ΑΜΡΑ - Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα

Σχόλια => Κοινωνικοί Προβληματισμοί => Μήνυμα ξεκίνησε από: Rose στις Ιουνίου 26, 2011, 18:19:51

Τίτλος: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
Αποστολή από: Rose στις Ιουνίου 26, 2011, 18:19:51
Υπάρχει ένα απαγορευμένο βιβλίο, που ελάχιστοι πλέον μιλούν γι' αυτό, διότι κινδυνεύουν να χρωματιστούν, να φυλακιστούν, ή ακόμα να δολοφονηθούν1, σε περίπτωση που αμφισβητήσουν την κατεστημένη άποψη.  Ευτυχώς, στη χώρα μας, υπάρχει Ελευθερία Λόγου, και έτσι καταθέτουμε αλήθειες, χωρίς να κινδυνέψει η ζωή μας...  

(http://www.papasotiriou.gr/cov/9603827088.jpg)

Αυτό το απαγορευμένο βιβλίο, είναι το Μπέστ σέλερ του Αδόλφου Χίτλερ, "ο Αγών μου",2 και αξίζει πραγματικά να μελετηθεί, διότι ο Ελληνικός λαός, σήμερα, μετά το Μνημόνιο, βρίσκεται, σε παρόμοια θέση, ξευτελισμένος, και καταπιεσμένος οικονομικά, όπως και ο Γερμανικός Λαός, μετά τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Κάτι που ίσως να μην είναι γνωστό στο ευρύ κοινό, αλλά μόνο σε ιστορικούς ερευνητές, είναι πως ο Αδόλφος Χίτλερ, είχε αρχίσει τον Αγώνα του, με τις καλύτερες προθέσεις, αλλά δυστυχώς η Δράση του, κατέληξε σε ένα 2ο Παγκόσμιο πόλεμο, και στον αφανισμό 50 εκατομμυρίων συνανθρώπων μας.

Ο Αδόλφος ήταν ένας Αγανακτισμένος, απέναντι στο Παγκόσμιο Κεφάλαιο, και στην ανίκανη Πολιτική Ηγεσία της Γερμανίας, φιλολαϊκός, που προσπαθούσε να σώσει τον Γερμανικό Λαό, ο οποίος βρέθηκε μετά τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο, ξευτελισμένος και εξαθλιωμένος, να δεινοπαθεί οικονομικά, πληρώνοντας υπέρογκες αποζημιώσεις, σε άλλες χώρες, σύμφωνα με την συνθήκη των Βερσαλλίων3.  

Ο Γερμανικός Λαός, πληρώνοντας σχεδόν το σύνολο των Κρατικών εσόδων, ως αποζημιώσεις, και αδυνατώντας να εξασφαλίσει Κεφάλαια για περαιτέρω ανάπτυξη, εξαναγκάστηκε σε βαθιά ύφεση και κοινωνική εξαθλίωση.

Στην σημερινή Ελλάδα, των Αγανακτισμένων Πολιτών, που κατέληξαν απογοητευμένοι από την Πολιτική σκηνή, να μουντζώνουν, την Βουλή των Ελλήνων στο Σύνταγμα, ελοχεύει πάντα η απειλή ενός πραξικοπήματος4, ή μιας δικτατορίας, καθώς συνεχίζεται η Οργή του Λαού, λόγω της Κοινωνικής και Οικονομικής εξαθλίωσης.

Για αυτό το λόγο, είναι σημαντικό, να κατανοήσουμε, τα μαθήματα αλλά και τα λάθη, εκείνης της περιόδου, που οδήγησαν τον εξαθλιωμένο Γερμανικό Λαό, να προκαλέσει τέτοιου μεγέθους καταστροφή, και να οδηγηθεί και πάλι στην πτώση.

'Ισως τότε πραγματικά, να καταφέρουμε, ως Ελληνικός Λαός, να νικήσουμε στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, στον Οικονομικό πόλεμο5, που έχει ξεσπάσει, ανάμεσα στο Κεφάλαιο και στους εργάτες, ανάμεσα στους Τραπεζίτες και στο Λαό.
________________________________________________________________________________

1 http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/06/blog-post_19.html

2 http://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=1555000&prid=809275, http://www.megaupload.com/?d=M9M1FV64

3 http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%92%CE%B5%CF%81%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CF%8E%CE%BD#.CE.9F.CE.B9_.CF.8C.CF.81.CE.BF.CE.B9

4 http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=407271

καταγγελία του νέου υπουργού Εθνικής Αμυνας Π. Μπεγλίτη στη Βουλή, σύμφωνα με τον οποίο η αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει «να σταματήσει να βλέπει το χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων ως έναν ιστορικά προνομιακό χώρο», τη στιγμή, που, όπως λέει ο ίδιος, συγκεκριμένες ενώσεις αποστράτων καλούν στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων «να βρίσκονται σε εγρήγορση για να αποκρούσουν την κυβέρνηση».

5 http://www.paraskevi13.com/?p=20907
Τίτλος: Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
Αποστολή από: Rose στις Ιουνίου 26, 2011, 18:48:55
http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/06/blog-post_19.html

Saturday, June 19, 2010
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

Αφού οι Επικυρίαρχοι τον οδήγησαν στην πλήρη εξαθλίωση στην συνέχεια το οδήγησαν και στον θάνατο με "ανεξιχνίαστο" τρόπο.....

Το ίδιο που συμβαίνει δηλαδή και με επιστήμονες που ανακαλύπτουν τεχνολογίες που αμφισβητούν την κυριαρχία του κατεστημένου.

Πολωνία 16 Ιουνίου 2010  

Το πτώμα του πρώην καθηγητή ιστορίας, Darius Ratajack, που είχε καταδικαστεί το 2002 απο Πολωνικό δικαστήριο γιατί ισχυρίστηκε οτι δεν ήταν δυνατόν στο Αουσβιτς-Μπιρκενάου να εκτελέστηκαν άνθρωποι με αέρια σε θαλάμους, βρέθηκε σε ένα πάρκινγκ εμπορικού κέντρου στην Δυτική πολωνική πόλη Opole.

(http://3.bp.blogspot.com/_YltUXGlif0g/TBufvHWRJ9I/AAAAAAAAAq0/Q1rSt7_HC4g/s320/Dariusz+Ratajczak+.jpg)

Ο Καθηγητής Ratajack  είχε εκδιωχθεί απο την θέση του διδάσκοντα στο Πανεπιστήμιο του Opole, όταν εισαγγελείς του κράτους έκαναν έρευνα στην έκδοση του βιβλίου του «Dangerous Themes»(Επικίνδυνα θέματα).

«Το πτώμα είχε αποσυντεθεί σε μεγάλο βαθμό και αναγνωρίσθηκε απο την οικογένεια του Ratajack, έτσι δεν χρειάζεται να διενεργηθούν πρόσθετα τέστ DNA», λέει η Lidia Sieradzka απο το Γραφείο Εισαγγελέων της πόλης Opole.

Η αστυνομία έπειτα απο έρευνες είπε οτι όταν βρέθηκε ήταν ήδη νεκρός για δυο εβδομάδες.
Οι φύλακες ασφαλείας του εμπορικού κέντρου στην Καρολίνκα, είπαν οτι το αυτοκίνητο του ιστορικού εμφανίσθηκε στο σημείο την ίδια ημέρα που βρέθηκε το πτώμα, στις 11 Ιουνίου. Στο αυτοκίνητο η αστυνομία βρήκε έγγραφα που ανήκαν στον 48χρονο αναθεωρητή ιστορίας. Βρήκαν επίσης αντίγραφα απο το CCTV.

Η αίτία θανάτου του Ρατατζάκ παραμένει ανεπιβεβαίωτη. Η αστυνομία πιστεύει οτι δεν δολοφονήθηκε επειδή όπως λέει η αυτοψία δεν υπήρχαν τραύματα στο σώμα του(Σ.Α: Γνωρίζουμε όμως οτι οι Επικυρίαρχοι μπορούν να δολοφονήσουν εξ αποστάσεως και με μεθόδους που δεν αφήνουν στοιχεία).

Η αστυνομία αναφέρει οτι ο ιστορικός, που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στο να βρεί δουλειά, σκόπευε να πάει στην Ολλανδία ή το Βέλγιο για να δουλέψει σε μια εταιρεία κάνοντας ταπεινή εργασία. Για τον σκοπό αυτό απέκτησε ένα Renault Kangoo αυτόματο, στο οποίο βρέθηκε και το πτώμα του σφηνωμένο ανάμεσα απο τα μπροστά και τα πίσω καθίσματα. Κάποιοι είπαν ότι ίσως ζούσε μέσα στο αυτοκίνητό του. Δούλευε σε περίεργες δουλειές για να βγάλει το ψωμί του.

Το 2000, ο Ντάριους Ράτατζακ απολύθηκε απο το Πανεπιστήμιο του Οπόλ, όπου δούλευε για 11 χρόνια και του απαγορεύθηκε να διδάσκει σε οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο για 3 χρόνια μετά την έκδοση του βιβλίου του Tematy niebezpieczne(Επικίνδυνα Θέματα), μέσα στο οποίο έγραφε οτι δεν ήταν επιστημονικός δυνατόν να σκοτώσει κάποιος εκατομμύρια ανθρώπους,  με αέρια στους θαλάμους αερίων του υποτιθέμενου στρατοπέδου θανάτου, ’ουσβιτς.

Νωρίτερα το 1999, ένα πολωνικό δικαστήριο βρήκε ένοχο τον Ράτατζακ για «δημόσια άρνηση» των εγκλημάτων πολέμου των Γερμανών – πράγμα το οποίο είναι ενάντια στην νομοθεσία της Πολωνίας – αλλά επειδή είχε εκδόσει ο ίδιος το βιβλίο του σε 260 αντίτυπα μόνο, θεώρησαν οτι δεν ήταν «κοινωνικά επικίνδυνο» και ετσι δεν τιμωρήθηκε.

Κατα την απολογία του στο δικαστήριο ο Ράτατζακ είπε στους δικαστές οτι το βιβλίο του ήταν απλώς μια έρευνα πολλών αποκλίνουσων απόψεων του Ολοκαυτώματος, συμπεριλαμβανομένου και των αναθεωρητικών απόψεων του Βρετανού Ντέϊβιντ Ιρβινγκ και άλλων ιστορικών και ερευνητών.

Η «άρνηση του Ολοκαυτώματος» αποτελεί έγκλημα και τιμωρείται με ποινή φυλάκισης στην Πολωνία, την Γερμανία, την Ουγγαρία, την Γαλλίαπ, την Ελβετία και την Αυστρία.

http://revisionistreview.blogspot.com/2010/06/holocaust-denier-found-dead-in-parking.html
Τίτλος: Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
Αποστολή από: Rose στις Ιουνίου 26, 2011, 19:11:13
Η «άρνηση του Ολοκαυτώματος» αποτελεί έγκλημα και τιμωρείται με ποινή φυλάκισης στην Πολωνία, την Γερμανία, την Ουγγαρία, την Γαλλίαπ, την Ελβετία και την Αυστρία.

Θα αναρωτηθεί κανείς, γιατί να αποτελεί έγκλημα, η έρευνα της Ιστορίας, η κατάθεση απόψεων, και η αποκάλυψη νέων ιστορικών στοιχείων, σε σχέση με το ολοκαύτωμα των Εβραίων.

Ζούμε πράγματι σε ένα χώρο παραπληροφόρησης, και αλλοίωσης της πραγματικότητας, και πραγματικά, είναι ζωτικής σημασίας, να γνωρίζουμε πλέον, την απόλυτη αλήθεια, έτσι ώστε να μπορούμε να αντλήσουμε και τα απαραίτητα ηθικά διδάγματα, που θα μας οδηγήσουν σε ορθές μελλοντικές πολιτικές.

Ο λόγος που έγινε η αναφορά σε αυτό το τόσο ευαίσθητο θέμα, είναι η απόδειξη, πως μας λένε, ψέματα, και προσπαθούν να μας υποκρύψουν την αλήθεια1.

Ποιοί όμως είναι αυτοί που ψεύδονται, και τι συμφέρον έχουν?
____________________________________________________________________________

1 http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/02/blog-post_7610.html
Τίτλος: Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
Αποστολή από: Rose στις Ιουνίου 26, 2011, 19:14:59
http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/02/blog-post_7610.html

Saturday, February 7, 2009

Θάλαμοι αερίων δεν υπήρξαν ποτε

Ό Αμερικανός στρατοδίκης Στέφαν Πίντερ, ο όποιος φυσικά δέν ήτο Ναζί, έδίκασε Γερμανούς αμέσως μετά τόν πόλεμον, εντός του Στρατοπέδου Νταχάου, όπου έκρατούντο Ναζί αιχμάλωτοι καί έλειτούργει στρατιωτικόν δικαστήριον. Ό Πίντερ λοιπόν εις έπιστολήν του στό Χριστιανικό περιοδικόν «Our Sunday Visitor» (14-6-1959) λέγει τά ακόλουθα:

(http://www.lindsayfincher.com/gallery/d/14221-2/auschwitz_40_gas_chamber.jpg)

«Εζησα στό Νταχάου για 17 μήνες μετά τον πόλεμο ώς στρατιωτικός δικαστής των Η.Π.Α. καί μπόρεσα νά διαπιστώσω ότι δέν υπήρχαν θάλαμοι αερίων στό Νταχάου. Αυτό πού δείχνουν στους επισκέπτες, εσφαλμένα παρουσιάζεται ώς θάλαμος αερίων ένω στην πραγματικότητα πρόκειται για αποτεφρωτικό φούρνο. Έξ ίσου, δέν ύπηρχε κανένας θάλαμος αερίων στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως στην Γερμανία. Μας είπαν ότι υπήρχε ένας στό ’ουσβιτς, καθώς όμως τό Αουσβιτς βρισκόταν στην ρωσική ζώνη, δέν μας δόθηκε άδεια άπό τους Ρώσους νά τό επισκεφθούμε. Ετσι γινόταν χρήση του παλαιού μύθου της προπαγάνδας σύμφωνα μέ τόν όποιο εκατομμύρια Εβραίοι σκοτώθηκαν. Είμαι σέ θέση νά επιβεβαιώσω μετά άπό διαμονή 6 μεταπολεμικών ετών στην Γερμανία και την Αυστρία, ότι ναι μεν σκοτώθηκαν πολλοί Εβραίοι, όμως ποτέ δέν έφτασαν τό ένα εκατομμύριο και θεωρώ ότι είμαι πολύ ειδικώτερος άπό οποιονδήποτε άλλο στό θέμα αυτό».

Αυτά διά τό παραμύθι των θαλάμων αερίων.

Οί Εβραίοι έπαρουσίασαν στην «δίκη» της Νυρεμβέργης κινηματογραφικής ταινίαν μέ έναν μόνον θάλαμον αερίων, πού υποτίθεται, ότι εύρίσκετο στό στρατόπεδο συγκεντρώσεως τοΰ Νταχάου. Ή άπατη δέν απεδείχθη αμέσως. Ό Γκαίρινγκ καί ό Στράϊχερ στην «δίκην» της Νυρεμβέργης, δέν έπίστευσαν στην αλήθεια της ταινίας, πού έδειξαν στους κατηγορουμένους. Μετά μερικά χρόνια άπεδείχθη ή απάτη. Οι ίδιοι οί Εβραίοι θά υποχρεωθούν νά αναγνωρίσουν οτι «6 θάλαμος αερίων του Νταχάου δέν ολοκληρώθη ποτέ και δεν λειτούργησε ποτέ» (από άρθρον του Μάρτιν Μπρόστσατ εκπροσώπου του «Ινστιτούτου Συγχρόνου Ιστορίας του Μονάχου» εις εφημερίδα «DieZeit» της 26-8-1960).

Ό ίδιος εκπρόσωπος εις άρθρον στην εφημερίδα «DieZeit» (19-8-1960) παρεδέχθη, ότι «ούτε στό Νταχάου, ούτε στό Μπέργκεν-Μπέλσεν, ούτε στό Μπούχενβαλντ έδηλητηριάσθηκαν μέ αέρια Εβραίοι η άλλοι κρατούμενοι...». ’ργότερον ό Εβραίος Κόν-Μπεντίτ έπρότεινε νά καταστραφούν οί ψευδείς θάλαμοι αερίων, πού επιδεικνύουν στους τουρίστας των στρατοπέδων συγκεντρώσεως, διότι υφίσταται κίνδυνος νά μή πιστεύουν πλέον τους Εβραίους καί εις θέματα πού έχουν δίκαιον (υπάρχουν τέτοια;). Σχετικώς έγραψε άρθρον στην «Liberation» (5-3-1979) όπου ζητεί:

«Ας αγωνισθούμε για νά καταστραφούν αυτοί οί θάλαμοι αερίων που δείχνουν στους τουρίστας στα στρατόπεδα όπου γνωρίζουμε τώρα ότι δεν υπήρξε κανείς, διότι υπάρχει κίνδυνος νά μην μας πιστεύουν πια γι' αυτά γιά τά όποια είμαστε σίγουροι».

'Ιδού ή αλήθεια από Εβραϊκής πλευράς: Δέν υπήρξε κάποιος θάλαμος αερίων. Εγώ τί νά προσθέσω; Ευτυχώς άπό τό 1973 έτοποθετήθη στον «θάλαμον αερίων» του Νταχάου αναγραφή: «αυτός ό θάλαμος αερίων, μεταμφιεσμένος σέ αίθουσα ντους, δέν ελειτούργησε ποτέ».

Ακόμη καί ή «Le Monde» (18-7-1990) έζήτησε νά διευκρινισθή ότι θάλαμος αερίων στό Νταχάου «δέν έλειτούργησε ποτέ».

Μολαταύτα στην «δίκη» τής Νυρεμβέργης ό Αγγλος εισαγγελεύς λόρδος Χάρτλι Σόουκρος ανέφερε τήν 26ην Ιουλίου 1946 θαλάμους αερίων στό Νταχάου! (Τ.Μ.Ι. τόμ. 19, σελ. 4563) καί κατεδίκασαν τους Ναζί, διά τό άποτρόπαιον αυτό.

Απόσπασμα απο το βιβλίο "Οι Εβραίοι όλη η αλήθεια", σελίδα 1029
Τίτλος: Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
Αποστολή από: Rose στις Ιουνίου 26, 2011, 19:26:14
Κανείς δεν αμφισβητεί το γεγονός, πως η δράση του Αγανακτισμένου Χίτλερ, προκάλεσε τελικά, την τραγωδία του 2ου Παγκόσμιου Πολέμου, και τον θάνατο 50 εκατομμυρίων συνανθρώπων μας, καθώς και ότι κυνήγησε Εβραίους, αλλά η διαστρέβλωση της Ιστορίας, μας δημιουργεί πάντα προβληματισμούς, και ερωτήματα, που χρειάζεται να απαντηθούν, έτσι ώστε να βρεθεί τελικά, και να αντιμετωπιστεί μια για πάντα, ο Νο.1 εχθρός της Ανθρωπότητας, το Θηρίο...

Και αυτό απαιτεί μία ιστορική ανάλυση και αναδρομή, στην εξελεγκτική ιστορία της Ανθρωπότητας.

                                                                                
Τίτλος: Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
Αποστολή από: Rose στις Ιουνίου 27, 2011, 00:05:12
Πηγή: www.tvxs.gr

Αναζητώντας λοιπόν στοιχεία κανείς για το ποιες χώρες τιμωρούν τη δημόσια άρνηση ότι το Ολοκαύτωμα των Εβραίων υπήρξε πραγματικό γεγονός ανακαλύπτει ότι την αυστηρότερη νομοθεσία την έχουν οι χώρες που είτε συμμετείχαν στην υλοποίησή του ή που στο έδαφός τους σημειώθηκαν οι μεγαλύτεροι διωγμοί και μαζικές εκκαθαρίσεις Eβραίων. Ίσως γιατί εκεί η ανάμνηση των φρικαλεοτήτων είναι πιο ισχυρή από οπουδήποτε αλλού και επιβάλλει να μην ξεχαστεί ποτέ αυτό το γεγονός…

Δεν πρέπει να παραβλεφθεί ότι οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, όπως η Τσεχία και η Πολωνία δεν τιμωρούν την άρνηση, αμφισβήτηση, δικαιλόγηση ή επιδοκιμασία μόνο των εγκλημάτων των Ναζί αλλά και αυτά του Κομμουνιστικού Καθεστώτος, στην Τσεχία με φυλάκιση από έξι (6) μήνες μέχρι τρία (3) χρόνια και στην Πολωνία με πρόστιμο ή φυλάκιση μέχρι τρία (3) χρόνια.

(http://tvxs.gr/sites/default/files/pinakas%20holocaust%20denial.PNG)

Δε χρειάζεται να αναφέρω ότι στο Ισραήλ είναι δεδομένη η τιμωρία όποιου δημόσια αρνείται το Ολοκαύτωμα και τα εγκλήματα των Ναζί κατά του εβραϊκού λαού.

Το παράδοξο ωστόσο είναι ότι δύο από τους παραδοσιακούς σύμμάχους του Ισραήλ, τόσο το Ηνωμένο Βασίλειο όσο και οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν προβλέπουν ποινή ειδικά για την άρνηση του Ολοκαυτώματος με βασικό επιχείρημα ότι κάτι τέτοιο θα αποτελούσε περιορισμό της ελευθερίας του λόγου. Και όντως τόσο η Μεγάλη Βρετανία όσο και οι Η.Π.Α έχουν αρκετά φιλελέυθερη προσέγγιση στο θέμα της ελευθερίας του λόγου, ίσως περισσότερη από τις χώρες της ηπειρωτικής Ευρώπης. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι στο έδαφός τους δεν πάτησε γερμανός κατακτητής με αποτέλεσμα να μη λάβουν χώρα οι μαζικές εκκαθαρίσεις που διαπράχτηκαν στις ηπειρωτικές ευρωπαϊκές χώρες.
Τίτλος: Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
Αποστολή από: Rose στις Ιουνίου 27, 2011, 00:13:23
http://antipliroforisi.blogspot.com/2011/04/2000000-fbi.html

April 12, 2011

Μόνο 2.000.000 οι Εβραίοι της Ευρώπης κατα το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο σύμφωνα με στοιχεία του FBI

Σ.Α: Ένα υπόμνημα του "Σιωνιστικού Οργανισμού της Αμερικής" απο το 1943 με τον δρ. Heller να είναι Πρόεδρος του Σιωνιστικού Οργανισμού, αναφέρει οτι σύμφωνα με υπολογισμούς οι Εβραίοι στην Ευρώπη κατα τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν 2.000.000.

Πως γίνεται λοιπόν να μας λένε οι Εβραίοι ότι πέθαναν 6.000.000 Εβραίοι στο Ολοκαύτωμα την στιγμή που ένας Εβραϊκός οργανισμός λέει πως οι Εβραίοι κατα τον Β' Παγκόσμιο στην Ευρώπη ήταν μόνον 2.000.000;

Ακολουθεί το απόσπασμα απο τα αρχεία του FBI.

(http://www.rense.com/general93/moz-screenshot-1.jpg)

Όλα τα σχετικά αρχεία μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα του FBI.[http://vault.fbi.gov/Zionist%20Organization%20of%20America]
Στείλ'τε την είδηση σε φίλους σας ιστορικούς και εκπαιδευτικούς!!!

Πηγή: http://www.rense.com/general93/z.htm
Τίτλος: Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
Αποστολή από: Rose στις Ιουνίου 27, 2011, 00:59:25
Για να μην μακρηγορούμε, ντοκουμέντα και αποδείξεις, υπάρχουν πολλές, αν θέλει κανείς να ερευνήσει και να διαπιστώσει ποια είναι η πραγματικότητα, πως τελικά, υπάρχει ένας ιστός πλεκτάνης που διαδραματίζεται πίσω από την πλάτη του κάθε λαού, με στόχο να κερδίζει το Κεφάλαιο, οι Μεγαλοεπενδυτές, και φυσικά, ένα μεγάλο μέρος τους είναι και Εβραίοι.  

Αυτοί λοιπόν οι Δυνατοί σε Κεφάλαιο, καθορίζουν και την πολιτική του κάθε κράτους, εξαγοράζουν ανθρώπινα δικαιώματα, και αλλάζουν την Ιστορική Πραγματικότητα, όπως τους βολεύει.

Ο στόχος όμως δεν είναι να κυνηγηθούν συνάνθρωποί μας, επειδή είναι Εβραίοι, αλλά να αναγνωριστεί το μέγεθος του Κοινωνικού προβλήματος που δημιουργείται, έτσι ώστε να επέλθει και η λύση του.  'Αλλωστε και ο Εβραϊκός λαός, θύματα είναι, των δικών τους προδοτών, Μεγαλοκεφαλαιούχων, ή Σιωνιστών, και κυριολεκτικά, αυτοί είναι οι κύριοι ηθικοί αυτουργοί της εβραϊκής γενοκτονίας, κατά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Συνεχίζοντας λοιπόν το θέμα του ολοκαυτώματος, παρατηρούμε πως δημιουργήθηκε το Κράτος του Ισραήλ, στην Παλαιστίνη, όπου δεν τους είχε αρχικά επιτραπεί, μέσω του διαφημιζόμενου και επιβαλλόμενου Νομικά, ως μία αναμφισβήτητη πραγματικότητα "Ολοκαυτώματος των Εβραίων". Και αυτός που βοήθησε τον Εβραϊκό Λαό, να ανασυσταθεί ως κράτος, ήταν ο κατηγορούμενος Χίτλερ.

Αυτό είναι ένα μικρό παράδειγμα, πως η προπαγάνδα του Κεφαλαίου, αλλοιώνει τη Λαϊκή Συνείδηση, διαστρεβλώνει την Ιστορική Πραγματικότητα, και Συγκαλύπτει γεγονότα, προς συμφέρον του Κεφαλαίου.
Τίτλος: Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
Αποστολή από: Rose στις Ιουνίου 27, 2011, 01:30:23
Το βιβλίο "Ο Αγών μου", ή αλλιώς «Τεσσεράμισι χρόνια αγώνας ενάντια στα ψέματα, την ανοησία και τη δειλία», τίτλος που ήθελε να δώσει αρχικά ο Χίτλερ, αναφέρει τις σκέψεις ενός Αγανακτισμένου, που θέλει να πάρει την εξουσία και να αλλάξει τα πράγματα, βοηθώντας την χώρα του εθνικά.

Σίγουρα, σε αρκετά σημεία, οι θέσεις του είναι ακραίες και εξτρεμιστικές, αν και ειλικρινείς, διότι ο Αγανακτισμένος, ο οποίος, έχει βιώσει πείνα, έχει υποφέρει, και έχει προδοθεί, είναι αρκετά Οργισμένος.

Και ο Χίτλερ, είχε θυμώσει πολύ, σε σημείο να πάρει την εξουσία, και να εκφράσει αυτή την Οργή, Οργή που ένιωθε ο καταπιεσμένος και εξαθλιωμένος Γερμανικός Λαός, απέναντι σε εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες που τον καταδυνάστευαν.

Την ίδια ευαίσθητη εποχή διανύουμε και σήμερα, στη χώρα μας, όπου ο Ελληνικός Λαός, αναγκάζεται να πληρώσει, τεράστια χρέη, που τον γονατίζουν καθημερινά, εξαιτίας, των διαπλεκόμενων με την Πολιτική Κερδοσκόπων ή Τραπεζιτών.

Και αυτή η Αγανάκτηση και η Οργή του Ελληνικού Λαού, θα δυναμώνει, όσο δεν βρίσκεται Οικονομική διέξοδος, όσο δεν αποδίδεται Δικαιοσύνη, όσο δεν αλλάζει το Πολιτικό σύστημα, και δεν εκπροσωπείται Αληθινά, η Λαϊκή Βούληση.

'Ετσι πάντα θα καραδοκεί, μία Επανάσταση, ή ένας Οργισμένος Αγανακτισμένος, που μπορεί να γίνει εκφραστής μιας απερίγραπτης Νέμεσης, μιας απερίγραπτης σκιάς...

αντίστοιχης της εκδίκησης του Αγανακτισμένου Χίτλερ.
Τίτλος: Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
Αποστολή από: Rose στις Ιουνίου 27, 2011, 16:05:13
Είναι γεγονός, πως στα σχολεία μας, διδαχθήκαμε για έναν Χίτλερ, παρανοϊκό, εγκληματία, που προσπάθησε να εξολοθρεύσει τους Εβραίους από προσώπου Γης.

Διαβάζοντας όμως το "απαγορευμένο" βιβλίο του Χίτλερ, βλέπουμε έναν άλλο άνθρωπο, έναν απλό άνθρωπο, έναν πονεμένο άνθρωπο, βιοπαλαιστή, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε, υπέφερε, πείνασε, μέσα σε ένα κοινωνικό σύστημα, φτιαγμένο προς εκμετάλλευση του λαού, και προς συμφέρον της Κεφαλαιακής Απληστίας.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του, που αντηχούν μέσα στη ψυχή κάθε Ελεύθερου Ανθρώπου.

"Για πρώτη φορά στη ζωή μου - ήμουν έντεκα χρονών - αντιτάχτηκα. 'Οσο πείσμα είχε ο πατέρας μου να φέρει σε πέρας τα σχέδια που είχε αποφασίσει, άλλο τόσο πείσμωσα εγώ κι αρνήθηκα μια γνώμη απ΄την οποία δεν περίμενα τίποτα καλό.

Δεν ήθελα να γίνω υπάλληλος.

Ούτε λόγια ούτε έκτακτα μέτρα μπόρεσαν να κάμψουν αυτή την αντίστασή μου.  Δεν θα γινόμουν υπάλληλος χίλιες φορές όχι!  Μάταια ο πατέρας μου προσπάθησε να στολίσει το επάγγελμά μου με εικόνες απ' τη δική του ζωή: έρχονταν πάντα σε αντίθεση με το αντικείμενο τους.  Μ' έπιανε ναυτία όταν σκεφτόμουνα ότι θα μπορούσα μια μέρα να βρεθώ φυλακισμένος πίσω από κανένα γραφείο, ότι δεν θα ήμουνα κύριος του χρόνου μου, αλλά υποχρεωμένος να περάσω όλη μου τη ζωή καταχωρώντας έγγραφα"

Ο Αδόφλος είχε θίξει πολλά υπαρξιακά θέματα, που προβλημάτιζαν τον κάθε Γερμανό, και έτσι πραγματικά, είχε μιλήσει στην ψυχή τους.  Σίγουρα όμως δεν αμφισβητεί κανείς το γεγονός, πως ενώ είχε δίκαιο, σε αυτά που έλεγε, έχασε αυτό το δίκαιό του, εκφράζοντας έναν ακραίο εθνικοφασισμό.  'Εγινε Δικτάτορας, προσπαθώντας να πολεμήσει όλους τους "κακούς" που πόνεσαν το έθνος του.

'Ομως πέρα από έναν εθνικοφασισμό που καταλογίζεται στον Δικτάτορα Χίτλερ, υπήρξε μία σφοδρή προπαγάνδα, εναντίον του, καθώς και απέναντι στο Γερμανικό λαό.  Το Ολοκαύτωμα των Εβραίων.

Και επειδή ο Νικητής γράφει την ιστορία, η Ιστορία που μας δίδαξαν ήταν ψεύτικη.  'Εχουμε λοιπόν, καθήκον για την αποκατάσταση της Ιστορικής αλήθειας του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, διότι χωρίς τις σωστές πληροφορίες, χωρίς να γνωρίζουμε την Πραγματική Ιστορική Πραγματικότητα, είμαστε καταδικασμένοι να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη.

Τι κρύβεται λοιπόν, πίσω από την Προπαγάνδα του Ολοκαυτώματος των Εβραίων?

Καταρχήν χρειάζεται να κατανοήσουμε πως υπήρχε ένα κοινωνικό πρόβλημα με τους Εβραίους, παγκόσμια, όχι μόνο στην Γερμανία, κάτι αντίστοιχο και με τους δικούς μας μετανάστες σήμερα.  Οι άνθρωποι αυτοί αναγκάστηκαν, για να επιβιώσουν στη αφιλόξενη ξενιτιά, σε δραστηριότητες κλειστών εμπορικών λόμπι, καθώς και σε παράνομες δραστηριότητες. Και αυτή τους, η δραστηριότητα, δημιουργούσε πολλά προβλήματα, στις τοπικές κοινωνίες.  

Ο Διεθνής Σιωνισμός (οι Εβραίοι Κεφαλαιούχοι) από την άλλη, οραματιζόταν την επανίδρυση του Ισραήλ, ως κράτος, και έτσι συνεργάστηκε με τον Γερμανικό λαό.  Το Σιωνιστικό λόμπι, υποσχέθηκε να πληρώσει τον Χίτλερ, για κάθε Εβραίο που έφερνε στη Γερμανία, με στόχο να μεταφερθεί στο Ισραήλ. 'Ηταν μία λύση που βόλευε και τις δύο πλευρές, και τη Γερμανία και την Εβραϊκή Κοινότητα.

Η Τραγωδία όμως ήταν, πως από τους Εβραίους που μάζεψαν οι Γερμανοί, οι Σιωνιστές, επέλεξαν, τους καλύτερους, τα στελέχη, τους τεχνίτες, τους επιστήμονες, αυτούς που θα βοηθούσαν στην εδραίωση, και ανάπτυξη του Ισραήλ, και τους υπόλοιπους δεν τους θέλησαν.  Ο Χίτλερ είχε ήδη ξοδέψει υπέρογκα ποσά, να τους μαζέψει και να τους μεταφέρει στη Γερμανία.  Αναγκάστηκε λοιπόν να τους νοικιάσει σε εταιρείες, όπως και τους υπόλοιπους αιχμαλώτους πολέμου, έτσι ώστε να πάρει τα χρήματα που ξόδεψε πίσω, μια και η Γερμανία δεινοπαθούσα οικονομικά, λόγω πολέμου.

Από τους Εβραίους που μάζεψαν, με την βοήθεια των τοπικών Ραβίνων, γύρω στις 550,000 μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, και 650,000 πέθαναν λόγω άθλιων συνθηκών σε καταναγκαστικά έργα1.  

Ποιοι λοιπόν ευθύνονται για την γενοκτονία των 650,000 Εβραίων, στο 2ο παγκόσμιο πόλεμο? Ο Χίτλερ ή το Σιωνιστικό λόμπι, που αρνήθηκε να τους δεχτεί στο νέο Ισραήλ που ετοίμαζαν?

Αυτή είναι λοιπόν η τραγωδία της Προπαγάνδας του Ολοκαυτώματος, και γι' αυτό, προσπαθούν με κάθε τρόπο, να μην αποκαλυφθεί η Αλήθεια, πως η αιτία που μάζευαν τους Εβραίους στη Γερμανία, είχε στόχο τη στελέχωση του Νέου Ισραήλ, και πως οι Σιωνιστές-Εβραιοπατέρες τελικά, ήταν εκείνοι που πρόδωσαν τους εναπομείναντες Εβραίους, στο 2ο Παγκόσμιο πόλεμο.

Η αλήθεια είθε να ελευθερώσει τη σκέψη μας και ευχόμαστε μια μέρα και τη ζωή μας.
____________________________________________________________________

1 Εδώ ας επισημάνουμε πως αυτοί που εργάστηκαν σε καταναγκαστικά έργα, και πέθαναν λόγω άθλιων συνθηκών, δεν ήταν μόνο Εβραίοι.  Αυτός ήταν και ο λόγος που ετοιμάστηκαν και οι φούρνοι, που θα έκαιγαν τα πτώματα, μια και εκατοντάδες πέθαναν σωρηδόν, λόγω πείνας και άθλιων συνθηκών, ως αιχμάλωτοι πολέμου.  Αυτοί οι φούρνοι δεν λειτούργησαν ποτέ, διότι ήταν έτοιμοι, μετά την αυτοκτονία του Χίτλερ.
Τίτλος: Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
Αποστολή από: Rose στις Ιουνίου 27, 2011, 20:38:03
'Ετσι λοιπόν, έληξε ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος, ρίχνοντας το φταίξιμο στον "κακό" Χίτλερ, και στους "κακούς" Γερμανούς ή Ναζί, και ο κόσμος επέστρεψε πίσω στην καθημερινότητα, προσπαθώντας να επιβιώσει, και να κερδίσει το ψωμί του.  Οι Κεφαλαιούχοι - Βαμπίρ, επίσης ανενόχλητοι, συνέχισαν τις Χρυσές Μπίσνες, με τις Επενδύσεις τους, και τις τεχνικές παρασιτικού εμπορίου ή υπηρεσιών.

Και ερχόμαστε σήμερα, στα πρόθυρα του 3ου Παγκόσμιου Πολέμου, αυτή τη φορά, ενός Οικονομικού Πολέμου, να ξαναβρεθούμε αντιμέτωποι, και πάλι, με το ίδιο διαχρονικό άλυτο πρόβλημα.  

Την εκμετάλλευση και εξαθλίωση των Λαών, από την Απληστία της Κεφαλαιακής Δύναμης.

Οι αγορές, και τα κράτη χτυπήθηκαν από τους Κερδοσκόπους - Βαμπίρ, φέρνοντας μία απερίγραπτη Οικονομική Κρίση και ύφεση, απειλώντας για την κατάρρευση όλης της Παγκόσμιας Οικονομίας.

Αυτό έφερε ως αποτέλεσμα, την αντίδραση των λαών που χτυπήθηκαν, και την γέννηση του Κινήματος των Αγανακτισμένων, που διεκδικούσαν αλλαγή του Πολιτικού Συστήματος, και την εφαρμογή μιας Φιλο-Λαϊκής και όχι Φιλο-Βαμπιρικής Πολιτικής.

Και ξαφνικά ένας τρίτος παράγοντας εμφανίστηκε στην Παγκόσμια σκηνή, πέρα από τους κλασικούς Βαμπίρ και το Λαό.  Οι Βαμπίρ - Εθνοσωτήρες, οι οποίοι αποφάσισαν να σώσουν τους Λαούς από τα Βαμπίρ, διότι κατανόησαν πως έχαναν τα λεφτά τους, μέσω της υπέρμετρης βαμπιριστικής πολιτικής, που εξαθλίωνε λαούς και τοπικές οικονομίες.

Και ερχόμενοι στην Αγανάκτηση του Ελληνικού Λαού σήμερα...

Ποια είναι η απάντηση μας?

(http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/211103_212597735446574_4021947_n.jpg)
Τίτλος: Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
Αποστολή από: Rose στις Ιουνίου 28, 2011, 15:33:20
Στην σημερινή Ελλάδα του Μνημονίου και των Αγανακτισμένων Ελλήνων, κάνοντας τον απολογισμό μας, βάση της Ιστορικής μας αναδρομής, είτε ως Ελλάδα, είτε ως Ευρώπη, είτε ως Ανθρωπότητα, χρειάζεται πλέον, να σχεδιάσουμε και να εφαρμόσουμε τις Κατάλληλες Λύσεις που θα μας βγάλουν επιτέλους από την Κρίση, είτε Οικονομική, είτε Κοινωνική, καθώς και θα εγγυηθούν ένα Κοινωνικό περιβάλλον, ασφάλειας, ανθρωπιάς, ευημερίας, και ελευθερίας.

Δυστυχώς αυτή τη στιγμή η χώρα μας, είναι κεφαλοκλειδωμένη, δεν έχει άλλη επιλογή, από το να δεχτεί τα απάνθρωπα μέτρα του Μνημονίου, μια και εκβιαζόμαστε με το πιστόλι στον κρόταφο, ή Μνημόνιο, ή Χρεοκοπία.

Είναι σημαντικό όμως, να κατανοήσουμε, πως πέρα από τους Κεφαλαιούχους Βαμπίρ, την άπληστη χρήση, της Κεφαλαιακής Δύναμης, μια και υπάρχει και υγιής χρήση της Κεφαλαιακής Δύναμης, πέρα λοιπόν από τους υπεύθυνους για την Παγκόσμια Οικονομική Κρίση, Βαμπίρ, συνυπεύθυνος είναι και ο κάθε Λαός, που είχε Κοιμηθεί, είχε επαναπαυθεί, είχε Βολευτεί, στο κλουβί της Καπιταλιστικής Δυτικής Ζωής, ως ένα γρανάζι παραγωγής πλούτου, για το Σύστημα.

Ας αποδεχτούμε λοιπόν και την δική μας ευθύνη, στη χρεοκοπία της χώρας μας, ας αποδεχτούμε πως δεν έχουμε άλλη επιλογή, μια και αργά ξυπνήσαμε, μια και ξυπνήσαμε, μόνο όταν χρεοκοπήσαμε, ας αποδεχτούμε πως το Μνημόνιο είναι Μονόδρομος, αλλά ας Κατανοήσουμε πως ΤΏΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ, και εφόσον Ξυπνήσει ο Λαός, τα πάντα μπορούν να αλλάξουν.

Και με αυτή την ελπίδα χρειάζεται να συνεχίσουμε, διότι όντως το μέλλον της χώρας μας, αλλά και όλης της ανθρωπότητας, προδιαγράφεται λαμπρό, εφόσον Κατανοήσουμε τι έφταιξε, εφόσον εντοπίσουμε τον πραγματικό εχθρό, και στην συνέχεια εξαλείφοντας αυτόν τον εχθρό, μια για πάντα από προσώπου Γης.

Διότι είμαστε προορισμένοι εμείς οι άνθρωποι, να ζούμε ως Ελεύθεροι 'Ανθρωποι, και όχι ως σκλάβοι...

Μπορεί λοιπόν το Μνημόνιο να είναι Μονόδρομος, αλλά και η Εξολόθρευση των Βαμπίρ έχει γίνει πλέον Μονόδρομος, και αυτό είναι ένα γεγονός που χρειάζεται να κατανοηθεί από κάθε Πολιτική σκηνή, είτε τοπική είτε Παγκόσμια, πως το Πολιτικό Σύστημα είναι καταδικασμένο πλέον να αλλάξει, και να εκπροσωπήσει απολύτως την Λαϊκή Βούληση.
Τίτλος: Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
Αποστολή από: Rose στις Ιουνίου 28, 2011, 17:20:47
η Εξολόθρευση των Βαμπίρ έχει γίνει πλέον Μονόδρομος, και αυτό είναι ένα γεγονός που χρειάζεται να κατανοηθεί από κάθε Πολιτική σκηνή, είτε τοπική είτε Παγκόσμια, πως το Πολιτικό Σύστημα είναι καταδικασμένο πλέον να αλλάξει, και να εκπροσωπήσει απολύτως την Λαϊκή Βούληση.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πως η Κεφαλαιακή Δύναμη δεν είναι ο πραγματικός εχθρός, αλλά η Απληστία, η Απανθρωπιά και η Ιδιοτέλεια.

Υπήρξαν, υπάρχουν, και θα υπάρχουν, αρκετοί συνάνθρωποί μας, παγκόσμια, που έχουν βοηθήσει και έχουν ευεργετήσει, τις Κοινωνίες τους, διαθέτοντας τα Κεφάλαιά τους, τα πλούτη τους, για πλήθος φιλανθρωπικών και ανθρωπιστικών δράσεων.  Και αυτή είναι η υγιής εφαρμογή της Κεφαλαιακής Ισχύος.  Ο Δυνατός να βοηθάει τους αδύναμους, να δυναμώσουν, έτσι ώστε μια μέρα, να συνδράμουν και εκείνοι με τη σειρά τους, στην Κοινωνική εξέλιξη και ανάταση, είτε τοπικά, είτε παγκόσμια.

Το πρόβλημά μας λοιπόν δεν είναι το Κεφάλαιο, αλλά η κακή χρήση του Κεφαλαίου.  

'Ετσι λοιπόν, η εβραιοχριστιανική φιλο-βαμπιρική προπαγάνδα, "Ο Θεός αγαπάει τους φτωχούς και μισεί τους πλούσιους", εξυπηρετεί στην υποδούλωση και εκμετάλλευση της μάζας, προωθώντας μία Οικονομική αδυναμία, και επομένως δουλεία.

Με άλλα λόγια, ο εβραιοχριστιανικός Θεός, μας θέλει Οικονομικά Αδύναμους...  ;D

Αυτόν τον Δαίμονα, λοιπόν, που μας έχουν επιβάλλει με το ζόρι, ως Θεό, με στόχο να παραμένουμε διαχρονικά, αδύναμοι και υποτελείς (υπ-άλληλοι), προς όφελος των Βαμπίρ, τον στέλνουμε πίσω στην άβυσσο από όπου ξεπήδησε, και επιλέγουμε σήμερα πλέον, Νέα Αρχέτυπα, Νέα Σύμβολα και Ιδεολογίες, συντονίζοντάς μας, με μία Αυθεντική και υγιή Πνευματικότητα.

Και για να Νικήσουμε, επιτέλους, όλους τους Οικονομικούς Δαίμονες και Βαμπίρια, που μας επιβάλλονται διαχρονικά, ως οι Αφέντες του Κόσμου μας, δύο είναι οι ΜΑΤ Κινήσεις.

1. Κατεδάφιση του σημερινού, σάπιου και πουλημένου, φιλοβαμπιρικού, Πολιτικού συστήματος, και 'Ιδρυση ενός Νέου Πολιτικού Συστήματος Αληθινής Δημοκρατίας, που να εκφράζει απολύτως την Λαϊκή Βούληση1.

2. Κατεδάφιση του υπάρχοντος Παράνομου, Τοκογλυφικού, Βαμπιριστικού Τραπεζικού Συστήματος2, που πίνει το Αίμα του Λαού, και η 'Ιδρυση Νέων Εθνικών Μη Κερδοσκοπικών Τραπεζικών Ιδρυμάτων (ή λαϊκών ταμείων αλληλεγγύης), που θα εξασφαλίζουν, την συνεχόμενη φθηνή και νόμιμη χρηματοδότηση (αιμοδοσία), έτσι ώστε να ζωντανέψει και πάλι η Οικονομία μας, και επομένως η Κοινωνία μας.

Και αυτή είναι η μοναδική οδός, για να βγάλουμε τα Δόντια των Βαμπίρ, μια για πάντα, διεκδικώντας ως Λαός, την Πολιτική και τις Τράπεζες, όργανα μέσω των οποίων, τα Βαμπίρ, μας πίνουν το αίμα.

Υ.Γ. 'Οσο για τον εβραιοχριστιανικό "θεό", ή καλύτερα δαίμονα, βρίσκεται ήδη στα τελευταία του...
__________________________________________________________________________

1 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2352.0.html
2 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2188.0.html
Τίτλος: Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
Αποστολή από: Rose στις Ιουνίου 28, 2011, 18:53:24
2. Κατεδάφιση του υπάρχοντος Παράνομου, Τοκογλυφικού, Βαμπιριστικού Τραπεζικού Συστήματος2, που πίνει το Αίμα του Λαού, και η 'Ιδρυση Νέων Εθνικών Μη Κερδοσκοπικών Τραπεζικών Ιδρυμάτων (ή λαϊκών ταμείων αλληλεγγύης), που θα εξασφαλίζουν, την συνεχόμενη φθηνή και νόμιμη χρηματοδότηση (αιμοδοσία), έτσι ώστε να ζωντανέψει και πάλι η Οικονομία μας, και επομένως η Κοινωνία μας.

Είναι γεγονός πως πλήθος πιστωτικών προϊόντων σήμερα περιέχουν τοκογλυφικές παράνομες χρεώσεις1. Οργανισμοί όπως το ΕΙΧΕ (www.eixe.gr), και το Κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", μπορούν να βοηθήσουν, έτσι ώστε ΑΠΑΝΤΕΣ να ενημερωθούν, και να προστατευτούν νομικά, απέναντι στην απάνθρωπη βαμπιριστική τοκογλυφία, των σημερινών ιδιωτικών τραπεζών, που έχουν εξαθλιώσει την οικονομία μας.

Και εφόσον λοιπόν, απάνθρωπα και άπληστα μας ρούφηξαν το αίμα, αδιαφορώντας για την καταστροφή μας, ή τον θάνατό μας2, ήρθε ο καιρός να σταματήσουμε να τους δίνουμε το αίμα μας, ήρθε ο καιρός να τους κλείσουμε...

Επίκειται λοιπόν, το Τραπεζικό Ολοκαύτωμα!!!
_________________________________________________________________________

1 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1311.0.html,

2 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2158.0.html
Τίτλος: Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
Αποστολή από: Rose στις Ιουνίου 29, 2011, 00:52:21
Η τραγωδία που βιώνει ο Ελληνικός λαός, είναι ότι δεν αποδίδεται Δικαιοσύνη, δεν διώκονται οι Ληστές, καθώς και ότι οι Πολιτικοί, καλύπτουν τους Ληστές, οι οποίοι συνεχίζουν ανενόχλητοι, να ρημάζουν Ελληνικό Δημόσιο και Λαό.

Οι Τράπεζες, δεν εξαναγκάζονται να σταματήσουν τις παράνομες δραστηριότητες τους, που γονάτισαν και εξαθλίωσαν τον Ελληνικό Λαό, αλλά απεναντίας η Ελληνική Κυβέρνηση, στηρίζει τους Κερδοσκόπους, να κερδοσκοπούν ανενόχλητοι περισσότερο, ενώ προπαγανδίζει την Εθνική Σωτηρία.

'Ενα απλό παράδειγμα είναι πως αντί η Ελληνική Κυβέρνηση, να αναγκάσει τις Τράπεζες, σε συμμόρφωση, ως προς τις Παράνομες Τοκογλυφικές απαιτήσεις, την κύρια αιτία, της οικονομικής μας εξαθλίωσης, ψήφισε νόμο Ρύθμισης, και επομένως Νομιμοποίησης των Παράνομων Τοκογλυφικών Τραπεζικών απαιτήσεων.  

Οι Τράπεζες, είναι εταιρείες που λειτουργούν παράνομα και ληστρικά, εδώ και χρόνια, και κάλλιστα, μπορεί να αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας τους, καθώς και να διωχθούν όλοι οι συνυπεύθυνοι στην παράνομη λειτουργία της εταιρείας.  Είναι γεγονός πως ένα μεγάλο μέρος από τα κέρδη των Τραπεζών, είναι προϊόν εγκλήματος.

Γιατί λοιπόν, δεν κλείνουν, αυτές τις Παράνομες Εταιρείες, αυτές τις Εγκληματικές Εταιρείες, που πίνουν το αίμα του λαού?

'Ενα δεύτερο παράδειγμα είναι πως οι Ελληνικές Ιδιωτικές Τράπεζες, δανείζονται δεκάδες δις ευρώ, από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, με επιτόκιο 1%, και εγγύηση τα Ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, για να αγοράσουν στην συνέχεια Ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου, με πολλαπλάσιο επιτόκιο, (κερδίζοντας νταβαντζιλίκι τεράστια ποσά), ενώ κάλλιστα το Ελληνικό Δημόσιο θα μπορούσε να δανειστεί κατευθείαν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στο 1%, ιδρύοντας μία Δημόσια Τράπεζα1, λύση που υλοποιήθηκε και σε άλλες χώρες όπως η Γερμανία.
 
'Ενα τρίτο παράδειγμα είναι πως ενώ οι Ελληνικές Ιδιωτικές Τράπεζες, ανήκουν πλέον στο Ελληνικό Δημόσιο, μια και η εμπορική τους αξία είναι πολλαπλά μικρότερη, από το ποσό που έδωσε το Ελληνικό Δημόσιο, για την στήριξή τους, και ως ρευστότητα, και ως ενέχυρα του Ελληνικού Δημοσίου, η Ελληνική Κυβέρνηση, δεν τις εθνικοποιεί, δημιουργώντας μία Δημόσια Μη Κερδοσκοπική Υπερτράπεζα, Κοινωνικών συμφερόντων που να στηρίζει την ανάπτυξη, και να εγγυάται την συνεχόμενη και αναγκαία χρηματοδότηση της αγοράς.

Τι εμποδίζει λοιπόν, την Κυβέρνησή μας, στη χρήση ή ακόμα στην ίδρυση μιας Δημόσιας Τράπεζας, που θα μας έσωζε, Δημόσιο και Λαό, από τη Χρεοκοπία, αποφεύγοντας παντελώς επώδυνες δημοσιονομικές λύσεις, όπως το Μνημόνιο?  

Σίγουρα χρειαζόταν η πολιτική μείωσης των εξόδων της Δημόσιας διοίκησης, αλλά δανειζόμενοι μέσω μιας Δημόσιας Τράπεζας, θα είχαμε αποφύγει εξ' ολοκλήρου την Εθνική μας χρεοκοπία, και ως Δημόσιο και ως Λαός.

Είναι δυνατόν λοιπόν, η Πολιτική της χώρας μας, η Πολιτική της Κυβέρνησης, να φωνάζει "Βοήθεια μας ληστεύουν οι Κερδοσκόποι", και την ίδια στιγμή ακριβώς, να στηρίζει τους Κερδοσκόπους να μας ληστεύουν?

Πρόκειται για πολιτική αφέλεια, ανικανότητα, ή απλή Προδοσία?

Αυτούς λοιπόν που μας οδήγησαν στην Κρίση, τα Τραπεζικά Βαμπίρ, αυτούς που έχουν απομυζήσει την Ελληνική Κοινωνία, αυτούς που έχουν καταστρέψει την Εθνική Οικονομία, αυτούς τους Αιμοδιψείς τοκογλύφους, συνεχίζει και στηρίζει, το παρόν Πολιτικό Σύστημα.

Είναι ολοφάνερο, πως το Πολιτικό μας Σύστημα στηρίζει τους θύτες και όχι τα θύματα.  Το Κεφάλαιο, και όχι το Λαό. Τους Ληστές, και όχι τους εξαθλιωμένους και αδύναμους, και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ, αν δεν αλλάξει το Πολιτικό μας σύστημα, να εκπροσωπεί απολύτως την Λαϊκή Βούληση.

Είναι δυνατόν, σε περίοδο χρεοκοπίας, σε περίοδο εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού, και της Ελληνικής Κοινωνίας να δίνονται δεκάδες δις ευρώ για να την Σωτηρία των Τραπεζών, έτσι ώστε να συνεχίζουν να βαμπιρίζουν Δημόσιο και Λαό?
  
Αυτός δεν είναι σοσιαλισμός.  Είναι βαρβαρότητα...

Το παρόν Πολιτικό μας σύστημα, αν δεν είναι 100% καταχρηστικά εγκληματικό, σίγουρα είναι αναξιόπιστο, και ανίκανο να δώσει λύσεις και να αντιμετωπίσει τα σύγχρονα οικονομικά προβλήματα.

Επειδή λοιπόν, οι διαφημιζόμενοι Εθνικοί Σωτήρες, αποδείχθηκαν ανίκανοι να μας βοηθήσουν, και πρόδωσαν την Εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού, δεν υπάρχει άλλη επιλογή, από το να σωθεί, ο Λαός, από μόνος του, αναγκάζοντας τις Ιδιωτικές Κερδοσκοπικές Τράπεζες, σε χρεοκοπία, αρνούμενοι να πληρώσουμε τις παράνομες τοκογλυφικές απαιτήσεις τους, την κύρια αιτία, της εξαθλίωσης της Ελληνικής Κοινωνίας.

'Εχουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα, να αρνηθούμε να πληρώνουμε, παράνομες, τοκογλυφικές απαιτήσεις, και να διεκδικήσουμε ένα Νέο Τραπεζικό Σύστημα, νόμιμης και φθηνής δανειοδότησης, μέσω Εθνικών Μη Κερδοσκοπικών Τραπεζικών Ιδρυμάτων, ή ταμείων αλληλεγγύης.

Και έτσι το Τραπεζικό Ολοκαύτωμα βρίσκεται πλέον, καθ' οδόν, καθώς και η εκδίκηση του Αγανακτισμένου 'Ελληνα, θύμα των Τραπεζιτών.

"Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι
 μόνο γιατί εμείς είμαστε γονατιστοί."

Pierre Josheph Proudhon
________________________________________________________________________

1 Για παράδειγμα, θα μπορούσε εξ' ολοκλήρου να δανειστεί η Αγροτική Τράπεζα, από την ΕΚΤ, με εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, και στην συνέχεια να ξαναγοράσει Ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου, με επιτόκιο 1,5%.  Γιατί δεν το έκαναν?
Τίτλος: Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
Αποστολή από: Rose στις Ιουνίου 29, 2011, 16:27:07
θα μπορούσε εξ' ολοκλήρου να δανειστεί η Αγροτική Τράπεζα, από την ΕΚΤ, με εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, και στην συνέχεια να ξαναγοράσει Ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου, με επιτόκιο 1,5%.  Γιατί δεν το έκαναν?

Δεν είναι λοιπόν ένα αναμφισβήτητο γεγονός πως τα πραγματικά Αφεντικά του σημερινού "Δημοκρατικού" Πολιτικού μας συστήματος, δεν είναι ο Ελληνικός Λαός, αλλά οι Τραπεζίτες? Οι Τραπεζίτες δεν είναι, άλλωστε, οι κύριοι χρηματοδότες πολιτικών?

Δεν είναι μία πραγματικότητα, πως το Ελληνικό Δημόσιο, πρόσφερε δεκάδες δις ευρώ για την σωτηρία, των Παράνομων, Τοκογλυφικών, Εγκληματικών Τραπεζών, που διέλυσαν την Ελληνική Οικονομία, ενώ παράλληλα, η Πολιτική συντέλεσε να κλείσουν χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, να πολλαπλασιαστούν οι άνεργοι, οδηγώντας τον Λαό, στην απόγνωση, στην πείνα, στην αυτοκτονία?

Δεν είναι μία πραγματικότητα πως η σημερινή Πολιτική, στήριξε τους Τραπεζίτες, να Αισχροκερδήσουν, εις βάρους του Ελληνικού Δημοσίου, εν μέσω χρεοκοπίας?

Πως λοιπόν θέλουμε αυτός ο τόπος να πάει μπροστά, πως λοιπόν θέλουμε να σωθεί η χώρα μας, όταν τα πραγματικά Αφεντικά δεν είναι ο Ελληνικός Λαός, αλλά οι Τραπεζίτες, που πίνουν το αίμα του Λαού?

Δεν υπάρχει λοιπόν άλλη επιλογή, αν θέλουμε να σωθούμε πραγματικά, από το να αλλάξει το Πολιτικό μας σύστημα, να αλλάξει η Πολιτική χρηματοδότησης, από τοκογλυφική σε ανθρωπιστική.

Πρέπει να σταματήσουμε μια για πάντα την εκμετάλλευση των αδυνάτων, την εκμετάλλευση των εργατο-υπαλλήλων, πρέπει να σταματήσουμε το Ολοκαύτωμα της επιχειρηματικότητας, το Ολοκαύτωμα των Ασθενών Κοινωνικών στρωμάτων.

Πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε εύκολη λεία στα δόντια των Τραπεζικών Βαμπίρ.

Σήμερα παρά έναν πολυετή Κοινωνικό αγώνα, οδηγούμαστε και πάλι, στην κατάργηση της μικρομεσαίας τάξης, επιστρέφοντας σε μία ακραία ταξική Διπολικότητα, ανάμεσα στους πολύ φτωχούς και τους πολύ πλούσιους.

Και όμως υπάρχει λύση.  Αρκεί να κατανοήσουμε, αρκεί να θελήσουμε να αντιταχθούμε, να πολεμήσουμε, αλλά και να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης και ζωής μας.

Είναι γεγονός, πως οδηγούμαστε σε Συναιτεριστικές Λύσεις, οδηγούμαστε σε συνεργασίες, σε συσπειρώσεις, με στόχο την επιβίωση.

Αυτή είναι η ελπιδοφόρα προσέγγιση της σημερινής Ελληνικής πραγματικότητας, πως μέσω της Συνεταιριστικής Παραγωγικής Επιχειρηματικότητας, οι εργάτες γίνονται συνεργάτες, οι άνεργοι έχουν δουλειά, οι φτωχοί παύουν να πεινάνε, και τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα δυναμώνουν.

'Ετσι λήγει η απάνθρωπη εκμετάλλευση, η θυματοποίηση, και η εξαθλίωση των εργατο-υπαλλήλων, που αποτελούν το 80% του Εργατικού Δυναμικού της χώρα μας, και ανοίγεται η οδός της Οικονομικής και Κοινωνικής Ελευθερίας όλων των συνανθρώπων μας.

Δεν μας εμποδίζει κανείς, να συνεταιριστούμε, και να συνεργαστούμε, γιατί λοιπόν να μην το επιλέξουμε?

Καθώς λοιπόν τα μεροκάματα έχουν καταδικαστεί σε σφοδρή πτώση, είναι προφανές, πως η Νέα Εποχή, που ανατέλλει, δεν μας θέλει εργάτες σε παρασιτικά φιλοβαμπιρικής νοοτροπίας περιβάλλοντα, αλλά Συν-εργάτες σε Πρωτογενή Παραγωγή.

Μπορεί λοιπόν, τα Τραπεζικά Βαμπίρ, να μας κατάντησαν, να σερνόμαστε μισολιπόθυμοι από αναιμία, παράλληλα όμως, η λύση της Σωτηρίας μας, διαφαίνεται ξεκάθαρα, με φωτεινά μεγάλα γράμματα, στον σκοτεινό ορίζοντα.

Συν-εργαστείτε, Συν-εταιριστείτε, Συν-διαχειριστείτε τα Κοινά, και ταυτόχρονα Αυτονομηθείτε, μακριά από Τραπεζικά Βαμπίρ, και διαπλεκόμενα πολιτικά Ιδιοτελή Συμφέροντα.

'Εχοντας λοιπόν, αυτές τις αξίες και αρχές, ως σημαία, μπορούμε, να χτίσουμε το Νέο Κοινωνικοπολιτικό σύστημα της χώρας μας, πάνω σε Αυθεντικές Ελληνικές αξίες και αρετές, εφαρμόζοντας ένα πολιτικό σύστημα Αληθινής Δημοκρατίας, και ταυτόχρονα ένα κοινωνικό σύστημα Οικονομικής Αυτονομίας.

Το μέλλον της Ελληνικής Κοινωνίας βρίσκεται πλέον στα χέρια του Ελληνικού Λαού, να πάρει τις ορθές αποφάσεις, να κάνει τις ορθές κινήσεις, να πάρει στα χέρια του, την πολιτική εξουσία, και να Συν-δημιουργήσει μία Κοινωνία Ευημερίας και Ανθρωπιάς, όπου κανείς δεν θα πεινάει πια, όπου κανείς δεν θα είναι αδύναμος είτε οικονομικά, είτε πνευματικά.

Και τότε η χώρα μας, μπορεί κυριολεκτικά, να σώσει, όλο τον Κόσμο, γινόμενη ένα παράδειγμα Κοινωνίας, προς μίμηση.

Ας εργαστούμε λοιπόν, όλοι μαζί, να πάρουμε τα όπλα πίσω, από τα ανήλικα, να αφοπλίσουμε τους Ανώριμους Πνευματικά Βαμπίρ, έτσι ώστε να σταματήσουν να σκοτώνουν τον Κόσμο μας.

Και μπορούμε πραγματικά να πετύχουμε, εφόσον κατανοήσουμε, εφόσον Κινηθούμε, εφόσον πάρουμε τον Νόμο στα χέρια μας, αλλάζοντας την Πολιτική και την Οικονομία.

Ο σημερινός Αγανακτισμένος 'Ελληνας της πλατείας Συντάγματος, παρότι οργισμένος, είναι ταυτόχρονα και Φιλοσοφημένος.  Γνωρίζει πως η βία δεν ήταν ποτέ η λύση. Η λύση βρίσκεται στις κατάλληλες φιλοσοφημένες Ιδέες, που θα οδηγήσουν στις κατάλληλες φιλοσοφημένες δράσεις, με στόχο να αλλάξει ριζοσπαστικά η Κοινωνία μας, είτε τοπικά, είτε παγκόσμια, και να μεταμορφωθεί σε ένα Αληθινό Ανθρώπινο Επίγειο Παράδεισο.

Και σε αυτόν τον Παράδεισο, είμαστε προορισμένοι να ζήσουμε, εφόσον αποφασίσουμε να τον διεκδικήσουμε.

Ας διεκδικήσουμε λοιπόν την Ελευθερία και την Ευημερία μας.
Τίτλος: Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
Αποστολή από: Rose στις Ιουνίου 30, 2011, 22:18:24
Γιώργος Παπανδρέου Καταφέραμε και δεν χρεοκοπήσαμε
http://www.youtube.com/watch?v=fd0RCqLU1rs

Το πιο οδυνηρό στην ζωή ενός ανθρώπου, είναι η αποδοχή του θανάτου του.  Κανείς δεν θέλει να αποδεχθεί, πως θα έρθει κάποια στιγμή που θα πεθάνει.

Εξίσου οδυνηρό, είναι και η χρεοκοπία, η οικονομική μας εξαθλίωση και καταστροφή.  

Η χρεοκοπία, είναι εξίσου οδυνηρή, όπως και ένας θάνατος, αλλά όσο είμαστε εν΄ζωή, πάντα υπάρχει η ελπίδα ότι όλα θα αλλάξουν, όλα θα γίνουν όπως πριν, και ακόμα καλύτερα, αρκεί να μην χάσουμε το κουράγιο μας, να συνεχίσουμε τον αγώνα.

Και αυτή η ελπίδα, αυτό το ένστικτο επιβίωσης, ενυπάρχει σε κάθε ζωντανό ον, ακόμα και όταν υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης.  Και όντως πολλές φορές είναι εκείνες που γίνονται τα λεγόμενα "θαύματα", και εκεί που κάποιος ετοιμάζεται για το τελευταίο του ταξίδι, σώζεται, τελευταία στιγμή.

'Ετσι λοιπόν βιώνουμε και την επιθανάτια εμπειρία της χώρας μας, την επαπειλούμενη Χρεοκοπία μας, που την βιώσαμε τόσο κοντά, αλλά καταφέραμε, στο παραπέντε να γλυτώσουμε, καταφέραμε να σωθούμε, έστω και προσωρινά.

Ουσιαστικά, δεν χρεοκοπήσαμε ακόμη, διότι ζητήσαμε πίστωση χρόνου, ζητήσαμε περίοδο χάριτος, έτσι ώστε να προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, έτσι ώστε να μην χρεοκοπήσουμε.

Κατά μία έννοια, ενώ είμαστε φαινομενικά Ελεύθεροι, βρισκόμαστε ταυτόχρονα υπό Κατοχή, των Κεφαλαιούχων που μας δάνεισαν, με στόχο να μην χρεοκοπήσουμε.

Στην πραγματικότητα υπογράφοντας το Μνημόνιο, υπογράψαμε ένα συμβόλαιο με τον "Διάβολο", να ΜΗΝ πάρει την ψυχή της χώρας μας ΤΩΡΑ, αλλά μετά από μερικές δεκάδες χρόνια, ΕΦΟΣΟΝ, δεν καταφέρουμε να τον ξεπληρώσουμε.

Φυσικά, οι τόκοι θα τρέχουν, με ιλιγγιώδη ταχύτητα, και θα μας αναγκάσουν σε μία απερίγραπτης ταχύτητας Παραγωγή Πλούτου, με στόχο να αποπληρώσουμε τον "Διάβολο", και να σώσουμε την Ψυχή του Ελληνικού Δημοσίου.

Ο "Διάβολος", πήρε το υπογεγραμμένο του Μνημόνιο, έκλεισε το επόμενο ραντεβού του, και άφησε όλους εμάς πίσω του, να τρωγόμαστε ποιος είναι ο προδότης, και ποιος ο εθνοσωτήρας.

Τι πραγματικά να ψηφίσει κανείς, σε αυτό το τραγικό δίλημμα?

ΟΧΙ στο Μνημόνιο, σήμαινε, το Ελληνικό Δημόσιο χρεοκοπεί Τώρα...
ΝΑΙ στο Μνημόνιο σημαίνει, το Ελληνικό Δημόσιο χρεοκοπεί μετά από "Χ" χρόνια.

Το Ελληνικό Δημόσιο, δεν είναι το μοναδικό που είναι καταδικασμένο να χρεοκοπήσει1, εκτός, αν οι 'Ελληνες, αποδειχθούν οι ΑΤΛΑΝΤΕΣ της Εθνικής και Παγκόσμιας Οικονομίας και καταφέρουν να σηκώσουν στις πλάτες τους, όλη τη Γη.
___________________________________________________________________

1 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2542.msg14888.html#msg14888
Τίτλος: Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
Αποστολή από: Rose στις Ιουλίου 01, 2011, 23:33:55
Το Ελληνικό Δημόσιο, δεν είναι το μοναδικό που είναι καταδικασμένο να χρεοκοπήσει1, εκτός, αν οι 'Ελληνες, αποδειχθούν οι ΑΤΛΑΝΤΕΣ της Εθνικής και Παγκόσμιας Οικονομίας και καταφέρουν να σηκώσουν στις πλάτες τους, όλη τη Γη.

Είναι γεγονός πως και το Καπιταλιστικό μοντέλο, και το κομμουνιστικό μοντέλο έχουν χρεοκοπήσει. Και η ακραία δεξιά και η ακραία αριστερά, έχουν χρεοκοπήσει.  Στην ουσία, όλα τα κομματικά συστήματα ή σχήματα έχουν χρεοκοπήσει.

Το δήθεν "δημοκρατικό" Πολιτικό μας σύστημα έχει χρεοκοπήσει.

Το Τραπεζικό μας σύστημα έχει χρεοκοπήσει.

Το σύστημα Υγείας έχει χρεοκοπήσει.

Το σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης έχει χρεοκοπήσει.

Το σύστημα Παιδείας μας έχει χρεοκοπήσει.

Το σύστημα θρησκευτικότητας έχει χρεοκοπήσει.

Το σύστημα ασφάλειας του πολίτη έχει χρεοκοπήσει.

Το σύστημα αστυνόμευσης και δικαιοσύνης έχουν χρεοκοπήσει.

'Αρα γιατί απορούμε πως και οι Κρατικοί μηχανισμοί, έχουν χρεοκοπήσει?

Στην πραγματικότητα βρισκόμαστε σε ένα τέλος εποχής, και στην αρχή μιας άλλης εποχής.

'Ηρθε η ώρα να μετακομίσουμε σε ένα νέο Κοινωνικό σύστημα, αφήνοντας πίσω μας το χρεοκοπημένο παρελθόν μας.

Και για να το πετύχουμε αυτό, για να πετύχουμε να ξεφύγουμε από τα νύχια των Κεφαλαιούχων Βαμπίρ, που έχουν καλομάθει να πίνουν το αίμα μας, χρειάζεται να επικαλεσθούμε, την Πονηριά του Πολυμήχανου Οδυσσέα, που δεν δίστασε να τα βάλει με θεούς και δαίμονες, καθώς και να γλυτώσει από τη Σκύλα και την Χάρυβδη.

Διότι μόνο αν αντιταχθούμε ως ένας Αυθεντικός 'Ελληνας Εωσφόρος, ως ένας Νέος Προμηθέας, αναζητώντας τον Νέο Ελληνικό Διαφωτισμό, αναζητώντας, να περάσουμε απέναντι στο Νέο κόσμο, με Αγνή και Αμόλυντη την Ελληνική Ψυχή, μπορούμε να έχουμε την ελπίδα, πως θα τα καταφέρουμε.

Και ο 'Ελληνας όντως μπορεί να τα καταφέρει και να σωθεί, διότι, γνωρίζει την διαφορά, ανάμεσα στο 'Εθνος, και στο Κράτος.

Το Ελληνικό Κράτος λοιπόν είναι καταδικασμένο, κάποια μέρα, να χρεοκοπήσει, αλλά το Ελληνικό 'Εθνος, είναι προορισμένο να Αναγεννηθεί.

Και αυτό θα είναι το μυστικό της επιτυχίας μας, δείχνοντας τον δρόμο, για την Παγκόσμια σωτηρία, όλων των εθνών, των οποίων ως κράτη, είναι καταδικασμένα να κηρύξουν στάση πληρωμών.

Η δημιουργία Νέων Εσωτερικών Αποικισμών, η δημιουργία Νέων Αυτόνομων Παραγωγικών Κοινωνιών, όπου τα κραχ της αγοράς δεν θα αγγίζουν, είναι η ανάγκη της Νέας Εποχής.

Παράλληλα ο περιορισμός του Κρατικού μηχανισμού1, διατηρώντας την άκρως απαραίτητη Δημόσια Διαχείριση, καθώς και η ελαχιστοποίηση, ή καλύτερα εκμηδένιση, της Δημόσιας περιουσίας, περνώντας στα χέρια των Αυτόνομων Κοινωνιών, είναι η μοναδική πολιτική επιβίωσης μας, από την εθνική χρεοκοπία.

'Ετσι μπορούμε πλέον με το κεφάλι ψηλά, να ελπίζουμε πως θα Νικήσουμε, διότι, τώρα υπάρχει λύση, τώρα υπάρχει η ελπίδα να μην χρεοκοπήσουμε, αποκτώντας την κατάλληλη Πολιτική Συνείδηση, κατανοώντας το αίτημα της Νέας Εποχής, και ανοίγοντας τον δρόμο προς τη σωτηρία όλων.
__________________________________________________________________________

1 Δυστυχώς η Ελλάδα κατάντησε σήμερα, να έχει ένα Κράτος σοβιετικού τύπου, έναν διογκωμένο κρατισμό, πολύ χαμηλής παραγωγικότητας και ανταγωνιστικότητας, εμποδίζοντας παράλληλα, την απελευθέρωση των κοινωνικών παραγωγικών δυνάμεων, και την οικονομική ανάπτυξη.
Τίτλος: Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
Αποστολή από: Ονήσιλος στις Ιουλίου 02, 2011, 06:09:35
Δεν θα ήταν καλύτερο όλοι οι Έλληνες που έχουν ελληνική παιδεία και ακολουθούν τα ελληνικά ήθη και έθιμα να ζουν ενωμένοι παρά διεσκορπισμένοι;
Τίτλος: Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
Αποστολή από: Rose στις Ιουλίου 02, 2011, 11:13:37
Δεν θα ήταν καλύτερο όλοι οι Έλληνες που έχουν ελληνική παιδεία και ακολουθούν τα ελληνικά ήθη και έθιμα να ζουν ενωμένοι παρά διεσκορπισμένοι;

Αδελφέ μου,

αυτό είναι και το ζητούμενο, να είμαστε όλος ο Ελληνισμός, ενωμένος και ενδυναμωμένος.  Δυστυχώς όμως τα κρατικά συμφέροντα, αποδείχθηκαν διαχρονικά αντίθετα των Εθνικών Συμφερόντων.  Μέσω της θρησκευτικής απάτης του εβραιοχριστιανισμού μας απέκοψαν από τις ρίζες μας, και από τότε συνεχίζεται η εθνική μας αποδυνάμωση, και ο διαμελισμός μας.

Είναι γεγονός, πως αρκετοί 'Ελληνες μουσουλμάνοι, δεν θεωρήθηκαν 'Ελληνες αλλά Τούρκοι, κατά την ανταλλαγή πληθυσμών του 1923.  Το κριτήριο δυστυχώς που επικράτησε, για εκείνον τον διαχωρισμό, ήταν πως 'Ελληνες είναι μόνο οι χριστιανοί.  Τέτοιες νοοτροπίες οδήγησαν στο δράμα της διχοτόμησης της Κύπρου, στην απάρνηση των Πομάκων της Θράκης και στον εγκλωβισμό, εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων μουσουλμάνων στην Τουρκία.

Ο λόγος που πολλοί εξησλαμίστηκαν κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας, είναι επειδή δεν άντεχαν την οικονομική εκμετάλλευση των Τούρκων1, αλλά κυρίως της Παπαδοκρατίας, που ζούσε παρασιτικά, και δυναστικά πάνω στον υπόδουλο Ελληνισμό.  

Είναι γεγονός πως ο μεγαλύτερος εχθρός του Ελληνικού έθνους, ήταν και είναι, το Ελληνικό κράτος. Το Ελληνικό κράτος, εμφανίζεται να εκδικείται συνεχόμενα τον Ελληνισμό, και να εμποδίζει με οποιοδήποτε τρόπο, την ανάπτυξη του λαού, και την προκοπή του τόπου.

Η κρατική γραφειοκρατία έβαζε πάντα, και συνεχίζει να βάζει, χιλιάδες προσκόμματα, ενάντια στην υγιή επιχειρηματικότητα, και σε κάθε άλλη συναλλαγή μας, με το κράτος.

Ο λόγος είναι, όπως αναφέραμε και στο παρελθόν, πως ο Ελληνικός βρίσκεται ακόμα υπό την κατοχή του εβραιοχριστιανικού μένους κατά του Αυθεντικού Ελληνισμού, ο οποίος, εβραιοχριστιανισμός, συνεργάζεται στενά με τον κρατικό μηχανισμό.

Ο 'Ελληνας βρίσκεται ακόμα πνευματικά υπόδουλος από την Θεοκρατία του Βυζαντίου, που εμποδίζει την Ελευθερία και Ευημερία του, με κάθε δυνατό τρόπο. Αυτός είναι ο λόγος που ο 'Ελληνας, έγινε ένας αντιεξουαστής, και πολέμιος του κράτους.

'Ενα παράδειγμα Ελλήνων αντιεξουσιαστών, κατά την Τουρκοκρατία, ήταν και οι "Κλέφτες", οι οποίοι αντιτάχθηκαν στην εκμετάλλευση από την εκκλησία και το κράτος.  Στα μάτια του Ελληνικού λαού, οι "Κλέφτες" ήταν 'Ηρωες, και αυτοί ήταν ουσιαστικά, οι πρωτεργάτες, της Ελληνικής επανάστασης.

Εξαιτίας της απάνθρωπης στάσης του κράτους, απέναντι στο έθνος, το να κλέψει ο 'Ελληνας το κράτος, κατέληξε Ηρωισμός, κατέληξε μαγκιά.

'Ετσι αλιώθηκαν οι αρχές, οι αξίες και οι θεσμοί της Κοινωνίας μας, μιας Κοινωνίας, όπου το Κράτος της, δρούσε πάντα ενάντια στο Λαό.

Στην χώρα μας, ακόμα και σήμερα Λαός και Κράτος είναι αντίπαλοι, κάτι που δεν συμβαίνει σε άλλες χώρες όπως η Γερμανία.  Και για αυτό το λόγο η κατάργηση του Κράτους, με την σημερινή του μορφή, εκφράζει και τη βαθύτερη λαϊκή βούληση, μεταφέροντας την εξουσία από το κράτος στο 'Εθνος, από την καταχρηστική κρατική εξουσία, πίσω στην Λαϊκή Διαχείριση.
________________________________________________________________

1 'Οσοι 'Ελληνες εξισλαμίζονταν δεν πλήρωναν φόρους.
Τίτλος: Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
Αποστολή από: Rose στις Ιουλίου 05, 2011, 19:07:54
Το πιο επικίνδυνο πράγμα στην ζωή ενός ανθρώπου, είναι να γνωρίζει την αλήθεια.
Το πιο επικίνδυνο πράγμα, είναι να Φωτιστεί.

'Οταν γνωρίζεις την αλήθεια, δεν μπορείς να ηρεμήσεις, δεν μπορείς να συνεχίσεις τη ζωή σου, όπως πριν, διότι τώρα γνωρίζεις, τώρα κουβαλάς μέσα σου, τον σπόρο της Αλλαγής.

Και αυτός ο σπόρος της Αλλαγής, καθημερινά, φουντώνει και μεγαλώνει, καθώς γνωρίζουμε περισσότερα, και επιβεβαιώνονται οι αρχικές μας υποψίες.
  
Πως γεννηθήκαμε στη σκλαβιά, γεννηθήκαμε μονάδες εκμετάλλευσης, γεννηθήκαμε σε ένα σύστημα που δεν σέβεται την ανθρώπινη ζωή, δεν δίνει αξία στον άνθρωπο, αλλά σε πολύτιμα χαρτιά, λίθους και ορυκτά.

Τι φταίει όμως που έχει καταντήσει έτσι ο κόσμος των ανθρώπων?

Δυστυχώς λόγω εκπαίδευσης, συνηθίσαμε, και αποδεχτήκαμε, πως αυτός ο κόσμος, είναι φυσιολογικός.

Πως είναι φυσιολογικό, να μαθητεύουμε σε σχολεία που δεν μας μορφώνουν, είναι φυσιολογικό, να μην αποδίδεται Δικαιοσύνη, είναι φυσιολογικό, να υπάρχουν άτομα που πεινάνε, είναι φυσιολογικό, να μην ζούμε την ζωή που επιλέγουμε εμείς, να ζήσουμε, είναι φυσιολογικό, να μην έχουμε ελεύθερο χρόνο, είναι φυσιολογικό, να μην εκπληρώσουμε τα βαθύτερα όνειρα και οράματά μας, είναι φυσιολογικό, να περάσουμε τη ζωή μας ως τα βαθιά γεράματα, αγωνιώντας για την επιβίωση, είναι φυσιολογικό να υπάρχει βία και εγκληματικότητα, είναι φυσιολογικό να φέρουμε τα παιδιά μας, σε ένα κόσμο, όπου και αυτά με τη σειρά τους, θα καταλήξουν να έχουν, την ανάλογη τύχη που είχαμε και εμείς.

Δυστυχώς μας μάντρωσαν, και το συνηθίσαμε.
Μας έφτιαξαν σταύλους, και καταντήσαμε να γίνουμε πρόβατα.
Μας έφτιαξαν κοτέτσια, και καταντήσαμε κότες.

Και έτσι ο σημερινός άνθρωπος, κατάντησε κυριολεκτικά να ξεχάσει, τι σημαίνει "να ζεις σαν άνθρωπος".
Τίτλος: Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
Αποστολή από: Rose στις Ιουλίου 05, 2011, 20:31:44
Το πιο επικίνδυνο πράγμα στην ζωή ενός ανθρώπου, είναι να γνωρίζει την αλήθεια.
Το πιο επικίνδυνο πράγμα, είναι να Φωτιστεί.

Μετά την αρχική οργή και αγανάκτηση, μετά τον απερίγραπτο θυμό, που με κόπο, και πόνο, προσπαθούμε να συγκρατήσουμε, να μην εκφραστεί, αρχίζει ο αγώνας.

Ο αγώνας του Αγανακτισμένου.

'Ενας αγώνας που είναι μονόδρομος, ένας αγώνας αλλαγής του συστήματος, ένας αγώνας αλλαγής της Κοινωνίας.

"Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία" το διαχρονικό αίτημα των αγανακτισμένων.

Χωρίς Ψωμί, δεν μπορεί να υπάρξει Παιδεία.
Χωρίς Παιδεία, δεν μπορεί να υπάρξει Ελευθερία.

Και όμως, μετά από τόσους Κοινωνικούς αγώνες, τόσοι συνάνθρωποί μας, στερούνται ακόμα το "Ψωμί", δυσκολεύονται να επιβιώσουν, καταλήγουν άστεγοι, άνεργοι, άφραγκοι, να τρώνε από απομεινάρια σε λαϊκές και σε σκουπίδια.

Και το δράμα μας, δεν πρόκειται να τελειώσει, ο κόσμος μας, δεν πρόκειται να αλλάξει, αν δεν εργαστούμε Πνευματικά, αν δεν διαλογιστούμε σοβαρά, τις αιτίες καταστροφής του κόσμου μας, καθώς και να οραματιστούμε, το Νέο Κόσμο, την Νέα μορφή Κοινωνίας, που θα θέλαμε να ζήσουμε, εμείς και τα παιδιά μας.

Ας αφεθούμε λοιπόν, για λίγο, σαν μικρά παιδιά, να ζωγραφίσουμε τον Νέο Κόσμο μας, να σχεδιάσουμε ένα Νέο σύστημα, ας επιτρέψουμε τους εαυτούς μας, να έχουν και πάλι όνειρα, ας ονειρευτούμε, έξω από πλαίσια και φραγμούς, ας προσπαθήσουμε να δούμε το μέλλον, και ας διεκδικήσουμε, αυτόν τον Κόσμο των ονείρων μας, να γίνει πραγματικότητα, αυτόν το Κόσμο που θα θέλαμε να ζήσουμε, όταν ήμασταν παιδιά, πριν ακόμα να μας εκπαιδεύσουν ως εργάτες.

Και εκεί βρίσκεται το μυστικό της επιτυχίας του αγανακτισμένου, στη σύλληψη του Οράματος, και στη Πραγμάτωσή του.
Τίτλος: Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
Αποστολή από: ΣΕΡΑΠΙΣ στις Ιουλίου 05, 2011, 23:07:50
Το πιο επικίνδυνο πράγμα στην ζωή ενός ανθρώπου, είναι να γνωρίζει την αλήθεια.
Το πιο επικίνδυνο πράγμα, είναι να Φωτιστεί.
Τίτλος: Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
Αποστολή από: Ονήσιλος στις Ιουλίου 08, 2011, 22:53:12
’ρα πρέπει να θυμηθούμε και να θυμίσουμε και σε άλλους πώς είναι να ζεις σαν άνθρωπος.

Προσωπικά το όραμα μου που πιστεύω είναι και δικό σας είναι να υπάρχει σεβασμός στον άνθρωπο και την φύση. Ο άνθρωπος ανήκει στην φύση. ’ρα ο σεβασμός στην ιερότυτα της φύσης συμπεριλαμβάνει και τον άνθρωπο. Η αιτία για πολλά από τα προβλήματα μας είναι ότι βάλαμε το κέρδος και την απόκτηση υλικών αγαθών πάνω από τον άνθρωπο και την φύση.

Στηρίζω προσπάθειες που σέβονται την φύση και τον άνθρωπο και για αυτό πιστεύω πώς οι εταιρείες πρέπει να βάζουν πρώτα τον άνθρωπο και την φύση και μετά το οικονομικό υλικό κέρδος.

Οι 8 Δράσεις ή Διευθύνσεις του Πνευματικού κέντρου που σχεδιάζεται

1. «ΟΡΤΦ - Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων» - Λέσχη Φίλων του Εσωτερισμού, Εμπορικό τμήμα, Εκδοτικός Οίκος

2. «ΑΜΡΑ - Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα» - Μυητική Σχολή Μικρών Μυστηρίων

3. «ΑΚΟΣ - Απολλώνια Κοινωνία Ορφεοτελεστών Συνθάκων» - Μυητική Σχολή Μεγάλων Μυστηρίων

4. «Δήμητρα» - Ανθρωπιστική, Περιβαλλοντική, Κοινωνική και Φιλανθρωπική Δράση

5. «Αφροδίτη» - Διοργάνωση τελετών και εορτών παραδοσιακού - πανθεϊστικού χαρακτήρα

6. «Ιππότες του Ρόδινου Σταυρού» - Ανθρώπινο Δίκαιο

7. «Πνευματική Ακαδημία» - Ακαδημία Εσωτερισμού (εκπαίδευση πανεπιστημιακού, μεταπτυχιακού και διδακτορικού επιπέδου στον Εσωτερισμό)

8. «Χείρωνας» - Κέντρο Ολιστικής Θεραπευτικής (Ασκληπιείο, Σπα)

Με βρίσκουν σύμφωνο και όσο σας γνωρίζω καλύτερα θα προσπαθώ να σας στηρίζω περισσότερο.
Αυτές οι πιο πάνω δράσεις έχουν αρχίσει;
Είσαστε κάπου περισσότερο συγκεντρωμένοι αυτό τον καιρό;

Επειδή και πιο πάνω στο σύνθημα ψωμί, παιδεία, ελευθερία το θέμα της διατροφής είναι πολύ σημαντικό για περαιτέρω εξέλιξη. Ψάχνω να βρω λύσεις σε θέματα διατροφής και επίσης ψάχνω οικολογικά προϊόντα για το σώμα και για το σπίτι για εμένα και την οικογένεια και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται.
Μέχρι τώρα προμηθευόμαστε ψωμί, φρούτα και λαχανικά από τη λαϊκή αγορά όπου είναι καλύτερης ποιότητας από τις υπεραγορές νομίζω.
Το ερεύνησα λίγο και εντόπισα δύο συνδέσμους καλλιεργητών οικολογικών προϊόντων

http://pasybio.blogspot.com/

http://biocyprus.blogspot.com/

μέσω της αυτής της σελίδας.

http://www.oikologiafeeo.org/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1


Για προϊόντα για το σώμα, για το σπίτι ή και για επιχειρήσεις βρήκα αυτή την σελίδα.
http://www.ecofamily.gr/

Δεν ξέρω αν έχετε πληροφορίες για την Κύπρο ή την Ελλάδα για παρόμοια θέματα ή αν προσφέρετε παρόμοια προϊόντα.
Πάντως υπάρχουν και άλλες καλές προσπάθειες που προωθούν τον σεβασμό στην φύση και ένα πνεύμα συλλογικότητας. Θα ήταν καλό νομίζω να ανταλλάσουμε πληροφορίες για καλές προσπάθειες.
Τίτλος: Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
Αποστολή από: Rose στις Ιουλίου 09, 2011, 21:35:40
Αυτές οι πιο πάνω δράσεις έχουν αρχίσει;
Είσαστε κάπου περισσότερο συγκεντρωμένοι αυτό τον καιρό;

Αδελφέ μου,

αυτές οι δράσεις έχουν αρχίσει και εξελίσσονται καθημερινά, μέχρι την ολοκλήρωσή τους.  Πάντα όμως πριν κάθε δράση, χρειάζεται να υπάρχει η ανάλυση και ο σχεδιασμός, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η επιτυχία του συνολικού εγχειρήματος.

Μέσω της ΑΜΡΑ και του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων, επιδιώκουμε μία ολιστική λύση, για τον Ελληνισμό, και μέσω του Ελληνισμού, για όλη την Ανθρωπότητα.  Μπορεί να δίνουμε έμφαση σε διαφορετικούς τομείς, κατά περιόδους, αλλά ο στόχος είναι να ολοκληρωθεί η κατανόηση μας, σε κάθε τομέα του Μικρόκοσμου και του Μακρόκοσμου, καθώς και να εφαρμοστεί αυτή η Κατανόηση, έτσι ώστε ο Κόσμος μας, να προσεγγίσει μία Πνευματική Κοινωνία, Ευημερίας, Γνώσης και Ανθρωπιάς.

Σε λίγες μέρες, που κλείνουμε 4 χρόνια από την ίδρυση της ΑΜΡΑ, θα αναφερθούμε με περισσότερες λεπτομέρειες για τις δράσεις της.  Είναι γεγονός πως η εθνική σωτηρία, τέθηκε ως προτεραιότητα, λόγω της επαπειλούμενης χρεοκοπίας, καθώς επίσης, και η έρευνα μας σε παραδοσιακές θεραπευτικές.
Τίτλος: Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
Αποστολή από: Rose στις Ιουλίου 09, 2011, 21:45:56
Επειδή και πιο πάνω στο σύνθημα ψωμί, παιδεία, ελευθερία το θέμα της διατροφής είναι πολύ σημαντικό για περαιτέρω εξέλιξη. Ψάχνω να βρω λύσεις σε θέματα διατροφής και επίσης ψάχνω οικολογικά προϊόντα για το σώμα και για το σπίτι για εμένα και την οικογένεια και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται.

'Οντως η διατροφή είναι πολύ σημαντική, καθώς "νους υγιής εν σώματι υγιή".  Αδελφέ μου ευχαριστούμε για τους συνδέσμους.

Δεν ξέρω αν έχετε πληροφορίες για την Κύπρο ή την Ελλάδα για παρόμοια θέματα ή αν προσφέρετε παρόμοια προϊόντα.

Τα προϊόντα που προσφέρονται από τον Ροδόκηπο των Φιλοσόφων βρίσκονται στον σύνδεσμο,
http://www.amra.gr/forum/index.php/board,109.0.html, και θα εμπλουτίζονται καθ' οδόν.
Τίτλος: Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
Αποστολή από: προμηθέας στις Αυγούστου 01, 2011, 17:56:36
Μία παρατήρηση μονάχα γιατι τα είπατε σχεδόν όλα.
ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ.
Λίγες φορές βλέπεις κάτι τόσο σκοτεινό!Κοιτάς το γκρίζο και φαίνεται τόσο φωτεινό...
Τίτλος: Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
Αποστολή από: ΔΙΟς ΑΕΤΟς στις Αυγούστου 01, 2011, 19:02:06
Καλησπέρα σας.Είπα να προσθέσω κι εγώ 2-3 σκέψεις μου αν και το όλο θέμα όντως είναι καλυμένο.
Κάπου γράφει η αγαπητή μας Roze την γνωστή ατάκα των εβραιοχριστινών

"Ο Θεός αγαπάει τους φτωχούς και μισεί τους πλούσιους"

Ναι...αλλά δυστυχώς ΔΕΝ ΜΑς ΤΟ ΔΕΙΧΝΗ...(Εννοώ το πόσο πολύ μας αγαπά).... και πόσο μισεί τους άλλους που ευ-ζωούν και ευ-δοκιμούν είς βάρος μας...ψιλοφαύλη αγάπη νομίζω...
Τώρα θα αναφερθώ στα σκυλιά.Είχα πάντα σκυλιά,κι ήταν ήμερα,καλά,δεν δάγκωναν ποτέ.Ούτε και ποτέ μ'εχει δαγκώσει ή πειράξει σκυλί ξένο ή αδέσποτο ακόμη και το ποιό άγριο...τι περίεργο,αλήθεια...
Ξέρω από εμπειρία ενα πράγμα.Αν ένα ζώο αρχίσεις να το χτυπάς,να το κλωτσάς να το ενοχλέις βίαια συνεχώς,κάποια στιγμή,μοιραία ΘΑ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΗ.(δεν είναι άσχετο με την όλη κουβέντα κάθε άλλο,κι ένας λαός που υπόκειτε βία ψυχ/κη,και ηθική,κάποια στιγμή μοιραία κάποιους θα δαγκώση)ΔΙΚΑΙΟ.
Τώρα σχετικά με τον ηγέτη Αδόλφο Χίτλερ,κατείχε και χειρηζόταν πολύ πολύ καλά το λεγόμενο MIND CONTROL.
Aυτό είναι μια τεχνική,που μπορεί ένας άνθρωπος με καποια σχετική οξυδέρκεια,με πολύ ευκολία,να κουλαντρίση κατά το δοκούν μεγάλες μάζες-πλήθη.Θεωρώ πως σε καταστάσεις σαν κι αυτήν που περνάμε της κρίσης τώρα στην πατρίδα μας,θα έπρεπε αλλος λίγο,άλλος πολύ,ο καθένας όσο μπορεί,να εκπαιδευτούμε επάνω σε αυτήν την τεχνική-γνώση του MIND CONTROL,προκειμένου να μπορούμε να σταθούμε τουλάχιστον ορθοί στον μικροκοσμό μας.Αν μη τι άλλο,να μην πέσουμε εμείς μέσα σε κοπάδι άλλου ποιό ικανού.Διότι κάτω απο το πρήσμα των μεγάλων αναγκών,θα παρατηρηθούν φαινόμενα προσπάθειας επικράτησης και επίβολης κατ'ανάγκην... :-\
Τίτλος: Απ: Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου
Αποστολή από: Rose στις Νοεμβρίου 09, 2013, 09:26:01
Ο Αδόλφος ήταν ένας Αγανακτισμένος, απέναντι στο Παγκόσμιο Κεφάλαιο, και στην ανίκανη Πολιτική Ηγεσία της Γερμανίας, φιλολαϊκός, που προσπαθούσε να σώσει τον Γερμανικό Λαό, ο οποίος βρέθηκε μετά τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο, ξευτελισμένος και εξαθλιωμένος, να δεινοπαθεί οικονομικά, πληρώνοντας υπέρογκες αποζημιώσεις, σε άλλες χώρες, σύμφωνα με την συνθήκη των Βερσαλλίων3.

Τσάρλι Τσάπλιν-The Great Dictator
https://www.youtube.com/watch?v=qdPaAjg_eso

Δεν είναι τυχαίο, γιατί στις μέρες μας αναδείχθηκε η ΧΑ, με το 'Οραμα του Αγανακτισμένου Χίτλερ. Δυστυχώς όμως αυτές οι ανώριμες παιδιάστικες εκδικητικές κινήσεις, φέρνουν περισσότερα προβλήματα... Το θέμα είναι να Αντιδράσουμε, αλλά όχι ως Εκδίκηση, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερα κοινωνικά προβλήματα, αλλά φέρνοντας την Λύση, φέρνοντας έναν Νέο Κόσμο, έναν Παραδείσιο Ελληνικό Κόσμο, που Υπάρχει, στις Ψυχές όλων των Ελληνικά Μορφωμένων Συνανθρώπων μας, Παγκόσμια... Ως ΕΛ-ΛΑΣ, ως Χώρα Φωτός, ως Φωτεινή Λίθος, ως Φιλοσοφική Λίθος της Ανθρωπότητας, έχουμε χρέος να δείξουμε τον δρόμο, προς τον Ελληνικό Συν-εργατικό Παράδεισο, και η επίτευξη αυτού του Στόχου, δεν βρίσκεται πολύ μακριά, αρκεί το Ελληνικό 'Οραμα, να αναζωπυρώνεται καθημερινά, και όλοι μαζί συλλογικά, να ενώνουμε τα χέρια μας, για την επίτευξη του...