Αποστολέας Θέμα: Fraternitas Rosæ Crucis  (Αναγνώστηκε 44381 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Fraternitas Rosæ Crucis
« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 12, 2008, 18:17:21 »
Οσο για την καταστροφικη επιδραση που ειχε ο "Χριστιανισμος",συμφωνω,αν και δεν βλεπω κακο στο να ψαξει να βρει κανεις και να στηριχτει (και σε αυτο οπως και σε πολλες αλλες σχολες σκεψης),τον Εσωτερικο Χριστιανισμο,ο οποιος με τη σειρα του ηταν συνεχεια και του Αρχαιου Ελληνικου Εσωτερισμου..
+n-

Αγαπητέ etidorhpa,

ο εσωτερικός χριστιανισμός είναι συνέχεια όντως του Αρχαίου Ελληνικού εσωτερισμού, όμως αναφέρεται μόνο στην σφαίρα του 'Ηλιου στην Καμπάλα, και παραποιημένα.  Δηλαδή, δεν παρουσιάζεται η πανθεϊστική δωδεκαπλότητα του μικρόκοσμου και του μακρόκοσμου, δίνεται μέγιστη έμφαση στα πάθη του σταυρωμένου, και δεν προάγεται η αντίληψη πέραν της φώτισης.1

Η φώτιση δεν είναι τίποτα άλλο, από αλλαγή αντίληψης, δηλαδή να σταματήσουμε να είμαστε ιδιοτελείς "ζώα", και να γίνουμε ανιδιοτελείς "άνθρωποι".  Ο εσωτερικός χριστιανισμός, αποτελεί λοιπόν, εξαιτίας της παρερμήνευσης των μυητικών συμβόλων, μία παραποιημένη ειδίκευση πάνω στον πανθεϊστικό δωδεκαθεϊσμό, (θεοί = αρχετυπικές δυνάμεις - σύμβολα - σφαίρες της Καμπάλα).

Εξαιτίας των χριστιανικών αντιλήψεων που επικρατούν ο άνθρωπος δεν φτάνει ποτέ στο επίπεδο της χρήστωσης ή ακόμα πέραν αυτού...

Αν και η Αρχαία Ελληνική Αντίληψη μας έχει διδάξει για ήρωες και ημίθεους, στην σημερινή Νεο-Ελληνική κοινωνία, πόσοι πραγματικά είναι διατεθημένοι να αγωνιστούν και να πράξουν το καθήκον τους στην κυριολεξία, απέναντι στην κοινωνία τους? Τι πραγματικά φταίει που ο άνθρωπος στην πλειοψηφία, παραμένει ακόμα πνευματικά υποτελής?

Μέσω της ΑΜΡΑ, αυτό που υποστηρίζουμε είναι πως ο άνθρωπος ελευθερώνεται εφόσον μορφωθεί ολιστικά, αναγνωρίσει και κατανοήσει τις 12 ιδιότητες του ψυχισμού του, και του σύμπαντος.
____________________________________________________________________________

1 Η Φώτιση, η αλλαγή της αντίληψης, είναι μία συνειδησιακή κατάσταση που δεν μπορεί ποτέ να συμβεί σε έναν δογματικό.  Έτσι λοιπόν, η Φώτιση είναι αδύνατη, μέσω του συντηρητικού δογματικού συστήματος του χριστιανισμού.
 
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 16, 2008, 07:21:21 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Fraternitas Rosæ Crucis
« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 12, 2008, 18:23:05 »
Οσο για την καταστροφικη επιδραση που ειχε ο "Χριστιανισμος",συμφωνω,αν και δεν βλεπω κακο στο να ψαξει να βρει κανεις και να στηριχτει (και σε αυτο οπως και σε πολλες αλλες σχολες σκεψης),τον Εσωτερικο Χριστιανισμο,ο οποιος με τη σειρα του ηταν συνεχεια και του Αρχαιου Ελληνικου Εσωτερισμου..
+n-

(Οι υπογραμμίσεις δικές μου....)

    Παρότι ο παραδοσιακός Ροδοσταυρισμός ήταν σφοδρός πολέμιος του χριστιανικού δογματισμού, παρότι και η Α.Μ.Ρ.Α. τηρεί σκληρή στάση απέναντι στον σημερινό ιουδαιοχριστιανικό δογματισμό, παρ' όλα αυτά, όπως γράφει και ο αγαπητός μας  etidorhpa, όχι μόνον δεν θεωρούμε κακό να ερευνήσουμε και άλλες σχολές σκέψης ή ακόμα και θρησκευτικής πίστης, αλλά προωθούμε την έρευνα από κάθε πηγή, θεωρώντες ότι, ακόμα και στο χειρότερο βιβλίο, μπορεί να βρούμε "διαμάντια". Άλλωστε, κανένας δεν είναι τόσο ικανός ώστε να πράτει ή να γράφει μόνον λανθασμένα....
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

etidorhpa

  • ...the end of earth
  • Μηνύματα: 566
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Fraternitas Rosæ Crucis
« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 12, 2008, 20:07:50 »
και μονο για την τελευταια αναλυση της Rose_777,νοιωθω οτι αξιζε που τεθηκε το θεμα απ'την αρχη.Μια αφορμη για να καταληξει σε μια πολυ καλη συζητηση..
Σιγουρα το τι θα κρατησει ο καθενας απο αυτα  που βρισκει στο δρομο του,ειναι η ουσια του ψαξιματος..
Τωρα για τον Χριστιανισμο,ειλικρινα η "συγκριτικη" αναλυση που εκανε η Rose_777,με εβαλε σε σκεψεις..Ποτε δεν ειχα σκεφτει κατι τετοιο,αν και προσωπικα δεν εχω ασχοληθει και ποτε με αυτο το μονοπατι..(ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ)..ειμαι μαλιστα,μπορω να πω ιδιαιτερα επιφυλακτικος σε οτιδηποτε "μαζικο"..
Για να γινει κατι μαζικα αποδεκτο,πρεπει αναγκαστικα να πεσει στο επιπεδο του "ζωου" και να του χαιδεψει τα αυτια,λεγοντας του οτι ειναι "ανθρωπος".
+n-
through these fires.....

suida

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 550
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Fraternitas Rosæ Crucis
« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 13, 2008, 10:37:43 »
               
                   "  ΠΡΟΣΕΛΘΩΝ....  ΔΕ   Ο   ΣΑΟΥΛ (ΠΑΥΛΟΣ)    ΕΝΩΠΙΩΝ    ΤΩΝ    ΑΘΗΝΑΙΩΝ.....,  ΟΙ   ΟΠΟΙΟΙ...

                                                           Α Κ Ο Υ Σ Α Ν Τ Ε Σ       ΑΥΤΟΥ      Ε Χ Λ Ε Υ Α Σ Ο Ν ......

                                        Δ  Ι  Ο  .....   ΚΑΙ      Π  Α  Ρ  Ω  Ξ  Υ  Ν  Θ  Η  .....!!!     

                                                                                            ΤΟ      "Π Ν Ε Υ Μ Α "......  Α Υ Τ Ο Υ .....

                          Α Π Ε Χ Ω Ρ Ι Σ Θ Ε Ι ......  ΑΥΤΩΝ  .....ΚΑΙ     Η Λ Θ Ε Ν     ΕΙΣ    ΚΟΡΙΝΘΟΝ.....
                                                                                                                                    (πραξεις    αποστολων).....


                         ΑΠΟ    ΕΚΕΙ    ΔΕ    Ε Ξ Α Π Ε Λ Υ Σ Ε .....ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ    ΚΑΤΑ    ΤΩΝ   Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν .....!!!

                                                        ΤΗΝ       Β  Λ  Α  Σ  Φ  Η  Μ  Ι  Α  Ν  ........

                           ΤΟΥ     Χ Α Ρ Α Κ Τ Η Ρ Ι Σ Α Σ        Α Υ Τ Ω Ν .....ΑΠΟ     Ι  Δ  Ε  Ο  Λ  Α  Τ  Ρ  Ε  Σ .......

                                                 ΣΕ      Ε Ι Δ Ω Λ Ο Λ Α Τ Ρ Ε Σ .......Δ Η Θ Ε Ν .....!!!

                                                                                                                                (προς    κορινθιους   Α , 34 )...

                                             
                                                                                                          ΤΟΝ    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.......ΘΕΡΜΩΣ.....

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Fraternitas Rosæ Crucis
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 13, 2008, 15:26:30 »
         ΑΠΟ    ΕΚΕΙ    ΔΕ    Ε Ξ Α Π Ε Λ Υ Σ Ε .....ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ    ΚΑΤΑ    ΤΩΝ   Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν .....!!!

                                                        ΤΗΝ       Β  Λ  Α  Σ  Φ  Η  Μ  Ι  Α  Ν  ........

                           ΤΟΥ     Χ Α Ρ Α Κ Τ Η Ρ Ι Σ Α Σ        Α Υ Τ Ω Ν .....ΑΠΟ     Ι  Δ  Ε  Ο  Λ  Α  Τ  Ρ  Ε  Σ .......

                                                 ΣΕ      Ε Ι Δ Ω Λ Ο Λ Α Τ Ρ Ε Σ .......Δ Η Θ Ε Ν .....!!!

                                                                                      (προς    κορινθιους   Α , 34 )...

Η αγανάκτηση είναι μεγάλη, όταν κάποιος διαπιστώνει την πραγματική καταστροφή που έφερε το χριστιανικό δόγμα στον δυτικό κόσμο, με κέντρο την Ευρώπη, καθώς και σε όλες τις αποικίες που επικράτησε, όπως Αμερική, Αφρική και Αυστραλία.

Οι πραγματικοί ειδωλολάτρες είναι οι χριστιανοί, ενώ οι πραγματικοί ιδεολάτρες είναι οι αυτόχθονες 'Ελληνες καθώς και οι Ευρωπαίοι, όπως Κέλτες, Γαλάτες και Σκανδιναβικές φυλές. Όταν ένα δόγμα κηρύττει την ΜΩΡΙΑ, την πίστη δίχως έρευνα, την πνευματική υποτέλεια απέναντι σε ένα Σωτήρα, καίει τα βιβλία των Σοφών, και κυνηγάει την Επιστήμη, είναι φυσιολογικό, να στέλνει έθνη ολόκληρα στον σκοταδισμό.

Ο εσωτερικός χριστιανισμός, γεννήθηκε, στην περιοχή της Αλεξάνδρεια και της Αντιόχειας, μετά την εξάπλωση της Ελληνικής Αυτοκρατορίας από τον Μέγα Αλέξανδρο, το 300πχ. Ονομάστηκε αρχικά γνωστική κίνηση, και αποτελούσε ένα κράμα, από διάφορες δοξασίες, όπως μιθραϊσμό, ζωροαστρισμό, πανθεϊσμό, Πλατωνισμό, εβραϊσμό, μυστήρια του 'Αδωνη, όπου αποδόθηκαν συμβολικές ερμηνείες (εξαιτίας της Ελληνίζουσας φιλοσοφικής σκέψης) σε πρότερες θρησκευτικές αντιλήψεις.

Τα πάθη και η ανάσταση του Κυρίου (Κούρου), είτε του Διόνυσου, του Μίθρα, του 'Αδωνη, του Κρίσνα, του Ταμούζ, και πολλών άλλων, προϋπήρχαν της γέννησης του χριστιανικού δόγματος.

Δυστυχώς, απέδωσαν όλον αυτόν τον συμβολισμό, της αλλαγής της συνείδησης του ανθρώπου, σε έναν Εσσαίο διδάσκαλο, και άπλωσαν το παράλογο δόγμα σε όλο τον δυτικό κόσμο, ενός θεανθρώπου που κυριολεκτικά αναστήθηκε, παράλληλα συνδέοντας και άλλες μισελληνικές και σκοταδιστικές νοοτροπίες...

Όσον αφορά τα σημερινά εσωτερικά τάγματα, που γεννήθηκαν γύρω στο 1500μχ στην Αγγλία και Γερμανία από αιρετικούς χριστιανούς (προτεστάντες), δυστυχώς είναι επηρεασμένα από χριστιανικές φαντασιοπληξίες, και δεν βοηθούν στην πνευματική απελευθέρωση αλλά κυριολεκτικά υποδουλώνουν την ανθρώπινη συνείδηση.

Στοιχεία που συναντάμε, σήμερα, σε εσωτερικές σχολές, όπως "σεβασμός στην Ιεραρχία", Μεσσιανικές αντιλήψεις, αβατάρ, Μεγάλοι Διδάσκαλοι ανήκουν στην εποχή της χειραγώγησης του ανθρώπινου πνεύματος...

Επειδή ακριβώς εκπαιδευτήκαμε να είμαστε "πνευματικά υποτελείς" και να αποδεχόμαστε το παράλογο, πχ. την Ανάσταση ενός Ανθρώπου, εκπαιδευτήκαμε να αναζητάμε Σωτήρες παντός είδους, και αφελέστατα να δεχόμαστε οτιδήποτε, όπως εξωγήινους, εσωγήινους, δοξασίες περί Λεμουρίων, Ελοχίμ-Νεφελίμ-γίγαντες...  Έτσι καταντήσαμε, αν και ενήλικες σε ηλικία, να είμαστε "μωρά" στο πνεύμα, λόγω του χριστιανικού δόγματος.

Ο Αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός, μας έχει διδάξει τι σημαίνει πνευματική ελευθερία, αρετή, δικαιοσύνη, ηρωισμός.  Μας έχει διδάξει να σκεφτόμαστε, να συγκρίνουμε, να αναλύουμε, να φιλοσοφούμε, και να δομούμε νέα συστήματα αντιλήψεων του εαυτού και του κόσμου μας.  Η Αρχαία Ελληνική Κοσμοαντίληψη, μας διδάσκει κυριολεκτικά πως να γίνουμε Δημιουργοί, Γνώστες και Κυρίαρχοι της Ζωής μας.

Μέσω της συγκριτικής μελέτης διαφόρων θρησκειών και πολιτισμικών αντιλήψεων, όλοι οι λαοί της Γης, υποκλίνονται μπροστά στο πολιτισμικό θαύμα που γέννησε η Ελληνική Γη.  Σε πόσα ξένα πανεπιστήμια διδάσκεται η Αρχαιοελληνική γλώσσα, και φιλοσοφία σήμερα?   

Είναι λυπηρό, όταν συναντάμε, 'Ελληνες εσωτεριστές, να έχουν γαλουχηθεί σε ξενόφερτες νεο-χριστιανικές αιρέσεις, και να μην εκτιμούνε, να μην έχουν κατανοήσει πως η καρδιά των εσωτερικών μυστηρίων ήταν η Αρχαία Ελλάδα.

Ανίδεοι αυτο-αποκαλούμενοι εσωτεριστές, όρισαν ως πνευματικό κέντρο την Αίγυπτο, λόγω της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας, έκλεψαν την Ατλαντίδα (τον μινωϊκό μας πολιτισμό) και την πήγαν κοντά στις ακτές της ΗΠΑ, αλλοιώνοντας την ιστορία της, και άπλωσαν φαντασιοπληξίες για ανύπαρκτους Λεμούριους, εσωγήινους, εξωγήινους, αβατάρ, κοσμικούς διδασκάλους, όπως έπραξε και η φαντασιόπληκτη Mπλατβάσκυ.

Αντί λοιπόν ο εσωτεριστής σήμερα, να μαθαίνει την αλήθεια, να μορφώνεται, να γίνεται πνευματικά δυνατός, στην κυριολεξία αρρωσταίνει όταν ασχολείται με όλες αυτές τις διανοητικές παραποιήσεις που έχουν υποστεί τα εσωτερικά μυστήρια.

Επιστρέφοντας στο θέμα της συζήτησής μας, μία Αυθεντική Ροδοσταυρική Αδελφότητα χρειάζεται να πληρεί τις παρακάτω προϋποθέσεις έτσι ώστε να συντελεί κυριολεκτικά στον Διαφωτισμό, και όχι στην συσκότιση του πνεύματος.

1. Να προσφέρει ένα μυητικό σύστημα, βασισμένο πάνω στη Καμπάλα, την Αλχημεία και τα Ερμητικά.

2. Να προσφέρει μία πλατφόρμα έρευνας όλων των θρησκευτικών και πολιτισμικών αντιλήψεων, επιστημών, και παραφυσικών φαινομένων.

3. Να προσφέρει μία πλατφόρμα ενεργής κοινωνικής δράσης έτσι ώστε οι ενασχολούμενοι με τον εσωτερισμό, να αποδίδουν τις γνώσεις και τις κατανοήσεις τους πίσω στην κοινωνία.

Η κύρια διαφορά ανάμεσα σε μία Αυθεντική Ροδοσταυρική Αδελφότητα, και σε μία νεο-χριστιανική αίρεση, είναι ότι:

1. O Ροδοσταυρισμός ενδιαφέρεται για την εξέλιξη και προαγωγή της ΕΔΩ ΖΩΗΣ, ενώ ο Χριστιανισμός θυσιάζει, ξευτελίζει και εκμηδενίζει την ζωή, και ενδιαφέρεται μόνο για την ύπαρξη μετά τον θάνατο.

2. O Ροδοσταυρισμός προάγει την πνευματική ελευθερία, μέσω της εμπειρίωσης, της επίγνωσης και της κατανόησης του ψυχισμού μας και του σύμπαντος, ενώ ο Χριστιανισμός προάγει την πνευματική δουλεία, διότι πολεμάει την Γνώση, αδυνατίζει την ανθρώπινη διάνοια, και καθιστά τον άνθρωπο αδύναμο να αναζητά διακαώς, παντός τύπου "Σωτήρες" να τον σώσουν.


Λόγω των παραπάνω, ο Ροδοσταυρισμός (η πανθεϊστική αντίληψη) φέρνει τον διαφωτισμό σε κάθε κοινωνία, ενώ ο χριστιανισμός παραλογίζει και σκοτώνει (σκοτίζει) την ανθρώπινη διάνοια.

Στην κυριολεξία, ο Ροδοσταυρισμός δημιουργεί Χρηστούς, ενώ ο Χριστιανισμός χριστόδουλους.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 16, 2008, 07:22:59 από Rose_777 »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Fraternitas Rosæ Crucis
« Απάντηση #20 στις: Ιουλίου 13, 2008, 16:40:25 »
νοιωθω οτι αξιζε που τεθηκε το θεμα απ'την αρχη.Μια αφορμη για να καταληξει σε μια πολυ καλη συζητηση..

Αδελφέ μου,

σε ευχαριστούμε πολύ για την κατάθεσή σου... Πραγματικά άξιζε...
  :)
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

suida

  • ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • ***
  • Μηνύματα: 550
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Fraternitas Rosæ Crucis
« Απάντηση #21 στις: Ιουλίου 13, 2008, 20:56:29 »
    777...,    ΣΗΜΑΙΝΕΙ    ΑΛΗΘΕΙΑ.....ΦΩΣ....ΑΓΑΠΗ.....

                                      ""Α Ν Τ Ι Θ Ε Ο Ν     ΔΕ   Π Ε Λ Α Σ Γ Ο Ν     ΕΝ    Υ Ψ Ι Κ Ο Μ Ο Ι Σ Ι Ν      Ο Ρ Ε Σ Σ Ι .....

                                        ΓΑΙΑ    Μ Ε Λ Α Ι Ν "    Α Ν Ε Δ Ω Κ Ε Ν  ,   Ι Ν Α    Θ Ν Η Τ Ω Ν     Γ Ε Ν Ο Σ    Ε Ι Η ....""

                                                                                                                                     ( ΑΣΙΟΣ.... 850  π.χ.)

                                        ""τον    ισοθεο    τον   Πελασγο....  στα   ψηλοκορμα    ορη....

                                           η   μαυρη   Γη    εβγαλε   απο   τα    σπλαχνα   της...για   να   βγη   το   Γενος   των   ανθρωπων....""



                        ""Π Ε Λ Α Σ Γ Ο Σ       Γ Ε Ν Ο Ι Τ Ο     ΕΝ   ΤΗ   ΓΗ    ΤΑΥΤΗ.....   Π  Ρ  Ω  Τ  Ο  Σ !!!""
                                                                                                                                    ( ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ.....ΑΡΚΑΔΙΚΑ ,  4..)


                                       
                                  ""ΠΡΙΝ    ΑΠΟ   ΜΑΣ   ΦΩΝΑΖΑΝ.....ΜΕ   ΣΤΡΙΓΓΕΣ     ΦΩΝΕΣ......ΣΑΝ    ΟΡΝΙΑ...

                                    ΔΕΝ    ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ....Ν"  ΑΡΘΡΩΣΟΥΝ     ΕΝΑ   ΝΗΦΑΛΙΟ   ΛΟΓΟ.....


                                     ΕΜΕΙΣ    ΚΥΝΗΓΗΣΑΜΕ   ΑΠΑΝΩ    ΑΠΟ  ΤΟ  Χ Α Ο Σ .....ΤΗ    Λ Ε Ξ Η ...

                                     ΤΗΣ    ΚΟΨΑΜΕ    ΤΑ   Φ Τ Ε Ρ Α      ΚΑΙ   ΤΗ   ΣΤΕΛΙΩΣΑΜΕ    ΑΠΑΝΩ   ΣΤ"   ΑΙΤΩΜΑΤΑ    ΤΟΥ   Ν  Ο  Υ  .....

                                                                   Α Φ Τ Ε Ρ Ο Υ Γ Η         Ν Ι Κ Η .....!!!!


                                      ΕΜΕΙΣ     ΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ    ΤΟΥΣ    ΣΤΟΧΑΣΜΟΥΣ......

                                              .....ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ     ΤΟ    Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο .....

                                               ....ΑΝΟΙΞΑΜΕ     ΔΡΟΜΟΥΣ......

                                              .....ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ     Ν Ο Μ Ο Υ Σ ......

                                             Ν Ι Κ Η Σ Α Μ Ε      ΤΟ      Χ Α Ο Σ ......!!!

                                     
                                       ΠΟΣΟΝ    ΚΑΙΡΟ    Β Α Σ Τ Α Ξ Ε     ΤΟ   Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο     Θ Α Μ Α ....!!?!?!

                                                 "ΜΙΑ    ΣΤΙΓΜΗ...,   ΜΙΑΝ    ΑΣΤΡΑΠΗ...,   ΜΑ   ΤΙ   Σ Η Μ Α Ι Ν Ε Ι ...!?!?!?!

                                        Η   Τ Ε Λ Ε Ι Ο Τ Η Τ Α       ΔΕ    ΒΑΣΤΑΕΙ    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ......ΚΙ"   ΟΥΤΕ    ΕΙΝΑΙ    ΑΝΑΓΚΗ...

                                                                      ΝΑ      Β  Α  Σ  Τ  Α  Ξ  Ε  Ι .....!!!!
                                                                                                                              ( Κ Α Ζ Α Ν Τ Ζ Α Κ ΗΣ .....ταξιδευοντας)



                     ""ΤΩΝ    Ε Λ Λ Η Ν Ι Σ Τ Ω Ν ....ΠΑΝΤΕΣ     Δ Ι Ε Φ Θ Α Ρ Η Σ Α Ν .........

                        ΟΙ    ΜΕΝ     Π  Υ  Ρ  Ι ....,

                        ΟΙ    ΔΕ      Ξ Ι Φ Ε Ι      ΑΠΟΛΕΣΘΑΙ.....!!!!""

                                                                                   (ΣΩΖΟΜΕΝΟΣ.....5"ος     αιωνας   μ.χ.,   εκκλησιαστικη   ιστορια   6 , 35)


                       ""ΤΗς   ΟΡΓΗς    ΤΟΥ    ΒΑΣΙΛΕΩΣ    ΟΥΣΗΣ    ΚΑΙ   ΕΙΣ   Μ Η    ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ...,

                            ΕΣΘΗΤΙ    ΤΗ    ΕΚΕΙΝΩΝ    Χ Ρ Ω Μ Ε Ν Ο Υ Σ ......

                               Ο   Φ Ο Ν Ο Σ .......Ε Χ Ω Ρ Ε Ι ....""!!!!!

                                                                                         ( Ο  ιδιος   για   τα   γεγονοτα   του   324--439  μ. χ .)


             Η   Φ Ω Τ Ι Α .....ΤΟ    Σ Φ Α Ξ Ι Μ Ο .....ΤΑ    ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ.....ΓΙΑ    ΤΟΥΣ   Ε  Λ  Λ  Η  Ν  Ι  Σ  Τ  Α  Σ .....!!!!

                        ΤΗΣ   ΟΡΓΗΣ   ΔΕ   ΤΟΥ   ΒΑΣΙΛΕΩΣ   ....ΑΚΟΜΗ    ΚΑΙ   Α Υ Τ Ο Ι     ΠΟΥ   ΗΣΑΝ   ΑΠΛΩΣ....!!!!

                                 Ν Τ Υ Μ Ε Ν Ο Ι ....ΟΠΩΣ    ΟΙ   Φ Ι Λ Ο Σ Ο Φ Ο Ι .....ΔΕΝ   ΕΓΛΥΤΩΝΑΝ.....

                                                   Ε  Φ  Ο  Ν  Ε  Υ  Ο  Ν  Τ  Ο  ...... (  ΒΑΣΙΛΕΙΑ.....ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ..  ΕΩΣ   ΚΟΜΝΗΝΩΝ...)

                         ΑΥΤΑ....ΓΙΑΤΙ   ΤΑ    Α Π Ο Σ Ι Ω Π Ο Υ Ν .......ΟΙ    Α  Χ  Ρ  Ε  Ι  Ο  Ι  .....

                                                                                                             ΔΙΚΗΝ....ΖΗΤΩ ,  Θ  Ε  Ε    ΜΟΥ.....


                     
                                        ""ΚΙ   ΑΝ   ΠΕΣΑΜΕ    ΣΕ    ΠΕΣΙΜΟ    ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ.....

                                          ΚΑΙ    ΣΕ   ΓΚΡΕΜΟ   Β Α Θ Υ      ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΣΑΜΕ....,

                                         ΠΟΥ   ΠΙΟ    ΒΑΘΥ   Κ Α Μ Μ Ι Α    Φ Υ Λ Η    ΔΕΝ   ΕΙΔΕ   ΩΣ   ΤΩΡΑ....

                                         Ε Ι Ν Α Ι ....  ΓΙΑΤΙ   ΜΕ   ΤΩΝ   ΚΑΙΡΩΝ   ΤΟ   Π Λ Η Ρ Ω Μ Α ...,

                                        Ο Μ Ο Ι Α    ΤΡΑΝΟ.....   ΕΝ"    Α  Ν  Ε  Β  Α  Σ  Μ  Α  ....ΜΑΣ    Μ Ε Λ Λ Ε Τ Α Ι .....

                                         ΠΡΟΣ     Υ Ψ Η ....   Ο  Υ  Ρ  Α  Ν  Ο  Φ  Ο  Ρ  Α  ....!!!!""

                                                                                                                           (Π Α Λ Α Μ Α Σ ..)

                                                                                                       Ε Μ Π Ρ Ο Σ ......ΑΔΕΛΦΙΑ   ....  ΕΜΠΡΟΣ......
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 13, 2008, 21:37:01 από suida »

Kαζαντζακικός

  • Μηνύματα: 441
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Fraternitas Rosæ Crucis
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2009, 23:02:49 »
""ΜΗΝ    ΠΡΟΣΚΑΛΕΙΣ    ΣΤΟ    ΤΡΑΠΕΖΙ   ΣΟΥ   ....   Α Υ Τ Ο Ν / ΤΗΝ.....ΠΟΥ

                                                       Μ Ε Γ Α Λ Ο Φ Ω Ν Α .....ΛΕΕΙ.....    Ο, Τ Ι      ΟΙ    Α Λ Λ Ο Ι       Λ Ε Ν Ε ....

                                                                                 Ψ Ι Θ Υ Ρ Ι Σ Τ Α ..."""


ισα ισα

αυτον θα προσκαλεσω... ::)  :D
Το μόνο πράγμα που φοβάμαι, είναι να μην γίνω μια αρμάδα που ξεκίνησε να σκίσει τον ωκεανό και τελικά βουλιάξει σε μια σπιτίσια σκάφη...