Αποστολέας Θέμα: Όργουελ και Εσωτερισμός!  (Αναγνώστηκε 22027 φορές)

Avaris

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 1.254
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Όργουελ και Εσωτερισμός!
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 23, 2007, 11:08:48 »
Τα παρακάτω κατετέθησαν απο μέλος του Forum ActionNemesis στον σχετικό διάλογο που διεξήχθη εκεί και αφορούν την παραπάνω δημοσίευση :

************************************************************************************

"...To εν λόγω project έχει ξεκινήσει απο το 2004 σε πιλοτική μορφή απο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης σε ασθενείς που με εθελοντική αίτηση , τους εμφύτευαν , υποδόρια ενα microchip σε κέλυφος μεγέθους , ώς και ενός κόκκου ρυζιού. Σε αυτό αποθηκεύοταν ιατρικά τους δεδομένα , έτσι ώστε να κερδίζουν χρόνο σε διαγνώσεις αλλά και να αποφεύγονται λάθη σε ιατρικές συνταγές (βλ. αλλεργίες κτλ.).

Σήμερα είναι σε πλήρη λειτουργία (απο 9.2006) και με 70$ μπορεί ο οποιοσδήποτε να υποστεί εθελοντικά την εμφύτευση για τους παραπάνω λόγους...."
Avaris
Veritas Vos Velirabit

Avaris

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 1.254
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Όργουελ και Εσωτερισμός!
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 23, 2007, 11:16:19 »
Λοιπόν δείτε ποιό θάναι το επόμενο δίπολο "Μαστίγιο - Καρότο" που θα μετατρέψει το microchip σε "πειρασμό"!!

Αυτό που θα βάλει τον Big Brother στη ζωή μας και θα πούμε κι ευχαριστώ!!!

Φαντάσου λοιπόν πως "χάνεις" το παιδί σου....

Είτε χάθηκε, είτε το απήγαγαν...τρελλαίνεσαι απο την αγωνία....

Άλλωστε και δυστυχώς, τόσα χάνονται κάθε μέρα....

Δεν θάθελες εκείνη τη στιγμή να μπορούσες να πάρεις το GPS και αμέσως να βρεις το "στίγμα" του παιδιού ώστε και η αστυνομία ακαριαία να τρέξει στο "κατάλληλο σημείο" και να βρει το παιδί?

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για ηλικιωμένους με Αλτσχάιμερ ή άλλες ασθένειες μνήμης.

Έχω την αίσθηση πως αυτή θάναι η "Κερκόπορτα" που θα βάλει τον Όργουελ στη ζωή μας.
Avaris
Veritas Vos Velirabit

Avaris

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 1.254
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Όργουελ και Εσωτερισμός!
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 23, 2007, 11:19:08 »
Άλλη μία άκρως ενδιαφέρουσα αναφορά που δημοσιεύθηκε στον ίδιο παραπάνω διάλογο απο αξιόλογο μέλος του ActionNemesis Forum :

*********************************************************************************

Ιστορία επιστημονικής φαντασίας, επεισόδιο από τα X-files ή κάτι πολύ χειρότερο, μία εφιαλτική πραγματικότητα που θα συμβεί πριν προλάβει κανείς να καταλάβει πως συνέβη;


Ενα νέο επίτευγμα που ελαχιστοποιεί την ανάγκη να χρησιμοποιούμε χρήματα ή πιστωτικές κάρτες!

Ήδη χρησιμοποιείται από τους πλουσίους σαν όπλο κατά των απαγωγών..

Θα το χρησιμοποιήσετε για τα πλεονεκτήματά του για να εμποδίσετε την απάτη και την κλοπή...

Η motorola είναι η εταιρεία που παράγει το microchip για την MONDEX SMARTCARD


Έχουν αναπτύξει διάφορα εμφυτεύματα για ανθρώπους, χρησιμοποιώντας το "bio-chip"
Το "bio-chip" έχει μέγεθος 7mm μήκος και 0,075mm πλάτος, στο μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού. Εμπεριέχει ένα πομπό και μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου. Η μπαταρία επαναφορτίζεται από ένα κύκλωμα θερμοστοιχείων που παράγει ηλεκτρικό ρεύμα με την διακύμανση της θερμοκρασίας του σώματος.

Ο πομπός είναι ένα σύστημα μνήμης που διαβάζει πληροφορίες του microchip. Η "ανάγνωση" γίνεται με κύμματα όπως με ένα τηλεχειριστήριο.

Θυμηθείτε αυτή την εταιρεία
MONDEX


Περισσότερες από 250 εταιρείες και 20 χώρες εμπλέκονται στην διακίνηση της Modex στον κόσμο και πολλά έθνη είναι "προνομιούχα" να χρησιμοποιούν αυτό το σύστημα. Ανάμεσά τους: Μεγάλη Βρετανία, Καναδάς, Ηνωμένες Πολιτείες, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ισραήλ, Χονγκ Κονγκ, Κίνα, Ινδονησία, Μαλαισία, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Ταϋλάνδη, Ινδία, Ταϊβάν, Σρι Λάνκα, Κόστα Ρίκα, Γουατεμάλα, Νικαράγουα, Παναμά, Ονδούρα, Ελ Σαλβαδόρ, και Βραζιλία.

Υπάρχουν και άλλα smartcard συστήματα που χρησιμοποιούνται από τη Mondex, ειδικά από τότε που η MasterCard αγόρασε το 51% της εταιρείας.

Και τι έχει να κάνει αυτό με εμάς;

Ξοδεύουν περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια δολάρια σε έρευνα για να ανακαλύψουν το καλύτερο σημείο στο ανθρώπινο σώμα για να τοποθετηθεί το Bio-Chip. Έχουν βρεί μόνο δύο ικανοποιητικά και αποδοτικά σημεία: το ΚΕΦΑΛΙ, κάτω από το δέρμα του κρανίου (σκάλπ) και το ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ, ειδικά του δεξιού.



Ένα δισεκατομμύριο bio-chips κατασκευάζονται από την Mondex το χρόνο. Παράγει τουλάχιστον εδώ και ένα χρόνο.

Ανακάλυψαν πως αν το chip τοποθετηθεί σε κάρτα, θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Θα μπορούσε να κοπεί και οι πληροφορίες εντός τους να αλλάξουν ή να τροποποιηθούν. Αφού λάβεις την κάρτα, θα λήξει μέσα σε ένα ή δύο χρόνια. Στο τέλος, τα αληθινά λεφτά θα είναι ανασφαλή στο εμπόριο.

Υπάρχει μόνο μία λύση στο πρόβλημα, την οποία ενστερνίστηκε η Μotorola...εμφύτευση του bio-chip στο δεξί χέρι ή στο κεφάλι απ' όπου δεν μπορούν να βγούν. Αν βγεί με χειρουργείο, η κάψουλα θα σπάσει και ο άνθρωπος θα μολυνθεί με το λίθιο και τα χημικά της μικρομπαταρίας, το GPS (Global Positioning System) θα εντοπίσει αν έχει αφαιρεθεί και θα ειδοποιήσει τις αρχές.

 Σημειώστε: MONDEX σημαίνει Money on your hand MON = MONetary DEX=DEXter=Right-hand side

Αν μετά από αυτή την ενημέρωση έχεις ακόμα αμφιβολίες κάνε τα ακόλουθα: Πήγαινε στο google και ψάξε τη λέξη VERICHIP και διάβασε κάποια από τα links. Κάνε το ίδιο με τις λέξεις MONDEX SMARTCARD

Δεν μπορείς πια να επικαλεστείς άγνοια..
Avaris
Veritas Vos Velirabit

Avaris

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 1.254
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Όργουελ και Εσωτερισμός!
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 23, 2007, 11:22:16 »
Αυτό που θα ήθελα να επισημάνω εδώ, είναι το εξής:

παντού μα παντού σε αυτά τα project φιγουράρει η Verichip.

Υποθέτω πως θα μας απασχολήσει πολύ πολύ στα επόμενα χρόνια....
Avaris
Veritas Vos Velirabit

Avaris

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 1.254
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Όργουελ και Εσωτερισμός!
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 23, 2007, 11:28:20 »
Και πάμε τώρα στην Dark side of the Moon....

Το εφιαλτικότερο όλων είναι το "πως αλλιώς" θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν αυτά τα microchips.

Και η τρομακτική απάντηση είναι : Σαν ατομικοί Απινιδωτές.

Απινιδωτής είναι μια συσκευή που εμφυτεύεται κάτω απο το δέρμα σε "καρδιολογικά πάσχοντα" άτομα, ώστε την κρίσιμη στιγμή της "αρρυθμίας", η συσκευή να δίνει ένα (ισχυρό) ηλεκτροσόκ στην καρδιά για να της επαναφέρει τον φυσιολογικό ρυθμό στο "απορρυθμισμένο ηλεκτρικό της κύκλωμα".


Φαντάζομαι απο τώρα το εισαγωγικό της "κρυμμένης υποπαραγράφου" (ξέρετε, δα, αυτές που ψηφίζονται παρουσία ελαχίστων βουλευτών μετά της 12ης νυχτερινής στα κοινοβούλια όλου του κόσμου) του σχετικού νομοσχεδίου του μέλλοντος".

"Για "λόγους κοινωνικής πρόνοιας" κρίθηκε απαραίτητο να "αυξηθεί" η ενεργειακή ισχύς των microchips σε σημείο που να μπορούν να λειτουργήσουν ως "απινιδωτές" εκτάκτου ανάγκης".

Φανταστείτε λοιπόν την ημέρα που το microchip θα είναι τόσο ισχυρό ώστε να μπορεί να "εκτονώσει τόση ηλεκτρική ενέργεια", ικανή να "ακινητοποιήσει" (οδυνηρά) ένα άτομο.

Και φυσικά, γνωρίζουμε πλέον πόσο εύκολα "καθοδηγούνται" εξ'αποστάσεως τέτοιες συσκευές.

Για παράδειγμα, δεν θα χρειάζονταν δακρυγόνα πλέον. Θα βλέπαμε τους διαδηλωτές που κάποιοι έκριναν ως επικίνδυνους να πέφτουν σφαδάζοντας σαν τις μύγες.

Για να μην φανταστούμε τα επακόλουθα μιας τέτοιας ευρείας εφαρμογής των microchips, σε συνθήκες πολέμου.

Ο αντίπαλος στρατός θα έπεφτε σαν τις μύγες, θύμα του "ηλεκτρονικού πολέμου" του "ανώτερου τεχνολογικά" αντιπάλου.
Avaris
Veritas Vos Velirabit

Avaris

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 1.254
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Όργουελ και Εσωτερισμός!
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 23, 2007, 11:43:32 »
Αυτή η οικτρή ιστορία επικείμενης "μαζικής εθελοντικής αποδοχής" ενός τόσο "επικίνδυνου θεσμού", μου θυμίζει κάτι αηδιαστικό δυστυχώς.

Την Β.Κορέα. Και κάθε αιματοβαμμένη δικτατορία φυσικά. Τη μέρα της γιορτής του Δικτάτορα (του κάθε Πινοτσέτ ή Σελασιέ που τους κατασφάζει ομαδόν), βγαίνουν όλοι δήθεν χαρούμενοι στους δρόμους για την γιορτή του.

Ή αλλιώς, χιλιάδες άνθρωποι να βγαίνουν στους δρόμους κάθε μέρα και να αρχίζουν τη μέρα τους λέγοντας : "να είσαι καλά Μεγάλε Αδελφέ που μας φροντίζεις".

Λησμονώντας την παρακάτω επικείμενη "Μελλοντική καταθλιπτική πραγματικότητα":

Σενάριο:

"....Ένας ανίκανος κωλουπάλληλος στην τάδε υπηρεσία του Δημοσίου έχει σπάσει τα νεύρα όλου του κόσμου στην ουρά μπροστά του με την συμπεριφορά του και επειδή κάποιος δεν αντέχει πλεον και διαμαρτύρεται, ο security κρίνει πως είναι ώρα να χρησιμοποιήσει το "όπλο" του.

 Το scanner του ανιχνεύει τη συχνότητα του microchip του "δύστροπου" πολίτη και "παρεμβαίνοντας στο λογισμικό" του το "διατάσσει" να δώσει μια "επώδυνη εκκένωση" στον πολίτη που "τόλμησε να διαμαρτυρηθεί".

Ο πολίτης πέφτει σφαδάζοντας στο πάτωμα, ξερνάει  και αφρίζει σαν να έχει επιληψία. Το θέαμα είναι οικτρό. Κανείς μετά απο αυτό δεν τολμάει να "διαμαρτυρηθεί" για την συμπεριφορά του υπαλλήλου".

Κάτι ανάλογο μπορούμε να φανταστούμε για την υπέρβαση του ορίου ταχύτητος ή ακόμη και για οτιδήποτε θεωρηθεί ως "παράβαση" απο το εκάστοτε ανεγκέφαλο "όργανο της τάξης" που εν είδη Δικαστή Ντρεντ θα φροντίζει να "δικάζει", να "καταδικάζει" και να "εκτελεί παραυτα".

Ποια αντιπολίτευση, ποιός διαννοούμενος, ποιός δημοσιογράφος θα τολμήσει τότε να παει κόντρα σε κάτι τέτοιο όταν ήδη θα έχει μπει σε τόσο εκτεταμένη εφαρμογή?

Το ηλεκτροσοκ βλέπεις είναι τόσο επώδυνο.

Ασε που μια "περιορισμένου εύρους" "ηλεκτρική εκκένωση" θα μπορεί να προκαλέσει "ικανές αρρυθμίες" ώστε ο "αντιδρούντας" να πεθαίνει απο φυσιολογικά - "μη ανιχνεύσιμης σκοπιμότητας" - αίτια!!!
Avaris
Veritas Vos Velirabit

Avaris

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 1.254
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Όργουελ και Εσωτερισμός!
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 23, 2007, 11:47:03 »
Σημαντική παρένθεση:


Όποιος έχει δει το 24, season 4, θυμάται την σκηνή που οι τρομοκράτες σκίζουν το δέρμα του κρανίου  για να του αφαιρέσουν τον μικροπομπό δορυφορικής παρακολούθησης που του είχε εμφυτεύσει η Αντιτρομοκρατική.

Πιστεύει κανείς πως επρόκειτο περί επιστημονικής και χολιγουντιανής φαντασίας?

Avaris
Veritas Vos Velirabit

Avaris

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 1.254
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Όργουελ και Εσωτερισμός!
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 23, 2007, 11:57:23 »
Τελικά, το "project microchip" εκτυλίχθηκε κάπως έτσι:

Πρώτα, διαμόρφωσαν τεχνολογία (GPS).

Μετά, διαμόρφωσαν Case Studies ως practising: δηλ.Lo Jack ( εντοπισμός και ακινητοποίηση κλεμμένων αυτοκινήτων), εντοπισμός χαμένων κατοικιδίων ζώων στα οποία ειχε εμφυτευθεί microchip εντοπισμού.

 Και φυσικά, να μην "ξεχνάμε" τις "αντίστοιχες εφαρμογές" των διαφόρων αντιτρομοκρατικών υπηρεσιών που χρησιμοποίησαν την συγκεκριμένη τεχνολογία ήδη σε παρακολουθήσεις ατόμων.

Τώρα, πλησιάζει απλώς η ώρα να το εφαρμόσουν εκτεταμένα στον πληθυσμό.

Φυσικά, δεν είναι ώριμες οι "συνθήκες" για να το "επιβάλλουν".

Απαιτείται μια "κρίσιμη μάζα" εθελοντικής εφαρμογής πρώτα, ως "βάση εκκίνησης" και μετάβασης στην "επόμενη μέρα".

Να το "υιοθετήσει" δηλαδή, εθελοντικά, η πλειοψηφία του πληθυσμού προτού αποφασίσουν να το "επεκτείνουν" σε ακόμη περισσότερους (έντεχνα , δηλ. με "πονηριά") και μετά στους τελευταίους "αντιδραστικούς" με μέτρα "επιβολής".

Έτσι, το Marketing αυτού του project - όπως κάθε Τμήμα Marketing που σέβεται τον εαυτό του - αναζητεί τρόπους να "τοποθετήσει" το "νέο προιόν στην αγορά".

Εντοπίζουν λοιπόν, "πρώτες ανάγκες" που δύναται να "καλυφθούν" με αυτή την τεχνολογία (microchip).

Και φυσικά, πρώτοι έρχονται πάντα οι "Λόγοι Υγείας".

Το microchip λοιπόν – σε πρώτη φάση - περιλαμβάνει το "ιατρικό ιστορικό" του «εθελοντή ασθενούς. Αργότερα, πιθανότατα θα διασυνδεθεί και με άλλες εμφυτεύσεις (πχ μηχανισμός παραγωγής και παροχής ινσουλίνης), ή θα επιτελεί και άλλες εργασίες, (πχ μείωση αδρεναλίνης, έκχυση ηρεμιστικών ουσιών, λειτουργία ως απινιδωτής , κλπ κλπ).

Τέτοιες λειτουργίες θα το κάνουν πολύτιμο στα μάτια ανθρώπων που κινδυνεύουν να πέσουν νεκροί από λεπτό σε λεπτό εξαιτίας μιας ασθένειάς τους.

Και οι εφαρμογές για λόγους υγείας καλύπτουν μια τεράστια μερίδα του παγκόσμιου πληθυσμού.

Και μόνο μέσω αυτής της «φιλοσοφίας» θα έχουν αποκτήσει την κρίσιμη μάζα «διείσδυσης» του εμπορεύματος στην αγορά – αυτό που τους χρειάζεται δηλαδή.

Την κατάλληλη στιγμή και για να μειώσουν τα νοσήλεια και τις χαμένες εργατοώρες των Δημοσίων Συστημάτων Υγείας, θα υποχρεωθεί ακόμη μεγαλύτερη μερίδα πληθυσμού να τα εμφυτεύσει.

Αυτή θα είναι η "Κρίσιμη Καμπή": το "Μεταβατικό Στάδιο". Το σημείο "0". Εκεί που θα παύσει πλέον η "Εθελοντική Βάση" εφαρμογής του προγράμματος και θα ξεκινήσει η


                                                        «Πρώτη Επιβολή»


Ταυτόχρονα, τρέχει και το «δεύτερο project τοποθέτησης του εμπορεύματος στην αγορά». Σαν μέσο αντικατάστασης των πιστωτικών καρτών. Έτσι, θα καλύψουν ακόμη μεγαλύτερη μερίδα πληθυσμού (και πάλι εθελοντικά). Την «κατάλληλη στιγμή» θα δούμε να επιβάλλεται ως το μοναδικό σύστημα συναλλαγών.


                                             Αυτή πιθανότατα θα είναι η «Δεύτερη Επιβολή».

Σε Τρίτη φάση, το microchip θα περιλαμβάνει και «πλήθος άλλων προσωπικών δεδομένων». Αρχίζοντας από την Αστυνομική ταυτότητα, το Διαβατήριο, φορολογικά και ασφαλιστικά δεδομένα, ποινικό μητρώο και πάει λέγοντας. (θυμίζει μήπως κάτι από την «Σφραγίδα του Θηρίου»? Μπα, σύμπτωση θάναι!!)

Ταυτόχρονα, θα έχει λανσαριστεί και ως η «πανάκεια» για τον εντοπισμό «χαμένων προσώπων» (πχ παιδιά, ηλικιωμένοι, πάσχοντες από ασθένειες μνήμης, πιλότοι , αλιείς, ναυτικοί, στρατιώτες, κλπ)

Οι συνθήκες θα έιναι ώριμες πλέον για να επιβληθεί η «πλήρης εφαρμογή» του microchip σε όλο τον πληθυσμό.

Οι συνέπειες μιας τέτοιας «κατάστασης» είναι περισσότερο από εμφανείς.

Σε ποιο σημείο της παραπάνω «άκρως επαγγελματικής Μεθόδευσης» πιστεύετε πως μπορεί να παρέμβει αντιδρώντας κάποιος φίλοι μου?

Μην ξεχνάμε πως στο πρώτο στάδιο, το project εφαρμόζεται «εθελοντικά».

Πως μπορείς να χτυπήσεις κάτι που εφαρμόζεται εθελοντικά?

Θα πεις σε κάποιον καρδιοπαθή «μην βάλεις εμφυτεύσιμο απινιδωτή» (που συν τοις άλλοις θα είναι και 500 φορές μικρότερου μεγέθους απο αυτόν που χρησιμοποιείται σήμερα - συνεπώς και πιο ανώδυνη τοποθέτηση) που θα σου σώσει τη ζωή άπειρες φορές» διότι αυτό θα χρησιμοποιηθεί μετά «έτσι κι έτσι»?

Αδιαφορώ θα σου πει. Εγώ ξέρω πως σε κάθε «αρρυθμία» της καρδιάς μου κινδυνεύω να πέσω νεκρός. Κι αυτός ο «εμφυτευμένος μηχανισμός» θα με σώζει κάθε φορά.

Τι μπορείς να του πεις τότε?

Ότι με κάθε μηχανισμό που εμφυτεύτετε πάνω σας φέρνετε πιο κοντά τον Μεγάλο Αδελφό?

Έχει αυτιά να ακούει "θεωρίες" πιστεύουμε κάποιος που νοιώθει άμεσα να κινδυνεύει η "ζωή" του?

Και αυτοί είναι η συντριπτική πλειοψηφία δυστυχώς του πληθυσμού.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 23, 2007, 12:07:00 από Avaris »
Avaris
Veritas Vos Velirabit

Trithemius

  • L.V.X.
  • Μηνύματα: 1.225
  • Karma: 0
  • Enflame thyself in prayer... Invoke often...
    • Προφίλ
Απ: Όργουελ και Εσωτερισμός!
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 23, 2007, 17:33:28 »
Σίγουρα, τα όσα μας παραθέτεις (αν και οι "ανήσυχοι νόες" ήδη τα γνωρίζουν), είναι πολύ σημαντικά και ρεαλιστικά. Εγώ όμως δεν θέλω να είμαι τόσο απαισιόδοξος. Το όλο ζήτημα με τον ηλεκτρονικό έλεγχο είναι φυσικό να έχει και τις σχετικές αντιδράσεις από ακτιβιστές κι όχι μόνο. Θεωρώ βέβαιο πως μόλις κυκλοφορήσει το τσιπ, θα βρεθεί και τρόπος απενεργοποίησης ή παραπλάνησής του. Είναι όπως τα συστήματα συναγερμού των αυτοκινήτων. Είναι να μη σου το βάλουν στο μάτι. Τότε ακόμα και ο πιο εξελιγμένος συναγερμός μπορεί να απενεργοποιηθεί από τους γνώστες. Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και με τα προγράμματα των υπολογιστών. Τη γνήσια-κλειδωμένη έκδοση ακολουθεί πάντα η "σπασμένη" έκδοση. Είναι να μην αποφασίσει ο hacker να ασχοληθεί με ένα πρόγραμμα.

Ζήτω ο (νέος) κυβερνοπόλεμος :o :o
...spes mea in mentem est...

Avaris

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 1.254
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Όργουελ και Εσωτερισμός!
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 24, 2007, 11:12:04 »
Ναι αλλά τώρα ερχόμαστε στο "προκείμενο".

Όταν εκτελείς μια "εσωτερική εργασία" (πχ Διαλογισμό) "λειτουργείς σε συγκεκριμένο μήκος κύματος".

Για τον "Τεχνικό Γνώστη" λοιπόν - που μπορεί να "ανιχνεύσει" εκείνη την συχνότητα και συνεπώς αυτή την "δραστηριότητα" - , φαίνεται ξεκάθαρα πως "κάτι κάνεις".....κι εννοώ φυσικά τον "Big Brother" που μέσω του microchip θα μπορεί να "ανιχνεύει" αυτή σου την "εσωτερική δραστηριότητα"....

Να βλέπει εννοώ, πως "ενεργοποιήθηκες" μέσα σε αυτή την "άλλου κύματος δραστηριότητα".

Εαν αυτό το "κάτι", αυτές οι "εσωτερικές εργασίες" χαρακτηριστούν λοιπόν, μια μέρα των ημερών, ώς "απαγορευμένες" (για μια ακόμη φορά στην ανθρώπινη ιστορία), τότε, πολύ εύκολα αυτό το microchip θα μπορούσε να "εκλύει" ηλεκτρική ενέργεια ικανή να σε "αποσυντονίσει απο την συγκέντρωσή σου" ή ακόμη και να σε "τιμωρήσει φανερά" (σε ένα πιο προχωρημένο, θρασύ μελλοντικό επίπεδο).

Επίσης, ακόμη και όταν βρεθεί ο τρόπος να "΄σπάσει" το λογισμικό του και να παρέμβεις στον κώδικά του, πάντα θα το γνωρίζει ο "Big Brother".

Ακόμη και σήμερα, ναι μεν όλα τα λογισμικά "σπάνε" με hacking, αλλά πάντα μα πάντα το γνωρίζει ο κατασκευαστής και ισχυροποιεί το "προιόν" του - είτε με firewalls είτε - πολύ χειρότερα - με αυτοκαταστροφικά συστήματα.

Και καλά να γίνεται ο "κυβερνοπόλεμος" σε ένα ψυχρό "διαδίκτυο".....

Δεν νομίζω να είναι καθόλου όμως το ίδιο να διεξάγεται "πόλεμος εκκενώσεων" μέσα στο ίδιο σου το κρανίο....

πχ

εσύ ως hacker επιτίθεσαι στο λογισμικό του microchip κι αυτό απαντάει αμυντικά με "ηλεκτρική εκκένωση" στον εγκέφαλό σου και στην καρδιά σου.....

Ποιός θα το ρισκάρει κάτι τέτοιο Anon?

Και καλά, τεχνικοί και hackers φυσικά και θα βρεθούν....

Και πειραματόζωα θα βρεθούν.....

Πιστεύεις όμως πως θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε ευρεία κλίμακα τέτοιο hacking?

Έχεις ιδέα τι σημαίνει "αρρυθμίες" μέχρι θανάτου φίλε μου?

Αυτό προκαλεί η "εκκένωση" στο νευρικό σύστημα....

Κι όποιος τις νοιώσει έστω και μια φορά στη ζωή του, τρέμει σαν το ψάρι στην σκέψη τους και μόνον.....

Χώρια τον κίνδυνο "ρήξης του microchip" απο "υπερθέρμανση" (είτε τυχαία - λόγω της "μάχης" - , είτε "εσκεμμένη"), που σημαίνει μοιραία μόλυνση του οργανισμού απο τα "χημικά" του......πχ η μπαταρία λιθίου που λέγαμε πιο πάνω....
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 24, 2007, 15:38:54 από Avaris »
Avaris
Veritas Vos Velirabit

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Όργουελ και Εσωτερισμός!
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 24, 2007, 15:12:13 »
Το καλό με τα εφιαλτικά αυτά σενάρια είναι ότι, ακόμα καλά είμαστε,
το τρομακτικό όμως είναι ότι,
δεν θάμαστε για πολύ καιρό ακόμα....
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Trithemius

  • L.V.X.
  • Μηνύματα: 1.225
  • Karma: 0
  • Enflame thyself in prayer... Invoke often...
    • Προφίλ
Απ: Όργουελ και Εσωτερισμός!
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 25, 2007, 21:33:31 »
Δεν είμαι τόσο απαισιόδοξος φίλε Avaris. Είναι στη φύση μας η (αποτελεσματική) αντίσταση ενάντια σε κάθε απόπειρα επιβολής και καταστολής των δικαιωμάτων μας. Είμαι σίγουρος πως αυτό που περιγράφεις κάποτε θα συμβεί ως ένα βαθμό. Αλλά είμαι επίσης σίγουρος πως θα υπάρχει και η αποτελεσματική αντίδραση-αντίσταση. Όλα εμπίπτουν στο νόμο των διπόλων ;)
...spes mea in mentem est...

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Όργουελ και Εσωτερισμός!
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 26, 2007, 10:58:37 »
Δεν είμαι τόσο απαισιόδοξος φίλε Avaris. Είναι στη φύση μας η (αποτελεσματική) αντίσταση ενάντια σε κάθε απόπειρα επιβολής και καταστολής των δικαιωμάτων μας. Είμαι σίγουρος πως αυτό που περιγράφεις κάποτε θα συμβεί ως ένα βαθμό. Αλλά είμαι επίσης σίγουρος πως θα υπάρχει και η αποτελεσματική αντίδραση-αντίσταση. Όλα εμπίπτουν στο νόμο των διπόλων ;)

Οι κάμερες παρακολούθησης ήδη λειτουργούν και τα ΜΜΕ με τους "BIG BROTHER" προετοιμάζουν τις μάζες να μην αντιδρούν.
Η κοινωνία έντεχνα αποπολικοποιείται....
Οι άνθρωποι αποκοινωνικοποιούνται και μεταβιβάζουν τα δικαιώματά τους πλέον σε εταιρείες, κάτω από τον μανδύα της ύπουλης νοοτροπίας, ότι η μετβίβαση αρμοδιοτήτων, μας απαλάσσει από πρόσθετα βάρη και ευθύνες....
Η παράδοση, που κατά μία έννοια είναι ένα ισχυρό προπύργιο άμυνας ενάντια στην ισοπέδωση του πολυπολιτισμικού κυκεώνα που προωθείται, εγκαταλείπεται στην λήθη....

Η κακή χρήση της τεχνολογίας, μας έκανε μανιακούς καταναλωτές του νεωτερικού, αφαιρώντας μας και τα τελευταία ίχνη συνειδητής κριτικής, καταλύοντας ουσιαστικά και τις τελευταίες ασπίδες προστασίας σε ότι μας "πλασσάρουν".

Και οι τελευταίοι πυρήνες αντίστασης, είτε συκοφαντούνται (π.χ. οικολόγοι, ακτιβιστές κλπ) είτε αλλοιώνονται από τα ΜΜΕ και φθίνουν επικίνδυνα εξαιτίας της επιδημικής εξάπλωσης του ωχαδερφισμού....

Δυστυχώς επαληθεύεται ότι οι απαισιόδοξοι είναι οι καλύτερα γνωρίζοντες....
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Avaris

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 1.254
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Όργουελ και Εσωτερισμός!
« Απάντηση #28 στις: Μαΐου 26, 2007, 11:03:21 »
Το θέμα των ημερών είναι δυστυχώς η εξαφάνιση της μικρής τετράχρονης Βρετανίδας στην Πορτογαλία.

Πως λέτε να νοιώθουν οι γονείς της στην λαχτάρα τους να την βρουν σώα και αβλαβή και μάλιστα γρήγορα?

Εαν μπορούσαν να γυρίσουν πίσω το χρόνο και να της εμφυτεύσουν microchip με GPS (μηχανισμός δορυφορικού εντοπισμού), τι λέτε?

 

                                                    Θα δίσταζαν να το κάνουν?
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 26, 2007, 11:09:08 από Avaris »
Avaris
Veritas Vos Velirabit

Avaris

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 1.254
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Όργουελ και Εσωτερισμός!
« Απάντηση #29 στις: Ιουνίου 08, 2007, 13:16:32 »
«Τελικά, ο ισόβιος τρόμος που διαποτίζει τον δούλο, δημιουργεί την εκφυλιστική συνείδηση της υποταγής και εξελίσσεται σε δεύτερη φύση, σε βιολογικό στίγμα.

Αυτή την ψυχική εξουθένωση, που δεν αφορά μόνο τους δούλους της αρχαιότητας αλλά και κάθε υποταγμένο και τυραννούμενο άτομο επί μακρότατο χρονικό διάστημα, εξεικονίζει ένα περιστατικό που ιστορεί ο Ηρόδοτος.

Οι Σκύθες, ύστερα από μια νικηφόρα εκστρατεία – ΣΤ’ αι. π.Χ. – στη χώρα των Μήδων, εγκαταστάθηκαν εκεί επί 28 χρόνια. Στο μεταξύ, στη Σκυθία οι γυναίκες που απόμειναν χωρίς σύζυγο ζευγάρωναν με τους δούλους και γεννοβολούσαν.

 Και όταν οι πολεμιστές ξαναγύρισαν βρέθηκαν μπροστά στη νέα γενεά που δεν είχε συνείδηση της καταγωγής και αντιμετώπισε τους «παρείσακτους» με τα όπλα. Μάχες σκληρές ξέσπασαν στην περιοχή της Κριμαίας αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι απόγονοι των δούλων φαίνονταν αήττητοι.

 Ώσπου ένας Σκύθης πρότεινε νέα τακτική για την καθυπόταξή τους. Άδικα σκοτωνόμαστε, είπε. Αφήνω που αφανίζουμε τους σκλάβους μας.


                        Ας παρατήσουμε τα όπλα και ας πιάσουμε το βούρδουλα – «μάστιγας αντί όπλων».


 Ως τώρα, βλέποντάς μας με όπλα θαρρούν πως είμαστε ίσοι και από την ίδια γενιά. Αλλά όταν εμφανισθούμε με το μαστίγιο στο χέρι θα καταλάβουν πως είναι σκλάβοι μας και θα καταθέσουν τα όπλα.

 Έτσι ακριβώς έγινε. Αντικρύζοντας οι νέοι τους Σκύθες με τα μαστίγια στο χέρι εγκατέλειψαν ομαδικά το πεδίο της μάχης»
(Κ.Σιμόπουλου, "Βασανιστήρια και Εξουσία", σ.37 38).


Ηθικόν Δίδαγμα:

Η Παλαιά Τάξη Πραγμάτων πολεμάει τους "αντιδρούντες" με τα κλασσικά όπλα.....πχ δακρυγόνα και συλλήψεις

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα πολεμάει με άλλα όπλα....που θα αποδεικνύουν στην πράξη το "ανυπέρβλητό" της.....πχ το microchip που θα καταφέρνει ακόμη και τον νοητικό έλεγχο μέσω της "απαγόρευσης πχ των κυμάτων Α, Δ , Θ (κύματα "Βαθύ Διαλογισμού") κλπ επί ποινή "ηλεκτρικής εκκένωσης"

Ή ας πούμε ,

το παράδειγμα της ληστείας.....

"...ο επίδοξος διαρρήκτης πλησιάζει την βιτρίνα του καταστήματος "στόχου".....με το που προσπαθεί όμως να παραβιάσει οποιοδήποτε τμήμα του καταστήματος νοιώθει το microchip της Κεντρικής Μονάδας του Συναγερμού (που είναι ρυθμισμένο να αναγνωρίζει την συγκεκριμένη ώρα ως διάρρηξη την προσέγγιση του οποιουδήποτε εμφυτευμένου microchip) "αλληλεπιδρά" μαζί του δημιουργώντας "ηλεκτρική εκκένωση" στο κρανίο του διαρρήκτη....

είναι άγνωστο εαν θα ζήσει ή όχι αυτό το άτομο.....πιθανότατα όχι....λίγοι θα επιζούσαν απο μια Μαρμαρυγή υπο συνθήκες λιποθυμίας και χωρίς άμεση ιατρική περίθαλψη"
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 08, 2007, 13:30:30 από Avaris »
Avaris
Veritas Vos Velirabit