομο. Χριστοί Υιοί θεών αποκαλούνταν οι ήρωες Σωτήρες της ανθρωπότητας, όπως ο Διόνυσος, ο Βούδας, ο Ηρακλής, ο Κρίσνα, ο Μίθρα κλπ., υιός αποκλήθηκε και ο αντίχριστος, παρουσιασθείς μάλιστα και ως  χριστός.

  ....συνεχίζεται....  
Τίτλος: Απ: Αντίχριστος - Χριστός....
Αποστολή από: Ορφέας στις Νοεμβρίου 01, 2009, 14:04:25
    Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί για τον αντίχριστο. Μάλιστα για την αναγνώρισή του γράφτηκαν ακόμα περισσότερα, καθώς περιγράφτηκε αναλυτικά πως θα γεννηθεί, πως θα ζήσει και ποια θα είναι τα έργα του. Ως υιός της ανομίας δεν γίνεται να έχει γεννηθεί μέσα στον νόμο, άρα δεν είναι παιδί νόμιμης οικογένειας. Μάλιστα είναι όχι μόνον εξώγαμο παιδί, αλλά παιδί – καρπός πορνείας, όπως τα ίδια ιουδαιοχριστιανικά κείμενα παραδέχονται.

    Η μιαρή και διεφθαρμένη γυναίκα που γέννησε τον αντίχριστο, δεν ήταν σε γάμο, θεωρούμενη μάλιστα παρθένα ακόμα και μετέπειτα, για να υποστηρίξουν κάποιοι ακραίοι φανατικοί εβραίοι ότι αυτός είναι ο Μεσσίας που προφήτεψε δήθεν ο Ησαΐας (Ησαΐας ζ΄14). 

    Ακριβώς έτσι γεννήθηκε ο Γεχοσουά, όχι από τον αρραβωνιαστικό της αλλά από πνεύμα ανομίας (πορνείας), μάλιστα έγινε απόπειρα να εξαπατηθεί ο νόμιμος σύντροφος, ισχυριζόμενη η εκπορνευόμενη ότι ήταν δήθεν ακόμα παρθένος. Και κάποιοι εβραίοι γνωστικοί, οι φανατικοί Εσσαίοι, τον κήρυξαν Μεσσία, πλαστογραφώντας τους προφήτες των εβραίων με πρώτον τον Ησαΐα.

  ....συνεχίζεται....  

Τίτλος: Απ: Αντίχριστος - Χριστός....
Αποστολή από: Ορφέας στις Νοεμβρίου 01, 2009, 14:06:14
    «Και γεννηθήτω Δαν όφις εφ’ οδού εγκαθήμενος επί τρίβου, δάκνων πτέρναν ίππου και πεσσείτεαι ο ιππεύς εις τα οπίσω» (Γένεσις μθ΄17). Από αυτό το εδάφιο θεώρησαν ότι ο υιός της ανομίας, ο αντίχριστος, θα ερχόταν από την εβραϊκή φυλή Δαν.

    Οι ευαγγελιστές με πολύ κόπο προσπάθησαν να δείξουν ότι ο Γεχοσουά κατάγονταν από την βασιλική γενιά του Δαυίδ που ήταν της φυλής Ιούδα, παρουσιάζοντας δύο πλήρεις γενεαλογίες – οι οποίες όμως έχουν αδικαιολόγητα πολλές διαφορές – και το κυριότερο;  Και οι δύο καταλήγουν στον Ιωσήφ, ο οποίος όμως, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται, ΔΕΝ είναι ο πατέρας του Γεχοσουά.

    Ποιος ήταν ο πατέρας του; Και από πια φυλή; Κατά μία καταγραφή, (υπάρχει και στο Ταλμούδ), πατέρας του ήταν κάποιος στρατιώτης Πανδίρας. Στρατιώτες εβραίοι όμως ήταν οι ακόλουθοι του Ιούδα από τα Γάμαλα, οι οποίοι ΔΕΝ ήταν εγκατεστημένοι σε περιοχές που ανήκαν στις δέκα φυλές του Ισραήλ, αλλά ζούσαν στα βουνά ως κλέφτες και επαναστάτες, απαρτίζοντας τις δύο δήθεν χαμένες, αλλά στην ουσία τις δύο φυλές που δεν αναγνώριζαν την δοτή εξουσία του ιερατείου που διόρισαν οι Ρωμαίοι.

    Ναι, ο φυσικός πατέρας του ΔΕΝ ήταν από την φυλής Ιούδα όπως υποτίθεται τον θέλανε οι προφητείες, αλλά από τις δύο επαναστατημένες φυλές και πιθανότατα από την φυλή Δαν. «Ζει ο θεός σου Δαν, ζει ο θεός σου Βηρσαβαέ, αλλά θα πέσουν και δεν θα σηκωθούνε πλέον ποτέ» (Αμώς η΄14). Ναι, θα πέσουν οι θεοί τους και δεν θα ξανασηκωθούν ποτέ, γιατί θα πέσουν στα μαύρα σκοτάδια του μυσαρού ερέβους και της λήθης, από όπου έχουν αναδυθεί.

  ....συνεχίζεται....  
Τίτλος: Απ: Αντίχριστος - Χριστός....
Αποστολή από: Ορφέας στις Νοεμβρίου 01, 2009, 14:07:48
    Όσον καιρό ζει ο αντίχριστος, «θα ασεβήσει ενάντια στην θεότητα, και θα στραφεί ενάντια στον άγιο λαό. Θα προσπαθήσει να αλλάξει τις γιορτές και τους νόμους και ο λαός θα παραδοθεί στην εξουσία του για τρία και μισό χρόνια» (Δανιήλ ζ΄25). 

    Θα ασεβήσει ενάντια στον εβραϊκό θεό Γιαχβέ, τον μοναδικό θεό σύμφωνα με τους εβραίους και θα παρουσιάζεται αυτός ως υιός και θεός και ο ίδιος, καταλύοντας έτσι τον πρώτο νόμο του δεκάλογου του Μωυσή. (1. Εγώ είμαι κύριος ο θεός σου και δεν υπάρχουν άλλοι θεοί εκτός από εμένα).

    Προσπάθησε να αλλάξει τις γιορτές καθώς δεν τηρούσε την βασική γιορτή του Σαββάτου, καταλύοντας έναν ακόμα νόμο από τον δεκάλογο. (Έξι μέρες  να εργάζεσαι και να κάνεις τις δουλειές σου και την έβδομη – το Σάββατο – να την αφιερώνεις μόνον στον θεό σου).

    Ο εβραϊκός λαός θα παραδοθεί στην εξουσία του επί τρία και μισό έτη, έγραψε ο Δανιήλ, όσο καιρό ΑΚΡΙΒΩΣ λένε οι οπαδοί του Γεχοσουά ότι αλώνιζε σαν άρχοντας την Παλαιστίνη παρασύροντας τον κόσμο, εξαπατώντας τον με μαγγανείες και θαυματοποιίες, καταφέρνοντας να τον επευφημούν σαν βασιλιά των ιουδαίων. 

Διάλειμμα για συζήτηση. Θα συνεχιστεί μετά από το νέο έτος  
Τίτλος: Απ: Αντίχριστος - Χριστός....
Αποστολή από: ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ στις Νοεμβρίου 02, 2009, 00:15:52
   ΑΔΕΛΦΕ.....ΟΡΦΕΑ....
                                  ΕΘΕΣΕΣ.....ΕΝΑ   ΤΕΡΑΣΤΙΟ   ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ....ΣΤΟ   ΜΥΑΛΟ   ΟΛΩΝ .....

                    ΕΙΝΑΙ....ΕΝΑ  ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ....ΠΟΥ   ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ....ΩΣ  ΦΑΝΤΑΣΜΑ....ΟΛΟΥΣ.....

                              ----ΤΙ    ΗΤΑΝ   ΑΥΤΟ....ΠΟΥ   ΕΠΕΔΡΑΣΕ....   ΕΤΣΙ   ΩΣΤΕ....ΤΑ   ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ....ΝΑ  ΜΗΝ  Σ Υ Μ Β Α Δ Ι Ζ Ο Υ Ν ...

                                                     ΜΕ   ΤΗΝ   ΠΡΑΞΗ;;;         

                        ---ΠΟΙΟΙ....ΚΑΙ  ΓΙΑΤΙ.... Ε Κ Μ Ε Τ Α Λ Ε Υ Τ Η Κ Α Ν .....ΤΑ   Δ Ρ Ω Μ Ε Ν Α ;;;;

                                     ΠΟΙΟΙ   ΕΙΝΑΙ....ΑΥΤΟΙ.....ΠΟΥ  ΠΑΝΤΑΧΟΥ   ΠΑΡΟΝΤΕΣ....ΑΛΛΑΖΟΥΝ.....ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ;;;;;


                             ----ΠΩΣ   ΑΥΤΟΙ....ΕΠΙΔΡΟΥΝ....ΕΠΑΝΩ  ΜΑΣ....;;;

                                           ΓΙΑΤΙ......ΤΟ  ΚΑΝΟΥΝ..;;;;

                       ---ΠΟΥ   ΑΥΤΟΙ....ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ...;;;      ΠΟΙΟ   ΕΙΝΑΙ   ΤΟ   ΚΕΡΔΟΣ   ΤΟΥΣ...;;;   

                                    ΕΧΟΥΝ.....ΜΟΝΟ....ΥΛΙΚΗ   ΜΟΡΦΗ....Η"....ΚΑΙ   Α Υ Λ Η ;;;;


                 ---ΤΙ   ΠΑΘΑΙΝΕΙ   ΟΠΟΙΟΣ....ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ....ΑΥΤΟΥΣ....ΠΟΥ   ΑΛΛΑ....ΛΕΝΕ....ΚΑΙ  Α Λ Λ Α    ΠΡΑΤΤΟΥΝ;;;;;

                          ---  Γ Ι Α Τ Ι ......ΕΝΩ    ΗΣΑΝ    ΜΑΡΤΥΡΕΣ....ΤΟΥ   ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ.....ΤΑ   ΛΕΓΟΜΕΝΑ   ΤΟΥΣ.....


                                                 ΚΑΙ  Η  Σ Τ Α Σ Η   ΤΟΥΣ.......ΔΕΝ    ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ;;;;;


                       ----ΓΙΑΤΙ.....Ο    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ....ΤΩΝ   ΕΘΝΩΝ....ΔΕΝ  ΗΤΑΝ.....Κ Α Ν Ε Ν Α Σ ....ΤΟΥΣ;;;;


                                     ----ΓΙΑΤΙ....ΟΙ   ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ....ΑΠΟΓΟΝΟΙ.....ΔΕΝ   ΕΙΝΑΙ....ΦΙΛΟΙ...ΜΕ  ΚΑΝΕΝΑΝ..;;;;   ΣΤΟΝ  ΠΛΑΝΗΤΗ;;;;


                                                   ---ΓΙΑΤΙ....Ο  ΚΑΘΕ   ΠΑ"ΠΑΣ....ΔΕΝ   ΦΟΒΟΤΑΝ....ΤΗΝ   ΔΕΥΤΕΡΑ   ΠΑΡΟΥΣΙΑ...;;;;


                                            ---ΓΙΑΤΙ.....ΟΣΟΙ....ΕΛΑΦΡΩΣ....ΤΕΙΝΟΥΝ....ΝΑ   ΝΟΙΩΣΟΥΝ....ΤΑ   ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ....


                                                          ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ.....ΤΗ  ΘΕΣΗ   ΤΟΥΣ...;;;;


                                     ----ΓΙΑΤΙ.....ΕΧΟΥΝ  ΓΙΝΕΙ....ΧΙΛΙΑ   ΚΟΜΜΑΤΙΑ....ΚΑΙ   ΤΟ  ΕΝΑ....Ε  Ξ Ο Ν Τ Ω Ν Ε Ι .....ΤΟ   ΑΛΛΟ;;;;


                                               ΓΙΑΤΙ.....ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ....ΣΤΟ   ΧΥΜΕΝΟ....ΑΔΕΛΦΙΚΟ   Α Ι Μ Α ;;;;


                                                                                                             ΓΙΑΤΙ......Η   Ι Σ Τ Ο Ρ Ι Α .....ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ....ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΥΠΑΡΞΗ   ΤΟΥΣ.;;;;


                               ΓΙΑΤΙ.....Α Ρ Ε Σ Κ Ο Ν Τ Α Ι .....ΣΤΑ   ΥΛΙΚΑ   ΑΓΑΘΑ....ΟΤΑΝ    Δ Ι Α Β Α Ζ Ο Υ Ν ......ΤΟ   ΑΝΤΙΘΕ Τ Ο ;;;;;;


                                    ΓΙΑΤΙ.....Κ Υ Ν Η Γ Ο Υ Ν ....ΜΕ   ΤΟΣΟ   Μ Ι Σ Ο Σ ....ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.....ΔΕΝ   ΣΥΝΑΔΕΙ   ΜΕ  ΤΑ  Σ Υ Μ Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Α   ΤΟΥΣ;;;;;


                      ΓΙΑΤΙ......ΟΛΟΙ....ΚΑΙ   ΟΛΕΣ....Φ Ο Β Ο Υ Ν Τ Α Ι .....ΝΑ   ΠΟΥΝ    ΤΗΝ    Γ Ν Ω Μ Η   ΤΟΥΣ.....;;;;                              ΓΙΑΤΙ.....ΟΛΟΙ.....ΟΙ   Χ Ρ Ι Σ Τ Ι Α Ν Ο Ι ......Φ Ο Β Ο Υ Ν Τ Α Ι .....ΤΟΝ    Χ Ρ Ι Σ Τ Ο ;;;;;


                                          ΓΙΑΤΙ.....ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.....ΟΤΙ   ΘΑ  ΤΟΥΣ   ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ.....ΑΝ   ΚΑΝΟΥΝ...ΚΑΤΙ   ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ....ΑΠΟ  ΤΑ   ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ...


                                                                         ΚΑΙ    ΔΕΝ     Φ  Ο  Β  Ο  Υ  Ν  Τ  Α  Ι  .....ΤΟΝ     Ε Α Υ Τ Ο    ΤΟΥΣ;;;;;;;                             Γ Ι Α Τ Ι .....ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ......ΟΤΙ    Ο   ΘΕΟΣ-ΠΑΤΗΡ.....ΖΕΙ....ΜΕ   ΤΗΝ   ΓΕΝΕΙΑΔΑ  ΤΟΥ....ΣΤΟΝ    ΟΥΡΑΝΟ....


                                                                   ΚΑΙ    ΟΧΙ......         Μ   Ε   Σ   Α       ΤΟΥΣ...;;;;;                 ΠΟΣΟ.....ΚΟΥΤΟΙ....ΕΙΝΑΙ....ΠΟΥ   Ν Ο Μ Ι Ζ Ο Υ Ν .....ΚΑΤΙ  Τ Ε Τ Ο Ι Ο ....   ΜΑ   Π Ο Σ Ο !!!!!


                                    ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.....ΑΛΗΘΕΙΑ....ο,τι   ΥΠΑΡΧΕΙ....ΚΑΤΙ....ΠΟΥ  ΘΑ   ΞΕΦΥΓΕΙ.....ΠΟΥ   ΔΕΝ   Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ε Ι ....


                                                                         Ο     Ε  Α  Υ  Τ  Ο   Σ      ΤΟΥΣ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                ΑΣ    ΤΟΝ    Ρ  Ω  Τ  Η  Σ  Ο  Υ  Ν  ......ΑΝ    ΤΟΛΜΟΥΝ.....               

                                                                                                 
                                                                                                           Η    ΑΠΑΝΤΗΣΗ.....ΕΙΝΑΙ   ΤΟΥΤΗ..... ΤΟ  ΜΙΣΟΣ....ΟΠΩΣ   ΚΑΙ   Η   ΑΓΑΠΗ...


                                                                                                                                        Ε  Π  Ι  Σ  Τ  Ρ  Ε  Φ Ο Υ Ν .....στον   Αποστολεα......
Τίτλος: Απ: Αντίχριστος - Χριστός....
Αποστολή από: ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ στις Νοεμβρίου 02, 2009, 00:58:12
   
           ΖΗΤΩ   ΣΥΓΓΝΩΜΗ.....ΑΛΛΑ   ΦΛΥΑΡΗΣΑ   .....ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ....ΤΟ  ΠΙΟ  ΣΠΟΥΔΑΙΟ... 


               ---Γ Ι Α Τ Ι .....ΤΟΣΟ    Μ Ι Σ Ο Σ .....ΜΕ   Ο Τ Ι Δ Η Π Ο Τ Ε .....Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο ;;;;;;


                       ----ΚΑΙ   ΓΙΑΤΙ.....ΑΦΟΥ   ΑΥΤΟΙ  ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ   ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ....ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ....ΣΥΜΦΩΝΑ....ΜΕ  ΤΗΝ   ΠΑΡΑΔΟΣΗ....

                                                              ΤΑ    Χ Ρ Η Σ Ι Μ Ο Π Ο Ι Ο Υ Ν .....ΤΑ   Ε Γ Κ Α Λ Ο Υ Ν Τ Α Ι ;;;;


                                                                       ΩΣ   ΚΑΙ  ΤΗΝ  Γ Λ Ω Σ Σ Α .....ΑΚΟΜΗ.....ΣΤΗ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ   ΤΟΥΣ;;;;

                           ΑΛΛΑ.....ΞΕΧΑΣΑ....ΝΑΙ....ΕΧΟΥΝ  ΔΙΚΙΟ....Η   ΒΙΒΛΟΣ....!!!!  ΕΙΝΑΙ  ΠΙΟ  ΠΑΛΙΑ....ΑΠΟ   ΤΟΝ  ΟΜΗΡΟ....


              Ο  ΟΜΗΡΟΣ.....ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ....ΑΠΟ  ΤΗΝ   ΒΙΒΛΟ.....ΤΟ  ΙΔΙΟ....ΚΑΙ  Ο  ΗΣΙΟΔΟΣ....ΚΑΙ   Ο  ΠΛΑΤΩΝ....ΑΣ  ΜΗΝ   ΤΟ   ΞΕΧΝΑΜΕ...ΑΣ  ΜΗΝ...


                             Α!!!!    ΤΩΡΑ....ΠΟΥ  ΜΟΥ  ΗΡΘΕ....ΦΛΑΣ!!!!       ΛΕΤΕ   ΜΕ  ΟΛΑ  ΑΥΤΑ....ΝΑ   ΜΟΥ  ΡΙΞΕΙ   Φ Ω Τ Ι Α ....ΚΑΙ  ΝΑ  ΜΕ  Κ Α Ψ Ε Ι ,,;;;;


               ΣΑ  ΔΕΝ   ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.....ΛΙΓΑΚΙ....     ΣΑ  ΔΕΝ   ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.....   ΑΚΟΥ  ΚΕΙ...   ΝΑ   ΛΕΩ...ΟΛΑ  ΑΥΤΑ   ΤΑ   Ψ Ε Μ Μ Α Τ Α .....


                      ΑΛΛΑ.....ΤΙ   ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.....ΑΠΟ  ΕΝΑΝ   ΠΟΥ   Ο  ΔΙΑΒΟΛΟΣ....ΤΟΝ  ΕΧΕΙ   ΠΑΡΕΙ....Ε!!   ΤΙ   ΠΑΡΕΜΕΝΕΙΣ..;;;;


                                  ---ΓΙΑ  ΟΣΟΥΣ....ΔΕΝ   ΕΧΟΥΝ  ΛΕΞΙΚΟ....ΔΙΑΒΟΛΟΣ...=  Σ Υ Κ Ο Φ Α Ν Τ Η Σ !!!!!


                      ----ΛΟΙΠΟΝ   ΑΔΕΛΦΙΑ....ΤΙ  ΛΕΓΑΜΕ....Α!    ΝΑΙ....ΛΟΙΠΟΝ....ΤΩΡΑ....ΠΟΥ   ΠΑΙΖΩ....ΜΕ  ΤΟΝ  ΔΙΑΒΟΛΟ...ΝΑ  ΔΕΙΤΕ   ΠΟΥ  ΘΑ  ΜΕ  Π Α Ρ Ε Ι !!!1


              ΤΟ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΜΕ  ΠΑΕΙ.....ΑΥΤΟ...ΕΙΜΑΙ...ΜΥΣΤΙΚΟ...   ΔΕΝ  ΣΑΣ   ΤΟ  ΛΕΜΕ....   ΕΤΣΙ....ΓΙΑ  ΝΑ   Σ Κ Α Σ Ε Τ Ε !!!!


                 ΒΛΕΠΕΤΕ...ΛΟΙΠΟΝ...ΤΗΝ  ΤΡΑΝΗ  ΑΠΟΔΕΙΞΗ....ΤΩΝ   ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ.....   


                        ---ΤΟ   ΑΙΣ   ΣΤΟ  ΔΙΑΒΟΛΟ.....    ΣΑΣ  ΘΥΜΙΖΕΙ   ΚΑΤΙ;;;;


                                                                                                                              ΑΡΓΗΣΑ....ΚΑΙ  ΧΑΝΩ....BUSSINES  CLAAAAAAAAS......ΘΕΣΗ.....


                 ΜΕΤΑΞΥ  ΜΑΣ......ΕΙΜΑΙ....ΣΤΗΝ   ΥΠΑΙΘΡΟ....-ΘΡΟΙΖΟΥΝ   ΤΑ  ΦΥΛΛΑ.....ΑΚΟΥΩ   ΒΗΜΑΤΑ....ΛΕΣ;;;;


                      ΕΓΩ.....Ο  ΦΟΥΚΑΡΑΣ....ΓΙ"ΑΣΤΕΙΟ   ΤΟΠΑ......
Τίτλος: Απ: Αντίχριστος - Χριστός....
Αποστολή από: Rose στις Νοεμβρίου 02, 2009, 14:30:49
        ΓΙΑΤΙ.....ΟΛΟΙ.....ΟΙ   Χ Ρ Ι Σ Τ Ι Α Ν Ο Ι ......Φ Ο Β Ο Υ Ν Τ Α Ι .....ΤΟΝ    Χ Ρ Ι Σ Τ Ο ;;;;;

Πως είναι δυνατόν, να κατάντησαν έτσι ενήλικες ανθρώπους, να φοβούνται Είδωλα της Φαντασίας τους? Αντίδοτο στην Χριστιανική Μωρία, και Εγκληματικότητα είναι πάντα, η Ελληνική Παιδεία... Ας γίνει επιτέλους και πάλι η Ελλάδα μας, Ελληνική, και η σκιά του Αντιχρίστου Γεσουχά, θα σταματήσει να μας στοιχειώνει...

Δεν υπάρχει τίποτα πιο διεστραμμένο και σκοτεινό, από το να πάρουμε ένα τόσο Χρηστικό και Ενάρετο Αρχέτυπο, της σφαίρας του 'Ηλιου-'Ηρωα-Χριστού, και να του αποδώσουμε σκοτεινά χαρακτηριστικά ενός Αντίχριστου...

Μα είναι δυνατόν?  Τόσους αιώνες να μην αντιλαμβανόμαστε μέσα στην άγνοια μας, τι διαδραματίζεται πίσω από την πλάτη μας?  Μα είναι δυνατόν, να μην έχουμε αντιληφθεί, τον πραγματικό λύκο ντυμένο ως αθώο πρόβατο?

Θα τους καταλάβετε από τα έργα τους... λέει το λαϊκό σοφό ρητό, που επίσης αναγράφεται και στην Βίβλο.

Τι άλλα περισσότερα κακουργήματα, εγκλήματα, και απάτες χρειάζεται να δούμε, για να πειστούμε, πως έχουμε να κάνουμε με την μέγιστη σκοτεινότατη σέκτα όλων των εποχών, σε όλη την γνωστή ιστορία της Ανθρωπότητας?

'Οσο πιο γρήγορα, ανακαλύψουμε τον Πραγματικό Μεγάλο Αδελφό, τόσο πιο γρήγορα θα γλυτώσουμε όλοι μας?

Ο Χριστός, ο Θεός, η Θεότητα, η Μεγάλη Μητέρα, βρίσκονται μέσα μας ως ιδιότητες, και όχι ως Εξωτερικά Είδωλα χειραγώγησης των ανθρώπων από αυτόκλητους αντιπροσώπους τους...

Δεν εναντιωνόμαστε στην έννοια της Χριστότητας, όταν εναντιωνόμαστε στην Απάτη του Χριστιανισμού.

Ο Χριστιανισμός δεν αντιπροσωπεύει την Αυθεντική Χρηστότητα, αλλά απεναντίας, την Κόλαση ενός Αντίχριστου, Πονηρού και Ακάθαρτου Πνεύματος...

Αυτή είναι η Αλήθεια...

Ας κρατήσουμε μέσα μας την πραγματική ουσία του Χριστού1 - 'Ηρωα και της Παναγίας2 - Μεγάλης Μητέρας, και ας τους διαχωρίσουμε από το σκοτεινό μόρφωμα του Χριστιανισμού...

Μας έχουν παραπλανήσει επί αίωνες τώρα... και ήρθε ο καιρός να ξυπνήσουμε...

Ο Γεσουχά της Βίβλου, δεν είναι ο Αληθινός Χριστός...
Ο Γεσουχά της Βίβλου, δεν αποτελεί σύμβολο Χρηστότητας, δυστυχώς, αλλά Αντιχρηστότητας...


Ας μην αναρωτιόμαστε λοιπόν, γιατί η κοινωνία μας, πάει συνεχώς, κατά διαόλου...

Ας αναζητήσουμε τον πραγματικό εχθρό, που βρίσκεται πάντα στον Πνευματικό Κόσμο, στον Κόσμο των Ιδεών κάθε κοινωνίας, και ας αντικαταστήσουμε την Λατρεία των Επιβεβλημένων Αντίχριστων Ψευδών Ειδώλων, με την Αυθεντική Ελληνική Σοφία, την Φιλοσοφία.

Τότε η Ανθρωπιά θα βασιλέψει επί της Γης...
...όταν ο κάθε 'Ελληνας αφυπνιστεί στην Αυθεντική του ταυτότητα.
_________________________________________________________________________________________

1 Χριστός = Χρισμένος 'Ηρωας που αναλαμβάνει μία Αποστολή για την Ευημερία του Συνόλου
2 Παναγία = Αγία των Πάντων, Οδηγός (άγω) των Πάντων, Μεγάλη Ιέρεια, Μυήτρια, Μεγάλη Μητέρα
Τίτλος: Απ: Αντίχριστος - Χριστός....
Αποστολή από: ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ στις Νοεμβρίου 02, 2009, 15:24:51

          ΕΥΤΥΧΩΣ.....ΝΑΙ,    ΕΥΤΥΧΩΣ....ΠΟΥ   ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ....ΚΑΙ   Η  Φ Ω Ν Η ....ΤΗΣ  ΑΔΕΛΦΗΣ....ΕΥΤΥΧΩΣ...

                       ΤΟ   ΑΝΑΦΕΡΩ   ΑΥΤΟ,   ΓΙΑΤΙ....ΣΚΕΦΤΗΚΑ....


         ---ΠΑΕΙ.....ΤΕΛΕΙΩΣΕ....ΑΥΤΟ   ΗΤΑΝ... ΟΛΟΙ....ΝΟΜΙΖΟΥΝ...ΟΤΙ   ΚΑΠΟΙΟΙ...ΒΡΙΖΟΥΝ...ΤΗΝ   ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ...

                                                ΤΟΝ   Θ Ε Ο .....ΤΟΝ   Ι Δ Ι Ο ....


                        ΑΥΤΟ...ΓΙΑΤΙ....ΠΑΝΤΑ....ΟΙ   Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι ....ΘΑ   Φ Ο Β Ο Υ Ν Τ Α Ι ....

                               ΕΤΣΙ....ΜΑΣ   ΕΜΑΘΑΝ....ΑΠΟ   ΜΙΚΡΟΥΣ...ΕΤΣΙ...ΑΚΡΙΒΩΣ....


              ΟΤΑΝ....ΛΟΙΠΟΝ....ΤΟΥΣ   ΛΕΣ....ΜΕ  ΚΑΠΟΙΟ   ΤΡΟΠΟ...!!!


                ----Ε..!!!    ΦΙΛΕ....ΚΟΙΤΑ....ΤΗΝ   ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ....ΣΤΑ  ΜΑΤΙΑ...   ΜΙΛΑ   ΜΑΖΙ  ΤΗΣ....


                ΑΥΤΟΣ....ΤΙ   ΠΡΑΤΤΕΙ....;;;;


                         ---ΤΟ   ΝΑ  ΤΟ  ΒΑΛΕΙ....ΣΤΑ  ΠΟΔΙΑ....ΕΙΝΑΙ...ΤΟ  ΛΙΓΟΤΕΡΟ...!!!


                    ΝΑ   ΞΕΦΥΓΕΙ....ΤΑΧΑΜΟΥ....ΑΠΟ  ΠΟΙΟΝ;;;    ΑΠΟ   ΜΕΝΑ....ΠΟΥ  ΤΟΥ   ΦΩΝΑΖΩ....Δ Ε Σ !!!!

                                                                                     η"    ΑΠΟ  ΤΟΝ   Φ Ο Β Ο   ΠΡΟΣ  ΑΥΤΟΝ;;;;


            ---ΒΕΒΑΙΑ....ΕΧΟΥΝ   ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ....ΓΙΑ  ΟΛΑ....Π.Χ.    Ο  ΑΠΙΣΤΟΣ   ΘΩΜΑΣ....Η   ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ....ΤΗΣ  ΜΑΓΔΑΛΙΝΗΣ...

                         Η    ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ....ΤΗΣ   ΜΗΤΡΟΣ...!!!      ΚΑΙ    ΚΑΛΑ....ΡΕ   ΠΑΙΔΙΑ...ΕΝΤΑΞΕΙ....


                  Η   ΜΗΤΕΡΑ....ΕΝΤΑΞΕΙ....   Ο   Α Μ Ο Ι Ρ Ο Σ     ΠΑΤΕΡΑΣ....ΓΙΑΤΙ....;;;     ΠΗΡΕ   ΤΗΝ   ΑΠΛΗ  ΤΟΥ   ΘΕΣΗ   Ο   ΙΔΙΟΣ..

                               Ο  ΘΕΟΣ;;;;           ΑΥΤΟΠΡΩΣΩΠΩΣ;;;       ΓΙΑΤΙ;;;


                       ΚΑΙ   ΑΥΤΟΙ....ΠΟΥ  ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ    ΜΑΖΙ  ΤΟΥ   ΤΟ   ΕΜΑΘΑΝ!!!!     ΩΡΑΙΑ....ΠΟΛΥ  ΩΡΑΙΑ!!!


                             ΔΗΛΑΔΗ.....ΕΧΟΥΜΕ   ΚΑΙ   Δ Ι Α Κ Ρ Ι Σ Ε Ι Σ ....!!!!            ΔΗΛΑΔΗ.....Ο  ΙΔΙΟΣ....Ο  ΘΕΟΣ...

         
                ΠΟΝΑΕΙ...!!!     ΩΡΑΙΑ....   ΛΑΜΠΡΑ....   ΓΙΑΤΙ   ΜΗ   ΜΟΥ  ΠΕΙΤΕ....ΟΤΙ   Ο  ΠΑΤΕΡΑΣ....ΔΕΝ   ΠΟΝΕΣΕ...


                       ΕΝΤΑΞΕΙ---ΕΝΤΑΞΕΙ....ΤΟΝ   ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕ.....ΣΤΟΝ   ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.....  Δ Ι Ε Υ Θ Υ Ν Τ Η Σ ....!!!!   οχι   παιζουμε...


             ΚΑΙ  ΤΟΝ   ΠΙΛΑΤΟ;;;    ΤΙ  ΤΟΝ  ΕΚΑΝΕ....    ΛΟΧΑΓΟ   ΤΟΥ   ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ   ΑΓΗΜΑΤΟΣ.....Υ Π Ο Δ Ο Χ Η Σ ..

                                                           ΤΩΝ    Ε Π Ι Σ Η Μ Ω Ν ;;;;;


                 ΚΑΛΑ  ΤΩΡΑ....ΘΑ   ΜΟΥ  ΠΕΙΤΕ....ΚΑΙ   ΕΣΥ...ΡΕ   ,   ΠΟΥ   ΞΕΡΕΙΣ   ΤΙ   ΘΕΛΕΙ   Ο  ΘΕΟΣ...!!!!   Ε;!


                        ΚΟΥΜΑΝΤΟ   ΘΑ  ΤΟΥ  ΚΑΝΕΙΣ;;;;     ΚΑΤΣΕ   ΤΩΡΑ....ΘΑΡΘΕΙ   Ο  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ....Ο   ΔΙΑΒΟΛΟΣ...


                              ΚΑΙ  ΘΑ  ΣΟΥ  ΠΩ  ΕΓΩ.....       ΘΑ  ΣΟΥ  ΠΩ!!!!


             ----ΛΕΩ   ΕΓΩ   ΤΩΡΑ.....ΜΙΣΟ   ΛΕΠΤΟ....ΠΟΥ   ΞΕΡΕΙΣ....Ε Σ Υ ....ΤΙ  ΩΡΑ  ΘΑ  ΕΡΘΕΙ   Ο   ΔΙΑΒΟΛΟΣ....ΡΕ   ΜΑΓΚΑ...;;;


                      ΚΑΙ   ΠΟΙΟΣ   ΤΟΝ   ΚΑΛΕΣΕ....ΕΓΩ  ΠΑΝΤΩΣ...Ο Χ Ι ...ΤΑ   Σ Τ Η Λ Ω Ν Ω ....ΔΕΝ   ΠΑΩ   ΜΑΖΙ   ΤΟΥ....

                          Β Ρ Ω Μ Α Ε Ι ....!!!     ΑΙΣ   ΤΟ  ΔΙΑΒΟΛΟ....Ο  ΗΛΙΘΙΟΣ...!!!    ΔΕΝ   ΤΟΝ  ΓΟΥΣΤΑΡΩ....!!!


             ----ΚΑΙ  ΕΣΥ   ΤΙ   ΜΟΥ  ΛΕΣ....ΣΑΜΑΤΗΣ    ΘΑ  ΣΕ   ΡΩΤΗΣΕΙ.....ΡΕ   Ζ Ω Ν Τ Ο Β Ο Λ Ο !!!  Ε;;    ΘΑ  ΣΕ   Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι ;;


                      ΩΡΑΙΑ....ΛΟΙΠΟΝ.....ΠΕΣΤΕ  ΜΟΥ   ΤΩΡΑ....ΤΙ  ΕΓΩ  ΠΡΕΠΕΙ    ΝΕ  ΚΑΝΩ.....Π  Ε  Σ  Τ  Ε    ΜΟΥ....


           ΑΠΟ    ΤΗΝ    ΜΙΑ   ......Ο  ΘΕΟΣ.....ΚΑΝΕΙ   Ο,ΤΙ   ΤΟΥ   Α Ρ Ε Σ Ε Ι .....Ε Ν Τ Α Ξ Ε Ι ...  ΘΕΟΣ   ΕΙΝΑΙ....


          ΑΠΟ  ΤΗΝ   ΑΛΛΗ....ΚΑΙ   Ο  Δ Ι Α Β Ο Λ Ο Σ ....!!!    ΚΑΝΕΙ   Ο,ΤΙ   ΤΟΥ   ΑΡΕΣΕΙ.....    ΕΔΩ   ΣΣΣ'  ΕΧΩ.....Ε Δ Ω !!!!                ΤΙ   ΚΑΝΩ   ΕΓΩ  ΤΩΡΑ...;;;     ΤΟΝ   Κ Α Ρ Π Α Ζ Ο Ε Ι Σ Π Ρ Α Κ Τ Ο Ρ Α !!!!!                                                                                        ΜΠΟΡΕΙ   ΚΑΠΟΙΟΣ   ΑΠΟ  ΤΟΥΣ   ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ....ΝΑ  ΜΟΥ   ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;;


            ΜΙΣΟ  ΛΕΠΤΟ....ΜΙΣΟ....ΑΥΤΟΙ   ΔΗΛΑΔΗ....Ε!   ΡΕ   ΜΑΝΑ   ΜΟΥ....!!!     ΚΟΙΤΑ  ΝΑ  ΔΕΙΣ...!!!


                  ΠΟΙΟ  ΕΙΝΑΙ   ΤΟ  ΜΥΣΤΙΚΟ   ΠΟΥ  ΑΥΤΟΙ   ΚΑΤΕΧΟΥΝ.....ΚΑΙ   ΔΕΝ    ΤΡΩΝΕ   ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ!!!!;;;


                    ΤΑΧΟΥΝ    ΚΑΛΑ.....ΚΑΙ  ΜΕ  ΤΟΥΣ   ΔΥΟ!!!!      ΕΛΑ!!!!     ΜΗ  ΜΟΥ  ΠΕΙΣ!!!!   ΛΕΣ!!!   ΜΠΑ!!!


                        ΜΑΛΛΟΝ    ΤΑΧΟΥΝ    ΕΝΤΑΞΕΙ.....ΜΕ  ΤΟΝ  ΠΙΟ  ΔΥΝΑΤΟ...!!!!     ΝΑΙ....ΝΑΙ!!!     ΕΤΣΙ   ΕΙΝΑΙ!!!


         ΚΑΙ    ΤΩΡΑ.....ΑΝ   ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.....ΚΑΛΑ.....ΝΑΙ...ΝΑΙ....ΕΚΕΙ   ΘΑ  ΠΑΩ   ΚΑΙ   ΕΓΩ....      Ε Κ Ε Ι ....            ΛΟΙΠΟΝ.....ΑΔΕΛΦΙΑ  ΜΟΥ.....ΖΗΤΩ   ΣΥΓΓΝΩΜΗ....ΑΝ   ΣΑΣ   ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑ.....ΜΕ  ΤΗΝ   ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ   ΜΟΥ....


                                             Σ  Υ  Γ  Γ  Ν  Ω  Μ  Η  !!!!!!!!!!!!


                   ΠΑΩ    ΓΡΗΓΟΡΑ.....ΦΩΤΙΑ   ΣΤΑ   ΠΟΔΙΑ  ΜΟΥ.....Π Α Ω ....             


                                                                                                                     Α Δ Ε Ρ Φ Ι Α ......ΚΑΙ  ΣΤΑ   ΔΙΚΑ  ΣΑΣ....


                                                                                                      ΘΑ  ΣΑΣ   ΓΡΑΦΩ......  ΓΕΙΑ    ΧΑΡΑ....αδελφια  μου...


                                                                                                                           γεια   σας......
Τίτλος: Απ: Αντίχριστος - Χριστός....
Αποστολή από: Rose στις Νοεμβρίου 03, 2009, 11:11:40
   ΠΟΙΟ  ΕΙΝΑΙ   ΤΟ  ΜΥΣΤΙΚΟ   ΠΟΥ  ΑΥΤΟΙ   ΚΑΤΕΧΟΥΝ.....ΚΑΙ   ΔΕΝ    ΤΡΩΝΕ   ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ!!!!;;;

Δεν υπάρχει άνθρωπος που κάποια στιγμή της ζωής του, να μην έφαγε καρπαζιές.  Είτε με τον Χριστό είμαστε, είτε με τον Αντίχριστο, δεν την γλυτώνουμε την καρπαζιά, ούτε την πιθανότητα να κινδυνέψει και η ζωή μας ακόμα... Κανένας δεν πρόκειτε να μας βοηθήσει, αν δεν βοηθήσουμε εμείς πρώτα από όλα τον εαυτό μας...

Αυτό που καλούμαστε όλοι μας, να κάνουμε, σε καταστάσεις κρίσης, είναι να οδηγήσουμε σταθερά, με επιμονή και υπομονή, την αργώ μας, έξω από το κάθε αδιέξοδο...
Τίτλος: Απ: Αντίχριστος - Χριστός....
Αποστολή από: ΜΥΘΗΡΑ στις Νοεμβρίου 04, 2009, 13:35:25
ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ -ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΥ Η ΣΩΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ 

.....Ο διαβολανθρωπος , κατα μια εκδοχη ,ειναι το προτυπο του ανθρωπου του μελλοντος που ειναι δυνατον να επιβιωσει δεδομενου ενος Συστηματος Διακυβερνησης που καταπαταει υπουλα και ανεξιχνιαστα τα θεμελιωδη δικαιωματα μας ..και που καταχραται οριακα και επικινδυνα πλεον τη ζωη μας ..μολυνει αερα θαλασσα και γη ,,, τροποποιει επικινδυνα το παγκοσμιο κλιμα ...σκαβει υπογειες ταφρους και εκγκαθιστα μεσα σε αυτες μηχανισμους που πυροδοτουν μυρια οικολογικα προβληματα , επιδιδεται σε ανταγωνιστικα της ζωης προγραμματα και πειραματα ,,,,,,,
,,,,,,,,ενος Συστηματος που κατασπαταλα τους πορους και αφαιμαζει τον κοσμο μας και ο,τι ζωντανο επιβαινει πανω του ενω παραλληλα εξαπολυει προς πασα κατευθυνση μυθευματα και στερεοτυπα συμπεριφορας που υποθαλπτουν τον φιλησυχο και κοιμωμενο, τον υπνο της αγνωμοσυνης του και της υπερκαταναλωτικης του ψευδοευημεριας , πολιτη ..

υπαρχουν ΛΟΙΠΟΝ δυο διαβολικα πνευματα

- το διαβολικο πνευμα που υπηρετει το χαος το ψεμμα την υποκρισια την αποκλιση απο τους Νομους της Ζωης και αυτο το διαβολικο πνευμα ειναι ο μεγαλος εκποιητης και απαλλοτριωτης της ζωης ..αυτο το διαβολικο πνευμα αντιπροσωπευει τους μεγαλους εγκεφαλους και διαχειριστες του Συστηματος ...

-υπαρχει ομως και το διαβολικο πνευμα που υπηρετει μεσα σε ενα ψευδοκρατουμενο και λοξοδρομουμενο Συστημα Διακυβερνησης ,, την αποκαλυψη των τεκταινομενων γεγονοτων και σχεδιων και την επαναφορα στο ορθο δρομο ,,το ξεγυμνωμα των αρχαιοτατων παραποιητων και διαστρεβλωτων της αληθειας ..των καταχραστων και εκβιαστων της ζωης ...

,,,,αυτο το πνευμα οχι μονο κακο δεν ειναι αλλα στον οριακα εκποιημενο κοσμο μας δρα σωτηριολογικα
......και ειναι η συγχρονη εκφραση της χριστικης ενεργειας της λυτρωτικης και αποθεωτικης ,,,η συγχρονη εκφραση της απονομης Δικαιοσυνης .......
ΚΑΛΩΣ ΕΛΘΕΤΩ !!!ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ <<ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ>> ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΥ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΥ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!!!!!!!!!
Τίτλος: Απ: Αντίχριστος - Χριστός....
Αποστολή από: ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ στις Νοεμβρίου 04, 2009, 13:49:07

          ΩΣΤΕ.....Ε Τ Σ Ι .....,    Μ Α Λ Ι Σ Τ Α .....      ΤΩΡΑ    ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ   Ο Λ Α !!!

                  ---Ο   Α Π Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ     ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ....!!!!    μαααλιστα !!!!


               τωρα,   που   θα  σε  Κ Α Ρ Φ Ω Σ Ω ....ΣΤΟΝ.....mr.   ompama...!!!   NA    ΔΩ,,,,ΤΙ  ΕΣΥ   ΘΑ   ΠΕΙΣ....να  δω...!!!
Τίτλος: Απ: Αντίχριστος - Χριστός....
Αποστολή από: Rose στις Νοεμβρίου 04, 2009, 13:55:48
.....,,,,αυτο το πνευμα οχι μονο κακο δεν ειναι αλλα στον οριακα εκποιημενο κοσμο μας δρα σωτηριολογικα ......και ειναι η συγχρονη εκφραση της χριστικης ενεργειας της λυτρωτικης και αποθεωτικης ,,,η συγχρονη εκφραση της απονομης Δικαιοσυνης .......

Αυτό το πνεύμα του Επαναστάτη Θεού, που αντιτίθεται, σε ένα εκπεσών κοινωνικό σύστημα, είναι το Πνεύμα του Εωσφόρου, ως αυτός που φέρει το ΦΩΣ (του Υδροχόου).

Και όμως ο Εωσφόρος, το Προμηθεϊκό ΦΩΣ, το ΦΩΣ του Υδροχόου, Σατανοποιήθηκε και έτσι η Γνώση δαιμονοποιήθηκε και ο άνθρωπος τυφλώθηκε.

Το Χριστιανικό σύστημα, όρισε ως διαβολικό, ή σατανικό κάθε προοδευτικό πνεύμα, ή κάθε πνεύμα που επαναστατεί απέναντι στα κακώς κείμενα, της κοινωνίας του, ή της εποχής του.

Γι΄αυτό το λόγο η Εκκλησία πάντα κυνηγούσε επαναστάτες, ονομάζοντάς τους αριστερούς, ή κομουνιστές, έδρασε ενάντια στην Ελληνική Επανάσταση, κυνήγησε τους Απελευθερωτές, τους Επιστήμονες, τους Φιλοσόφους, διότι, δυστυχώς, το ΦΩΣ τους, ξυπνούσε τον λαό...

Γι' αυτό το λόγο οι Ναίτες πατούσαν τον σταυρωμένο... πατούσαν το ψεύτικο είδωλο ενός δήθεν χριστού, που χρησιμοποιήθηκε για την πνευματική υποδούλωση, και την οπισθοδρόμηση όλης της Δύσης.

Πριν 2000 χρόνια με τον πολιτισμό που είχε αναπτύξει η Ελλάδα μας, ήμασταν έτοιμοι, να ξεκινήσει η βιομηχανική επανάσταση, η οποία χάρη του διαφωτισμού, απελευθερώθηκε πολύ αργότερα.

Μας σταμάτησαν την εξέλιξη, μας στοίχειωσαν, μας τρομοκράτησαν, μας αιχμαλώτισαν, μας έκλεισαν την Γνώση, και ακόμα παιδευόμαστε να ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ, και να ελευθερωθούμε, από το σκοτεινό πέπλο μιας ψεύτικης πνευματικότητας.

'Οσο πιο γρήγορα ο καθένας μας αναγνωρίσει την αλήθεια, και ξεκαθαρίσει το εσωτερικό του χάος, τόσο πιο γρήγορα θα βγει στο ΦΩΣ, ως Νικητής, αλλάζοντας το μέλλον της Ανθρωπότητας, λυτρώνοντας πλήθος ζωών αθώων συνανθρώπων μας...

Αυτή είναι η Ελλάδα μας... Αυτό το Φως του Προμηθέα... ο Εωσφόρος, που ξυπνάει και πάλι στις μέρες μας, για να δώσει τις μαθηματικές λύσεις, και να αποφευχθεί η καταστροφή της ανθρωπότητας.
Τίτλος: Απ: Αντίχριστος - Χριστός....
Αποστολή από: Rose στις Νοεμβρίου 04, 2009, 14:00:00
                  ---Ο   Α Π Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ     ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ....!!!!    μαααλιστα !!!!


               τωρα,   που   θα  σε  Κ Α Ρ Φ Ω Σ Ω ....ΣΤΟΝ.....mr.   ompama...!!!

Πάντως ο Ομπάμα έχει κατηγορηθεί για προώθηση του Σοσιαλισμού στην Αμερική.  :D

http://www.youtube.com/watch?v=jcJvOnCD1ls
http://www.youtube.com/watch?v=FiSinlcBfkk
http://www.youtube.com/watch?v=yzkXkY5wNmg&NR=1
Τίτλος: Απ: Αντίχριστος - Χριστός....
Αποστολή από: Ορφέας στις Οκτωβρίου 04, 2010, 00:28:28

    ....συνέχεια στο θέμα μας "Αντίχριστος - Χριστός...."


    Ο Αντίχριστος, γέννημα του αρχαίου φιδιού – του ίδιου του Σατανά των εβραίων – θα έρθει με προβιά προβάτου που κρύβει την αληθινή του φύση που είναι λύκος, για να εξαπατήσει τον κόσμο και να δυναστεύσει αυτόν για χίλια χρόνια. Η λαϊκή αυτή δεισιδαιμονία που βρήκε εύκολα στέγη στον θρησκευτικό παραλογισμό, παρουσιαζόμενη σαν θεόπνευστη δήθεν προφητεία από κάποιους επιτήδειους, άρχισε να τίθεται σε διαχρονική εφαρμογή και υλοποίηση σε ορισμένη ιστορική στιγμή και από συγκεκριμένα ιστορικά πρόσωπα. Όχι βέβαια από κάποιον αληθινό Χριστό ή Αντίχριστο ως ιστορική φυσιογνωμία….

    Μετά την κατάληψη της Παλαιστίνης από τους Ρωμαίους, στα χρόνια που καταλύθηκε και το τελευταίο Ελληνιστικό βασίλειο, αυτό της Αιγύπτου την εποχή της ονομαστής Κλεοπάτρας, στους κόλπους της υπερορθόδοξης εβραϊκής αίρεσης των Εσσαίων αναπτύχθηκε το μεσσιανικό κίνημα της απελευθέρωσης του Ισραήλ και παράλληλα της επικράτησης του παγκόσμια, καθώς η Εσσαϊκή σέκτα διακήρυττε ότι είχε έρθει η εποχή που ο Ιεχωβά θα τηρούσε την υπόσχεση του να κάνει όλον τον κόσμο κτήμα των εβραίων.

    Η επίτευξη του παγκόσμιου «imperium» σύμφωνα με τον μεσσιανισμό των εβραίων, απαιτούσε πλήρη υποταγή στον έναν θεό – τον Ιεχωβά – και στον αναμενόμενο απεσταλμένο του (τον messiah), ο οποίος ως άλλος Ιησούς του Ναυί που ηγήθηκε των κατακτήσεων της Παλαιστίνης στα χρόνια του Μωυσή, θα ηγούνταν του εκλεκτού λαού του Ισραήλ και με θεϊκή παρέμβαση θα κατέλυαν την Ρωμαϊκή διοίκηση, μετατρέποντας έτσι ολάκερη την Αυτοκρατορία σε εβραϊκή κτήση.

    Στην επανάσταση που προετοίμαζαν κατά των εθνών της Ρώμης, υπήρχε η πεποίθηση ότι ο Ιεχωβά θα έστελνε και στρατιές αγγέλων σε συστράτευση με τον στρατό του νέου Ιησού σε μια αιματηρή τελική μάχη, όπου πλήθη εθνών θα αιματοκυλίονταν για να γνωρίσουν την δόξα του Ιεχωβά και να αποδεχθούν έτσι να γίνουν δούλοι του εκλεκτού λαού του θεού, του λαού του Ισραήλ.

....συνεχίζεται....
Τίτλος: Απ: Αντίχριστος - Χριστός....
Αποστολή από: Ορφέας στις Οκτωβρίου 04, 2010, 00:29:22

    Ο χρόνος που προφητεύονταν ότι θα διαδραματίζονταν οι κοσμογονικές αυτές αλλαγές με την θεία παρέμβαση στις κοινότητες των φανατικών εβραίων αιρετικών , των Εσσαίων, φαίνεται πως είχε γίνει ευρέως γνωστός, καθότι σε πολλές αναφορές – και σε «ευαγγελικές – έμεινε καταγραμμένο. Στο πνεύμα αυτό ήταν και η λεγόμενη ως ρήση του Γεχοσουά που αναφέρεται στα «ευαγγέλια», όπου είναι γραμμένο ότι, «Αλήθεια σας λέγω ότι αυτά όλα θα συμβούν πριν παρέλθει αυτή η γενιά», αναφερόμενο το κείμενο στην αναμενόμενη δευτέρα παρουσία.

    Σημειωτέον ότι, οι εβραίοι αιρετικοί πίστευαν στα αναμενόμενα γεγονότα, στην θεϊκή παρέμβαση, στην ανάσταση του εκλεκτού του θεού που θα ηγούνταν του πολέμου με συνοδεία στρατιών αγγέλων, στην τελική επικράτηση του λαού Ισραήλ με παράλληλη κατατρόπωση και εξολόθρευση της πλειονότητας των άπιστων εθνών και τέλος στην ανάσταση όλων των δικαίων προγόνων τους – προφητών, πατριαρχών κλπ – ζώντας πλέον αιώνια στην Γη όπου θα ήταν κύριοι των άλλων εθνών και έχοντες όλα τα αγαθά πλουσιοπάροχα, ζώντας ουσιαστικά αιώνια σε έναν εβραϊκό παράδεισο.


....συνεχίζεται....
Τίτλος: Απ: Αντίχριστος - Χριστός....
Αποστολή από: Ορφέας στις Οκτωβρίου 04, 2010, 00:30:38

    Ένας συγκερασμός προφητειών με επίκεντρο τα κείμενα του Δανιήλ, καθώς και κάποια συμβάντα της εποχής τα οποία εκλαμβάνονταν σαν σημάδια έλευσης του καιρού της τελικής κρίσης, γιγάντωναν την πεποίθηση των εσσαίων εβραίων σπρώχνοντας τους σε επαναστατική δράση. Υπήρχε νωπή και η ιστορία για τον «Δάσκαλο της Δικαιοσύνης» τον οποίον κρέμασε σε ξύλο ο χυδαίος αρχιερέας, μια ιστορία που έλαβε χώρα στα χρόνια που βασιλιάς και αρχιερέας των εβραίων ήταν ο Αλέξανδρος ο Ιανναίος, ο οποίος εκστράτευσε εναντίον των φανατικών εσσαίων εβραίων στο Κουμράν.

    Η εκστρατεία εκείνη συνοδεύτηκε από την σύλληψη του αρχηγού και τριακοσίων ακόμα στελεχών της αίρεσης, στους οποίους επεφύλαξε την πλέον απάνθρωπη μεταχείριση. Τους οδήγησε δέσμιους στην Ιερουσαλήμ και μπροστά στο παλάτι του έστησε ικριώματα όπου τους κρέμασε ζωντανούς. Στην συνέχεια ακολούθησε μια απάνθρωπη θηριωδία, καθώς τις γυναίκες και τα παιδιά τους τα έσφαζε τελετουργικά μπροστά στα μάτια των κρεμασμένων, τους οποίους άφησε να υποφέρουν πάνω στους στύλους μέχρι να ξεψυχήσουν.

    Αυτό το ανατριχιαστικά οικτρό γεγονός κατέγραψε ένας εβραίος της εποχής με πολύ παραστατικό τρόπο, κείμενο το οποίο διασώζεται σήμερα με τον τίτλο «θρήνος του Νεεμία», ένας γοερός θρήνος για τα παιδιά του Ισραήλ. Το γεγονός ιστορικά έγινε το 88 πριν την κοινή χρονολόγηση και οι μετέπειτα εβραίοι της αίρεσης των εσσαίων μετρούσαν 144 χρόνια για την επανεμφάνιση – ανάσταση του «Δασκάλου της Δικαιοσύνης», ο οποίος αναμένονταν όχι πια ως αρνίο αλλά ως φοβερός τιμωρός και εκδικητής.

    Ένα επιπλέον γεγονός που συνέβη τα χρόνια εκείνα και εκλήφθηκε ως σημάδι για την επερχόμενη κρίση, ήταν το ατόπημα του Αντίοχου του Επιφανή, ο οποίος για παραδειγματισμό και συμμόρφωση  των εβραίων κατέστρεψε τον Ναό τους και στην θέση του ανήγειρε ναό του Διός. Αυτό το γεγονός εκλήφθηκε ότι ικανοποιούσε την προφητεία του Δανιήλ που μιλούσε για το στήσιμο του βδελύγματος της ερήμωσης στον ιερό χώρο του ναού του Σολομώντα, οπότε έδινε μιαν αφετηρία για τον υπολογισμό του χρόνου σε καιρούς καιρόν και ήμισυ καιρού, για να συμβεί η αναμενόμενη τελική κρίση και θρίαμβο για τον λαό του Ισραήλ.

....συνεχίζεται....
Τίτλος: Απ: Αντίχριστος - Χριστός....
Αποστολή από: Ορφέας στις Οκτωβρίου 04, 2010, 00:31:41

    Έτσι, οι φανατικοί εσσαίοι προσδιορίζοντας τα τελικά γεγονότα για τα μέσα περίπου του πρώτου αιώνα της κοινής χρονολογίας, προπαγανδίζοντας ξεσήκωναν όλους τους εβραίους για την μεγάλη επανάσταση και την τελική νομιζόμενη νίκη τους και για την παγκόσμια κυριαρχία τους. 

    Αυτές οι ιδέες που συγκροτούσαν ουσιαστικά μιαν «Αποκάλυψη», είχαν ευρύτερη διάδοση μέσα στην αυτοκρατορία της Ρώμης και φαίνεται ότι άγγιξε και μη εβραίους, όχι βέβαια με τα περί τελικής κρίσης και ανάστασης, αλλά με την ιδέα του ενός θεού και του εκλεκτού του που θα κυβερνούσε στο όνομα του ενός θεού την αυτοκρατορία. Ήδη με τον Ιούλιο Καίσαρα, η δύναμη του λαού της Ρώμης αυξήθηκε και η πραγματική Δημοκρατία αναζωογονήθηκε και εδραιώθηκε, γεγονός που δεν άρεσε ιδιαίτερα στους ολιγαρχικούς αριστοκράτες της Ρώμης.

    Με την αναρρίχηση μάλιστα του Νέρωνα στον θρόνο, ο Δήμος βρήκε τον αγαπημένο του αυτοκράτορα και ο αυτοκράτορας έκανε τα πάντα για να έχει ευχαριστημένο τον λαό της Ρώμης. Μοίραζε άρτον και θεάματα στον λαό, παρέχοντας παράλληλα όλο και περισσότερα δικαιώματα, μάλιστα δε, διαδίδονταν ότι ετοιμάζονταν να ελευθερώσει ακόμα και τους δούλους, γεγονότα που αφήνιαζαν τους αριστοκράτες της Ρώμης – τους ολιγαρχικούς.


....συνεχίζεται....
Τίτλος: Απ: Αντίχριστος - Χριστός....
Αποστολή από: Ορφέας στις Οκτωβρίου 04, 2010, 00:32:52

    Έτσι στα χρόνια της αυτοκρατορίας του Νέρωνα εξυφάνθηκε η πιο σατανική συνομωσία που έμελε στο μέλλον να αλλάξει την μορφή όχι μόνον της αυτοκρατορίας, αλλά και ολάκερου του κόσμου. Κεντρικό πρόσωπο στην συνομωσία, άνθρωπος μέσα από το παλάτι του αυτοκράτορα, ο ίδιος ο έμπιστος δάσκαλος του Νέρωνα, ο φερόμενος ως Στωικός φιλόσοφος, ο Σενέκας, το «φίδι» που φώλιαζε στο παλάτι του φιλολαϊκού και χρηστού αυτοκράτορα..

    Συνεργοί πολλοί ευγενείς Ρωμαίοι πολίτες που είχαν εγκατασταθεί στα ανατολικά της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας (στα ασιατικά εδάφη της) και φυσικά αρκετά ανώτερα και ανώτατα στελέχη της Ρωμαϊκής διοίκησης. Δύναμή τους θεωρούσαν τις Ρωμαϊκές λεγεώνες της Ανατολής, οι οποίες στην πλειοψηφία τους είχαν ασπασθεί τον Μιθραϊσμό, τείνοντας να καταστήσουν τον Μιθραϊσμό θρησκεία των Λεγεωνάριων.

    Το όλο σχέδιο περιλάμβανε και έναν ισχυρό αντιπερισπασμό, γιαυτό και οι συνωμότες αγκάλιασαν και παρότρυναν αυτούς που ετοιμάζονταν για επανάσταση στην Παλαιστίνη. Στην προπαγάνδιση του όλου εγχειρήματος, σημαντικό ρόλο φαίνεται να έπαιξε ένας προστατευόμενος του Σενέκα, ο Ρωμαίος πολίτης εβραϊκής καταγωγής Σαούλ, ο οποίος έπαιζε τον ρόλο του προφήτη για λογαριασμό του «φιδιού» Σενέκα. Έχοντας πολιτική στήριξη από τον έμπιστο του παλατιού Σενέκα, περιδιάβαινε την αυτοκρατορία προπαγανδίζοντας τον ολοκληρωτικό σκοταδισμό, προετοιμάζοντας την επιβολή της λαίλαπας του παυλιανισμού γνωστού ως ιουδαιοχριστιανικού δόγματος.

    Η αποστασία του από την Ραβινική και Φαρισσαϊκή υποτελή νοοτροπία στους Ρωμαίους και η προσχώρηση του στην Εσσαϊκή αίρεση, καθώς και ο ζήλος του για την διάδοση της αίρεσης και των επαναστατικών σκοπών της που απευθύνοντας στους εβραίους της διασποράς, τον έκανε μισητό στους συντηρητικούς ομοεθνείς του, από τους οποίους κινδύνευσε , γλυτώνοντας μια φορά επικαλούμενος ως Ρωμαίος πολίτης να δικαστεί από τον αυτοκράτορα, γλυτώνοντας δεύτερη φορά με την επέμβαση του Έπαρχου της Αχαΐας Γαλλίωνα – αδερφού του Σενέκα – και τρίτον φτάνοντας στην Ρώμη όπου υποτίθεται υπόδικος φιλοξενούνταν σε σπίτι του προστάτη του Σενέκα, δεχόμενος και συνεχίζοντας την στράτευση και την συνωμοσία για την επικείμενη επανάσταση κατά του Νέρωνα.


....συνεχίζεται....
Τίτλος: Απ: Αντίχριστος - Χριστός....
Αποστολή από: Ορφέας στις Οκτωβρίου 04, 2010, 00:34:19
    Το σχέδιο των ολιγαρχικών μπήκε σε εφαρμογή αλλά φάνηκε από νωρίς ότι έπασχε σε συντονισμό. Από την μια οι Λεγεώνες της Ανατολής έμειναν πιστές στον αυτοκράτορα και από την άλλη ο λαός της Ρώμης δεν πίστεψε την αισχρή προπαγάνδα των συνωμοτών ότι ο Νέρωνας ευθύνονταν για την πυρκαγιά που κατέκαιγε την Ρώμη. Ακόμα η άμεση επιστροφή από το Άντσιο (θέρετρο 40 χιλιόμετρα από την Ρώμη) του Νέρωνα και η συγκινητική του πράξη να ανοίξει το παλάτι για τον λαό και να μοιράσει τα αποθέματα στους πληγέντες, έκαναν ακόμα πιο αγαπητό τον λαοφιλή αυτοκράτορα.

    Η στάση καταστάληκε, οι συνωμότες και στασιαστές συνελήφθηκαν, δικάστηκαν και καταδικάστηκαν σύμφωνα με τον νόμο σε θάνατο με ανάποδη σταύρωση, όπως προβλέπονταν για τους στασιαστές. Η μεγαλοψυχία του αυτοκράτορα επέτρεψε στον αρχηγό των στασιαστών τον δάσκαλο και έμπιστο του Σενέκα να αυτοκτονήσει, γλυτώνοντας έτσι την περιουσία του από την δήμευση, που θα είχε ως συνέπεια την στέρηση της περιουσίας από τα παιδιά του.

    Μέσα στους πολλούς στασιαστές, αναζητούνταν και τελικά  συνελήφθηκε μετά από δύο χρόνια και ο Σαούλ και ως υποκινητής - επαναστάτης θανατώθηκε με ανάποδη σταύρωση όπως ο νόμος όριζε για το αδίκημα του και όχι ότι δήθεν ο ίδιος το ζήτησε για να σταυρωθεί ανάποδα, όπως διαστρέβλωσαν αργότερα οι οπαδοί του εβραιοχριστιανοί – στην κυριολεξία Παυλιανιστές.

....συνεχίζεται....