Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - HolyMan

Σελίδες: [1]
1
Ο Ναός των Βαμπίρ / Απ: H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
« στις: Αυγούστου 23, 2014, 17:40:12 »
Συγγνώμη για το Θάρρος μου αλλά βρίσκω την επικεφαλίδα λάθος..
Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί που έχουν κάποιου είδους κόμπλεξ ~ίσως;~ αλλά όχι όλοι.
Το έχω ξαναπεί και αλλού πως δεν είναι ορθό όλοι να μπαίνουν στην ίδια σακούλα.
Οφείλουμε να κοιτάμε κάθε περίπτωση μεμονωμένα και προσωπικά εγώ έχω γνωρίσει άτομα που είναι ή λένε πως είναι βαμπίρ και είναι μια χαρά ψυχοσωματικά.

2
Ο Ναός των Βαμπίρ / Απ: Βαμπιρισμός και Οργανώσεις
« στις: Αυγούστου 23, 2014, 03:35:01 »
όπως είπε και ο Τερέντιος Quot homines, tot sententiae. <Όσοι άνθρωποι, τόσες γνώμες>

3
Ο Ναός των Βαμπίρ / Απ: Βαμπιρισμός και Οργανώσεις
« στις: Αυγούστου 22, 2014, 23:13:07 »
http://vampiretemple.wix.com/greekvampiretemple

το βρήκα τυχαία
:)
συγγνώμη αν δεν έπρεπε να σχολιάσω.

4
Νέα μέλη στο Φόρουμ / Απ: HolyMan is Here
« στις: Αυγούστου 22, 2014, 23:12:22 »
Η πλειοψηφία των ιστορικών διαφωνεί μαζί σας αγαπητή.

5
Νέα μέλη στο Φόρουμ / Απ: HolyMan is Here
« στις: Αυγούστου 22, 2014, 19:09:18 »
Οι περισσότεροι σύγχρονοι μελετητές της αρχαιότητας συμφωνούν ότι ο Ιησούς υπήρξε, αλλά διαφωνούν ως προς την ιστορικότητα συγκεκριμένων επεισοδίων που περιγράφονται στις Βιβλικές αναφορές στον Ιησού. Μελετητές της Βίβλου και ιστορικοί της κλασσικής περιόδου θεωρούν τις θεωρίες περί μη-ύπαρξης του Ιησού ως ουσιαστικά αντικρουσμένες, αν και υπάρχει ακόμα ζωντανή συζήτηση γύρω από τη φύση του, τις πράξεις του και τα αποφθέγματά του. Οι περισσότεροι μελετητές συμφωνούν ότι ο Ιησούς ήταν ένας Γαλιλαίος Ιουδαίος ο οποίος γεννήθηκε μεταξύ του 7 και του 4 πΧ, στα τελευταία στάδια της ηγεμονίας του Βασιλιά Ηρώδη και πέθανε το 30 με 36 μΧ, ότι έζησε στην Γαλιλαία και την Ιουδαία και δεν κήρυξε ή σπούδασε αλλού και ότι μιλούσε τα Αραμαϊκά και ίσως λίγα Εβραϊκά και Ελληνικά.
Η ιστορική τεκμηρίωση της φυσικής παρουσί­ας του Ιησού του Ναζωραίου βασίζεται σε πηγές οι οποίες ελέγχονται σύμφωνα με τους κανόνες της ιστορικής επιστήμης. Με αυτό τον απαραίτη­το διαχωρισμό, άλλος είναι ο Ιησούς του θεολογι­κού δόγματος και των αμέτρητων πιστών και άλ­λος αυτός του οποίου διερευνάται η ανθρώπινη - ιστορική υπόσταση.

6
Νέα μέλη στο Φόρουμ / Απ: HolyMan is Here
« στις: Αυγούστου 22, 2014, 19:05:11 »
Οσον αφορά, τον Χριστιανισμό, επειδή η δημοσίευση έχει γίνει σε άλλο σύνδεσμο, θα την μεταφέρουμε και στο φόρουμ της ΑΜΡΑ.

Εχουμε αναφέρει αρχικά πως το έπαθλο σε όποιον αποδείξει πως ο Ιησούς υπήρξε ως Ιστορική Προσωπικότητα, είναι 100,000 ευρώ, και πρόσφατα το ανεβάσαμε σε 1,000,000 ευρώ.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν δέχτηκε την πρόκληση να αποδείξει την Ιστορικότητα του Ιησού, και αποδυκνείεται για ακόμη μια φορά, πως

ο Χριστιανισμός είναι μία Πολιτική Απάτη, για την οικονομική εκμετάλλευση του Κόσμου.





Κανένας ιστορικός δεν έχει αμφισβητήσει ~από όσο γνωρίζω από καθηγητές~ την ιστορικότητα του προσώπου του Ιησού παρά μόνο την θεότητα του.

7
Νέα μέλη στο Φόρουμ / HolyMan is Here
« στις: Αυγούστου 22, 2014, 02:52:50 »
Μέσα σε έναν ιστότοπο γεμάτο απάτες τύπου ~πλήρωσε για να μάθεις την ΑΛΉΘΕΙΑ~ βρήκα αυτό το διαμάντι!!
Φυσικά, από μια πρώτη ανάγνωση που έκανα, υπάρχουν τυπικά που για όλα τα στραβά αυτού του πλανήτη κατηγορούν είτε τον Χριστιανισμό, είτε τους μασόνους είτε άλλα μυστηριώδη πλάσματα.
Εγώ αντίθετα είμαι άνθρωπος χωρίς τέτοιες παρωπίδες, άνθρωπος που δεν κρίνει ποτέ μαζικά ανθρώπους ή φιλοσοφικά συστήματα.
Άνθρωπος που δεν κρίνει και κατακρίνει προσβάλλοντας τις απόψεις των άλλων και ελπίζω και θέλω να συνομιλήσω μόνο με τέτοιους!!!
Καλώς σας βρήκα!!
Θα προσπαθήσω να συμμετέχω αφού ξεκοκαλίσω το Forum!!!

Σελίδες: [1]