Αποστολέας Θέμα: Εγγυημένη θεραπεία για Σταφυλόκοκο  (Αναγνώστηκε 3503 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Εγγυημένη θεραπεία για Σταφυλόκοκο
« στις: Οκτωβρίου 11, 2014, 17:26:48 »
Για παραγγελίες μέσω του Ε-shop, του Ροδόκηπου
http://www.ortf.eu/p.CHARIS-100ml-Kiraloifi-gia-Stafylokoko.646350.html

Θαυματουργή Κηραλοιφή για Σταφυλόκοκο!

100% Φυσικό προϊόν με 14 αγνά αιθέρια έλαια. Τώρα αντιμετωπίζεται πλέον η δερματική μόλυνση από Σταφυλόκοκκο, η οποία μέχρι στιγμής δύσκολα θεραπεύεται με χρήση των υπαρχόντων αντιβιοτικών, στα οποία το βακτήριο του Σταφυλόκοκκου επιδεικνύει ιδιαίτερη αντοχή. Η Κηραλοιφή – κρέμα για τον Σταφυλόκοκκο, αποτελεί μείγμα φυτικών ελαίων με μελισσοκέρι, εμπλουτισμένο με 14 αγνά αιθέρια έλαια της Ελληνικής κατά κανόνα Φύσης και με υδροσόλ φαρμακευτικών βοτάνων, χωρίς χημικά συντηρητικά ή συνθετικά πρόσθετα υλικά, μη τοξικό και χωρίς καμία παρενέργεια. Με ισχυρή βακτηριοκτόνο δράση και περιποίηση του δέρματος, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την πάθηση του προσβεβλημένου μέρους του σώματος από Σταφυλόκοκκο.

Το προϊόν διατίθεται σε συσκευασία των 100ml - 24 ευρώ, και 50ml - 14 ευρώ.
(Οι τιμές περιλαμβάνουν και ΦΠΑ 23%).

Οδηγίες χρήσης για την Θαυματουργή Κηραλοιφή για Σταφυλόκοκκο.

1. Η συνιστώμενη δοσολογία είναι 2 – 3 φορές την ημέρα, χωρίς να χρειάζεται καμία ιδιαίτερη προετοιμασία του σημείου του σώματος που παρουσιάζει το πρόβλημα, πέρα από τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής και καθαριότητος.

2. Είναι σημαντικό να αερίζεται το δέρμα που παρουσιάζει το πρόβλημα και ειδικότερα να αποτρέπεται η εφίδρωσή του. Ενίοτε η τοπική χρήση αποστειρωμένων γαζών σε δύσκολα σημεία του σώματος, προστατεύει και συμβάλλει ουσιαστικά στην αποτροπή από ερεθισμούς.

3. Χρειάζεται προσοχή στην χρήση των τυχόν λαμβανόμενων αντιβιοτικών, καθότι πολλά σκευάσματα αδυνατίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα, με συνέπεια την καθυστέρηση ή/και αδυναμία αποθεραπείας.
Συμβουλές για την επιτυχή, άμεση και ολοκληρωτική αντιμετώπιση της δερματοπάθειας.

1. Να αποφεύγεται η λήψη και κατανάλωση τροφίμων τα οποία καθιστούν όξινα τα υγρά του σώματος, όπως τα Αλλαντικά, οι κονσέρβες, τα εξευγενισμένα και ραφιναρισμένα έλαια, η ζάχαρη, τα προϊόντα από σιτάρι και ειδικά από λευκά άλευρα σίτου, ο καφές, το κρέας, η μπύρα, τα οστρακοειδή, τα καπνιστά, τα ανθρακούχα αναψυκτικά και όσα τρόφιμα εμπεριέχουν χημικά συντηρητικά. Καλόν είναι να αποφεύγονται και τα γαλακτοκομικά προϊόντα από γάλα αγελάδος.

2. Εκτός από το όξινο περιβάλλον το οποίο ευνοεί την ανάπτυξη του Σταφυλόκοκκου σε βάρος των «καλών» βακτηρίων και μυκήτων του οργανισμού, η εκδήλωση πάθησης είναι κατά κανόνα συνέπεια του αδυνατίσματος του ανοσοποιητικού συστήματος, είτε λόγω έντονων ψυχολογικών παραγόντων, είτε λόγω «κακών» διατροφικών συνηθειών. Ατομικός δείκτης για αποδεκτή διατροφή από τον οργανισμό του κάθε ατόμου ξεχωριστά, είναι – και συνίσταται – το τεστ δυσανεξίας τροφίμων.

3. Για επίτευξη αρμονικής λειτουργίας του οργανισμού και ανόρθωσης του ανοσοποιητικού συστήματος, συνίσταται η λήψη πρωτεΐνης ορού γάλακτος, συνένζυμου Q10, Ω3 λιπαρών (από ψάρια όπως Σαρδέλα και από Λιναρόσπορο – 1 κουταλιά της σούπας το πρωί), όπως και η πρόσληψη πρόσθετα βιταμινών, όπως η βιταμίνη «Ε», η «C» και η βιταμίνη Β3 (νικοτιναμίδιο – 500mg). Η διατροφή καλόν είναι να συμπεριλαμβάνει (εφόσον δεν αναιρείται από το τεστ δυσανεξίας), προβιοτικά, μπρόκολο, σπανάκι, μανιτάρια και ελαιόλαδο.

4. Για την καταπολέμηση και εσωτερικά του Σταφυλόκοκκου, να λαμβάνεται καθημερινά 1 κουταλάκι μέλι, 2 κουταλάκια χυμός λεμονιού (μέσα σε νερό), πρόπολη, 1 σκελίδα σκόρδο και να καρυκεύονται τα τρόφιμα συχνά με ρίγανη, θυμάρι, κουρκούμη, μαϊντανό και κόλιαντρο.

             Ευχόμαστε γρήγορη και οριστική απάλειψη του προβλήματος.

__________________________________________________________________________

Για παραγγελίες και/ή ερωτήσεις:
Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων http://www.ortf.eu

τηλ. 2312202777, 6974369608, email: ortf@ortf.gr, info@ortf.gr
'Ωρες επικοινωνίας 8:00π.μ. - 10:00μ.μ. καθημερινά και Κυριακή.

Διαδικασία πληρωμής:

1. Με Αντικαταβολή, έξοδα αποστολής κούριερ (4 ευρώ),
2. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του Ροδόκηπου, έξοδα αποστολής κούριερ (2 ευρώ)
Κατάθεση Εθνική Τράπεζα 86348000794
'Ονομα Λογαριασμού: Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων

Για παραγγελίες 100 ευρώ και άνω, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 04, 2016, 21:55:05 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/