Αποστολέας Θέμα: Εχουν σκοτώσει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο και ακόμα να ξυπνήσουμε...  (Αναγνώστηκε 1240 φορές)

Rose

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 6.610
  • Karma: 7
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
    • E-mail
Η κατάσταση στο χώρο Υγείας είναι ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ. Σκοτώνουν συνεχώς και ανενόχλητοι τον κόσμο για τα φράγκα... Χορηγούν σε μικρά παιδάκια, αντινεοπλασματικούς παράγοντες, όταν δεν έχουν καρκίνο, για σκλήρυνση κατά πλάκας, για ρευματοειδή αρθρίτιτιδα, για νόσο Κρον, Sjogren για διάφορα αυτόανοσα, που λύνονται με μια απλή ενδυνάμωση και αποτοξίνωση του οργανισμού, και ακόμα να ξεσηκωθεί ο κόσμος, και να κλείσουμε ισόβια όλους αυτούς τους εγκληματίες, που έχουν το θράσος να αποκαλούν τον εαυτό τους θεραπευτή.

Πόσο πραγματικά, επιστημονική ασχετοσύνη υπάρχει στην χώρα, που μας σκοτώνουν και δεν μπορούμε να έχουμε άποψη και να αντιδράσουμε?

Εχουν σκοτώσει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο και ακόμα να ξυπνήσουμε από τον Επιστημονικό Μεσαίωνα που μας έριξαν, πλασάροντας επικίνδυνους δολοφόνους ως θεραπευτές.

Δεν έχουμε την νοημοσύνη να κοιτάξουμε τα φάρμακα που χορηγούν, να τα γκουγκλάρουμε να δουμε αν είναι επικίνδυνα και σαν πρόβατα ακολουθούμε τον κάθε τυχάρπαστο των φαρμακευτικών να μας χορηγεί δήθεν θεραπείες?

Το ωραίο που ακούω συχνά... Είναι φίλος μου ο γιατρός, δεν θα ήθελε το κακό μου. Ελεος πια, ακόμα να καταλάβουμε πως ο γιατρός είναι πωλητής φαρμακευτικών αμόρφωτος να θεραπεύει?

Ευτυχώς κάποιοι γιατροί, έχουν την ηθική τώρα τελευταία, και ενημερώνουν πως τα φαρμάκια που χορηγούν δεν θεραπεύουν. Τότε τι στο καλό, μας το παίζουν θεραπευτές? Το λιγότερο ηθικό που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να παραιτηθούν και να πάνε σπίτια τους, πριν δολοφονήσουν και άλλους συνανθρώπους τους.

https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/865109830328516?pnref=story
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/