Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Φάιζα

Σελίδες: [1]
1
Μαγεία / Απ: Μαγικά τυπικά και τελετουργίες
« στις: Νοεμβρίου 13, 2011, 17:26:35 »
Ο εβραίος Ιησούς, αγαπητή Φάιζα, δεν υπήρξε ποτέ1, είναι ένα Μυθικό Αντίχρηστο2 πρόσωπο, κατασκευασμένο, από την Ρωμαϊκή Αριστοκρατία, με πολιτική σκοπιμότητα την Αφάνιση της Δημοκρατίας, της Ελληνικής Συνείδησης, και την εκδούλευση όλων των ανθρώπων της Γης.


Ο Ιησούς δεν είναι εβραίος. Το όνομα είναι ιδιότητα και σημαίνει θεραπευτής. Υπήρξε, έχει καταγραφεί. Το μονο που πηγε στραβά, ήταν η συνέχεια του πολιτικου του αγώνα. Επιμένω πως ήταν η επαναφορά του Αδώνιδος. Εσύ, αν θέλεις, πες ποιόν πραγματικά σκέπασε η χριστιανική θρησκεία, προβάλλοντας τον Ιησού.


αεηιουω


2
Μαγεία / Απ: Ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ
« στις: Νοεμβρίου 13, 2011, 17:20:05 »
Ορφέα, συμφωνώ μαζί σου κατά το πλείστον. Κάπως, κάποιος, μια στιγμή  θα έπρεπε να θέσει ερωτήματα όπως αυτά που έθεσα.
Αν και το θέμα της μαγικής επέμβασης είναι περισσότερο υποκειμενικό και σε μεγάλο ποσοστό πεπρωμένο.
Αλήθεια, στην περίπτωση του πεπρωμένου, πώς διαχωρίζεται η τελειότητα του σκοπού απο την πλάνη;

3
Μαγεία / Απ: Μαγικά τυπικά και τελετουργίες
« στις: Νοεμβρίου 11, 2011, 17:40:28 »
H Ορθόδοξη Χριστιανική Μαγεία, είναι ευρέως χρησιμοποιήσιμη, αν και τις περισσότερες φορές είναι κατάμαυρη, όπως τα ράσα των "ιερέων" τους.  ;D  'Αλλωστε η Μαύρη Μαγεία στη Δύση έχει τις ρίζες της στην Αίγυπτο, και κατ΄επέκταση στα 3 παρακλάδια (εβραϊσμό, μουσουλμανισμό, και ειδικά χριστιανισμό).
Μα ο κύριος λόγος άλλωστε που οι χριστιανοί οπαδοί, προσκυνούν τον Δαίμονα Ιεχωβά, και τον Μάγο Ιησού, δεν είναι ακριβώς επειδή ασυνείδητα και συνειδητά, προωθείται κυρίως η Μαύρη Μαγεία?
Ανοίγουν θάλασσες, κάνουν το νερό κρασί, βοηθούν να σκοτώνουν, άντρες, γυναίκες, ορφανά, και να παίρνουν τα λάφυρα τους κτλ... Δίνουν οικόπεδα στο παράδεισο, με αντάλλαγμα οικόπεδα στη γη.   ;D  'Ολα αυτά δεν είναι Μαύρη Μαγεία, μια και αποβλέπουν στην εκμετάλλευση αφελών, για δόξα και χρήμα?

Η Μαύρη Μαγεία έχει τις ρίζες της στην Μάνα Κίρκη. Διάβασε με μεγάλη προσοχή τα αρχαία μας κείμενα. Ο Εβραϊσμός, όχι οι σημερινοί γιαχβεϊστές, δεν ήταν έτσι. Σε παραπέμπω στα βιβλία του 4ου έτους της Θεολογικής σχολής. Το Ισλάμ δεν έχει μαγεία. Η Αραβική μαγεία έχει τις ρίζες της στην αρχαία ελληνοπερσική. Και δεν χωρά καμία αμφισβήτηση σε αυτό. Και βέβαια υπάρχουν 6 διαφορετικά είδη μαγείας στην αραβική.
Ο Ιεχωβά είναι ο Γιαχβέ, το τετραγράμματο ιώδ, χε, βαυ, χε, αλλά όλες οι γλώσσες σχεδον, χρησιμοποιούν 4 γράμματα για την έννοια Θεός. Ο Ιησούς θεωρείται η τότε ενσάρκωση του Αδώνιδος, ξέχωρα την πολιτική φύση του σκλαβωμένου Ιησού. Είναι Ρουχ Αλλάχ, δηλαδή πνεύμα Θεού.
Όσο για την κακή καταστροφή που περιγράφεις, θα πρέπει να ξέρεις πως όλοι σκοτώνουν, όλοι κομματιάζουν κλπ κλπ. Αυτή είναι η φύση του ανθρώπου.
Ομως, σε ένα φόρουμ που τιτλοφορείται ως έχει, δεν είναι κατανοητό να γράφονται τετοιες αναφορές. Διάβασε λίγο για τα Τάγματα, για τις Μυήσεις, για τους Στόχους, από την εποχή της Ιεράς Ελευσίνος μέχρι σήμερα.
Λίγο απ' έξω σε βρίσκω....

4
σε ένα πουγκάκι η τούλι


Η ταπεινή μου γνώμη είναι πως το πουγγάκι ή το τουλι πρέπει να είναι από λινό, μεταξωτό ή βαμβακερό ύφασμα. ΟΧΙ από νάυλον. Το νάυλον ακυρώνει όλα τα φυλακτά και όλες τις ενέργειες, δημιουργώντας κάτι σαν μόνωση γύρω από το αντικείμενο.

5
Μαγεία / Απ: Ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ
« στις: Νοεμβρίου 11, 2011, 17:25:24 »
Απόλυτα ενδιαφέρον το θέμα σου. Λες:
1- Η Δύναμη και η γνώση δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται για να προκαλέσει ζημία ή φθορά στην ψυχική είτε στην σωματικά ακεραιότητα κανενός, ούτε ποτέ να παρέμβει ή να ελέγχει την ελεύθερη βούληση κανενός πλάσματος. Η δύναμη και η γνώση χρησιμοποιήτε ώς προστασία του μύστη,και μονάχα,σε περίπτωση ανάγκης αφού έχουν εξάντληθή όλοι οι ''φυσικοί'' τρόποι αντίδρασης πρώτα.
Δηλαδή, όταν κάποιος κάνει μια εργασία για να γίνει ένας γάμος, είναι καλό ή κακό έργο;
2-Την δύναμη του ο μύστης μπορεί να την χρησιμοποιήση για προσωπικό όφελος, αρκεί να μην αντικρούει τον πρώτο Νόμο.
Συμφωνώ. Δηλαδή αν στείλω "αδιάβαστο" ένα μακροχρόνιο εχθρό μου, είναι καλό ή κακό;
3-Βοήθεια, υπηρεσίες και γνώσεις της Δύναμης,είναι απαραίτητο να  προσφέρονται από τον κάτοχό της σε αυτούς που την χρήζουν ανάγκης και βοήθειας, αφιλοκερδώς!
Και πάλι συμφωνώ. Εδώ βέβαια τίθεται το θέμα της εργατοώρας και των πραγμάτων που θα χρησιμοποιήσεις. Αλλά σε γενικές γραμμές, καλό ακούγεται.
4- Η Δύναμη και η γνώση ποτέ δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για επίδειξη και κοινωνική ρεκλάμα.Ο μύστης πρέπει να είναι ταπεινός και σιωπηλός στις εκδηλώσεις του (επίσης άγραφος νόμος ''της σιωπής'' )διότι ...
Επιβάλλεται η σιωπή. Άτομα που προχωράνε στο Δρόμο της Γνώσης πρέπει να μην μιλούν.
5- Η Δύναμη είναι χάρισμα του σύμπαντος πρός λίγους και εκλεκτούς,δεν κατανοούν όλοι το εύρος της γνώσης,ούτε λαμβάνουν τα ''κλειδιά'' απλά διαβάζουν κείμενα χωρίς νόημα και γι'αυτό οι αληθινοί κάτοχοι οφείλουν να την τιμούν και την σέβοντε..
Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν την Γνώση για ιδιοτέλεια. Άλλοι για να αυτοάμυνα, άλλοι για να δείχνουν τρομεροί.. Το θέμα είναι πως ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ έχει σαφέστατα όρια και Νόμους. Κανείς δεν μπορεί να περάσει αν δεν πάρει το χρίσμα.
Με λίγα λόγια, είμαι σύμφωνη με όσα γράφεις, αν και είναι πάρα πολύ γενικά.
Δώσε κάποιες αναλύσεις στους Νόμους. Αυτοί που προχωράνε γιατί νομίζουν ότι θα φθάσουν, να καταλάβουν πως στην πρώτη στροφή θα πάνε πάλι στην αρχή.


6
Μέταλλα - Τάλισμαν / μέταλλα για τάλισμαν
« στις: Νοεμβρίου 11, 2011, 17:15:42 »
Φυλακτά σε μέταλλα μπορούμε να κάνομε, ανάλογα με την εργασία και τη φύση. Για παράδειγμα, για οικονομική άνοδο σε ασήμι, χαλκό και κασσίτερο.
Συνήθως εφαρμόζομε τα τετράγωνα και σπανίως τρίγωνα και πεντάγωνα.

7
Αιθέρια έλαια - 'Ελαια βάσεις / Βάσεις ελαίων
« στις: Νοεμβρίου 11, 2011, 17:13:38 »
Συνήθως για βάση χρησιμοποιούμε το κουκουτσέλαιο και τη δάφνη.
Περίπου στα 8ml και προσθέτομε σε σταγόνες τα άλλα έλαια, σύμφωνα με το ποθούμενο αποτέλεσμα.

Σελίδες: [1]