Αποστολέας Θέμα: Επέτειος 3 ετών ίδρυσης της ΑΜΡΑ  (Αναγνώστηκε 5385 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Επέτειος 3 ετών ίδρυσης της ΑΜΡΑ
« στις: Ιουλίου 14, 2010, 19:17:08 »
Αγαπητοί αδελφοί και φίλοι,

σήμερα κλείνουμε 3 χρόνια από την ίδρυση της ΑΜΡΑ, και ήδη πάρα τις απίστευτες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, έχουμε εισπράξει τους πρώτους χρυσούς καρπούς της Αναγέννησης της Ελληνικής Κοινωνίας.

Αν και ήταν μία διαδικασία αρκετά επίπονη για πολλούς από εμάς, το Χρυσό Φως της Ελληνικής Αναγέννησης είναι πλέον ένα γεγονός.

Περάσαμε πολύ δύσκολα, θεωρήσαμε, πως δεν θα τα καταφέρουμε να νικήσουμε τον εχθρό, που δεν είναι άλλος, από την Απάτη, την Διαφθορά, και την Αμορφωσιά, αλλά το Ελληνικό Πνεύμα απέδειξε και πάλι πως είναι πολύ πιο ισχυρό από οποιονδήποτε εχθρό, εφόσον αγανακτήσουμε, θυμώσουμε και συνειδητοποιήσουμε ποια ακριβώς είναι η οδός της Αρετής και της Ελευθερίας.

Αδελφοί και αδελφές μου,

ο δρόμος έχει ανοίξει μέσα από τα ερείπια και τα συντρίμμια της Παλιάς πλέον Ελλάδας, και ένας Νέος Κόσμος ανατέλλει.  Αυτός ήταν και ο σκοπός της ΑΜΡΑ, να ανοίξει το δρόμο τουλάχιστον πνευματικά, δίνοντας όλα τα μυστικά δημόσια σε όλους, και όχι μόνο σε λίγους εκλεκτούς.

Τώρα όλοι οι νέοι μας μπορούν να γίνουν Αυθεντικοί ‘Ελληνες, μπορούν να προκόψουν, διότι θα έχουν όλα τα εφόδια που χρειάζονται στα χέρια τους, και δεν θα εμποδίζονται από κανένα σάπιο, και διαφθαρμένο, κυριολεκτικά «εβραϊκής» νοοτροπίας σύστημα, που τους κατέστρεφε, και τους ξεγελούσε, να καταντήσουν κυριολεκτικά, αμόρφωτοι και σκλάβοι.

Τώρα όλες οι Αυθεντικές Ελληνίδες και ‘Ελληνες μπορούν να απολαύσουν Καθάριο Πνευματικό Ελληνικό ΦΩΣ, αυτό το ΦΩΣ, που επί χρόνια έκρυβαν και αφόριζαν και καταράσονταν τα μαύρα ράσα, οι αυθεντικοί σατανιστές, οι μαύροι λύκοι, ντυμένοι πρόβατα.

Τα ξεσκεπάσαμε όλα, τα αποκαλύψαμε όλα, την Απάτη του ΔΗΘΕΝ εσωτερισμού, και των ΔΗΘΕΝ μυητικών σχολών, της Χριστιανικής Θρησκείας, των Τραπεζών, της Πολιτικής, καθώς και το μεγάλο έγκλημα της ΔΗΘΕΝ Ελληνικής Παιδείας, που δημιουργεί σκλάβους, και της ΔΗΘΕΝ Δημόσιας Υγείας, που δημιουργεί πλήθος θυμάτων στα χέρια Απατεώνων και όχι θεραπευτών.

Σίγουρα λέμε πάντα πως σε κάθε τομέα, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις των λαμπρών ανθρώπων, Ελλήνων Ηρώων, που ξεχωρίζουν για την τόλμη, την Αρετή και την Ελευθερία του Πνεύματος που τους διακατέχει.

Αυτούς τους εξαιρετικούς, ξεχωριστούς, πολύτιμους ‘Ελληνες αδελφούς και αδελφές, τους θέλουμε όλοι οι υπόλοιποι ‘Ελληνες, να μην σταματήσουν τον Ιερό Αγώνα τους, μέχρι της τελικής πτώσης του εχθρού, μέχρι όλα τα Ελληνικά χέρια, οι Ελληνικές Ψυχές, οι ‘Ελληνες Νόες, να ανταμώσουν και πάλι εκ’ ΝΕΟΥ, μετά από εκατοντάδες χρόνια σκλαβιάς, χτίζοντας το ΠΑΝ-Ανθρώπινο 'Οραμα που βρίσκεται μέσα στις ψυχές, όλης της Ανθρώπινης Φυλής, του Πλανήτη Γη, και Φορείς του, πάντα ήταν και είναι, οι ΕΛ-ληνες, οι Πεφωτισμένοι της Γης.

Αυτό το ΟΡΑΜΑ, αυτόν τον δρόμο, δείχνουμε, μέσω της ΑΜΡΑ, και θα συνεχίζουμε να δείχνουμε, να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε, παρά τις επίπονες δυσκολίες, παρά τις προσωπικές θυσίες, παρά που χίλιοι δυο παράγοντες επιθυμούν να σταματήσουμε, ΕΜΕΙΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, μέχρι ΤΕΛΟΥΣ, μέχρι την ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ, διότι αυτό το ΟΡΑΜΑ, δεν είναι ενός ή δύο ατόμων, αλλά όλων των ανθρώπων της Γης.

Κύριος στόχος μας είναι να ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ, ποιοι πραγματικά είμαστε όλοι οι ‘Ελληνες, και να βρούμε εν’ συνεχεία την ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, να ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Ως Νέοι Αυθεντικοί Τέκτονες της Νέας Ελλάδας, καλούμαστε όλοι οι Ιδεολόγοι, Οραματιστές, ή ακόμα και Επιχειρηματίες, να επενδύσουμε όλες τις δυνάμεις μας, την εξυπνάδα μας και την δημιουργικότητά μας, έτσι ώστε να χτίσουμε την Νέα ΓΗ.

Η ΑΜΡΑ θα δείχνει τον δρόμο πάντα δίπλα σας,

1. Με την Αρθρογραφία και την Δημόσια Κατάθεση, Ανάλυση γεγονότων, καθώς και Δημόσιες Καταγγελίες, διότι χρειάζεται ΟΛΟΙ μας, να γνωρίζουμε την Αλήθεια.

2. Με την Συμβουλευτική σε θέματα Εσωτερισμού και Ψυχολογίας καθώς και την υποστήριξή μας ως Κοινωνική Αρωγή.

3. Με τις μυητικές σχολές Μικρών και Μεγάλων Μυστηρίων (το πρόγραμμα και οι εκ’ νέου σχεδιασμένες διδασκαλίες θα ανακοινώνονται καθ’ οδόν, προς τους μυούμενους).

4. Με τις εθελοντικές μας δράσεις σε θέματα Ανθρωπισμού και Οικολογικής Συνείδησης.

5. Με την Δημιουργία ενός Νέου Συστήματος Δια Βίου Παιδείας, μέσω της ίδρυσης της Πνευματικής Ακαδημίας και εργαστηρίου Μεταφυσικής Επιστήμης, όπου καθένας σπουδαστής, θα μπορεί πραγματικά να κερδίσει τον τίτλο του ΠΑΝ-Επιστήμονα, και του Αυθεντικού Φιλο-σόφου.

6. Με την Δημιουργία ενός Νέου Συστήματος Υγείας, μέσω της ίδρυσης ενός Ολιστικού Θεραπευτηρίου, όπου ο κάθε ασθενής θα έχει την ευκαιρία να θεραπευτεί πραγματικά, και όχι να γίνεται θύμα εκμετάλλευσης, θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή του.

7. Με την Δημιουργία ενός Νέου Συστήματος Πνευματικότητας, αντικαθιστώντας, ΠΛΗΡΩΣ, την Απάτη κάθε θρησκευτικού ψυχωσικού δόγματος, και ειδικά του Ιουδαιοχριστιανισμού, ιδρύοντας Λευκούς Ναούς, Αγορές - Εκκλησίες του Δήμου, και Πανθεϊστικές Φιλοσοφικής – Μυστικιστικής προσέγγισης τελετουργίες.

8. Με την Δημιουργία ενός Νέου Κοινωνικού Συστήματος, Συνεταιριστικών – Παραγωγικών οικισμών, που θα υπόσχεται, απόλυτη Ευημερία, και Ελευθερία Χρόνου και Πνεύματος σε όλους τους ‘Ελληνες.

Η ΑΜΡΑ ορίζει πλέον, ένα Νέο Κοινωνικό Κίνημα, που έχει βάση τον Ανθρωπισμό, την Καλλιέργεια της Συλλογικής Συνείδησης, και κύριο στόχο την Αναγέννηση όλης της Ανθρωπότητας διαμέσω της Αναγέννησης, του θαμμένου σκοπίμως, Ελληνικού Πνεύματος.

Οι σκλάβοι, και τα θύματα ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΑΝ, και επιζητούν Δικαιοσύνη. 

Επιζητούν ΠΙΣΩ, τον Κόσμο που για εκατοντάδες χρόνια τους ΛΗΣΤΕΨΑΝ, και έχουν όλες τις θεϊκές Δυνάμεις του Σύμπαντος, με το μέρος τους, για να ΝΙΚΗΣΟΥΝ.

‘Ολο και περισσότεροι άνθρωποι καθημερινά συνειδητοποιούν το ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ…
… πως δεν μας συμφέρει να είμαστε ούτε αμόρφωτοι, ούτε κτήνη.

Ας βρούμε την ΑΡΜΟΝΙΑ μέσα μας, που μας δίδαξαν οι πρόγονοι μας ‘Ελληνες, και ας εμπνευστούμε, συνδεόμενοι με Αυθεντικά Πνευματικά Πρότυπα και Αρχέτυπα, και να είμαστε σίγουροι πως το θαύμα, της Ελληνικής Αναγέννησης, θα υλοποιείται καθημερινά, και θα επιβεβαιώνει τους Χρυσούς Καρπούς, του Πόνου και του Κόπου μας.

Αδελφές και Αδελφοί μου,

μία Νέα Εποχή Ανατέλλει και καλείστε όλοι, να συν-δημιουργήσετε, μέσα από τις ψυχές σας, το Ουράνιο ‘Οραμα, που κυοφορείτε από την γέννηση σας.  ‘Ολος ο Κόσμος περιμένει τη Νίκη σας.

Γένοιτο!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 16, 2010, 19:41:26 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Fallen Angel

  • Μηνύματα: 26
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Επέτειος 3 ετών ίδρυσης της ΑΜΡΑ
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 17, 2010, 11:58:23 »
Τι να πω...
Μακάρι η αδερφότητα να βάλει το λιθαράκι της για να γίνει ο κόσμος μας ακομα καλύτερος...
Αντε και του χρόνου ακομα καλύτερα...

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Επέτειος 3 ετών ίδρυσης της ΑΜΡΑ
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 18, 2010, 19:10:03 »
Τι να πω...
Μακάρι η αδερφότητα να βάλει το λιθαράκι της για να γίνει ο κόσμος μας ακομα καλύτερος...
Αντε και του χρόνου ακομα καλύτερα...

Αυτό είναι το Όραμα, αυτό είναι το Σχέδιο, αυτός ο Σκοπός....
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/