Αποστολέας Θέμα: Συμβουλος Εσωτερικής Φιλοσοφίας και Πυρηνικής Ψυχολογίας  (Αναγνώστηκε 147 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/pfbid0FFs69pMvRXUYHbRcJG18rDWYEfJtPbTMK4anA9ph31u1hKGd34VDAukLFb6rwjP5l

Επειδή μας το ζητήσατε εδώ και αρκετά χρόνια, ανοίγουμε την Εκπαίδευση μας, σε άξιες ψυχές, όλων των Μυστηρίων της Αρχαιότητας, μία γνώση που έχει ξηλωθεί από κάθε εισαγόμενη εσωτερική σχολή, για ευνόητους λόγους, που είναι να εμποδίσουν την ουσιαστική αφύπνιση του κόσμου, και να είναι ευκολο-διαχειριζόμενοι ως οικονομικοί σκλάβοι στα βίτσια κάθε οικονομικής ελίτ.

Λόγω του ότι το πνευματικό, νοητικό και συναισθηματικό χάος που ενυπάρχει εντός καταστρέφει τις κοινωνίες μας, μια και μας εχουν αφησει επίτηδες στα σκοτάδια, διότι δεν έχουν μπει σωστές πνευματικές βάσεις ούτε από τα σχολεία μας, αλλά ούτε και από διάφορες εκπαιδεύσεις συμβουλευτικής, ψυχολογίας, φιλοσοφίας, ή εσωτερισμού, θα προσφέρουμε σε κάθε άξια ψυχή, το πτυχίο του Εσωτερικού Συμβούλου - Πνευματικού Οδηγού, βάση των Αρχαίων Ελληνικών Μυστηρίων, ή καλύτερα της καρδιάς του Ελληνισμού, που ξεκλειδώνει και επιλύει όλα τα προβλήματα μας, είτε συναισθηματικής φύσης, είτε κοινωνικής.

Υπάρχει ένας βασικός χάρτης εκπαίδευσης της ψυχής, και ένα βασικό κλειδί της δημιουργίας, είτε εντός είτε συμπαντικά, είτε ψυχολογικά, είτε κοινωνικά, και αν δεν κατανοούμε την μητρική όπου κουμπώνουν και συνεργάζονται όλες οι ψυχές αλλά και οι υπο-προσωπικότητες μας, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε εποικοδομητικά και επιτυχημένα στη ζωή μας.

Αν δεν γνωρίζουμε τον σκοπό της ζωής μας, αλλά και πως να τον πραγματώσουμε επιτυχημένα δεν θα μπορέσουμε να φτάσουμε στον επιθυμητό στόχο, με αποτέλεσμα, και να στεναχωρηθούμε και να επαναλάβουμε το Μάθημα.

Ως ιδρυτές Εσωτερικής Μυητικής Σχολής Ελληνικών Μυστηρίων, (ισως και η μοναδική που υπάρχει παγκόσμια, μετά από 1700 χρονια πνευματικής υποδούλωσης, διότι οι υπόλοιπες ομάδες είναι είτε θρησκευτικές, είτε φιλοσοφικές), γνωρίζουμε τον δρόμο του Ηρωα - Ελληνα, και επειδή χρειάζονται πολλοί Ηρωες πλέον, να αναλάβουν ενεργό ρόλο, στην επικείμενη Πνευματική και Κοινωνική Επανάσταση, που θα επαναφέρει πίσω την φυσιολογική μας ζωή, έχουμε αποφασίσει να ανοίξουμε αυτή την εκπαίδευση σε εκλεκτές ψυχές, ως Σύμβουλοι Εσωτερικής Φιλοσοφίας και Πυρηνικής ψυχολογίας, ένας νέος κλάδος που έχουμε διαμορφώσει για να επιλύσουμε το πρόβλημα της ουσιαστικής αυτοεξέλιξης, αλλά και πνευματικής θεραπείας, γνωρίζοντας το χάρτη με στόχο την Ψυχική Αρμονία, την Αυτοπραγμάτωση και τη Ψυχική Ολοκλήρωση.

Η διαφορά ανάμεσα σε μια θρησκευτική σχολή, μία φιλοσοφική σχολή και μία μυητική σχολή, είναι πως η θρησκευτική σχολή σου μαθαίνει πως να επικαλείσαι φανταστικούς θεούς για να σε βοηθήσουν να λύσεις τα προβλήματα σου, η φιλοσοφική σχολή σου μαθαίνει να φιλοσοφείς και να αναλύεις θέματα της ζωής σου, ενώ η Μυητική Σχολή, σε καθιστά Ημίθεο - Ηρωα, πραγματικό Πνευματικό Οδηγό προς Αρωγή των συνανθρώπων σου, και φυσικά δίνοντας σου, την καθαρή γνώση, έχοντας πλέον την διάκριση ανάμεσα στην αλήθεια και το ψεύδος. Αυτή η κατανόηση είναι η μοναδική που βοηθάει στην Ψυχική Ανέλιξη και φέρνει τάξη στο χάος, αλλά και την ψυχική δύναμη για την επίτευξη των ιερών στόχων.

Τα Μαθήματα προσφέρονται στην προνομιακή τιμή των 300 ευρω, με εκπτωση γιατι το πρόγραμμα κοστολογείται στα 800 ευρω. Οσοι ενδιαφέρεστε για την Εκπαίδευση των Πνευματικά Ελίτ, και θεωρείτε πως έχετε μία Αποστολή να επιτελέσετε, μπορείτε να στείλετε προσωπικό μήνυμα για να δηλώσετε την συμμετοχή σας, διότι όπως καταλαβαίνετε ο χρόνος και οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Απευθυνόμαστε σε Αξιες Ψυχές, που γνωρίζουν πως είναι γεννημένοι για σοβαρά κοινωνικά έργα, και επιζητούν να λάβουν μέρος επιτυχημένα, στην Επικείμενη Κοινωνική Αλλαγή, βοηθώντας ουσιαστικά τους συνανθρώπους τους, ως Σύμβουλοι ζωής με γνώμονα την Ελληνική Σοφία.

Ο Καποδίστριας για να βοηθήσει την Ελλάδα, ήταν ένας Μυημένος, παρότι δεν ήταν μυημένος σε αυθεντική ελληνική μυητική σχολή, αλλά βασιζόταν σε Ελληνικά Ιδεώδη, και ετσι κατάφερε να αντλήσει την ψυχική δύναμη για τον ρόλο του.

Φανταστείτε πόση μεγαλύτερη δύναμη θα έχει το Εργο του κάθε Ελληνα Ηρωα όταν η εκπαίδευση που θα λάβει, θα ειναι κλασης ανώτερη από αυτη που έλαβε ο Καποδίστριας, ή ακόμα και ο Μεγας Αλεξανδρος από τον Μυητή του τον Αριστοτέλη, και αν αφυπνιστούν περισσότερες Ελληνικές Ψυχές στη χώρα, φέροντας αυτη την Ιερή Επίγνωση εντός, πόσο πιο γρήγορα θα γίνει η Αλλαγή που όλοι επιζητούμε?

Για αυτο το λόγο αυτη η Παιδεία είναι ανεκτίμητης αξίας, γιατί σε καθιστά πλήρως Αφυπνισμένο και Διαχειριστή του παιχνιδιού της ζωής... και όταν γνωρίζουμε τους κανόνες, η Νίκη είναι πάντα σίγουρη και σύντομη.

Ο καθένας όμως χρειάζεται να συμβάλλει από την μεριά του με την αφύπνιση του, και διαχέοντας το Φως του, στους υπόλοιπους. Αυτο ειναι και το Μυητικό Εργο της Ζωής...

Προσφέροντας αυτή την Ουσιαστική Παιδεία, ευχόμαστε να βοηθήσουμε στην επικείμενη αφύπνιση και κοινωνική αλλαγή πιο δραστικά, διότι χρειάζεται προσωπική συμβουλευτική έτσι ώστε να ξεκλειδώσει ο εσωτερικός χρυσός της ψυχής μας.... και φυσικά πρόκειται για προσωποκεντρική εκπαίδευση, που προσαρμόζεται στις ψυχικές ανάγκες του καθενός. Μετά την κατανόηση, των βασικών αρχών, της ύπαρξης και της ψυχής, τα πάντα είναι εφικτά...

Στείλτε μηνυμα sms ή viber 6974369608 για να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα εκπαίδευσης, οι θέσεις ειναι περιορισμένες, λόγω προσωποκεντρικής εκπαίδευσης.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 18, 2024, 22:34:57 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/