Αποστολέας Θέμα: Θάνατος δια λιθοβολισμού  (Αναγνώστηκε 9012 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Θάνατος δια λιθοβολισμού
« στις: Ιανουαρίου 31, 2010, 22:35:24 »
http://klearchosguidetothegalaxy.blogspot.com/2007/05/blog-post_19.html

Θάνατος δια λιθοβολισμού...

Αν και το μάθαμε μόλις τις τελευταίες μέρες, το γεγονός συνέβη πριν από λίγο καιρό, για την ακρίβεια στις 7 Απριλίου, στο χωριό Bashika, κοντά στην γνωστή μας Μοσούλη, στις κουρδικές επαρχίες, δηλαδή, του Βορείου Ιράκ. Ένα 17χρονο κορίτσι, η Du'a Khalil Aswad, έκανε το ¨λάθος¨ να ερωτευτεί έναν νέο, από άλλη φυλή και από άλλη θρησκεία, και ήθελε να τον παντρευτεί... Για το λόγο αυτό άλλαξε την θρησκεία της (ο νέος ήταν Σουνίτης), κάτι που θεωρήθηκε έγκλημα από την φυλή της, τους Yezidi, μια μικρή κουρδική φυλή... Η ποινή; Θάνατος δια λιθοβολισμού... Ποινή που εκτέλεσαν οι ίδιοι οι συγγενείς της, μπροστά σε ένα πλήθος το οποίο όχι μόνο δεν προσπάθησε να την σώσει, αλλά το μόνο που έκαναν ήταν να καταγράφουν την σκηνή με τα κινητά τους τηλέφωνα...

Χρειάζεται μεγάλη αντοχή για να δει κανείς το βίντεο...
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 01, 2010, 21:33:48 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Θάνατος δια λιθοβολισμού
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 01, 2010, 23:10:15 »
http://www.skai.gr/articles/news/world/%CE%98%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%B9%CE%B8%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82/

Θάνατος δια λιθοβολισμού εξαιτίας μοιχείας

Σε θάνατο δια λιθοβολισμού καταδικάστηκαν δύο αδελφές στο Ιράν, κατηγορούμενες για μοιχεία.

Το ανώτατο δικαστήριο του Ιράν επικύρωσε τη θανατική καταδίκη με λιθοβολισμό, δύο αδελφών οι οποίες κατηγορούνται για μοιχεία.

Οι δύο αδελφές είχαν καταδικαστεί στο παρελθόν για \"παράνομες σχέσεις\" με άνδρες και είχαν τιμωρηθεί με 99 βουρδουλιές.

Ωστόσο, σε μία δεύτερη δίκη καταδικάστηκαν για μοιχεία, η οποία επισύρει τη θανατική ποινή, δηλαδή \"δικάστηκαν δύο φορές για το ίδιο αδίκημα\", όπως εξήγησε ο δικηγόρος τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ιρανικής εφημερίδας, ο σύζυγος της μεγαλύτερης εκ των δύο αδερφών προσκόμισε στην αστυνομία ένα βίντεο που δείχνει τις δύο γυναίκες στο σπίτι του με συντροφιά άλλων ανδρών, ενώ ο ίδιος απουσίαζε.

Οι κατηγορούμενες ομολόγησαν ότι βρίσκονται στο επίμαχο βίντεο, το οποίο όμως δεν περιέχει σεξουαλικές σκηνές, επομένως ευστάθησε μόνον η κατηγορία των \"παράνομων σχέσεων\".

Έξι μήνες αργότερα όμως, και αφού μαστιγώθηκαν, κλήθηκαν και πάλι να δικαστούν με την κατηγορία της μοιχείας, και μάλιστα χωρίς να υπάρχουν τα νομικά πειστήρια που επιτρέπουν στο δικαστή την έκδοση απόφασης για λιθοβολισμό, σύμφωνα με το δικηγόρο των δύο γυναικών.

Σημειώνεται ότι ο θάνατος δια λιθοβολισμού προβλέπεται από τον ιρανικό ποινικό κώδικα ο οποίος βασίζεται στην αυστηρή εφαρμογή της σαρία, του ισλαμικού νόμου.

Το 2002 ωστόσο ο επικεφαλής της δικαστικής εξουσίας διέταξε την αναστολή εφαρμογής του μέχρι νεωτέρας.

Έκτοτε αυτός ο τρόπος εκτέλεσης έχει εφαρμοσθεί μόνο μία φορά, τον Ιούλιο του 2007 κατά παράβασιν της διαταγής.

Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Θάνατος δια λιθοβολισμού
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 01, 2010, 23:13:33 »
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=300858&dt=23/11/2009

ΙΡΑΝ
Κινδυνεύουν με θάνατο δια λιθοβολισμού δώδεκα έγγαμα ζευγάρια που αντάλλασσαν ερωτικούς συντρόφους
Η ιρανική αστυνομία συνέλαβε δώδεκα έγγαμα ζευγάρια τα οποία επιδίδονταν σε ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων, με την κατηγορία των «παράνομων σεξουαλικών σχέσεων», γράφει σήμερα η συντηρητική εφημερίδα Τζομχουρί Εσλαμί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι συλληφθέντες, δώδεκα ζευγάρια και ένας ανύπαντρος, είχαν δημιουργήσει μία ιστοσελίδα με τίτλο "Iran zarbdari" (Ιράν
πολλαπλασιασμός) που είχε στόχο "να ενθαρρύνει παράνομες σεξουαλικές σχέσεις και ανταλλαγές συντρόφων".

Οι συλληφθέντες, διευκρινίζει η εφημερίδα, είναι στο σύνολό τους άτομα μόρφωσης πανεπιστημιακού επιπέδου και ορισμένα μάλιστα κατέχουν θέσεις στην ιρανική διοίκηση.

Εάν κριθούν ένοχοι για μοιχεία κινδυνεύουν να καταδικαστούν σε θάνατο δια λιθοβολισμού.

Οι εξωγαμιαίες σεξουαλικές σχέσεις απαγορεύονται από τον ισλαμικό νόμο που ισχύει στο Ιράν, αλλά τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τον ιρανικό Τύπο, έχουν πολλαπλασιαστεί, αν και σπάνια σημειώνονται συλλήψεις με ανάλογη κατηγορία.

Τον περασμένο Μάρτιο οι Φρουροί της Επανάστασης, ο ιδεολογικός στρατός του ισλαμικού καθεστώτος, ξεκίνησαν μία ευρεία επιχείρηση  «αρετής» έχοντας στο στόχαστρό τους πορνογραφικούς ή «αντι-ισλαμικούς» ιστότοπους. Έκτοτε ανακοίνωσαν ότι εξάρθρωσαν πολλά δίκτυα που είχαν δημιουργήσει στο Ιντερνετ ιστότοπους «αντι-ισλαμικούς, αντεπαναστατικούς και άσεμνους».
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Θάνατος δια λιθοβολισμού
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 01, 2010, 23:17:15 »
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=955624

Ο ΟΗΕ καταδίκασε τον θάνατο κοριτσιού δια λιθοβολισμού στη Σομαλία

Τα Ηνωμένα Έθνη καταδίκασαν την Παρασκευή την εκτέλεση ενός κοριτσιού ηλικίας 13 ετών με εντολή Σομαλών προεστών, οι οποίοι την κατηγόρησαν για μοιχεία μετά το βιασμό της, παρά το γεγονός ότι είχε ζητήσει την προστασία τους.

Η UNICEF ανέφερε ότι η Αΐσα λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου στο στάδιο της πόλη Κισμάγιο την 27η Οκτωβρίου, παρόντων χιλιάδων θεατών.

Η Αΐσα είχε πέσει θύμα βιασμού από τρεις άνδρες, ενώ διένυε μεγάλη απόσταση πεζή για να επισκεφθεί τη γιαγιά της στην πρωτεύουσα Μογκαντίσου. Ζήτησε από τοπικούς ισλαμιστές ηγέτες να την προστατεύσουν. Όμως εκείνοι στράφηκαν εναντίον της, την κατηγόρησαν για μοιχεία και την καταδίκασαν σε θάνατο, σύμφωνα με την UNICEF και δημοσιεύματα πολλών ΜΜΕ.

Η εκτέλεση της έφηβης προκάλεσε σοκ σε ολόκληρο τον κόσμο, όμως η επίσημη αντίδραση του ΟΗΕ σημειώθηκε μόλις την Παρασκευή.

Μεγάλα τμήματα της Σομαλίας, μιας από τις φτωχότερες χώρες στον κόσμο, παραμένουν ουσιαστικά εκτός ελέγχου της μεταβατικής κυβέρνησης, η οποία υποστηρίζεται από τις ένοπλες δυνάμεις της Αιθιοπίας και τις ΗΠΑ. Η εξουσία της απειλείται από τους ισλαμιστές μαχητές της Ένωσης Ισλαμικών Δικαστηρίων που διεξάγουν ανταρτοπόλεμο εναντίον της μετά την εκδίωξή τους από το μεγαλύτερο μέρος της χώρας που ήλεγχαν το 2006.

«Το συμβάν υπογραμμίζει την ακραία φύση της βίας, που ασκείται σε βάρος των παιδιών και των γυναικών στη Σομαλία, κι εντείνεται από την αυξανόμενη αναρχία» ανέφερε η επιτετραμμένη του ΟΗΕ για θέματα που αφορούν τα παιδιά και τις ένοπλες συγκρούσεις.

Η αξιωματούχος καταδίκασε τη θανατική ποινή που επιβλήθηκε σε βάρος του κοριτσιού και ζήτησε να υπάρξει μεγαλύτερη προστασία των ανηλίκων στη Σομαλία. Πρόσθεσε ότι τα παιδιά στις εμπόλεμες ζώνες χρησιμοποιούνται από όλες τις αντιμαχόμενες πλευρές και συχνά ακρωτηριάζονται και χάνουν τη ζωή τους.

«Είναι καθήκον της διεθνούς κοινότητας και των τοπικών αρχών να σταματήσουν τις παραβιάσεις αυτές και να διασφαλίσουν την καλύτερη προστασία των παιδιών» πρόσθεσε.

Newsroom ΔΟΛ
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Nyx

  • Μηνύματα: 163
  • Karma: 0
  • Νυχτωμένος
    • Προφίλ
    • E-mail
Ισλάμ και πολιτισμός - Έννοιες ασυμβίβαστες
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 02, 2010, 01:54:29 »
Καθώς γίνεται πολύς λόγος για τον σεβασμό της θρησκευτικής πίστης των μουσουλμάνων, αλλά και της διαφορετικότητας τους, ίσως είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσουμε τι ακριβώς πρεσβεύουν οι μουσουλμανικές παραδώσεις και ο ισλαμικός πολιτισμός.

Οι ισλαμιστές καθοδηγούμενοι από την θρησκοληψία τους δεν σέβονται την διαφορετικότητα ούτε καν των ομόδοξων τους.

Η άρνηση του μουσουλμανισμού εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία του αρνητή.


Οι εικόνες από το παρακάτω LINK που ακολουθεί είναι ακατάλληλες, γι αυτόν τον λόγο τα παιδιά θα πρέπει να απομακρυνθούν από την οθόνη του Video!!!

http://ellines-portal.blogspot.com/2010/01/blog-post_1733.html

Δυστυχώς, ο μουσουλμανισμός έχει πολλούς πιστούς και είναι μία απο τις μεγαλήτερες θρησκείες στον κόσμο.

Επίσης ισλαμικά στίγματα και λέξεις από το κοράνι εμφανίστηκαν και εμφανίζονται τακτικά, σε μικρό παιδί, με αυτήν την προπαγάνδα προσπαθούν να προσηλυτίσουν τον κόσμο. Σας παρακαλώ δείτε το παρακάτω σχετικό link:

http://para-info.blogspot.com/2009/10/blog-post_24.html

Στο Ιράν επίσης, η 27χρονη Μεργιέμ Ρόσταμπουρ και η 30χρονη Μαρζιέχ Εσμεϊλαμπάντ καταδικάστηκαν σε θάνατο επειδή άλλαξαν θρήσκευμα και από μουσουλμάνες γίνανε χριστιανές, για περισσότερες πληροφορίες δείτε τον σύνδεσμο που ακολουθεί.

http://freemaryamandmarzieh.agazilos.org/2009/09/02/be-a-muslim-again-or-die/


Τα εγκλήματα βέβαια και η μισανθρωπία τους, δεν σταματήσανε εκεί. Κρίμα όλοι αυτοί οι άνθρωποι!

Η θεολογία και οι πρακτικές του Ισλαμισμού δεν διαφέρουν πολύ από την θεολογία του Χριστιανισμού και τις μεσαιωνικές πρακτικές του, ο Θεός τους πιστεύουν ότι δημιούργησε ολόκληρο τον κόσμο και ότι είναι ο οδηγός του σύμπαντος.

Ο Μουσουλμανισμός έχει ακμάσει και στην Ελλάδα, για εμάς τους άπιστους ποια θα είναι η τιμωρία; :D
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 02, 2010, 09:41:16 από Nyx »
~Η αλήθεια είναι απλή και ο λόγος της ακόμα ποιο απλός.
~Όταν ο ήλιος πέφτει η Νύχτα σου αποκαλύπτει όλα όσα ο ήλιος σου έκρυβε.

Nyx7777

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Ισλάμ και πολιτισμός - Έννοιες ασυμβίβαστες
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 02, 2010, 09:33:59 »

Η θεολογία και οι πρακτικές του Ισλαμισμού δεν διαφέρουν πολύ από την θεολογία του Χριστιανισμού και τις μεσαιωνικές πρακτικές του,....


    Μεγάλες αλήθειες!!!!
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Θάνατος δια λιθοβολισμού
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 01:17:32 »
Οι 3 αβραμικές θρησκείες, έφεραν τα μεγαλύτερα εγκλήματα σε όλη την Ανθρωπότητα και συνεχίζουν να σκορπούν θάνατο και σκοτάδι.

Ειλικρινά δεν μπορώ να κατανοήσω... είναι δυνατόν να υπάρχει ΤΟΟΟΣΣΣΣΗΗΗΗΗΗ ηλιθιότητα?...

Πότε επιτέλους ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ, ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ?

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ?

ΕΛΕΟΣ... ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ελεεινοί σκλάβοι… ακολουθώντας τυφλά ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ….

Ειλικρινά νιώθω τεράστια οργή και ντροπή, για αυτό που λέγεται σημερινή Ελλάδα, σε σύγκριση με την Αυθεντική Ελλάδα.

Μακάρι να βρούμε το κουράγιο, να ΟΡΓΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΓΗ ΜΑΣ…

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ...
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 03, 2010, 01:26:19 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Nyx

  • Μηνύματα: 163
  • Karma: 0
  • Νυχτωμένος
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Θάνατος δια λιθοβολισμού
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 01:38:18 »

Η θεολογία και οι πρακτικές του Ισλαμισμού δεν διαφέρουν πολύ από την θεολογία του Χριστιανισμού και τις μεσαιωνικές πρακτικές του,....

Μεγάλες αλήθειες!!!!

Σ' ευχαριστώ φίλε μου! :D

Παράθεση από: Rose
Οι 3 αβραμικές θρησκείες, έφεραν τα μεγαλύτερα εγκλήματα σε όλη την Ανθρωπότητα


Το ξέρω! Αυτό έχω πει και εγώ παλαιότερα, οι 3 αβραμικές θρησκείες είναι η τριάδα που έφερε τα μεγαλύτερα εγκλήματα σε όλο τον κόσμο.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 03, 2010, 10:41:35 από Nyx »
~Η αλήθεια είναι απλή και ο λόγος της ακόμα ποιο απλός.
~Όταν ο ήλιος πέφτει η Νύχτα σου αποκαλύπτει όλα όσα ο ήλιος σου έκρυβε.

Nyx7777