ΑΜΡΑ - Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα

Σχόλια => Εγκλημα στο χώρο της Υγείας => Μήνυμα ξεκίνησε από: Rose στις Ιανουαρίου 21, 2018, 02:06:24

Τίτλος: What is fentanyl? The little-known but deadly drug that killed Prince
Αποστολή από: Rose στις Ιανουαρίου 21, 2018, 02:06:24
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/846557835517049?pnref=story

https://www.theguardian.com/us-news/2016/jun/03/what-is-fentanyl-prince-deadly-overdose

Πόσα ακόμα θύματα θα θρηνήσουμε, μέχρι να κατανοήσουμε, ποιοι, και τι μας σκοτώνει? Πόσους ακόμα καλλιτέχνες θα χάσουμε τα επόμενα χρόνια, επειδή δεν σταματάμε το διαρκές έγκλημα των φαρμακευτικών? Πόσα εκατομμύρια ζωές έχουν ήδη χαθεί άδικα, και αδίκως ταλαιπωρούνται, γιατί απλά δεν μάθαμε πως να τρεφόμαστε σωστά, με απλές και λογικές πρακτικές διατροφής, ενδυναμώνοντας και αποτοξινώνοντας τον οργανισμό μας, και αντί αυτού, τον καταφαρμακώνουμε με πλήθος χημικά φάρμακα, που μας σπρώχνουν αυτοί που εμπιστευόμαστε ότι θέλουν το καλό μας, ότι θέλουν να μας θεραπεύσουν.

Οποιος επικοινωνεί με τον Ροδόκηπο, να ζητήσει την βοήθειά μας, το πρώτο που ρωτάμε, είναι τι φάρμακα παίρνει, έτσι ώστε να ερευνήσουμε γιατί νόσησε, και στις πάνω από 30,000 περιπτώσεις που έχουμε ερευνήσει ήδη, στο 99% των περιπτώσεων οφείλεται σε λήψη επικίνδυνων χημικών φαρμάκων. Ακριβώς για αυτό το λόγο, εξαιτίας, αυτής της μεγάλης εμπειρίας που αποκτήσαμε, προσπαθώντας να διασώσουμε κόσμο, γνωρίζουμε τι και ποιοί μας αρρωσταίνουν σήμερα, και για ποιο λόγο. Οσο πιο γρήγορα το μάθουν όλοι οι Ελληνες, τουλάχιστον (εξαπλώστε το και παντού στο εξωτερικό, μεσάνυχτα έχουν, ακόμα περισσότερο), τόσο πιο γρήγορα θα γλυτώσουμε την ζωή μας, και των δικών μας ανθρώπων.

Διότι υπήρξαμε θύματα των φαρμακευτικών, έφυγαν οι δικοί μας, άδικα, εξαιτίας του κυκλώματος εκμετάλλευσης στο σύστημα Υγείας, και αγωνιζόμαστε, καθημερινά, να καθαρίσει ο χώρος, έτσι ώστε, να σωθούμε άπαντες.

https://www.youtube.com/watch?v=0iAisyQzw8c