Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί από την πίσω πόρτα  (Αναγνώστηκε 2231 φορές)

Lusifer-Phosphorus

  • Μηνύματα: 23
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Διορισμοί από την πίσω πόρτα
« στις: Μαρτίου 05, 2009, 15:09:17 »
Αν και λείπω καιρό, καλησπέρα στους Αδελφούς και ενημερώνομαι για το σημαντικό και δύσκολο έργο τους, με τη σειρά μου και θέλοντας η Ελλάδα μας να καθαρίσει από τους άνανδρους και τους λίγους, θα σας ανακοινώσω ότι.

Το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης,
πήρε από την πίσω πόρτα και εν μέσω 7 ημερών 90 άτομα, με την υπ'αριθμό πρωτοκόλλου σύμβαση 2129 5/02/2009, με διάρκεια σύμβασης 8 μήνες με την προοπτική, στα κρυφά δηλαδή να τους την κάνει αόριστη, μετατρέποντας αργότερα το νόμο του Παυλόπουλου,εν όψη εκλογών, και λόγω χαμηλών ποσοστών. Τα ονόματα ανακοινώθηκαν σήμερα. Μέσα σε αυτά, βρίσκονται οι εκλεκτοί και κολλητοί των ιουδαίων οπαδών (στην σκέψη και την πράξη) των λίγων, των ηλιθίων, των πουλημένων, που λημαίνονται τα άγια χώματα των προγόνων μας, που δίδασκαν αξίες. Τα ονόματα ανακοινώθηκαν και αναρτήθηκαν σήμερα στο αρμόδιο υπουργείο.
Επίσης αρκετοί από αυτούς, που τους γνωρίζουμε και ονομαστικά και αυτές, είναι κολητοί, γιοί και κόρες στελεχών του κυβερνώντος κόμματος, γιούς αντιδημάρχων, καθώς και εκλέκτορες του νεόυ υπουργού Τουριστικής ανάπτυξης, που σε κανάλια θέλει το καλό της Ελλάδος, οι αμόρφωτοι.
(ανεξαρτήτως πολιτικής κατεύθυνσης), Αυτή είναι η Ελλάδα, αυτήν την Ελλάδα κληρονομήσαμε την διαπλεκόμενη, αυτήν την Ελλάδα θα παραδώσουν, αυτών που  προσκυνούν γλείφουν σέρνονται, και κοιμούνται με τους συμβούλους των υπουργών.


Το ανάλογο μνμ, και οι αποδείξεις στάλησαν μέσω φίλου και Αδελφού, στο email στην σελίδα της ζούγκλας, του Κου Τριανταφυλλόπουλου.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 05, 2009, 16:05:47 από Lusifer »
FIAT LUX