Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Rose

Σελίδες: [1] 2 3 ... 105
1
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/pfbid0FFs69pMvRXUYHbRcJG18rDWYEfJtPbTMK4anA9ph31u1hKGd34VDAukLFb6rwjP5l

Επειδή μας το ζητήσατε εδώ και αρκετά χρόνια, ανοίγουμε την Εκπαίδευση μας, σε άξιες ψυχές, όλων των Μυστηρίων της Αρχαιότητας, μία γνώση που έχει ξηλωθεί από κάθε εισαγόμενη εσωτερική σχολή, για ευνόητους λόγους, που είναι να εμποδίσουν την ουσιαστική αφύπνιση του κόσμου, και να είναι ευκολο-διαχειριζόμενοι ως οικονομικοί σκλάβοι στα βίτσια κάθε οικονομικής ελίτ.

Λόγω του ότι το πνευματικό, νοητικό και συναισθηματικό χάος που ενυπάρχει εντός καταστρέφει τις κοινωνίες μας, μια και μας εχουν αφησει επίτηδες στα σκοτάδια, διότι δεν έχουν μπει σωστές πνευματικές βάσεις ούτε από τα σχολεία μας, αλλά ούτε και από διάφορες εκπαιδεύσεις συμβουλευτικής, ψυχολογίας, φιλοσοφίας, ή εσωτερισμού, θα προσφέρουμε σε κάθε άξια ψυχή, το πτυχίο του Εσωτερικού Συμβούλου - Πνευματικού Οδηγού, βάση των Αρχαίων Ελληνικών Μυστηρίων, ή καλύτερα της καρδιάς του Ελληνισμού, που ξεκλειδώνει και επιλύει όλα τα προβλήματα μας, είτε συναισθηματικής φύσης, είτε κοινωνικής.

Υπάρχει ένας βασικός χάρτης εκπαίδευσης της ψυχής, και ένα βασικό κλειδί της δημιουργίας, είτε εντός είτε συμπαντικά, είτε ψυχολογικά, είτε κοινωνικά, και αν δεν κατανοούμε την μητρική όπου κουμπώνουν και συνεργάζονται όλες οι ψυχές αλλά και οι υπο-προσωπικότητες μας, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε εποικοδομητικά και επιτυχημένα στη ζωή μας.

Αν δεν γνωρίζουμε τον σκοπό της ζωής μας, αλλά και πως να τον πραγματώσουμε επιτυχημένα δεν θα μπορέσουμε να φτάσουμε στον επιθυμητό στόχο, με αποτέλεσμα, και να στεναχωρηθούμε και να επαναλάβουμε το Μάθημα.

Ως ιδρυτές Εσωτερικής Μυητικής Σχολής Ελληνικών Μυστηρίων, (ισως και η μοναδική που υπάρχει παγκόσμια, μετά από 1700 χρονια πνευματικής υποδούλωσης, διότι οι υπόλοιπες ομάδες είναι είτε θρησκευτικές, είτε φιλοσοφικές), γνωρίζουμε τον δρόμο του Ηρωα - Ελληνα, και επειδή χρειάζονται πολλοί Ηρωες πλέον, να αναλάβουν ενεργό ρόλο, στην επικείμενη Πνευματική και Κοινωνική Επανάσταση, που θα επαναφέρει πίσω την φυσιολογική μας ζωή, έχουμε αποφασίσει να ανοίξουμε αυτή την εκπαίδευση σε εκλεκτές ψυχές, ως Σύμβουλοι Εσωτερικής Φιλοσοφίας και Πυρηνικής ψυχολογίας, ένας νέος κλάδος που έχουμε διαμορφώσει για να επιλύσουμε το πρόβλημα της ουσιαστικής αυτοεξέλιξης, αλλά και πνευματικής θεραπείας, γνωρίζοντας το χάρτη με στόχο την Ψυχική Αρμονία, την Αυτοπραγμάτωση και τη Ψυχική Ολοκλήρωση.

Η διαφορά ανάμεσα σε μια θρησκευτική σχολή, μία φιλοσοφική σχολή και μία μυητική σχολή, είναι πως η θρησκευτική σχολή σου μαθαίνει πως να επικαλείσαι φανταστικούς θεούς για να σε βοηθήσουν να λύσεις τα προβλήματα σου, η φιλοσοφική σχολή σου μαθαίνει να φιλοσοφείς και να αναλύεις θέματα της ζωής σου, ενώ η Μυητική Σχολή, σε καθιστά Ημίθεο - Ηρωα, πραγματικό Πνευματικό Οδηγό προς Αρωγή των συνανθρώπων σου, και φυσικά δίνοντας σου, την καθαρή γνώση, έχοντας πλέον την διάκριση ανάμεσα στην αλήθεια και το ψεύδος. Αυτή η κατανόηση είναι η μοναδική που βοηθάει στην Ψυχική Ανέλιξη και φέρνει τάξη στο χάος, αλλά και την ψυχική δύναμη για την επίτευξη των ιερών στόχων.

Τα Μαθήματα προσφέρονται στην προνομιακή τιμή των 300 ευρω, με εκπτωση γιατι το πρόγραμμα κοστολογείται στα 800 ευρω. Οσοι ενδιαφέρεστε για την Εκπαίδευση των Πνευματικά Ελίτ, και θεωρείτε πως έχετε μία Αποστολή να επιτελέσετε, μπορείτε να στείλετε προσωπικό μήνυμα για να δηλώσετε την συμμετοχή σας, διότι όπως καταλαβαίνετε ο χρόνος και οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Απευθυνόμαστε σε Αξιες Ψυχές, που γνωρίζουν πως είναι γεννημένοι για σοβαρά κοινωνικά έργα, και επιζητούν να λάβουν μέρος επιτυχημένα, στην Επικείμενη Κοινωνική Αλλαγή, βοηθώντας ουσιαστικά τους συνανθρώπους τους, ως Σύμβουλοι ζωής με γνώμονα την Ελληνική Σοφία.

Ο Καποδίστριας για να βοηθήσει την Ελλάδα, ήταν ένας Μυημένος, παρότι δεν ήταν μυημένος σε αυθεντική ελληνική μυητική σχολή, αλλά βασιζόταν σε Ελληνικά Ιδεώδη, και ετσι κατάφερε να αντλήσει την ψυχική δύναμη για τον ρόλο του.

Φανταστείτε πόση μεγαλύτερη δύναμη θα έχει το Εργο του κάθε Ελληνα Ηρωα όταν η εκπαίδευση που θα λάβει, θα ειναι κλασης ανώτερη από αυτη που έλαβε ο Καποδίστριας, ή ακόμα και ο Μεγας Αλεξανδρος από τον Μυητή του τον Αριστοτέλη, και αν αφυπνιστούν περισσότερες Ελληνικές Ψυχές στη χώρα, φέροντας αυτη την Ιερή Επίγνωση εντός, πόσο πιο γρήγορα θα γίνει η Αλλαγή που όλοι επιζητούμε?

Για αυτο το λόγο αυτη η Παιδεία είναι ανεκτίμητης αξίας, γιατί σε καθιστά πλήρως Αφυπνισμένο και Διαχειριστή του παιχνιδιού της ζωής... και όταν γνωρίζουμε τους κανόνες, η Νίκη είναι πάντα σίγουρη και σύντομη.

Ο καθένας όμως χρειάζεται να συμβάλλει από την μεριά του με την αφύπνιση του, και διαχέοντας το Φως του, στους υπόλοιπους. Αυτο ειναι και το Μυητικό Εργο της Ζωής...

Προσφέροντας αυτή την Ουσιαστική Παιδεία, ευχόμαστε να βοηθήσουμε στην επικείμενη αφύπνιση και κοινωνική αλλαγή πιο δραστικά, διότι χρειάζεται προσωπική συμβουλευτική έτσι ώστε να ξεκλειδώσει ο εσωτερικός χρυσός της ψυχής μας.... και φυσικά πρόκειται για προσωποκεντρική εκπαίδευση, που προσαρμόζεται στις ψυχικές ανάγκες του καθενός. Μετά την κατανόηση, των βασικών αρχών, της ύπαρξης και της ψυχής, τα πάντα είναι εφικτά...

Στείλτε μηνυμα sms ή viber 6974369608 για να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα εκπαίδευσης, οι θέσεις ειναι περιορισμένες, λόγω προσωποκεντρικής εκπαίδευσης.

2
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/pfbid0WBTrGAPcgaSns5y6nK2t79bJALsLUAbHktdDyAJ49pxA6MXfFYrSbJFK9iigPm91l

Ο Ροδόκηπος προσφέρει τα Μυστικά της Χειρώνειας Ιασης, είτε για την Οικογένεια μας, είτε ως Σύμβουλος Υγείας και Πνευματικότητας.

https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/pfbid07jTgTxSWfLyqeXtHsHJBR5NjrdVZtWBcWox9kFLW5nHBoMGMT8knnpwn8fuCM5vFl

Αγαπητοί φιλοι, ειχα δημοσιεύσει για τα Μυστικα της Χειρώνιας Ιασης και επειδη με ρωταει ο κοσμος τι ειναι, αφορά Εναλλακτικους Θεραπευτές, και Συμβατικους Γιατρους Εναλλακτικής Προσέγγισης.

Επειδη μας το ζητήσατε αρκετές φορές στο παρελθόν, θα βοηθήσουμε να παραδοθούν τα θεραπευτικά πρωτόκολα του Ροδοκηπου, μεσα από ένα Νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που εχουμε ξεκινησει, να διαδώσουμε την θεραπευτική Γνώση και Εμπειρία που αποκτήσαμε τα τελευταια 12 χρονια για να βοηθήσουμε να σωθει περισσότερος κοσμος.

Οσοι Εναλλακτικοι θεραπευτές, ή Γιατροί Φυσικής προσέγγισης, ενδιαφερεστε, να επικοινωνήσετε Αμεσα, να δηλωσετε συμμετοχή γιατι το πρόγραμμα κοστίζει 1800 ευρω και το παρέχουμε για λίγες μόνο μερες, στη φιλικη τιμη των 500 ευρώ, όπου συμπεριλαμβάνει γνώσεις για την ιαση μας σε πνευματικό, νοητικο, συναισθηματικο και σωματικο επιπεδο, βαση την Σοφία της Αρχαιας Ελλάδας.

Ο Χειρωνας ειναι Δάσκαλος Ηρωων και Θεραπευτών, γνωρίζει την ιαση σωματος και ψυχής, και αυτο το υψηλο επίπεδο γνώσεων χρειαζεται να ξαναδοθεί στο χώρο της Υγείας για να σωθουν οι ασθενεις από τις παρενέργειες των χημικών φαρμάκων, μια και θεραπευμένοι πλεον δεν θα χρειαζονται να λαμβάνουν φαρμακα.

Το Χειρώνειο θεραπευτικο πρωτόκολο του Ροδοκηπου διασώζει, και ο ασθενης ειναι πλεον αφαρμακος, και απολυτως απαλλαγμένος από χρονιες παθήσεις...

Ελατε οσοι θελετε να συνεργαστουμε να σωθει ο κοσμος γυρω μας που εχει νοσησει αδικα και υποφέρει άδικα, ενω υπαρχουν πλεον θεραπευτικες λύσεις.

Πρωτοστατούμε παγκόσμια στην ερευνα μας... Δειχνουμε τον δρόμο στην Φυσική Ιαση, και στην καταργηση σχεδον ολων των ασθενειων, δια της Ελληνικής Σοφίας και της Σοφίας της Mητέρας Φύσης.

Στείλτε μηνυμα sms ή viber 6974369608 για να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα εκπαίδευσης, οι θέσεις ειναι περιορισμένες, λόγω προσωποκεντρικής εκπαίδευσης.

3
Η Χειρώνια Ιαση και ο Ελληνικός Ηρωισμός

σημαντικές θεμελιώδεις Αρχές για την Διάσωση της Ανθρωπότητας

4
https://www.politeianet.gr/books/9789604211258-ashcroft-nowicki-dolores-archetupo-i-magiki-chrisi-tis-skepsis-133731?gclid=Cj0KCQjwz6ShBhCMARIsAH9A0qXOOMnKsrco0GHMBe185eNC3wtc54KFAmsPqef7U-bXD2AeYOXk29gaAuoEEALw_wcB

Η ΜΑΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ
ΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ
   
ASHCROFT-NOWICKI DOLORES, BRENNAN HERBIE

Το βιβλίο Η Μαγική Χρήση της Σκέψης αποτελεί τη μοναδική παρουσίαση δημόσια μιας θεμελιώδους απόκρυφης τεχνικής. Στις σελίδες του δυο κορυφαίοι ερευνητές της μαγικής παράδοσης παρουσιάζουν βήμα προς βήμα πανάρχαια μυστικά, οδηγίες και ασκήσεις, αποτέλεσμα έρευνας δεκαετιών που παρέμεναν αδημοσίευτες μέχρι τώρα. Πρόκειται για μια δοκιμασμένη μέθοδο πρακτικής μαγείας που με βασικό στοιχείο την ηθελημένη χρήση σκεπτομορφών, μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή σας, τόσο στο καθημερινό όσο και στο πνευματικό επίπεδο. (...) Θα μάθετε (...) για την αληθινή φύση της πραγματικότητας όπως μας αποκαλύπτεται από την Αρχαία Σοφία και τη Σύγχρονη Κβαντική Φυσική. Για τη φύση του Αστρικού Πεδίου και τη σχέση του με καθετί που εκδηλώνεται στον Υλικό Κόσμο που ζούμε. Τέλος, η πιο θεαματική πλευρά του βιβλίου είναι οι οδηγίες που δίνονται για την εκτέλεση του θρυλικού αλχημικού πειράματος: τη δημιουργία του homunculus, μιας έμβιας μορφής, η οποία μπορεί να διατηρηθεί για αρκετές ώρες. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

5
Τα παιδιά της ΡΕΑΣ, έχουν Αφυπνιστεί και θα αντιμετωπίσουν τους Αποστάτες της ΡΕΑΣ,
θα αλλάξουν τα ΦΩΤΑ στο Παγκόσμιο Σύστημα... Παιδείας, Υγείας και Κοινωνίας,
διασώζοντας πρώτιστα την χωρα ΦΩΤΟΣ Ελλάς και όλα τα παιδιά της.

Προσεχώς όλη η Εκπαιδεύση και το Σχέδιο Δρασης. Η Λύση έχει ήδη δωθει,
μένει μόνο η Μαζική Ενημερωση και Υλοποίηση, του Ιερού Σχεδίου, διάσωσης όλης της Υπαρξης.

Ο κύβος ερρίφθη για την Διάσωση όλων...

6
Θρησκεία και Κοινωνία / H Απατη του Αγίου Φωτος
« στις: Απριλίου 19, 2022, 12:33:20 »
Αποκάλυψη - Έτσι ανάβει το Άγιο Φως. (α' μέρος)
https://www.youtube.com/watch?v=kMbkz8h19oc

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - "Εγώ ανάβω το Άγιο Φως" (β' μέρος)
https://www.youtube.com/watch?v=N--IvVLT9M8

7
Γενικές πληροφορίες για την ΑΜΡΑ / Νέος Κύκλος ΑΜΡΑ
« στις: Φεβρουαρίου 19, 2022, 23:00:59 »
Nέος Κύκλος Φωτός και Ψυχικών Μαθημάτων ξεκινάει σύντομα

Η Σχολή των Ημίθεων, καλεί τις εκλεκτές ψυχές, για να πάρουν τα πτυχία τους, μέσω της οποίας νέας παιδείας, θα μπορούν να Συν-δημιουργήσουν τις Παραδείσιες και Ελεύθερες Κοινωνίες του Μέλλοντος... H Συμμετοχή είναι Δωρεάν, και μπορούν να συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν ηθική, κοινωφελή συνείδηση, καθώς επίσης αναζητούν την Αλήθεια Αδογμάτιστα... για την εφαρμογή του Συλλογικού Οφέλους.

Στείλτε email στο info@amra.gr, ή στο viber (6974369608) για να δηλώσετε την συμμετοχή σας, και να ενημερωθείτε.

8
Η σπίθα της Αναγέννησης θα φέρει την Νέα Ελπίδα...

Mετά τα βαθιά σκοτάδια, πάντα έρχεται το Λαμπερό Φως... Μετά τη Μαφία έρχεται η Ελευθερία.... Ολα Μαθήματα της Ψυχής...

Η Τελική Αναμέτρηση ανάμεσα στο καλό και στο κακό γίνεται στην χώρα Φωτός "Ελλάς". Κάλεσμα προς άπαντες "Ελληνες" να βοηθήσουν.

Η ΡΕΑ στην Αρχαία Ελληνική Κοσμογονία είναι η Μητέρα του Σύμπαντος Κόσμου, είναι η Μητρική, κατά μία έννοια όπου όλα τα ψυχάκια και η ζωή συνδέονται... είναι η Μητερα Φύση, ή η Παν-αγία Ιδεολογικά, η Πνευματική Οδηγός των Πάντων...

Ο Θεός του Συμπαντος μας δεν είναι άνδρας αλλά Γυναίκα... που δεν είναι θεός, ειναι Μητέρα... Ο Πατέρας Ουρανός είναι εκτός χρόνου, ή μετά τον Κρόνο, (βλέπε ηλιακό μας σύστημα), η ΡΕΑ αντιστοιχεί στον Κρόνο, είναι η Βάση του Κόσμου μας, πέρα από τον Κρόνο δεν υπάρχει χρόνος, και ο Ουρανός με το θείο σπέρμα (υπερσυνείδηση) ειναι μετά τον χρόνο... (ορφικά μυστήρια)

Με άλλα λόγια το συμπαν μας είναι θηλυκο, μία Μήτρα που γεννάει ζωή και φροντίζει όλες τις υπάρξεις προς εξέλιξη...

Η Σφαίρα του Κρόνου, έχει παρεξηγηθεί, διότι ειναι μια σκληρή διαδικασία κρίσης, και αυτοκριτικής, εκεί ουσιαστικά διαχωρίζεται το καλό από το κακό, και κάποιοι αποστάτες, Κρόνιοι όπως κάποιοι τους ονομάζουν γιατι δημιουργούν ενα υποδουλωτικό συστημα, είναι αποστάτες της ΡΕΑΣ (Σύστημα επιβίωσης και εξέλιξης), που είναι η Θεά - Κυρίαρχη της Σφαίρας...

Ο Κρόνος αντιστοιχεί στον Αιγόκερω, και κάτι που δεν γνωρίζουν οι Ελληνες είναι πως η Ελλάδα ειναι Αιγόκερως - αγριοκάτσικο, δεν υποδουλώνεται εύκολα... κυοφορεί το ιδεολογικό σύστημα πάνω στο οποίο λειτουργεί ο πλανήτης... Ομως αυτό που συνέβει είναι πως αποστάτες της ΡΕΑΣ, έριξαν την χώρα Φωτός Ελλάς σε ένα σκοτάδι για εκατοντάδες χρόνια και έτσι όλη η Ανθρωπότητα ταλαιπωρείται.

Το Εργο του Ροδόκηπου και της Νέμεσις, είναι αφιερωμένο στην αποκατάσταση της θηλυκής αρχής, έτσι ώστε ολα τα παιδια της ΡΕΑΣ - Μητερας Φυσης - Παν-αγίας - Παν-Γαίας, να ειναι προστατευμένα και φροντισμένα, αλλά ταυτόχρονα να κυνηγηθούν οι αποστάτες... που υποδουλώνουν και τυραννούνε στην κυριολεξία τα παιδια της ΡΕΑΣ... όλες τις υπάρξεις στο πλανητη Γη, στην προκειμένη περίπτωση.

Οταν οι γυναίκες ασχοληθούν ουσιαστικά και μητρικά με την Κοινωνική Προνοιακή Πολιτική να νοικοκυρέψουν τις χωρες τους και τις κοινωνίες τους, και τα αρσενικά αναλάβουν τους Ηρωικούς - Ιπποτικούς τους ρόλους να αγωνιστούν για την διασωση της Κοινωνίας τους, τότε οι δυο ρόλοι θα βρουν την ορθή τους χρηστική και χρήσιμη θέση υγιούς συνύπαρξης μέσα στην δημιουργία...

Οσοι ειναι αποστάτες της ΡΕΑΣ, εξυπηρετούν ένα σύστημα, Μαφίας και Διαφθοράς που καταστρέφει τη Ζωή και δημιουργεί εκμεταλλευόμενους σκλάβους. Είτε είναι συνειδητοί είτε ασυνείδητοι, πρέπει να κατανοήσουν τι κάνουν και να σταματήσουν άμεσα, με την παραίτηση τους, γιατί πλέον το παιχνίδι θα σκληρύνει για τους αποστάτες...

Οι Μαφίες θα κυνηγηθούν, ο κόσμος θα ξυπνήσει... Αυτή είναι η Αληθινή Αποκάλυψη.

Οι αποστάτες τρέμουν τη ΡΕΑ, μόλις εμφανιστεί, εξαφανίζονται... όπως τα βαμπίρια τρέμουν το ΦΩΣ... Τρέμουν την Κρίση της Νέμεσις, διότι τότε θα πληρώσουν για τα εγκλήματα τους...

Ολα εδώ πληρώνονται το Συμπαν κάνει τα λογιστικά του και αποδίδει δικαιοσύνη... Τα καρκινικά κύτταρα πρέπει να καθαριστούν, για να επιβιώσει ο οργανισμός...

Η ΡΕΑ επιζητά λεμφοκύτταρα να καθαρίσει το Αυτοάνοσο της Ανθρωπότητας. Και έτσι η Μυητική Διαδικασία εξέλιξης όλων ξεκινά... μέσα από την μάχη με τους αποστάτες.

Χωρίς δυνατά Πνευματικά Κλειδιά που είναι η ΡΕΑ - Το Ιερό Ρόδο - Το Οραμα του Ρόδου, το Δισκοπότηρο, για το οποίο αγωνίζεται κάθε Αληθινός Ιππότης, και τη Νέμεσις που είναι υπεράνω όλων των θεών και ανθρώπων και ουσιαστικά είναι μια άλλη ακτίνα πάλι της ΡΕΑΣ-Κρόνος, όπου φέρνει την Δικαιοσύνη το Κάρμα για κάθε καλό και κακό... χωρίς την επίκληση και κατανόηση αυτών των Ιερών Αρχαίων Ελληνικών Εννοιών.. κανένας κόσμος μας δεν σώζεται... και οι αποστάτες της ΡΕΑΣ θα βαμπιρίζουν αέναα πάνω στους Λαούς... γιατί ο κόσμος δεν έχει την κατανόηση τι συμβαίνει.

Πιο απλοϊκά δεν μπορούμε να τα πούμε, ποιο ειναι το πρόβλημα και πως λύνεται... Η Ψυχή κατανοεί μέσα από ψυχολογικούς Μύθους, με συναισθήματα και εικόνες... Εξαγνίζοντας την Πνευματικότητα μας, με την κατανόηση, αποκτάμαι την ψυχική δυναμη να Νικήσουμε την Πάλη ανάμεσα στο Καλό και το κακό, και να σωθεί επιτέλους ολη η υπαρξη.

Επίσης δεν καταλαβαίνει ο κόσμος πως θα δεν θα μας σώσει κανείς θεός, αλλά δικό μας ειναι το παιχνίδι... της διάσωσης μας, και μαθητεύουμε από την εμπειρία... τα θεία, ή πνευματικά κλειδιά, ή botakia του μάτριξ της δημιουργίας, είναι εκεί να τα επικαλούμαστε για να λειτουργούν μέσα από εμάς... Αν δεν τα καλέσουμε, και αν δεν καταλάβουμε τι ειναι και ποια ειναι η χρήση τους στην διάσωση μας, δεν πρόκειται να πετύχουμε τίποτα με ένα πνευματικό και νοητικό χάος...

Το πρώτο που έκαναν λοιπόν οι αποστάτες της ΡΕΑΣ, ειναι να κρύψουν τα πνευματικά κλειδιά - μυστικά - μυστήρια της ζωής, τη ΓΝΩΣΗ, και έτσι να κυριαρχούν και να υποδουλώνουν ψυχές και ζωές... Να αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε σιγά σιγά τι εχει παιχτεί... για να προετοιμαστούμε για την τελική μάχη... και απομάκρυνση τους από εξουσιαστικές θεσεις στις κοινωνίες μας... και τότε θα έχουμε ελευθερωθεί.

Ο Ελληνικός Ηρωισμός αλλά και η Μαφία, ειναι ελληνικά προιόντα, και το καλό και το κακό στη χώρα μας γεννήθηκαν γιατί χρειάζεται να έχεις μία νοημοσύνη να κάνεις συνειδητά κακό, αλλά σίγουρα όσοι κάνουν κακό δεν έχουν Ελληνική Φωτισμένη Ψυχή.

Οπως είπαμε είναι τα παιδιά της ΡΕΑΣ (σύστημα επιβίωσης και εξέλιξης) και οι αποστάτες της ΡΕΑΣ (σύστημα υποδούλωσης - καταστροφής της ζωής και της ψυχής), που έρχονται σε τελική αναμέτρηση, για το αν σωθεί ή καταστραφεί η ζωή-ύπαρξη στον Πλανήτη ΓΑΙΑ.

Aυτό που οι Μαφίες τρέμουν στην κυριολεξία είναι την Αφύπνιση του Κόσμου, να καταλάβει όλος ο κόσμος τι κρύβεται από πίσω και ως Οικονομικές, Φαρμακευτικές Εγκληματικές Μαφίες, αλλά και ως πνευματικά όντα του σκότους (αποστάτες της ΡΕΑΣ) όπως είπαμε, δαιμονισμένοι που προσπαθούν να κυριαρχήσουν, να υποδουλώσουν, να εκμεταλλευτούν, ή ακόμα να δολοφονήσουν ανυποψίαστους συνανθρώπους μας.

Πάρτε την Γνωση, κατανοήστε τα, και απλώστε τα να μάθει όλος ο κόσμος την Αλήθεια... και να προετοιμαστεί για την Τελική Αναμέτρηση... Αυτός ειναι ο Μοναδικός τρόπος να σωθούμε, πρέπει να κατανοήσουμε ολο το πρόβλημα στη ρίζα του, αλλά και τη λύση του που ήδη εχει δωθεί... όπως πολλές φορές τα έχουμε πει ηδη... Ας μπουμε λοιπόν σε μία νέα διαδικασία μαζικής κατανόησης...

Εύχομαι τώρα να γίνεται πιο κατανοητό για ποιο λόγο, όλες οι μαφίες παγκόσμια προσπαθούν να καταστρέψουν τον Ελληνισμο - Διαφωτισμό, και να μην αφήσουν τον κόσμο να γνωρίζει τα Μυστήρια της Αρχαίας Ελλάδας... που κυνηγήθηκαν οικτρα και καταστράφηκαν από τον εβραιομεσιανισμό (αβρααμισμος = μαύρη μαγεία).

Κλείνοντας το Ελληνικό ΦΩΣ, απομακρύνοντας την Ελληνική Γνώση και την Αληθινή Χρηστότητα, από την ίδια την Ελλάδα, έριξαν σε βαθύ σκοτάδι όλη την Ανθρωπότητα...

Τελική αναμέτρηση λοιπόν (Πλούτωνας στον Υδροχόο) ανάμεσα στον Ελληνικό Ηρωισμό - Χρηστότητα και στις φαρμακερές μαφίες... που δηλητηριάζουν και δολοφονούν και την Ελλάδα και την Ανθρωπότητα...

9
Ο Ιρλανδός Dr Gerard Waters αρνείται να χορηγήσει πειραματικά εμβoλια ή τεστ για Cοvίd
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=142055868118449&id=100069421080975

https://www.sportime.gr/extratime/koinonia/koronoios-emvolia-panepistimiaki-ne-stin-epilogi-ochi-ston-ipochreotiko-emvoliasmo/

Κορονοϊός Εμβόλια – Πανεπιστημιακοί: «Ναι στην επιλογή όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό»
Βαγγέλης Λάσκαρης • 26/09/2021 - 17:23

Αφού παρατίθεται η άλλη όψη του νομίσματος, δηλαδή όλα όσα αρνητικά απορρέουν από το εμβόλιο κατά της Covid-19, διενεργείται διαδικτυακό ψήφισμα.

Κορονοϊός εμβόλια: Με τίτλο «ΝΑΙ στην ελευθερία της επιλογής, ΟΧΙ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό – ΟΧΙ στις διακρίσεις», οι Πανεπιστημιακοί αντιδρούν!

Αφού παρατίθεται η άλλη όψη του νομίσματος, δηλαδή όλα όσα αρνητικά απορρέουν από το εμβόλιο κατά της Covid-19, διενεργείται διαδικτυακό ψήφισμα.

Όλα αυτά σε μία μέρα που ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος είπε τη φράση: «Ο κόσμος πρέπει να κατανοήσει ότι η επιστήμη προχωρά με το πείραμα και το πείραμα πολλές φορές έρχεται να διαψεύσει το προηγούμενο εύρημα».

Κορονοϊός εμβόλια: Όσα αναφέρουνε οι Πανεπιστημιακοί στην πρωτοβουλία τους για τον εμβολιασμό, την υποχρεωτικότητα και όχι μόνο:
«Όπως όλες οι ιατρικές πράξεις, έτσι και ο εμβολιασμός, απαιτεί την συναίνεση του πολίτη μετά από πλήρη ενημέρωση για τα οφέλη και τις πιθανές παρενέργειες [1].

Η ελεύθερη επιλογή για τον εμβολιασμό τονίζεται ρητά σε μια σειρά Διεθνών Συμβάσεων τις οποίες έχει προσυπογράψει και η Ελλάδα [2]. Πρόσφατα, η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης τονίζει [3] ότι οι χώρες-μέλη απαιτείται να διασφαλίσουν ότι:

α) οι πολίτες ενημερώνονται για το ότι ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν πιέζεται πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά ή με άλλον τρόπο για να εμβολιαστεί και

Τα εμβόλια για τον κορονοϊό είναι σε πειραματικό στάδιο

Είναι γνωστό ότι τα «κλασικά» εμβόλια που έχουν δοκιμαστεί και εφαρμόζονται εδώ και πολλά χρόνια, έχουν σώσει ζωές, περιορίζοντας απειλητικές ασθένειες για την ανθρώπινη ζωή, όπως η πολυομυελίτιδα, η διφθερίτιδα, κ.ά.

Τα εμβόλια όμως εναντίον του κορονοϊού βασίζονται σε πειραματική τεχνολογία, η οποία για πρώτη φορά εφαρμόζεται σε υγιείς ανθρώπους. Τα εμβόλια αυτά βρίσκονται ακόμα σε ερευνητικό στάδιο και διαθέτουν άδεια κυκλοφορίας «υπό όρους».

Οι κλινικές μελέτες δεν έχουν ολοκληρωθεί, καθώς, κανονικά, θα έπρεπε να έχουν διάρκεια από τρία έως και δέκα έτη, ανεξάρτητα από τον αριθμό των ατόμων που συμμετέχουν σε αυτές [4].

Στις ενημερωτικές εκθέσεις που έχουν καταθέσει, οι ίδιες οι εταιρείες που τα παράγουν, δεν δεσμεύονται για την αποτελεσματικότητα, την διάρκεια προστασίας, ούτε και την ασφάλεια των συγκεκριμένων προϊόντων[5].

Επίσης, δεν παρέχουν τελικά δεδομένα για την επίδραση των εμβολίων στην μετάδοση του SARS-CoV-2, στην πρόληψη της θνησιμότητας από τη νόσο Covid-19 και στην διάρκεια προστασίας των εμβολίων.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα

Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των εμβολιασμών είναι προφανώς άγνωστες σε όλους. Εντούτοις, όσον αφορά τις βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις και παρενέργειες, τα δεδομένα είναι ήδη ανησυχητικά.

Σύμφωνα με τα σχετικά επίσημα στοιχεία, οι αναφορές για παρενέργειες από τα εμβόλια αυτά στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέχρι τις 11/9/2021, ανέρχονται σε 2.317.495 (με τις μισές από αυτές σοβαρές), μεταξύ των οποίων 24.526 θάνατοι [6].

Στις ΗΠΑ, μέχρι τις 3/9/2021, οι αναφορές για παρενέργειες ανέρχονται σε 799.002, εκ των οποίων οι 14.506 αφορούν θανάτους [7].

Μεταξύ άλλων, αναφέρονται θρομβώσεις, εγκεφαλικά επεισόδια, μυοκαρδίτιδες, παραλύσεις, τύφλωση, επιπλοκές του ανοσιακού συστήματος, κ.ά.

Ο αναφερόμενος αριθμός των θανάτων στις ΗΠΑ είναι μεγαλύτερος από τους θανάτους που οφείλονται σε όλα τα άλλα εμβόλια τα τελευταία 30 χρόνια, όπως καταγράφονται στο σύστημα VAERS.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με μελέτη του πανεπιστημίου Harvard [8], οι επίσημα καταγραφόμενες παρενέργειες των εμβολίων γενικά, είναι λιγότερες από 1% των πραγματικών!

Το σημαντικό ερώτημα είναι κατά πόσο γίνεται ενημέρωση σε όλους όσοι προσέρχονται για εμβολιασμό, όπως απαιτείται ηθικά και νομικά.

Ποιός αναλαμβάνει την ευθύνη;

Κανείς! Οι φαρμακευτικές εταιρείες, η κυβέρνηση και οι «ειδικοί», έχουν «κατοχυρώσει» νομοθετικά το ακαταδίωκτο και την αποποίηση της ευθύνης τους για οποιαδήποτε παρενέργεια από τα εμβόλια αυτά. Το ακαταδίωκτο όμως δεν ισχύει για όλους. Κατά συνέπεια, θεσμικά όργανα, φορείς ή πρόσωπα που πλειοδοτούν σε προθυμία και ζήλο, προκειμένου να εξαναγκαστούν άλλοι σε εμβολιασμό, πιθανόν θα αντιμετωπίσουν νομικές ευθύνες όταν θα μηνυθούν για σοβαρές παρενέργειες, αναπηρίες ή ακόμα και θανάτους.

Η φαρμακευτική αντιμετώπιση/θεραπεία του κορονοϊού και η αποσιώπησή της

Οι επιπτώσεις της μετάδοσης του κορονοϊού μέσα στην κοινότητα όταν απουσιάζει η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, επιδεινώνονται. Είναι προφανές ότι η νοσηρότητα και η ανάγκη νοσηλείας σε δευτεροβάθμια νοσοκομεία θα μπορούσε να περιοριστεί σημαντικά προς ωφέλεια της δημόσιας υγείας, εάν οι διαθέσιμες θεραπείες υιοθετούνται στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας αντί να αποσιωπώνται και να εμποδίζεται η χρήση τους [9]. Παρομοίως, η θεραπεία με Τ-λεμφοκύτταρα που δοκιμάστηκε πρόσφατα από ερευνητές του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και η χρησιμοποίηση των ειδικών μονοκλωνικών αντισωμάτων, θα μπορούσαν να σώσουν τους συνανθρώπους μας.

Το πολιτικό διακύβευμα: προς έναν νέο ολοκληρωτισμό;

Εδώ και ενάμιση χρόνο βιώνουμε μια κατάσταση στην οποία, όλο και περισσότερο, αυτονόητα ανθρώπινα δικαιώματα εμφανίζονται ως «προνόμια» για λίγους και εκλεκτούς. Εφόσον οι εμβολιασμένοι μπορούν να μολυνθούν, να νοσήσουν και να μεταδώσουν τον κορωνοϊό, η χάραξη πολιτικών «καθαρότητας» και υγειονομικού απαρτχάιντ δεν τεκμηριώνεται λογικά, ηθικά και, πολύ περισσότερο, επιστημονικά. Απέναντι στο ολιγοπώλιο των φαρμακευτικών κολοσσών, την κατευθυνόμενη πληροφόρηση, και την εξουσία των «ειδικών», καλούμαστε όλοι να ενεργήσουμε ως ελεύθεροι και σκεπτόμενοι άνθρωποι.

Απευθυνόμαστε σε όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, ώστε με αίσθημα ευθύνης να υποστηρίξουμε με κάθε μέσο και προσωπική θυσία:

· Το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη για ελεύθερη επιλογή έναντι του εμβολιασμού, συμπεριλαμβανομένου και του προσωπικού των Πανεπιστημίων (διδακτικού-ερευνητικού-διοικητικού προσωπικού και φοιτητών).

· Την επιστροφή στη νομιμότητα και στο σεβασμό της επιστημονικής γνώσης, με την εφαρμογή μέτρων προστασίας που ενώνουν την κοινωνία, προάγουν την κοινωνική αλληλεγγύη και σέβονται τις βασικές αρχές και αξίες της Δημόσιας Υγείας.

· Την επιστροφή στην κανονικότητα της πανεπιστημιακής ζωής, με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις (επαρκείς αίθουσες/αμφιθέατρα/εργαστήρια, μη πολυπληθή τμήματα), χωρίς αποκλεισμούς, με ίδια υγειονομικά πρωτόκολλα για όλους (ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους) και χωρίς οικονομικές επιβαρύνσεις για κανέναν».

 

Εmail επικοινωνίας: acadinitiative[at]gmail[dot]com

[1] Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας (Νόμος 3418/2005)

[2]  Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ (Άρθρο 3 παρ. 2)
•  Σύμβαση του Οβιέδο για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την βιοϊατρική (άρθρο 5 παρ.1)
•  Συνθήκη Νυρεμβέργης
•  Οικουμενική Διακήρυξη της UNESCO για το ανθρώπινο γονιδίωμα

[3] Ψηφίσματα 2361 της 27.01.2021 και 2383 της 22.6.2021

[4] https://www.poey.gr

[5] •  https://www.fda.gov/media/144245/download

•  https://www.fda.gov/media/144434/download

[6] https://www.adrreports.eu/el/search_subst.html#,   Αναφορές πιθανολογούμενων ανεπιθύμητων ενεργειών φαρμάκων για ουσίες, C, COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414), COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH (TOZINAMERAN), COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19), COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)

[7] Πρόκειται για τις “675,593 cases” με 799,002 “event outcomes”: https://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&VAX=COVID19

Αναφέρονται όμως και 3.031.035 “total symptoms”:

https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?VAX=(COVID19)&PRECISION=2&UNIFORMONSET=&TABLE=ON&GROUP1=SYM&TSORT=down

[8] https://digital.ahrq.gov/sites/default/files/docs/publication/r18hs017045-lazarus-final-report-2011.pdf

[9] • McCullough, P.A.; Kelly, R.J.; Ruocco, G.; Lerma, E.; Tumlin, J.; et. al. (2021) Pathophysiological Basis and Rationale for Early Outpatient Treatment of SARS-CoV-2 (COVID-19) Infection, American Journal of Medicine, 134:16–22.

• McCullough, P.A.; Alexander, P.E.; Armstrong, R.; Arvinte, C.; Bain, A.F.; Bartlett, R.P.; Berkowitz, R.L.; et al. (2020)     Multifaceted highly targeted sequential multidrug treatment of early ambulatory high-risk SARS-CoV-2 infection (COVID-19), Reviews in Cardiovascular Medicine, 21:517–530.

https://covid19criticalcare.com/covid-19-protocols/i-mask-plus-protocol/

10
Ανακοινώσεις - Σχόλια / Τα Κανάλια μας στο Telegram
« στις: Ιουλίου 10, 2021, 00:22:11 »
https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1772779642894859

Το facebook επειδή είναι του συστήματος φίμωσης, σιγά σιγά μετακομίζουμε σε άλλα social media... Θα αρχίσουμε σύντομα παρουσιάσεις στο telegram, για

1. Το Εργο του Ροδόκηπου  https://t.me/rodokipos
2. Το Εργο της ΑΜΡΑ  https://t.me/amragr
3. Το Εργο της ΝΕΜΕΣΙΣ  https://t.me/Nemesis_Isopoliteia

Τις επόμενες μέρες θα ηχογραφήσω κάποιες παρουσιάσεις, για την ενημέρωση μας, και σιγά σιγά θα προχωρήσουμε και σε παρουσιάσεις στο youtube.
Θα ξεκινήσουμε σύντομα Προνοιακά Εργα, και χρειαζόμαστε Συνεργάτες και Συνεργασίες, και ατομικά και με ομάδες.

1. για βοήθεια στην επιβίωση σε αναξιοπαθούντες
2. για βοήθεια στην φυσική θεραπεία σε αναξιοπαθούντες
3. για να ελευθερωθούμε όλοι αλλάζοντας το Σύστημα

Περιμέναμε να ενεργοποιηθεί ο Κόσμος, και δυστυχώς χωρίς να υπάρξουν θύματα δεν μπορούν να κατανοήσουν πολλοί ότι τους ξεγέλασαν να είναι σκλάβοι, πειραματόζωα, να καταστρέφουν την υγεία και τη ζωή τους...

Οταν αρχίσουμε να συνεργαζόμαστε όλοι μαζί με γνώμονα την Ανιδιοτελή Κοινωνική Συνείδηση πολλά θα αλλάξουν...

Το Εργο μας απευθύνεται σε άτομα με Νοημοσύνη και Ηθική, οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να απευθυνθεί αλλού. Ειλικρινά, για πάρα πολλά χρόνια είχαμε πολλούς εχθρούς, αλλά και πολλούς πολύτιμους φίλους, που έχουν καταλάβει πόσο κορυφαία είναι η προσφορά του Ροδόκηπου στην Ελληνική Κοινωνία.

Οποιος δεν καταλαβαίνει, πως έχουμε φέρει Κορυφαίες Λύσεις Παγκόσμια, στην Παιδεία, στην Υγεία και στην Αλλαγή του Κοινωνικού Συστήματος, δεν μπορούμε να βοηθήσουμε...

Είμαστε εδώ για Συνανθρώπους μας, που ήδη έχουν ωριμάσει ως θύματα της λανθασμένης παιδείας, των εγκλημάτων στο χώρο Υγείας και έχουν υποστεί την σκλαβιά, ενός απάνθρωπου κοινωνικού συστήματος που καταστρέφει τον κάθε Ελληνα πολίτη...

Για αυτούς τους Αδελφούς στην Ψυχή, απευθύνεται το διασωστικό μας Εργο, διότι και εμείς υπήρξαμε θύματα πριν σηκώσουμε την Σημαία του Ροδόκηπου, της ΑΜΡΑ, και της ΝΕΜΕΣΙΣ, για να αποτελειώσουμε το Εγκλημα τους...

Προχωράμε και χτίζουμε καθημερνά και κάποια στιγμή θα φτάσουμε στον προορισμό μας στην Ελευθερία και στην Ευημερία μας.

Ποτέ δεν τα παρατάμε, όσο δύσκολο και αν είναι το Εργο...
αν επιμείνουμε θα αλλάξουν τα πάντα...

Φως και Ζωή είθε να πλημμυρίζει την Υπαρξη μας.


11
Το Αντίδοτο στην Υποδούλωση και Καταστροφή της Ανθρωπότητας βρίσκεται καθ' οδόν...

https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/1900114423494713

Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά με Υγεία και Ευημερία...

Η Τελική Αναμέτρηση έχει ήδη συμβεί και η Νίκη είναι Δική μας... όλων των Ανθρώπων του Φωτός, που αγωνίζονται για την Απελευθέρωση και Διάσωση της Ανθρωπότητας και του Ελληνισμού.
Ο Δράκος τους έχει ήδη αντιμετωπιστεί, παρότι ακόμα εκβιάζει η Μαφία τους, και προσπαθεί όσο γίνεται να επικρατήσει, όμως σε λίγους μήνες και ειδικά την Ανοιξη του 2022 θα αλλάξουν πάρα πολλά και τα θύματα θα ξυπνήσουν ξαφνικά από τον βαθύ λήθαργο, και την Μεγάλη Εξαπάτηση που έχουν υποστεί, μια και δυστυχώς θα έχουμε συνεχόμενα θύματα της εξαπάτησης και του εγκλήματος τους, μέχρι να σταματήσει ο ίδιος ο κόσμος, το έγκλημα, με την Επανάσταση του. Εκεί ωθούμαστε, για την Αφύπνιση και την Απελευθέρωση μας...

Ο Ροδόκηπος, η ΑΜΡΑ και η Νέμεσις σας έχουν ήδη φέρει το Δώρο, της Απελευθέρωσής μας, με την Δικαστική μας Νίκη για τα Εμβόλια, αλλά και με τον καθημερινό μας Αγώνα, να διασώσουμε όσο γίνεται περισσότερους συνανθρώπους μας, από τα βαμπίρια, (και κυριολεκτικά και μεταφορικά), καθώς και να λάμψει η πραγματική Επιστημονική ΑΛΗΘΕΙΑ... 

Ενημερώστε ΑΠΑΝΤΕΣ, κερδήθηκε δικαστικά, δώσαμε ΤΕΛΟΣ, στο έγκλημα και στην Απάτη για τα Τοξικά Εμβόλια, στο Δικαστήριο που κέρδισε ο Ροδόκηπος στις 25/11/2021, Αθωωθήκαμε για Απάτη και Ψευδείς Ειδήσεις, πρώτοι και μοναδικοί παγκόσμια, από όσο γνωρίζουμε τουλάχιστον.
____

Ολα τα τοξικά εμβόλια και φυσικά τα mRNA είναι ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ, διότι υπάρχουν φυσικές λύσεις ίασης, και ταυτόχρονα όλα τα ΤΟΞΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, έχουν ήδη καταγεγραμμένες εως και θανατηφόρες παρενέργειες, διότι ΔΕΝ είναι και όλα τα μείγματα εμβολίων τα ίδια, είναι ρώσικη ρουλέτα, τι θα πάθει κανείς όταν κάνει ένα τοξικό εμβόλιο και ειδικά το mRNA, με τόσους πρωτοφανείς καταγεγραμμένους θανάτους στην ιστορία της Ανθρωπότητας.
_____
Επιστήμονες έχουν δημοσιεύσει και μου το έχουν πει και προσωπικά, πως υπάρχουν ακόμα και 4 κατηγορίες mRNA εμβολίων (σε κάθε φίρμα που κυκλοφορεί) από Placebo έως και μέγιστα επιβλαβή, τα οποία λαμβάνουν εθελοντικά τα πειραματόζωα, και ότι παθαίνουν, τους έχουν αφαιρέσει το δικαίωμα αποζημίωσης, ενώ ταυτόχρονα τους έχουν πείσει πως αν δεν τα κάνουν θα πάθουν μέγιστη ζημιά, ή θα χάσουν και την ζωή τους ακόμα, απολύτως ΨΕΥΔΩΣ, και επιστημονικά ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΑ, για έναν άνθρωπο, που γνωρίζει τους κανόνες της φυσικής ίασης, ενδυνάμωση αποτοξίνωση και αντιικά ή αντιβακτηριακά βότανα, και για πρόληψη και για θεραπεία.

Επομένως όποιος προτείνει τοξικό εμβόλιο, είναι σοβαρά αμόρφωτος να μην γνωρίζει την Πραγματικότητα, πως είναι απολύτως άχρηστα και απολύτως επικίνδυνα, και δυνητικά ακόμα και θανατηφόρα ή έχει λαδωθεί ή έχει εκβιαστεί, να παραποιεί την Επιστημονική αυτή Πραγματικότητα.

Δώστε ΤΕΛΟΣ στα ψεύδη τους, Δολοφονούν τον Ελληνικό Λαό, είτε από λανθασμένη ενημέρωση, είτε από λάδωμα, είτε από εκβιασμό, ας αναλάβει η Δικαιοσύνη για ποιο λόγο γίνεται αυτό το Εσχατο Εγκλημα στην Ιστορία της Ανθρωπότητας και του Ελληνικού Εθνους.

Παρακαλώ να ενημερωθεί ολος ο κόσμος για την Δικαστική μας Νίκη που κερδίσαμε για τα Τοξικά Εμβόλια, στις 25/11/2021, που αποκαθιστά την Επιστημονική Αλήθεια σε σχέση με τα τοξικά Εμβόλια και πως ο Ροδόκηπος έχει φέρει ήδη την Λύση, για όλες τις Ιώσεις και τις Λοιμώξεις, με απολύτως φυσικό τρόπο, και ως πρόληψη και ως φυσική θεραπεία.

ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ.

12
Από το 12/12/2012 έχουμε δημοσιεύσει πάρα πολλές ανακοινώσεις μας στο Facebook, διότι εκεί μπορούσαμε να ενημερώσουμε περισσότερο κόσμο, να υπάρχει περαιτέρω διάλογος...
Αναζητήστε τις υπόλοιπες δημοσιεύσεις μας εκεί, μέχρι να μεταφέρουμε πολλά μηνύματα μας, πίσω σε δικό μας forum.

ΑΜΡΑ
https://www.facebook.com/%CE%91%CE%9C%CE%A1%CE%91-492754497431395

Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων

https://www.rodokipos.com/

http://www.ortf.gr/

https://www.facebook.com/%CE%9F-%CE%A1%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CE%BA%CE%B7%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%83%CF%8C%CF%86%CF%89%CE%BD-362994033797470

Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων
https://www.facebook.com/groups/rodokipos

Ο ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ OFFICIAL
https://www.youtube.com/channel/UCaFj_tRaHeEesdIjHGFNg8Q

ΝΕΜΕΣΙΣ - Νέα Ελληνική Μεταρρυθμιστική Επαναστατική Συμμετοχική ΙΣΟπολιτεία
https://www.facebook.com/groups/194064624811359

ΝΕΜΕΣΙΣ - Νέα Ελληνική Μεταρρυθμιστική Επαναστατική Συμμετοχική ΙΣΟπολιτεία
http://www.nemesis-isopoliteia.gr/index.php

Orfeas Mavroudis
https://www.facebook.com/profile.php?id=100013895255641

Marina Tonti (Rose - Nemesis)
https://www.facebook.com/marina.tonti



13
2020 - 2007 (Ιδρυση της ΑΜΡΑ) (13 χρόνια)

14
https://www.amazon.com/Antioxidants-Against-Cancer-Ralph-Moss/dp/1881025284

Antioxidants Against Cancer (Ralph Moss on Cancer)

Editorial Reviews
Review
"An excellent evidence-based summary, easily understood by both patients and their cancer-treatment specialists." -- Stephen M. Sagar, M.D. Oncologist

"Dr. Ralph Moss is a beacon of knowledge in the controversial and contradictory world of alternative medicine. This book spells out a blueprint for appropriate supplement use in patients undergoing cancer treatment." -- Jonathan Collin, M.D., Editor-in-Chief, Townsend Letter for Doctors and Patients

"Dr. Ralph Moss is a veritable clearing house of dependable information about cutting-edge approaches to cancer prevention and treatment." -- Larry Dossey, M.D. author, Executive editor, Alternative Therapies in Health and Medicine

"Ralph Moss's definitive book will show you and your doctors why antioxidant therapy should be offered to every cancer patient." -- Robert C. Atkins, M.D., bestselling author

Once again Ralph Moss has provided a timely review of a topic of great importance to cancer patients and to those who hope not to become cancer patients." -- Robert A. Nagourney, M.D. Oncologist

From the Publisher
We at Equinox Press are honored to have published Antioxidants Against Cancer, the latest work from groundbreaking medical writer Ralph W. Moss, Ph.D. Dr. Moss has been called "probably the most knowledgeable writer in the world on alternative therapies for cancer." Antioxidants Against Cancer is his most powerful book yet. It gives people the information they urgently need to protect and restore their health. We urge everyone to read this important book!

About the Author
Ralph W. Moss, Ph.D. is a leader in the field of alternative cancer treatment. Author of such books as Cancer Therapy, Questioning Chemotherapy, Herbs Against Cancer, Dr. Moss is founder and Director of CancerDecisions.com, an online treatment information resource for cancer patients.


15
https://www.amazon.com/Cancer-Industry-Unraveling-Politics/dp/1557780757

The Cancer Industry: Unraveling the Politics
by Ralph W. Moss  (Author)


Editorial Reviews
From Publishers Weekly
Although the last decade has seen important developments in the care of cancer patients, Moss argues that there is little change in the disease's survival rates, and challenges the medical establishment's continued support of "proven cures"--surgery, radiation and chemotherapy--and its refusal to fund research for nutrition-based, holistic and other therapies (including controversial laetrile). In this tough-minded updated version of his 1980 The Cancer Syndrome , Moss further charges that the dearth of research by cancer centers reflects the economic interests of board members drawn from carcinogen- and pollution-causing industries (tobacco, oil, chemicals), as well as of drug company executives. Also lambasted is the Food and Drug Administration for its allegedly obstructionist regulations regarding clinical testing. Photos not seen by PW.
Copyright 1989 Reed Business Information, Inc.

From Library Journal
This is an updated edition of The Cancer Syndrome ( LJ 2/15/80), the classic expose which investigated the suppression of unorthodox cancer research by the government and the medical establishment. There is extensive new material here, particularly regarding Lawrence Burton's immuno-augmentative therapy and Stanislaw Burzynski's antineoplaston research; other chapters are updated as well. Libraries which do not own the earlier edition should acquire this, as the subject of how politics and research intersect has gained fresh interest in the age of AIDS. Where the earlier edition is held, this should be acquired if subject demand warrants.
- Judith Eannarino, George Washington Univ. Lib., Washington, D.C.
Copyright 1989 Reed Business Information, Inc.

Σελίδες: [1] 2 3 ... 105