Αποστολέας Θέμα: Σατανισμός και ανθρωποθυσίες  (Αναγνώστηκε 11968 φορές)

Nyx

  • Μηνύματα: 163
  • Karma: 0
  • Νυχτωμένος
    • Προφίλ
    • E-mail
Σατανισμός και ανθρωποθυσίες
« στις: Αυγούστου 19, 2009, 18:55:30 »
Η Εκκλησία του Σατανά αποθαρρύνει τις θυσίες ανθρώπων και ζώων, όσοι υποστηρίζουν αυτού του είδους τις ποινικές/εγκληματικές δραστηρίοτητες, όπως επίσης και την χρήση ναρκωτικών ουσιών, δεν ανήκουν στην Εκκλησία του La Vey.

Η θέση της Εκκλησίας του Σατανά είναι ξεκάθαρη και περιγράφετε, στην Σατανική βίβλο με τίτλο "στην επιλογή της ανθρωποθυσίας", άρθρο το οποίο σας παραθέτω παρακάτω:


Παράθεση
Στην επιλογή της ανθρωποθυσίας.

Ο υποθετικός σκοπός του να εκτελέσεις μια τελετή ανθρωποθυσίας είναι να απλωθεί η ενέργεια που προέρχετε απο το αίμα του σφαγμένου θύματος στην ατμόσφαιρα, έτσι εντείνοντε οι πιθανότητες της επιτυχίας.

Ο "Λευκός" μάγος θεωρεί δεδομένο οτι αφού το αίμα αντιπροσωπεύει την ζωτική δύναμη, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να καθησυχάσεις έναν θεό ή δαίμονα εάν του δώσεις τις κατάλληλες ποσότητες αυτού. Συνδυάζοντας αυτήν την λογική με το ότι ένα πλάσμα που πεθαίνει απελευθερώνει αδρεναλίνη και άλλες βιοχημικές ενέργειες, και έχεις τον καλύτερο συνδυασμό.

Ο "Λευκός" μάγος προσέχει τις συνέπειες που έχει να σκοτώσεις έναν άνθρωπο, και φυσιολογικά χρησιμοποιεί πουλιά, ή άλλα κατώτερα δημιουργήματα στις τελετές του. Και φαίνετε οτι αυτοί οι φαρισαικοί φουκαράδες δεν νιώθουν ενοχές για να πάρουν μια μή-ανθρώπινη ζωή.

Η ουσία είναι στο ότι εάν ένας μάγος είναι άξιος του ονοματός του, θα μπορέσει να απελευθερώσει την απαιτούμενη δύναμη απο το ίδιο του το σώμα, αντί απο ένα απρόθυμο θύμα.

Σε αντίθεση με τις εδραιωμένες αυτές μαγικές θεωρίες, η απελευθέρωση αυτής της δύναμης δεν είναι αποτέλεσμα της έγχυσης του αίματος, αλλά απο τους νεκρικούς σπασμούς του οργανισμού! Αυτή η απελευθέρωση της βιοηλεκτρικής ενέργειας είναι περίπου το ίδιο φαινόμενο που συμβαίνει κατα την διάρκεια έντονα εξυψωμένων συναισθημάτων όπως¨ο σεξουαλικός οργασμός, τυφλός θυμός, θανάσιμος τρόμος, πλήρη ψυχική θλίψη κ.α. το ευκολότερο για κάποιον είναι ο Σεξουαλικός οργασμός και ο θυμός, η θλίψη έρχετε τρίτη. Θυμηθείτε οτι ο (θυμός και ο σεξουαλικός οργασμός) έχουν περάσει στο υποσυνήδητο του ανθρώπου σαν "αμαρτωλα" απο τους θεολόγους. Είναι και οι επιθυμίες που αποφεύγοντε απο τους "Λευκούς μάγους", που βαδίζουν και αυτοί σε ενοχές.

Η αοισία της ανάγκης να σκοτωθεί ένα αθώο ών στο υψηλότερο σημείο της τελετής, όπως γινόταν απο τους παλαιούς μάγους είναι φανερή η "ελάττωση των σκοτεινών δυνάμεων" όταν απελευθερώνετε η ενέργεια. Αυτοί οι φτωχοί στο μυαλό που αποκαλούν τους εαυτούς τους μάγους, κόβουν το κεφάλι νωρίτερα ενός τράγου ή μιας κότας σε μία προσπάθεια να εντείνουν το φόβο του θανάτου τους, αντί να έχουν την "βλάσφημη" γεναιότητα να αυνανιστούν στην όψη του Ιεχωβά! Ο μόνος τρόπος που τελετουργικά απελευθερώνοντε αυτοί είναι ο φόβος μην πεθάνει κάποιος ή αυτοί, αντί να χρησιμοποιήσουν την απολαυστική δύναμη που παράγει την ζωή. Χωρίς αμφιβολία αυτοί θα στεκόντουσαν μέσα σε έναν προστατευτικό κύκλο απο τις κακκές δυνάμεις για να προστατευτούν. Ένας καλός οργασμός ίσως τις σκότωνε!

Η χρήση της ανθρωποθυσίας στην σατανική τελετή δεν υποδηλώνει οτι η θυσία είναι για να καθησυχάσει τους θεούς, συμβολικά το θύμα καταστρέφετε μέσω μαγείας σωματικά και ψυχικά.

Η μοναδική περίπτωση να κάνει ανθρωποθυσία ο σατανιστής είναι εάν συμβαίνουν 2 πράγματα η να απελευθερώσει την μαγική οργή του μέσω της κατάρας ή να πρέπει να ξεφορτωθεί την απέχθεια του για ένα συγκεκριμένο άτομο.

Σε καμμία περίπτωση ο Σατανιστής δεν θα θυσιάσει ζώο ή παιδί! Για αιώνες οι προπαγανδιστές της Δεξιάς-μεριάς των θρησκειών κυρρήτανε οτι οι Διαβολιστές θυσιάζουν παιδιά και φιλήδονες παρθένες. Όταν κάποιος ακούει αυτές τις ιστορίες του έρχετε αμέσως η αμφιβολία για τις προκατελειμένες πηγές τους.

Υπάρχουν σοβαρές και λογικές αιτίες που οι Σατανιστές δεν εκτελούν τέτοιου είδους θυσίες. Ο άνθρωπος και το ζώο είναι θεότητες για τον Σατανιστή. Η αγνότερη μορφή της ζωτικής ύπαρξης είναι τα ζώα και τα παιδιά που δεν έχουν μεγαλώσει αρκετά τόσο όσο να μπορέζουν να πάνε ενάντια στις φυσικές τους επιθυμίες. Μπορούν να συναισθανθούν πράγματα που ένας μέσος ανήλικος δεν μπορεί. Έτσι ο Σατανιστής σέβετε αυτές τις υπάρξεις, και γνωρίζει οτι μπορεί να μάθει πολλά απο αυτούς τους φυσικούς μάγους.

Ο σατανιστής είναι γνώστης της παγκόσμιας συνήθειας του Agarthi, η θανάτωση του θεού. Εφώσον οι θεοί δημιουργούντε απο την μορφή του ανθρώπου – και ο μέσος άνθρωπος μισεί τον εαυτό του – το αναπόφεκτο πρέπει να συμβεί¨η θυσία του θεού που αντιπροσωπεύει τον εαυτό του. Ο Σατανιστής δεν μισεί τον εαυτό του, ούτε τους θεούς που ίσως διαλέξει, και ούτε επιθυμεί να καταστρέψει τον εαυτό του η οτιδήποτε τον περιβάλει! Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα θυσιάσει ποτέ πρόθυμα ένα ζώο ή ένα παιδί.

Η ερώτηση που αμέσως προκύπει είναι, «πως θεωρείτε η σωστή ανθρωποθυσία? Και ποιός έχει το δικαίωμα να κρίνει οτι πρέπει να γίνει μια ανθρωποθυσία? Η απάντηση είναι απλη. Ο οποιοσδήποτε σου φέρθηκε άσχημα – και ο οποιοσδήποτε προσπάθησε να σε βλάψει - και όποιος προκάλεσε σκόπιμα πρόβλημα και δυσκολίες σε σένα και στους δικούς σου. Εν συντομία, αυτός που σε βλάπτει ζητάει την κατάρα του.

Όταν ένα άτομο με την συμπεριφορά του, πρακτικά ζητάει την καταστροφή του, είναι ηθική υποχρέωση να τον καταστρέψεις. Όταν κάποιο άτομο διαλέγει κάποιον για να τα βάλει μαζί του τότε λανθασμένα αποκαλείτε «Σαδιστής». Στην πραγματικότητα αυτό το άτομο είναι ένας λανθασμένα καθοδηγημένος μαζοχιστής που δουλεύει προς την καταστροφή του. Η αιτία που ένα άτομο διαλέγει να σε χτυπίσει επειδή φοβάτε εσένα ή αυτό που υποστηρίζεις ή αγανακτεί για την χαρά σου. Γίνοντε ένα αδύναμο πεδίο όταν πετάς την κατάρα σου, και είναι ότι καλύτερο για μια ανθρωποθυσία.

Πολλές φορές είναι εύκολο να παραβλέψουμε το λάθος του θύματος της κατάρας σου, όταν κάποιος σκεφτεί πόσο «δυστηχισμένο» είναι αυτό το άτομο. Δέν είναι τόσο εύκολο να ιχνηλατηθούν τα επιζήμια που μας έχει κάνει ο ανταγωνιστής μας.


Η ιδανική θυσία ίσως είναι συναισθηματικά επίφοβη. Αλλά ποτέ δεν θα σου προκαλέσει βλάβη στην πνευματική σου γαλήνη ή την υποληψή σου. «πνευματικές ασθένειες», «ναυρικός κλονισμός», «αγχωτικές νευρώσεις», «αντιζιλία» κ.α. είναι κατάλληλες δικαιολογίες για ανεύθυνες ενέργειες. Αυτός ο άνθρωπος που λέει «πρέπει να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε» κάνει την ζωή μίζερη σε κάποιους που δεν αξίζουνε αυτήν την μιζέρια και αποτελεί έναν κοινωνικό καρκίνο.

Αυτοί οι απολογιστές για αυτούς τους λυσσασμένους ανθρώπους αξίζουν γρονθοκόπημα απο τα χέρια των θυμάτων τους.
Τα τρελόσκυλα καταστρεφοντε, και χρειάζοντε περισσότερα απο έναν άνθρωπο που λέει πχ. Και τί! – αυτός ο άνθρωπος είναι ανασφάλιστος, έτσι δεν μπορεί να με χτυπίσει. Αλλά η αλήθεια παραμένει – εάν του δοθεί η ευκαιρία θα σε καταστρέψει!
Έτσι έχεις το κάθε δίκιο (συμβολικά) να τους καταστρέψεις, και εάν η κατάρα σου προκαλέσει αληθινή εξόντωση, να χαροποιηθείς. Εάν η επιτυχία σου ή η χαράσου ενοχλεί έναν άνθρωπο – δεν του οφείλεις τίποτα! Εάν οι άνθρωποι γνωρίζανε τις συνέπειες των πράξεων τους, θα σκεφτόντουσαν διπλά!


Υπάρχουν πολλοί λόγοι, όπου οι Σατανιστές σέβονται τα ζώα και δεν καταφεύγουν σε ανθρωποθυσίες και θυσίες ζώων.

Η Εκκλησία του Σατανά αποθαρρύνει και την αυτοθυσία. :D :D
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 19, 2009, 19:01:45 από Nyx »
~Η αλήθεια είναι απλή και ο λόγος της ακόμα ποιο απλός.
~Όταν ο ήλιος πέφτει η Νύχτα σου αποκαλύπτει όλα όσα ο ήλιος σου έκρυβε.

Nyx7777

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 578
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Σατανισμός και ανθρωποθυσίες
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 19, 2009, 19:11:54 »

              --ΑΓΑΠΗΤΕ....ΑΔΕΛΦΕ...ΝΥΧ.....     ΤΟ    Μ Ο Ν Ο Π Α Τ Ι .....ΑΥΤΗΣ   ΤΗΣ   ΜΕΛΕΤΗΣ....ΚΑΙ   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ...

                                               ΠΕΡΑ  ....ΑΠΟ   ΤΗΝ   Δ Υ Ν Α Μ Η ...ΠΟΥ   Α Υ Τ Ο    Ε Κ Λ Υ Ε Ι ....

                                                                       ΩΣ     Δ Ι Ν Η .....ΣΥΝΘΕΣΗΣ    ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ.....

                                                         ΕΧΕΙ.....ΜΙΑ   ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ.....ΠΟΥ   ΠΟΛΛΟΙ.....Α Γ Ν Ο Ο Υ Ν ....


                                                                               Α  Ι  Χ  Μ  Α  Λ  Ω  Τ  Ι  Ζ  Ε  Ι  ....!!!!!

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Σατανισμός και ανθρωποθυσίες
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 20, 2009, 12:15:24 »
                                 ΕΧΕΙ.....ΜΙΑ   ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ.....ΠΟΥ   ΠΟΛΛΟΙ.....Α Γ Ν Ο Ο Υ Ν ....
                                                           Α  Ι  Χ  Μ  Α  Λ  Ω  Τ  Ι  Ζ  Ε  Ι  ....!!!!!

Η Κάρτα Ταρό του Διαβόλου, έχει αποτυπώσει την διαχρονική Σοφία, αυτής της Παγίδας, στον δρόμο κάθε Αναζητητή...

http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,320.15.html
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Σατανισμός και ανθρωποθυσίες
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 20, 2009, 12:56:46 »
Υπάρχουν πολλοί λόγοι, όπου οι Σατανιστές σέβονται τα ζώα και δεν καταφεύγουν σε ανθρωποθυσίες και θυσίες ζώων.

Η Εκκλησία του Σατανά αποθαρρύνει και την αυτοθυσία. :D :D

Καταρχήν, είναι σημαντικό να κατανοηθεί, πως δεν αναφερόμαστε στην ευρεία έννοια του Σατανισμού, αλλά αναφερόμαστε στην "Εκκλησία του Σατανά" που δημιούργησε ο Λαβέι, που ο ίδιος, έχει καταθέσει στο παρελθόν, πως η Αίρεσή του, είναι μια showbiz.

Ο Λαβέι, δημιούργησε ένα θρησκειολογικό μιξάρισμα και το ονόμασε Σατανισμό.  Στην δική του έκδοση Σατανισμού, για να μπορέσει να την νομιμοποιήσει στις ΗΠΑ, έπρεπε να έχει κάποιες αρχές, που είναι ΝΟΜΙΜΕΣ, δηλαδή, πως ρητά, "απαγορεύονται οι ανθρωποθυσίες και οι θυσίες ζώων". 

Αυτό ισχύει για όλες τις "Σκοτεινές" Νόμιμες οργανώσεις1, κυρίως στις ΗΠΑ, οι οποίες εξαναγκάζονται, να αναγράφουν ρητά, στο καταστατικό τους, πως απέχουν από κάθε είδους εγκληματικότητα.

'Εχουμε να κάνουμε λοιπόν, με Σατανιστές, ή Βαμπιριστές που δεν εγκληματούν ή δεν σκοτώνουν.   'Αρα δεν είναι αυθεντικοί Σατανιστές, απλά είναι ακόμα ένα χόμπυ που αποτυπώνει, την Αντίδραση κάποιων συνανθρώπων μας, σε ένα αρρωστημένο κατεστημένο, ιουδαιοχριστιανικών καταβολών, και σε ένα αποτυχημένο Δυτικό Κοινωνικό Σύστημα Ανθρωπιστικής και Πνευματικής Παιδείας.
______________________________________________________________________________________

1 π.χ. http://www.vampiretemple.com/

REQUIREMENTS FOR AFFILIATION

We are a secret society in that we will maintain absolute confidentiality regarding your membership as we do with all of our members.

At the same time, the Temple does not tolerate criminal activity by any member in any form. No crime. No physical blood drinking.

This is made clear in all of the Temple's communications and literature.

We also expect all members to behave in a legal and socially responsible manner. The Temple will remove from membership anyone who does not.

We want you to feel as comfortable and secure as possible with your membership in the Temple.

LIFETIME MEMBERSHIP

The Vampire Bible is the primary text of the Temple.
The Vampire Bible discusses the higher powers of the Vampire.

When you order an authorized copy of The Vampire Bible, you will have the option to accept a lifetime registered membership in the Temple.

This is available to anyone who agrees to
refrain from criminal activity
and from discussing the Temple with others.

There are no other requirements or obligations
and you do not need to ever reveal your membership to anyone.

And neither will we.

Once you have accepted lifetime registered membership,
you can then consider active membership.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 20, 2009, 13:10:35 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Σατανισμός και ανθρωποθυσίες
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 20, 2009, 22:36:31 »

    Διαβάζοντας την παράθεση για την επιλογή της ανθρωποθυσίας, του Lavey, οφείλω να ομολογήσω ότι φαίνεται να τα λέει πολύ καλά. Ο άνθρωπος όμως αυτός έχει μαύρα μεσάνυχτα από υψηλή Μαγεία και φυσικά, ούτε καν υποψιάζεται ότι υπάρχουν και τα Μεγάλα Μυστήρια, καθότι ο ίδιος είναι εγκλωβισμένος στην θεώρηση των μικρών μυστηρίων. Μάλιστα, η επιφανειακή του γνώση και η τόνωση του εγωισμού του όταν τα βάζει με τις αθλιότητες των ανοήτων μαγγανευτών, τον κάνει να νομίζει ότι υπερέχει όλων των ενασχολούμενων με την αρχαία επιστήμη. Το να συγκρίνεται κάποιος με ηλίθιους, φαίνεται ως πανέξυπνος, καλό για να τον ανεβάσει ψυχολογικά, καταστροφικό όμως για το εύκολο καβάλημα του καλαμιού.

    Στον στίχο του ποιητή, "θέλει αίμα για να ανθίσει το δέντρο της ελευθερίας", κρύβεται η μεγάλη αλήθεια της υψηλής Μαγείας. Η θυσία ενός ανθρώπου, δύναται να αντιστρέψει τον ρου της ιστορίας, δύναται να ανατρέψει ακλόνητα κατεστημένα, δύναται τέλος να διεγείρει ενέργειες, μπροστά στις οποίες ο σεισμός 10 ρίχτερ θα μοιάζει με ελαφρύ ρίγος. Αυτά βέβαια ο κάθε Λαβέι δεν δύναται να τα αντιληφθεί, καθώς είναι προσηλωμένος αποκλειστικά στις ενστικτώδεις ενέργειες, ισχυρές μεν, αλλά άχρηστες για τον μακρόκοσμο. Για δε τα ζώα που αναφέρεται συνεχίζοντας τις απρονοησίες του, αν είχε έστω και στοιχειωδώς μελετήσει και ασκηθεί στην πρακτική Μαγεία, θα γνώριζε ότι τα εγρηγορότα μόνο με αίμα συντηρούνται και αυξάνουν. Ο φίλτατος όμως Λαβέι, ως ένα άλλο θυμωμένο κολλεγιόπαιδο, στο μόνο που έχει ασκηθεί άριστα και κατέχει την τέχνη απόλυτα, είναι η μαγεία η της δια χειρός παλλομένης....

Ας είναι....
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Ορφέας

  • Διαχειριστής
  • ******
  • Μηνύματα: 1.717
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Σατανισμός και ανθρωποθυσίες
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 20, 2009, 22:45:01 »


Η Εκκλησία του Σατανά αποθαρρύνει τις θυσίες ανθρώπων και ζώων, όσοι υποστηρίζουν αυτού του είδους τις ποινικές/εγκληματικές δραστηρίοτητες, όπως επίσης και την χρήση ναρκωτικών ουσιών, δεν ανήκουν στην Εκκλησία του La Vey.

Η θέση της Εκκλησίας του Σατανά είναι ξεκάθαρη και περιγράφετε, στην Σατανική βίβλο με τίτλο "στην επιλογή της ανθρωποθυσίας", άρθρο το οποίο σας παραθέτω παρακάτω:


Παράθεση
Στην επιλογή της ανθρωποθυσίας.

Σε αντίθεση με τις εδραιωμένες αυτές μαγικές θεωρίες, η απελευθέρωση αυτής της δύναμης δεν είναι αποτέλεσμα της έγχυσης του αίματος, αλλά απο τους νεκρικούς σπασμούς του οργανισμού! Αυτή η απελευθέρωση της βιοηλεκτρικής ενέργειας είναι περίπου το ίδιο φαινόμενο που συμβαίνει κατα την διάρκεια έντονα εξυψωμένων συναισθημάτων όπως¨ο σεξουαλικός οργασμός, τυφλός θυμός, θανάσιμος τρόμος, πλήρη ψυχική θλίψη κ.α.



    Τον κακό του τον καιρό >:(
    Μια έστω και πρόχειρη μελέτη της θεουργίας των νεοπλατωνικών, αρκεί για να καταδείξει την παντελή άγνοια του Λαβέι και την συνεχή διαστρέβλωση που ποιεί σε κάθε του θέση.

Ας είναι....
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 20, 2009, 22:47:25 από Ορφέας »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού, και μας φιμώνουν να μην ενημερωθεί ο κόσμος. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. Εχουν ενημερωθεί παγκόσμια Πανεπιστήμια - Κυβερνήσεις https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Απ: Σατανισμός και ανθρωποθυσίες
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 20, 2009, 23:13:12 »
Η θυσία ενός ανθρώπου, δύναται να αντιστρέψει τον ρου της ιστορίας, δύναται να ανατρέψει ακλόνητα κατεστημένα, δύναται τέλος να διεγείρει ενέργειες, μπροστά στις οποίες ο σεισμός 10 ρίχτερ θα μοιάζει με ελαφρύ ρίγος.

Χωρίς την κατανόηση της Δύναμης της Αυτοθυσίας, η Πνευματική οδός είναι κλειστή για τον καθένα μας.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

ΣΕΡΑΠΙΣ

  • ΑΜΡΑ Σύμβουλος
  • *****
  • Μηνύματα: 492
  • Karma: 0
  • FR.M.T.S.G
    • Προφίλ
Απ: Σατανισμός και ανθρωποθυσίες
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 20, 2009, 23:35:33 »

 Ο φίλτατος όμως Λαβέι, ως ένα άλλο θυμωμένο κολλεγιόπαιδο, στο μόνο που έχει ασκηθεί άριστα και κατέχει την τέχνη απόλυτα, είναι η μαγεία η της δια χειρός παλλομένης....

Ας είναι....

Καλό  ;D :D ;D :D
Φαίνεται κατήχε τον ύψιστο βαθμό της χειροκρουσίας του βαθμού του, της κρούσης μετά παλμικών δονήσεων.....
Μάλλον αυτήν την τέχνη, την τέχνη του φανταστικού στοχου, την έκανε φιλοσοφία. Έτσι θα έφτανε και ο ίδιος σε σπασμούς όπως περιγράφει :D :D :D :D ;D ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 20, 2009, 23:41:37 από SERAPIS »
Per aspera ad astra

Kαζαντζακικός

  • Μηνύματα: 441
  • Karma: 0
    • Προφίλ
Απ: Σατανισμός και ανθρωποθυσίες
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 22, 2009, 02:41:24 »
η μαγεια της μαλα..ιας......

και αι συνεπειαι του αυνανισμου μετα απο καποια ηλικια....

χμ...

αδερφια ας μην ασχολουμεθα με αυνανιστες....

οι εποχες που για να πηδη..εις επρεπες να το παιζεις η σατανιστης η κνιτης εχουν παρελθει ανεπιστρεπτι....

εχουμε τοσο πλουτο για να μελετησουμε που ολα αυτα φανταζουν και λιγο αστεια αν μου επιτρεπεται...

αλλα.... ας ειναι....


Το μόνο πράγμα που φοβάμαι, είναι να μην γίνω μια αρμάδα που ξεκίνησε να σκίσει τον ωκεανό και τελικά βουλιάξει σε μια σπιτίσια σκάφη...