ΑΜΡΑ - Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα

Κανονισμός - Πληροφορίες => Γενικές πληροφορίες για την ΑΜΡΑ => Μήνυμα ξεκίνησε από: Rose στις Ιουλίου 15, 2008, 05:21:15

Τίτλος: Επέτειος ενός έτους ίδρυσης της ΑΜΡΑ
Αποστολή από: Rose στις Ιουλίου 15, 2008, 05:21:15
Αγαπητοί φίλοι,

το φόρουμ αυτό δεν ανήκει πλέον στην οργάνωση του Amorc. Ανήκει στην ΑΜΡΑ - Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα, και θα μετακομίσουμε σύντομα στην ιστοσελίδα www.amra.gr.

Όσοι δεν επιθυμούν να συμμετέχουν στο φόρουμ μας, μετά αυτήν την αλλαγή, μπορούν να επικοινωνήσουν με την Διαχείριση και να απενεργοποιηθεί ο κωδικός τους. Όσοι επίσης επιθυμούν να εγγραφούν στην ΑΜΡΑ, να επικοινωνήσουν επίσης με την Διαχείριση.

Θα ενημερωθείτε σύντομα για περαιτέρω εξελίξεις.

H ΑΜΡΑ έχει ολοκληρώσει ένα χρόνο από την ημερομηνία δημιουργίας της, στις 14 Ιουλίου 2007.  Αν και περάσαμε πολλές δοκιμασίες, καταφέραμε να διατηρήσουμε και να αυξήσουμε τον αγώνα μας για μία Πνευματικά Ελεύθερη και Σκεπτόμενη Ελληνική Κοινωνία, και κατ' επέκταση μέσω της Ελλάδος, το Φως να φτάσει σε κάθε μακρινή γωνιά της Γης.

Τον χρόνο που πέρασε, εδραιώσαμε το μυητικό σύστημα της ΑΜΡΑ, τα τελετουργικά ίδρυσης Πυρήνα και τέλεσης Συγκλήσεων, ιδρύσαμε τον πρώτο Πυρήνα ΑΜΡΑ στην Θεσσαλονίκη, και ξεκινήσαμε τις διδασκαλίες του Δοκίμου.  Μετά τον Σεπτέμβριο θα αρχίσουν και οι διδασκαλίες του 1ου βαθμού, και όσοι ενδιαφέρονται να συνεχίσουν την "εσωτερική - μυητική διδασκαλία" χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή για την μύηση, η οποία θα ανακοινωθεί στο προσεχές μέλλον.

Επίσης έχουμε σχεδιάσει την Πνευματική Ακαδημία, η οποία θα υλοποιηθεί, αρχικά, μέσω της δημιουργίας ενός σύγχρονου Πνευματικού Κέντρου, και θα αποτελέσει τον πρώτο Πυρήνα συνάντησης ανθρώπων με "ανοιχτό" πνεύμα, διάθεση για έρευνα, αλλά και για ανθρωπιστική δράση.

Η Πνευματική Ακαδημία, θα συμπεριλαμβάνει έναν όμιλο θυγατρικών "μη κερδοσκοπικών εταιρειών", όπως, εκδοτικό οίκο, βιβλιοπωλείο, σχολή εσωτερισμού (αίθουσα μαθημάτων και διαλέξεων), τις αδελφότητες ΑΜΡΑ (μικρών μυστηρίων) και ΑΚΟΣ (μεγάλων μυστηρίων) καθώς και συλλόγους ανθρωπιστικών και κοινωνικών δράσεων.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται καθώς τα έργα θα υλοποιούνται σταδιακά... 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά, όλους τους αδελφούς και φίλους που μας έχουν συμπαρασταθεί σε αυτό το δύσκολο έργο, να ανατείλει η Αλήθεια και η Ανθρωπιά στην κοινωνία μας, καθώς και να αποκατασταθούν τα εσωτερικά μυστήρια, στην αυθεντική τους μορφή, τα οποία είχαν βεβηλωθεί κατά την διάρκεια του Μεσσαίωνα.

Φίλοι και Αδελφοί μου,

Φως και Ζωή είθε να πλυμμηρίζει την ύπαρξή μας.
Τίτλος: Απ: Επέτειος ενός έτους ίδρυσης της ΑΜΡΑ
Αποστολή από: ΣΕΡΑΠΙΣ στις Ιουλίου 15, 2008, 13:03:38
Γένοιτο
Τίτλος: Απ: Επέτειος ενός έτους ίδρυσης της ΑΜΡΑ
Αποστολή από: pressphoto στις Ιουλίου 17, 2008, 13:51:02
Τουρτα δεν θα κοψουμε?πλακα κανω.Θα ηθελα να ρωτησω αν το αλλο πνευματικο κεντρο θαναι στην αθηνα και επισης η αιτηση που λετε μας δεσμευει σε κατι?
Τίτλος: Απ: Επέτειος ενός έτους ίδρυσης της ΑΜΡΑ
Αποστολή από: Trithemius στις Ιουλίου 17, 2008, 14:43:34
επισης η αιτηση που λετε μας δεσμευει σε κατι?

Μεγαλύτερη δέσμευση από αυτήν που έχεις απέναντι στον εαυτό σου δεν υπάρχει! :)
Τίτλος: Απ: Επέτειος ενός έτους ίδρυσης της ΑΜΡΑ
Αποστολή από: Κανένας στις Ιουλίου 17, 2008, 15:53:57
Εγώ ανυπομονώ να συνεχίσουμε από Σεπτέμβριο τις όμορφες συγκλίσεις και φανταστικές συζητήσεις που κάναμε στα πλαίσια της ΑΜΡΑ.
Τίτλος: Απ: Επέτειος ενός έτους ίδρυσης της ΑΜΡΑ
Αποστολή από: Rose στις Ιουλίου 18, 2008, 13:39:59
Τουρτα δεν θα κοψουμε?πλακα κανω.Θα ηθελα να ρωτησω αν το αλλο πνευματικο κεντρο θαναι στην αθηνα και επισης η αιτηση που λετε μας δεσμευει σε κατι?

Ως μία "μαγική" αδελφότητα δεν κόβουμε τούρτες, αλλά θυσιάζουμε κανένα χοντρό παππά, κάτω από το "μαγικό" φως της Πανσέληνου...  :D Η αίτηση δέσμευσης επίσης γίνεται με αίμα, και συμμετέχει όλη η κουστωδία των πνευμάτων...  :D

Πέρα από την πλάκα... οι Νεόφυτοι, έχουν μόνο δικαιώματα, και καμία απολύτως υποχρέωση... Αργότερα εφόσον επιλέξουν να συμμετέχουν σε επιτροπές ή σε ομάδες εργασίας κοινωφελούς ανθρωπιστικής ή ερευνητικής δράσης, τότε θα δεσμεύονται από τις υποχρεώσεις που θα έχουν αναλάβει οικειοθελώς...

Στις προθέσεις και στα σχέδια της ΑΜΡΑ, είναι να επεκταθεί το έργο της πέρα από τα όρια της Θεσσαλονίκης, με πρώτη προτεραιότητα την Αθήνα.