Αποστολέας Θέμα: ΠΩΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ  (Αναγνώστηκε 10298 φορές)

ΣΕΡΑΠΙΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 492
  • Karma: 0
  • FR.M.T.S.G
    • Προφίλ
ΠΩΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
« στις: Μαΐου 01, 2010, 20:26:54 »
Μιά επιστολή που τόλμησε να μου στείλει ένας καμμένος ανόητος και βλάξ.

Λαός που δεν έχει ήρωες Γεννά Μεσσίες.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 01, 2010, 20:35:45 από ΣΕΡΑΠΙΣ »
Per aspera ad astra

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΠΩΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 02, 2010, 12:00:04 »
Τοποθετήθηκε η επιστολή σε μήνυμα, έτσι ώστε να μπορεί να διαβαστεί και από επισκέπτες του φόρουμ...   
___________________________________________________

  H Eπικοινωνία πραγματοποιήθηκε την 28 Απριλίου 2010, ώρα 5μμ [δια μέσου της  Χρυσαυγής Ν Μαγνησίας] Η Επικοινωνία δόθηκε από τις Ενεργειακές Μονάδες των Οντοτήτων οι οποίες είναι χρεωμένες με τον πλανήτη ΓΗ. ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.  μέρος της ακούσθηκε για πρώτη φορά σε συνάντηση αδελφών της ίδιας ημέρας στην περιοχή του Ν Μαγνησίας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ –ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΙ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.- 12 MAIOY ΩΡΑ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ


-Ζητούμε τις οδηγίες σας από για τις δυνατότητες του ευλογημένου αυτού τόπου που αποκαλείτε Ελλάδα.

-Σας ενημερώσαμε πριν ένα χρόνο περίπου ότι οι ηγέτες σας δεν σας λένε την αλήθεια σχετικά με την οικονομική δυνατότητα, της χώρας σας  και  τα Κρατικά Ταμεία της Ελλάδος.

Σας προειδοποιήσαμε τότε ότι οι συνθήκες οι οποίες θα έρθουν στο Μέλλον θα τους αναγκάσουν να μην κρύβουν την αλήθεια Είναι μια τακτική που όλες οι κυβερνήσεις σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης μεταχειρίζονται για να δώσουν μια ικανότητα και μια  εμπιστοσύνη στους λαούς που διοικούν.

Γνωρίζετε ότι η οικονομία του Κράτους που ονομάζεται Ελλάδα δεν ήταν πάνω σε βάσεις τέτοιες που να τις επιτρέψουν να είναι το δυνατότερο οικονομικό κράτος του Νότου.

 Η Ελλάδα είναι πλούσιος γεωγραφικός τόπος, έχει διάφορα μεταλλεύματα στο έδαφος της  αναξιοποίητα. Το γενικό σχέδιο που προέρχεται από διάφορες ομάδες από διάφορους εξωθεσμικούς παράγοντες όπως τους αποκαλούσανε κάποιοι ηγέτες σας στο παρελθόν, δίνουν ένα σχέδιο υποτέλειας και υποδούλωσης γιατί αυτό το κρατίδιο που είναι σε μια τέτοια γεωγραφική  περιοχή δεν θα πρέπει να είναι ανεξάρτητο και να ορίζει την τύχη του αλλά να του την ορίζουν. Έχετε την τύχη και συνάμα την ατυχία να είσθε ένας ευαίσθητος γεωγραφικά χώρος, να είστε ο κόμβος, να είστε το ταχυδρομείο το οποίο ενώνει Ουρανό και Γη Ουρανό Γη και Θάλλασα κυριοτέρων κρατών.

 Θα μπορούσατε να είσθε ως χώρα εφάμιλλη της Ελβετίας δεν είσθε όμως. Η κοινωνική σας δομή μαζί με τους πολιτικούς που σας κυβερνούσαν,  [όταν λέμε πολιτικούς] εμείς δεν επηρεαζόμαστε από ομάδες, και συμφέροντα, βλέπουμε όμως  από Επάνω την δυνατότητα που υπάρχει, την αλήθεια, την γνησιότητα στο  τρόπο Διοίκησης. Δυστυχώς είχατε δυνατές προσωπικότητες να σας διοικήσουν όχι όμως τόσο δυνατές για να φροντίσουν για τα συμφέροντα της Ελλάδος.

Ως λαό σας δημιούργησαν την τάση να ενσωματώνεται ξενόφερτες συνήθειες και αξίες να διακατέχεστε συνολικά από τον αυτοσχεδιασμό σε κάθε σας ενέργεια σε κάθε σας πολιτική σας πράξη, από τον αυτοσχεδιασμό της τελευταίας ώρας.

Το Μεσογειακό ταπεραμέντο σας και οι συνήθειες χρόνων που χάνονται ίσως πολύ πίσω από τις υποδουλώσεις που σας έκαναν διάφοροι λαοί και που συχνά αναφέρεστε σε αυτούς, για να δημιουργήσετε το τέλειο άλλοθι της σημερινής κατάστασης.

Το γενικότερο σχέδιο το οποίο έχει ήδη καταρτισθεί για την τύχη αυτού του τόπου, μέρος του βλέπετε να υλοποιείται σταδιακά τώρα Το γενικότερο σχέδιο που θα προέβλεπε δέσμευση της ενέργειας και της πρωτοβουλίας αυτού του τόπου και των κατοίκων της άρχισε πολλές δεκαετίες πολλά χρόνια πριν να συζητείται σε μυστικές οργανώσεις και σε μυστικά συμβούλια διαφόρων πολιτικών και ομάδων ανα τον πλανήτη. Σε αυτό το σχέδιο δεν είχατε πρόσβαση όταν είχε συλληφθεί ως ιδέα οι Ηγέτες σας ήταν πολύ ψηλά,  δεν επιτρεπόταν να σας μεταφέρουν τις πιέσεις οι οποίες κατά καιρούς, αντιμετώπιζαν οι ίδιοι από αυτά τα εξωθεσμικά  κέντρα. Η πολιτική και η διπλωματία επιτάσσει να σας μεταφέρουν ένα όσο το δυνατόν καλύτερο προσκήνιο ένα όσο το δυνατόν καλύτερο σκηνικό.

Οι εντολές που ελάμβαναν στα παρασκήνια δεν έπρεπε να τις ξέρετε και πολύ περισσότερο δεν έπρεπε να γνωρίζετε από ποιους τις έπαιρναν τις εντολές αυτές.

Το γενικότερο πλαίσιο της χαλιναγώγησης αυτής το βλέπετε τώρα αλλά είχε προαποφασισθεί για εσάς.

Υπήρξαν  μεθοδεύσεις όπως η ενσωμάτωση ξένων αντιλήψεων, ξένου τρόπου ζωής στην καθημερινότητα, η αλλοίωση του DNA,  η ή  προσπάθεια να αλλοιωθεί, η συστηματική απόκρυψη η αποφυγή να διδαχθεί στη  νέα γενιά ότι αξία ή ότι Φιλοσοφία έφερναν τα Πνεύματα τα οποία υπηρέτησαν και  Διοίκησαν αυτό τον τόπο. Μιλούμε για την Αρχαία Ελλάδα.

 Εκείνη την εποχή, σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο υπήρξε εντολή να ενσαρκωθούν, πολλές και Φωτισμένες Πνευματικές Οντότητες.

 Δεν ήταν τυχαίο έπρεπε να ανέβει το κραδασμικό επίπεδο, οι εποχές το απαιτούσαν έτσι ώστε να μπορέσει να διαρκέσει για πολλά πολλά χρόνια. Για ένα μεγάλο διάστημα, Το <<Πνεύμα>> επειδή οι άνθρωποι απομακρυνόταν από τον ηθικό- πνευματικό πολιτισμό, είχε θέμα να στείλει του ίδιου βεληνεκούς ή και μεγαλύτερου Φωτισμένες Πνευματικές Οντότητες όπως στο παρελθόν. Εκτιμούσε ότι δεν θα προλάμβαναν να ρίξουν ούτε σπόρους, θα έπεφταν και θα συρρικνωνόταν, δεν υπήρχε περίπτωση να βγουν νέα φυτώρια στα χρόνια που πέρασαν, οι δυνάμεις της Ύλης αυξήθηκαν, ο Τεχνοοικονομικός Πολιτισμός αυξήθηκε η νοοτροπία και ο ψυχισμός των ανθρώπων γύρισαν προς την Υλη Όταν το Πνεύμα εκτιμά ότι υπάρχει έστω και ένα ελάχιστο περιθώριο στέλνει και τους ανάλογους δασκάλους, ωστόσο δεν σας άφησε και δεν θα σας αφήσει. Αυτό σας το λέμε όχι γιατί θέλουμε να μοιάσουμε με τους πολιτικούς σας, στις υποσχέσεις  αλλά γιατί υπάρχει περιθώριο, και υπάρχει σχέδιο από την Ιεραρχία του Φωτός Ανάνηψης αυτού του Τόπου.

 Έχετε πολλές Ενεργειακές Πύλες, κάποιες τις έχουν κλείσει, άνθρωποι που δυστυχώς γνώριζαν στο παρελθόν πώς να τις κλείνουν. Υπάρχουν κάποιες που έχουν ανοίξει, ή σαν τις έχουν ανοίξει, για να μπορεί να περνάει ενέργεια, μέσα από τους μεσημβρινούς του τόπου σας της χώρας σας. Πύλες υπάρχουν σε όλο τον πλανήτη  αλλιώς ο πλανήτης σας θα ήταν καταδικασμένος να συρρικνωθεί.

Επικρατεί η άποψη ότι η Ελλάδα είναι ένας από τους πολύ ενεργειακά αυξημένους τόπους εξ αιτίας αυτών των Πυλών αυτές οι Πύλες θα λειτουργήσουν. Οι εκπρόσωποι του Σκότους το γνωρίζουν αυτό. Κάποιοι αδελφοί του Φωτός χρησιμοποίησαν μια πολύ καλή πρόταση. Το σκοτάδι όντως παλεύει αλλά το Φως αρνείται να παραδοθεί. Πρόταση ενός γνωστού φωτισμένου πνεύματος που πέρασε από τα χώματα σας[τον Καζαντζάκη, εννοούν]- Την πρόταση την χρησιμοποιούν πολλοί αδελφοί του Φωτός και μας αρέσει.

 Εσείς από αυτή την εποχή και πέρα θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει ανάγκη  ανασύνταξης δυνάμεων υπάρχει ανάγκη αφύπνισης σε όλο  και μεγαλύτερα τμήματα πληθυσμού. Πρέπει να αντισταθείτε να ανατρέξετε σε πηγές γνώσεις και ενέργειας, δεν έχετε άλλες δυνάμεις εκτός από την Παιδεία από τις γνώσεις και από την Πορεία προς το Πνεύμα. Πρέπει να ανασύρετε τους τρόπους να ανυψώσετε την ψυχή σας να ανυψώσετε το σώμα σας, να το βγάλετε από τις απαιτήσεις της ύλης. Την μεθοδολογία την βλέπετε γύρω σας. Άρχισε σαν έκπτωση αξιών άρχισε σαν απαξίωση του ρόλου, ιδιαίτερα των ανθρωπιστικών επαγγελμάτων, άρχισε σαν καχυποψία, ακόμη και όταν ένας άνθρωπος σας έκανε καλό. Παρουσιάσθηκαν σκηνές βίας τις οποίες τις αποδώσατε σε επιφανειακούς λόγους βίας από ανεξέλεγκτες ομάδες οι οποίες χειραγωγούνται δυστυχώς. Εύκολα δημιουργούνται όχλοι ασύντακτες ομάδες ανθρώπων οι οποίες καταφέρονται με λύσσα σε ότι δημιουργεί ο διπλανός σας. Άρχισε μια πλασματική ευημερία σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας Πάλι δεν ανταποκριθήκατε δεν ερμηνεύσατε τα σημεία των καιρών. Σύντομα διαπιστώσατε ότι πίσω από αυτή την πλασματική οικονομική  ευμάρεια δεν μπορούσατε να αντεπεξέλθετε να ζήσετε στην ίδια σας την χώρα Όμως ακόμη δεν κατανοήσατε τίποτε. Φτάσαμε στις αλόγιστες ομάδες πληθυσμών ξενόφερτων πληθυσμών, των οποίων οι ηγέτες τους επίσης δεν κατάφεραν να τις διοικήσουν καλά.

Το Πνεύμα δεν είναι κατά της βοήθειας συνανθρώπου, όταν αυτό γίνεται χωρίς ιδιοτέλεια και αβίαστα Αν κάποιος δεν αρέσκεται  διαχωρίζει ομάδες, χρώματα φυλές,  επίπεδα μορφωτικά και οικονομικά, -δύναμη πάσης φύσεως, δύναμη γήινη, υλική- [που προσπαθείτε να αποκτήσετε εσείς οι άνθρωποι]. Αν κάποιος δεν κατανοεί και δεν ανταποκρίνεται σε αυτούς τους διαχωρισμούς είναι το Πνεύμα, είναι οι άγγελοι, είναι οι Ουράνιοι Δάσκαλοι που παρακολουθούν τη εξέλιξη των ψυχών σας. Όμως αυτό που γίνεται στην χώρα σας δεν είναι τυχαίο, δεν είναι ανιδιοτελές, είναι μεθοδευμένο, διότι έχει προεκτάσεις. 

Δεν είναι το σύστημα της χώρας σας τέτοιο έτσι ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει, τόσο οργανωμένα με αυτούς τους αλόγιστα εισερχόμενους πληθυσμούς. Αυτό ήταν μια μεθόδευση. Η απαξίωση της μόρφωσης της παιδείας, του ρόλου  των ανθρώπων που σας διδάσκουν ήταν μια αόρατη αλλά σταδιακή μεθόδευση.


Η αλλαγή των αξιών από ότι το πνευματικό, σε ότι το υλικό, η καταναλωτική μανία δεν ήταν τίποτε άλλο από μεθοδεύσεις έτσι ώστε να υπάρχουν πολλά προβλήματα στο εσωτερικό της χώρας σας έτσι ώστε να είστε συγκεντρωμένοι και να χάνετε ενέργεια με το να προσπαθείτε να τα επιλύσετε.
ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ Η ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.

Οι δεκαετίες που θα περάσουν θα είναι δύσκολες, γιατί θα παλεύουν οι ιδεολογίες, θα παλεύουν μεγέθη οικονομικά, θα παλεύουν κράτη και κρατίδια θα συγκρούονται κυβερνήσεις πολιτικές και θα συγκρούονται και λαοί. Υπάρχει ένα ανώτερο σχέδιο όχι μόνον για τον τόπο σας αλλά και για ολόκληρο το πλανήτη Αυτό το σχέδιο που είναι πάνω από  όλα τα σχέδια των ανθρώπων, είναι το σχέδιο της Λευκής Ιεραρχίας για εσάς είναι το σχέδιο του Φωτός.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΟΣΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ  ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ

Θα προκύψουν από αυτές τις συγκρούσεις Νέα Μοντέλα, θα προκύψουν νέες Φιλοσοφίες, νέα μέτρα και σταθμά και για να προκύψουν αυτά πρέπει το παλιό να πεθάνει.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΗ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΟΡΑΤΗ ΣΕ ΟΡΑΤΟ Η ΣΕ ΑΟΡΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Μια μάχη που ήδη την αντιλαμβάνεσθε κάτω από τα πόδια σας. Έχετε μόλις μπει σε αυτή την περιπέτεια, όχι μόνον η Ελλάδα, ως τόπος  άλλα  όλος ο Πλανήτης και είναι για καλό σας.

 Όλα αυτά γίνονται, γιατί ο παλιός τρόπος ζωής, οι παλιές αντιλήψεις, οι σάπιες που δεν οδήγησαν πουθενά, οι άνθρωποι και οι εκπρόσωποι που τραβούν την ζωή πίσω, θα πρέπει να εκλείψουν θα πρέπει να έρθουν  νέες ενέργειες. Αυτό που δεν μπορείτε να συλλάβετε εσείς και βλέπετε μόνο τις  επί μέρους δυσκολίες.

 Η όλη αυτή κατάσταση θα σας  δώσει την ευκαιρία να στραφείτε στον εαυτό σας γιατί  μέσα σε αυτή την καθοδηγούμενη  ευμάρεια τον έχετε χάσει Δεν ισχύει μόνον για σας αυτό θα αρχίσει να ισχύει και για πολλές χώρες του Πλανήτη σας. Ναι. είναι κάτι που δεν αρνούμεθα και θα το δείτε άλλωστε. Όταν συγκρούονται οι παλιές με τις  νέες ενέργειες, η ένταση μπορεί να είναι ισχυρή οπωσδήποτε μπορεί να υπάρξουν και ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΕΣ ΚΡΑΤΩΝ .

 Κάτι το οποίο σας το λέμε να το γνωρίζετε χωρίς φόβο, γιατί θα είναι γρήγορο όπως γρήγορα και κατασκευασμένα είναι όλα στην εποχή σας. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ  ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ  Η ΚΑΙ Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΔΑΦΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΣΤΕ  ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.

Μέσα από όλη αυτή την πάλη το επίπεδο του Λαού σας θα ανεβεί, το επίπεδο σκέψης θα ανεβεί, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο. Οι δύσκολες συνθήκες που τώρα ισχύουν για την χώρα σας, θα ισχύσουν  σύντομα  για άλλες χώρες και χώρες που τις θεωρείτε ότι βρίσκονται σε ευμάρεια, και ότι είναι ίσως και ανώτερες από εσάς.

 ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΑΣ,  ΘΑ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΜΙΑ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΦΤΙΑΧΤΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΑΘΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.

ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ  ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΕΛΠΙΔΕΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΟΝΕΙΡΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΤΡΙΞ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ.

Αυτός όμως ο τρόπος, σας κάνει να μην γνωρίζετε ποιοι είστε να μην βλέπετε τις δικές σας δυνάμεις να  είσθε προσανατολισμένοι από τότε που ξυπνάτε μέχρι τότε που κοιμάστε, συνεχώς στο πως θα ζήσετε σε ασημένια ή σε χρυσά κλουβιά και ρίχνεστε σε αυτό τον αγώνα και βάζετε αυτούς τους στόχους χωρίς να κατανοείτε ότι ακρωτηριάζετε τις δυνάμεις σας τις εσωτερικές δυνάμεις σας τις δυνάμεις του Πνεύματος σας που υπάρχει σε κάθε άνθρωπο γιατί όλοι σας είστε ενσαρκωμένα πνεύματα βυθισμένα στην ύλη και το έχετε ξεχάσει και πρέπει η γήινη πραγματικότητα να γίνει δύσκολη για να μπορέσετε να στραφείτε προς τα μέσα γιατί αυτός είναι ο μηχανισμός του ανθρώπου.

Δεν θέλουμε να σας χρυσώσουμε το χάπι  για να σας πούμε ότι θα έρθουνε ορδές αγγέλων πάνω από την Ελλάδα ή πάνω από τον Πλανήτη σας Οι άγγελοι εργάζονται αλλά όχι για να κάνουν την εργασία την δική σας Εργάζονται κατ’ εντολή του Θεϊκού Σπινθήρα προσέχοντας να τηρούνται οι  ισορροπίες Υπάρχουν ισορροπίες φωτός σκοταδιού σε αυτόν τον Πλανήτη, στα χρόνια που έρχονται θα φαίνεται ότι το φως με το σκοτάδι παλεύουν στήθος στήθος θυμηθείτε μας

Θέλουμε αυτήν την επικοινωνία να την μεταφέρετε σε όσους μπορείτε θα υπάρξουν και άλλες καθοδηγήσεις οδηγίες από ανθρώπους  που το Πνεύμα φρόντισε να αφυπνίσει.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΨΥΧΩΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ

ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΟΥΝ ΩΣ ΦΑΡΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΔΗΓΟΙ.

Όλο και περισσότερα τμήματα του πληθυσμού πρέπει να μάθουν να βρίσκονται σε σύνδεση με το Πνεύμα όχι με τον Πανικό που μεθοδευμένα εξαπλώνουν κάποιες ομάδες, οι οποίες δυστυχώς δεν δρουν μόνον εκτός της χώρας σας …..Υπάρχουν πολλοί στρατευμένοι οι οποίοι είναι υπηρέτες αυτών των εξωθεσμικών κέντρων, που έχετε ακούσει στο παρελθόν από τους  πολιτικούς να χαρακτηρίζουν έτσι αυτά τα κέντρα.

 Τα κέντρα αυτά έχουν συνεργάτες και υπηρέτες και μέσα στην χώρα συνεργάτες που δεν υποψιάζεστε καθόλου.

Θέλουμε Αφύπνιση Θέλουμε να βρείτε τον χαμένο δρόμο της  ένωσης με το καθαρό Φως. Στις εποχές που θα έρθουν θα γίνεται όλο και περισσότερο απαραίτητο Δεν θα είναι πάντα εύκολο Πιστέψτε μας θα χρειαστεί δύναμη για να ορθώσετε αυτή την επικοινωνία αυτή την σύνδεση.

Θα είμαστε μαζί σας μην ανησυχείτε ούτε μια στιγμή δεν  θα σας εγκαταλείψουμε.

 Ο Κόσμος της Απέναντι όχθης είναι κόσμος περισσότερο ζωντανός και από τον κόσμο της Τρίτης Διάστασης. Είναι κόσμος απείρως με μεγαλύτερη νόηση είναι κόσμος που βλέπει σε όλα τα επίπεδα ταυτόχρονα, γιατί δεν έχουμε την ύλη να μας αποπροσανατολίζει.

Θα σας στείλουμε Φωτισμένα Πνεύματα Ψυχές--- <<Εισερχόμενους>> από άλλους Πλανήτες πιο αναβαθμισμένους πλανήτες που είναι σε άλλες διαστάσεις πλανήτες που  κατοικούνται Ψυχές που θα ενσαρκωθούν και θα προσφέρουν υπηρεσία στους κυριότερους τομείς που τώρα παρουσιάζουν κρίση. Δίνοντας την θέση οι παλιές ενέργειες που σας οδήγησαν εδώ που είσθε σήμερα και που θα πάτε σε λίγο δεν μιλούμε μόνον ως χώρα.

ΠΥΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ. Δεν θα είναι μόνον οι συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Αν πιστεύεται ότι θα σας κάνει καλό να γνωρίζετε τις ημερομηνίες το Πνεύμα θα φροντίσει να σας τις γνωστοποιήσει. Αυτό που θέλουμε να καταλάβετε ότι δεν μπορεί να γίνει από μόνο του Ο ένας Πόλος είναι το Πνεύμα και οι εκπρόσωποι του  ο άλλος Πόλος είσθε εσείς.  Για αυτό ζητούμε Αφύπνιση .Μην περιμένετε να ανοίξει ακόμη μια Πύλη, και να ξεχυθεί μια ενέργεια που δεν καταλαβαίνετε. Όλα θέλουν δουλειά τίποτε δεν δίνεται και δεν γίνεται από μόνο του.

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΣ, ΕΡΓΑΣΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΟΥΣ

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ  ΜΕΤΑΣΤΟΙΧΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.

ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟΥ. ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟΝ.----


                                                 ΧΡΥΣΑΥΓΗ Ν ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 02, 2010, 12:47:49 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΠΩΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 03, 2010, 14:30:41 »
Η επιστολή αυτή μοιάζει συνέχεια κάποιου ψωνισμένου Βολιώτη, που ξεκίνησε τις φήμες περί Ομάδας Ε.

Δυστυχώς η ψύχωση του χριστιανισμού, αναπτύσσει πλήθος από ψυχώσεις, και πλήθος από επικοινωνίες με διάφορες οντότητες, έχουν ξεφυτρώσει παντού.

'Αλλο προβλέψεις και σφυγμομετρήσεις εποχής, και άλλο καναλιώσεις Εσωγήινων, Εξωγήινων, Θεών, αγγέλων, αγίων, κτλ...

Η Ελλάδα βράζει στις ψυχώσεις, που ονομάζουν πνευματικότητα.

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 03, 2010, 18:08:32 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

tonino

  • ΑΜΡΑ - Μέλος
  • ****
  • Μηνύματα: 11
  • Karma: 0
  • ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ
    • Προφίλ
Απ: ΠΩΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 15, 2011, 19:02:24 »
Εντέλει όλοι περιμένουν να τους σώσει κάποιος άλλως αλλά από μόνοι τους δεν κάνουν τίποτα.

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΠΩΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 16, 2011, 03:46:06 »
'Ετσι ακριβώς... Εκπαιδευτήκαμε λάθος, και αυτή τη λανθασμένη εκπαίδευση πάμε να μεταλλάξουμε, έτσι ώστε, να γίνουμε συνυπεύθυνοι, πνευματικά ώριμοι συνδημιουργοί, μιας καλύτερης κοινωνίας.

Ενσαρκώνοντας τις Ελληνικές αξίες και αρετές, η Νίκη είναι σίγουρη και ο Παράδεισος επί της Γης δικός μας.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 17, 2011, 02:26:57 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΣΕΡΑΠΙΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 492
  • Karma: 0
  • FR.M.T.S.G
    • Προφίλ
Απ: ΠΩΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 16, 2011, 17:45:42 »
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yUMjuGMeWug


Είμαστε όλοι εκεί κάθε μέρα στο Σύνταγμα, θα νικήσουμε.
Per aspera ad astra

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: ΠΩΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 16, 2011, 23:32:17 »
Επικροτούμε και στηρίζουμε το Κίνημα των Αγανακτισμένων, διότι μέσω του Κινήματος αυτού, πέρα από την αγανάκτηση και την οργή, ξεπηδάει το αίτημα "Αληθινή Δημοκρατία τώρα".

Μέσα στο κίνημα των Αγανακτισμένων, παρότι σπάνιοι, υπάρχουν αξιόλογοι ιδεολόγοι, και οραματιστές, κατά κανόνα, από το χώρο, της εσωτερικής φιλοσοφίας, οι οποίοι ως αληθινοί φάροι νέων ιδεών και οραμάτων, θα μεταλαμπαδεύσουνε τις Νέες Ιδέες, ως Αξίες και Ιδανικά, που θα δομήσουν, μια Ανθρώπινη και Ευημερούσα Κοινωνία.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΣΕΡΑΠΙΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 492
  • Karma: 0
  • FR.M.T.S.G
    • Προφίλ
Απ: ΠΩΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 17, 2011, 16:28:12 »
http://www.youtube.com/watch?v=G7lU40IA2BE

http://www.youtube.com/watch?v=E4sc67pfFhw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=MF0SsbljAp0&feature=iv&annotation_id=annotation_190271

ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΣΑΝ ΣΚΙΕΣ - Η ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ?

ΝΙΚΑΝ Η ΘΝΗΣΚΕΙΝ

http://www.youtube.com/watch?v=KOyZ3m9hhLo&feature=related

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 17, 2011, 17:05:53 από ΣΕΡΑΠΙΣ »
Per aspera ad astra